Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104437"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-07-13"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-17 16:51:15"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "38825d59-2a12-4f86-91e0-a19d1e4791b4"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5841368)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9302) "Leuke 2-onder-1-kap-woning gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis‘!

Wat is het fijn wonen aan de Liesbosweg 212! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. In de fijne achtertuin is het heerlijk vertoeven en kun je lekker genieten van je rust en privacy. Ook heeft de woning een garage en een oprit waar je makkelijk kunt parkeren.

Kortom, hier wil je vast eens een kijkje komen nemen! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor en we plannen dan graag een bezichtiging met je in.


Begane grond:
Via de entree kom je de ruime hal binnen, die toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de meterkast en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is erg licht vanwege de grote raampartijen zowel aan de voor- als aan de achterzijde. De trapkast biedt erg veel opbergruimte.
Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en vanuit hier heb je een mooi groen uitzicht over de achtertuin. Aan de voorzijde heb je de open keuken waarnaast je met gemak het eetgedeelte kunt creëren. Gezellig kletsen met je gasten terwijl je staat te koken!

De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, vaatwasser, en aparte oven en magnetron. 


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers waarbij 1 slaapkamer momenteel fungeert als werk/studeerkamer. Je kunt hier heerlijk koel en donker slapen, want de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Aan de voorzijde van de woning is nog een ruime slaapkamer

De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche met regen- en handdouche en een jetstream functie, een wastafel met meubel, een zwevend toilet en een designradiator.


2e Verdieping:
Op de voorzolder zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de cv-combiketel (Intergas, 2015) en bergruimte aanwezig.

De 4e slaapkamer is ook weer erg ruim en heeft een groot dakvenster en een zijraam. Ook hier is veel bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een verzorgde achtertuin op het zuiden, dus het is hier echt genieten van de zon! Het elektrisch bedienbare zonnescherm biedt de mogelijkheid om ook de verkoeling op te zoeken op het terras. Er is een mooi groen gazon en borders met beplanting en de poort biedt toegang tot de brandgang.


Garage:
De garage met elektra is voorzien van een kanteldeur, waardoor je vanuit deze ruimte ook de oprit aan de voorzijde kunt bereiken. Tevens is er een loopdeur naar de tuin. 


Algemeen:
- De woning is geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- Aan de voorzijde is een buitenkraantje aanwezig.
- De woning is grotendeels afgewerkt met laminaat.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabijheid van de woning aanwezig.
- Deze woning is gelegen in plan Hooghuis in een prettige en kindvriendelijke wijk. 
- De uitvalswegen, het centrum van Etten-Leur en scholen zijn in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis: 
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(14890) "Leuke 2-onder-1-kap-woning gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis‘!
 
Wat is het fijn wonen aan de Liesbosweg 212! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. In de fijne achtertuin is het heerlijk vertoeven en kun je lekker genieten van je rust en privacy. Ook heeft de woning een garage en een oprit waar je makkelijk kunt parkeren.
 
Kortom, hier wil je vast eens een kijkje komen nemen! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor en we plannen dan graag een bezichtiging met je in.
 
 
Begane grond:
Via de entree kom je de ruime hal binnen, die toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de meterkast en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.
 
De sfeervolle woonkamer is erg licht vanwege de grote raampartijen zowel aan de voor- als aan de achterzijde. De trapkast biedt erg veel opbergruimte.
Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en vanuit hier heb je een mooi groen uitzicht over de achtertuin. Aan de voorzijde heb je de open keuken waarnaast je met gemak het eetgedeelte kunt creëren. Gezellig kletsen met je gasten terwijl je staat te koken!
 
De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, vaatwasser , en aparte oven en magnetron.
 
 
1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.
 
Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers waarbij 1 slaapkamer momenteel fungeert als werk/studeerkamer. Je kunt hier heerlijk koel en donker slapen, want de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Aan de voorzijde van de woning is nog een ruime slaapkamer
 
De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche met regen- en handdouche en een jetstream functie, een wastafel met meubel, een zwevend toilet en een designradiator.
 
 
2e Verdieping:
Op de voorzolder zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de cv-combiketel (Intergas, 2015) en bergruimte aanwezig.
 
De 4e slaapkamer is ook weer erg ruim en heeft een groot dakvenster en een zijraam. Ook hier is veel bergruimte achter de schotten.
 
 
Tuin:
De woning heeft een verzorgde achtertuin op het zuiden, dus het is hier echt genieten van de zon! Het elektrisch bedienbare zonnescherm biedt de mogelijkheid om ook de verkoeling op te zoeken op het terras. Er is een mooi groen gazon en borders met beplanting en de poort biedt toegang tot de brandgang.
 
 
Garage:
De garage met elektra is voorzien van een kanteldeur, waardoor je vanuit deze ruimte ook de oprit aan de voorzijde kunt bereiken. Tevens is er een loopdeur naar de tuin.
 
 
Algemeen:
- De woning is geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- Aan de voorzijde is een buitenkraantje aanwezig.
- De woning is grotendeels afgewerkt met laminaat.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabijheid van de woning aanwezig.
- Deze woning is gelegen in plan Hooghuis in een prettige en kindvriendelijke wijk. 
- De uitvalswegen, het centrum van Etten-Leur en scholen zijn in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
 
 
Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
 
 
Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!
 " ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(10) "Liesbosweg" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(3) "212" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4872 NE" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-28 17:36:26" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-09-08 06:00:00" } ["media"]=> array(57) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebd4e33812045979a5e78edd85ddba5a9673d0c539f62e93835d980d3eef1639" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacc93e85bb5ded6c754cc287950b5a157b8ea8f8072c56adb07a5e7b430cb6d4" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac737a7b941baca2353f3a515e51b1303d95bd4b0b3708d44ba2272444ce49533" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc1a16eb94b59dd4ce63f982c618c7dec8a9c49b6bfda7a7fb9cd943fb0a10fc" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06d338a69ccfdd6a1de4e8cc71337b2e2334f795c452fd30f3021ed287a2bd02" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148893073.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2151a7f54f2e3b7dc5a01bdfd416933e9284149e38021f351aea29bd4fa10551" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=MAx6nnVZWNM" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b19135ecfb8e5132d16687584b582ef095142f009c688ffdd10f7601bc77aa0" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add0b802f82a59d59b4df211de57ef316f6de69f380e4f0a78dfd54747dc5de42" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A654c96705c8e3c4756d482960652d9c7f6f84d6ec5d3fdd70ec321debc34f169" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3985f66080ac8fb2e3fe83b75a6cfdad9a41ce7a666d358ddf6aef4938a7b3c" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a54cb4119a440635b0795f334742df8d50a3aa206edb9d6c5c8ec3769d8affd" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4e1ed2720ef061f88bc19df9f3b3c7eddd2ba28c8c441dd411a8a1f46b75aca" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6965f704e1194033cfd331fc0ce2b45314da679b2255387a230e81354339bd9" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153058489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43cce4efa7cce5fbd3fd7a0a2c167dbb662d4518fe4ffe869fb675f48ccfc217" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153057839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39bd059905e7edf30d71a3be0f4d302602906e242cc72cc60501d8ffca4ef65a" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153058101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3fffd6439dcd3acb2afe6492e6eb5c78c6a5e1a2ed3628ab74923ffbddb6d21" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d81956c012e554cd348e9c406fd56b6be8674956a44f9cd20db47eef8eaf1f0" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153058005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8ac21d54f5e70e1dcb5ce0173124b6b635b94fa75f812b8170f6db9d1daeec5" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65391cbda9ebb407af7be8a8351e3ca2a4be45bddb56fca019f346d49431671f" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57e4cab130b58b1896696f7ee229dbd6c3b8923036b56fabe7600dcece779b88" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8806654ce3e70aa287e4f927ebb83fb6532eac0f0c82a3eb313aee7067e66643" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f5c48735549482683fe3ef25baa2754c6fd43dc880374e129aaf2cb2c4dd0fe" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b8c991f9978c907ee430b90131353876d0213d32e38b584c6bd55964e15ced4" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeac9fd80f6fb3fa9ed5f342e01beec74c4d5f04820ef5c84e4376662332f8348" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e5066aa45609d5b1f445738e4408fc063c37a19bdaf58a608a60c26ac993c99" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbb547645fa4e40717f6162f25960402747cdd47e963604a91fd0941971b22b8" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93b84d33683bfaa0ef05d9818315a0a0bb741af9df240bd6ffc5a4c1a3ebcc50" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02d2b3eab4ce488a49816b97131c1656624fd0b517d0d3e8bceb09be6945d06b" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbc4a853f92d1e292207e6af87910a8005dc57d82bc95fc3561248632202195f" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17c33fdf344dc8f5ab45a049ed33cf86f543a418a4d5a55fd1721b06f3288bae" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04627ecb89c7192a8fcf710c76c9ccb0bd0c48c14db34f7a9ea286854342f748" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af588d1ab0320bd28f3a0ff8fa76e6cbb5b93cc50d5295f701c2293f56a2a7610" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41c426625892b910bb75165158f76eed28b3d3f8c56fe7560b9a00817f2750a9" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5a46c52a943531d8c7866d2673c6a884cca63d1656d6bfdadc22e31512f1687" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb0887082d0a639846b699daaf61274226354458f66e44dbe795f4dd74cb4525" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acde743ce2e61744948affff815d8f7f566a9e9900fcad15ef0b37bc997b291bd" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44ab6c3249b118cf8f0cf0040356cdafdfd9133663893a80be371c5861696f21" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e2a71a87ed7a1c17683c7badd5c9368fa57803f6c89c17f257b49288eb40d14" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f8f105f89b7c96079c25d48904c3de518d831e752e82b4c0673efca86fd8e8" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A054545af4386bae4d156b52c6387074bc087a276fe57701a0e70114a99c5d809" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05e3583c9aefb48d6b0adecccf68c773c4c04077eaff7476cbfde01bf8d35fa1" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a20c8b6d541ca0ba5fcea52bfb9fabfb906269046dd92c544fe907c81116cd4" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfecf0936e48ed9971af93868f308aff3d6a09bcf7f6974172130c59b29f9b56" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedbade2af1c7ba1aee0d79ec9b04560b2c12f20d9095c616df4ec027b970ff8e" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c62c7b30424e26bcbe353bb2f93c627668c9187d70b7e82cb7005f1e6e5b3e3" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf31eac53863bce6b7ab281023a5efb57c4d3b7cfcc9852c86f87e18c7aa79e5" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21dc278e5181869bdcf31e45644b9bd1149a44cd7bdec4739f28fe9b9c44282e" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5203912f9795a80e54215371853388098ae2a1b3d6d48b15e9709ba9eb3559d3" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12482e0bdb0325fc66859a14399ddb8eb8dc807d71133dc6f38d4821fcc69322" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152596281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2352682024e2c94305c7a6f036074c7817596dd647a5f69b952a388cab9549fb" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153057983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefe81d590a7ead434279acd348e452f9cc058f2b6098c61918872acb43a7171a" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152917489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2308f080309d3b1cdf9b72b6abcaee42bb5d9a9309389afc647ceb2e7dfc7fdf" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:52:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152596513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dc89ba1b0013802563b1f95860303164a2acaabe650b4bd846a42a04992f371" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-06 11:51:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152919269.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ddbeb2bc32bc1b7252fa727b69e90667b9976ac7ec61d82bceedd0e21711f7c" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-08 09:46:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152596409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abad65601b5ad37f1c980dfaab019d41a58ce6224c26cfadcbbed5af6b2190ac8" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-08 17:28:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154391491.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A27a25592acac8f7e17f15f024a6b6bedef48dbbc31d88203c4ebad55734dfb15" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(357000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(8) "LEISTEEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(28) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(210) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(451) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1984" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(22) ["woonoppervlakte"]=> int(108) ["cvKetelType"]=> string(17) "Kombi Kompakt HRE" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2029-06-26" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1000) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(900) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(90) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> int(713) ["garagebreedte"]=> int(314) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(22) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(5) ["lengte"]=> int(234) ["breedte"]=> int(215) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(280) ["keukenbreedte"]=> int(293) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(548) ["woonkamerbreedte"]=> int(512) ["woonkameroppervlakte"]=> int(28) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Zolder" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-19 15:22:39" ["oppervlakte"]=> int(210) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "3828" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7014791) }

Liesbosweg 212

4872 NE Etten-Leur

Vraagprijs € 357.000,- k.k.

Leuke 2-onder-1-kap-woning gelegen in de populaire woonwijk ‘Hooghuis‘!
 
Wat is het fijn wonen aan de Liesbosweg 212! Deze woning heeft een sfeervolle en lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers en een badkamer. In de fijne achtertuin is het heerlijk vertoeven en kun je lekker genieten van je rust en privacy. Ook heeft de woning een garage en een oprit waar je makkelijk kunt parkeren.
 
Kortom, hier wil je vast eens een kijkje komen nemen! Je kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor en we plannen dan graag een bezichtiging met je in.
 
 
Begane grond:
Via de entree kom je de ruime hal binnen, die toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje), de meterkast en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.
 
De sfeervolle woonkamer is erg licht vanwege de grote raampartijen zowel aan de voor- als aan de achterzijde. De trapkast biedt erg veel opbergruimte.
Het zitgedeelte bevindt zich aan de achterzijde en vanuit hier heb je een mooi groen uitzicht over de achtertuin. Aan de voorzijde heb je de open keuken waarnaast je met gemak het eetgedeelte kunt creëren. Gezellig kletsen met je gasten terwijl je staat te koken!
 
De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, vaatwasser , en aparte oven en magnetron.
 
 
1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.
 
Aan de achterzijde zijn 2 ruime slaapkamers waarbij 1 slaapkamer momenteel fungeert als werk/studeerkamer. Je kunt hier heerlijk koel en donker slapen, want de slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Aan de voorzijde van de woning is nog een ruime slaapkamer
 
De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche met regen- en handdouche en een jetstream functie, een wastafel met meubel, een zwevend toilet en een designradiator.
 
 
2e Verdieping:
Op de voorzolder zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelplaats van de cv-combiketel (Intergas, 2015) en bergruimte aanwezig.
 
De 4e slaapkamer is ook weer erg ruim en heeft een groot dakvenster en een zijraam. Ook hier is veel bergruimte achter de schotten.
 
 
Tuin:
De woning heeft een verzorgde achtertuin op het zuiden, dus het is hier echt genieten van de zon! Het elektrisch bedienbare zonnescherm biedt de mogelijkheid om ook de verkoeling op te zoeken op het terras. Er is een mooi groen gazon en borders met beplanting en de poort biedt toegang tot de brandgang.
 
 
Garage:
De garage met elektra is voorzien van een kanteldeur, waardoor je vanuit deze ruimte ook de oprit aan de voorzijde kunt bereiken. Tevens is er een loopdeur naar de tuin.
 
 
Algemeen:
- De woning is geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- Aan de voorzijde is een buitenkraantje aanwezig.
- De woning is grotendeels afgewerkt met laminaat.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabijheid van de woning aanwezig.
- Deze woning is gelegen in plan Hooghuis in een prettige en kindvriendelijke wijk. 
- De uitvalswegen, het centrum van Etten-Leur en scholen zijn in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
 
 
Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
 
 
Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!
 

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 357.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1984
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte108 m²
 • Perceeloppervlakte210 m²
 • Overige inpandige ruimte22 m²
 • Inhoud451
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2029-06-26
 • IsolatieMuurisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelKombi Kompakt HRE (Gas geen combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin90 m² (10,00 m bij 9,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte22 m² (7,13 m bij 3,14 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer3828
 • Oppervlakte210 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact