Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-03-29 17:01:32"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(9) "Karnsberg"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "126"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 JA"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9454) "Dit 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van appartementencomplex de "Brandsehof II", gelegen in geliefde woonwijk De Keen’, is nu te koop! Het appartement heeft een sfeervolle, lichte woonkamer met open keuken en een schitterend en vrij uitzicht over het “Schoenmakerspark”, 2 slaapkamers, een ruim balkon op het oosten en een eigen berging in het souterrain. Aan de achterzijde beschikt het appartementencomplex over een zeer ruime binnentuin. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. 
Vanuit de centrale hal is middels de trapopgang en de lift het souterrain met bergingen en het appartement gelegen op de 1e verdieping te bereiken. 


1e verdieping, indeling van het appartement:
Via de overdekte galerij bereikt u de hal (met intercom) welke toegang biedt tot de slaapkamer met badkamer ensuite, de volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle en lichte woonkamer (27 m²) heeft een open keuken en een loopdeur naar het balkon, waarbij u vrij uitkijkt over het “Schoenmakerspark”. Vanuit de woonkamer kunt u naar de 2e slaapkamer.

De open keuken (2.23 x 2.72 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven-/magnetron, r.v.s. spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een kunststof werkblad. Tevens is er een vaste (berg)kast aanwezig waar zich de opstelplaats van de CV-combiketel (Intergas, 2014) en de unit t.b.v. de mechanische ventilatie bevinden.

De slaapkamer aan de galerijzijde is ca. 4.30 x 3.17 m groot en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer en suite.

De badkamer (2.13 x 2.17 m) is volledig betegeld en heeft een ligbad met douchescherm (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel. Hier zijn ook aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De slaapkamer aan de andere zijde is ca. 2.56 x 2.23 m groot en biedt toegang tot het balkon.


Balkon
Dit appartement heeft een groot balkon van ca. 1.58 x 6.89 m gelegen op het oosten. Vanaf dit balkon kunt u genieten van een schitterend en vrij uitzicht over het "Schoenmakerspark". Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging (ca. 6 m²) gelegen in het souterrain, welke voorzien is van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex "Brandsehof II" en  
 bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen  
 zijn aan de fraai aangelegde semi-openbare binnentuin.
- Het appartement is volledig geïsoleerd door middel van dak-, vloer- en muurisolatie.
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- Het gehele appartement, m.u.v. de betegelde toiletruimte en de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.
- Er is reeds glasvezel aangelegd.
- De servicekosten bedragen ca. € 98,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de 
 brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, 
 schoonmaakkosten algemene ruimten, etc. 
- Scholen, sportfaciliteiten, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- Het betreft hier een 3-kamerappartement gelegen in de gewilde woonwijk "De Keen", in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de "Leurse Haven" en het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels.


Woonwijk De Keen:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9884) "Dit 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van appartementencomplex de "Brandsehof II", gelegen in geliefde woonwijk De Keen’, is nu te koop! Het appartement heeft een sfeervolle, lichte woonkamer met open keuken en een schitterend en vrij uitzicht over het “Schoenmakerspark”, 2 slaapkamers, een ruim balkon op het oosten en een eigen berging in het souterrain. Aan de achterzijde beschikt het appartementencomplex over een zeer ruime binnentuin. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trapopgang en de lift het souterrain met bergingen en het appartement gelegen op de 1e verdieping te bereiken.


1e verdieping, indeling van het appartement:
Via de overdekte galerij bereikt u de hal (met intercom) welke toegang biedt tot de slaapkamer met badkamer ensuite, de volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle en lichte woonkamer (27 m²) heeft een open keuken en een loopdeur naar het balkon, waarbij u vrij uitkijkt over het “Schoenmakerspark”. Vanuit de woonkamer kunt u naar de 2e slaapkamer.

De open keuken (2.23 x 2.72 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven-/magnetron, r.v.s. spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een kunststof werkblad. Tevens is er een vaste (berg)kast aanwezig waar zich de opstelplaats van de CV-combiketel (Intergas, 2014) en de unit t.b.v. de mechanische ventilatie bevinden.

De slaapkamer aan de galerijzijde is ca. 4.30 x 3.17 m groot en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer en suite.

De badkamer (2.13 x 2.17 m) is volledig betegeld en heeft een ligbad met douchescherm (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel. Hier zijn ook aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De slaapkamer aan de andere zijde is ca. 2.56 x 2.23 m groot en biedt toegang tot het balkon.


Balkon
Dit appartement heeft een groot balkon van ca. 1.58 x 6.89 m gelegen op het oosten. Vanaf dit balkon kunt u genieten van een schitterend en vrij uitzicht over het "Schoenmakerspark". Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging (ca. 6 m²) gelegen in het souterrain, welke voorzien is van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex "Brandsehof II" en
bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen
zijn aan de fraai aangelegde semi-openbare binnentuin.
- Het appartement is volledig geïsoleerd door middel van dak-, vloer- en muurisolatie.
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- Het gehele appartement, m.u.v. de betegelde toiletruimte en de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.
- Er is reeds glasvezel aangelegd.
- De servicekosten bedragen ca. € 98,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de
brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie,
schoonmaakkosten algemene ruimten, etc.
- Scholen, sportfaciliteiten, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- Het betreft hier een 3-kamerappartement gelegen in de gewilde woonwijk "De Keen", in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de "Leurse Haven" en het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels.


Woonwijk De Keen:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104222" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-27" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-29 16:59:21" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "f3ff2cff-ec3d-473a-9212-ed775e800ecc" ["tiaraDossierId"]=> int(5689270) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["media"]=> array(58) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(41) "Informatie over de eigendom van de woning" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-28 11:28:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138154253.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac02485fcf4145fe74f3f4475d479c64a4360f4576eb8b1c780f18c48f94fb5bb" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-09 15:07:04" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=LvapoGJHWKv" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-09 15:11:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648845.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade426c4520e8ccd12caa7cf3401a33d06696997bb7c293d1e101d617e2ee6812" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:12:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03264d1c0c896c03bcb4377b6ff9dbfac63a44b5a2dbbaab1d043849acb2bb71" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:12:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c50b4cd29140d8b4cd051192f2c084305021914fdb26de9996427273e783a92" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:12:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737864.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe3c0c8a70e9618b77f72a5c7bd1a59d4d3377f29c4e2b2b8ac25f64d247bc6d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:12:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7746a33cbecd25e58219161167eac2c038fd147fffa31e7326e95636f644b1b6" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:12:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A261b693e635a8e9fa67fdaf62099b6b7ec8e38af47cf092310b319780d7ff6db" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:13:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af359ab306ee5d84bee63c33d371e50e251e1a5903231fafddd79b74aa5db6580" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:13:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7258c3400d788af08f6c6785c9c15bf1c3a3e74dc7b6ddf56326b05623b53002" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-13 10:13:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138737975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaca1364bf813f5331070b6ef4c58a4171728c764b02baa7e793709bbf175a701" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138812047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1d29277fce480221fb2cad4ae7a8e567a7607541c97443fc094a8264d295eb7" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138811040.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e13c14d9cda37349e847099a9e8a694756db88699c718dbfc8f12f2739a600f" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138811578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6862c7c5cd7ea694058c76ddf14560925c5f94330de2f13c0d6886a9782d7f20" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138811212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a8527db561432e85e3b2f7fa4f2dee05ca0bd4cd2d57bb82d23e0e360d4768a" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0372e9910f1d117ad5dcd6cc9669e345d7d15f2d928c26ded60079f6758021d6" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ef31b406bb31bf3e68d4fe434b21151b11a59fd9776158437fe3b4672d897bb" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af13c6bc6056d07794b823d8516e4194c49ff57b333d8d202a51720e7930e05fb" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8653433ab8a8bcc943a41aba662aa7521ac725213ac1abfee6e603382fd40095" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac58f65cf46e0dcadfc5b898b80e7ee74ca263828bcdb6ba4d2e97fe78e6e8745" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648370.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab62ccc1a6bf0547413da9356819c5b74a4fc877f798e7705f8e75a057a649545" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648376.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef6e46e1c25a58c0930a6ff142fb863e6be0e465655f1919f87316070dacab88" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648406.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabd9abe07ad7cbb1b16494ac79c85f6b4ef6eb867b379b8742ac07da2cedd3a9" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648396.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd3f3a0f057b51b2ab084f1c24bec05a8e26652a6e5b1836a84ca0398e5b4c28" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76c477e5bb94bae8bafe04cfcf82392e59814dea526fb57d6322faecdb820e2c" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36cb6df6ad0f9983de9dfaf383733820ef0f9098ecf97dfd0ae29745d62ff983" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae76127234069780e4e506be3c64babe92a431f8d683ca2a49b6b53ba2d792cda" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A837d18afb03c48a86ca8a350dd3d07e44a8994625a06cd1fec4eb2a8bf83fe5b" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfd6577ea09129026bed4e245310d272aadb8d5342021a229c8bc538d4e72323" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A110c284a3f5f0d83eae35b3cec412a5355a74996cf44d0fa122d96eb3cad8276" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca4b2a5f4440854f31c723b99508f2063709e697f29f0cfcf44e7ddef8b909a5" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A720ae7e84cd329705e869cec6a780ea44e646be2e4ef1f99153e2f46192286fb" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648400.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f44b028c1762afc0eabd5ce577350c2026027fc07cd123355d852dc8c1fc896" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84f509959bced109be04418da4efbbab3350845e95739962baea0daf34e59919" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648404.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbab22dcf3b10383995fb3e3d40a5ac6efae0d43c7af6bc8ec0b7c50b506c193" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1205eaee0507b5df8858f6bc9f98431200c5680e5d663717b472e0b6c65805d" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fe804bd7241c4072c696af8189dc86009ca8b85841f528edd7fb01b352265de" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1449a3b72e05b79a41ec8d04a0e1e3a52bfd8ea622bec1999c03042a72436d3" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648390.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae5e53dc3253b201a0a2aa25122931fee888f67a92ca9ee9b24f6a869f0c7927" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d5ce0fa94c6a18138ac2100f1691a658d64b9dc32fc3b3fed3152bcf676a236" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92f26bfc683a8d9d92463ad1170e1b969c9b291859ba44a1c71fff6a2808f7b6" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81936605cbea7d6a75b99fad42a9a1bfff2f1e7aad9f7273f9e5fab29eb241c0" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4aea10b0ff0d7ad96866cb35ca608ab82cc281f5ec2de75e70c2ce5abd3c085" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648420.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c8d085c70cc4b122b1c6cb42fa6fc53a3a5b46aa0154dc5194390208eb03a01" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A748d858a18e53d87dbe97a6cf978cadae813028ff35b7e882946531289ab904b" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648372.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28910b5f7b9818c87bddfd8a85e9701db135bc38434795dd79003cc3dbb21e1c" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa67418502328bebf9a421f319590871b1bf69e8522da123d7a7a5204b4255b56" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648378.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6185622cbc264add33b72ced283d9f976a2446bbb27d29e6e55cd25fa97fb12e" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affb79a7404ba500604d8feb33d0ccbc011e583f981d1ab361decc67a61df34c2" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648380.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93e22887ed2f4f7bd446527197cde10062358b89a6f292d5f0a66a89ca7dc04a" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648386.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac65bb8d63d8e88ac16aeddcb7494366518fdbc5723325330542034782039bf64" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A755ff6dfb64c439bf0e4292cefd19bdd70c11b3c7c50dfc2d995cdca0d4c3611" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae41e60684201a87f088d8c407ad8dd7eef99a371344c008ffd328675ba2b811" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648844.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7b8334cbda9a6309d29df03b27f428358ca3979d0891217b1714f4677178f59" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b06d30ad4abfab65d66fcc099437ab696d32af1c77e77668fda0ae23c6241a1" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:29:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648388.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A699f2da77f7917b8669be0acbc6f10fc821b7cf4b7e0e54ea816fe7b36fafc13" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-09 15:08:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138648563.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d27af661158ce616199ddadc876290d91ae629d8ddc63c68d4a1439d5b386d4" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-15 09:53:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138852999.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8f869b69537a1f251a6e6fb90e92310172746ff0ab94ee36bbc14fee9ad9577" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-15 06:00:00" } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> NULL } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(10) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> string(4) "OOST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(213) ["breedte"]=> int(217) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(11) "Appartement" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(6) ["keukenlengte"]=> int(272) ["keukenbreedte"]=> int(223) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(595) ["woonkamerbreedte"]=> int(459) ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(6) "BALKON" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-28 12:28:06" ["oppervlakte"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "76" ["aandeel"]=> string(7) "20/2018" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1300" } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(292500) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(98) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["bouwjaar"]=> string(4) "2001" ["woonoppervlakte"]=> int(72) ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(4) "LIFT" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(215) ["liggingen"]=> array(4) { [0]=> string(9) "AAN_WATER" [1]=> string(8) "AAN_PARK" [2]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [3]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-03-10" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(2) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6687050) }

Karnsberg 126

4871 JA Etten-Leur

Vraagprijs € 292.500,- k.k.

Dit 3-kamerappartement gelegen op de 1e verdieping van appartementencomplex de "Brandsehof II", gelegen in geliefde woonwijk De Keen’, is nu te koop! Het appartement heeft een sfeervolle, lichte woonkamer met open keuken en een schitterend en vrij uitzicht over het “Schoenmakerspark”, 2 slaapkamers, een ruim balkon op het oosten en een eigen berging in het souterrain. Aan de achterzijde beschikt het appartementencomplex over een zeer ruime binnentuin. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trapopgang en de lift het souterrain met bergingen en het appartement gelegen op de 1e verdieping te bereiken.


1e verdieping, indeling van het appartement:
Via de overdekte galerij bereikt u de hal (met intercom) welke toegang biedt tot de slaapkamer met badkamer ensuite, de volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle en lichte woonkamer (27 m²) heeft een open keuken en een loopdeur naar het balkon, waarbij u vrij uitkijkt over het “Schoenmakerspark”. Vanuit de woonkamer kunt u naar de 2e slaapkamer.

De open keuken (2.23 x 2.72 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi oven-/magnetron, r.v.s. spoelbak, vaatwasser, koelkast met vriesvak en een kunststof werkblad. Tevens is er een vaste (berg)kast aanwezig waar zich de opstelplaats van de CV-combiketel (Intergas, 2014) en de unit t.b.v. de mechanische ventilatie bevinden.

De slaapkamer aan de galerijzijde is ca. 4.30 x 3.17 m groot en is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer en suite.

De badkamer (2.13 x 2.17 m) is volledig betegeld en heeft een ligbad met douchescherm (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel. Hier zijn ook aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De slaapkamer aan de andere zijde is ca. 2.56 x 2.23 m groot en biedt toegang tot het balkon.


Balkon
Dit appartement heeft een groot balkon van ca. 1.58 x 6.89 m gelegen op het oosten. Vanaf dit balkon kunt u genieten van een schitterend en vrij uitzicht over het "Schoenmakerspark". Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging (ca. 6 m²) gelegen in het souterrain, welke voorzien is van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement maakt onderdeel uit van het appartementencomplex "Brandsehof II" en
bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen
zijn aan de fraai aangelegde semi-openbare binnentuin.
- Het appartement is volledig geïsoleerd door middel van dak-, vloer- en muurisolatie.
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing.
- Het gehele appartement, m.u.v. de betegelde toiletruimte en de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.
- Er is reeds glasvezel aangelegd.
- De servicekosten bedragen ca. € 98,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de
brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie,
schoonmaakkosten algemene ruimten, etc.
- Scholen, sportfaciliteiten, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- Het betreft hier een 3-kamerappartement gelegen in de gewilde woonwijk "De Keen", in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de "Leurse Haven" en het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels.


Woonwijk De Keen:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 292.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2001
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan water, aan park, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte72 m²
 • Inhoud215
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2033-03-10
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en lift

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummer1300
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning