Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9964) "Wat is het heerlijk wonen in dit kindvriendelijke hofje aan de Bonte Specht. Hier komt echt alleen bestemmingsverkeer en dat is fijn voor je rust en privacy. De tussenwoning op nummer 17 staat te koop. Een heel fijn huis als je het ons vraagt! 

De woonkamer is ruim van opzet met een mooie keuken in de aanbouw. Er zijn 3 slaapkamers, maar je hebt de mogelijkheid om er weer 4 van te maken. De tuin heeft een overkapping waar je tot in de late uurtjes kunt zitten.

Ben je benieuwd naar de rest van deze woning? Dat begrijpen wij! Wij laten de woning heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de hal met de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken. 

De gezellige woonkamer (ca. 29 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. De airconditioning zorgt ervoor dat het op warme dagen heerlijk koel blijft binnen. Tevens is er een trapkast aanwezig, altijd handig als extra opbergruimte. 

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft bovenkasten, laden, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, spoelbak en een kunststof werkblad. De keuken geeft toegang tot de achtertuin. 

Vanuit de woonkamer bereik je via een tussenportaal de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet. De vaste trapopgang geeft toegang tot de 1e verdieping.


1e verdieping: 
Op deze verdieping heb je een overloop, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. 

De royale slaapkamer aan de voorzijde is, indien gewenst, aan te passen naar 2 slaapkamers. Door de aanwezige airconditioning kun je zelfs op warme zomernachten heerlijk doorslapen.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De keurige badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een design radiator. 


2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heb je een overloop met dakraam, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2011) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. 

De 3e slaapkamer van deze woning heeft een dakkapel aan de achterzijde die voor ruimte en licht zorgt. Dat de nok van het dak te zien is vergroot dit ruimtelijke gevoel.

Je spullen opbergen op deze verdieping is geen enkel probleem. Er is namelijk heel veel bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin met eigen achterom. De voortuin heeft bestrating en borders.

De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van bestrating, plantenbakken, elektrapunten, verlichting en een buitenkraantje. Er is een fijne overkapping aanwezig, waar je tot in de late uurtjes onder kunt zitten met een boek en een glas wijn.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Vanuit de achtertuin kom je via de poort in de brandgang. 


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging voorzien van elektra. 


Algemeen:
- De woning is gelegen aan een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en de privacy ten goede komt. 
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie. 
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++), met uitzondering van de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer. 
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De overloop op 2e verdieping heeft tapijttegels. De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- In de woonkamer en in de grote slaapkamer op de 1e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrische bedienbare rolluiken (met uitzondering van de voordeur). De rolluiken op de 1e verdieping zijn hand bedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De nieuwe basisschool de Vleer en voor-/naschoolse opvang zijn dichtbij.
- De uitvalswegen en het centrum zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10502) "Wat is het heerlijk wonen in dit kindvriendelijke hofje aan de Bonte Specht. Hier komt echt alleen bestemmingsverkeer en dat is fijn voor je rust en privacy. De tussenwoning op nummer 17 staat te koop. Een heel fijn huis als je het ons vraagt!

De woonkamer is ruim van opzet met een mooie keuken in de aanbouw. Er zijn 3 slaapkamers, maar je hebt de mogelijkheid om er weer 4 van te maken. De tuin heeft een overkapping waar je tot in de late uurtjes kunt zitten.

Ben je benieuwd naar de rest van deze woning? Dan begrijpen wij! Wij laten de woning heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de hal met de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De gezellige woonkamer (ca. 29 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. De airconditioning zorgt ervoor dat het op warme dagen heerlijk koel blijft binnen. Tevens is er een trapkast aanwezig, altijd handig als extra opbergruimte.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft bovenkasten, laden, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, spoelbak en een kunststof werkblad. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Vanuit de woonkamer bereik je via een tussenportaal de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet. De vaste trapopgang geeft toegang tot de 1e verdieping.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De royale slaapkamer aan de voorzijde is, indien gewenst, aan te passen naar 2 slaapkamers. Door de aanwezige airconditioning kun je zelfs op warme zomernachten heerlijk doorslapen.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De keurige badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heb je een overloop met dakraam, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2011) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

De 3e slaapkamer van deze woning heeft een dakkapel aan de achterzijde die voor ruimte en licht zorgt. Dat de nok van het dak te zien is vergroot dit ruimtelijke gevoel.

Je spullen opbergen op deze verdieping is geen enkel probleem. Er is namelijk heel veel bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin met eigen achterom. De voortuin heeft bestrating en borders.

De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van bestrating, plantenbakken, elektrapunten, verlichting en een buitenkraantje. Er is een fijne overkapping aanwezig, waar je tot in de late uurtjes onder kunt zitten met een boek en een glas wijn.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Vanuit de achtertuin kom je via de poort in de brandgang.


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is gelegen aan een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en de privacy ten goede komt.
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++), met uitzondering van de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De overloop op 2e verdieping heeft tapijttegels. De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- In de woonkamer en in de grote slaapkamer op de 1e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrische bedienbare rolluiken (met uitzondering van de voordeur). De rolluiken op de 1e verdieping zijn hand bedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De nieuwe basisschool de Vleer en voor-/naschoolse opvang zijn dichtbij.
- De uitvalswegen en het centrum zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["tiaraDossierId"]=> int(5760683) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "a6183662-01d7-45ff-b9e3-c0f046317abb" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104291" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-18 11:59:42" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL } } ["actief"]=> bool(true) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-09-29 09:48:59" ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["adres"]=> array(8) { ["huisnummer"]=> string(2) "17" ["postcode"]=> string(7) "4872 SP" ["straat"]=> string(12) "Bonte Specht" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["algemeen"]=> array(47) { ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["bouwjaar"]=> string(4) "1987" ["woonoppervlakte"]=> int(105) ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(29) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(125) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(371) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" [4]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-05-12" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(310000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-06-05 06:00:00" } ["media"]=> array(53) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94ea0fffa0edd958a200e70b942d673a1fb754e1612b34351cb01d704f490b40" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143055993.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05294c46bb685a37e3d0ab2c123d4d5eadf0d15c1069af7ab76e22324644c0a2" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f002e8a486836d76404bd4fe46e42e2fdc2f69f6d6383160fe944c2c8dac7e2" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aada3daf65e4ac15226b30d46dbe82551af39448c73555ce2a86bd9f0dda85c9d" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c7eac75b74869066d4afbd64ab9861a62a345ddb85b5818d04a8f4c2d5438d6" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A103838f7c43f405f40582d025ad256a47ed36af3c1bfa53ac665085a93edf25b" ["volgnummer"]=> int(4011) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bd6335860580ac77311e423e3bb817ae77d1c601c7c93249d6ce4804cfdb61d" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142538445.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf4bd639fb94dcbd141c91d1050afe9650faa04e40d1e72753c040421df02416" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6a2b255047e70782f6baf3604726c8ee79539d9063539df81ef1c98a54e2c75" ["volgnummer"]=> int(4012) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143055837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad31bf8a2046d0eb1b9f92f49763b7b0ba4cca829572fa3bdec738822080500e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A226bf70bfde748880eacdd70f344ca2822d14f95894321376456341b9069a0a2" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ac88e2d29b33c895849a81537bf5666386728ddaa491b1d315b892fa842218c" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4986cd41f32166a404e79b24574b25cfbd28b3cfa022760b8fe23a0d2c0c1b4" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=BFbogeNRbgn" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143067951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af55420f83a2553b54f2cc58ba39431a3844c40968639fca614eb8a97be5a0496" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143073245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b65ac536a9d5151f9d30f865bb0ecc963fe9bc37d92d5ae8e8bbe1df67f9e0d" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143073247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ccdf991e6fbc56a5b02ca5e7a46bd16bd2d0b6d75e65f8ad0fffdff72f15579" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143073243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bc123d1b639067a9816c43bc2458a7e20a9d48de58a1aeafb14ef3ef895e4fa" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143057037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54ae817931bf15c10d3901cc39aa1f54917ee2f52056b00bd5762404dc4d06d7" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143067945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7afb1a9ba51a6387fb6c9248f3eb0d5f0371f1f01a00d32646f1eaf5a996f11" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143057043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e74c881691e1b6a63e175f19daf3c5192b2c7a26d1a2e687036141e8cff7b42" ["volgnummer"]=> int(10) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e52e0759f9812ff90b9c2ad8e84c4e63a6f9d242cd929856b3ea1290c47db94" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f4f277fccf04c322bd9d515a550e3579d2184fe6984e3bba1b4cfe09f722458" ["volgnummer"]=> int(13) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0551545ee90d49c8bb4a18ac18acbf0b3d0ce72858e3833cb5ce3a0d545f2f3e" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ab21a6ef4d27fc461467cbd0e4f551cef0eeed712904a57b48836742da9621d" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A491cc138dd8cc937667ea9c1de8b0e9d15e73a9129c6af9285c73ea8731dd262" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e7b389bb09538b2c3bb06c9507f946cc0af0eed7ac191cb5c72313a6e3e1adf" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2174ef378e0684821312cd8c39f63d043ab3fea96ef73599d5fa4a19074a52a9" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8ba6f16f044c0fc3a84941852a4124e941fe6cbdcb6abdd29c22f6a2bd65406" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A178fbcd243a6841e37e29e97afc028f9071ff01c58bea4697d1bd4037abee4cf" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd20ffab32fa858bd2c2400afce5838690f839909e83d4f278cd7f7781439724" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A654daf5cff1571fe37c22ed2e909b654eb446bb5ddca9249560d73803428a771" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b6bbdc317dd4a8f06f48dfd9a0dde10632ea05c591b8f550cf8909cebdfa7bc" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143057047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19c02950f1da138b1785ef21b1c04d60fb40d2229c208c235fdbb9345f1e2858" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aede1277c692532d435f981ecafea6e3aa539198434a33adc613c1f0b9bf76bc2" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3385d37d29dacdce596b6639402c0be1c72d1a68d6b0ff15739f62e5dfb97f67" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08b6fe2e4bb1454cd8c3c79b5184691a2e7b72beb507e6331bca07b96b8ffc6a" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86bb3baeaa55acd95bb4dcd47154b489a41353d78108bd9706882ffbb7d0f84a" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056985.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab3eda123b885ff57b74bc3f7533fd60c5dff65b35c87de9aa0369df70536cce" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcd10c1e867e6c0cea74967c39f76bb7527703d19eac3c5c02cc201be3b91462" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dcabd6e39279bbcfa6b7a639c51df0f11ffbc0f3708f7bcc55999172be956e6" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae40079efc34ce6ea9643e45a4f3379d5aadf4458cfdd60fe39663e9571d15ec8" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A406a54a66d49199d108c03f35db1ac9b295098802dfeda701dc980e763796ac4" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142538361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6045026daa3cb1338692861b83e9c2f0b4372347858e578c993d08d79240ffc6" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143057023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acce84c68c020bda5d51a9286129169df1f7ca5ac2147d9ad434a3cb9144d36d0" ["volgnummer"]=> int(43) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143056995.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa784e283fa33d2673f910d63dba5aeaff0fa2cf37889a03c9a5a970dca650d0e" ["volgnummer"]=> int(40) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142538391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab417059d56fc07ff2fc95726ec207ab9fc2df0ab4c0de28440dda4d2b16de210" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143067815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2028817f0fcd2fb8966ac85ade30110de08158a63492d5e7e3a36f1a405552d" ["volgnummer"]=> int(41) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143057029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac242302bbb4e9f6d378b432e5fb78bb30affc89b9fb8c2e74a33b5e5dd47ac14" ["volgnummer"]=> int(42) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 16:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143053853.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad373cac95c039838c87ffb94a66e5554b1f5153c4c5afa1fc83bdfc578921fc5" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142538423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfada2835460125caa467d23057599c264d1f579b42a6f51e0bbbcbc524f4847" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 17:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142538337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8b1be28d526851f5e8c7854b89823bf2632ab399415580463ee49c942f65d2f" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-06 11:16:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143591043.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeace698d769b960101e0cda0bee36ba88e7a8f1c1a8063f8240688b5fffa4c8d" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-13 15:54:31" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(125) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "4555" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(530) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1100) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(58) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(8) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(29) ["keukenlengte"]=> int(298) ["keukenbreedte"]=> int(227) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(216) ["breedte"]=> int(206) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6750412) }

Bonte Specht 17

4872 SP Etten-Leur

Vraagprijs € 310.000,- k.k.

Wat is het heerlijk wonen in dit kindvriendelijke hofje aan de Bonte Specht. Hier komt echt alleen bestemmingsverkeer en dat is fijn voor je rust en privacy. De tussenwoning op nummer 17 staat te koop. Een heel fijn huis als je het ons vraagt!

De woonkamer is ruim van opzet met een mooie keuken in de aanbouw. Er zijn 3 slaapkamers, maar je hebt de mogelijkheid om er weer 4 van te maken. De tuin heeft een overkapping waar je tot in de late uurtjes kunt zitten.

Ben je benieuwd naar de rest van deze woning? Dan begrijpen wij! Wij laten de woning heel graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de hal met de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken.

De gezellige woonkamer (ca. 29 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. De airconditioning zorgt ervoor dat het op warme dagen heerlijk koel blijft binnen. Tevens is er een trapkast aanwezig, altijd handig als extra opbergruimte.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft bovenkasten, laden, 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, combi oven/magnetron, vaatwasser, koelkast, spoelbak en een kunststof werkblad. De keuken geeft toegang tot de achtertuin.

Vanuit de woonkamer bereik je via een tussenportaal de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet. De vaste trapopgang geeft toegang tot de 1e verdieping.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop, 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De royale slaapkamer aan de voorzijde is, indien gewenst, aan te passen naar 2 slaapkamers. Door de aanwezige airconditioning kun je zelfs op warme zomernachten heerlijk doorslapen.

De 2e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

De keurige badkamer is geheel betegeld en heeft een inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heb je een overloop met dakraam, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2011) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

De 3e slaapkamer van deze woning heeft een dakkapel aan de achterzijde die voor ruimte en licht zorgt. Dat de nok van het dak te zien is vergroot dit ruimtelijke gevoel.

Je spullen opbergen op deze verdieping is geen enkel probleem. Er is namelijk heel veel bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en een achtertuin met eigen achterom. De voortuin heeft bestrating en borders.

De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van bestrating, plantenbakken, elektrapunten, verlichting en een buitenkraantje. Er is een fijne overkapping aanwezig, waar je tot in de late uurtjes onder kunt zitten met een boek en een glas wijn.

Achter in de tuin bevindt zich een stenen berging. Vanuit de achtertuin kom je via de poort in de brandgang.


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is gelegen aan een rustig hofje met alleen bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en de privacy ten goede komt.
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++), met uitzondering van de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De overloop op 2e verdieping heeft tapijttegels. De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- In de woonkamer en in de grote slaapkamer op de 1e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is op de begane grond voorzien van elektrische bedienbare rolluiken (met uitzondering van de voordeur). De rolluiken op de 1e verdieping zijn hand bedienbaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De nieuwe basisschool de Vleer en voor-/naschoolse opvang zijn dichtbij.
- De uitvalswegen en het centrum zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 310.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1987
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte105 m²
 • Perceeloppervlakte125 m²
 • Inhoud371
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-05-12
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, grotendeels dubbelglas en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin58 m² (11,00 m bij 5,30 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, airconditioning en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer4555
 • Oppervlakte125 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Contact ons