Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-05-15 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Wolvespoor"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "10"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4874 JL"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-09-01 13:15:35"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10489) "Wauw, wat is dit een ruime woning! De woning is veel groter dan aan de buitenkant doet vermoeden. Een tussenwoning met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), gelegen in een rustige straat met een park op loopafstand. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met open haard, een keuken en een ruime badkamer. Wil je dit huis met eigen ogen komen bekijken? Plan dan zeker een bezichtiging in via ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de vernieuwde, volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Er is een open haard aanwezig die extra sfeer en gezelligheid geeft aan de ruimte. Via een schuifpui is de achtertuin bereikbaar. 

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken (ca. 2.99 x 2.23 m). De keuken heeft boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser (2023), een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een boiler (Daalderop) en een kunststof werkblad. 

Via de keuken kom je in de bijkeuken met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers aanwezig en ook de badkamer. 

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19/1.96 x 5.64 m groot. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn resp. ca. 4.30 x 3.30 m en ca. 3.30 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 1.76 x 3.30 m) is volledig betegeld en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, een zwevend toilet en een designradiator.

Via een afgesloten deur bereik je de vaste trap naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Deze verdieping kun je helemaal naar je eigen smaak inrichten en afwerken. Er is nu 1 slaapkamer, maar hier kun je eenvoudig 2 slaapkamers creëren. De 2 grote dakvensters zorgen voor veel lichtinval. We laten je graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging zien. 

De c.v.-combiketel hangt ook op deze verdieping (Remeha, 2020) en er is voldoende bergruimte aanwezig. Het plaatsen van de wasapparatuur is hier ook mogelijk.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft bestrating en borders. Je hebt geen directe achterburen, wat een enorm groot pluspunt is.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Heerlijk veel ruimte om je spullen op te bergen. Vanuit de berging kom je in de brandgang.


Berging:
Bij de woning hoort een stenen berging (ca. 2.80 x 5.90 m) over de volle breedte van de tuin. De berging is voorzien van elektra. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie. 
- De woning heeft hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De schuifpui is van aluminium. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een hand bedienbaar zonnescherm. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld. De woonkamer is afgewerkt met parket. In de keuken ligt een pvc vloerafwerking. 
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en een slaapkamer aan de achterzijde voorzien van vloerbedekking. De andere 2 slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking. De badkamer is betegeld. 
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11035) "Wauw, wat is dit een ruime woning! De woning is veel groter dan aan de buitenkant doet vermoeden. Een tussenwoning met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), gelegen in een rustige straat met een park op loopafstand. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met open haard, een keuken en een ruime badkamer. Wil je dit huis met eigen ogen komen bekijken? Plan dan zeker een bezichtiging in via ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de vernieuwde, volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Er is een open haard aanwezig die extra sfeer en gezelligheid geeft aan de ruimte. Via een schuifpui is de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken (ca. 2.99 x 2.23 m). De keuken heeft boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser (2023), een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een boiler (Daalderop) en een kunststof werkblad.

Via de keuken kom je in de bijkeuken met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers aanwezig en ook de badkamer.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19/1.96 x 5.64 m groot. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn resp. ca. 4.30 x 3.30 m en ca. 3.30 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 1.76 x 3.30 m) is volledig betegeld en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, een zwevend toilet en een designradiator.

Via een afgesloten deur bereik je de vaste trap naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Deze verdieping kun je helemaal naar je eigen smaak inrichten en afwerken. Er is nu 1 slaapkamer, maar hier kun je eenvoudig 2 slaapkamers creëren. De 2 grote dakvensters zorgen voor veel lichtinval. We laten je graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging zien.

De c.v.-combiketel hangt ook op deze verdieping (Remeha, 2020) en er is voldoende bergruimte aanwezig. Het plaatsen van de wasapparatuur is hier ook mogelijk.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft bestrating en borders. Je hebt geen directe achterburen, wat een enorm groot pluspunt is.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Heerlijk veel ruimte om je spullen op te bergen. Vanuit de berging kom je in de brandgang.


Berging:
Bij de woning hoort een stenen berging (ca. 2.80 x 5.90 m) over de volle breedte van de tuin. De berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie.
- De woning heeft hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De schuifpui is van aluminium.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een hand bedienbaar zonnescherm. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld. De woonkamer is afgewerkt met parket. In de keuken ligt een pvc vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en een slaapkamer aan de achterzijde voorzien van vloerbedekking. De andere 2 slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking. De badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104279" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-24 10:57:14" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "bfc5efd0-6146-4884-8287-aa55b44751fc" ["tiaraDossierId"]=> int(5741453) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665758.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9611e2e28618454ca17aea2ff10e2ea3138f6610eba4b700f230f00bd12ab028" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bc432de70bb5f1b14610282990e3abb2e64ef4c5ebaca40ddeb69293b0f4605" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665784.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A244dfd1f69a14277eae881e74c7f5a4b858f9ade87452ac2c9ba2842cafe182d" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665736.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad94760c555e57e8e3f84745382b2e6a826651ddaca7663b86be4a047a6214659" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/139968225.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f320b00b03c4682d2be145d903c4148eb11c4e72c706ec86fbfd5ba70b16120" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A419e3afb0d27c474c80441b81ef3be2d2fd2bfd385a12189b4796d414242b999" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1ff68263625d0b864c8ba033cb3b75cd25a90289c0518f3c3ee8895ea175081" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=BtAh8Cnmdgt" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141684749.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af107f98c7197a736e5e6d763bb2c94dc02378e709b53994d525c5d7e4f79905d" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23a032abe12c8628aec749278583f5688caa7d8bb5d3abc745bf7e6ceb9aa71d" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665742.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad72abce7a3fe093b578fd4b92f729b200e6f04f69b155f4150df4be3b575cbf9" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b6bed554d51a005a9223c4f9374d581899f64d2cf4d9776f8d355c7b6cd88af" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665714.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7695813acea81106012828658de3a26c7bd767d2ec70b56e7ec00fabd9f59804" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cb72734fbdc747346a3b26b94c3a5c7cc5186881d97f19b692414608522a6c4" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cab6864b21c2c35e7ba81775b75b330ff8d6234562b6c06eb4cac1c15d38f50" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A489dbbcbf379a1150f19f6f6206012d522a1d854dc468b76d3182998dbeb19c1" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141691847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2db4300685aa6bded7b258e68ee5e5bfa0305df1f75640ea330f2044bcf4aef9" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141691902.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3e2aa519964a20999605f21243538ff4e3c0aed6661c2e4d8bfc27d004c3a43" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141690750.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af63631f01e4d61c4aef5ac9e998f2cfe889ab3118d666f34ae086d7866f803e0" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141691828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28dfe65e50c987d3989e0a7fd9d8ae31a4a1bd7d750278b90a87e58bdd3468ae" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141690748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A867453eeacdc91d7d46c4b143e65d4f055127e4dfe56214a829a5976770a7d15" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed650c9e492ef539387a542870210429e33df31af26f2e403266818af28f6bae" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8121b2b314ab13da19397fec180a78e2078c11a05c7dc9f804302b8d2f427d08" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af43e81a75dc40f7c3fc8ce1681d0790e0edf8f5b7dbe5fac124e50b05a3a5350" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cd81f4a7aa79cc1e84e01fccdf493e2fa20ac0d78f95fde44462d30cce7cfd3" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55d06c3070e7454c529b09f96d7a0b9b349fe2f4cc6bb37e7522abb6ec8ef6d1" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9342add303414f56321eb34cfcc1d177d43b362256957331b3be2f7792b6e642" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e387b1a7d096339964aaee7b7f6fb8e0e2211aa8a118dfa4200f2cf1b720378" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f32c1194e2750510adccad4e73ec9df6445ebc4e64ac946681bf304c3f4e856" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae39cd8691fbb79b6494fb9e0fc88291966cfd5c3182db36f842019d27d311d4" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669746.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A899d50a04e1d88df9bbfd8a92d0a9c3f7d6aaf875683bc41b70723527f53cb32" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7409bcf0e50d80a234afeec9bb8de954c716c654669c0ddee96d414f1ea6402c" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13eb7b25a32df6a20c1c7ebfa8410f045c6914b0f6c5491d5d0ec605c27b9365" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A426f864b67e7ccb3e4a29e1114ff5da98b39701db20519bf504533876ec1e43a" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669750.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e6a3a5bc66a7be14f8049d1ee65d1649b47952ade18e34542db1a5c4bf70fc8" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669756.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4156a898e415df43b35268b0524b1b49a3dbb518b16516552b33eb354906a600" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae903b4aa2f976037c104629c5467c08726d2092befad1106833591fbf7e400a9" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669770.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A919af941025e3d0542757c466204c92674534e7cecdfb62ab8c403df1038f7c3" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669772.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab01f69bf05944439ee5dd86a7826e505a6a736ee5bbe243aea0c55e0d389b764" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669804.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa660b5bc726a3fb24639717980bf0d1d0d11b30fcdd68b01abdf4ed15b58d97f" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9945898d9c94e6eab49bd670d8068346eda0e80e70d6a973a19ec510a6b0a047" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed121c0133b58a57fffe68777820c16610a16184fd8eaab09da68fcbabd9e42a" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adaae1a65bc256e5388e582b69a88d384b4d39e0139b6adf1d961f94740286138" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669774.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A630492537c880965f457abdbf1b654b2922e14b2a58c9ea0e8a9611e5fce9d56" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669766.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad74294a8abf3c41abcc34bc21094caec3b7a8a13e0900951859990944c291ddf" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669776.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4be7233bb275a97d18c1a39f62e467179008a27542fa4a65b6a25f9a0c4f3d4" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe8610051cfc37a3e0e098db7a35260cf30d243a7ee30becee013dac79c14007" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669794.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A268b4033461dcb9757f5f6c1c5e38fc38c2f5ac0625c9d9626ee1650a14ad82e" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f67ddfa7a211f693d1140fdbae271f3cc3e976a6ec96e861ac678c3370aba4e" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669790.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3bfc4c9cf279cb74b7dd4adeaba0e50659ac575b86dded19058762100be3342" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669792.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A031a4d6d49c4d8182f192e96fc75c82f50c93f7da942460c7e9a3887354aac06" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141684657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c19ffced1cdc5dcf284234fcdb210a97694a1df86b6defe54346b6f18f427ad" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cdec80e42173032d56d8b68075052dc1c74548967eea78244d9dc71d7ab870d" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9a4f3d1fd7284a0ce1c9a6c34870abc1513043bf5dbab046d4703166f93fd69" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141669801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2cdb57aa60b13c20db9e6e09c50a21595d00f095cbe78a2539b021bbacb754a8" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 16:58:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141665332.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c14b7440b3151c5874401db70c4dfbe391a813ebfef838a005aa2f500bb61cd" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141690747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1376aef120fa434ad0932249e5190aa317ee6c6203348893a69e6e8f09274f95" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141684654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7a6eaa9b6c0cdc7ed462732760dd654828c406d314d1ec50e5b3d1d74e1f43c" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141684659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e242f4c8f75f6db6416182ecf38aa522877c38365cf34635dc6c36ec418d025" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 17:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141684661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad36cec89fa0ceddedd64eddd6ccf6c96aa95636260dce5cb67e0bc1cd5b1cdad" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-15 13:53:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141752346.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e3e07efd0ea79b032db96cc6e01be11b465364db6c1fde474059495bd9135dd" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(339500) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(45) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(150) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(533) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1980" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(154) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-04-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(150) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-07 09:41:14" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "2385" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(580) ["hoofdtuinlengte"]=> int(880) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(51) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(17) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(45) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(299) ["keukenbreedte"]=> int(223) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(176) ["breedte"]=> int(330) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6734315) }

Wolvespoor 10

4874 JL Etten-Leur

Vraagprijs € 339.500,- k.k.

Wauw, wat is dit een ruime woning! De woning is veel groter dan aan de buitenkant doet vermoeden. Een tussenwoning met 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), gelegen in een rustige straat met een park op loopafstand. De woning heeft een sfeervolle woonkamer met open haard, een keuken en een ruime badkamer. Wil je dit huis met eigen ogen komen bekijken? Plan dan zeker een bezichtiging in via ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de vernieuwde, volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De woonkamer is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Er is een open haard aanwezig die extra sfeer en gezelligheid geeft aan de ruimte. Via een schuifpui is de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken (ca. 2.99 x 2.23 m). De keuken heeft boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser (2023), een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een boiler (Daalderop) en een kunststof werkblad.

Via de keuken kom je in de bijkeuken met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:
Via de vaste trapopgang kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers aanwezig en ook de badkamer.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19/1.96 x 5.64 m groot. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn resp. ca. 4.30 x 3.30 m en ca. 3.30 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 1.76 x 3.30 m) is volledig betegeld en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, een zwevend toilet en een designradiator.

Via een afgesloten deur bereik je de vaste trap naar de 2e verdieping.


2e verdieping:
Deze verdieping kun je helemaal naar je eigen smaak inrichten en afwerken. Er is nu 1 slaapkamer, maar hier kun je eenvoudig 2 slaapkamers creëren. De 2 grote dakvensters zorgen voor veel lichtinval. We laten je graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging zien.

De c.v.-combiketel hangt ook op deze verdieping (Remeha, 2020) en er is voldoende bergruimte aanwezig. Het plaatsen van de wasapparatuur is hier ook mogelijk.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin. De achtertuin is gelegen op het oosten en heeft bestrating en borders. Je hebt geen directe achterburen, wat een enorm groot pluspunt is.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Heerlijk veel ruimte om je spullen op te bergen. Vanuit de berging kom je in de brandgang.


Berging:
Bij de woning hoort een stenen berging (ca. 2.80 x 5.90 m) over de volle breedte van de tuin. De berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie.
- De woning heeft hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De schuifpui is van aluminium.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een hand bedienbaar zonnescherm. Aan de achterzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld. De woonkamer is afgewerkt met parket. In de keuken ligt een pvc vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en een slaapkamer aan de achterzijde voorzien van vloerbedekking. De andere 2 slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking. De badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 339.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1980
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte154 m²
 • Perceeloppervlakte150 m²
 • Inhoud533
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-04-17
 • IsolatieMuurisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin51 m² (8,80 m bij 5,80 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering, schuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2385
 • Oppervlakte150 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact