Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10806) "Deze uitgebouwde tussenwoning gelegen op een toplocatie in Etten-Leur is nu te koop! Deze woning is verrassend ruim, heeft een lichte woonkamer, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Wilt u wonen op een locatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. In de hal heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping, een garderobe, een vaste kast met hierin extra opbergruimte en tevens de meterkast (8 groepen, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Verder heeft u hier de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en middels een loopdeur bereikt u de keuken van de woning.

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer middels een open doorgang. De ruime woonkamer is ca. 10.43 x 3.81 m groot en u geniet hier heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Tevens creëert u hier snel een gezellige sfeer als u de houtkachel aansteekt. Aan de achterzijde heeft u een schuifpui naar de tuin. 

De keuken is ca. 3.28 x 2.15 m groot en heeft een rechte opstelling met eetbar. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een koelkast, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.45 x 2.15 m groot en hier heeft u een gasfornuis, een afzuigkap, diverse bovenkasten en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur. Middels een schuifdeur bereikt u de woonkamer en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn beide voorzien van vaste kasten en de grotere slaapkamer heeft een loopdeur welke toegang geeft tot het balkon.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.98 x 3.77 m groot en is ook voorzien van vaste kasten.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel en een toilet. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het balkon welke aan de voorzijde gelegen is.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de technische ruimte. Op de overloop heeft u een luik welke toegang geeft tot de vliering en hier heeft u weer extra bergruimte.

De 1e slaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel. Middels een luik heeft u toegang tot de vliering en ook achter de schotten heeft u dus erg veel bergruimte. 

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is momenteel in gebruik als hobbykamer. In deze kamer heeft u een keukenblok met boven en onderkasten.

In de technische ruimte bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de C.V.-ketel (Itho Daalderop, 2014). Verder heeft u in deze ruimte een wastafel en ook hier heeft u aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van diverse borders met beplanting en sierbestrating.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een buitenkraan. Verder heeft u hier nog een stenen berging (ca. 2.93 x 2.52 m) en deze is voorzien van elektra. Ook heeft u in de tuin nog een kleinere berging en hier wordt het hout in opgeslagen voor in de houtkachel. Middels een poort kunt u naar de achterom van de woning.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen, m.u.v. de voordeur en de badkamer, want deze is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde van de woning.
- De grote slaapkamer, op de 1e verdieping, gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een houten vloer in de woonkamer en een vinyl vloerafwerking in de hal, keuken en bijkeuken.
- De overloop van de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is gelegen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist. In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11610) "Deze uitgebouwde tussenwoning gelegen op een toplocatie in Etten-Leur is nu te koop! Deze woning is verrassend ruim, heeft een lichte woonkamer, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Wilt u wonen op een locatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. In de hal heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping, een garderobe, een vaste kast met hierin extra opbergruimte en tevens de meterkast (8 groepen, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Verder heeft u hier de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en middels een loopdeur bereikt u de keuken van de woning.

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer middels een open doorgang. De ruime woonkamer is ca. 10.43 x 3.81 m groot en u geniet hier heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Tevens creëert u hier snel een gezellige sfeer als u de houtkachel aansteekt. Aan de achterzijde heeft u een schuifpui naar de tuin.

De keuken is ca. 3.28 x 2.15 m groot en heeft een rechte opstelling met eetbar. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een koelkast, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.45 x 2.15 m groot en hier heeft u een gasfornuis, een afzuigkap, diverse bovenkasten en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur. Middels een schuifdeur bereikt u de woonkamer en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn beide voorzien van vaste kasten en de grotere slaapkamer heeft een loopdeur welke toegang geeft tot het balkon.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.98 x 3.77 m groot en is ook voorzien van vaste kasten.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel en een toilet. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het balkon welke aan de voorzijde gelegen is.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de technische ruimte. Op de overloop heeft u een luik welke toegang geeft tot de vliering en hier heeft u weer extra bergruimte.

De 1e slaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel. Middels een luik heeft u toegang tot de vliering en ook achter de schotten heeft u dus erg veel bergruimte.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is momenteel in gebruik als hobbykamer. In deze kamer heeft u een keukenblok met boven en onderkasten.

In de technische ruimte bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de C.V.-ketel (Itho Daalderop, 2014). Verder heeft u in deze ruimte een wastafel en ook hier heeft u aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van diverse borders met beplanting en sierbestrating.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een buitenkraan. Verder heeft u hier nog een stenen berging (ca. 2.93 x 2.52 m) en deze is voorzien van elektra. Ook heeft u in de tuin nog een kleinere berging en hier wordt het hout in opgeslagen voor in de houtkachel. Middels een poort kunt u naar de achterom van de woning.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen, m.u.v. de voordeur en de badkamer, want deze is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde van de woning.
- De grote slaapkamer, op de 1e verdieping, gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een houten vloer in de woonkamer en een vinyl vloerafwerking in de hal, keuken en bijkeuken.
- De overloop van de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is gelegen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist.
In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104251" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-30 12:52:41" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "1ab8dff1-a85c-40cc-b0f7-3da7873305d2" ["tiaraDossierId"]=> int(5761218) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-10-02 17:06:11" ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(23) "Bernard van Meursstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "28" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4873 EG" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(345000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(40) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(163) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(471) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1963" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(148) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(14) "Itho Daalderop" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [2]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2023-05-15" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-24 17:26:18" ["oppervlakte"]=> int(163) ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "4192" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(530) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1050) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(56) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(17) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(7) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(40) ["woonkamerlengte"]=> int(1043) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(328) ["keukenbreedte"]=> int(215) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerbreedte"]=> int(381) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerlengte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerlengte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-17 13:02:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141897218.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0821686a0bd309d69c2cc26ea4e041e906049681d7f42871a951b3a48cebe0db" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-24 14:04:42" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=PhyCMi3ofDs" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:58:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142350974.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf78e1177155db47971ca55175749e76f729033941518756917b7d0ed852b0a6" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:58:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142350988.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5d0563b213300c903b5af5b33e4850b10ee9e3af4c78101c4964121245b0248" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351020.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7aef94691a3f1dca11ccce15d38bae1a554e833f6372c696b9720557fa83d151" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351106.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdc70f990650238068538bd43d26f39c6d9360e022f6b7f522b955fad60cd590" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b04e75d829c5e8405c3ef73e4428e22ed7bd0d465206ffc3f3a8443ea86b526" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351132.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A556f36dc2c5808f3d749c0dfc5d21147301b9a2bc9c27455ac02cbad83d19f27" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351136.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab382695ef21cdcf1365a3ce4cfcea51ef2e5e2d887fb1ac557f2567ffcb86ebe" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3228324fdb94d0ac7d12efaa498e11efe6e8f29a3e177ed5472e25801c49d267" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaa9858939246f5df9d4ec7ee142e1612578d9e8afc77e2995ca33d5ab3554de" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa15b94f3abcb4de63e156336a840ad5c68edabb3806f5876751c63ca7010b693" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4d0ae49ce6f435b28117546c493ac4a353b9122b87596110756eaa370de14c2" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351168.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0efb16af73009f47540224cc9268c61488a91a3b2e9521d5f563f3d1f2c7d50a" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ddb888c0c710d6d211081638a28cf3f0251d77e274c05a2a5c2c3f1d2ab3fa6" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:00:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96fa55fdf365194bb85c9ac062052e0590a4c1b998945c39d54e5f9764c51e0a" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:01:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c035a8b4b0c61d2d6db5c1ab32a04f10f99d4836e3da8bb1c7f38684ac211af" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:01:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae328947c0f546d3911c44f2ce55ac12fccadaee30ccf278d00d7dcb93c6ba78f" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 13:01:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351292.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4f5092049ad9c425ad466605688bbf0d01e84a9539854958357d000a7295bfe" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142357096.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A592c0a262fc572e9da47141a4ea4e8cd1ca45f9f6a0b54f0ab04863887f94396" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68c282882187367f813479cede7abe3a5f5d8fe4783c17e3b37c406e034de6ea" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [21]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb4b48f9703730dd3aba3a1f2f875384df89277b0b26a0e28c5e26680a9fc5ae" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A508a9678db08f084b2ad13d4dc1f276c95682ee51a7d9a0e20606e672d187525" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142356982.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdd86521f6b9dc6cd9eeb008f9ebd35b1c7d90af0ea9aa20f7ffacd4da325b49" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142357125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aecf2322e43948565e2ee8748cd96b33d5792cba539116aa249d8d2bf28511a2c" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fdbfa302844310fb60701b606b50ee1b1e12ec4c77522ed3d744b61fe633be5" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0faf9513118b1d6e2166f91f078dc11d5eb03e00ae61517b1abbb4e967edbb6e" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa061851580fc003248c4a1c2187b2f7c7fb9a7d9498a52ddb5bf1ad4e362469b" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaefd8bebcd4be6c0d9e625dd07082ecd006358d08e69f2cb5106da2a2c0be9c2" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac5be27cf6a99f257f1ff5b217d9393587b1c6074472691b9df7cb80cb49ea99" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06b7bde6eb7b170bbd6768fadd5e2e3a06a11d9c14cda720a8166e05704eeddc" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1e6eb2276f1514f2539293fd5797738b74145ff15773e60b5082462e846d4d9" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2768cc1de2033b8b6edd5f3cd37cd99eb337d779eda199b0435332c5b50950ab" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A803aad2ec40a6ee7d536e3b31fdfca7475b6a8815708d2f02271429e26d3aab9" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5278742126471357b27cc307d1ff2632e9f9b303218bdb02b178f6736edcdd32" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355224.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8eb7e20c1d5c47c809154165d8e7a8af22480050205a68fa30055992d158a48" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355218.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36c1db4052cc92547622634c7a2b5a9865470456c33fa9067f252a0a3444605e" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad290e1da9539d97b6341ddb43c812c7287b98d595fdd3a7f458b287b4b236838" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee11514d2e1d357b9fd3abd41dbaf706d9b62264eca6e3fad9669c04fcd9080d" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A122170a5a9ace8348e764d907e7b0a47825b9cf06a642461f0ee0f9dd908ec1c" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4960c5a2ffd8be36b994130072fa43f8effd0b8b2272588ff6420d2f76e8b4fc" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad945c281ca713f9573ea4013079c4060294d85559f89ff8a61f747fee360e8bb" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A151c07a9a9b5ee38c7729aaf0276076f4a712ad69d01eebdcecabe52254a5056" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355252.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeac48426928ea77efda79487f9c3ef34789eb4d864acf012f8705319e4a222ab" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142357427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb37e898cdcd02c0d7c941e5b9d2e273f5ba758b8f27ec111574c71bce444156" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34e23e4340fd1f94973bb3fa72a5f3ef91520fa6840bc0134f2897751b648c4b" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355206.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A438ea098027ceabaa5091830f852f80139e951f4a207c6a4d1dfef8b8a7718bb" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad45bdfbfa914cfcc3a2517dbd75244e139c7ae0579b44009242d2b9bf9bd9020" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4b72999fdcde3010845b2a09aa511615fc0909d1f77ee1c7c6844368d535fb6" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b8a0633e8d8aedc64642b356632ba6338d116149cd1e1d5a8682e9bd01de391" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A655bc6ef55fc602f1d7c29ab30f4d6a45d64ca58b7ec7f3476d7ce90b944d99d" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafd246771d483718e8f308cb41897116080dbebdf503e44cbb5c0047e3e7408d" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A587becfc3e7440b577eef79d70acac4abf7b94df1c0e4897f61c690adb9042f4" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142357483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45fc24cd7030d91135cd35c5f1541aa18c0035755af8c1494a22654e65cf509a" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89ef76be2ce5df14dd8b0891ef013ef0474455ef7cce471ed60d7bf864fde508" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141897213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0418840e3f160ce21f4e909083813dd309e8837549a942fbfefbd12f1ffbf714" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add068d599871dbe356885d796cf5e4252c0332e985e9f7943abe14df64cb99c6" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb29dd665c085b50ba1cb06e586cbd55f1a32fe00fd925bb99312d0c85b1892a" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142355256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae4008254db9bff01fdc5e38792403b6b7c3f6011d919565cb801505ec1e95db" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141897209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a7687f2e8345cd61909814a3035444b5d79c6ac2db32864a5ac1e77faa3a1a3" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141897206.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11706597312601b2b8677b9f937f235b35f48395cf6c3953450cec0b18caefcb" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [61]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-25 12:59:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142351133.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A361795dfdc67f608d79b7b07ce33775656330954e84ff52af66bc85213295158" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [62]=> array(8) { ["vrijgave"]=> bool(true) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-30 15:45:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141897215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35c1606443a199e4210183f657e01a2f218fed2a8ceafa5a5646c4a6e47a230a" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-06-05 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6718294) }

Bernard van Meursstraat 28

4873 EG Etten-Leur

Vraagprijs € 345.000,- k.k.

Deze uitgebouwde tussenwoning gelegen op een toplocatie in Etten-Leur is nu te koop! Deze woning is verrassend ruim, heeft een lichte woonkamer, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Wilt u wonen op een locatie met alle voorzieningen binnen handbereik? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. In de hal heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping, een garderobe, een vaste kast met hierin extra opbergruimte en tevens de meterkast (8 groepen, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar). Verder heeft u hier de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en middels een loopdeur bereikt u de keuken van de woning.

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer middels een open doorgang. De ruime woonkamer is ca. 10.43 x 3.81 m groot en u geniet hier heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Tevens creëert u hier snel een gezellige sfeer als u de houtkachel aansteekt. Aan de achterzijde heeft u een schuifpui naar de tuin.

De keuken is ca. 3.28 x 2.15 m groot en heeft een rechte opstelling met eetbar. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een koelkast, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.45 x 2.15 m groot en hier heeft u een gasfornuis, een afzuigkap, diverse bovenkasten en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur. Middels een schuifdeur bereikt u de woonkamer en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamers zijn beide voorzien van vaste kasten en de grotere slaapkamer heeft een loopdeur welke toegang geeft tot het balkon.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.98 x 3.77 m groot en is ook voorzien van vaste kasten.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel en een toilet. Tevens kunt u middels een loopdeur naar het balkon welke aan de voorzijde gelegen is.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de technische ruimte. Op de overloop heeft u een luik welke toegang geeft tot de vliering en hier heeft u weer extra bergruimte.

De 1e slaapkamer is gelegen over de gehele breedte van de woning en deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel. Middels een luik heeft u toegang tot de vliering en ook achter de schotten heeft u dus erg veel bergruimte.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is momenteel in gebruik als hobbykamer. In deze kamer heeft u een keukenblok met boven en onderkasten.

In de technische ruimte bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de C.V.-ketel (Itho Daalderop, 2014). Verder heeft u in deze ruimte een wastafel en ook hier heeft u aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van diverse borders met beplanting en sierbestrating.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten. De tuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een buitenkraan. Verder heeft u hier nog een stenen berging (ca. 2.93 x 2.52 m) en deze is voorzien van elektra. Ook heeft u in de tuin nog een kleinere berging en hier wordt het hout in opgeslagen voor in de houtkachel. Middels een poort kunt u naar de achterom van de woning.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is grotendeels voorzien van aluminium kozijnen, m.u.v. de voordeur en de badkamer, want deze is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een elektrisch zonnescherm aan de achterzijde van de woning.
- De grote slaapkamer, op de 1e verdieping, gelegen aan de achterzijde van de woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een houten vloer in de woonkamer en een vinyl vloerafwerking in de hal, keuken en bijkeuken.
- De overloop van de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is gelegen op een toplocatie met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist.
In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 345.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1963
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte148 m²
 • Perceeloppervlakte163 m²
 • Inhoud471
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2023-05-15
 • IsolatieDakisolatie, dubbel glas en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelItho Daalderop (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin56 m² (10,50 m bij 5,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer4192
 • Oppervlakte163 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Contact ons