Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-10-12 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Pianohof"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "61"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 VL"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-24 15:25:04"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9488) "Leuke tussenwoning gelegen in de groene woonwijk ‘Grauwe Polder’ met een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Deze woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 3 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer die van alle gemakken voorzien is en de zolderruimte is naar eigen smaak in te richten. Daarnaast heb je een onderhoudsvriendelijke tuin die op het zuiden ligt waardoor je hier heerlijk van de zon geniet. 

Ben jij benieuwd geworden naar deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!


Begane grond – met ruime woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en hier heb je ruimte voor je garderobe, toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kom je vanuit de hal in de woonkamer terecht.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning waardoor je hier heerlijk geniet van de privacy. Tevens heb je hier een fijne lichtinval vanwege de grote raampartijen. Verder hebben we hier nog de trapkast die je voorziet van extra opbergruimte en toegang tot de achtertuin.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en ook hier is het heerlijk licht. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse laden, een bovenkast, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, vaatwasser, een spoelbak, en een kunststof werkblad. Aan de andere zijde hebben we een kastenwand met diverse kasten, laden en een oven.


1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en de badkamer
Wanneer we de trap op lopen komen we op de 1e verdieping terecht. Hier hebben we een overloop met een bergkast, toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers en hier geniet je heerlijk van het vrije uitzicht. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel. Daarnaast bevinden zich hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. 


2e verdieping – met open ruimte welke naar eigen smaak in te richten is
Op deze verdieping komen we in een open ruimte en hier is het erg ruim. Deze verdieping heeft 2 dakramen, dus ook hier valt het licht fijn naar binnen. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Je creëert hier gemakkelijk een 4e slaapkamer of een hobbykamer.

Verder heb je hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2019).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is bestraat en hier heb je de stenen berging. Deze is voorzien van elektra en voorziet je van extra opbergruimte.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden, dus u kunt hier heerlijk lang van de zon genieten. Daarnaast is de tuin onderhoudsvriendelijk, want deze is voorzien van sierbestrating. Verder bereiken we via de poort de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen.
- De woning is op de begane grond voorzien van HR beglazing.
- De slaapkamer aan de voorzijde op de 1e verdieping is voorzien van HR beglazing.
- De 2 slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn voorzien van triple glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De hal en keuken hebben een tegelvloerafwerking.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De achterzijde van de woning is op de begane grond voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- De woning ligt in een autoluwe straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9971) "Leuke tussenwoning gelegen in de groene woonwijk ‘Grauwe Polder’ met een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Deze woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 3 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer die van alle gemakken voorzien is en de zolderruimte is naar eigen smaak in te richten. Daarnaast heb je een onderhoudsvriendelijke tuin die op het zuiden ligt waardoor je hier heerlijk van de zon geniet.

Ben jij benieuwd geworden naar deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!


Begane grond – met ruime woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en hier heb je ruimte voor je garderobe, toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kom je vanuit de hal in de woonkamer terecht.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning waardoor je hier heerlijk geniet van de privacy. Tevens heb je hier een fijne lichtinval vanwege de grote raampartijen. Verder hebben we hier nog de trapkast die je voorziet van extra opbergruimte en toegang tot de achtertuin.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en ook hier is het heerlijk licht. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse laden, een bovenkast, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, vaatwasser, een spoelbak, en een kunststof werkblad. Aan de andere zijde hebben we een kastenwand met diverse kasten, laden en een oven.


1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en de badkamer
Wanneer we de trap op lopen komen we op de 1e verdieping terecht. Hier hebben we een overloop met een bergkast, toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers en hier geniet je heerlijk van het vrije uitzicht. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel. Daarnaast bevinden zich hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.


2e verdieping – met open ruimte welke naar eigen smaak in te richten is
Op deze verdieping komen we in een open ruimte en hier is het erg ruim. Deze verdieping heeft 2 dakramen, dus ook hier valt het licht fijn naar binnen. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Je creëert hier gemakkelijk een 4e slaapkamer of een hobbykamer.

Verder heb je hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2019).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is bestraat en hier heb je de stenen berging. Deze is voorzien van elektra en voorziet je van extra opbergruimte.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden, dus u kunt hier heerlijk lang van de zon genieten. Daarnaast is de tuin onderhoudsvriendelijk, want deze is voorzien van sierbestrating. Verder bereiken we via de poort de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen.
- De woning is op de begane grond voorzien van HR beglazing.
- De slaapkamer aan de voorzijde op de 1e verdieping is voorzien van HR beglazing.
- De 2 slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn voorzien van triple glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De hal en keuken hebben een tegelvloerafwerking.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De achterzijde van de woning is op de begane grond voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- De woning ligt in een autoluwe straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104474" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-24 15:25:03" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "19659f83-9cff-4d3b-9e4c-93cac2ae41cd" ["tiaraDossierId"]=> int(5871913) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(53) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b00cd92bcf9d35fef6b8877a7f16a3734f8bb5d25a2abfea224b6ed649783d9" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2313f360406a774996968119d62a23c5d30e16559d33084f5934ead5ffc5fbf9" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158048901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8daae434b5e0d61f75d0d43cc895b0adc5b3f471da8e2ffdde3bb60e02193fea" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=GjNbffF6kBE" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16510f1013974d9a23433aceca9124750b6ac1c53a2efffdec1044772118fc4f" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad908624c5b821226d72d9a3b3f9d112e18f38ebc61cadf7e7eac65e6256faf6" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b51a21c4b0f627fc0e72438fc1e0c3413356bb451d5b25e60748143aeeba9f1" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71869f2943671eabe97b054fe832e416cf70fdadff44dd1e372279ce7e24ce5e" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1cce1b85717d4e80d9b29cf26f3396e0c33b45963bfa13a8f8171abac1c6748a" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152809389.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae634cde4490d2e671f1f7beb127c7cd16ccb95e879bd97fb961191d1407056b" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bd264e4f283bc4abe12e05a9f3cad4b35b094abccaa3e8dd2beed235c811345" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158048797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19ed97c355128bf24e8c6336a63c5b146f4717621cb18a22a1c66f9aae541cc5" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8b957799392a438efb8cd789ed1ba61718e82df5506e27a0d45a6edc79952cb" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25130ed577452723eb2d880a16250e7613320393b122e41a4b231d1dba1cae67" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158663703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A029f6f4ea7dbbb292226847d61ec29f7227dd2765ce9f3f85eee82cec6689cb1" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158663701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2b1a6db70c3e2a52d2a8313f4faf372beb38dcc1cb36036c8953e614cca625f" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158663927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A831372666b46fe164124fb689d0851bc71450e2717770146b6426c03b2b7baaa" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17b6d5c05d89d44a75abbb0795c605450ad35f0b3925183535f46c24fe6e2326" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72c6d343dc1a482c9433d89a750d413763c5b713c988908467385d36e4d83caf" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa90f3b90f6d01d95dc657d31b8ea0e53ca96675884e1fb4c324d9b262606a18" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25bcc702730ba8e4b16b59997c0d51dfa6e157a284837586a8c5fe78f8b9830f" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A623651118ce53af0f8939f83d9c44185d68de13365db5427c4f2922f2ec516ca" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d5bb73e8253bb17ab75b39f71176abe8d148e380ac7b434fa1a650f8feecd2d" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b98c9db6fd5571a06ae05d4341c1264a431cefc5a69c9a51858c9882ad15c69" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A068b0b05960ba4634d0ab0eb9b431e44add9506a8a71450402c717f473e4bc01" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af06b7bb812a61b370aa15a2df9f0d704026097f270679d5a6c93f6251cc75e4b" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96ef6d69ddc8ee03e4fade9cf4f7d7c9852845c19df259d3954634a1cd36a769" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f9bf1adc2f87dcc0f9f4b4ea8e516a403ce00e683f0eb4b1e715ce7adbfda6c" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A510c24d8a36573fe3a3288cfd7cb7facd0306e9186800252a0445397a09d8d09" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c3c7aee0d946aa91ab51b0326f227cd2771ae5ac89848c239074a96611eba62" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac870024e5d7089627cccd7d181d53ac5182be7791430596f0aee7034c9cd1bd5" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18b0dbdf458657829c6c539ce2a49d5c01364961daf5e4e527bee914d4255e12" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d4fc52da64d87e9bf9f5cea85fd807162cd2c33cee7c3eb4d47b25b546254fd" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bb015a9b1184229da57b2e8b6c790d6965cb26c82b0e406b50dbcb8609d5932" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae504de81099da84f8ddd2b3314137c1a755c9cc1aa9dde43b9ffa9fd1bfb4711" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b5d9ca0ce612bb78cc10f31787a308881b6356dd549f0f290aaf594c4d5b1d1" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A961db6dbacdef5fca55b9eab6f23ea2a04b1550b8787094777dc057bb500215a" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac27e7e7abab0d72a9e9b753718b0486e9b42b04af5673a2b526f7e68701f2d1c" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ee62339ca35cc4b16ef25f1926e69fd133d5fcc45a16dd3e3e02dd104488765" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8283d692740c301827ee233b6b84456512b6c07d6a05d47a6be319982ad02e95" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d1b6ff3b2720f3fc991c2000756cdc65f76c1c7149ad1c743c1274128e581a8" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b217f2723ed4c679f4567c2429927935b63cd94fbe2142cdf0624cb27189d01" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A649277006b126b8ea6a0c4b8d400fa63b1835eb22acdecad5b1190efa32b86cf" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adeb181941f8c35a5e1a907e55c95015e3fbc72c36619044e2b056d9364984143" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af69d48ad75578f52bd89a58fe7937f81895421796215667c447f719511dc7aa9" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152809385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1797ce22ecd502f99659a523d4b1b7e267b21a1d7554f7a811cea7d13efbacc" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa81d2823e6cc3310e76e9429ae0a175dcf6dcce7939620f71e850467f03ef786" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9dbababd7e4e3a8626a0ca3c0e57a6d94bda51d66224275874c328bc3c7e0314" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158049665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab73f8aa8e2785723645f0793b4568818ca2cc24fcd115320fe5ac850a9340929" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152809381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0438fcb31f5a473bcfee56f4142e28bb397b40602e13e12baf92d1279fa40de8" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 11:31:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152809387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa78530602f554465a5955e52cd8936f709bf95e4485e6be6f305d6ce3eb2f7f2" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 09:47:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158043777.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A65bd8f2a83fc388d59fcb685f3075b10a1e61e20f5ab98c9a98b74c2dc9b5f0e" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-13 17:08:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158745657.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A55e045ecfb43fbcfdfaa79369a46a39db953336f0ced1133bb7dd5f877281474" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(299000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(28) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(132) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(419) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [2]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1976" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(8) ["woonoppervlakte"]=> int(112) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [3]=> string(15) "DRIEDUBBEL_GLAS" [4]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-10-09" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(132) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-21 10:00:25" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "9077" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(510) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1050) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(54) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(600) ["woonkamerbreedte"]=> int(472) ["woonkameroppervlakte"]=> int(28) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(300) ["keukenbreedte"]=> int(268) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(270) ["breedte"]=> int(196) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7101479) }

Pianohof 61

4876 VL Etten-Leur

Vraagprijs € 299.000,- k.k.

Leuke tussenwoning gelegen in de groene woonwijk ‘Grauwe Polder’ met een vrij uitzicht aan de achterzijde.

Deze woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 3 royale slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer die van alle gemakken voorzien is en de zolderruimte is naar eigen smaak in te richten. Daarnaast heb je een onderhoudsvriendelijke tuin die op het zuiden ligt waardoor je hier heerlijk van de zon geniet.

Ben jij benieuwd geworden naar deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!


Begane grond – met ruime woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en hier heb je ruimte voor je garderobe, toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kom je vanuit de hal in de woonkamer terecht.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning waardoor je hier heerlijk geniet van de privacy. Tevens heb je hier een fijne lichtinval vanwege de grote raampartijen. Verder hebben we hier nog de trapkast die je voorziet van extra opbergruimte en toegang tot de achtertuin.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en ook hier is het heerlijk licht. De keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse laden, een bovenkast, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, vaatwasser, een spoelbak, en een kunststof werkblad. Aan de andere zijde hebben we een kastenwand met diverse kasten, laden en een oven.


1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en de badkamer
Wanneer we de trap op lopen komen we op de 1e verdieping terecht. Hier hebben we een overloop met een bergkast, toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers en hier geniet je heerlijk van het vrije uitzicht. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en deze kamer is voorzien van een vaste kast.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel. Daarnaast bevinden zich hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.


2e verdieping – met open ruimte welke naar eigen smaak in te richten is
Op deze verdieping komen we in een open ruimte en hier is het erg ruim. Deze verdieping heeft 2 dakramen, dus ook hier valt het licht fijn naar binnen. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Je creëert hier gemakkelijk een 4e slaapkamer of een hobbykamer.

Verder heb je hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2019).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is bestraat en hier heb je de stenen berging. Deze is voorzien van elektra en voorziet je van extra opbergruimte.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden, dus u kunt hier heerlijk lang van de zon genieten. Daarnaast is de tuin onderhoudsvriendelijk, want deze is voorzien van sierbestrating. Verder bereiken we via de poort de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen.
- De woning is op de begane grond voorzien van HR beglazing.
- De slaapkamer aan de voorzijde op de 1e verdieping is voorzien van HR beglazing.
- De 2 slaapkamers aan de achterzijde op de 1e verdieping zijn voorzien van triple glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De hal en keuken hebben een tegelvloerafwerking.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De achterzijde van de woning is op de begane grond voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- De woning ligt in een autoluwe straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 299.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1976
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte112 m²
 • Perceeloppervlakte132 m²
 • Overige inpandige ruimte8 m²
 • Inhoud419
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-10-09
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, dubbel glas, driedubbel glas en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin54 m² (10,50 m bij 5,10 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer9077
 • Oppervlakte132 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact