Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104355"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-05-26"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-28 09:05:12"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "74cbdea8-cfef-4e4d-a478-5ea72c8cf60b"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5789273)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9870) "Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Het appartement heeft een ruim, overdekt balkon, gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt genieten van de avondzon en het vrije uitzicht. De eigen parkeerplaats en berging bevinden zich in het souterrain. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u het appartement graag zien!


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie. 
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de geheel betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken. 

De woonkamer met open keuken is samen ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woonplezier ten goede komt. Via een loopdeur komt u op het ruime balkon met een heerlijk vrij uitzicht. 

De nette keuken heeft boven-/onderkasten en laden, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, 1 ½ spoelbak en een kunststof werkblad.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en hebben beide een handbedienbaar rolluik. De slaapkamers zijn resp. ca. 4.49 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.97 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, radiator en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. 

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2000) en de unit van de mechanische ventilatie. 


Balkon/binnentuin:
Het ruime, overdekte balkon is ca. 5.75 x 1.65 m groot en is gelegen op het westen. Heerlijk genieten dus van de avondzon. Het vrije uitzicht over een plantsoen is een groot pluspunt. 

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats/berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin. 
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag. 
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld. 
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++).
- Het appartement is voorzien van laminaatvloer, m.u.v. de toiletruimte en de badkamer. Deze zijn betegeld.
- In de woonkamer is er een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. De slaapkamers hebben beide ook een rolluik (handbedienbaar).
- De servicekosten bedragen ca. € 132,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de  opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, voorschotbedrag water etc. 
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig. 
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat dit appartement gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen het appartement vrij aan ieder verkocht mag worden. 


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. 
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10335) "Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Het appartement heeft een ruim, overdekt balkon, gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt genieten van de avondzon en het vrije uitzicht. De eigen parkeerplaats en berging bevinden zich in het souterrain. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u het appartement graag zien!


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de geheel betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken is samen ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woonplezier ten goede komt. Via een loopdeur komt u op het ruime balkon met een heerlijk vrij uitzicht.

De nette keuken heeft boven-/onderkasten en laden, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, 1 ½ spoelbak en een kunststof werkblad.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en hebben beide een handbedienbaar rolluik. De slaapkamers zijn resp. ca. 4.49 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.97 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, radiator en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2000) en de unit van de mechanische ventilatie.


Balkon/binnentuin:
Het ruime, overdekte balkon is ca. 5.75 x 1.65 m groot en is gelegen op het westen. Heerlijk genieten dus van de avondzon. Het vrije uitzicht over een plantsoen is een groot pluspunt.

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats/berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin.
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld.
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++).
- Het appartement is voorzien van laminaatvloer, m.u.v. de toiletruimte en de badkamer. Deze zijn betegeld.
- In de woonkamer is er een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. De slaapkamers hebben beide ook een rolluik (handbedienbaar).
- De servicekosten bedragen ca. € 132,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, voorschotbedrag water etc.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat dit appartement gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen het appartement vrij aan ieder verkocht mag worden.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(9) "Karnsberg" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "28" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 JA" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-28 09:05:23" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-07-03 06:00:00" } ["media"]=> array(43) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 16:26:38" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=i7QfPbZSMfx" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-30 16:30:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146968577.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af81b72e9ded9751a1a3927ac1f3f5fcfa24ac871af56b419c90fa599a4ef6a57" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7ab9b9305886cb2c7a6fb698f33948d9effba5ef3d1db1be3dd551b7ebd76ef" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081007.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A468ba48c9b84bf5e07baaa932cad3a1b7fd037a0ee4da5a67f0a316011186f94" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab678af1b4b2f376f058f64f3d8c1d15a6ae11b4638e4d0554d545c5c393d24df" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081051.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51911045a3144172a4c02248a42f1777eb11d1b3031072c5ff8a0a5b516bd0e3" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17368397f850b215188e7659cf6029451e386a5cd27714d79013c2e95f0747d7" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A238d0a3f637866d493590cd5c6475c526a72cfa1686f3d56c5f80e02266a8c11" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:08:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3da67384c1c1c31f1577d1bb48914d7d708fcb623f96b4d5459635262028b6f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:09:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f754635e1614bdd30de61abbdccb554958dd43c9bbc880ba9032866d008cf3c" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:09:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79f81595797d038424b13849a7cd478d3ba6601eb77fa803271b019baf22165f" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:09:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1021b9dd7b47ac672a03e25a6759f70234362fc59534adc43c5eee97876895c5" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:09:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147081281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7b03aad11dcb317b9d3a9bf6561682372745e21336276dd5286807a2884ee39" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147113075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A151353175e185df26b7b2b3758d360888bc040dbdc7de03c491a623dccc1ab18" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7dae9e0afef0c56c0a10f8db521e3d2cc1707ad9743af17c70bc8a8c7ac4849" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080515.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4abf715382c03edd40b70199f517f3ab4a4f9aa690b505232beb0bf5fc39b59e" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4033c46622af237e932b12a47660832e7c5b73461a40826457172353988cfe9" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A143a18c3a4f0b27a417bfa8c0155307bc415d7747d00774f8a9e4ae277146f81" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad54c5ab1edcb8de921005f0d19527f8a39cddfe4b82a10d38b41dbb9b1ebdcf5" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147083999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A201fb4a12f6b6f70e770d2ffa55a20318a77a394558e203fa27a9abfb5de9849" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146968547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cf219bb8f851d33693eb01be41732a3f5d07678747432b16232887580f12ec9" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A239a26b7ee418586a5d4f70a0e93cbe5c15c0e038f152fa708eee390387da2a4" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146968563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3304aa39a9a71459e487396b1fd60ae5ed773ab553ead28f0d1e2f723ce96f74" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:07:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080961.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A560224441a0c2aa9a7fc8d7e0aad49f4620e3ca951dd355d4451563c4ef97634" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af36c33a431b32a189790c32fc0a0ca62c9a9f23bf2365574a2dcdc866df7189f" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A608578fde6e0be716f19183f82c808a609e5c8fe0ca7bc818dbfa15e3180faf9" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33a833ae4ffaddd391278dac14dc5830024d2d024ac234e69aea7f71e67304f0" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c9c91c6c4640ea5075bd9b0df8adc7c3db8b9356eaf16d57c3d62eb4db58c55" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93b3d039754a432536ea4e556b67ad24bbdc4038943ff13f0953a1d254d25ce4" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47aecd84525742ca641774c474988357f09fcfef72e23c77402b7b3f8340305d" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A365d40a092850ddc055f5a2cbb631d7484fbbbd63c1064a97e60aae8c47c6321" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147113021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A571892c68df0c43226a4bcc7c9fb54742dbbdb5c446c96bafab36df1ff4cdbe9" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20a4c1495215739194a3b13d9489e5fe95f8d43b0417c0da15e433089ff97049" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A826980e388ad536de416d3839965a7bff95ebdfbfbaeb8c0bd93abfbbd11705c" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 16:06:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147141679.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3dd223fa088878079c275fcbbf68414abffe855145670c795e6931b9b3b703f" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94d23a2dd3937a6f6730de336e9f8e330a1b50f0a96de08c2eefb54f147b721a" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d174894a862e69fb474b5d4ef29b141e2a8bb93e853a222d5523fd48d1ba46c" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147113139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affe04f2131944498c4455760fc24fa21c76a8cb31915d878a39b9c9434319739" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd89fb33b21696fb8eacbbb2e5f40b91100a0a81554e009c1b300f72f4f5337b" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2aab6653b9fce4081ba8d55b55548e9b6039b0d83ae23db48af983fee8a15a16" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A824aeb85bd88922da0145412220ee7e47478410b76c710938692598a9103b12a" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147080487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59738185984ce5f1672107cd8f18c9bd0dafe3568e7876e66523d823980e2f04" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 13:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146968553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51f0a4f104b4905f975afd634236143422954b8731e5062af925c724da8bef10" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(287500) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(132) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> NULL ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2000" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(4) "LIFT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(209) ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2000" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(68) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-20" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> int(1) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagesoorten"]=> array(3) { [0]=> string(13) "PARKEERKELDER" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" [2]=> string(10) "SOUTERRAIN" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(13) "PARKEERGARAGE" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(10) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(18) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(20) "Indeling appartement" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> string(4) "WEST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(6) "BALKON" } } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-05-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-01 10:58:23" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "14" ["aandeel"]=> string(6) "11/582" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1299" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-01 10:58:37" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "62" ["aandeel"]=> string(5) "1/582" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1299" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6809900) }

Karnsberg 28

4871 JA Etten-Leur

Vraagprijs € 287.500,- k.k.

Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Het appartement heeft een ruim, overdekt balkon, gelegen op het westen, waar u heerlijk kunt genieten van de avondzon en het vrije uitzicht. De eigen parkeerplaats en berging bevinden zich in het souterrain. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u het appartement graag zien!


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de geheel betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken is samen ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woonplezier ten goede komt. Via een loopdeur komt u op het ruime balkon met een heerlijk vrij uitzicht.

De nette keuken heeft boven-/onderkasten en laden, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, 1 ½ spoelbak en een kunststof werkblad.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en hebben beide een handbedienbaar rolluik. De slaapkamers zijn resp. ca. 4.49 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.97 m groot.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel, radiator en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2000) en de unit van de mechanische ventilatie.


Balkon/binnentuin:
Het ruime, overdekte balkon is ca. 5.75 x 1.65 m groot en is gelegen op het westen. Heerlijk genieten dus van de avondzon. Het vrije uitzicht over een plantsoen is een groot pluspunt.

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats/berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin.
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld.
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++).
- Het appartement is voorzien van laminaatvloer, m.u.v. de toiletruimte en de badkamer. Deze zijn betegeld.
- In de woonkamer is er een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig. De slaapkamers hebben beide ook een rolluik (handbedienbaar).
- De servicekosten bedragen ca. € 132,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, voorschotbedrag water etc.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat dit appartement gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen het appartement vrij aan ieder verkocht mag worden.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 287.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2000
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte68 m²
 • Inhoud209
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-12-20
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2000, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerkelder, parkeerplaats en souterrain
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en parkeergarage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en lift

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummers1299 en 1299
 • Oppervlakte0 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact