Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104285"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-04-06"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-26 16:30:14"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "c8f5d3e3-7e6d-4e42-8924-cf4c112b3b38"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5799717)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9763) "Deze leuke tussenwoning, gelegen op een gewilde locatie in de woonwijk ‘De Keen’, staat nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer met een moderne open keuken (2022), 4 slaapkamers en een badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. De overkapping biedt tevens de gelegenheid om ook in het voor- en najaar lekker lang buiten te kunnen zitten.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast, een schuifwand met daarachter de garderobe en de meterkast (9 groepen, 1 kookgroep en 3 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 11.02 x 5.09 m²) is erg ruim en sfeervol. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (2022) is gelegen aan de voorzijde van de woning waardoor je lekker naar buiten kunt kijken tijdens het koken. Het is voorzien van een hoekopstelling en een losse kastenwand. In de keuken heb je greeploze kasten en laden, een stenen werkblad, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, r.v.s. spoelbak met Quooker en een vaatwasser. 
In de kastenwand bevindt zich een oven, magnetron, koelkast en een diepvries.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.05 x 3.00 groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 4.72 x 3.00 en 3.60 x 2.01 m groot. 

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan, een wandcloset, een designradiator en een badmeubel met wastafel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de voorzolder en de 4e slaapkamer. 

Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit van de mechanische ventilatie en de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Intergas, 2022). 

De slaapkamer is ca. 4.68 x 3.00 m groot en is voorzien van een Velux dakraam aan de achterzijde en een draai/kiep raam aan de voorzijde. 

Tevens is er extra bergruimte achter de schotten.


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is erg onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van sierbestrating, elektra, water, en een overkapping aan de woning over de gehele breedte. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten.
Achter in de tuin staat een houten berging, welke is voorzien van elektra en middels een poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming. 
- De vaste trappen zijn in 2022 geheel gerenoveerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van PVC vloeren. 
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de voorzolder is deels betegeld.
- De begane grond en de 1e verdieping hebben houten kozijnen met dubbel glas. De 2e verdieping is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het kleine raam aan de voorzijde op de voorzolder en het dakraam op de slaapkamer hebben een houten kozijn. 
- De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van hand bedienbare zonnescreens. 
- De overkapping heeft een elektrisch bedienbare zonnescreen. 
- Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de straat aanwezig. 
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het 
gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10237) "Deze leuke tussenwoning, gelegen op een gewilde locatie in de woonwijk ‘De Keen’, staat nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer met een moderne open keuken (2022), 4 slaapkamers en een badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. De overkapping biedt tevens de gelegenheid om ook in het voor- en najaar lekker lang buiten te kunnen zitten.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast, een schuifwand met daarachter de garderobe en de meterkast (9 groepen, 1 kookgroep en 3 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 11.02 x 5.09 m²) is erg ruim en sfeervol. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (2022) is gelegen aan de voorzijde van de woning waardoor je lekker naar buiten kunt kijken tijdens het koken. Het is voorzien van een hoekopstelling en een losse kastenwand. In de keuken heb je greeploze kasten en laden, een stenen werkblad, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, r.v.s. spoelbak met Quooker en een vaatwasser.
In de kastenwand bevindt zich een oven, magnetron, koelkast en een diepvries.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.05 x 3.00 groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 4.72 x 3.00 en 3.60 x 2.01 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan, een wandcloset, een designradiator en een badmeubel met wastafel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de voorzolder en de 4e slaapkamer.

Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit van de mechanische ventilatie en de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Intergas, 2022).

De slaapkamer is ca. 4.68 x 3.00 m groot en is voorzien van een Velux dakraam aan de achterzijde en een draai/kiep raam aan de voorzijde.

Tevens is er extra bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is erg onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van sierbestrating, elektra, water, en een overkapping aan de woning over de gehele breedte. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten.
Achter in de tuin staat een houten berging, welke is voorzien van elektra en middels een poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- De vaste trappen zijn in 2022 geheel gerenoveerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van PVC vloeren.
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de voorzolder is deels betegeld.
- De begane grond en de 1e verdieping hebben houten kozijnen met dubbel glas. De 2e verdieping is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het kleine raam aan de voorzijde op de voorzolder en het dakraam op de slaapkamer hebben een houten kozijn.
- De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van hand bedienbare zonnescreens.
- De overkapping heeft een elektrisch bedienbare zonnescreen.
- Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de straat aanwezig.
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het
gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Vinkenbroek" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(3) "139" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 JD" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-01 18:26:15" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-07-14 06:00:00" } ["media"]=> array(60) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-07 15:27:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/139998975.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f1e58e4b9a51c1b4ff0250ebec4629cb4ee80e297dd87cfabc6c8459ee4bd29" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-05 14:58:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147379549.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6dad7653d2e12ff891d62fbc5d894e87be3539cd0d25df3dab2905427100504" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-10 16:18:57" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=56m8BPjDC3g" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:21:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A841f58743b374a1595b7bcf30db8ca6467643ce995e81897b12feb9e1802672b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:21:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b15d48e5d7726bd3ecd93ec143a6edf9b40f942fed3621c3cffaae37501269f" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:23:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5facfaa06114b6d981128bd08458e2bfaf43191ea28706a43f6fa48485bb697" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:22:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e468e77a4f61a8fa3b3312574d9e1dc006803fe421fea953cf934a8a8d929d6" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:25:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148335579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a768c001e6242c3fef2aed83ca77fbd4ab42270223eb0da432eeec94e051df8" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:22:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48cd14ab2adc454fe716d254692a674c077c8297ba9ab5413bb85dbf6c6f7cf5" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:25:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148335387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad28c8db74cea0fac47beb6c385828c54a806fb490f84ef2a3e80ed233a71919c" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:24:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148335335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86231962506ac1030fd678a5875adad4fcb050c5faa78590de8674f55141d109" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:22:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5bb241ac22be0e3707ae8b3f5b8d2d2e2d58a386dc01e412f304f16a16d1b1df" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:25:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148335485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cc9e986611d42b08b0647db6fed47449e1e1db16e5377edaa9f131e8e14f6a0" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:22:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148334769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01bbfd621f447451d8e4905a9b26d3186db4de094e233c28e6995b4d56ba63e6" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48f30bc4e288413a6eb04f9e57d2fdde32dc8aa38c04c00e59af174b78434715" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148511125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ba67554e42a90e905b5b175b387c04a79da6117f6b9e0405501005cad813792" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148511121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f2a8f54e164e3aae13625f887175053c30c465d8a9519061884b8de845ede39" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A531ddbb91e4f932f7e2a82ce6e63778f9741af49e92b73660f6e3fe18345500a" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148511129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace70d67ac933413e03831f8258797777e6db1e82a7240a2e69f3c6a9b605173e" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add27eb734c4d346e8804398d0a519af0adcc8072d2b89d511da32a0cf1a98088" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A124dea54eac0642bfa948023ba60a8ae769702621eb0710a02181f3183c3c623" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a4177960f7d77a1189cdbe55036a103be1a80ee639584b95d41f3754ab9f9dd" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74994a0aff04e63c24768c4a63fb3cc8c9b9a9e8be665cdae8a4cb8db6e330b6" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A846c72d37bafd0269519395600bbea53b675b020a059c496adaf6fd3af877856" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaf945b60217312cef47857a8eba024f37b52ebf52d94a573226aa083b94928c" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfacf46efef3560f1b523dcb4bac5ccc4234aee62df6d97e719bc72791e5c0ca" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fc0e4e7ceda93aa3d5e0274c0bd4a71d3cebd021c7317b406c68fe65a7fdf8e" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad35a102249f6e524101abf346b6ed6eb20987fb154d11bfef1f5d3aba529c91f" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae093c182f70cd65635d2dbed6dcafff6aeb1f6481188fa0c5723f57566c3d370" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9365063230ee0fd45485dadb5735c601f67e62631ca2d60fc9851c94ea158f43" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95aa285918be09a48c68911b774906f55a603d5c320be52597704f406fb4204e" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A902dd12a994cf566be9d4863a3e6aeaccd25de20faee3cac93c1b89ab4cb805f" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A170e9e2cea388aba80ead6f740dea63cef575a1e8367d07bd920b8c63630f408" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4eb728a5adb7ecbea2d3a080c31d1b68698ad60f56f2d828c77da1f3a23ece4" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6f9c48fba07a33ba90ab008a49921aec607a3432ca082d22fb825d2b1bad032" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ac6ce2d8a280f1e93f7dc9ab7aa55801abb0170ea76e5b9d2b07e30d5b5aa66" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9101da2c5901bdce97cd61ffb6a7948b3622df273cf9553d94de1f7ed6eaa556" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A183c2bb12736ffec4a262ef7845fb84acc3660c290a465caecd2b07174432884" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae53419cfe34e849e845520cc72f76e989233c1b402d8aff843d1b758f5d0c4b9" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf50f2204e2ff70b7e940a420b8e64f99254656d66b8ce23881e73d51b931378" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A349628564d90a6516f8e9109cc9fff42e5b117c116a6bc679f6ec7f414e7a174" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae10e0170a0a7658a2b1aba79293135ebfc47b469833c0106d36c985babb426af" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac831a9148b468e3f4129498e47d8e0b413c32e893095d9a444f3c69cc9d25c8" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7259fbb5c96e67604076bfeb163700919f27bc9f5dc8de4129d98cbced660f8c" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a8f0085848f36ca56aa7ab12e1ff7e4cf31102ddeae652486ca6cd3ad96a18b" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cf67952f20f54f3c3161d872bfb2f80d4f246fcaa43f4ae50306d94eee190f7" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d142fa7bfa1183ad984d839009a610e4dcadb6fc4a9eb222f3f806ceec0a52f" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9ba3b0043f26f14ff01299e43a8a26bfa12285e8b3cd8517ce45c27fc1f2f7f" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19938629a1e8e458933b25bc336c049a61faab7609816cfbc51f3417dd7c39cd" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e2aa32359d653cd5d1f44b4e0d8244b1c5e6446388bd5c80ae395b41e9ac9cb" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b006cb3d0d66ba1c70ac434e0609503cf471813076fd18bae10f38a7f866242" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75b0abe67db427996ffb6899a6f1b0aa8c2cb6d0ae77a23e1072f968998ca916" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A209defa1ba15d9337dfca2e99d0fd4d568532c683293c3875236236587890c27" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147379543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1e4fabf052220ca8c2afe5410dbfe984f5ed31fde22965021efca974279250f" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147379547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a297d7f02fc58672b31eab3a36728498210665fc7f75607215dab8e441cde2f" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147379545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45dddb24e5aba0d4dc396d021806d1fbe38d326ce32513f799b6cac3fcaf3b26" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147379539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0a9dfc82c746fb86c2dc8502bef778fef5c052c2e12c0da2e71b6bf4630c0cf" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-14 12:15:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148330941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8b193ce0bffabb47e8cca7e867f645b7b57c88e50c8da2e0d222a56d3402a31" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 10:14:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148332311.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab874b9c4caabb60ab801c2763064492ab3123f5d4e6009e191023b1f706bcad1" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-17 16:19:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148690091.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A678c4f5371a4f21e40cbf31b690e05f22f1d36ccdd1c04df23dbcf73cf833e82" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(382000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2022" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(134) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(418) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1999" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(125) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-09-26" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(866) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(545) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(47) ["daktype"]=> string(12) "LESSENAARDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(15) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(4) "2022" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-07 15:27:04" ["oppervlakte"]=> int(134) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1483" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6742302) }

Vinkenbroek 139

4871 JD Etten-Leur

Vraagprijs € 382.000,- k.k.

Deze leuke tussenwoning, gelegen op een gewilde locatie in de woonwijk ‘De Keen’, staat nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer met een moderne open keuken (2022), 4 slaapkamers en een badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuiden waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. De overkapping biedt tevens de gelegenheid om ook in het voor- en najaar lekker lang buiten te kunnen zitten.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast, een schuifwand met daarachter de garderobe en de meterkast (9 groepen, 1 kookgroep en 3 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 11.02 x 5.09 m²) is erg ruim en sfeervol. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (2022) is gelegen aan de voorzijde van de woning waardoor je lekker naar buiten kunt kijken tijdens het koken. Het is voorzien van een hoekopstelling en een losse kastenwand. In de keuken heb je greeploze kasten en laden, een stenen werkblad, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging, r.v.s. spoelbak met Quooker en een vaatwasser.
In de kastenwand bevindt zich een oven, magnetron, koelkast en een diepvries.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.05 x 3.00 groot. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 4.72 x 3.00 en 3.60 x 2.01 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan, een wandcloset, een designradiator en een badmeubel met wastafel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping bevindt zich de voorzolder en de 4e slaapkamer.

Op de voorzolder bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit van de mechanische ventilatie en de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Intergas, 2022).

De slaapkamer is ca. 4.68 x 3.00 m groot en is voorzien van een Velux dakraam aan de achterzijde en een draai/kiep raam aan de voorzijde.

Tevens is er extra bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is erg onderhoudsvriendelijk en is gelegen op het zuiden. De tuin is voorzien van sierbestrating, elektra, water, en een overkapping aan de woning over de gehele breedte. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten.
Achter in de tuin staat een houten berging, welke is voorzien van elektra en middels een poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- De vaste trappen zijn in 2022 geheel gerenoveerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van PVC vloeren.
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en de voorzolder is deels betegeld.
- De begane grond en de 1e verdieping hebben houten kozijnen met dubbel glas. De 2e verdieping is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het kleine raam aan de voorzijde op de voorzolder en het dakraam op de slaapkamer hebben een houten kozijn.
- De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van hand bedienbare zonnescreens.
- De overkapping heeft een elektrisch bedienbare zonnescreen.
- Er zijn voldoende gratis parkeerplekken in de straat aanwezig.
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het
gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.
De Keen is een rustige, kindvriendelijke wijk. Het Richard Krajicek Multicourt helpt daar aan mee. Onder toezicht kunnen kinderen daar voetballen, basketballen, skaten en tennissen. Al met al is het een uitnodigende wijk waar u prettig woont. De Keen is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Het is een prettige wijk om in te wonen!Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 382.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1999
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte125 m²
 • Perceeloppervlakte134 m²
 • Inhoud418
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-09-26
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2022, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin47 m² (8,66 m bij 5,45 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakLessenaardak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, buitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummer1483
 • Oppervlakte134 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact