Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-10-09 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Schoonhout"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "86"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 ME"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-23 16:14:37"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9724) "Leuke tussenwoning gelegen aan een rustige weg met 3 ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden!

Deze woning heeft een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel. Daarnaast heeft u hier een fijne keuken, een bijkeuken, 3 royale slaapkamers en een badkamer. Verder is de 2e verdieping geheel naar eigen smaak in te richten en hier is eventueel nog een 4e slaapkamer te creëren of u maakt hier een hobby/werkruimte van. Ook is het heerlijk vertoeven in de zonnige achtertuin welke op het zuiden is gelegen.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien!


Begane grond – met lichte woonkamer met gezellige houtkachel en open keuken
Wanneer we de woning binnenstappen komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens creëert u hier gemakkelijk een gezellige sfeer wanneer u de houtkachel aansteekt. De trapopgang bereikt u vanuit de woonkamer middels een tussenportaal en hier heeft u nog extra opbergruimte.

De open keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar en wanneer we verder doorlopen komen we in de bijkeuken terecht.

De bijkeuken is deels betegeld en hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2003). Ook vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping. 

Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn royale kamers. Verder hebben we op deze verdieping de badkamer. Deze is volledig betegeld en is voorzien van een douche (met handdouche en mengkraan), een wastafel en een toilet.


2e verdieping – open ruimte met extra opbergruimte
Middels de vaste trapopgang bereiken we deze verdieping. Hier heeft u een open ruimte welke momenteel in gebruik is als slaapkamer. Daarnaast heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende extra bergruimte. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak in te richten ook bijvoorbeeld als werkkamer of hobbyruimte.


Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met stenen berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast is de tuin voorzien van sierbestrating, een stenen berging met elektra en een poort naar het achtergelegen grasveld.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. een gedeelte in de woonkamer, want deze heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 1e verdieping is op de overloop voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking. 
- De slaapkamer op de 1e verdieping aan de voorzijde is voorzien van een linoleum vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning is volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. de voordeur, de badkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.
- De woning is gelegen in een autoluwe straat en u heeft geen last van verkeer wat langs uw woning komt.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(15061) "Leuke tussenwoning gelegen aan een rustige weg met 3 ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden!
 
Deze woning heeft een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel. Daarnaast heeft u hier een fijne keuken, een bijkeuken, 3 royale slaapkamers en een badkamer. Verder is de 2e verdieping geheel naar eigen smaak in te richten en hier is eventueel nog een 4e slaapkamer te creëren of u maakt hier een hobby/werkruimte van. Ook is het heerlijk vertoeven in de zonnige achtertuin welke op het zuiden is gelegen.
 
Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien!
 
 
Begane grond – met lichte woonkamer met gezellige houtkachel en open keuken
Wanneer we de woning binnenstappen komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.
 
De lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens creëert u hier gemakkelijk een gezellige sfeer wanneer u de houtkachel aansteekt. De trapopgang bereikt u vanuit de woonkamer middels een tussenportaal en hier heeft u nog extra opbergruimte.
 
De open keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar en wanneer we verder doorlopen komen we in de bijkeuken terecht.
 
De bijkeuken is deels betegeld en hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2003). Ook vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.
 
 
1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping.
 
Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn royale kamers. Verder hebben we op deze verdieping de badkamer. Deze is volledig betegeld en is voorzien van een douche (met handdouche en mengkraan), een wastafel en een toilet.
 
 
2e verdieping – open ruimte met extra opbergruimte
Middels de vaste trapopgang bereiken we deze verdieping. Hier heeft u een open ruimte welke momenteel in gebruik is als slaapkamer. Daarnaast heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende extra bergruimte. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak in te richten ook bijvoorbeeld als werkkamer of hobbyruimte.
 
 
Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met stenen berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast is de tuin voorzien van sierbestrating, een stenen berging met elektra en een poort naar het achtergelegen grasveld.
 
 
Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. een gedeelte in de woonkamer, want deze heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 1e verdieping is op de overloop voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De slaapkamer op de 1e verdieping aan de voorzijde is voorzien van een linoleum vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning is volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. de voordeur, de badkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.
- De woning is gelegen in een autoluwe straat en u heeft geen last van verkeer wat langs uw woning komt.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
 
 
Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.
 
 
Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
 
 " ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104487" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-23 15:45:33" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "1d24c43d-5b5e-4c96-8bc9-eb361a3d11b7" ["tiaraDossierId"]=> int(5868259) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(57) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-28 12:46:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152043305.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae43aff5ba4baeb68edb987918226714dc8407a0c92f99c372459b659125b2c4a" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-19 16:55:58" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=jpe24oyr9j1" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157671911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13aaab03cc0b880adabe7f77336d9922cfa981b0bb7003586b822498e8018f8e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157671945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9938990b767bf6fc82f63ecd4afa22e0f86643ac1f7d296ba397bde709f77df1" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addcd6f328cb4eff0852c39c4b3ec537d9e138df9b6ad4506e9e8bb2fc38aa8b8" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672097.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d0b2231dc167b245a07c67220f7b766c78754de2d96847ca35e607890033951" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0619fe9d1843831d36a51d79a48a59aa253c57ffcfa5f9c2f9609131a170c96" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A812e0c63e0713af772b134216dbd7c4abf5f4dc1fc53604fb5bc7b336068ef86" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:08:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d065bff451fdaaa21c2deffa2b85281366dbb12c515282a8c1498a27ccb38bb" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1526130ca7a6b9a4f2ad61a540463653765407a20b48c7578c4d638859d7f244" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e4b1b5828e831a77458ebfed859a3fe9ff9ac0069b22306c0f27de53dea8d0c" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15e993845aa4fc95cadfdb7bc442e17f0413133d94bb5e16c1eae2e02d3f367c" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a764792d040c71e1cd5600a80f6a8a4335cfcccb98f2e221dbce9a9dd285058" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30c76414c8709e5675dc99d0353fcdf53fa9ca86434b5e1471a892aa9958079d" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:09:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157672555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2c45ff707ebdfbb13adca4ead699c180913272af7a3ea25e52a80ed67745b10" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157694949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5157627f9f460562dd812527ef5ea2e126188ea3a33eeda6dbc727faa812d50" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e5cc4d861a94fa27a1adecf1fb296bd8fad811e0a25cbfb4239d31d17acff61" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158280827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa029a41f071039b899a58883381c275e7b4eaede9a144150810a24d36de20b4d" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157694475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53b55ae9f57cc58cb6366ddb0877c5a04157dd7ec443d00964a91f41fe3ed649" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25acfd1e2fc7701152923003a3173483984e527ff614a82ecf6f2b433072b2c0" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A028a7aafb39a2d91b4658436052135e4b111821c272f3cc7f807f8dabdfb2c83" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157695057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91747c7ba07098afceb9020b91562caff081bf61040973f251135d233296ab9e" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe68c6a1c2331eb659682e86236677c3c09f4ab272ba6a8d917320f80101e55c" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab597190d30498109d347fc448d5f2cf04c467eb2d303ef0b70c84acc20c2b39f" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae60b32b35aeadd2b3335a13b16f12198f492a4adbf10b22ea4dd2cd0aae4c365" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47ef260858b08d1d8f8e07fa1563c8a11db77a611921621c19b067a07ef217e8" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8942d42e24005a22280a2da0646f1364603c9674eb54bf72d281cbf3e7a860b" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f73648882cd40d7da80f0cf41d464a715220ff23e21b26fa27d5eea0fc861e0" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf8e8caa43f3239b67cfff8de57847a141275fd2cc6dadcbf2eec17156d0ca13" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ab837d88a20a061f6d062c818b5beece438834381adaf752d3bd94bf13589e9" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A579a473621f61c0cfd7252677642cdd465cf4590ad30c82d6c7c7c2cbc56510e" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A103a26281b56e01f3b28c78e94416d8bd824d184bf7f75cd2a94c220fa7796fe" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5247423c137d8d4df1ca036a638e1d628c7bdbabff2967236617e49173ae14d2" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A373fca5ac4d88e8931555c04681f6744097ef62f24eb76daea057f16e05ba33d" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59467fb486162a02cd8b95ce09624af6c20acba54b99b359b99b2c6ba5d7a639" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abea5cdf05a2aa077c4608ba92158624020801f801edcf0f76089932b26585a33" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6086ca5a00d1e3f99ca172a98930747f0acf7ea2094a082d3dbe8cf1fbfebcd3" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1c99bf1f2fe14a58d7f9107550ac23aed8a065baa24034e09b4ee50f5b463df" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A059782caeeec6ced4cbf224436093c1127098cca9ffd8a75c583dec13739cb01" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fcc1da3273c6c376140762523de1b05fc82dae63a4e2140a4bca9002a3c4e14" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22ef77ecc71206bef93364872bd0cf5970fa6fb46d3e338ec81ffb4d85ca6fdb" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae98ec33e9bd3c18e9d72f9c4abfc974638a4452d2859c6998f1c423b3cad5f8b" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6560e03dc10d22ab663f884a45fe140fb969c0b4c407a53e53887ba7bf2fb54" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaaed3861105d7dc95c9de59aab0117f0f4570fba71428b29e8bfe1d67c489c12" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5ac177664d867c787bab2c8b88b1d77a8dbf1b39a5a83d33a6ee374feb9613f" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75e1ed40596b826bb766ff9ae34c59c5ffbc2fe62adc3c8ae2dcb18c73a90c2d" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac617597744fd4b0b8be6f4e3b9db250ae74291e20960fa5533c5ee16b036e258" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A923b4d92e358e2e061538884c139e399b5a8319dd0ade40b0e559f5aa5616a03" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f954be2c1b415885de7cf8bd61f846078c6e6a78dab07d032b74c1feddee889" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158118015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff7f8c78783876d13e161ae2ef241354ebb51314a478230419c668a705c8938c" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79781f3fa47b9271ca13458989782f28997800003ffc8b562d5f9bbf0fedc99e" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157670919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed9d74ce018c3cbddbe3d5042153cc46e283fa21113a40f267d0dbe4b06bdff2" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158118033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b3e9da25f8237aa5ff40b24ddc2d1762d01f74a06823eb20a17f9bd5a4a6b8e" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158118035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bf727a3f35ecb8e13392f9142f46dd12a54f129c178da8638da535e7e0eb40e" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 13:07:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157671783.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf61a0b2be0705045df3d4c4bf6fb1eef5eb9866fa2d7a0d5fa7f8285b219a87" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158117987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abff7c3bf25976ddf304d10f32a14f7e6df62b53cb3d9e74ecdc8f9724cde59c1" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 14:49:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158287501.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a148fbe17fdbba034efc292ef0b5db8acbe70194f9bb521ae73babc693ab493" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(300000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(40) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(130) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(388) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1986" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(112) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "HOUTKACHEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2003" ["cvKetelType"]=> string(18) "Remeha, Quinta 28C" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-01" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(130) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-28 12:46:13" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "9115" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(5) ["hoofdtuinlengte"]=> int(10) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(0) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(780) ["woonkamerbreedte"]=> int(511) ["woonkameroppervlakte"]=> int(40) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(6) ["keukenlengte"]=> int(243) ["keukenbreedte"]=> int(249) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(4) "GANG" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(235) ["breedte"]=> int(210) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Zolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7126721) }

Schoonhout 86

4872 ME Etten-Leur

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Leuke tussenwoning gelegen aan een rustige weg met 3 ruime slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden!
 
Deze woning heeft een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel. Daarnaast heeft u hier een fijne keuken, een bijkeuken, 3 royale slaapkamers en een badkamer. Verder is de 2e verdieping geheel naar eigen smaak in te richten en hier is eventueel nog een 4e slaapkamer te creëren of u maakt hier een hobby/werkruimte van. Ook is het heerlijk vertoeven in de zonnige achtertuin welke op het zuiden is gelegen.
 
Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien!
 
 
Begane grond – met lichte woonkamer met gezellige houtkachel en open keuken
Wanneer we de woning binnenstappen komen we in de hal terecht. Hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.
 
De lichte woonkamer is voorzien van grote raampartijen en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens creëert u hier gemakkelijk een gezellige sfeer wanneer u de houtkachel aansteekt. De trapopgang bereikt u vanuit de woonkamer middels een tussenportaal en hier heeft u nog extra opbergruimte.
 
De open keuken heeft een rechte opstelling en beschikt over diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar en wanneer we verder doorlopen komen we in de bijkeuken terecht.
 
De bijkeuken is deels betegeld en hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Remeha, 2003). Ook vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.
 
 
1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en de badkamer
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping.
 
Er zijn 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Alle slaapkamers zijn royale kamers. Verder hebben we op deze verdieping de badkamer. Deze is volledig betegeld en is voorzien van een douche (met handdouche en mengkraan), een wastafel en een toilet.
 
 
2e verdieping – open ruimte met extra opbergruimte
Middels de vaste trapopgang bereiken we deze verdieping. Hier heeft u een open ruimte welke momenteel in gebruik is als slaapkamer. Daarnaast heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en nog voldoende extra bergruimte. Deze ruimte is geheel naar eigen smaak in te richten ook bijvoorbeeld als werkkamer of hobbyruimte.
 
 
Tuin – onderhoudsvriendelijke tuin met stenen berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast is de tuin voorzien van sierbestrating, een stenen berging met elektra en een poort naar het achtergelegen grasveld.
 
 
Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking, m.u.v. een gedeelte in de woonkamer, want deze heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 1e verdieping is op de overloop voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping aan de achterzijde zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De slaapkamer op de 1e verdieping aan de voorzijde is voorzien van een linoleum vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning is volledig voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. de voordeur, de badkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.
- De woning is gelegen in een autoluwe straat en u heeft geen last van verkeer wat langs uw woning komt.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
 
 
Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.
 
 
Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
 
 

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1986
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte112 m²
 • Perceeloppervlakte130 m²
 • Inhoud388
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-09-01
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en houtkachel
 • C.V.-KetelRemeha, Quinta 28C (Gas geen combiketel uit 2003, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en glasvezel kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer9115
 • Oppervlakte130 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact