Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-08-21 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Grauwe Polder"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "112"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 NC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 10:34:13"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9464) "Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.240 m²? Dan bent u bij de Grauwe Polder 112 aan het juiste adres. Deze woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier kunt u ook een speel / werk kamer op de begane grond hiervan maken. Daarnaast geniet u heerlijk van de royale tuin met volop privacy aan de achterzijde. De woning is verder voorzien van een lichte woonkamer met serre, leefkeuken, 4 slaapkamers, vrijstaande royale garage en zeer ruime oprit. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan zeker contact op met ons kantoor. 
 

Begane grond: 
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 krachtgroep), woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Tevens bevindt zich in de hal een garderobenis en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. 

De lichte woonkamer is ca. 37 m² groot en voorzien van een haard die voor extra sfeer zorgt. Via een schuifpui is de serre te bereiken. Deze serre is ca. 5.11 x 3.16 m groot, waar vanuit u fijn uitzicht heeft op de tuin. Vanuit de woonkamer is ook de keuken bereikbaar. 

Deze leefkeuken (ca. 4.58 x 3.88 m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Tevens heeft u in de keuken een ruime voorraadkast. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken. 

De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een vaste kast, de toiletruimte (met toilet en fontein), de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en een uitstortgootsteen. Via een buitendeur bereikt u de achtertuin. 

De slaapkamer op de begane grond is ca. 4.59 x 3.68 m groot. Deze ruimte is uiteraard ook goed te gebruiken als een werk/hobbykamer. 

De betegelde badkamer (ca. 2.87 x 1.86 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping is er een overloop met toegang tot de separate toiletruimte en 3 ruime slaapkamers. 

De slaapkamer aan de rechterzijde is ca. 4.60 x 6.10 m groot en is voorzien van een wastafel. Deze kamer is eventueel te splitsen om hier 2 kamers van te maken. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. 

De slaapkamer in het midden (ca. 4.53 x 2.64 m) is voorzien van een vaste kast met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (2013, AWB). 

De slaapkamer aan de linkerzijde is ca. 3.98 x 4.88 m groot en is voorzien van een inloopkast, een wastafel en bergruimte achter de schotten. 


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voortuin met beplanting en gazon. De royale oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. 

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is maar liefst ca. 33 meter diep. Aan de achterzijde heeft u volop privacy doordat het is gelegen aan een groenstrook. Door de zonnige ligging en de privacy kunt u volop genieten van de zon in de tuin. 
De tuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een hobby kas en een houten tuinhuis. 

Garage:
De garage (ca. 11.40 x 6.00 m) heeft meerdere draai/kiepramen, elektra, water en een elektrische sectionaaldeur naar de oprit. Tevens heeft de garage 2 loopdeuren welke vanuit de tuin bereikbaar zijn. De garage heeft over de hele lengte een bergzolder welke via een vlizotrap is te bereiken. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning en garage zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer m.u.v. de slaapkamer, deze is voorzien van een laminaatvloerafwerking. 
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9899) "Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.240 m²? Dan bent u bij de Grauwe Polder 112 aan het juiste adres. Deze woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier kunt u ook een speel / werk kamer op de begane grond hiervan maken. Daarnaast geniet u heerlijk van de royale tuin met volop privacy aan de achterzijde. De woning is verder voorzien van een lichte woonkamer met serre, leefkeuken, 4 slaapkamers, vrijstaande royale garage en zeer ruime oprit. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan zeker contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 krachtgroep), woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Tevens bevindt zich in de hal een garderobenis en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 37 m² groot en voorzien van een haard die voor extra sfeer zorgt. Via een schuifpui is de serre te bereiken. Deze serre is ca. 5.11 x 3.16 m groot, waar vanuit u fijn uitzicht heeft op de tuin. Vanuit de woonkamer is ook de keuken bereikbaar.

Deze leefkeuken (ca. 4.58 x 3.88 m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Tevens heeft u in de keuken een ruime voorraadkast. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een vaste kast, de toiletruimte (met toilet en fontein), de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en een uitstortgootsteen. Via een buitendeur bereikt u de achtertuin.

De slaapkamer op de begane grond is ca. 4.59 x 3.68 m groot. Deze ruimte is uiteraard ook goed te gebruiken als een werk/hobbykamer.

De betegelde badkamer (ca. 2.87 x 1.86 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


1e verdieping:
Op deze verdieping is er een overloop met toegang tot de separate toiletruimte en 3 ruime slaapkamers.

De slaapkamer aan de rechterzijde is ca. 4.60 x 6.10 m groot en is voorzien van een wastafel. Deze kamer is eventueel te splitsen om hier 2 kamers van te maken. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De slaapkamer in het midden (ca. 4.53 x 2.64 m) is voorzien van een vaste kast met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (2013, AWB).

De slaapkamer aan de linkerzijde is ca. 3.98 x 4.88 m groot en is voorzien van een inloopkast, een wastafel en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voortuin met beplanting en gazon. De royale oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is maar liefst ca. 33 meter diep. Aan de achterzijde heeft u volop privacy doordat het is gelegen aan een groenstrook. Door de zonnige ligging en de privacy kunt u volop genieten van de zon in de tuin.
De tuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een hobby kas en een houten tuinhuis.

Garage:
De garage (ca. 11.40 x 6.00 m) heeft meerdere draai/kiepramen, elektra, water en een elektrische sectionaaldeur naar de oprit. Tevens heeft de garage 2 loopdeuren welke vanuit de tuin bereikbaar zijn. De garage heeft over de hele lengte een bergzolder welke via een vlizotrap is te bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning en garage zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer m.u.v. de slaapkamer, deze is voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104469" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-24 15:07:11" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "6acef921-4534-47b3-9472-e5fd90ca1a87" ["tiaraDossierId"]=> int(5823531) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(76) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680781.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Adda5d8918bfd0c1f2f21133421a36999e87dff14a77d79d091a7e169e3d2dc14" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:51" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=hokfgMdD7Y8" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680789.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52e7504a7e8175b68077772e340a3ea784f061550527966531b42bb2f5c1be29" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f2b91e8b9a0959ed66f0a38fd3eb4d40295fd8308476379fa24fd62bc1a33cd" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f364ca78cf946a8d489d9b718cde0799ed3e4c450a2fb0d8f50bf4e34a806dc" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cff6791164e50566f165ed75cb51edf4aa426f05dedab3fd6446b2b43dfc20c" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A398e59cc395347f16710e0493c94f8fd563c6dc8b96601b21ada951cb0bff564" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97b7f11b2d60d987e81e886d411a95ed7ed70159361ef83b04a5c5142d09a6ac" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85061e314e77be9489a3aedc60fd0b0b6b0c2cc15b935cb19de774a57189aaa7" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70c324954b9e37fdb99bf8990af9dc40a83a5d78c64bddf1358cdeaac44c1255" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbdb86fdd46491f4bd18897f27e197fd34d8e94040ef0342ca80beb83298efb1" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A629e893ff8916d8c92a9b07f9e55161a69bb765f20099856d632964e502149b2" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A254d63b220dcfffd8e7060dc05a93d4c7c341eb382e2b17cce383562e0b86151" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c926eeab2f9f4ba3d83f6c3470fbbe1f8961d5baed871842c86027dba923edb" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27a6e14ef82f06240d64f47d05b9ea2baa966843c4c3f2bd64059d76cfa83142" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec1299ad4afb9b541dc48f2cb742fb3caaa7909c36fed0573eabd91929b0fd1a" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14512b2c3c7fbf314ef7ac021b0b3503a891091776f8b5de051ac8f17782e27c" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0627a58499dfba215fe34eceac09946f0ee5064bf5a1684893e3ec5cb750c9b" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac175593e35212971da37ede0b6f3e0bddf53940ab6ffecc9f2e39f8afc0aaa7" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d977213345b4eea63999034fdc82a0de65deaadd7e7a28e84fa1078c673c67b" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69dfe62d5755cb4aa977ba60094603bc4cdea3f8ffbf9cf35087fc00524639db" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bc24f7776e3d690a19db1d7eda464dbb113e233eb98eb9e3def93d4ae6b1562" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b7367a71a6e1871b69c2771d8d0950d3fe423e647bf4f003ee8028604cea1fb" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c3a1bb58ed3c55b6e97c0f2e42358aa40cb63b51321c9c1c545491586e4e4a4" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7149282dd317e5ec2d93472aaedd9eb7a6ab3aa82cf9448ab07e5e18e0c939f8" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A814badfdbfc4984b029f1f39a458a767b92b3d98fcea40d1d60c56200d0b3a1d" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea1a0fded502c8a0010852927955f4ba6d7c1cff6d452c177b0f4cbba6a70e6d" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4dd4af98b6d84dec6e949e6f3ab4c96efc2395d3bcbc2574bb76ba3aa29d167" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acaf146b13c2ccdbf1f5f36936ad637f3c2c0d10c7916a349ce5381f5bcdfe75e" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02a16ebc1181276e1bf0a25348dde48c3e3e643f31c74e01fbe7144d9256053e" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bcc789df9d3118c8bd33eee5495b35452b84e1f0965ac53a26c0c76dc2fb13c" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c7adb953512c2e6a23760d22864c5995972140cc87edded03822ec9d233e83e" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A272dcc78a6076cc9740e82114de8178bfc60fb24986073db2ebb28f33f244855" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12a67222f0d20ab660579798278777e5e9b1969479cc6bd4421217852b070dfd" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac77e5f36668dea067a0d08534b418170fb78a5b343417fed87033f98171289b6" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff3894f99c45caf6324b71dbb7d753d9df5ef879b308663683166262aebd7bc4" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c7512d5a796ade5a590213fb4e7fe33d502346b2cb7133f30145170a4d78f15" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A839e9cdc5d36e253943d539faf6a4af5abce94fda80c9be7b5c270d9f265abde" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1f2ac31970f99c9e74e9a6e5c1964692e01cfcda482ff1ffe1aa41858d67f6d" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f6423dfb7ade0632128e68a6352526a36a3fbbe404b427e44e3743ba25d852b" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ebb316f3c9e5b7d54753a74133ef27d4ad02ddf6731955e76189668cd2fbc58" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86287d5e2caf62a2b278706276e53014d755d0b1630d61c21db04a89e9867929" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb6ad153303e7e1072c4e86472bc77f1c70b3bcdfc275a7b123d57bfef442457" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9b9ac63201181013d939a14554ec23076e5fde04c56cccf7156ab87b86ea9e3" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa64d1f5ccb7de1f4d1c2d052d6b85e085662ab470d94700d952b3671a0c0c41e" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b9f8ba2388aed9f2d4e2b7bb85f1d4314ccf86ea8e28938e35be317fb766486" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add4f0f203e3ac4cda19a71dbbabc2234f936099fa12284b43452e00d3de74506" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af118839761ecac44389944acf9778e9a4310fb29f803134ca48a9d4d1951aedd" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33e80ae8a5902c394c2a3978f0a236ca9b65169d36e3df05bec6ed9c10ff6733" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32c2379a74cd485d4a8600ed836a76bb22eaa50c5da7f0cccdd46efc6a184064" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15b104298077dbc9ea0c41d36dfec2d8e99a74a03ec7e8e4c0dc76ce2005b2cb" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62bdc1d93fe7576abdb71d01b5bae6654d0415443a32c8ba6ccbb3eb10316231" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e329a03e48d0ab85391b1516afa1cae5fae84f1451b54fe91112c6449ca4848" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8885879bd5beb9a3b3c7379c6481c209b84f54ea62c09e11b2b6719f5c085bc8" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3be5d25e5df2ecbc01332a12ad5bce6df80b688ac8ee5fb7f2361ce0be0a7cfb" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36f87995bab2c617efb7bbe6f0269000e2ec6fbcfd33e478125c5281b0191cfa" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05aac18823f09e490c0b9445248b6743450eb186fc1df6c3e93d411ff035a9bf" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90c79c3ca96ffde57bf55e86892d5f2b257291cab93a17b34a3198c38548a6dd" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6ac01f929628a77894f44d8f60dff93e029933eb32ce3def7bc288912f6c438" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf407e3699296319324ffd323a6d09b971eb40fd2ddc0021cabad174f02e4b49" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fbe370713c25d13aa763a0808994254d21445aa325b5bd436267c6f571237c7" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f215ba0d25964d909239a639e4f99f809aee84d8f3e0d0aeae28d1d78cab7d1" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcf2b44cc44f6674ae961c2bb1bd840c38b1f5503f4395dba1921b75dfed902f" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A302fc3fa00a60e1531807f965f7d03f3f194de70978cee4f28a3745baf5c2357" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a8b65f25e14dfe2dde211642b2891dd10d0d3d9e4669021faf94b40e56f8c98" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9916b64a89457904bb0f0ac3ed976ed657b55a28892d09922463389d5cba7ad" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ec1551f2311e5786e479dc81dec7b21f91ecdd468f8a7aba419358f53a31e44" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa55055b0de297a90d5ab11ac62d68b9ab85a1702a1966732f384253af84eaae7" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8ef910b1fc294f5ce9e0fed99cac36b63bec4487a5166d6baee990304e4d29c" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A474fb54f3e941b53d26ebaf343816b90e2c146ce6002d6d7eb265089825f7506" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5463c1fa385f560ace560353f9b82aa1a8c72d65c65d3628dc990a0cb5e1fc61" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11cd06cf4f2113b3fe6ed611f2996cfa818be6502616eb8e122f12163dd11104" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0600ad4aa842d8ac6c21cc0c02a1659e05a5dc53f9db21c1ba4fe5fc64b7079" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680785.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A1cda8040515c0e7e647bf7a370e38cdec128252a0e8a573e622abcea6ec092fc" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-11 10:26:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150680777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A875b6c73dfe7b0867ab99868dd0222cd0fafad411b95189d2044e43bd8aa65a5" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 12:14:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151370623.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d6a0f4ebb1d8b9d9cbbb25d2fffb8880326022f9eab237fcc0c0eccea029d1f" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(770000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(37) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(1240) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ROOKKANAAL" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(690) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1994" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(200) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-21" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(1240) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-06 09:27:47" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "2489" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(2400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(3300) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(792) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(128) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(8) "VLIERING" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(600) ["garagelengte"]=> int(1140) ["garageoppervlakte"]=> int(68) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(287) ["breedte"]=> int(186) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [2]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(37) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(18) ["keukenlengte"]=> int(458) ["keukenbreedte"]=> int(388) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7092307) }

Grauwe Polder 112

4876 NC Etten-Leur

Vraagprijs € 770.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 1.240 m²? Dan bent u bij de Grauwe Polder 112 aan het juiste adres. Deze woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Hier kunt u ook een speel / werk kamer op de begane grond hiervan maken. Daarnaast geniet u heerlijk van de royale tuin met volop privacy aan de achterzijde. De woning is verder voorzien van een lichte woonkamer met serre, leefkeuken, 4 slaapkamers, vrijstaande royale garage en zeer ruime oprit. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan zeker contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 krachtgroep), woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Tevens bevindt zich in de hal een garderobenis en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 37 m² groot en voorzien van een haard die voor extra sfeer zorgt. Via een schuifpui is de serre te bereiken. Deze serre is ca. 5.11 x 3.16 m groot, waar vanuit u fijn uitzicht heeft op de tuin. Vanuit de woonkamer is ook de keuken bereikbaar.

Deze leefkeuken (ca. 4.58 x 3.88 m) ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Tevens heeft u in de keuken een ruime voorraadkast. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een vaste kast, de toiletruimte (met toilet en fontein), de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en een uitstortgootsteen. Via een buitendeur bereikt u de achtertuin.

De slaapkamer op de begane grond is ca. 4.59 x 3.68 m groot. Deze ruimte is uiteraard ook goed te gebruiken als een werk/hobbykamer.

De betegelde badkamer (ca. 2.87 x 1.86 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


1e verdieping:
Op deze verdieping is er een overloop met toegang tot de separate toiletruimte en 3 ruime slaapkamers.

De slaapkamer aan de rechterzijde is ca. 4.60 x 6.10 m groot en is voorzien van een wastafel. Deze kamer is eventueel te splitsen om hier 2 kamers van te maken. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De slaapkamer in het midden (ca. 4.53 x 2.64 m) is voorzien van een vaste kast met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (2013, AWB).

De slaapkamer aan de linkerzijde is ca. 3.98 x 4.88 m groot en is voorzien van een inloopkast, een wastafel en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Deze woning heeft een ruime voortuin met beplanting en gazon. De royale oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is maar liefst ca. 33 meter diep. Aan de achterzijde heeft u volop privacy doordat het is gelegen aan een groenstrook. Door de zonnige ligging en de privacy kunt u volop genieten van de zon in de tuin.
De tuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een hobby kas en een houten tuinhuis.

Garage:
De garage (ca. 11.40 x 6.00 m) heeft meerdere draai/kiepramen, elektra, water en een elektrische sectionaaldeur naar de oprit. Tevens heeft de garage 2 loopdeuren welke vanuit de tuin bereikbaar zijn. De garage heeft over de hele lengte een bergzolder welke via een vlizotrap is te bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur en vloerisolatie.
- De woning en garage zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer m.u.v. de slaapkamer, deze is voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 25 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 770.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1994
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte200 m²
 • Perceeloppervlakte1240 m²
 • Inhoud690
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-12-21
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin792 m² (33,00 m bij 24,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte68 m² (11,40 m bij 6,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRookkanaal en schuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer2489
 • Oppervlakte1240 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact