Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 17:08:52"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Waldhoornlaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "83"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 BB"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104423"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-07-07"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-28 10:41:40"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "a481047c-ea9a-46f3-9662-e144db7567a8"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5847124)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10312) "Ruime 2-onder-1-kap woning met royale garage en oprit, gelegen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur

Aan Waldhoornlaan 83 hebben wij deze ruime 2-onder-1-kap woning te koop! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte living met erker, ruime keuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een badkamer. In de diepe tuin (ca. 16m) kun je heerlijk genieten van je privacy en onder de overkapping met lichtkoepel is het goed vertoeven.
De vrijstaande garage met zolder is zeer royaal en voor meerdere doeleinden te gebruiken zoals een kantoor of praktijk aan huis.

Wij zijn erg enthousiast over deze woning! De ligging is ook ideaal. Rustig en toch op loopafstand van het centrum. Kom dit huis zeker met eigen ogen bewonderen. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Begane grond met ruime en lichte living
We komen binnen via de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de meterkast, de betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de woonkamer en de keuken. Via een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. 

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De L-vormige woonkamer met erker is erg sfeervol en heeft meerdere raampartijen waardoor de woonkamer erg licht is. Aan de voorzijde is ruimte genoeg voor een zitgelegenheid en aan de achterzijde, nabij de keuken, bevindt zich het eetgedeelte.
Op een zonnige dag kan de deur naar de tuin met overdekt terras heerlijk open. Dit zorgt voor een prettige beleving. 

De ruime keuken ligt aan de achterkant van de woning en ook hier is een groot raam, waardoor je tijdens het koken een mooi uitzicht hebt over de achtertuin. Er zijn voldoende kasten en laden, een apothekerskast, een kunststof werkblad, dubbele RVS spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een koelkast, vriezer en een combi - oven/magnetron.
De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin.


1e Verdieping met 3 slaapkamers
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer gerealiseerd. 

Aan de voorzijde zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en aan de achterzijde ligt een slaapkamer die nu in gebruik is als werkkamer. Op de laatgenoemde slaapkamer is tevens een wastafel aanwezig.

De volledig betegelde badkamer met dakvenster en separate toiletruimte is ook erg ruim en licht. Er is een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), 2 wastafels met badmeubel en een designradiator. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden en voldoende bergruimte in een vaste kast.


Ruime slaapkamer op de 2e verdieping
Via de trapopgang kom je op de overloop op de 2e verdieping. Het raam zorgt hier voor extra daglicht. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2011) en een keukenblok.

De 4e slaapkamer is ruim en voorzien van een dakkapel en een dakvenster. De ruimte biedt de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te creëren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Diepe, groene achtertuin
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is heerlijk groen, biedt veel privacy en heeft diverse borders met beplanting en een gazon. De diepte van de tuin (ca. 16 m) zal je positief verrassen. Op het overdekte terras met lichtstraat kun je fijn zitten en tot laat borrelen met vrienden. Als je de tuin inloopt heb je aan het einde aan de linkerzijde een houten berging met elektra. Via de dubbele poort kun je naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Royale garage met zolder
De garage (met kanteldeur) is erg royaal en is voor vele doeleinden te gebruiken. Je hebt voldoende opbergruimte en je kunt hier fijn klussen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld denken aan een kantoor of praktijk aan huis. Op de 1e verdieping is het ook lekker licht door de dakkapel en een extra raam en ook hier is er nog genoeg ruimte voor al je spullen.
De berging behorende bij de garage is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer zijn van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft 10 zonnepanelen.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat, met uitzondering van de keuken en het toilet, die hebben een tegelvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking, vinyl en tapijttegels.
- De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (vergunninghouders en tegen betaling) in de directe omgeving.
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10800) "Ruime 2-onder-1-kap woning met royale garage en oprit, gelegen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur

Aan Waldhoornlaan 83 hebben wij deze ruime 2-onder-1-kap woning te koop! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte living met erker, ruime keuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een badkamer. In de diepe tuin (ca. 16m) kun je heerlijk genieten van je privacy en onder de overkapping met lichtkoepel is het goed vertoeven.
De vrijstaande garage met zolder is zeer royaal en voor meerdere doeleinden te gebruiken zoals een kantoor of praktijk aan huis.

Wij zijn erg enthousiast over deze woning! De ligging is ook ideaal. Rustig en toch op loopafstand van het centrum. Kom dit huis zeker met eigen ogen bewonderen. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Begane grond met ruime en lichte living
We komen binnen via de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de meterkast, de betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de woonkamer en de keuken. Via een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar.

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De L-vormige woonkamer met erker is erg sfeervol en heeft meerdere raampartijen waardoor de woonkamer erg licht is. Aan de voorzijde is ruimte genoeg voor een zitgelegenheid en aan de achterzijde, nabij de keuken, bevindt zich het eetgedeelte.
Op een zonnige dag kan de deur naar de tuin met overdekt terras heerlijk open. Dit zorgt voor een prettige beleving.

De ruime keuken ligt aan de achterkant van de woning en ook hier is een groot raam, waardoor je tijdens het koken een mooi uitzicht hebt over de achtertuin. Er zijn voldoende kasten en laden, een apothekerskast, een kunststof werkblad, dubbele RVS spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een koelkast, vriezer en een combi - oven/magnetron.
De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin.


1e Verdieping met 3 slaapkamers
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer gerealiseerd.

Aan de voorzijde zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en aan de achterzijde ligt een slaapkamer die nu in gebruik is als werkkamer. Op de laatgenoemde slaapkamer is tevens een wastafel aanwezig.

De volledig betegelde badkamer met dakvenster en separate toiletruimte is ook erg ruim en licht. Er is een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), 2 wastafels met badmeubel en een designradiator. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden en voldoende bergruimte in een vaste kast.


Ruime slaapkamer op de 2e verdieping
Via de trapopgang kom je op de overloop op de 2e verdieping. Het raam zorgt hier voor extra daglicht. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2011) en een keukenblok.

De 4e slaapkamer is ruim en voorzien van een dakkapel en een dakvenster. De ruimte biedt de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te creëren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Diepe, groene achtertuin
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is heerlijk groen, biedt veel privacy en heeft diverse borders met beplanting en een gazon. De diepte van de tuin (ca. 16 m) zal je positief verrassen. Op het overdekte terras met lichtstraat kun je fijn zitten en tot laat borrelen met vrienden. Als je de tuin inloopt heb je aan het einde aan de linkerzijde een houten berging met elektra. Via de dubbele poort kun je naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Royale garage met zolder
De garage (met kanteldeur) is erg royaal en is voor vele doeleinden te gebruiken. Je hebt voldoende opbergruimte en je kunt hier fijn klussen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld denken aan een kantoor of praktijk aan huis. Op de 1e verdieping is het ook lekker licht door de dakkapel en een extra raam en ook hier is er nog genoeg ruimte voor al je spullen.
De berging behorende bij de garage is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer zijn van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft 10 zonnepanelen.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat, met uitzondering van de keuken en het toilet, die hebben een tegelvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking, vinyl en tapijttegels.
- De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (vergunninghouders en tegen betaling) in de directe omgeving.
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-09-15 06:00:00" } ["media"]=> array(64) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:24:14" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=rgApSZ4PsC7" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:24:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148071923.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9029d3eee34a5212f5c82588c32ba420ab77b188c98c3b79d4023588b33c5ed5" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:28:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711103.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abef08b2900a85ab44c41e3210d1885f46930e4872dcaf15ac6e5515c4aea9850" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:28:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86258a14bc1d8239d1639f39d0ba31b8d3f7bbc42af5fa356e0531f5647d3708" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:28:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711143.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adba6db1fadab3ad6ace1129c0a27815b6e2d9bca8824c6d3069e6dc8b09ab13d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:28:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d233d3d901ac447e25dc3a3f54b13520339d52805efe2488a551f6c9bbc2de4" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:28:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A286232b8c9a646589acd8c571e172bccf67e2bcf630aa4521c7e82bc36062906" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8be145425d41d27bb7502840136491ff60247efec30c1789dd12570b5f641826" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9aee654261618e9490c92cf8af7116065c4865b2e23c318844cd2ffcdb6787e4" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5788bccf775cea43cecbd5d563ded85b497bbb4e695e30c753edb5c00bcc619" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8a484b906fb7595158937820952c8e6acb7f257024f6c0e290c3cec9d773bc6" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac27e9f1d20aaf49aeb36d2de44fad6e73e65903b07dab5540a30066a242488f4" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3bf43b2510ec4eb3434d4a6c284ec8cfc412fdce067b85a98f69213e89cb5d1" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1f04b9d938987f9886c3503f2e925cb9433c8e8ed6f9cfb7eeba054eea47994" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:29:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae339dac75109a3ad6d8fa3d48e6261a91bef05fe9a048a98e3db83ac9538a9e8" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:30:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155711339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8000892b910b40ed51e71483098b2672ff491706ac6bcfc4ed593cdcfcbcfce4" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-15 11:41:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799283.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5137b43d49914abbfe9c3ae3349e43a654fbb706b38e5d2b0efb19f94b97956" ["volgnummer"]=> int(210) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-15 12:14:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155803941.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A67e2795560223c24335cf3a267ede5fd27c6f999c5eac680a73faccd3aeaaea1" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-14 15:27:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710975.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c8140635db25336f3750ec47e21fc81ad8cfc6b557e2eaf3380c0a669543974" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d8f5eff7c55fa1a78df471ee86972fa43a2b8e692447c2bfd4e86e6446730b5" ["volgnummer"]=> int(214) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9a113082b694b33fc87406ec2c98a7e70e6141260d36286ecef4eec03a85e79" ["volgnummer"]=> int(213) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A494f68150d49758b78b4df20db73cb0b521aeba2e082daed4a4a06dc94ab020f" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fa0a303d7827c7a98cdb472418480c93069400e5e77bf6797f4bb0c8e398c6e" ["volgnummer"]=> int(216) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4724f1fb1869ae1e71b40be8d5518d9a6f0768554c360b3bc848b1ce0931e9f6" ["volgnummer"]=> int(215) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec540e6c45cfb8dc75747e8e7b0d8a987abf3575f9a9e3dc48fc103ab7ec287b" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7885a2edb8df5351848ccf65a28b5b0e0c8c59bc6c3de39c66f01480e4dc97be" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8a147773b2324a4203ecad22cfb3c74aba8ffd39c2496228b74493db5376964" ["volgnummer"]=> int(211) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155799835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b46c897c5ed25354b4cc289bc61f57a104efc45505e276ca367660442093d93" ["volgnummer"]=> int(212) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc09ee71155e9abc3df824c78bcd0b4a6477a2be3fed015895532a2b6f82d1b2" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0496bd34f6768ee2030907c33d6aa302410c634770c7aabc7fe04816d787afee" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5770b9179acbf83c46bd793943febfc0ef0435d3b614bb753dff407a363b00c" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4cf259ceef5055ecdb448502ad98bab04cc7a93cb02855a1d9eb58b333dede8" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdae6d86ce849f3f30ad30d4f6bfe6289ca7563b9b286f692589ccb2622080a8" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A859343babef64973df07bc0146310605117b60cc86885cd3fd0e2741b4f6f8b2" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c95fa239ce0edeb523fc3209ede2f30c5dc6b083c2f6c6d8762dde3691ca715" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A369489dcc67aa9770a8278391ec607b508a37d7723890c65c819c82ecde5505d" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96eee9b1968aa342aa82ba470aa8b8290b3f854679256bb5cdee4c81bafda125" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34ca4b904f4bf783c5d23e9673e6e9bbccfdb8b469acc4de60fbf5f03b7c266b" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A301ee7072a50612f8fc72511f7d54e8158d69497285ac3cc0a3cc4ccce40ca9a" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacb9f36c172220217dcbe3dcba620ba89bd7983960c7bc5cde1b48f70bcb17a6" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae85c337cfdc8d4f2959dc448e14dab9ea53f840d41bce234ca34f94908d6f252" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24fad605657b1448c1797e3d8a76c527870a83034ee79c0bb2698c4bdef68ca3" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A379b69b38502bfbaac5fd56c4787991a6b264f619b47ab28b58cdbc887e6e652" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab83a3ec778a998cedb022ef840d9606298eeeb27d6bc7223a235010c94f80a4e" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab62a57c18f71ca37cf100c2662003ba141078f357154788712cf4f7cd82dcc88" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af20b50f913b060e2be200592ca5147cfe8e4a3e8e250033f0d5b4568a03e52b3" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710003.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6d21cdf44432140236a77aad5803660624ba7af68831024b918f24a58c757cc" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1bd62071ab116dc28909562adae4342bff706bedd635577ec2798779e84a1f64" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fc1ce015789cd30808c33cacf3c78381488722d1ec3d960a1dbd1c376453250" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A676300d137c171681e2b6654bfd18df1c7ed9b15c8e25866c207e3dabb2f7d48" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7ee1b8a95056f8f39959f94b97c65688075ee6dd96626669eed09249eded5f2" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dd7324f251b6afc2d7ca157d1604a4a16badaf3b14c3d96ba05cbcb0ef6708a" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39fa4dd8b23c42e006513e4ed5b6a0338f87e089dbb7a2e873d958d2a615373d" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91e14e426104ff204cbd121abfcb54c9bb115d095282414c60f3397d90be8634" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad85ac39682a2afa18c03d508288be6ba2a255e882b7e20372f7a7847f2fd22e1" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7af6b35a7501f718e21d661b7912825f42dc4e9919e3b5680370b147d430788a" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9217362c533683f2fb237ccaae9cc88925fb750b5fda56285e567cbaa363e34" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155709899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A984b8b83d1f232f0e4b4376af41ab26b66142242dfce9d304fd57ae713c7a864" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710089.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf7e53bcc7b552bba0a4a37d439e770ef52d954ea3fb07b9090eff3e923ae29b" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155710151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad281fa0620b0e4c7b32827adb338ff3b549de17b851549f3e0eec8f6b9e6b6f9" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155770059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8d3ccf35622415d45ddbbf241b1341e106cb1f78cd8657263e5cce2ff3ff392" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155770233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab67a097ed22e0bbeda8e5f7f49cfec2a824c7a2bad1faa3a5c338d3a9f7e64ca" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/155769767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A555f4bf87b7a0e53b0b10337971250ad6570785ecb7dee7891ed3a98ae1450ea" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 12:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160379579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab826ef1a729f29828fc4a747c5f092da2c9386f95296897f56a7112a0f47843f" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(469000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(36) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(343) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(484) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1976" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(140) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-09-04" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(36) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(504) ["keukenbreedte"]=> int(250) ["woonkamertypes"]=> array(2) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" [1]=> string(7) "L_KAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(13) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(13) ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["breedte"]=> int(253) ["lengte"]=> int(503) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(2) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(71) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(3) { [0]=> string(16) "BETAALD_PARKEREN" [1]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" [2]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(8) "VLIERING" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(288) ["garagelengte"]=> int(1170) ["garageoppervlakte"]=> int(34) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(640) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1600) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(102) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(343) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-11 15:26:32" ["perceel"]=> string(4) "8034" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6979335) }

Waldhoornlaan 83

4876 BB Etten-Leur

Vraagprijs € 469.000,- k.k.

Ruime 2-onder-1-kap woning met royale garage en oprit, gelegen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur

Aan Waldhoornlaan 83 hebben wij deze ruime 2-onder-1-kap woning te koop! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte living met erker, ruime keuken, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een badkamer. In de diepe tuin (ca. 16m) kun je heerlijk genieten van je privacy en onder de overkapping met lichtkoepel is het goed vertoeven.
De vrijstaande garage met zolder is zeer royaal en voor meerdere doeleinden te gebruiken zoals een kantoor of praktijk aan huis.

Wij zijn erg enthousiast over deze woning! De ligging is ook ideaal. Rustig en toch op loopafstand van het centrum. Kom dit huis zeker met eigen ogen bewonderen. We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Begane grond met ruime en lichte living
We komen binnen via de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de meterkast, de betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de woonkamer en de keuken. Via een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar.

Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De L-vormige woonkamer met erker is erg sfeervol en heeft meerdere raampartijen waardoor de woonkamer erg licht is. Aan de voorzijde is ruimte genoeg voor een zitgelegenheid en aan de achterzijde, nabij de keuken, bevindt zich het eetgedeelte.
Op een zonnige dag kan de deur naar de tuin met overdekt terras heerlijk open. Dit zorgt voor een prettige beleving.

De ruime keuken ligt aan de achterkant van de woning en ook hier is een groot raam, waardoor je tijdens het koken een mooi uitzicht hebt over de achtertuin. Er zijn voldoende kasten en laden, een apothekerskast, een kunststof werkblad, dubbele RVS spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een koelkast, vriezer en een combi - oven/magnetron.
De keuken biedt tevens toegang tot de achtertuin.


1e Verdieping met 3 slaapkamers
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 3 ruime slaapkamers en de badkamer gerealiseerd.

Aan de voorzijde zijn 2 ruime slaapkamers gelegen en aan de achterzijde ligt een slaapkamer die nu in gebruik is als werkkamer. Op de laatgenoemde slaapkamer is tevens een wastafel aanwezig.

De volledig betegelde badkamer met dakvenster en separate toiletruimte is ook erg ruim en licht. Er is een ligbad (met handdouche en mengkraan), een douche (met handdouche en thermostatische kraan), 2 wastafels met badmeubel en een designradiator. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasapparatuur te vinden en voldoende bergruimte in een vaste kast.


Ruime slaapkamer op de 2e verdieping
Via de trapopgang kom je op de overloop op de 2e verdieping. Het raam zorgt hier voor extra daglicht. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha, 2011) en een keukenblok.

De 4e slaapkamer is ruim en voorzien van een dakkapel en een dakvenster. De ruimte biedt de mogelijkheid om een 5e slaapkamer te creëren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Diepe, groene achtertuin
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is heerlijk groen, biedt veel privacy en heeft diverse borders met beplanting en een gazon. De diepte van de tuin (ca. 16 m) zal je positief verrassen. Op het overdekte terras met lichtstraat kun je fijn zitten en tot laat borrelen met vrienden. Als je de tuin inloopt heb je aan het einde aan de linkerzijde een houten berging met elektra. Via de dubbele poort kun je naar de oprit aan de zijkant van de woning.


Royale garage met zolder
De garage (met kanteldeur) is erg royaal en is voor vele doeleinden te gebruiken. Je hebt voldoende opbergruimte en je kunt hier fijn klussen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld denken aan een kantoor of praktijk aan huis. Op de 1e verdieping is het ook lekker licht door de dakkapel en een extra raam en ook hier is er nog genoeg ruimte voor al je spullen.
De berging behorende bij de garage is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De begane grond vloer en 1e verdiepingsvloer zijn van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft 10 zonnepanelen.
- De begane grond is afgewerkt met laminaat, met uitzondering van de keuken en het toilet, die hebben een tegelvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking, vinyl en tapijttegels.
- De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (vergunninghouders en tegen betaling) in de directe omgeving.
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 469.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1976
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte140 m²
 • Perceeloppervlakte343 m²
 • Inhoud484
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-09-04
 • IsolatieDakisolatie en muurisolatie
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin102 m² (16,00 m bij 6,40 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en vliering
 • ParkeerfaciliteitenBetaald parkeren, parkeervergunningen en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte34 m² (11,70 m bij 2,88 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer8034
 • Oppervlakte343 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact