Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104288"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-04-12"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-29 17:19:56"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "686bc3a3-d210-4379-a521-119fd00b8138"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5822843)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9867) "Leuke 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een vrijstaande garage en eigen oprit!

Het is hier fijn wonen aan de Wintertaling 75. De woning is gelegen in een brede, rustige straat in de populaire woonwijk “Hooghuis”. 
De sfeervolle woonkamer heeft een openhaard en staat in open verbinding met de keuken. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 5 ruime slaapkamers aanwezig, waardoor deze woning uitermate geschikt is voor grote gezinnen. De gezellige achtertuin heeft 2 terrassen waardoor je hier heerlijk kunt genieten van een zon- of schaduwplekje.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de woning een keer in het echt komen bekijken? Dat kan! Neem snel contact op met ons kantoor. 


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen, welke toegang biedt tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de woonkamer. Vanuit de hal kun je ook naar de 1e verdieping.

De gezellige woonkamer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde grote raampartijen, waardoor hier lekker veel lichtinval is. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vanuit het eetgedeelte heb je een fijn uitzicht over de achtertuin. De openhaard zorgt voor extra warmte en gezelligheid. 

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Erg handig is de trapkast welke je vanuit de keuken kunt bereiken. Hier is voldoende ruimte voor al je voorraad en spulletjes. Tevens kun je middels de loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 3 ruime slaapkamers en een badkamer.

De ouderslaapkamer is erg ruim en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde zijn de 2 andere slaapkamers gelegen, welke beide een groen uitzicht hebben over de achtertuin.

De volledig betegelde badkamer heeft erg veel daglicht en is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet en een wastafel. 


2e Verdieping:
Deze verdieping is verbouwd en heeft daardoor nog 2 extra slaapkamers met zowel aan de voor- als aan de achterzijde kunststof dakkappellen. Hoe fijn is dit!

Daarnaast heb je op de voorzolder een afgesloten berging met daarin de CV-combiketel (Remeha Avanta, 2021) en een aparte wasruimte met daarin de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Beide ruimtes zijn voorzien van daglicht doordat de dakkapel hier doorloopt.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin heeft sierbestrating, kunstgras, beplanting, een vijver en een buitenkraantje. Tevens zijn er 2 terrassen aanwezig, waardoor het hier heerlijk vertoeven is en je altijd van een zon- of schaduwplekje kunt genieten. Middels een poort ga je naar de oprit.


Garage:
Vanuit de tuin is de vrijstaande garage met opbouw en verdiepingsvloer bedekt met dakpannen bereikbaar. Deze is voorzien van elektra en een geïsoleerde hand bedienbare kantelpoort waardoor je naar de oprit kunt.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- De woning heeft aan de voorzijde kunststof kozijnen en aan de achterzijde houten kozijnen, m.u.v. de dakkapel aan de achterzijde; deze is ook van kunststof.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming die gebruikt kan worden als hoofdverwarming.
- Op de 1e verdieping heeft de overloop vloerbedekking en de slaapkamers hebben een houten vloerafwerking.
- De 2e verdieping is afgewerkt met laminaat, m.u.v. de overloop; hier ligt vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10350) "Leuke 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een vrijstaande garage en eigen oprit!

Het is hier fijn wonen aan de Wintertaling 75. De woning is gelegen in een brede, rustige straat in de populaire woonwijk “Hooghuis”.
De sfeervolle woonkamer heeft een open haard en staat in open verbinding met de keuken. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 5 ruime slaapkamers aanwezig, waardoor deze woning uitermate geschikt is voor grote gezinnen. De gezellige achtertuin heeft 2 terrassen waardoor je hier heerlijk kunt genieten van een zon- of schaduwplekje.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de woning een keer in het echt komen bekijken? Dat kan! Neem snel contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen, welke toegang biedt tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de woonkamer. Vanuit de hal kun je ook naar de 1e verdieping.

De gezellige woonkamer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde grote raampartijen, waardoor hier lekker veel lichtinval is. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vanuit het eetgedeelte heb je een fijn uitzicht over de achtertuin. De openhaard zorgt voor extra warmte en gezelligheid.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Erg handig is de trapkast welke je vanuit de keuken kunt bereiken. Hier is voldoende ruimte voor al je voorraad en spulletjes. Tevens kun je middels de loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 3 ruime slaapkamers en een badkamer.

De ouderslaapkamer is erg ruim en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde zijn de 2 andere slaapkamers gelegen, welke beide een groen uitzicht hebben over de achtertuin.

De volledig betegelde badkamer heeft erg veel daglicht en is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet en een wastafel.


2e Verdieping:
Deze verdieping is verbouwd en heeft daardoor nog 2 extra slaapkamers met zowel aan de voor- als aan de achterzijde kunststof dakkappellen. Hoe fijn is dit!

Daarnaast heb je op de voorzolder een afgesloten berging met daarin de CV-combiketel (Remeha Avanta, 2021) en een aparte wasruimte met daarin de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Beide ruimtes zijn voorzien van daglicht doordat de dakkapel hier doorloopt.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin heeft sierbestrating, kunstgras, beplanting, een vijver en een buitenkraantje. Tevens zijn er 2 terrassen aanwezig, waardoor het hier heerlijk vertoeven is en je altijd van een zon- of schaduwplekje kunt genieten. Middels een poort ga je naar de oprit.


Garage:
Vanuit de tuin is de vrijstaande garage met opbouw en verdiepingsvloer bedekt met dakpannen bereikbaar. Deze is voorzien van elektra en een geïsoleerde hand bedienbare kantelpoort waardoor je naar de oprit kunt.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- De woning heeft aan de voorzijde kunststof kozijnen en aan de achterzijde houten kozijnen, m.u.v. de dakkapel aan de achterzijde; deze is ook van kunststof.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming die gebruikt kan worden als hoofdverwarming.
- Op de 1e verdieping heeft de overloop vloerbedekking en de slaapkamers hebben een houten vloerafwerking.
- De 2e verdieping is afgewerkt met laminaat, m.u.v. de overloop; hier ligt vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(12) "Wintertaling" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "75" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4872 RL" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 13:12:40" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-18 06:00:00" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-20 14:35:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004153.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A34216288b9d242872ba545c97e1bd060c52841aa2af035e0e9a9d9b542a1d5e6" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-02 08:57:24" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=JincQPyG6Z3" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:55:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e5305c2b4847587f2fd9a59690b3b4a43963cdcffc3d9d017d69e2f2546239b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa8d6a2ff92f847e09c11accfb0891112ba53e3e7596ce5886a246eb0674f5bc" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab080584fe9a0c57df0c8f0bc535ee08c91ea0b3c1a73b8f2321cfad37da5882c" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e3f46e31394fade3cb44eebdcc178b8184934925f88478a777f1776755a1c61" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa94da9283406054273fa5d9672a8e183276551130329e7baa7eda54ac2b0bd5e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b29a80ce8db6aaf2a8d0801f88d527371bd575e6346b20afecc3e01c632f2b0" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb55434805e067c5b93d3ea80ca7a9ed515e6b66865bdb22814b76f44b1c93c4" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40a6a0ba1b596d8e296f8e7acc9da8836fbad45cd1bba7c113a56b4e28b79c1c" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb3463d320f8af03d34cc4706ada1402f998da5481de47d0ef38e721489dfeeb" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:57:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e625b2d1487e03620a5399a00ed6234d53c4e4c9526f3d38af0528399c094e2" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:57:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36edc6cd6db64f02a2ebd2bb18856db088b76f6f84e292ad7eb89662f537fe68" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:57:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5852e7399c05e30a30d80aa8fc67548d30b1bb8d004c2abe3b1cdde7c4e85d71" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:57:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b815f34dbb10c8a82a3c44d784ee3655b4c4943af2f65ba6122ca8b23ab3169" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150514291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26d53c743e1219fec64a86a5d6dff60716abb90bfcbdf54e53f00f67885fc227" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc2b020070efc03c2fa40ad4ae9a6f8d441583ab2c9e44edcfa0438389b43830" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56c2d482f89c909bd8c9ceb311fe344169e4b0058e0332f41cd47c43c9ccafff" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150514285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc5b56aa93d64be26a3e5081c8b2ada23ee844a9263d2a6cc117d0edae5812c9" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45b415f3e8042106a7d8d6431b6f6c9ee07da11184207f7eb0c3ec4c545140ab" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f0db448830cff2f76d6cfe243e4792446b0bcfb2022476294c9c0e73edd9007" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7eab4b34e645c95c89150d0e2def391cb817925582d235b286cd0dfd81268d27" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150514295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3d56790809bf99f325666977acc550446acbf98590e7efac0ede00a0ed580f8" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aceffef55bb36ff76aa9ca1f68cb9a234a607075dcb750da94a9536c1bfcd1386" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f3fc1e3d8cf738d18deee032016b2bbd03dabbfce79de63ed320c35517113cd" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c2b3869f40184f096eabac2296227c488ea13372124c8a4fe77074da305354d" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A029639d29d352eef12d08a0a2d7b66d1ee194efb50dab1465dd2237055c52d87" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebc9806937f6146bcc3d6c507d919ba0f066bc6a6a9ac9dd8ca7269e04cdf74b" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3040cdd8af78e18f7e70735b1080be5fdc95be30a408f5899840c42c39f9cbc7" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37dd31e1035a46e3c510bbb464ab28d6675266b5e03d1da9d0d8bdac4db31ee1" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22173e91932f9ff78db5c53919b6df8d0aa5834e8cff2589794029c7d566cc6b" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72eb64baeff438362b0a98eee9c1f7038bf99a748b7a2d11567019a2dfe8ed10" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66f2ca214fd705ff728ab1bac27e9165d7e9db3af506dd1ca560d7d6bb08983f" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17d522594984b01214ad6115edc80f64c64d1b1d2e570942e4222e4266d8c8e6" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20cae011e08ed9b22764ac961256071350962b9011ca3955ec74801eccd94948" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48a42d80b3557f30e10e793e4bfe548c4ee43aaae319ad233774aa58fe4776a0" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af559c2b1fd751632f49bf0da518ea5c5bf39c4fd0d7f918f8c1843fa2e99a17d" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6971fc2d64ff59b293349b5880a38ba0ac4673791925fc83bafcb2ddc43d6e88" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ccaaff4676095b7c258652982b0872cc9157d537d29473e59f072be02d1300a" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add4fc366ed01b1b179dc25ea495b1d734b73a45d03dd5095d47c4884c1e4a96e" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66246416a1efb9ae32330327926c55f26a97587186483fcc8deccf01f660bf66" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cb0a0e9de5cd8b1e62163c1d2b0c2b13dec52a7b52ff322b6bd83b49cdaef45" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abac70537fea9107f777edbef665a110b986ed12c589682b921d33b251e7b37b6" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97f2fa03f3103cfef370c1ae6f5e0e6ac7c2288e972702175bc698361e56fd2a" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A196361fadd41d16724be6281e63065dfa71a5b1fa11fdf39bbcf8461ff906af9" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86554e6b6098b6f4ff1c04a5687b819f56a4c1427608362ca87a2dea2fe752c0" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa004c955718a8df34bcd9278c099ff73bf65c98a76d0df438aaeec9dc8a42b75" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d3d913956a9079f3542e40677d2e453d461ad2c87fe2844680ab257f69bd6d1" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03db82837d1e786d17ec240a66a473b418546095d8d40ca82484dde4735ffa42" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A203dc4db3ffebf21eb850a7479c10cb5799ba3b717ae412466d61983f949f258" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe84fa19818592e4ec4e6c6ee6c824090f3c415af9d94340b8c6b91842b27236" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60bddab89f0914d1daedd20dd08ca8544c99200521f1e8e1e022b779139f03ae" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ab5b968d033f7f89ad5b99d9506bcc8ac3d691af5597b4b9f95dbd8c143cd0e" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa132485316b4c17fe3565c7e61a7ef21786fccd4f4c776becefbebbb94f5e51e" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0aab16a75fe8f8cd988599716aae6d6e4ae7bd3729275e5a17e4b7e5ecc7642d" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa441a21c3efa4b27fd24c282ea62755dcc74b618a8877c78cbf11c865851670b" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A467d40f367a0aef58a349954aa9ded20c8d7cd5efea1e035ce190ae87ba4285a" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150185505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad38e956612e1972d79079be47b19845d815672b87402c248f1d58442610b6977" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a3a382a6471d05072b0be64afd93a41beb5bc95136b72692647151a4abf8016" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ec1afb7a183f24ac0ab6d709ab6c5f1f8d7d8a0ee5807d6bf44962f4a1785cd" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:56:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150186211.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa162bdf8d02a7df0da199e3a8ed9927dd018d75afe9e47f06a5cbefea9412b1d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:09:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149004059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fc0dc1f7189d206098d1b20b2d392ec829e9e0c733407313d33bb13c74a7df4" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 16:41:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151276179.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A69df21bed0a7d9a058d878929ca345434128d02582c5fd2ef48895887502630d" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(419500) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" [2]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2021" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(32) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(188) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(400) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1983" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(116) ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-15" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1010) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(490) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(49) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> int(610) ["garagebreedte"]=> int(307) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(19) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(27) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(6) ["keukenlengte"]=> int(290) ["keukenbreedte"]=> int(208) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(840) ["woonkamerbreedte"]=> int(378) ["woonkameroppervlakte"]=> int(32) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(320) ["breedte"]=> int(219) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-13 15:39:38" ["oppervlakte"]=> int(188) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "3897" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6749640) }

Wintertaling 75

4872 RL Etten-Leur

Vraagprijs € 419.500,- k.k.

Leuke 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers, een vrijstaande garage en eigen oprit!

Het is hier fijn wonen aan de Wintertaling 75. De woning is gelegen in een brede, rustige straat in de populaire woonwijk “Hooghuis”.
De sfeervolle woonkamer heeft een open haard en staat in open verbinding met de keuken. Op de 1e en 2e verdieping zijn in totaal 5 ruime slaapkamers aanwezig, waardoor deze woning uitermate geschikt is voor grote gezinnen. De gezellige achtertuin heeft 2 terrassen waardoor je hier heerlijk kunt genieten van een zon- of schaduwplekje.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de woning een keer in het echt komen bekijken? Dat kan! Neem snel contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je de hal binnen, welke toegang biedt tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de woonkamer. Vanuit de hal kun je ook naar de 1e verdieping.

De gezellige woonkamer heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde grote raampartijen, waardoor hier lekker veel lichtinval is. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vanuit het eetgedeelte heb je een fijn uitzicht over de achtertuin. De openhaard zorgt voor extra warmte en gezelligheid.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Erg handig is de trapkast welke je vanuit de keuken kunt bereiken. Hier is voldoende ruimte voor al je voorraad en spulletjes. Tevens kun je middels de loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 3 ruime slaapkamers en een badkamer.

De ouderslaapkamer is erg ruim en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde zijn de 2 andere slaapkamers gelegen, welke beide een groen uitzicht hebben over de achtertuin.

De volledig betegelde badkamer heeft erg veel daglicht en is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet en een wastafel.


2e Verdieping:
Deze verdieping is verbouwd en heeft daardoor nog 2 extra slaapkamers met zowel aan de voor- als aan de achterzijde kunststof dakkappellen. Hoe fijn is dit!

Daarnaast heb je op de voorzolder een afgesloten berging met daarin de CV-combiketel (Remeha Avanta, 2021) en een aparte wasruimte met daarin de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Beide ruimtes zijn voorzien van daglicht doordat de dakkapel hier doorloopt.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin heeft sierbestrating, kunstgras, beplanting, een vijver en een buitenkraantje. Tevens zijn er 2 terrassen aanwezig, waardoor het hier heerlijk vertoeven is en je altijd van een zon- of schaduwplekje kunt genieten. Middels een poort ga je naar de oprit.


Garage:
Vanuit de tuin is de vrijstaande garage met opbouw en verdiepingsvloer bedekt met dakpannen bereikbaar. Deze is voorzien van elektra en een geïsoleerde hand bedienbare kantelpoort waardoor je naar de oprit kunt.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- De woning heeft aan de voorzijde kunststof kozijnen en aan de achterzijde houten kozijnen, m.u.v. de dakkapel aan de achterzijde; deze is ook van kunststof.
- De woning is voorzien van dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming die gebruikt kan worden als hoofdverwarming.
- Op de 1e verdieping heeft de overloop vloerbedekking en de slaapkamers hebben een houten vloerafwerking.
- De 2e verdieping is afgewerkt met laminaat, m.u.v. de overloop; hier ligt vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 419.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1983
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte116 m²
 • Perceeloppervlakte188 m²
 • Inhoud400
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-08-15
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2021, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin49 m² (10,10 m bij 4,90 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte19 m² (6,10 m bij 3,07 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer3897
 • Oppervlakte188 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact