Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104368"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-06-05"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-08 15:22:27"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "b2cb2080-c060-4073-a434-aee17abf57cc"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5801044)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9271) "Deze leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen in de rustige, groene, woonwijk Hooghuis is nu te koop! Bij deze woning geniet u heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren én een garage. Bent u benieuwd geworden naar deze leuke woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond
Middels de overdekte entree komt u in de hal van de woning. Hier heeft u toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met sta toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit deze hal gaat u ook naar de woonkamer van de woning.

In de woonkamer geniet u heerlijk van de ruimte, doordat deze in open verbinding staat met de keuken. Hier creëert u al snel een gezellige sfeer wanneer u de openhaard aansteekt. Tevens geniet u in deze hele ruimte van veel lichtinval door de grote raampartijen. 

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een hete lucht oven, een vaatwasser, een koelkast, een spoelbak en een houten fineer werkblad. Verder heeft u vanuit de keuken toegang tot de trapkast en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping geniet u tevens van de fijne lichtinval, omdat u op de overloop een raampartij heeft. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang komt u op de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning, waarvan één voorzien is van een vaste kastenwand. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De ruime badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een hoekbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een raampartij. Verder heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en hier heeft u een berging met hierin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Intergas, 2018). 

Als u doorloopt dan komt u in de ruime 4e slaapkamer terecht en deze kamer is uitgebreid d.m.v. het plaatsen van een dakkapel.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is bestraat en verder heeft u bij de woning nog een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en deze oprit leidt naar de garage waar u de auto heerlijk binnen kunt zetten.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating en verder heeft u hier diverse zitplekjes waar u heerlijk kunt vertoeven. Middels een loopdeur gaat u niet alleen naar de garage, maar kunt u ook de oprit bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is op de begane grond volledig voorzien van dubbel glas.
- De woning is op de 1e verdieping deels voorzien van enkel glas, m.u.v. het badkamerraam; deze heeft dubbel glas.
- De dakkapel op de 2e verdieping heeft dubbel glas.
- De begane grond is voorzien van en travertin vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9712) "Deze leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen in de rustige, groene, woonwijk Hooghuis is nu te koop! Bij deze woning geniet u heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren én een garage. Bent u benieuwd geworden naar deze leuke woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond
Middels de overdekte entree komt u in de hal van de woning. Hier heeft u toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met sta toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit deze hal gaat u ook naar de woonkamer van de woning.

In de woonkamer geniet u heerlijk van de ruimte, doordat deze in open verbinding staat met de keuken. Hier creëert u al snel een gezellige sfeer wanneer u de openhaard aansteekt. Tevens geniet u in deze hele ruimte van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een hete lucht oven, een vaatwasser, een koelkast, een spoelbak en een houten fineer werkblad. Verder heeft u vanuit de keuken toegang tot de trapkast en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping geniet u tevens van de fijne lichtinval, omdat u op de overloop een raampartij heeft. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang komt u op de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning, waarvan één voorzien is van een vaste kastenwand. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De ruime badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een hoekbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een raampartij. Verder heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en hier heeft u een berging met hierin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Intergas, 2018).

Als u doorloopt dan komt u in de ruime 4e slaapkamer terecht en deze kamer is uitgebreid d.m.v. het plaatsen van een dakkapel.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is bestraat en verder heeft u bij de woning nog een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en deze oprit leidt naar de garage waar u de auto heerlijk binnen kunt zetten.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating en verder heeft u hier diverse zitplekjes waar u heerlijk kunt vertoeven. Middels een loopdeur gaat u niet alleen naar de garage, maar kunt u ook de oprit bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is op de begane grond volledig voorzien van dubbel glas.
- De woning is op de 1e verdieping deels voorzien van enkel glas, m.u.v. het badkamerraam; deze heeft dubbel glas.
- De dakkapel op de 2e verdieping heeft dubbel glas.
- De begane grond is voorzien van en travertin vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(12) "Wintertaling" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "63" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4872 RL" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-08 17:14:51" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-07-17 06:00:00" } ["media"]=> array(55) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-09 11:39:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144400333.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ac53be142ed5fdd277122cf7f99877d421d9e6c6a6a708ff501b774a6f98cf9" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:37:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9a3cd9d8cb0c1ea6abdefe675ab9dca06b519e4ceb5cb9bcbc2b70171e89fcf" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:37:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af300418ed6c8a4539f896fdb906dc8f876e0376a4d9c0d0a96b337a61adc3280" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:37:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67b247729c93dfbff8d3b35fc6a4521ea0e776621ec09ccfabe8b45253e7977d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:37:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6692205fc260f8e65786ca7e65daa12bdcd4dfc8681af9438e4f02e8bdadc6eb" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:37:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad845cac4e8d48b607f0475d8c98828b5e3599e85fbc89c1b95476948e5fb9f8f" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3cccfc72c3e5c3c4bcc97fc8e060c33b06465b240f64a068831e1c8a4e17b9e" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec497b338850fe326f63d428238d5cc1fc63e2d73e5572c4874d46329693f832" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ccb0c3f219342c80d540134935d872a12398009b91595e77bb2c4f303f9ac46" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dcec3be3d4cb06db583c19c4d2b86152c9932421c9b8d6e5e4d85bdee2a5695" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ea16829d5dfba313686c02a1c1308c67630efe89f407255cde6a6642f04024a" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1de2647abd7a7d6a81deed281c3920cbd36e0638d37b55adf318389faa77f8c" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:38:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147088879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7917ada24ec3c1ab74a1839ef5518f9a46d08371bdc8642e82bacb41acc3a5e" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-11 17:06:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148154693.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6362edf4b5896fa918ffc860e9b080957e1a35e85a0da7f946eb68a1d82e188a" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087001.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f4a8dbfdcb9de02e377c758f160516d832616eff08ab3b7b40cd1be3226cfed" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147149377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeabbec2c24d9cf2b8a2a49512d59aa4eab8362db6f77fbe7cc5ba2b5ba2f3197" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e9ed8ff763808fa416d656b7c1c63b5357a9e8449b344b471a6671f19208302" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087041.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1713ee688c71126b4bc0f8f0e0c285a83f53b1f1ec4e99754b7378ef326c5778" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147148433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e9b66ac0d4d4eaa3f6b91200a1d4abfdb537cae41f48f763bce78be636c3c8f" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f97d75c632f5a5e298d9335deba9483d136b779be6ad8dda48b47ddb4208631" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33de9b6d6a7f1cda0a8ef31d5603dd27a3188a05fa06c3178efd96d47c9a61df" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a84e2da8f7de4a8cc08e2d44a601d20d177d881703965b60a933e7c6b468d0e" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A103a0baee16123aab84ba9060012208fa6149c5102b2f15ac7bc7ba30e2af0f4" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86e1c1df533e0ab88eb7948286aacf6102abc8e1c1f0e78a148b15d802e5072f" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff481c3c3892735487049449db7a9dfb0d3d7c8110b60d8c1d79c753403de680" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148361019.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65e82b245188274068b21d95ee09b48b965428b7e500f7f3599ac73a8da7db94" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adea2f94b642dc3af881063367d84f3aec8471e75203df948f4aa46d7ad649857" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add1beac61a3aacaf829674f2b2aa0a15d284f2f39de18ce7b53905da940a5373" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08e920ffad1a8b3ed7371763585f4caf5232c3c26119de21f6da083b22efd889" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0fa51460515b39963ddf4e9e67b0a6eeb9f6dcfc45961b66307f28bdb2a1c4d" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98717ca496c62dd4a164bc133479e963c5532d34ad65550d277bc6d126fe85cf" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef16727bb40b083018229a093024c5e1b7b95fb149acb57ecc5434e5449f823e" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7852edeafe258399abad85d500be7cd50e2824662eb7d1b306790526822a72f6" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae832524d34f6bcccdd857271b52bd050c0a7bfd86102f085ff2b8343efc7254" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49dbe6c75796d420d0c5bc134f3b005ab378081abc386ed21769ac8a8ffa6ea6" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc855756577005d1f7e2a87ba50badecec329d5a7ddbdf124227a661c8c85252" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A534e4f9c1114bdcbf84e2b255e18657e3ee2d2c89cb5e8a80589217d1a41f424" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3226595eb8b84f0b64da37bfb7644b93f8ec0c474d946cea704f1a4fcf7ce9a3" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab85e1902bc479f7831fd6dfbfd6ce6f1a40005f9402fd0ffc81c45667688bfe2" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ee210e8d22d89373a155b2e2a2fb42ca97ef9224be3d515793cc9d004fada51" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4999eee33abc3d4b5f91db05286f54e3e4b8833ba0a5c9d7dbad83dcd8c7890e" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148360557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11fd7ad495a4ffceb295fe3e462e6c1934fea8b35d11141c0c5a289e911cf9b2" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51a3f90cf74e41e0c5dd66e70dec928dfe2dee9eb026b645988a34dad8414a31" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148154659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42dc650fa471409164d8909d20ed3c77c4e0439147628b452d489cbbd5fcbb33" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18400996b012ba4ded9a209542db49970da82da20e7979cbfc7e866a3b6c69a5" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac98bb98d75e26cf9bc7d285e28ba0a85fe2d710b82a524bd5cbc48758c12f18c" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087007.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47ba758deb4a7c7038eefeb44aa2eae871a5870a7e783249a4de926a53188131" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148154663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ce2dcaf29d0f37e5195a84cdfa61844905f7f4200c2e81ebbcd24994eb154c1" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087017.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3dcd4dd48385f79264bbda17792959e038480827870613360748aacc0829cf91" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147086991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd1f91e3271fc5baf2c4866ac19fa74e4ad25abf93a3840932420f537e94d55d" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-17 09:54:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148594007.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A139ba0438055212f7ffe3fd166b60b2073b4726f151ec5e04d53a389bb28c129" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 12:35:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147087927.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Af480548ec190acb3a79f6b9899424a097707e252cd78230f18257802e6e1e3ed" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148154687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28d8036b2fb76021602b6571b74bd20fe213611406a1597d0414832ac7a45560" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-13 12:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148154671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0373f5e03e00f6e3866a9761d9d3ad3ad53017fc24d660da35ce1071d2f59e71" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-17 12:00:48" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=jx5FU1chkd2" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(400000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" [2]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2018" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(32) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(189) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(368) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1983" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(109) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2023-07-07" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1050) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(550) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(58) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(19) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } [1]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(318) ["breedte"]=> int(216) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(14) "2de verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(4) ["keukenlengte"]=> int(291) ["keukenbreedte"]=> int(130) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(840) ["woonkamerbreedte"]=> int(376) ["woonkameroppervlakte"]=> int(32) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-09" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-09 11:39:04" ["oppervlakte"]=> int(189) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "3891" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6832419) }

Wintertaling 63

4872 RL Etten-Leur

Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Deze leuke 2-onder-1-kapwoning gelegen in de rustige, groene, woonwijk Hooghuis is nu te koop! Bij deze woning geniet u heerlijk van veel lichtinval door de grote raampartijen. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers, een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren én een garage. Bent u benieuwd geworden naar deze leuke woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond
Middels de overdekte entree komt u in de hal van de woning. Hier heeft u toegang tot de meterkast (5 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met sta toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit deze hal gaat u ook naar de woonkamer van de woning.

In de woonkamer geniet u heerlijk van de ruimte, doordat deze in open verbinding staat met de keuken. Hier creëert u al snel een gezellige sfeer wanneer u de openhaard aansteekt. Tevens geniet u in deze hele ruimte van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een hete lucht oven, een vaatwasser, een koelkast, een spoelbak en een houten fineer werkblad. Verder heeft u vanuit de keuken toegang tot de trapkast en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping geniet u tevens van de fijne lichtinval, omdat u op de overloop een raampartij heeft. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang komt u op de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning, waarvan één voorzien is van een vaste kastenwand. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De ruime badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een hoekbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een raampartij. Verder heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en hier heeft u een berging met hierin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Intergas, 2018).

Als u doorloopt dan komt u in de ruime 4e slaapkamer terecht en deze kamer is uitgebreid d.m.v. het plaatsen van een dakkapel.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is bestraat en verder heeft u bij de woning nog een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en deze oprit leidt naar de garage waar u de auto heerlijk binnen kunt zetten.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating en verder heeft u hier diverse zitplekjes waar u heerlijk kunt vertoeven. Middels een loopdeur gaat u niet alleen naar de garage, maar kunt u ook de oprit bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De woning is op de begane grond volledig voorzien van dubbel glas.
- De woning is op de 1e verdieping deels voorzien van enkel glas, m.u.v. het badkamerraam; deze heeft dubbel glas.
- De dakkapel op de 2e verdieping heeft dubbel glas.
- De begane grond is voorzien van en travertin vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De begane grond is volledig voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1983
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte109 m²
 • Perceeloppervlakte189 m²
 • Inhoud368
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2023-07-07
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2018, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin58 m² (10,50 m bij 5,50 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer3891
 • Oppervlakte189 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact