Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 16:04:52"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Grauwe Polder"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "120"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 NC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104452"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-07-27"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-28 15:56:09"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "39f8c294-1e4d-4f26-b4eb-8b1dc7fad0d6"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5863878)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8630) "Wilt u wonen in een ruime vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Kom dan eens kijken bij deze woning gelegen aan Grauwe Polder 120!

De woning is voorzien van een lichte woonkamer die in open verbinding staat met de uitgebouwde keuken. Daarnaast heeft u een slaapkamer met badkamer op de begane grond), twee slaapkamers (mogelijkheid 3 kamers) op de 1ste verdieping, een garage met oprit . En last but not least een grote tuin met volop privacy aan de achterzijde en een groen uitzicht.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u binnen in de ruime hal. Hier ziet u een vide wat zorgt voor een erg ruimtelijk effect. Verder heeft u hier toegang tot de slaapkamer, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping (met traplift). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

We lopen meteen door naar de ruime woonkamer. Deze is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Verder heeft u hier 2 openslaande deuren en deze geven toegang tot de achtertuin. Middels een open doorgang bereikt u de keuken. 

De open keuken is uitgebouwd met een serre achtige aanbouw. De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiging, een oven, een koelakst, een spoelbak en een kunststof werkblad. 

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en deze is deels betegeld. Verder heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.

Als we weer in de hal zijn gaan we naar de rechterkant en dan komen we in de slaapkamer terecht. Hier heeft u een grote vaste kast en een en suite badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met mengkraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet, een wastafel met een meubel en een designradiator.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte en vanuit hier heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en een separate deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet).

De open ruimte met raampartij en dakraam is momenteel in gebruik als hobbykamer, maar is gemakkelijk om te bouwen tot een 3e slaapkamer op deze verdieping. 

De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime kamer met een wastafel en u heeft hier nog voldoende bergruimte achter de schotten. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een vaste kast. Achter deze kast heeft u de opstelplaat ten behoeve van de cv-combiketel (Nefit, 2007) en ook nog extra opbergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een achtertuin gelegen op het zuidwesten, dus u kunt hier heerlijk genieten van de zon. Verder is de tuin erg groen en heeft u hier nog diverse beplanting waar fruit aan groeit, zoals een appelboom en een bessenstruik. Aan beide zijde heeft de woning een achterom en verder heeft u voor de garage nog een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren. 


Garage:
Bij deze woning hoort een ruime en vrijstaande garage/berging die voorzien is van loopdeur, raampartij, rolpoort en elektra. De roldeur van de garage is hoog genoeg voor campers.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de open ruimte op de 1e verdieping, want deze heeft vloerbedekking. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van een alarmsysteem.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9054) "Wilt u wonen in een ruime vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Kom dan eens kijken bij deze woning gelegen aan Grauwe Polder 120!

De woning is voorzien van een lichte woonkamer die in open verbinding staat met de uitgebouwde keuken. Daarnaast heeft u een slaapkamer met badkamer op de begane grond), twee slaapkamers (mogelijkheid 3 kamers) op de 1ste verdieping, een garage met oprit . En last but not least een grote tuin met volop privacy aan de achterzijde en een groen uitzicht.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u binnen in de ruime hal. Hier ziet u een vide wat zorgt voor een erg ruimtelijk effect. Verder heeft u hier toegang tot de slaapkamer, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping (met traplift). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

We lopen meteen door naar de ruime woonkamer. Deze is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Verder heeft u hier 2 openslaande deuren en deze geven toegang tot de achtertuin. Middels een open doorgang bereikt u de keuken.

De open keuken is uitgebouwd met een serre achtige aanbouw. De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiging, een oven, een koelakst, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en deze is deels betegeld. Verder heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.

Als we weer in de hal zijn gaan we naar de rechterkant en dan komen we in de slaapkamer terecht. Hier heeft u een grote vaste kast en een en suite badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met mengkraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet, een wastafel met een meubel en een designradiator.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte en vanuit hier heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en een separate deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet).

De open ruimte met raampartij en dakraam is momenteel in gebruik als hobbykamer, maar is gemakkelijk om te bouwen tot een 3e slaapkamer op deze verdieping.

De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime kamer met een wastafel en u heeft hier nog voldoende bergruimte achter de schotten. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een vaste kast. Achter deze kast heeft u de opstelplaat ten behoeve van de cv-combiketel (Nefit, 2007) en ook nog extra opbergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een achtertuin gelegen op het zuidwesten, dus u kunt hier heerlijk genieten van de zon. Verder is de tuin erg groen en heeft u hier nog diverse beplanting waar fruit aan groeit, zoals een appelboom en een bessenstruik. Aan beide zijde heeft de woning een achterom en verder heeft u voor de garage nog een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren.


Garage:
Bij deze woning hoort een ruime en vrijstaande garage/berging die voorzien is van loopdeur, raampartij, rolpoort en elektra. De roldeur van de garage is hoog genoeg voor campers.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de open ruimte op de 1e verdieping, want deze heeft vloerbedekking.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van een alarmsysteem.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-04 06:00:00" } ["media"]=> array(74) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-31 14:08:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149887557.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ada184c565ef22520cb2a8f0fe7c8786be25cb16771a043fbd3670f868daa91" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-16 17:27:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056889.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac813e14b8b141d1d11260dbb04e57b68276e1a25d3e7bbfaf52ae32e782260d6" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 12:00:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156615311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4afa56c1adcc1595b68a9e06320d604a5aed03c18dd95ffd166398b3c9193207" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 12:00:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156615361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A410e5ffc0b9162e3620594c5d5b71bb8e7fc6f9c43eec8ddf045f5775c95a50d" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 12:02:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156615869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad307c86c0d2f3b59c3566c5ba092781356b78013c6f756402a4cd4dc3acccc9d" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:47:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157494869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c3794bc8a28d460669b1e10643c69de9e4770cc2cad39be6bbccf4f0aa3f107" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:47:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157494889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8390063da629f2c6d09b54715e6d991879c397c2ed7d0dba8ac281136486db3" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:47:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157494897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7f4b41f908fd6f812b561aa76d5f928f93a9543d1f43dae2081a3b6b3b6c390" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157494899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad001e10ac5a6337e8f19f900301f368a539d5a9ff243fbc89a0735ef91ffd526" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157494955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A316dc939c955cb6cb702b2abd2f16d6e2ec0bb63a19c609f4d037366b824c052" ["volgnummer"]=> int(4018) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157495011.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab53b7f9dc5219a116b07282dc3db2caf05ffef7172159078ede1c58e2256eec2" ["volgnummer"]=> int(4019) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157495035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57c83f4e0590143eea67604bce236e48821913d23a27d729b7deb5aad0b5d9d4" ["volgnummer"]=> int(4020) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157495059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7197f2fc5eaf7ef3a5b4a849b12d72d88acbac2f070438920696a18d0249e9e4" ["volgnummer"]=> int(4021) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:48:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157495079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ac434807f85c05c2de664129e9eb80c2bdc5d9d082ee0f0e0861857e319116c" ["volgnummer"]=> int(4022) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 12:17:48" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=iy54QQNWXA1" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156793339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ab4080b72c05539adbc563d374e71cd8d6b05634e686feed594eb38191d2baf" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157638547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad63717e43c38645a1a362e04f7c2efa7dc520ea0743d6d20bbc061ca09687641" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157638543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8591b8704f60b223aeeccb811049a024da790d18ada9546f07eb564347f8dacb" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4b7a692147d72bd1df3fbf3e87750f5759397a345bc88cc7509c15571f31d17" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8823312f3f519c65697995d427bdea955b60fa8e545b74b8a724d704dbef93ab" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A236bfc476f05c552c44f73bd9ea41729c67b8ba1de243fad01dfebf28e42c926" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d00a859d134e19f0364166265f27e25d6e48d4bf873b00d6137e89afe5caa8f" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62fee90d0ce7ae125da149ed31e9cc89c7b287d8e65d4c7c02fbf7347af9af55" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e63335f420bafd3e3873baf2186bd9d796fc49aa0eb993a704e36ad212c63fa" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f854d8bf84c1ad84ca6ec963f433d7dcdd06e09b41eefaba2f36bc097bce916" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35920b34a61c94a2f8683176e517a257a501dae9aba5dddaef592556a140118f" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fe2238c20b865919d2c756e3ed34a4179689a665e79b5e56a13490c0146c4d4" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e2c70405baff7119ab6aa3193c34e32fd76d13488e7ea41561c8c8e1997f933" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa040c11a608ffa3a09fbe033e32085ca74cbd4ac41486fc5e9c2ef86ab8ccbdd" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace648e8ebb3903384d0f0ff26768351241c661f7a67ed51db0fe39074a5497d7" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f8326c0bd96b4b0710a2ba5d476aa1afc6789d3b321f115d7ae7d5fc1e241d6" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0006fd182417aaaa4c82c8098978380e499d433a6ddaa4b33d0a8da5482e64e3" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4c9214bd8fe1e92f89a611654d698401fa9d528474c8d6750771dca957d762e" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0df0ffcbcd5e937d4d015d11e18082dabd86e4d9142c5b3fa7dce5d9223095f0" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0f707c532c75122a8bb2ac4c6b984a42367790e9f62ef9d14d9e781f7cdbf12" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af89227838acd58c7756d6dd79d439e75f93ef7d02ae5e65b191956915a02db9c" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a9696f019c853604951d2abcfbc9aa2addd6a82e4ce009af690f18631567d83" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e5d83847d367d909f1d4ac4eb6f95e94c88423e6bfb3f419afe7438c8cc2d50" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acff77549cf7310e6fe22dc7b0ff3f9d587244ca080b3e99b927587eeda9f8775" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0519d2716f1853cfa70a379f104528f63980eb88e4094ae705a1b2aa593f3d52" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a21c750519424d1641bec4b98f20080f74549d2a7e6d2fc26eb48f563476df6" ["volgnummer"]=> int(64) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6446b0b109827b896f0c937473d26ce9a0249879a73910b01f78257eff6ffde" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44618f79c6e5a189bc92959706fef66a703523d4a1b5de5873ad52dc212d2c58" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4d96ac0e71fcc9bc2b66f43a10a83694dab2d4698019a7c3a3afbd1f14cac7c" ["volgnummer"]=> int(68) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa798c797a947bfbddec2ebcbd8d45d33b09f3f33f7193239bae6881fe4b87c61" ["volgnummer"]=> int(65) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8f1584b84c0f9cb7fa389ac2f5a46253c41e5170edd696ffcc2ce92140d62bf" ["volgnummer"]=> int(70) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A147b2741d87a30b0fc36ccd83ca076e72c5f87e3e61cf00502329abfa0af42ca" ["volgnummer"]=> int(77) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0427a188600c83002bd1b2e465ec502f268cd725a4d863afcfffcf43dbcb807" ["volgnummer"]=> int(76) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f7fbbdd7e8fb26f802e4c44481f4c57ca2d7025cc680704459e1a138b072f19" ["volgnummer"]=> int(69) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2c50e12db0c9defa1d5b2cccb84fd61535d6a7638b633651b41efaeef3feae4" ["volgnummer"]=> int(73) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe2bf8f50b2b695c64c12af9338f04125fb36bafd81984df0d92bf6e629c0648" ["volgnummer"]=> int(79) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e1002bd3c9029150d96dfa9c4bfdc45ea38b63ddc4026d1e1f36a5b44026af4" ["volgnummer"]=> int(80) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157500603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A044cde5428a8a267e58a3176d53938c749a8f30b7798c0f249b4c22767b518fc" ["volgnummer"]=> int(75) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba2fdaf1ce42f61d5e81ec99e08c936ca7ff92deeb327145ea11e14ac053da60" ["volgnummer"]=> int(91) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595049.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5feeed4fc6cf03eb2fa31becc5ea05d25bb88cbef47a06029fc5ad317568dfe" ["volgnummer"]=> int(88) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595039.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fabad040bf3bc2e61d441ed10ad8cd3ce0723807666eb9d7c75ffa5ab3319fe" ["volgnummer"]=> int(87) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a7f0fe0321e27c6e373806d898146b22f66fb3c8ae27b7bf15d73f9f964a4b3" ["volgnummer"]=> int(93) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595113.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0db79f3d3cf776bdd73544fd52ad41d1a954317b0dafb9bedf14187da11e4e5" ["volgnummer"]=> int(94) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abff06f1ffd3e8656783993a8e0d8081317ba45224c58bf6ce18ecf4c56cca75a" ["volgnummer"]=> int(82) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156594981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8706d45d6f7f0e20f7432c13124e1ec37b77064f9d9f94bd2e534f8fa6c7f521" ["volgnummer"]=> int(81) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45409ec575aeb0f01c65bb896ef18d3e7dbd13320af63e14dcaec2ebd6f01bf0" ["volgnummer"]=> int(86) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2308df67d080dd6dbc0ce7983c3709e4833d52622d4319636bf08de5f51fb91" ["volgnummer"]=> int(92) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abeceb9f5a341bf091ca4902c0401025c7954b5e8b955185211dcbf18dd3ffaff" ["volgnummer"]=> int(98) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595123.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32fe53ea4b886db8995488011b31002675375eba0a3846a4892e3952d89cb38b" ["volgnummer"]=> int(95) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cf18b6839a8aee77ae248e85a19d16a18baa6385ab8e2eb9300f78d3bd0bbe4" ["volgnummer"]=> int(97) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595081.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace0558bce4abc9eb99bae02a0dc2fd5eed6068348fcb2a434d90429315a06453" ["volgnummer"]=> int(100) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e807da95a949fc8dd2f041acf7bfbecd561b5a352a039deed3622b5573da5fd" ["volgnummer"]=> int(96) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0822c198564755a7f0716989112757ede246b94275d125ca11c699a16c740990" ["volgnummer"]=> int(99) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156595429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2a8c3da588af0804902a99cad86a980ccef9a75c1f6360231316d70e9105583" ["volgnummer"]=> int(101) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66db3777c8b850d60d91e746886517e943f5e583b641c9a5094b3b19ec757eb4" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18e891955a47ad0fb060ca2c6f17e6f6482aa4e7e6e750636c47a77614eb0caa" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:04:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A935cf5d7c903d50d0c968159d43918ee8fbb7271599f8851b5c1f3951430f9c3" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-04 11:01:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157787077.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab382052b806fab12937811ec40e22507fd548e0d6dbb5b026ee40cfa59fa523a" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-02 11:50:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157495723.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A410c7f397ff31599422cf8757901b66d4dbe9054311ebd6372f9c3a834c4751b" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(675000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(825) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(549) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1994" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(142) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-08" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(457) ["keukenbreedte"]=> int(367) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(17) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> int(309) ["lengte"]=> int(198) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(40) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(370) ["garagelengte"]=> int(1070) ["garageoppervlakte"]=> int(40) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(2650) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1700) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(451) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(825) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-31" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-31 14:08:16" ["perceel"]=> string(4) "2492" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7058345) }

Grauwe Polder 120

4876 NC Etten-Leur

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Wilt u wonen in een ruime vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Kom dan eens kijken bij deze woning gelegen aan Grauwe Polder 120!

De woning is voorzien van een lichte woonkamer die in open verbinding staat met de uitgebouwde keuken. Daarnaast heeft u een slaapkamer met badkamer op de begane grond), twee slaapkamers (mogelijkheid 3 kamers) op de 1ste verdieping, een garage met oprit . En last but not least een grote tuin met volop privacy aan de achterzijde en een groen uitzicht.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u binnen in de ruime hal. Hier ziet u een vide wat zorgt voor een erg ruimtelijk effect. Verder heeft u hier toegang tot de slaapkamer, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping (met traplift). Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

We lopen meteen door naar de ruime woonkamer. Deze is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Verder heeft u hier 2 openslaande deuren en deze geven toegang tot de achtertuin. Middels een open doorgang bereikt u de keuken.

De open keuken is uitgebouwd met een serre achtige aanbouw. De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuiging, een oven, een koelakst, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken en deze is deels betegeld. Verder heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.

Als we weer in de hal zijn gaan we naar de rechterkant en dan komen we in de slaapkamer terecht. Hier heeft u een grote vaste kast en een en suite badkamer.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad (met mengkraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostatische kraan), een zwevend toilet, een wastafel met een meubel en een designradiator.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte en vanuit hier heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en een separate deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet).

De open ruimte met raampartij en dakraam is momenteel in gebruik als hobbykamer, maar is gemakkelijk om te bouwen tot een 3e slaapkamer op deze verdieping.

De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is een ruime kamer met een wastafel en u heeft hier nog voldoende bergruimte achter de schotten. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een vaste kast. Achter deze kast heeft u de opstelplaat ten behoeve van de cv-combiketel (Nefit, 2007) en ook nog extra opbergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een achtertuin gelegen op het zuidwesten, dus u kunt hier heerlijk genieten van de zon. Verder is de tuin erg groen en heeft u hier nog diverse beplanting waar fruit aan groeit, zoals een appelboom en een bessenstruik. Aan beide zijde heeft de woning een achterom en verder heeft u voor de garage nog een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren.


Garage:
Bij deze woning hoort een ruime en vrijstaande garage/berging die voorzien is van loopdeur, raampartij, rolpoort en elektra. De roldeur van de garage is hoog genoeg voor campers.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de open ruimte op de 1e verdieping, want deze heeft vloerbedekking.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van een alarmsysteem.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 675.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1994
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte142 m²
 • Perceeloppervlakte825 m²
 • Inhoud549
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-08-08
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin451 m² (17,00 m bij 26,50 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte40 m² (10,70 m bij 3,70 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer2492
 • Oppervlakte825 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact