Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-05-12 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(7) "Moeskes"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "9"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 AE"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-16 11:28:42"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9502) "Bent u op zoek naar een geschakelde vrijstaande woning waar diverse energie neutrale maatregelen zijn genomen? Dan is deze woning met garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 327 m² in de wijk De Baai iets voor u! Deze woning is in 2019 verbouwd en heeft o.a. een woonkamer met open leefkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een tuin waar u kunt genieten van de zon. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (10 groepen, krachtstroom en 1 aardlekschakelaar), garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Vanuit deze hal is ook de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer (ca. 43 m²) is speels van opzet en heeft een zit-en eetgedeelte, ook is er in deze woonkamer een werk-/ studeerruimte gecreëerd. 

De leefkeuken (ca. 3.29 x 2.27 m) is aan de achterzijde van de woning en is in 2019 vernieuwd. De L-vormige keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, een granieten werkblad en een rvs-spoelbak, koelkast, combi-oven, oven, vaatwasser, Quooker en 4 pits inductie met geïntegreerd afzuigsysteem. Middels openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar. 

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze bijkeuken is voorzien van een vaste kast met voldoende bergruimte en met de aansluiting voor de wasmachine. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en de garage. 


1e verdieping
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19 x 3.66 m groot en is voorzien van een balkon en inbouwkast. 
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 2.60 x 3.17 m en ca. 2.60 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is tevens voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is vernieuwd in 2019. Deze geheel betegelde badkamer (ca. 2.36 x 2.27 m) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douche met regen- en handdouche, waskom met meubel en een wandcloset


2e verdieping:
De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de voorzolder zijn 2 ruime bergkasten aanwezig en de cv-installatie (Remeha, 2021).

De slaapkamer is ca. 6.12 x 3.16 m groot en is aan beide zijde voorzien van een ruime dakkapel met inbouwspotjes. 


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voor-, achter en zijtuin. De voortuin is voorzien van diverse planten en bomen. De ruime oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. Vanaf de oprit is de garage toegankelijk. 

De zij- en achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een terras, een overkapping waar u nog lang kunt nagenieten van de avondzon, een gazon van kunstgras, diverse planten en bomen.  


Garage:
De inpandige garage is ca. 7.20 x 2.78 m groot en bereikbaar vanaf de bijkeuken en de oprit. Er is water en elektra aanwezig. Middels een aantal aanpassingen zou deze ruimte ideaal geschikt kunnen zijn voor eventueel mantelzorg of praktijk aan huis!


Algemeen:
- De woning is in 2019 verbouwd.
- De woning beschikt over betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is (groten)deels voorzien van kunststof kozijnen en deels houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over vloerverwarming m.u.v. de garage.
- De woning beschikt op de begane grond over deels elektrische, deels hand bedienbare rolluiken.
- De wanden op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met behang en stucwerk. 
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van ingebouwde horren.
- De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
-Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn op loopafstand van deze woning gelegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows. Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.

Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9973) "Bent u op zoek naar een geschakelde vrijstaande woning waar diverse energie neutrale maatregelen zijn genomen? Dan is deze woning met garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 327 m² in de wijk De Baai iets voor u! Deze woning is in 2019 verbouwd en heeft o.a. een woonkamer met open leefkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een tuin waar u kunt genieten van de zon. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (10 groepen, krachtstroom en 1 aardlekschakelaar), garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Vanuit deze hal is ook de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer (ca. 43 m²) is speels van opzet en heeft een zit-en eetgedeelte, ook is er in deze woonkamer een werk-/ studeerruimte gecreëerd.

De leefkeuken (ca. 3.29 x 2.27 m) is aan de achterzijde van de woning en is in 2019 vernieuwd. De L-vormige keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, een granieten werkblad en een rvs-spoelbak, koelkast, combi-oven, oven, vaatwasser, Quooker en 4 pits inductie met geïntegreerd afzuigsysteem. Middels openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze bijkeuken is voorzien van een vaste kast met voldoende bergruimte en met de aansluiting voor de wasmachine. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en de garage.


1e verdieping
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19 x 3.66 m groot en is voorzien van een balkon en inbouwkast.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 2.60 x 3.17 m en ca. 2.60 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is tevens voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is vernieuwd in 2019. Deze geheel betegelde badkamer (ca. 2.36 x 2.27 m) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douche met regen- en handdouche, waskom met meubel en een wandcloset


2e verdieping:
De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de voorzolder zijn 2 ruime bergkasten aanwezig en de cv-installatie (Remeha, 2021).

De slaapkamer is ca. 6.12 x 3.16 m groot en is aan beide zijde voorzien van een ruime dakkapel met inbouwspotjes.


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voor-, achter en zijtuin. De voortuin is voorzien van diverse planten en bomen. De ruime oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. Vanaf de oprit is de garage toegankelijk.

De zij- en achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een terras, een overkapping waar u nog lang kunt nagenieten van de avondzon, een gazon van kunstgras, diverse planten en bomen.


Garage:
De inpandige garage is ca. 7.20 x 2.78 m groot en bereikbaar vanaf de bijkeuken en de oprit. Er is water en elektra aanwezig. Middels een aantal aanpassingen zou deze ruimte ideaal geschikt kunnen zijn voor eventueel mantelzorg of praktijk aan huis!


Algemeen:
- De woning is in 2019 verbouwd.
- De woning beschikt over betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is (groten)deels voorzien van kunststof kozijnen en deels houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over vloerverwarming m.u.v. de garage.
- De woning beschikt op de begane grond over deels elektrische, deels hand bedienbare rolluiken.
- De wanden op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met behang en stucwerk.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van ingebouwde horren.
- De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
-Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn op loopafstand van deze woning gelegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows. Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.

Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104325" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-05-08" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-16 10:29:51" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "f366c216-5170-460b-9d26-7a693bffdbf0" ["tiaraDossierId"]=> int(5740770) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(77) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71d495afb3eba9f0f7117584d1ce37a6941d5bd21ba332f383098a9e8f2dc63e" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcc9cdbe0020be8e8c1b8d1aef1788aad77060cddfd36df9f0009061ae9c553d" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9af36682090e861a0d3f51959dac8376797d49fec03aeb5094e14cc1126d4b0d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3992e870ef87f69bed7f055f9cec64706b8849f342af310f26b399d12db9474" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adca5fb1fbb7fa5fb7e619b0b21229e556b0d97a0bc6720dbed899c9805c2cd4a" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab186f6d1cff56fc27ea0cc55cac8d4a5331d12b229efaa158510103dd39e5dab" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413628.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f02a008875dc9948d08b7e881815d3053a754908a92911e527dd981beaee003" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413646.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A537b11ce297f527c038ecfe153a2ebd5594ed8f67ffef391654f4fb58060656d" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46c1af13824e440f08807ea90a1d5bb3f44beb8eee471e3226c190bfdb4efb1f" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413658.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae279989394f2a661cb8bb85ae7f3282dfc59357c9b2fea726ad4e06f27f30549" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add1ea3c053d55959c73b70094723b26f81c6dfb41098891adf5fb382544e7c97" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba366b89228f38344d4d2e1329ed24c9539489a4e227987ac4b49f377446eb49" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A672384f13a541f31dd5c8cfb073726073a8a2eed1ebaed102d066156f8701293" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cfb14b34a8e47f5e4e6340048adc071f28a49485cc6b72bd22aaa0c5cf820b6" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=GBtCNExRniR" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(12) "Virtueletour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413650.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6452f95ebe11d23dde50eb0406312070839c8166253758f270691ed569b614a4" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f48ef171d2e0d1208c2b590f23fa41a88ff7d1e0b2700aefb43de725e876e2a" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 15:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413630.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad89f988e778d78b5f2555df8ca37c3a607f00ff11c9b1aac052c2439e85113a1" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b375f22ca938e50ae380092277223b088195c42fcab089193bdd0cfccfeb8dd" ["volgnummer"]=> int(92) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413626.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77b64490435784419da693ed60299df8573bba0dc447b1bfa13d75a42c619577" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413620.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b3de7b68fe0f1a055604bb3a11b74aeb1d6be999a5a11703fb6e8bef607f4dd" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f0f177430d524507f288fcb75927027c7fae2ed39806eadfa5da640dd283e25" ["volgnummer"]=> int(89) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A950802b4445a96dda5c85c9c5342f7648fa7f0419d36bf9b766df829abe86f64" ["volgnummer"]=> int(95) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63be9401cb48c534a5848c97cfdbba67caa5efdf1fb17093683629a4f14c4512" ["volgnummer"]=> int(65) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83030043c10577caa00c00e861c6808c95d039ab44d042b98915dd14b710ecb2" ["volgnummer"]=> int(86) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413548.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9052ec81d686d7f90a2f59a6304bcde81c19ea42639a4d8c87e089d0d16ca63" ["volgnummer"]=> int(85) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19aea386042df334f552190a94f4041334dc243ac000fb8b2704fb4cae07f223" ["volgnummer"]=> int(76) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413524.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6969efe7b54241f26a4ef819669399d90d9f43663d856b726709f6b595bc1afc" ["volgnummer"]=> int(72) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413518.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A454050715562efd7f6dcc72f1423dab63d36bc87f7fce64629fe4904cb3274b0" ["volgnummer"]=> int(68) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A792c5f19b68e1b41ff144b7a74792c2dca263ee39411f6bfec1df45e2d9e349a" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413474.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1f957170b2682646a269667677234276623f91ae0dab6b3be1c97289f582101" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413506.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e40df5337177729630678ef927d6a2418b121210297d3a7a4c00c17a0fbc22b" ["volgnummer"]=> int(63) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04562099329938e58e1340ad13fbe2167014aeb48396b443753412e91c69baeb" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f24dba46a9923c49e18dd031aab362a116b511d9d466767f5e3bd20e54aa856" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae12e80a0716caadcff8d42924f7dfdd88fff51231f26516fe4f434f7f3e8600c" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e006eef1de7427bb0611056fd52b3384b5207f0343258cf2593ec926c931dc9" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A361df4302f79ef4e5d35883c04bdfc4550e8f4fe996d4443684f2006a1dcf33a" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413442.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af345a95aaeec66ef2cebf0be186e6e99d500eaa3a9232992718b87f207e24d34" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7effe0f35cbbf942724268c944dc39318203508ef50cd545d71213b97a401812" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca5331a12df279784e70dd3df024e2900d05c1ab960f23ba4bd1eb663646ecd4" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5041d9431d66da75e45f505b13714f36b7905764458b8af1aa6fc43cf2013b15" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2908e7e37a8d5c534b6e76207304a8232d4fef9d19ca129d35cfe1c1dde4cfc0" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90edd7ebcfe911bcd8167c4e512df64f1a57bba8b8802e1ca549125802249f51" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1619d64af9fb84ded53e06e82737d216ac944fc5d49512492c455a638717e99a" ["volgnummer"]=> int(105) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141413399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad964bb38657b2d3782e9e0e134df3b000564625fc15f0051b6b280ba59b2f431" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 17:02:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150738417.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A74660d2e093759778377b77893d648dee26fd8073aa92047216f6d5f60a9f291" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e780b233e31780cebc316adf910c2be48989a2c6ce81cc33a088d0bbe6547d6" ["volgnummer"]=> int(104) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47492e33f0a98350d4d694a6c4ceed15107c85ebf711a5f61012efecf0b55240" ["volgnummer"]=> int(101) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150731071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A630e6cfcc22af90297c9b3b9902fff44a662531e542f5d0e67a52932ae200811" ["volgnummer"]=> int(99) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150731919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af463dc171552b24e4bdecb77b618a6b7a0bafa8509e1b5ec5a5a4c3c5da7e004" ["volgnummer"]=> int(102) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7283c14d53d96cd2ef5c2c69fb85011f8ecfcb36fb805d6ac0ac7908c8039282" ["volgnummer"]=> int(97) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A667d5f69c5278f7d0b0057ef206812f110156e34fcd7baad210938609c060c7c" ["volgnummer"]=> int(93) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed72f077e611b0621e1415f7e9dd338bc600f583cbfb5025b808147c77f66533" ["volgnummer"]=> int(90) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A298bc6e8a581808349a8bd1935118537f02c6b62ca9232e619f5bdf2756abf6d" ["volgnummer"]=> int(88) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a325fac6713fa2782231d58454ac14c8b58799a909875424073bcff3203a7ae" ["volgnummer"]=> int(62) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fdb001d49191e1265e4c3f11ee70aa9958816a6325fa17e8412ec55496e7295" ["volgnummer"]=> int(79) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e9f92d27d27040d2811d46ecdba8a7d9c61b06c9b6a6205bcc0b005d280a24a" ["volgnummer"]=> int(84) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A821057faae5ae3f9e1d65a73c8721316f516e4d254689c91be85a29292dbaefa" ["volgnummer"]=> int(77) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4489e1446a8e4f305f20c6f945af7ef20e6ccaecc05e95084b3b2c5570cc49d" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A975b567bc8309cb316f2e54b1f3d81476518bd67d39168c3e7f7c1dd99f3d95a" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a026fb3ca444f0ee34c0ff99baa7c910b50154c52b306d5310ae13873254271" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1791494b9c1d34239b11a6eb92f2bf265eb11dd438f45c8b51c8f83dcd630670" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa35984d854c5bef028e5173ff4709ce1e481f656212b07e981995670d790ff3" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fee9dfc65fe4fbf6cc57f679e4ef41357e7857dc253e2ebf4fa0e1d33575e42" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150725727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6923f586b107f78f5599379bcdcd68569670317984932a8820e287b7b56bc8f" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9d3cd69debba48a4f4d6e3ab1bb10af7b69476f5dc717aa1deac1491998c10a" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd4e9282fe5ba13465422edc501f9b0adf2888fc2033dd06238ec4829a4b0596" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bfbe766a1429cfef072a479b1a136d25e814a92f485fcb9aa9b44cc0cfa643a" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9481a846e64852f7a89b9a0a5f91cc23087a41c9b99874c612157e86b0c84bb" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38fdb252a7c569bf830c9c740f0f0ae7dd9d044f69664e371a4ad93bb06138d8" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5569a1483f0e3de19dc6cb6da8211c7dcd6235532d7dda3f0a0313be5e7be69b" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66923f6bc500a47f4f134f28ff57ed4e4007ef2b0be504d0ede86e89b3c1243a" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4f5e28adde94be5c248eb8756640ecaa8cdc2a9d839212fcc5779b5d8c259fe" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75068e9736df8a06808b0f06d523c8a4055244a5b3b34c5834de8f57a933af27" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa24822822fb608716aedf9000e14888b5245ba9df31f167222362b6438045c95" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150730673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadd60708f3a6f14fea8df6d8d6667f7dcce3597705b24f0b798f7acf4abc0732" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 16:11:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150722245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace2358a0f843c65aa2080f6028b0233e157c4e4533ad7b3e71e8a562965a20be" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(499000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(43) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(327) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(8) "TV_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(535) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(20) ["woonoppervlakte"]=> int(144) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2021" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2028-06-04" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(327) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-06-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-05-08 16:08:20" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "2054" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(750) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(105) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(11) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(278) ["garagelengte"]=> int(720) ["garageoppervlakte"]=> int(20) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(43) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(329) ["keukenbreedte"]=> int(227) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(236) ["breedte"]=> int(227) } } ["etageligging"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6782800) }

Moeskes 9

4871 AE Etten-Leur

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een geschakelde vrijstaande woning waar diverse energie neutrale maatregelen zijn genomen? Dan is deze woning met garage gelegen op een ruim perceel van maar liefst 327 m² in de wijk De Baai iets voor u! Deze woning is in 2019 verbouwd en heeft o.a. een woonkamer met open leefkeuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een tuin waar u kunt genieten van de zon. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (10 groepen, krachtstroom en 1 aardlekschakelaar), garderobe, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Vanuit deze hal is ook de woonkamer bereikbaar.

De woonkamer (ca. 43 m²) is speels van opzet en heeft een zit-en eetgedeelte, ook is er in deze woonkamer een werk-/ studeerruimte gecreëerd.

De leefkeuken (ca. 3.29 x 2.27 m) is aan de achterzijde van de woning en is in 2019 vernieuwd. De L-vormige keuken is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes, een granieten werkblad en een rvs-spoelbak, koelkast, combi-oven, oven, vaatwasser, Quooker en 4 pits inductie met geïntegreerd afzuigsysteem. Middels openslaande tuindeuren is de achtertuin bereikbaar.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Deze bijkeuken is voorzien van een vaste kast met voldoende bergruimte en met de aansluiting voor de wasmachine. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin en de garage.


1e verdieping
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.19 x 3.66 m groot en is voorzien van een balkon en inbouwkast.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 2.60 x 3.17 m en ca. 2.60 x 2.78 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is tevens voorzien van een inbouwkast.

De badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is vernieuwd in 2019. Deze geheel betegelde badkamer (ca. 2.36 x 2.27 m) is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, douche met regen- en handdouche, waskom met meubel en een wandcloset


2e verdieping:
De 2e verdieping is ingedeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de voorzolder zijn 2 ruime bergkasten aanwezig en de cv-installatie (Remeha, 2021).

De slaapkamer is ca. 6.12 x 3.16 m groot en is aan beide zijde voorzien van een ruime dakkapel met inbouwspotjes.


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voor-, achter en zijtuin. De voortuin is voorzien van diverse planten en bomen. De ruime oprit biedt ruimte voor meerdere auto’s. Vanaf de oprit is de garage toegankelijk.

De zij- en achtertuin is gelegen op het noordoosten en heeft een terras, een overkapping waar u nog lang kunt nagenieten van de avondzon, een gazon van kunstgras, diverse planten en bomen.


Garage:
De inpandige garage is ca. 7.20 x 2.78 m groot en bereikbaar vanaf de bijkeuken en de oprit. Er is water en elektra aanwezig. Middels een aantal aanpassingen zou deze ruimte ideaal geschikt kunnen zijn voor eventueel mantelzorg of praktijk aan huis!


Algemeen:
- De woning is in 2019 verbouwd.
- De woning beschikt over betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is (groten)deels voorzien van kunststof kozijnen en deels houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning beschikt op de begane grond over vloerverwarming m.u.v. de garage.
- De woning beschikt op de begane grond over deels elektrische, deels hand bedienbare rolluiken.
- De wanden op de begane grond, 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met behang en stucwerk.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van laminaatvloer.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van ingebouwde horren.
- De slaapkamer op de 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
-Winkels, scholen, openbaar vervoer zijn op loopafstand van deze woning gelegen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows. Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.

Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte144 m²
 • Perceeloppervlakte327 m²
 • Overige inpandige ruimte20 m²
 • Inhoud535
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2028-06-04
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2021, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin105 m² (7,50 m bij 14,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte20 m² (7,20 m bij 2,78 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken en tv kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2054
 • Oppervlakte327 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact