Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104341"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-05-17"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 09:20:50"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "87cc663b-db96-4850-82fc-49b33a9561f8"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5883290)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10131) "Wat is het heerlijk wonen aan de Schalmei 63, omgeven door veel groen! De ruime vrijstaande woning, gelegen op een perceel van 688 m², staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer met open haard, een keuken, bijkeuken en een aparte tuinkamer met een prachtig uitzicht over de tuin. 
Boven zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers en een royale badkamer. De tuin biedt veel rust en privacy en op de oprit heeft u de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren. Ook is er nog een garage en een berging aanwezig. 

De woning biedt tal van mogelijkheden waarbij u uw droomwoning kunt creëren! Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kantoor aan huis, extra slaapkamers en/of een extra badkamer.

Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via de entree stapt u de hal binnen, die voorzien is van een meterkast en een toiletruimte (inclusief een fonteintje) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vervolgens gaat u naar de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is erg royaal en heeft een open haard, wat voor extra sfeer zorgt. De ruimte is licht vanwege de vele raampartijen en u kunt hier genieten van uw rust en privacy. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin. Via de schuifpui heeft u toegang tot de tuinkamer en u kunt tevens vanuit de woonkamer naar de keuken.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, een dubbele spoelbak, 
4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en via een loopdeur is de tuinkamer bereikbaar.

De bijkeuken beschikt over een aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, luchtverwarmingssysteem (Brink) en de geiser (Vaillant). Via een loopdeur kunt u naar de tuin.

In de tuinkamer, welke uiteraard ook een mooi uitzicht over de groene tuin heeft, bevindt zich ook een open haard waardoor het erg fijn is om hier te verblijven. 
 

1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met 3 zeer ruime slaapkamers en een royale badkamer.

Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer welke voorzien is van een wastafel. Aan de zijkant van de woning is ook een ruime slaapkamer gelegen, die uitzicht heeft op de tuin.
En aan de achterzijde is de 3e slaapkamer aanwezig. Deze heeft een wastafel, een vaste kast en een loopdeur naar het dakterras.

De royale badkamer met dakraam heeft een ligbad met jetstream en een separate douche cabine (beide voorzien van een handdouche en mengkraan), een badmeubel met dubbele wastafel en een toilet.


2e Verdieping:
Met een vaste trap gaat u naar de 2e verdieping. Hier zijn nóg 2 ruime slaapkamers aanwezig, waarvan 1 voorzien is van een dakkapel en bergruimte.


Tuin: 
De woning is voorzien van een riante tuin gelegen rondom de woning. U heeft daarom altijd de keuze tussen een zon- of schaduwplekje. U geniet in deze tuin van een vrij uitzicht en veel privacy vanwege de mooie grote bomen. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met beplanting en een gazon. Vanuit de tuin kunt u naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Garage en berging: 
Bij deze woning hoort een garage met aansluitend een berging. De garage is voorzien van elektra en een elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur naar de oprit. De oprit biedt parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
- De tuinkamer is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas.
- De begane grond is grotendeels afgewerkt met tegels; m.u.v. de woonkamer, deze is afgewerkt met laminaat.
- De vloer op de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn bijna voor alle deuren en ramen rolluiken aanwezig (deels hand- en deels elektrisch bedienbaar).
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de directe omgeving. 
- De vrijstaande woning grenst aan de achterkant aan de tuin van de buren, aan de zijkant aan de garage van de zijburen en aan de andere kant aan de brede groenstrook met bomen waarachter de tuinen beginnen van andere woningen. 
- Kort om, deze ruime, vrijstaande woning is uniek gelegen in een rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en vrij wonen ten goede komt. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Maak kennis met Grauwe Polder 
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10637) "Wat is het heerlijk wonen aan de Schalmei 63, omgeven door veel groen! De ruime vrijstaande woning, gelegen op een perceel van 688 m², staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer met open haard, een keuken, bijkeuken en een aparte tuinkamer met een prachtig uitzicht over de tuin.
Boven zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers en een royale badkamer. De tuin biedt veel rust en privacy en op de oprit heeft u de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren. Ook is er nog een garage en een berging aanwezig.

De woning biedt tal van mogelijkheden waarbij u uw droomwoning kunt creëren! Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kantoor aan huis, extra slaapkamers en/of een extra badkamer.

Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via de entree stapt u de hal binnen, die voorzien is van een meterkast en een toiletruimte (inclusief een fonteintje) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vervolgens gaat u naar de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is erg royaal en heeft een open haard, wat voor extra sfeer zorgt. De ruimte is licht vanwege de vele raampartijen en u kunt hier genieten van uw rust en privacy. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin. Via de schuifpui heeft u toegang tot de tuinkamer en u kunt tevens vanuit de woonkamer naar de keuken.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, een dubbele spoelbak,
4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en via een loopdeur is de tuinkamer bereikbaar.

De bijkeuken beschikt over een aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, luchtverwarmingssysteem (Brink) en de geiser (Vaillant). Via een loopdeur kunt u naar de tuin.

In de tuinkamer, welke uiteraard ook een mooi uitzicht over de groene tuin heeft, bevindt zich ook een open haard waardoor het erg fijn is om hier te verblijven.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met 3 zeer ruime slaapkamers en een royale badkamer.

Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer welke voorzien is van een wastafel. Aan de zijkant van de woning is ook een ruime slaapkamer gelegen, die uitzicht heeft op de tuin.
En aan de achterzijde is de 3e slaapkamer aanwezig. Deze heeft een wastafel, een vaste kast en een loopdeur naar het dakterras.

De royale badkamer met dakraam heeft een ligbad met jetstream en een separate douche cabine (beide voorzien van een handdouche en mengkraan), een badmeubel met dubbele wastafel en een toilet.


2e Verdieping:
Met een vaste trap gaat u naar de 2e verdieping. Hier zijn nóg 2 ruime slaapkamers aanwezig, waarvan 1 voorzien is van een dakkapel en bergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een riante tuin gelegen rondom de woning. U heeft daarom altijd de keuze tussen een zon- of schaduwplekje. U geniet in deze tuin van een vrij uitzicht en veel privacy vanwege de mooie grote bomen. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met beplanting en een gazon. Vanuit de tuin kunt u naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Garage en berging:
Bij deze woning hoort een garage met aansluitend een berging. De garage is voorzien van elektra en een elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur naar de oprit. De oprit biedt parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De tuinkamer is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas.
- De begane grond is grotendeels afgewerkt met tegels; m.u.v. de woonkamer, deze is afgewerkt met laminaat.
- De vloer op de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn bijna voor alle deuren en ramen rolluiken aanwezig (deels hand- en deels elektrisch bedienbaar).
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De vrijstaande woning grenst aan de achterkant aan de tuin van de buren, aan de zijkant aan de garage van de zijburen en aan de andere kant aan de brede groenstrook met bomen waarachter de tuinen beginnen van andere woningen.
- Kort om, deze ruime, vrijstaande woning is uniek gelegen in een rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en vrij wonen ten goede komt.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Maak kennis met Grauwe Polder
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(8) "Schalmei" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "63" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4876 VD" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 15:16:04" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-26 06:00:00" } ["media"]=> array(78) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142074124.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A21f51cd5dfffcf5f3c0f3047695a315f04ea598482f986a8974450b6a5d54de1" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50abbd398cbbad8d551cc42f77529573327f71876a90d01bf136fa683a0f60a7" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace65a0492a5474931b13a5172e53ccd01f9e9b54aab03af3053fae09bc3067aa" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159482979.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01a5cf353d783717d7a583f1fb31ac781a4364bc4b1b8564557e08978182ad11" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93cef00cd6325a3542b0f9af4fc2caca28eb0feb6c9f0b4d8f259f31abb8e352" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9de9c2a06c2f960b670de721772105e6c9b5fb3285e7eeaf6ccc9550a24e291" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae4c31c8c8898be6c84d64e9e27be7ce4028a42887142adb613eb2aabd197189" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31354edb93446e21da9eacb46bdc6da6c04038218e351cbc93e65c46a4e7ee28" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8d74e20d6819e57c68e6a70c06c4abe1ab443350808280a2dbdffa7015073cc" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaa1e23e29788e7d9aa9ca3bb0c063343d980a66363da3b74622336340444f49" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb6332c07b4bed7d7eafac1fd26dd5508f00e7a5c71f8c57cfb0bc9c5429bb1c" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483995.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d9c1efb9fc2dccd229b6f705b364d7994543016d4a412ba9d6d2b5a1307e09e" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8df58ced3c89a3c55636889a78ea79666daf4cf7212090e731a54ff28161e6d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483089.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fd551d98f23a369e31fba9543dbf86a27717e2302b0b043bd454eec79e1d2fc" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=TA9Tffm3Mh4" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c2a83e684c5f37eb79d1a299f33dada6ea3d4731535359bf0b0d22df7731725" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ab7467c3eac53af1f25dc5da743dbe602b3df37f6a95eca6e0c840b1c2f0a8c" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9434416690ad1ee98e00d1ab71b0aa45b0106ab5036d5b2afbf4dd436458643" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed8de59dc3235681af2d30a7126af071745d8eac7944ac1059c720e4dd9020e7" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159483133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1a62f2d1107b1ae8640f1300ea70c96e9145094e6d87026696edd189070a7d8" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 10:41:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159922347.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A94ad914df31fd93d53ed1aff3d971f712c2e28cfaae125d068ae41e59a5fc923" ["volgnummer"]=> int(209) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cb31c40eacdb7f363e0c52973ffecd583c7622162ffc168563d0178da8403e0" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159990677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd211c89ce6923fcedaf08b95c853e6fdf69a4e9319bfe1b76de4ddbd9c5a195" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159990573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37cd0fa5eaef524d25de348fe2d4cfe60c090f4a59a9e7b7d6880851c99adead" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4aaa5c81c74e425ef2741bbb4522503de0929c2946c296e0d411024e746d471" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e62beb46bcceedabc6f309cdb0d5911a0eaeaf59b31aff2f4d19176e159af06" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73bff88b662984bcabfd97f9b792b4fc0a8f90e68487fac568b5b2133287ae36" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159990871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90995487397f8afdacb24864eb10731b221c7656172090b445807d116656301a" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a22c4ed7b4aac699394e7e020cfc712a2c15c788471bb8872525c436df1070f" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aace0e2580797b20e209947bcae21e390a22865e33855d5ec9425a3ca2ab790fc" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada270415d142552bcc2048d93629b331c20fb80132f675fd57562d83a97ad749" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb3fdf013131d1ff1504fcf761b61236d86394e5ddca63140c3fbf7012a47a94" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9a98b7524222fd775c8f5df502db43736ec44c1e3daa85e16990cc923c86438" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac61d9360450f441fff41d24e768d495090e0fa5de0ef0cfbb6b02bb29bafe2c4" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c7248e2963f94b412fd0ffe7adcb0af52f3b39d79f5f18e1d1c55a1ccb56461" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab866996ede394509779238b8e44abc6d98fccd81e8cb1a8af6eba9e1282fc8a8" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A746c8cef96950d00bbcec127b3bc52eac91e1a9677a51172deaf7c820281d99f" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcc5edc50cf03701ea137eb51b1d8919f15e0e871c939df95c4ce3b6e1118d4f" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d0bdc44d8850e6b4997a6f0dbaf278f5252455366eb4f5327ccbfa88cd4b7b7" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcaa7999253099c8c3deffae866c77e9b1354e129edc7123f944613f647b54b8" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ce3927ccc675cd8438fc778017df3e24b3b4912b04a8fd32b23fdfb47d8a189" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7141f6eb87e43a94568c48bd754f02f53fb3de117651fef208195419ec5215aa" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb1b4fb67ca6b5bd3cd8ce60c20a5c401cc28da25f96406275faf8249f304920" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed092d7e2ba2cdd135ec8a537f45bb5048c012bd4b685a3fc3c7fc5cedbb33bd" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f31c83aefa640c7f6e74cff50b143924f8c96566dc470726c7475c56fb3423f" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac40b496f5882575520139d93707f748782ca442b9c2bb433206a1027067c8c2b" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af34ad590854b4c1ee5df049dac6d1017085c3ad185f9061ef6e61d72e0d115d5" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36d0767edee38725555e6fc236649bcd0dbaa35f1055ca122fa235ad74f981cc" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c83cecacf614b35cc8afdd41926b58bc13fe1827f78779b2b0cb5094e2c85d7" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6170e5a967f7814e25ebb1f536dc70504c22d80ed69094f5cf4969e3ec46a11e" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9fab6fbf79a96456fb6401aa1bba4b3c14e63639c94c7e10d921dcef4e5ecbb" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ac7802763f45e141112a3ae3967d52d0e6c34bec38ceb0b3d48af375b36c380" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c137560be84ae7349682053faf4eadbee8030f2c1e34d70ea5e11aa849a52ab" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e10cbce26589e664e7a5ac7291d6f3a002d7d98b3dba77a535f272397d127d2" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afad12b1b955cf74a0b8667e6ed62bb6974e5b8ee51c7e886d65168b0d9bb855d" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ad5cd1db172da5b985e513d63a00e013e0bb862096b7b95481cc82f0a690cc0" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd988dbbc2e6f4cb4a7791ad5386fcc48fd06904e147606db1dbbde17bbcfb27" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29831e3acaa710603206263215c63820b58c96db0e64de1aed0911940bb64562" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7af3283c1de6534e3387b120260c8556bd28d25e749a44b26ee3ef574e07b28" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5460f77257eb81477d88b8b92de1abe113efc495c706a2502c2c7d584afc2407" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2b89c33a8595c7dcdbc9494b9371e23e565e5a90ab87dc0d5aa98c282d46c42" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159491633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d949fd482bcc71523de1cf4d18f1d6288b1a032891f43b0f6d8991c3db6ff69" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12fb78d0bc663e5ad4c1be135ae4b81fb0e492e1ae60b28bac8dc8aeac5f9542" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0d5d604affd4078988722219ca806e8515374cc13480957d55410f532941b89" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b44e94e0dc96c146271ec36d97ae7bb2d297efb8ceb589535dc764804eea682" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58b01e32b6ca8961397831a9da8dbde7dfbb2d394dc95e33f573ae119d8486e4" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af15f8a81eb9d26c23123b682f2f13b7a6b6328073cc05cf24e0dd7b51407409a" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace0a85dfe5f5137b9f79d25af3d2dd7e1fd66a2f2ec2a4ae1806c6dba28dac3e" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb1384c1d1917f828f99d75a7f7207916650a8db2f6f07b5e12011533e7a5ad9" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158583197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ada0a5c5a6f0b1dcdddd6aa1fa5dee87821c76f75d6dec7b9a65e9130dc321f" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154904403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ddc259ec9bbfc0af8be410f307016dcfa68d86142d8a9a5478b6f780610b04d" ["volgnummer"]=> int(208) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A481a22b66213537b0afed6898ba10550db3b93b11292f670241424ff5ed4f712" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47270451777b16d62ba05daea143d4877846fd397bd29f4459b845209819acd5" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159511933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac69f50f1060141284f94f8b84cb609b13d044fcc34e8d794aa57190a0cef735d" ["volgnummer"]=> int(62) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 10:59:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160187217.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc67d8a20054bc72da3e894dc7f12c18cab2d77fad8156b6dc234293e5cc1798" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159470379.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cbb56b4357a81a0432f7977a7f09cdc68e89c6149b66c91deac30721416b175" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158583189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83a0c75bdb87ad1d9282a59237ed8158d40cecd122cb749f95941ad42532de35" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 15:39:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158583193.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab08015250fcb6b43de36dcceb52be5a160b2f5aedfe9e902022835c72248c032" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(625000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(21) "HETE_LUCHT_VERWARMING" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GEISER_EIGENDOM" } ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(688) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(774) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1977" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(1) ["woonoppervlakte"]=> int(213) ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-06-29" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(15) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(29) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> string(9) "NOORDOOST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(14) ["lengte"]=> int(385) ["breedte"]=> int(376) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(9) "DAKTERRAS" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "L_KAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-05-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-05-22 16:33:26" ["oppervlakte"]=> int(688) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "7570" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6796548) }

Schalmei 63

4876 VD Etten-Leur

Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Wat is het heerlijk wonen aan de Schalmei 63, omgeven door veel groen! De ruime vrijstaande woning, gelegen op een perceel van 688 m², staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer met open haard, een keuken, bijkeuken en een aparte tuinkamer met een prachtig uitzicht over de tuin.
Boven zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers en een royale badkamer. De tuin biedt veel rust en privacy en op de oprit heeft u de mogelijkheid om meerdere auto’s te parkeren. Ook is er nog een garage en een berging aanwezig.

De woning biedt tal van mogelijkheden waarbij u uw droomwoning kunt creëren! Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kantoor aan huis, extra slaapkamers en/of een extra badkamer.

Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via de entree stapt u de hal binnen, die voorzien is van een meterkast en een toiletruimte (inclusief een fonteintje) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vervolgens gaat u naar de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is erg royaal en heeft een open haard, wat voor extra sfeer zorgt. De ruimte is licht vanwege de vele raampartijen en u kunt hier genieten van uw rust en privacy. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin. Via de schuifpui heeft u toegang tot de tuinkamer en u kunt tevens vanuit de woonkamer naar de keuken.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, een dubbele spoelbak,
4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en via een loopdeur is de tuinkamer bereikbaar.

De bijkeuken beschikt over een aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur, luchtverwarmingssysteem (Brink) en de geiser (Vaillant). Via een loopdeur kunt u naar de tuin.

In de tuinkamer, welke uiteraard ook een mooi uitzicht over de groene tuin heeft, bevindt zich ook een open haard waardoor het erg fijn is om hier te verblijven.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met 3 zeer ruime slaapkamers en een royale badkamer.

Aan de voorzijde van de woning is een slaapkamer welke voorzien is van een wastafel. Aan de zijkant van de woning is ook een ruime slaapkamer gelegen, die uitzicht heeft op de tuin.
En aan de achterzijde is de 3e slaapkamer aanwezig. Deze heeft een wastafel, een vaste kast en een loopdeur naar het dakterras.

De royale badkamer met dakraam heeft een ligbad met jetstream en een separate douche cabine (beide voorzien van een handdouche en mengkraan), een badmeubel met dubbele wastafel en een toilet.


2e Verdieping:
Met een vaste trap gaat u naar de 2e verdieping. Hier zijn nóg 2 ruime slaapkamers aanwezig, waarvan 1 voorzien is van een dakkapel en bergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een riante tuin gelegen rondom de woning. U heeft daarom altijd de keuze tussen een zon- of schaduwplekje. U geniet in deze tuin van een vrij uitzicht en veel privacy vanwege de mooie grote bomen. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met beplanting en een gazon. Vanuit de tuin kunt u naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Garage en berging:
Bij deze woning hoort een garage met aansluitend een berging. De garage is voorzien van elektra en een elektrische op afstand bedienbare sectionaaldeur naar de oprit. De oprit biedt parkeermogelijkheden voor meerdere auto’s.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De tuinkamer is voorzien van aluminium kozijnen met enkel glas.
- De begane grond is grotendeels afgewerkt met tegels; m.u.v. de woonkamer, deze is afgewerkt met laminaat.
- De vloer op de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn bijna voor alle deuren en ramen rolluiken aanwezig (deels hand- en deels elektrisch bedienbaar).
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De vrijstaande woning grenst aan de achterkant aan de tuin van de buren, aan de zijkant aan de garage van de zijburen en aan de andere kant aan de brede groenstrook met bomen waarachter de tuinen beginnen van andere woningen.
- Kort om, deze ruime, vrijstaande woning is uniek gelegen in een rustige straat, met uitsluitend bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en vrij wonen ten goede komt.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Maak kennis met Grauwe Polder
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 625.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1977
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte213 m²
 • Perceeloppervlakte688 m²
 • Overige inpandige ruimte1 m²
 • Inhoud774
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2033-06-29
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterGeiser eigendom
 • VerwarmingHete lucht verwarming en open haard
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, schuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer7570
 • Oppervlakte688 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact