Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-21 17:32:43"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Schoonhout"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "151"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 MC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104278"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-04-03"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-21 17:31:02"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "76c304c4-cd04-418a-9378-9c2a9d963943"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5882113)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8403) "Starters opgelet! Dit leuke 3-kamer appartement aan de Schoonhout 151 is nu te koop! Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden én een berging. Het appartement, op de 2e verdieping, is gelegen in de woonwijk Hooghuis in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels en sportfaciliteiten.
Ben je nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen wij! Wij laten het appartement heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie en de afsluitbare inpandige berging. Middels een lift en trapopgang bereik je het op de 2e verdieping gelegen appartement.


Indeling appartement: 
Via de galerij kom je bij de entree. De ruime hal geeft toegang tot de meterkast (5 groepen en 1 hoofdschakelaar), de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging.
Vanuit de hal loop je naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is ca. 19 m² groot en is erg knus, mede door de aanwezigheid van een dakkapel. De ruimte staat in open verbinding met de keuken. 

De nette keuken (ca. 5 m²) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, een spoelbak, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast met vriesvak.

De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is ca. 2.33 x 2.43 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 4.06 x 2.69 m groot. Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar. Deze is gelegen op het zuiden en hier kun je dus heerlijk genieten van de zon met een kop koffie en een goed boek.

In de moderne badkamer (ca. 2.00 x 2.59 m) heb je een douche met thermostaatkraan en handdouche, een wandcloset, een badmeubel met wastafel en een design radiator. Ook vind je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De berging is voorzien van de opstelplaats van de cv-combiketel (Remeha, 2013).


Berging: 
Het appartement beschikt over een berging op de begane grond. Deze berging is voorzien van elektra. 


Algemeen:
- Het appartement is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en 
 de berging. 
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 140,- per maand. 
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving. 
- Op loopafstand zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden 
 bereikbaar.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8808) "Starters opgelet! Dit leuke 3-kamer appartement aan de Schoonhout 151 is nu te koop! Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden én een berging. Het appartement, op de 2e verdieping, is gelegen in de woonwijk Hooghuis in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels en sportfaciliteiten.
Ben je nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen wij! Wij laten het appartement heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie en de afsluitbare inpandige berging. Middels een lift en trapopgang bereik je het op de 2e verdieping gelegen appartement.


Indeling appartement:
Via de galerij kom je bij de entree. De ruime hal geeft toegang tot de meterkast (5 groepen en 1 hoofdschakelaar), de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging.
Vanuit de hal loop je naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is ca. 19 m² groot en is erg knus, mede door de aanwezigheid van een dakkapel. De ruimte staat in open verbinding met de keuken.

De nette keuken (ca. 5 m²) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, een spoelbak, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast met vriesvak.

De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is ca. 2.33 x 2.43 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 4.06 x 2.69 m groot. Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar. Deze is gelegen op het zuiden en hier kun je dus heerlijk genieten van de zon met een kop koffie en een goed boek.

In de moderne badkamer (ca. 2.00 x 2.59 m) heb je een douche met thermostaatkraan en handdouche, een wandcloset, een badmeubel met wastafel en een design radiator. Ook vind je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De berging is voorzien van de opstelplaats van de cv-combiketel (Remeha, 2013).


Berging:
Het appartement beschikt over een berging op de begane grond. Deze berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- Het appartement is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en
de berging.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 140,- per maand.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving.
- Op loopafstand zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden
bereikbaar.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-25 06:00:00" } ["media"]=> array(47) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141374595.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bcab1340dc3ad06047fdcb527aae25f29bb34ca5c54646e3abb8b7d7e45068a" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=bxBSp3LAkWx" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5f336e6b57696e96181d8321a5a4d2d921357123d84baba5fc27c7edc30b7d5" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32297ba1158a4d15dd853e56c07afdb16294aebb3880ba08a7c8a4a35c882718" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cd2849aa7fb337d640e41bf7738982f88ba1309ee42776f1e0043a86afa6ffd" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/139912162.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdb471899398d42465b7bbaaeb87d6b72fa14bac3bf0fd9c4a05e89141569450" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A008d4afd1c49ad3e11c2aed25d3fb632d607dc027de793710385eccd3c6e27e1" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A212965d4220042b2a3165413036a33bffc8dead5e28145ae331427ca7ea3b765" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654979.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f1dc96a91281d6d63ae2bbeba2a700357223a3393fc526b2204ad97ccb9aa28" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac11b6e3f8532b73c80b00312a4b95a50c31c7c0a955a89edf208efba5c6a2fc5" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58e9b415f1a9b5bf9bce0179d65bc30794accaf79d81ba56ade8127f7b3415f1" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fa14f9cbe8ddefc0026e2828e41f410f5729b9d8799a1ca7557ab8794c96215" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143938897.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7d4b156e88164b12be4acc9746bea9f940860ab81933f98021962783521f4b7" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2da3d8fd366a0f9d555428c771954c318df4122b9b8ca888269abcced31f9577" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144655377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2042c8e4d5d5bd51c8165022d908ed738ca6d6f452e28631b02897137e3f298" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159956337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8deee9c261f51ccbbd51b3ef7ce6d51a5b13802b19acd6ca0b7b07b4df3c5054" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159956461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60bdb66ce704a8fbca6f9e038cb9cffb2b981ce7d2a8424932ce07bdd9d3c8ec" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159956715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae50e13388e6709c89ca2fb5629fa60327d7f05cdd7642a2f02f7a747aa69862e" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159973403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23fc9599aba9f7c44b0ee82eea5006d54ad41a812c55ae793008ca347177fa2a" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53d55b2e477c21963cd9eb7db3c0d3f8f505de1c1c5a2bc68b19253ba655a460" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcb15f860e94f8360f77490fc2a408d6665ad68b6ef14d5a3bc3df00e528751c" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27804259e4ccaaaf5098c5df0563ced033eee606560e5a3018ee8e1e7697b2da" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d6de37c140fa318c73e31666de8677537c7cdd9443647c3f3f85be8ab7195af" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ff078a428c3f7534e0821fe7d4e20fbadc19c6f8a896880b417064c4c00b7c8" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbccf5a903801f40c95396b94e1c6f4e7e7f95039a020cf5913870abb81d69dc" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61ccd5a8557125afa67acaa8bade5fa0f431284782d83e58ea2a689adee0de1c" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5160a6f6929bdf2f27ae6f0a4facd568eabc511f5fc23b93ba08cab0cb05f0d5" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87cb588f11dc1005caee6a0b3fc067d4756e69a7bf6025267fd0395044367b8b" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a3444c96b52b9e8ec3c578cf958057fa5958baba6eaeba978bc87c989e82b45" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae65fa4f951efb0b5e13dad556fc27514303f0b8259d00f5c774dd768cf00ca7d" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e267bce74b75daebeb650ea89b9659ed1511ae45199e29bd4330e6b4003f9f8" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfda3e8a3e9eadadc8e85d726f5746ad1e2b97e7a601a7037bd085c7c1c7c73b" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145375963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2efa64d665ba8c24ea7838dff929e6e44c2d32601408131034f34c4f8544113c" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24b7e74f30205650f1aaf23b29f901117293eb08abe5a4e0c305e6cdbc28197f" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae600385d1e5d3325951b887aa9020cfdf6d676a53156fdcbbe39bb16169eb7bc" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29bea80fe1d765dd4845cbe479eae4a83055b5de85ae4526908c97563011715c" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af690d55fbdef47412704177942e771ebaf2e3d31a9d58c893f385ebd7d669423" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeb1a1daca16e001710cfe37a5ec70a50467f78e4acdb199d07521958b2a3b5d" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fc6f1a901e9c093fe3d1afe2ea9bb50c4bc3b7fe968fb3061f179229bebeb87" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5adbe1c07cc2dd02982e6610017f626ff3de6900b2d998014b6e2375aa8294f5" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 09:14:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159982725.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9de39ecb399c6a7cd583db16c5302d6156821a680fc2bd105c226b6b468fc295" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 13:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144420457.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3d234a68496af2197443742ac8e2e10b64bc8758c2c8442b7fc435801db620a" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c4fab84242ab769ad3aa9750a1f699882d61bbb5c2e4b43e234c00926df4bea" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143938895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accf7005ca9c0353edcc32eca3f12a3bd4308be855e134a684fa619cee1c744c1" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143938893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa885be55ad8ad980104d4d9952813289a6b5f6246b4789f40c5359b7f869de21" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156196221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85371d67df27ec88d99b9c8668120389650aee2053365918f63f6fee04cbde4b" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 14:33:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144654783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8299dc6e8e971cf1aae1c6d7af6dde53043723b39c575b609fc53989862592a7" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(215000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-14 00:00:00" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(140) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(18) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(4) "LIFT" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(175) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1984" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(55) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-05-05" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(2) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(3) "HAL" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(6) "BALKON" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(18) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(192) ["keukenbreedte"]=> int(259) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(509) ["woonkamerbreedte"]=> int(362) ["keukenoppervlakte"]=> int(5) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(11) "Appartement" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["breedte"]=> int(259) ["lengte"]=> int(200) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(3) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(2) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-06" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-11 13:11:11" ["perceel"]=> string(4) "9171" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(3) "A23" ["aandeel"]=> string(6) "26/576" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-11 13:12:05" ["perceel"]=> string(4) "9171" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(3) "A34" ["aandeel"]=> string(5) "1/576" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6733879) }

Schoonhout 151

4872 MC Etten-Leur

Vraagprijs € 215.000,- k.k.

Starters opgelet! Dit leuke 3-kamer appartement aan de Schoonhout 151 is nu te koop! Het appartement is voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden én een berging. Het appartement, op de 2e verdieping, is gelegen in de woonwijk Hooghuis in de nabijheid van voorzieningen zoals winkels en sportfaciliteiten.
Ben je nieuwsgierig geworden? Dat begrijpen wij! Wij laten het appartement heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie en de afsluitbare inpandige berging. Middels een lift en trapopgang bereik je het op de 2e verdieping gelegen appartement.


Indeling appartement:
Via de galerij kom je bij de entree. De ruime hal geeft toegang tot de meterkast (5 groepen en 1 hoofdschakelaar), de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging.
Vanuit de hal loop je naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer is ca. 19 m² groot en is erg knus, mede door de aanwezigheid van een dakkapel. De ruimte staat in open verbinding met de keuken.

De nette keuken (ca. 5 m²) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, een spoelbak, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast met vriesvak.

De slaapkamer aan de voorzijde van het appartement is ca. 2.33 x 2.43 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 4.06 x 2.69 m groot. Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar. Deze is gelegen op het zuiden en hier kun je dus heerlijk genieten van de zon met een kop koffie en een goed boek.

In de moderne badkamer (ca. 2.00 x 2.59 m) heb je een douche met thermostaatkraan en handdouche, een wandcloset, een badmeubel met wastafel en een design radiator. Ook vind je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De berging is voorzien van de opstelplaats van de cv-combiketel (Remeha, 2013).


Berging:
Het appartement beschikt over een berging op de begane grond. Deze berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- Het appartement is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- Het appartement heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en
de berging.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 140,- per maand.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving.
- Op loopafstand zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden
bereikbaar.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar1984
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte55 m²
 • Inhoud175
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-05-05
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en lift

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummers9171 en 9171
 • Oppervlakte0 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact