Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-09-11 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(9) "Spoorlaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "4"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 XP"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 12:33:24"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9889) "Wil jij wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is deze woning gelegen aan de Spoorlaan 4 iets voor jou! 

Deze uitgebouwde woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 royale slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met je in!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en hier heb je toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de garderobenis en een trapkast met een schuifdeur. Tevens heb je hier de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de berging/voorraadkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen met een zit- en eetgedeelte. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereik je middels een loopdeur de achtertuin en aan de andere zijde heb je toegang tot de voorraadkast. Deze is zowel vanuit de hal als vanuit de keuken bereikbaar. 


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met toegang tot 2 royale slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De 2e verdieping bereik je middels een vaste trap. 

De ruime slaapkamers zijn beide lekker licht en de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kastenwand. Ook geeft deze slaapkamer je toegang tot het platte dak middels een loopdeur.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een wastafel met meubel.

De oude badkamer is omgebouwd tot wasruimte en deze ruimte is volledig betegeld. Verder heb je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de aansluitingen om een wastafel te creëren.


2e verdieping:
Op deze verdieping heb je de voorzolder met toegang tot een extra kamer. 

Op de voorzolder heb je de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Nefit, 2005). Middels openslaande deuren bereik je de extra kamer. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en hier heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Ook heb je in deze kamer nog extra bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is verder voorzien van sierbestrating, borders met beplating, een stenen berging (met elektra) en een overkapping waar een knusse zithoek is gecreëerd. Tevens is de overkapping voorzien van elektra. Daarnaast heb je hier nog een terras waar je heerlijk kunt vertoeven en van de zon kunt genieten. Middels een poort bereik je de brandgang.


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. De voordeur, de toiletruimte, de wasruimte en de dakkapel hebben nog enkel glas. 
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de keuken, want deze heeft een tegel vloerafwerking en de woonkamer heeft een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en wasruimte.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking. 
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woning is aan de achterzijde op de begane grond voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare screen.
- De badkamer is voorzien van een hand bedienbare screen. 
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen (vergunninghouders) aanwezig. Voor bewoners is de 1e parkeervergunning gratis, voor een 2e auto zijn de kosten voor een parkeervergunning € 25,- per jaar. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10354) "Wil jij wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is deze woning gelegen aan de Spoorlaan 4 iets voor jou!

Deze uitgebouwde woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 royale slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met je in!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en hier heb je toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de garderobenis en een trapkast met een schuifdeur. Tevens heb je hier de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de berging/voorraadkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen met een zit- en eetgedeelte. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereik je middels een loopdeur de achtertuin en aan de andere zijde heb je toegang tot de voorraadkast. Deze is zowel vanuit de hal als vanuit de keuken bereikbaar.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met toegang tot 2 royale slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De 2e verdieping bereik je middels een vaste trap.

De ruime slaapkamers zijn beide lekker licht en de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kastenwand. Ook geeft deze slaapkamer je toegang tot het platte dak middels een loopdeur.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een wastafel met meubel.

De oude badkamer is omgebouwd tot wasruimte en deze ruimte is volledig betegeld. Verder heb je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de aansluitingen om een wastafel te creëren.


2e verdieping:
Op deze verdieping heb je de voorzolder met toegang tot een extra kamer.

Op de voorzolder heb je de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Nefit, 2005). Middels openslaande deuren bereik je de extra kamer. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en hier heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Ook heb je in deze kamer nog extra bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is verder voorzien van sierbestrating, borders met beplating, een stenen berging (met elektra) en een overkapping waar een knusse zithoek is gecreëerd. Tevens is de overkapping voorzien van elektra. Daarnaast heb je hier nog een terras waar je heerlijk kunt vertoeven en van de zon kunt genieten. Middels een poort bereik je de brandgang.


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. De voordeur, de toiletruimte, de wasruimte en de dakkapel hebben nog enkel glas.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de keuken, want deze heeft een tegel vloerafwerking en de woonkamer heeft een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en wasruimte.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woning is aan de achterzijde op de begane grond voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare screen.
- De badkamer is voorzien van een hand bedienbare screen.
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorziengingen binnen handbereik.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen (vergunninghouders) aanwezig. Voor bewoners is de 1e parkeervergunning gratis, voor een 2e auto zijn de kosten voor een parkeervergunning € 25,- per jaar.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104481" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-29 09:26:27" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "33cad2f4-e7a4-4f91-8708-093efe464220" ["tiaraDossierId"]=> int(5842408) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(70) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 17:04:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151662431.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3274aa2b0c40f49f8b7b2c840d55d0adb13f2a11563fa1b74f42241fea123cbb" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-01 09:52:52" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=bNonTkKfvkW" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:04:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdafb4a2f7ce9d7f6ced6a8eeaf414b83f5296524c389d2dc70613de98673a4b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:04:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01e31d23f5408cff56543fe2d22cf2205f67d35d62ef5ed585bea949f14e2da9" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:04:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A693904cca7b3b16f9f57a8a7c70312cd7849a18ffe012a75c4df874be89a5f32" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25a3f63c4c207b057dd00b7ad419ff1cdefe68b832767bf4352e30d4a38c0d02" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A108606a2311fcd25f0d97d612afaf2c85bd81fd146badd0b1f55d96f6c81f8b0" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afca1f530b6da42f108749a2f7141666e11d4832f9d391c570599b4f85296e99d" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03e08896530725cfd018bc6a05ff8cb6d62e66b10840b780bc8eef4cf50e410b" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0c540cfe78999397709590734baaec3902a225dd0e77cb63a68156b76da7f90" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:05:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a81e0b8c9b9818a08dfb00b3ce2ed128fdef31628dac305ff051964906dfdd1" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:06:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152884937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c8a6d3717a38e0a0014332212dfd606c98a74abc0c89e0eb356d454acfb30b2" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:06:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152885031.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A802ada7a521f4f9993ce132e06769bb998f0dd818e5a6c26d6512e0045ae1d46" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:06:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152885131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7e7d16183919036b3e22284733c7859fa596c5dd58d337801709525154dde03" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:06:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152885195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d4136e24493557931a7790f490cc1acd8655b0bea219dc4c5551103c5985334" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:21:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879071.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae961fdbe12e1953d70b75dbab8abf35d1e183f841a62abf3dc8fb8d67b9bb7f1" ["volgnummer"]=> int(206) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad89baa7197437505908e50325b78d7d4921aafa8486fb6b577373f665b5e4c54" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153052139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A217e7f4d86c9b7bab13576952886f362247af54460c5a11cc712c741472e9dba" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153052141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5abb8920f27f7e9241caf11da30498b48f165551a8aae88c3b08d22e7b27f162" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/153052515.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e84df4298da655b4fa8a9b5b8ed79753e3c3f89170a9d34a29be1922b4d5771" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa9c5fea06e1a89bb55a31a742b696f61e8c8ab2df2598fbecd9c6c52911a8a3" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e76eb777669b5e3e88a593d37aef6b3df66c30d18fdf7a8bf438fd8404d5a0a" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A411601b1abaff99ff9025c6b91050d495548b11df50ec63db88af529d84faf06" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18d9931e4d8e341a615b806ceb1695ee5bdc5e390ce6cdf03c9e786c7fab79cb" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2468d81a1e4046c1ec7d192d39148125e1fc055b6093dff5dc1689522ab80444" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad05008c03daca3d3a19653511bc10dc01f752b602dc2026a13a4f0529c68321e" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b458b763aace902057cad62dbc010f9895a713096b9ccab46a22f1418d986a5" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ff892348d5f12e6d0ff4ff7526f5a5a6135f1cd0d956de3794a33efa840c9e5" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0e4cc27850db72b0d7b44d975b0060127e9f63fb5e6b24440f5ab6cda537650" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5bc21e4fd44c6b574310da9d7843294f9784341276e4c78951cf779bc60a18f6" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9b9a2e651f56de5e3b7ea60a8d7f6df0768ad7586e81f373248cca10cc5b5c6" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152882373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4735836f4e178c9fd1efd42136b86344454e70ce67913296570231dbb42af1cc" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff080bd7b12d14ac476f14e210b1f58117b3eb35eef49dfce89cd87ec602a3bb" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac229fe91a953d37237e1c948828a005aa6f8e4a6b05178ee1b3e72d08c8bfcab" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8da168ea239ac49fcc42cb90acd37d4674b75caa5fed1948db4209b4a314bb1" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad812755ef39d82338f321bc6c21ed280522a861e75a9d15bba8d7be1b46b9ed2" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe92a1b3fd732d02f803e40ab4492979d0c5ce3df310ee8fa90924bd35aad14d" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53512c854a6cdf66865fd03ddc9a6099b4a6b4ae9b24b1e13fb054f94d2801d1" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6738870466836779636719077e6d613c2740d88f820483313fba3d6eccc2a75" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1214e2acf8e15759f43a0922e01bb0c6404500add74ac7783a0fe008e45a278" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3ab18827ac5c51916bdc7d670b941a2a7275558c12f90eeee86b0217773f214" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf487e2c4f8ce5b763d341714a59583de38fea59867ea064920a5fc4dd8a699b" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3ac3c7be80b22edf833b7747302cc1cf17512ad3235e882d1b4010d6f934198" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6bdddcbd5e018f4bbe8f19eb7f324006e6a26ef55c5710614d93830de41a70b6" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8808485c71700e74e599f901539c1414ba4e7bd85f7fa160f92bfdf6e57030f" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab27a1c948a6ad150c472171c7e1514b75cc94692b13efcb2b6d7a3c4cea2e473" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd6461257cf4a7cff86c2df0b8e733fef855c33ce318e5de817553a2f06c521e" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa351bbd1781c170db3c0395b5fa12df916f57a58c8e7ef224227e74dd6e39f75" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae4f51704680b5f76d3463425cbc5f7f7c4302c40d25ac87427d02387e58597b" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accf6b145b03d18cad919e8ff4372f67ba6285140739bbf98531c5a6c3f6f6085" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70126c0bdaca065ab41773f5cfaaa44ecb35fd9ed6ca845cf09babe5a58ed03c" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A729cbb59ad27f149670078dbe0d52d1da25fe88b952854ac366092f7f4bc0ba4" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a81e5c251f596020c76930ccd7682ef29a8e5c530516632fb85b0d9d5f00589" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0afb10d18d9a3636cd62d5697f7e0cfe70dc64de5899e70802c19d7afa834d5b" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd44d279740341e19528e9a8ca9f94a0c51a6141a835ffd8bee9916f1c211512" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fa1f352dcdca47992d3b1f2f179641c6cf622af53160237fec83501aeb32b10" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A986ca4b241dde2a78bbaf69d7a1cf90affc19780fda5c2b6bc1496bd3d023662" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0187a814a3ff96159b31372587e3e1146cf2b3df519d64b133830c26834ae14b" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af248dd0dbc41a291ed947d5f77d996772eb8472507a4bceeacf5da0fb7fac183" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879041.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e5657ef5467ed36b117015c2b4ef4c7285e92d3bc5a1025121b25f6bde54fcd" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeda3f5c869a954d1fde703c190679cd8322957e9f125224919655e26991dedfa" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd1fbc87d1e926836dd0c1ebd2ab1ec0998eed7e9faabb127eb4e563e2de3d6d" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae15bd48892a6cb89ab04919dd0be323ebc21e4a23783e2a0273743d36345485e" ["volgnummer"]=> int(59) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f453cdb171a74ebb06c7fc4644efd0219ee76d69111b2dd75205d67749d23c6" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b9f9e5f9fe3e70834e95b12cc442824901b98a2ff94afdbba9e2e318d5b92ba" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e960d7eb4479af86e355da683f981786ae0921426b3b2f2a0288a30f4d4807c" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152878901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa378d62221262e3e9d2c06fd04cc717965b8810897bfc3c78e7c88ae08b2dad2" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 10:22:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154879065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9e2badc19b45699742343fc8359c4c7406491b3a8c54a119d9a3c2e97164207" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-05 10:04:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152883997.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1612b3fd0b6bc047d59abdd62c46f01a99051ac6d4e893b5721803731a77a27" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-11 15:51:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/154970187.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A83e8cf2b9cc54235459be794bfcefb82236dea72a5e7aeb34cbd9196d8fed31c" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(269000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(33) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(129) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(344) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1964" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(8) ["woonoppervlakte"]=> int(89) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2005" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2025-02-28" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(129) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-23 17:04:48" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "4443" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(920) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(55) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(17) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(7) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(922) ["woonkamerbreedte"]=> int(357) ["woonkameroppervlakte"]=> int(33) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(9) ["keukenlengte"]=> int(407) ["keukenbreedte"]=> int(210) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(249) ["breedte"]=> int(209) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" [1]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7114315) }

Spoorlaan 4

4872 XP Etten-Leur

Vraagprijs € 269.000,- k.k.

Wil jij wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is deze woning gelegen aan de Spoorlaan 4 iets voor jou!

Deze uitgebouwde woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 2 royale slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar je heerlijk kunt vertoeven.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met je in!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en hier heb je toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de garderobenis en een trapkast met een schuifdeur. Tevens heb je hier de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de berging/voorraadkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is heerlijk licht vanwege de grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen met een zit- en eetgedeelte. Het eetgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereik je middels een loopdeur de achtertuin en aan de andere zijde heb je toegang tot de voorraadkast. Deze is zowel vanuit de hal als vanuit de keuken bereikbaar.


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met toegang tot 2 royale slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De 2e verdieping bereik je middels een vaste trap.

De ruime slaapkamers zijn beide lekker licht en de slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een vaste kastenwand. Ook geeft deze slaapkamer je toegang tot het platte dak middels een loopdeur.

De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een wastafel met meubel.

De oude badkamer is omgebouwd tot wasruimte en deze ruimte is volledig betegeld. Verder heb je hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de aansluitingen om een wastafel te creëren.


2e verdieping:
Op deze verdieping heb je de voorzolder met toegang tot een extra kamer.

Op de voorzolder heb je de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Nefit, 2005). Middels openslaande deuren bereik je de extra kamer. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde en hier heb je genoeg ruimte om al je spullen op te bergen. Ook heb je in deze kamer nog extra bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is verder voorzien van sierbestrating, borders met beplating, een stenen berging (met elektra) en een overkapping waar een knusse zithoek is gecreëerd. Tevens is de overkapping voorzien van elektra. Daarnaast heb je hier nog een terras waar je heerlijk kunt vertoeven en van de zon kunt genieten. Middels een poort bereik je de brandgang.


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas. De voordeur, de toiletruimte, de wasruimte en de dakkapel hebben nog enkel glas.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. de keuken, want deze heeft een tegel vloerafwerking en de woonkamer heeft een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en wasruimte.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woning is aan de achterzijde op de begane grond voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare screen.
- De badkamer is voorzien van een hand bedienbare screen.
- De woning is gelegen in het centrum van Etten-Leur met alle voorziengingen binnen handbereik.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen (vergunninghouders) aanwezig. Voor bewoners is de 1e parkeervergunning gratis, voor een 2e auto zijn de kosten voor een parkeervergunning € 25,- per jaar.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 269.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1964
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte89 m²
 • Perceeloppervlakte129 m²
 • Overige inpandige ruimte8 m²
 • Inhoud344
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2025-02-28
 • IsolatieGrotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2005, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin55 m² (9,20 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer4443
 • Oppervlakte129 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact