Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-03-24 17:25:55"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Europalaan"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "95"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 AK"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9156) "Bent u op zoek naar een tussenwoning gelegen op een geliefde locatie op loopafstand van het centrum van Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij Europalaan 95. Deze woning heeft 4 slaapkamers, een mooie woonkamer met open keuken en volop privacy in de achtertuin. Wilt u graag eens komen kijken bij de woning? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de garderobe nis en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 7.55 x 3.36 m groot en is voorzien van een sierhaard. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 2.98 x 2.42 m groot en is voorzien van diversen boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.09 x 3.76 m groot en is voorzien van 2 vaste kasten. Middels een loopdeur kunt u vanuit deze slaapkamer naar het balkon.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 3.67 x 3.34 en ca. 3.00 x 2.49 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 vaste kasten. 

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.15 x 2.07) is voorzien van een douche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator. Tevens bevindt zicht hier de aansluiting t.b.v. de wassapparatuur.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een dakraam en hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015) en de aansluiting voor de droogapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 3.80 x 3.37/3.78 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het noorden. De tuin is voorzien van sierbestrating, diversen borders met beplanting, een buitenkraan en een schuur. 

De schuur is ca. 2.27 x 5.95 groot en is voorzien van elektra en diversen vaste kasten. U heeft hier erg veel bergruimte.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren. 
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer. 
- De woonkamer heeft een parketvloer. 
- De hal, keuken en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizenvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking. 
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van de maken.
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen. 
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9641) "Bent u op zoek naar een tussenwoning gelegen op een geliefde locatie op loopafstand van het centrum van Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij Europalaan 95. Deze woning heeft 4 slaapkamers, een mooie woonkamer met open keuken en volop privacy in de achtertuin. Wilt u graag eens komen kijken bij de woning? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de garderobe nis en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 7.55 x 3.36 m groot en is voorzien van een sierhaard. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 2.98 x 2.42 m groot en is voorzien van diversen boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.09 x 3.76 m groot en is voorzien van 2 vaste kasten. Middels een loopdeur kunt u vanuit deze slaapkamer naar het balkon.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 3.67 x 3.34 en ca. 3.00 x 2.49 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 vaste kasten.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.15 x 2.07) is voorzien van een douche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator. Tevens bevindt zicht hier de aansluiting t.b.v. de wassapparatuur.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een dakraam en hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015) en de aansluiting voor de droogapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 3.80 x 3.37/3.78 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het noorden. De tuin is voorzien van sierbestrating, diversen borders met beplanting, een buitenkraan en een schuur.

De schuur is ca. 2.27 x 5.95 groot en is voorzien van elektra en diversen vaste kasten. U heeft hier erg veel bergruimte.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer.
- De woonkamer heeft een parketvloer.
- De hal, keuken en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizenvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van de maken.
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104233" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-06" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-21 14:09:58" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "4f89a4dc-526f-4dc8-9ac0-fdf8ce38c658" ["tiaraDossierId"]=> int(5685761) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["media"]=> array(47) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(11) "meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470295.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2993c21c1355102c2be4a101bdeda7536df9fe64321ae920362abdfd07669b30" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:46" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=DiHynnqxcvq" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c8c1f7cd92c2e9e54197a4b694a1e0a5871203389318e783ce06d456d2c0a64" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470300.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef20c9a85e033fb9a11e1a50aaf14fc43386a11c5b02c32bd02c5f45cd49ddd5" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470302.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c4605402ee2277ab6b6f801a8089f4cb29128caba446c7ac62005d9f37084d9" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ced70ae0554aac40dd1d5dfdae32a6544badb5e61d7eca50815728c83377174" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470304.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af21af15ab4598af63fe2fc1559741d06f45802ae27119db8489ba55c33a39faf" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0a51e4d98c5d513cd5950133440ed232edd9883f560fea0c74d6db367e19460" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470306.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa20c3dd3613a23708b5583db82149b2c1badceb8530cb5e335d78f6a547ee147" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6831e5c298c85ec1d4bccebdfddbcb840d988fa61725ea212a464f2caf5efcd" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d7fbb09268ac601e0a2ee4c40c5ec813a353c3924a1b81d77aed689271e85bb" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470310.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abebf6427eb338ab657ed59f0e6cdbd89d5dfc037463d5f8a8b58a558f757a509" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A606e8ba046db9922fe34d6d42c74bf5afab3a3fe6145d27bb83672ada5508479" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470312.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A630c62352593e0f6dba0c8b38aef93736d58be22eab1fb9b71e0ac06a6bf1541" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace0b21df3574e5ac417208b40f98a2d605c6c1619101122b54c3b2032d5b9966" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A972abd8edf6d5fcf9ace8a1fe13ae9fbf7bcc5c93b1165353e544c5102477c8d" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76bc8ec87e5358581c66da1f999e69e1491dece6f4886ed0a5ed1f2ed9a46d89" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470262.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af218f15fa4da7ae5abdef39c422fdd0e3de822e6534b8ba4c38e2f96ce426e9c" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e6714b8cca1ad6d018b939b1ed840ce4fd4802aab38d1192968513bbf4280bb" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfb5d5dcf96bdbce68ece249c720a8828f6394af34ba34909cbe87ea7755034b" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8062304effaa84348c4f5b54f0291b80eeecfe32912a20a09f61ab0592c9ff52" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5528961bc3d1adbb301ebdef0bf836396461a00f4b2802b0d76f5f23b959bb51" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab47936243d1a8d8dd31cf9dbbfbaeb8e79925c741a913b1426afc60e35c83e42" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9543b9a4caf137a84968baf2afff4429993eb9bd66464eb2466995dc16d81660" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e1576eec985286c776e143a6056b8ff9b74df9212c430a4355b96ec0c091cc0" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd651537a50b7046d5c7ee05b9af15d3575deb010207c0059b1e44cce0ba8789" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1808f9efd7c818a550e20db54c4db704545d8471b22d34433098e9298e56126e" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A744bc63b39661d05e45ba9938b3525f03f0be3f0861577101e3b7893190c7ae3" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470274.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0c1aa26124b09a85a8a38c1e2da04a437ba0ea72828d8d5db40d0d3d97e4a63" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf657716c41b26676096ebe3cbf2802f506d14a9d12b40808a9201f1ec6d3610" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cdb325fabaf83f98ea6ee2465d7f37b8831e6f8d8bbd09e463b7adbbbee822a" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4518d449857f8393aa3cc3594da1f3443b4759c55fb3a14227ee59236b16c068" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470278.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6de83614ed0ef15848fc01cb66b01cd7050b27b47083c95596ec03b4653de688" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2fbb5f4479ce6b12184ac0e22220d98f282143aac6a35116daa7525399d9815" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470280.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad54060af2764d232e8971dd588b6320dfc1a0dc29b153258f4de5fc92a26ef23" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae26c1836a7cbb7eaaf6dc70aebca5aba6f9e751bcb3a78567487c6211b5a57a8" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470284.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac885e73af433333ec2c63d032f42e2ad7151a85bb24d478af0e177e2bfd59203" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470286.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ed7b75a50ca6f3689fc0dcf2a461cd3ed8ec15810ac1a378279ef5ab2710040" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cfdf36cfb3d4920e0864c5732933d68c54a939326039f9f22bd2d3cf78cbeb9" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9c74dec5e4ba5feeb7118126c038a0910765c5af9ee82f0d51d6757f0175eca" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedc2b6353a200ffd28c3f059b25ae47ab88ea7f32de8353dfde55f8ff71d72a1" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c598edc8148ad62e884dbeb75b2d664c9eaa0acf1d50d08715dac36c5198378" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69dffb4d3966822eca4d26420eb512a4495ab806129aa670e6f585d27522a620" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470292.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A239037e37f5762882583a0e006d1bef2049af6884b3326e9debe1b8c090d0320" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470294.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac67808dfca0c025c801a11e031bd0c1011dd02bedba153c87c322ed0f42301a1" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 11:05:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138681380.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A89e533e61feb0821672a0115138d6873bb118932b1c226650a8e410e6276524e" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138470297.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cf94798782eaa34c86301e58ca2ed1bb110bf06ee5f1ee08b9b5e3a35c81f58" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-10 06:00:00" } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> NULL } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(620) ["hoofdtuinlengte"]=> int(700) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(43) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(2) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(13) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(298) ["keukenbreedte"]=> int(242) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(755) ["woonkamerbreedte"]=> int(336) ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(215) ["breedte"]=> int(207) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-06 16:25:55" ["oppervlakte"]=> int(148) ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "5373" } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(299500) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["bouwjaar"]=> string(4) "1969" ["woonoppervlakte"]=> int(109) ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(25) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(148) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(376) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-08" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6697663) }

Europalaan 95

4872 AK Etten-Leur

Vraagprijs € 299.500,- k.k.

Bent u op zoek naar een tussenwoning gelegen op een geliefde locatie op loopafstand van het centrum van Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij Europalaan 95. Deze woning heeft 4 slaapkamers, een mooie woonkamer met open keuken en volop privacy in de achtertuin. Wilt u graag eens komen kijken bij de woning? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de garderobe nis en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 7.55 x 3.36 m groot en is voorzien van een sierhaard. De woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 2.98 x 2.42 m groot en is voorzien van diversen boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, vriezer en een oven. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.09 x 3.76 m groot en is voorzien van 2 vaste kasten. Middels een loopdeur kunt u vanuit deze slaapkamer naar het balkon.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 3.67 x 3.34 en ca. 3.00 x 2.49 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 vaste kasten.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.15 x 2.07) is voorzien van een douche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator. Tevens bevindt zicht hier de aansluiting t.b.v. de wassapparatuur.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een dakraam en hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015) en de aansluiting voor de droogapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 3.80 x 3.37/3.78 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het noorden. De tuin is voorzien van sierbestrating, diversen borders met beplanting, een buitenkraan en een schuur.

De schuur is ca. 2.27 x 5.95 groot en is voorzien van elektra en diversen vaste kasten. U heeft hier erg veel bergruimte.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer.
- De woonkamer heeft een parketvloer.
- De hal, keuken en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizenvloer.
- De slaapkamers zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van de maken.
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 299.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1969
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte109 m²
 • Perceeloppervlakte148 m²
 • Inhoud376
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-09-08
 • IsolatieDakisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin43 m² (7,00 m bij 6,20 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5373
 • Oppervlakte148 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning