Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 13:15:34"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(9) "Zandschel"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "4"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 JS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104408"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-06-28"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 13:15:32"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "bc47584f-065a-43d1-baa4-5d0e0fffd586"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5836209)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8299) "Ruime patiowoning met alle voorzieningen in de nabijheid!

Wilt u gelijkvloers wonen op een goede locatie? Kom dan eens kijken bij deze patiowoning in de geliefde woonwijk “De Keen”. Deze woning kenmerkt zich door de ruime kamers en de fijne lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft een hoog plafond met een open keuken en toegang tot de tuin. Naast de slaap- en badkamer op de begane grond heeft u ook nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? We laten de woning graag aan u zien tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer met open keuken en middels een loopdeur komt u in de achtergelegen hal terecht. 

Wanneer u de woonkamer binnenloopt geniet u direct van de ruimte en de hoge plafonds. De grote raampartijen maken de ruimte lekker licht. U bereikt de patiotuin middels een loopdeur. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Middels een loopdeur bereiken we de achtergelegen hal. Hier hebben we de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer, de badkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De slaapkamer is gelegen naast de patio. In deze kamer geniet u erg van de ruimte en ook hier is het lekker licht. Wanneer u ’s ochtends de gordijnen openslaat schijnt het zonlicht al naar binnen. 

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. 


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u de overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De slaapkamers van de woning zijn beide ruime kamers en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht.

In de bergruimte van de woning bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2019) en de unit van de mechanische ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. 


Tuin en berging:
De gezellige patiotuin is voorzien van bestrating, beplanting, een buitenkraan en een poort naar de achterom. Tevens geniet u hier van privacy door de beplanting. Verder heeft u hier nog toegang tot de berging welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
- De woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken bij de grote raampartijen.
- De woning is op de begane grond voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de slaapkamer, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 1e verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie op korte afstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels, restaurants en voorzieningen. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8726) "Ruime patiowoning met alle voorzieningen in de nabijheid!

Wilt u gelijkvloers wonen op een goede locatie? Kom dan eens kijken bij deze patiowoning in de geliefde woonwijk “De Keen”. Deze woning kenmerkt zich door de ruime kamers en de fijne lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft een hoog plafond met een open keuken en toegang tot de tuin. Naast de slaap- en badkamer op de begane grond heeft u ook nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? We laten de woning graag aan u zien tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer met open keuken en middels een loopdeur komt u in de achtergelegen hal terecht.

Wanneer u de woonkamer binnenloopt geniet u direct van de ruimte en de hoge plafonds. De grote raampartijen maken de ruimte lekker licht. U bereikt de patiotuin middels een loopdeur. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Middels een loopdeur bereiken we de achtergelegen hal. Hier hebben we de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer, de badkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De slaapkamer is gelegen naast de patio. In deze kamer geniet u erg van de ruimte en ook hier is het lekker licht. Wanneer u ’s ochtends de gordijnen openslaat schijnt het zonlicht al naar binnen.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u de overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De slaapkamers van de woning zijn beide ruime kamers en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht.

In de bergruimte van de woning bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2019) en de unit van de mechanische ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Tuin en berging:
De gezellige patiotuin is voorzien van bestrating, beplanting, een buitenkraan en een poort naar de achterom. Tevens geniet u hier van privacy door de beplanting. Verder heeft u hier nog toegang tot de berging welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken bij de grote raampartijen.
- De woning is op de begane grond voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de slaapkamer, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 1e verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie op korte afstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels, restaurants en voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-09-04 06:00:00" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-03 16:43:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147150723.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f3edcdd96a2de88ea8fcc6dd3aa9970cbf3a39afec524c7504e7b35bd05308e" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-25 17:23:55" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Mwu4DNFr8k3" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:12:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af11dd9ff2d37e5a710bfc2131855695a94ab07be8e860e438fd809e0b52033f9" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:12:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bda846e09a6e3c8032aa1b45be721b80df6cb48c57de1fefcf594815aba4273" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:13:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a39b3824f1452284ce6036c1f34c27a526d4d7af34c28bb280a20ffa7e74949" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:13:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6f204d5db035506113ff32a3fd9dd6186066e1767f54ccfdb33d19bfc760979" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:13:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3406a602434f38b099683e1a25c27dcc6c87781c3575c248c00b23d58c409eea" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:13:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1de52f7e603888f6f0b9d6d0163185788c69cbffabc0ca984c3db0d6c01bb12" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:13:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7e6905079fedd89bcdc0dce623a00737d4bdcbc398103f65816672591f36c89" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:14:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e4614daee7961ed0a29b7144ca01051a36a04cf5fe4bd9eb63ccbac936dda15" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:14:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9d630598f5a98c3edc42edc3bda75bb7c772a285fbd4d3f487730db134c622d" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18b3bfd006c66c2883971e410a1f4ee4c72799b5e484e477e5acb7d29e170966" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1deba35e58a3a70535731acbb28d2bdb7e05e2a28bc9e2795215344dfcd6cce7" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A902110e695cc9d75a9f09e80aa559231455cd5f6fddc9466e04960652bfb9639" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7193cf62b9acd93ff7f4def817304ddf2480613b22f487233659a331f6f0f00e" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ce9676bda874ec96efed5c0fdf7ea6cadd3b1bdc007bbb0d4389573d770ff8b" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:15:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152423811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98d2db91ab5aaddce1a31db1008b1824f25cbde4eff83b4d2236a49cdb8c185b" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152442617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72cc3a46da70bd36e24977ae1dcfd4533aca971e43ada0d6143fc12ae772f7da" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152442365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b0dd129c0ecb5b4f004e5e5989dd310caf0672dbf2cc8962d8a3266b5ab9397" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152442477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa26fc98006e6d23cf430a63e13406e555dd13cc4ba6ee9faaf134c710add2ffd" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86317119c0022389683216455e35ccab2a5f9178b9b563e58e5c3caf34712aa2" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa2bef4353b9a43c567805e109af9e3c5477ab766c214136e1f3990c1078bae2" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae54e041d2964ef2ff51ecc4071bb54038d36ddf345053b92092b2f5b6e9290a0" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae09ffd00c07b3b4760eb61ddbce1bf66c16760529414c601e923fddd73c8746d" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1da7f66cc1257068911213408c8cc3b463b592c45b95f29c6ab24db0a6db19fa" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae59881df55902497eb6b76a614f2830a72cf96eaf11d45814ee317ad7aad1df2" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99991debe03e3138a20ab1075ef929c867f3470d20c06cec17bbc2d106c3d242" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11ecffe0ea8fd3a51d967fa4ae6e0d7b842641970148dc05e26e85fb2c4298a3" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad817599d403e1ffeca187ff6632fb31db9a788f65b49de750efa60c46b47d06c" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A355c8ec7d40384b350ca99b73ae13936a555d096b622c451353643f1ec789cda" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9fc84442e6e2d9fb7e617364c4d0b1c20ebb204705db931aa928139ebeb0fdb" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ca0eb1720d29be0a2398ae80200e92b96eef9a8c7c331ad629249c22ba58e6c" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04590f976b1647790d976b64d83140beb29d70fe6860048e9855cae84b2f7112" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42bfbe8d608c0a5b14536dc5fca52b762a6da793b0858cfc7f2529b1997bfb39" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56e9a0f3f55785b9956cd78c154e2bbfb86e3a1f4bdd87c371832e602231ee9a" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d536d25bcf02a11a754bcd78dc7d6088ff55da641605d83088784db00b6af36" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38ca9147f0e12b2afac79effc8b7e71af09f8a18679f60670852f3d892ec6923" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc3a3399458eadd479efb1979b35e2777f56fc48b7906340b0c0226308d9781d" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a891c8625ea44a76c15cc4bf19a048a3be2a657dcf080905810c52327be7462" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7543ec670d4d67c63ae0374593f6eedec5e2db44e0640129f783e3e68491deb7" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf9a4b5823797d4ea0af4a9c7eeb59da3057784d10717ba751aa5fc149bd2990" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe840ae51f771fbfad01ef6043fe89508c6c3dc77d48165a798feea98b5b8918" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16704ab13fc1085fe3721d05aef50fb8a16c1b2a22e961a36447b8201272c355" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f6cf58ba399f0d4b780a2a3e1d8c7f59f73f0a104e26049dd888290b26bcc88" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cf8484e521543caf445fbd3c94f4a8a756c9dacb764d7838a82cd8b4aea322d" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a869d6a524d05191c3396aa648eb66ce7d326172cdc5eee8158a6cfa3166e58" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152281433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03a3c531e85f08f367cba5cd7a0f5595084cd2f1351d4b62faa0df7e30285704" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 11:11:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152422545.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A87d572c7317ef912b6373ab427ec9e1e4dba3c21aa64e26a3159eee646e0e764" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152281435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10f6b3a46dc8e5465e1efbbc1f5916e1caf2f6406a6fc663035ff65337f16baf" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7399751ae8647f05dedb2346ca5eba199d9514afd6d794455592f32c75e8e8a8" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-04 17:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152831617.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae54233994ecc600671c1b9023dfece01b2518b321835bf941f0d0b1eaa61b375" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a19c6acc3b67a1b13426eef28225af6b28a6df55774bf6f29c445d2641024df" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f17d9263ac6cf156c11b1e2b5d90b26922f31849692cc447b9c53f7537c547c" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A905876cd88985753aff9ce86609119d97d7d40f111ed697347fb06ee02b51b9a" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f52eae7f0f87468b06099eb071189901f0274188ec0f11e1cd02f4657549ef8" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea5ad4d91d8bc5da5b04936a40319bb69326141557eb8ad131b6305abb382eba" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87d1cc125f3ee1f6c13ac4e056d5102cdc57528ac98f923cd83bb3d60b91d2a8" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad791f48724eb1fb4baed333a05a0e6a90f005a22bff8b4704c3c4b85251e7a03" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9840dccf7f94bfbeb544be2f9cc2aa79e255fb179dae23db62d59deeb45e47eb" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A350b2497a617e51fa503b57215b70eee9c936e87598b7139c9ab48049720b354" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421353.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0da01a79c904b598f4d5a07dc3a098ae7a15e77e75302f901ceeab1e8bb4ade0" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152442259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a7c00b78b6afdf3c7a4f98e214c943257a7129f9fa2620a86638371b93ee36a" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-31 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152421191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ccaff5358d82ba55730e1efbc66ac6563644922f5cb28b540927cea2eb52327" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(369000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(35) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(135) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(438) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2001" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(7) ["woonoppervlakte"]=> int(112) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "BITUMINEUZE_DAKBEDEKKING" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-14" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(4) "GANG" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(35) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(873) ["woonkamerbreedte"]=> int(398) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(227) ["lengte"]=> int(271) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(1) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(6) ["hoofdtuinlengte"]=> int(5) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(28) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> int(28) ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(12) "LESSENAARDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(135) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-03 16:43:38" ["perceel"]=> string(4) "1932" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6949015) }

Zandschel 4

4871 JS Etten-Leur

Vraagprijs € 369.000,- k.k.

Ruime patiowoning met alle voorzieningen in de nabijheid!

Wilt u gelijkvloers wonen op een goede locatie? Kom dan eens kijken bij deze patiowoning in de geliefde woonwijk “De Keen”. Deze woning kenmerkt zich door de ruime kamers en de fijne lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft een hoog plafond met een open keuken en toegang tot de tuin. Naast de slaap- en badkamer op de begane grond heeft u ook nog 2 slaapkamers op de 1e verdieping.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? We laten de woning graag aan u zien tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de overdekte entree komt u in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast, de woonkamer met open keuken en middels een loopdeur komt u in de achtergelegen hal terecht.

Wanneer u de woonkamer binnenloopt geniet u direct van de ruimte en de hoge plafonds. De grote raampartijen maken de ruimte lekker licht. U bereikt de patiotuin middels een loopdeur. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Middels een loopdeur bereiken we de achtergelegen hal. Hier hebben we de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer, de badkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De slaapkamer is gelegen naast de patio. In deze kamer geniet u erg van de ruimte en ook hier is het lekker licht. Wanneer u ’s ochtends de gordijnen openslaat schijnt het zonlicht al naar binnen.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u de overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de bergruimte.

De slaapkamers van de woning zijn beide ruime kamers en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht.

In de bergruimte van de woning bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2019) en de unit van de mechanische ventilatie. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Tuin en berging:
De gezellige patiotuin is voorzien van bestrating, beplanting, een buitenkraan en een poort naar de achterom. Tevens geniet u hier van privacy door de beplanting. Verder heeft u hier nog toegang tot de berging welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken bij de grote raampartijen.
- De woning is op de begane grond voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en de slaapkamer, want deze is voorzien van vloerbedekking.
- De 1e verdieping is volledig voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op een gunstige locatie op korte afstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels, restaurants en voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 369.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar2001
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte112 m²
 • Perceeloppervlakte135 m²
 • Overige inpandige ruimte7 m²
 • Inhoud438
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-08-14
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin28 m² (0,05 m bij 0,06 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakLessenaardak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenGlasvezel kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummer1932
 • Oppervlakte135 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact