Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-08-04 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Heggemus"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "1"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 MG"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-20 10:29:05"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10372) "Verrassend leuke eindwoning met garage gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis’!

Het is hier fijn wonen aan de Heggemus 1. De woning heeft een gezellige woonkamer met een aparte hoek waar je bijvoorbeeld een werkplek of speelhoek kunt creëren. De royale keuken is van alle gemakken voorzien en tevens bereikbaar via een aparte entree, waardoor je deze ruimte ook eventueel kunt gebruiken voor een beroep aan huis. De achtertuin biedt veel privacy en is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken.
Op de 1e en 2e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, een ruime badkamer en een aparte wasruimte.

Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree bereiken we de hal welke toegang geeft tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars) en de volledig betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal lopen we de woonkamer binnen.

Als je de ruime woonkamer binnenloopt, voel je direct de gezellige sfeer. Er zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde grote raampartijen aanwezig. Tevens is er een raam aan de zijkant van de woning, waardoor er veel lichtinval is, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer heeft een aparte hoek welke nu in gebruik is als werkplek en de vaste kast biedt genoeg opbergruimte. Vanuit de woonkamer kun je naar de keuken en via de aparte hal kun je naar de 1e verdieping.
Aan de achterzijde is via een loopdeur én een schuifpui de achtertuin met overdekt terras te bereiken. De schuifpui kan al lekker open gezet worden op een mooie dag.

De royale keuken is voorzien diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, close-in boiler, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, combi- oven/magnetron en een vaatwasser. 
De keuken heeft meerdere ramen en ook hier kan het overdekte terras bij de keuken betrokken worden door de schuifpui te openen. Je kunt hier dus heerlijk kokerellen en tegelijk een praatje met je gasten maken. Hoe fijn is dit! 

Tevens is vanuit deze ruimte de 2e hal bereikbaar waar zich een 2e volledig betegelde toiletruimte met fonteintje bevindt. Gezien het feit dat deze ruimte met een aparte entree te bereiken is, is de ruimte eventueel erg geschikt voor een beroep aan huis. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Via de afgesloten trapopgang in de woonkamer, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop, 2 slaapkamers, een aparte wasruimte en een royale badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is erg ruim. De andere slaapkamer heeft een mooi uitzicht over de achtertuin en wordt momenteel gebruikt als kastenkamer.

De royale en lichte badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan) en een badmeubel met dubbele wastafel.

In de aparte wasruimte (voorheen de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Hier vind je tevens een badmeubel met wastafel en het toilet.


2e Verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereiken we de 2e verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de CV-combiketel (Intergas 2023; deze is geschikt is om eventueel te koppelen met een Hybride warmtepomp) en bergruimte achter de knieschotten. De voorzolder geeft toegang tot de 3e slaapkamer. Deze is ook erg ruim en voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin en garage:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin biedt volop privacy, is onderhoudsvriendelijk en voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraantje en buitenverlichting. Tevens is er een overdekt terras aanwezig waar je tot in de late uurtjes heerlijk kunt vertoeven. Met de poort kun je naar de achterzijde van de woning. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen garage met elektra en een elektrische sectionaaldeur.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas, m.u.v. het zijraam op de 1e verdieping en het zijraam op de 2e verdieping.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken; deels hand- en deels elektrisch bedienbaar.
- Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat. 
- De 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10842) "Verrassend leuke eindwoning met garage gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis’!

Het is hier fijn wonen aan de Heggemus 1. De woning heeft een gezellige woonkamer met een aparte hoek waar je bijvoorbeeld een werkplek of speelhoek kunt creëren. De royale keuken is van alle gemakken voorzien en tevens bereikbaar via een aparte entree, waardoor je deze ruimte ook eventueel kunt gebruiken voor een beroep aan huis. De achtertuin biedt veel privacy en is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken.
Op de 1e en 2e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, een ruime badkamer en een aparte wasruimte.

Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree bereiken we de hal welke toegang geeft tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars) en de volledig betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal lopen we de woonkamer binnen.

Als je de ruime woonkamer binnenloopt, voel je direct de gezellige sfeer. Er zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde grote raampartijen aanwezig. Tevens is er een raam aan de zijkant van de woning, waardoor er veel lichtinval is, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer heeft een aparte hoek welke nu in gebruik is als werkplek en de vaste kast biedt genoeg opbergruimte. Vanuit de woonkamer kun je naar de keuken en via de aparte hal kun je naar de 1e verdieping.
Aan de achterzijde is via een loopdeur én een schuifpui de achtertuin met overdekt terras te bereiken. De schuifpui kan al lekker open gezet worden op een mooie dag.

De royale keuken is voorzien diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, close-in boiler, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, combi- oven/magnetron en een vaatwasser.
De keuken heeft meerdere ramen en ook hier kan het overdekte terras bij de keuken betrokken worden door de schuifpui te openen. Je kunt hier dus heerlijk kokerellen en tegelijk een praatje met je gasten maken. Hoe fijn is dit!

Tevens is vanuit deze ruimte de 2e hal bereikbaar waar zich een 2e volledig betegelde toiletruimte met fonteintje bevindt. Gezien het feit dat deze ruimte met een aparte entree te bereiken is, is de ruimte eventueel erg geschikt voor een beroep aan huis. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Via de afgesloten trapopgang in de woonkamer, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop, 2 slaapkamers, een aparte wasruimte en een royale badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is erg ruim. De andere slaapkamer heeft een mooi uitzicht over de achtertuin en wordt momenteel gebruikt als kastenkamer.

De royale en lichte badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan) en een badmeubel met dubbele wastafel.

In de aparte wasruimte (voorheen de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Hier vind je tevens een badmeubel met wastafel en het toilet.


2e Verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereiken we de 2e verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de CV-combiketel (Intergas 2023; deze is geschikt is om eventueel te koppelen met een Hybride warmtepomp) en bergruimte achter de knieschotten. De voorzolder geeft toegang tot de 3e slaapkamer. Deze is ook erg ruim en voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin en garage:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin biedt volop privacy, is onderhoudsvriendelijk en voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraantje en buitenverlichting. Tevens is er een overdekt terras aanwezig waar je tot in de late uurtjes heerlijk kunt vertoeven. Met de poort kun je naar de achterzijde van de woning. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen garage met elektra en een elektrische sectionaaldeur.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas, m.u.v. het zijraam op de 1e verdieping en het zijraam op de 2e verdieping.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken; deels hand- en deels elektrisch bedienbaar.
- Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat.
- De 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104395" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-20 10:29:05" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "8f57b63d-7872-4735-ac87-a4f55e206604" ["tiaraDossierId"]=> int(5813448) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(70) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 16:38:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146229977.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadc5aa72f38637844111b7eda91645cba0ee0dbf8eaea120e526615e39f9850c" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-31 17:35:16" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=mnLFM4wjDmM" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:23:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabcd46c31fcbaa4d8314c5e0626fb2e98b99e76af0655b0a81fee3f8c0f5dd41" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:23:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17dcdf5edb5a03cfb14b24e75e8611840fe3b0e20a86f2efdf183d5eb2568a39" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:23:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92263cae631a9bab7dcf7b7dd334104333ed19db30dabaa7c9a1b03e4a3ddc69" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1f20f4ae084c0edda81e67ffb9a73944ee81ec4b8332a7899ca579c3f04b980" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2c2d2269cf90d34afa68d6975fa6bea4e420d1beb65c88e4cef44f7b95a21a5" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2676dd27091507e167dc19a21c5a7bb44a52301ac07e3e3bc34e1d3f9fb3f2e" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d574cf1c38e3b93ba345304ac0d77ae3c35887139250e2cfd77202a1dc517a1" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e15c879a9588e1d41967e08daeed9bfef3eaf86cf6dd624af8817f21417964e" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A399eca27d762118254753d68dde11666a3bd16b396d3485f48706261b6ca4cb2" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45b66d56d238ccb8e3f9f151d35dd656d15a5f4c9536ee4545346214bfca8f14" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:24:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27c4f3065981eb8dc96ed51cbeccc14e7028ee6cff2a36e90daffca3de885713" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A589a19a47067b855d190e0da5d354e1bf21003772906955e3a9adcaa2b2535c0" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6c5996c66d3cb724d5701a263218dfb967ddf61a9949b1ca94bbf0b464276dd" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afecc63b31645d9026d9abf5e7f5a84aa6283d9bb195eef006637cc0504304ca2" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21e1a8b0415bf27b3c62364de38865923757e566010cfbc84090d3b5e137f29c" ["volgnummer"]=> int(4015) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeae95e0ce8cfd263e5bc4904c48b4664eda1a62e881a3869964edbe3dc2f8a3d" ["volgnummer"]=> int(4016) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:25:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e575e3223a381407d8bd279b071d534a204eb15d8166d2e16a8cb6088d14113" ["volgnummer"]=> int(4017) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197851.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2b0ba25cca5621d4daa2438ded00dd8580edb18391cfb3f6d5269244ef28a9f" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6761e032fb6712382fb9145a790e1b655e5fe7ac6fe78fd4000b4703f54df0e7" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197049.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d9d36dc8ccb720fbe541a0ec243dd22c6b3e5e146048828a996a112e4948b50" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1904ab12dd36193a736f5d67608fc4d2fb1a97a80c2156bf495f97f7c5317581" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cddd9c6533b74b028cea9d5be655f8a09b8f867700bedf900f1b7a8f471a2c7" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5eac6745038b1f94b6548403203ea0fcd90b2d20560bb7bcd20cc1f492f1b2b2" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace91ae00caf17b3186ca368bcdd8c4c196bbd3950324cdbfb5daf84dde862dd0" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaaf061c1fc62b285fb27200c0a95d557b6ae6902e301c6acbcf5615b79b99a14" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4d7095ec7f3e810eef4360636718da696426576c81509369c30aaceea0421e2" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd2ddec91f09bf866fafe67fb2348039f206805cbdd1e3607f599ea1d2998c1d" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cc5039cc0fb6be450113a12a5ce83f87c1e6c578c3009367ead7eb4fd3910dc" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81ed0f1e9f7f6ce8c14da4129b069d68f835877018da1edf28482cd428d4e157" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea6d9905d75b2f44f9192ffe1365f2c8846da905b08ff8aabe9e6bc3c0693cd4" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47f62b8727a80de429a324e3193c76e6b97efe05f1bfa29eeccca931e177e41c" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f62567cda48d8ce689f4e944362e9901fa61293ae9175561576d28b24dee2ea" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa28aa19d3c7c2acedd9c4eeaa70ee0fc9245c5de8b01fb88c70d821e2dd5196c" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4de0c4f7815a3c694d6e92e258f17bc63f00cf53ab85425641fb110f75d0b975" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8318a27322c700ed18f641dd0b37739ece8c17d5e07d2f7e9099ef732e21d511" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a143706a0bab42e0650677f449533427222341f74b4e53cffad814089b92dd3" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7f92b38a979475064ab0ab3da8ccfcc2735e50117f5565267d74d15195f5ad8" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A840c1958632b4e8edc40d9f62b4d9395852830cf231d07bf4c47ff4fe7ad8def" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f058e1e041d655c6d72889cf5d22cdb1614c9ca44aab9d9efa9db2dab508512" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fa932fa364a11b5a93d43cdf7a5edba00fa088b8e1a30f57ce97cdb3e1ca987" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbd128f1621046352527560aa331c7712baf9be6d10a1dbb7ecc4fc91970ae3a" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3d491dd9aa1cf4ee5c93add6e10617b72f1aeef78e1c55e8646ebcc991029d0" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1f2d91405f8adb940acf8a13b43e2e0973ed46575d896c587973859a3523558" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd410a2fda95fc7ccd2bce71d3bda0bd7912fdbaa6291c8ae6093080cf3cb595" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bd313c580b88d0f1f667cf9c42656cb6c3f509ac441af5fd329f434fd191204" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac53aeffe2638f2637be190c47d5eacefa0fccd0023d247ed011246053eb9f076" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A299e1b33db1883e9e48d48f6ea8b44b5a4374319c5e3e3e68a176558f57a0c40" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57ebc4693dd975a44c2edbfaaf305eb088fae72acd9dbb330f86e4b746779d21" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46f2ffb528b8b7fc723e066bec3aee381adbf2dc07ef4b58750cb97246da5fd4" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A477d33b9a3368bb1a0079e3ec4e70d81269a446db85e00c25e4a452c31142ba6" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A378e1ac0bfae5a67aa12f443ea0eaae09a53ce52f36bb1f38edac906efec928b" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaaa959ef2e579e64a59d98dce6c46617bac6c1dee8416dbff64ae2eebafb420b" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b63b6e5a3c854fa6dbb37f4802a6933c5577fc0a898d1b41d03d69dbeee7fd9" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb2c1bcab2988753867636e7279b92b64829ef2a693d0cfcb5edad004f1af2be" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae723e3365e02ce4005a2436dd4472bf8296d6d9e640d612eea78b4f99f531df6" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A720afb9275ad5af4808bc04122cfa41f55bba70abc654306e10af50e22b446f2" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d20cdf815639235b17692312f3a36d82091d0c51775933f1072693d1c9d24dc" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab41e964ee8a9f5045059548bebf3690acf112dbaca4d4b5bdf01d419d2bb8847" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94c6d88dbda268f60ed64f2e7e6a80e027742bf4139ffe6807ebe0a287371b33" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae46dbb8a42d184a2b9e0bf1e37e289c7672ec08ee7791dea85e648debf3b3dec" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d87c95ecd0e4053e47ac147a2943d72ed193c72de56b1bc9d827b5aecf4ad8f" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150181375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A380d7dba29bd55fedcc01e917eb3007ea6ca2520f8469a3339144ca959de7fef" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa1d2fa40652c2a894fdea7ea2eaf42c15a141857e13c91de9bbf8d40f721a35" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 11:18:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150180797.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A038941093cb4e5ae1108837705d66bee74477e7d35779c0fb191215c15a1d4ef" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54dfa565b20ce7123a3b49b9d38b4d69107be4a6387b146db567fc582208d808" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6cae75ab3406398a64d4a3cc288f662e4c23c62ddbcf37f5c09779acb377509e" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-03 13:23:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150197849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa4cdc37866ef34ea416fad92395e15d8583fbc276e098faa9bedb0b391fe10a" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:09:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150271921.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a6113f1a9f20569182abb26d8911c489ee89d0f8d2d1fa43cbb8121d2a47766" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(350000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(38) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(195) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "EINDWONING" ["inhoud"]=> int(469) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1987" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(136) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2023" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [4]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-07-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(195) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-23 16:38:12" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "9153" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(780) ["hoofdtuinlengte"]=> int(850) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(66) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(16) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(14) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(38) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(18) ["keukenlengte"]=> int(775) ["keukenbreedte"]=> int(237) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(9) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(310) ["breedte"]=> int(298) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6932155) }

Heggemus 1

4872 MG Etten-Leur

Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Verrassend leuke eindwoning met garage gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis’!

Het is hier fijn wonen aan de Heggemus 1. De woning heeft een gezellige woonkamer met een aparte hoek waar je bijvoorbeeld een werkplek of speelhoek kunt creëren. De royale keuken is van alle gemakken voorzien en tevens bereikbaar via een aparte entree, waardoor je deze ruimte ook eventueel kunt gebruiken voor een beroep aan huis. De achtertuin biedt veel privacy en is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de keuken.
Op de 1e en 2e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig, een ruime badkamer en een aparte wasruimte.

Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree bereiken we de hal welke toegang geeft tot de meterkast (5 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars) en de volledig betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal lopen we de woonkamer binnen.

Als je de ruime woonkamer binnenloopt, voel je direct de gezellige sfeer. Er zijn zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde grote raampartijen aanwezig. Tevens is er een raam aan de zijkant van de woning, waardoor er veel lichtinval is, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer heeft een aparte hoek welke nu in gebruik is als werkplek en de vaste kast biedt genoeg opbergruimte. Vanuit de woonkamer kun je naar de keuken en via de aparte hal kun je naar de 1e verdieping.
Aan de achterzijde is via een loopdeur én een schuifpui de achtertuin met overdekt terras te bereiken. De schuifpui kan al lekker open gezet worden op een mooie dag.

De royale keuken is voorzien diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, close-in boiler, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, diepvries, combi- oven/magnetron en een vaatwasser.
De keuken heeft meerdere ramen en ook hier kan het overdekte terras bij de keuken betrokken worden door de schuifpui te openen. Je kunt hier dus heerlijk kokerellen en tegelijk een praatje met je gasten maken. Hoe fijn is dit!

Tevens is vanuit deze ruimte de 2e hal bereikbaar waar zich een 2e volledig betegelde toiletruimte met fonteintje bevindt. Gezien het feit dat deze ruimte met een aparte entree te bereiken is, is de ruimte eventueel erg geschikt voor een beroep aan huis. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Via de afgesloten trapopgang in de woonkamer, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop, 2 slaapkamers, een aparte wasruimte en een royale badkamer.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is erg ruim. De andere slaapkamer heeft een mooi uitzicht over de achtertuin en wordt momenteel gebruikt als kastenkamer.

De royale en lichte badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan) en een badmeubel met dubbele wastafel.

In de aparte wasruimte (voorheen de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Hier vind je tevens een badmeubel met wastafel en het toilet.


2e Verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereiken we de 2e verdieping. Op de voorzolder bevindt zich de CV-combiketel (Intergas 2023; deze is geschikt is om eventueel te koppelen met een Hybride warmtepomp) en bergruimte achter de knieschotten. De voorzolder geeft toegang tot de 3e slaapkamer. Deze is ook erg ruim en voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin en garage:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin biedt volop privacy, is onderhoudsvriendelijk en voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraantje en buitenverlichting. Tevens is er een overdekt terras aanwezig waar je tot in de late uurtjes heerlijk kunt vertoeven. Met de poort kun je naar de achterzijde van de woning. Achter in de tuin staat een vrijstaande stenen garage met elektra en een elektrische sectionaaldeur.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas, m.u.v. het zijraam op de 1e verdieping en het zijraam op de 2e verdieping.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken; deels hand- en deels elektrisch bedienbaar.
- Aan de voorzijde is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat.
- De 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie nabij diverse voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningEindwoning
 • Bouwjaar1987
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte136 m²
 • Perceeloppervlakte195 m²
 • Inhoud469
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-07-17
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2023, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin66 m² (8,50 m bij 7,80 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, buitenzonwering en schuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer9153
 • Oppervlakte195 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact