Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-08-14 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(11) "Lillostraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "4"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 ZL"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-10-27 16:35:11"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9406) "Ben jij op zoek naar een fijne tussenwoning met 4 slaapkamers en een garage? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Lillostraat 4 in Etten-Leur. De woning ligt in een rustige straat in woonwijk De Baai.

Op de begane grond heb je een lichte woonkamer met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en nog 1 slaapkamer op de 2e verdieping. Voldoende ruimte dus. In de achtertuin kun je heerlijk van de zon genieten met een kopje koffie in de ochtend of een goed glas wijn in de avond.

Ben je enthousiast geworden over deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging. We laten de woning graag aan je zien!


Begane grond:
Via de entree komen we binnen in de hal, hier is een garderobenis, de meterkast (6 groepen), de geheel betegelde toiletruimte met een zwevend closet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de hal lopen we naar de woonkamer die verdeeld is in een zit- en eetgedeelte. Het licht valt heerlijk binnen via de grote raampartijen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. 

De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, vriezer, vaatwasser (2021), een spoelbak en een kunststof aanrechtblad. De trapkast in de keuken zorgt voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e verdieping: 
Op deze verdieping heb je een overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de vaste kast met daarin de opstelling van de wasapparatuur en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde. 

De geheel betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. 


2e verdieping:
Via de trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de ruime overloop met aan weerszijde veel bergruimte. In de bergruimte aan de achterzijde zit een dakraampje en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Remeha, 2011). 

De 4e slaapkamer heeft een dakvenster.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 10 meter diep en gelegen op het zuidwesten. Er is een gazon met een prachtige boom (Japanse sierkers) daarop. Ook zijn er borders aanwezig. Je kunt in de tuin heerlijk genieten op het terras aan de woning of het terras achter in de tuin die een uitschuifbaar zonnedoek heeft. Er is dus altijd een zon- of schaduwplek te vinden. 

Vanuit de achtertuin kom je in de garage met de berging.

De voortuin heeft bestrating, beplanting en een gazon.


Garage/berging:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, stenen garage met berging. De garage en berging zijn voorzien van elektra. De garage heeft een loopdeur naar de tuin en naar de parkeerplaats die gelegen is aan de achterzijde van de garages. Ook heeft deze garage een elektrische kantelpoort.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing, alleen de voordeur heeft enkel glas.
- Het dakraam op de 2e verdieping is van kunststof.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld. 
- De woonkamer en keuken hebben een laminaatvloer. 
- De overloop en de grote slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben vloerbedekking.
- De grote slaapkamer aan de voorzijde en de kleine slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben een laminaatvloer. De badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de achterzijde op de begane grond is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De dakpannen zijn in 2021 vernieuwd.
- Deze woning is gelegen in een rustige straat, scholen, het NS-station en winkels (o.a. een supermarkt en een kapper) zijn op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


De Baai:
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows. 
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of je rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur: 
Waar in Etten-Leur je ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reis je liever met de auto, dan ben je altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt je van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9920) "Ben jij op zoek naar een fijne tussenwoning met 4 slaapkamers en een garage? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Lillostraat 4 in Etten-Leur. De woning ligt in een rustige straat in woonwijk De Baai.

Op de begane grond heb je een lichte woonkamer met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en nog 1 slaapkamer op de 2e verdieping. Voldoende ruimte dus. In de achtertuin kun je heerlijk van de zon genieten met een kopje koffie in de ochtend of een goed glas wijn in de avond.

Ben je enthousiast geworden over deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging. We laten de woning graag aan je zien!


Begane grond:
Via de entree komen we binnen in de hal, hier is een garderobenis, de meterkast (6 groepen), de geheel betegelde toiletruimte met een zwevend closet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de hal lopen we naar de woonkamer die verdeeld is in een zit- en eetgedeelte. Het licht valt heerlijk binnen via de grote raampartijen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer.

De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, vriezer, vaatwasser (2021), een spoelbak en een kunststof aanrechtblad. De trapkast in de keuken zorgt voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de vaste kast met daarin de opstelling van de wasapparatuur en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde.

De geheel betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel.


2e verdieping:
Via de trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de ruime overloop met aan weerszijde veel bergruimte. In de bergruimte aan de achterzijde zit een dakraampje en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Remeha, 2011).

De 4e slaapkamer heeft een dakvenster.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 10 meter diep en gelegen op het zuidwesten. Er is een gazon met een prachtige boom (Japanse sierkers) daarop. Ook zijn er borders aanwezig. Je kunt in de tuin heerlijk genieten op het terras aan de woning of het terras achter in de tuin die een uitschuifbaar zonnedoek heeft. Er is dus altijd een zon- of schaduwplek te vinden.

Vanuit de achtertuin kom je in de garage met de berging.

De voortuin heeft bestrating, beplanting en een gazon.


Garage/berging:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, stenen garage met berging. De garage en berging zijn voorzien van elektra. De garage heeft een loopdeur naar de tuin en naar de parkeerplaats die gelegen is aan de achterzijde van de garages. Ook heeft deze garage een elektrische kantelpoort.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing, alleen de voordeur heeft enkel glas.
- Het dakraam op de 2e verdieping is van kunststof.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld.
- De woonkamer en keuken hebben een laminaatvloer.
- De overloop en de grote slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben vloerbedekking.
- De grote slaapkamer aan de voorzijde en de kleine slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben een laminaatvloer. De badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de achterzijde op de begane grond is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De dakpannen zijn in 2021 vernieuwd.
- Deze woning is gelegen in een rustige straat, scholen, het NS-station en winkels (o.a. een supermarkt en een kapper) zijn op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Baai:
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows.
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of je rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur je ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reis je liever met de auto, dan ben je altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt je van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104442" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-03 14:08:48" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "9d94c480-8205-4828-b065-1da377b3eeb6" ["tiaraDossierId"]=> int(5819042) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(60) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 09:45:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150498915.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A694fd44a9a248a494c59d79eafba0278feae775edb5d77fe97277b6b3d008003" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:47:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdcd189cb933a1da413594062fb1eaae872eff4133d93082f07817444e4358d1" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:47:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6385571ceca06a501b18f7e1117f65e7563aacbe184fa30545ba4ffbdb29bb36" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac13bc24491b4395b9b9624edc68b8b242bd0fb7932e6ce9ad71bdefcdb12e1b1" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bc1073586bf99106042a1a40943d692648e2d11d4bffebca6f1f1066749b7dd" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b88ac72e25c677427636aa02b3244e95b431da3327496abb6083304402d6e1b" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A745459c47200d75070fb1831f721e5715a6fde078f01a7f3a73f14741a09de32" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798067.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8991a194df155a719bfef3bd67801cdbc57e6393c2e14f2b6deba0a1b404c51" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add51e288ddc91cb7d2b1315dfa3555df879133dde2572b7939b6bf1b52b45219" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad60f5c160067ca1af562bffb209a5993cae186ba30d1a331a47a4d4ba2c5fa1" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13c5109326ca4f5462b5d51bde8a973576ef2420fff55f005e968189f76b9bf3" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:48:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18434737ea571be4bb5f2a4b996380e948e189f24bc9add6bbad6fccf4472995" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:49:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798093.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2df26cb5e2bf1bf75e4d7d58681e8419c427f7e070d974923f59e9c8e3bdff13" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:49:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfa5d313d6f7e1db4ee6a7c35a5cee7fb80ca3ebe2e3872539dc3bbb4257dc9e" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 14:21:00" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=QoAhv1Z4PLg" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e4355b6d11aa2033b920b88a71454757814c4faa22ed5f377e99241feeb0481" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150824199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A041c0af7e8945e0482de19e56509e50d4a7150ebae2c8039f76244e28f17f13c" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa030af901b0265f30115f1d0f8f29566e75cb56200b5b18f99797c65f35dfa2d" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150824195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c24b7b18648de1a8c5c4e2789b53f24292010a0d3f6e6bfb5fc354fb02fec69" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150824191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d9be7f310d8f624a1d93b51878994176f87106303f3613cf099775fdfe8cc5d" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa34efc903bc62757b632ad725f156ce383f50529bde8920dba0ea1edcabc1d2b" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A553a86f54cc59b7928d9b811c321dc61a620580eae012a52181665c37499b663" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60b882773233e79939281c1579a3d15d73aba13fa34475b0db017c2091a70a31" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9a479312477c2539f3abcbbcfbc175de5ae5eede89005715452f7111c18e22f" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a104dd91b250d38a27db3eebc9ee245e4a824c479cecc8186fe64db3806aa78" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef785e2c1826c0daba49d4df78468ccc40c6b1f6297f301678accb2e4517808c" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0ac00fc012dcd5587601eed3541dacdd867f920c3a59e9262f63d91bd1d21b5" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A541a55b3b3439ffa9e6be670c9c427e8bd020e299be99192d437266852e9d415" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78e9aac2aea95b4bab1f98c7608da4047821eaf814f704ba465a54aa23d4390c" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A342cc510bc5e6545803b280acb14f94eef459c5d7623a2233496c2cc8b184923" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab98f0638b961e2a4c73c801b08dcffa9ff20bd30fbcba0a1af044c6e3d749e78" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ab8aa435bf95afb31bbe2d56615ffb83c8b13db4c0c622197c12b310c7d07fc" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20adae3eac54628d203e8b6c21d4480671d0a20658fd40f2353b266784940173" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cf417d40adebb5045d39d496efcaea8abe67a64827ede1b04d05401130682e5" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af03d99085ccb38b6bc6a13b7cfbc27444119a63a8302e716eeda4d97da28edf0" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc61ad9c401f4867139edd55342abc1415a24f3fef807aac18141cf98c54c672" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A895d95af4bf6d1a3d64729188ee05ef7ee476667095fa6e65df14421996b9307" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A034e4b4efead38219d90519b6af89e078a4b2b48e61fada27fedbd1d3832d2d3" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae981436c4c531fad2cbea7d80e492fe883a3a705f068a26e9bef9f390950b35e" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee9a3786d028cd334421bd08db68feafa0f68e2ab149c5877cc5c7f55c29b7ee" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20493bc4e11b249a38d827d964386dcb9b47952be817591620b9ffd832b1ff88" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9456dfc3fe75e60b4642631d14c145cb9f7250daa154165214b83e0e7dec017e" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6594e07834805cdd4c0799b6990ce91c153be47161626c7ecc8fbf38e2da3e7f" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6ebcadbf785a1aa5d8fd2bb446c7db0fc06573ceeb4236a61c6d1f7e043b7e6" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60f041f2b3315f218b802693688de12c52dc4d4c9d136156e9e90e7d1ce82a39" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65225599e3e7d639b9966b055bfb4f454acc648605f86f469b42bfd5f8460355" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A313a60ad7f2d278d4f9ba15f02acd85adbbcbbb20f49a5ea689054d924cdbcd8" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ce7493d2784590d55adae7c2e2354da193f1fc698fb711e2940f2594c0eaf91" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150498895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2980ba717c66b1bae976c03846b81e64f411fe8a5f98b5b916f441ac9823ea00" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af82481791ebad336819b47531f6cc87198f9c6347e012c6c1396fae61a1c1f73" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65dc8b1ed44cfb703d25cca167cfe70a9ed9cd8b24257f73779e763f7f1362c8" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc41e84bbd4cbfdb63b233dea4b13657bddb781530a5e534241789b90ef17880" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b384eb98042b28f0dd015fe920285a18e01c2acd9955d0d4531d477b247a432" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f9cace459e4745096d76bd36eff1e00a6302bc6f170601011b677de960075d8" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150797779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A922e9b0adf0753a65d9330350d4cf5c4d277503f29134b22cfd93412f192dbe2" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150498913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a3f322f069c9bddff35eead98e0368427b4936753269966e34c9df2892c58e1" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150498901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f7d6baea3c4db9772de781b91ee4560eb620594a61094a54cffb0e857302008" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 12:50:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150798629.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c3be14fa8ed7d231ff9b0f2f45364702fa098f0d38c65e2e9a6d5e9a525477d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 15:42:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150498907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59570fa29a7e81ccf2d5ccefee65987b2b5b6803bd0323338b7baa6e461e93e1" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 16:55:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150836227.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b8410d4bc772ad12ba1ffedd47286309ddc511a4ff0671ba07d2ba3aac4775a" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(315000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(201) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(384) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1973" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(108) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-07" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(201) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-21 16:54:46" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "2646" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(610) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1020) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(62) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(30) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(372) ["garagelengte"]=> int(481) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(3) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(156) ["breedte"]=> int(224) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" [1]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(762) ["woonkamerbreedte"]=> int(359) ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(9) ["keukenlengte"]=> int(387) ["keukenbreedte"]=> int(220) ["woonkamertypes"]=> array(2) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" [1]=> string(12) "DOORZONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7020701) }

Lillostraat 4

4871 ZL Etten-Leur

Vraagprijs € 315.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een fijne tussenwoning met 4 slaapkamers en een garage? Kom dan zeker kijken bij deze woning aan de Lillostraat 4 in Etten-Leur. De woning ligt in een rustige straat in woonwijk De Baai.

Op de begane grond heb je een lichte woonkamer met open keuken. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en nog 1 slaapkamer op de 2e verdieping. Voldoende ruimte dus. In de achtertuin kun je heerlijk van de zon genieten met een kopje koffie in de ochtend of een goed glas wijn in de avond.

Ben je enthousiast geworden over deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor voor het inplannen van een bezichtiging. We laten de woning graag aan je zien!


Begane grond:
Via de entree komen we binnen in de hal, hier is een garderobenis, de meterkast (6 groepen), de geheel betegelde toiletruimte met een zwevend closet en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Vanuit de hal lopen we naar de woonkamer die verdeeld is in een zit- en eetgedeelte. Het licht valt heerlijk binnen via de grote raampartijen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer.

De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, vriezer, vaatwasser (2021), een spoelbak en een kunststof aanrechtblad. De trapkast in de keuken zorgt voor extra opbergruimte. Vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop die toegang geeft tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de vaste kast met daarin de opstelling van de wasapparatuur en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De andere 2 slaapkamers liggen aan de achterzijde.

De geheel betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel.


2e verdieping:
Via de trapopgang is de 2e verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich de ruime overloop met aan weerszijde veel bergruimte. In de bergruimte aan de achterzijde zit een dakraampje en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Remeha, 2011).

De 4e slaapkamer heeft een dakvenster.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 10 meter diep en gelegen op het zuidwesten. Er is een gazon met een prachtige boom (Japanse sierkers) daarop. Ook zijn er borders aanwezig. Je kunt in de tuin heerlijk genieten op het terras aan de woning of het terras achter in de tuin die een uitschuifbaar zonnedoek heeft. Er is dus altijd een zon- of schaduwplek te vinden.

Vanuit de achtertuin kom je in de garage met de berging.

De voortuin heeft bestrating, beplanting en een gazon.


Garage/berging:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, stenen garage met berging. De garage en berging zijn voorzien van elektra. De garage heeft een loopdeur naar de tuin en naar de parkeerplaats die gelegen is aan de achterzijde van de garages. Ook heeft deze garage een elektrische kantelpoort.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing, alleen de voordeur heeft enkel glas.
- Het dakraam op de 2e verdieping is van kunststof.
- De hal en de toiletruimte zijn betegeld.
- De woonkamer en keuken hebben een laminaatvloer.
- De overloop en de grote slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben vloerbedekking.
- De grote slaapkamer aan de voorzijde en de kleine slaapkamer aan de achterzijde op de 1e verdieping hebben een laminaatvloer. De badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De begane grond en verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de achterzijde op de begane grond is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De dakpannen zijn in 2021 vernieuwd.
- Deze woning is gelegen in een rustige straat, scholen, het NS-station en winkels (o.a. een supermarkt en een kapper) zijn op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Baai:
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows.
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of je rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur je ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reis je liever met de auto, dan ben je altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt je van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 315.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1973
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte108 m²
 • Perceeloppervlakte201 m²
 • Inhoud384
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-08-07
 • IsolatieMuurisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin62 m² (10,20 m bij 6,10 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • Parkeeroppervlakte18 m² (4,81 m bij 3,72 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2646
 • Oppervlakte201 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact