Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-10-03 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Dwergstern"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "16"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 ML"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-28 11:31:08"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9025) "Verrassend leuke hoekwoning met mooie achtertuin, gelegen in de woonwijk ‘Hooghuis’.

Deze speels ingedeelde woning is instapklaar te noemen en heeft een sfeervolle woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De voor- en achtertuin zijn erg verzorgd aangelegd. In de achtertuin kun je heerlijk onder de overkapping genieten met een goed glas wijn na een drukke dag.

Ben je enthousiast geworden en wil je de woning een keer komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je de hal binnen die toegang geeft tot de meterkast en de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vervolgens ga je naar de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met vaste kast is erg speels ingedeeld en is uitgebouwd aan de achterkant. Hier heb je tevens een verhoogd plafond met ingebouwde spotjes. Open de schuifpui en je staat in de heerlijke groene achtertuin. Het eetgedeelte bevindt zich nabij de open keuken.

De L-vormige keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, rvs spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combi- oven/magnetron (2022), koelkast en een vaatwasser (2023)


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met een ruime vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is heerlijk licht door de grote raampartijen welke doorlopen tot de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn erg ruim en hebben een mooi uitzicht over de achtertuin. In de zomer is het op de ouderslaapkamer lekker koel, want deze is voorzien van airconditioning. 

De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een badmeubel met wastafel en zwevend toilet.


2e Verdieping:
Als je boven komt valt direct de ruimtelijkheid op. Dit komt door de hoogte van het schuine plafond en de lichtinval. Op de overloop zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit, 2022) aanwezig. 

De 3e slaapkamer is erg royaal en heeft vaste kasten met veel opbergruimte. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werkkamer, maar is zeker heel geschikt als ouder- of tienerslaapkamer.


Tuin:
In de ruime voortuin, gelegen op het zuidwesten, is het mogelijk om een zithoek te creëren, waarbij je beschut kunt zitten. De achtertuin is erg verzorgd aangelegd, heeft veel privacy en is voorzien van sierbestrating, een gazon, borders met beplanting en leibomen. Vanwege de ligging op het zuidoosten kun je hier de hele dag genieten van de zon. Een schaduwplekje kun je opzoeken onder de gezellige overkapping, waar het goed vertoeven is. Bij de overkapping hoort ook een berging met elektra. Via de poort ga je naar de voorzijde van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden zijn grotendeels strak gestukt.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving. 
- In de nabijheid zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden 
 aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9469) "Verrassend leuke hoekwoning met mooie achtertuin, gelegen in de woonwijk ‘Hooghuis’.

Deze speels ingedeelde woning is instapklaar te noemen en heeft een sfeervolle woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De voor- en achtertuin zijn erg verzorgd aangelegd. In de achtertuin kun je heerlijk onder de overkapping genieten met een goed glas wijn na een drukke dag.

Ben je enthousiast geworden en wil je de woning een keer komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je de hal binnen die toegang geeft tot de meterkast en de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vervolgens ga je naar de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met vaste kast is erg speels ingedeeld en is uitgebouwd aan de achterkant. Hier heb je tevens een verhoogd plafond met ingebouwde spotjes. Open de schuifpui en je staat in de heerlijke groene achtertuin. Het eetgedeelte bevindt zich nabij de open keuken.

De L-vormige keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, rvs spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combi- oven/magnetron (2022), koelkast en een vaatwasser (2023)


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met een ruime vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is heerlijk licht door de grote raampartijen welke doorlopen tot de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn erg ruim en hebben een mooi uitzicht over de achtertuin. In de zomer is het op de ouderslaapkamer lekker koel, want deze is voorzien van airconditioning.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een badmeubel met wastafel en zwevend toilet.


2e Verdieping:
Als je boven komt valt direct de ruimtelijkheid op. Dit komt door de hoogte van het schuine plafond en de lichtinval. Op de overloop zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit, 2022) aanwezig.

De 3e slaapkamer is erg royaal en heeft vaste kasten met veel opbergruimte. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werkkamer, maar is zeker heel geschikt als ouder- of tienerslaapkamer.


Tuin:
In de ruime voortuin, gelegen op het zuidwesten, is het mogelijk om een zithoek te creëren, waarbij je beschut kunt zitten. De achtertuin is erg verzorgd aangelegd, heeft veel privacy en is voorzien van sierbestrating, een gazon, borders met beplanting en leibomen. Vanwege de ligging op het zuidoosten kun je hier de hele dag genieten van de zon. Een schaduwplekje kun je opzoeken onder de gezellige overkapping, waar het goed vertoeven is. Bij de overkapping hoort ook een berging met elektra. Via de poort ga je naar de voorzijde van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden zijn grotendeels strak gestukt.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving.
- In de nabijheid zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden
aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104492" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-07 12:40:20" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "05835f66-8475-40d2-aab0-67a2258bc53a" ["tiaraDossierId"]=> int(5863309) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(62) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-04 16:55:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152829717.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A77d7326ee13d62c43086d9ae16a9b63869fabd7ca9888e45d57e0712e889afb0" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-19 15:32:25" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=qkbTGCe8rbi" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:35:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A233aa87756b22a0890716943fb960454093d7f1082a4d9471c54117a567ab599" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab973d17998e89c2700761ac55d233d311147a0aa414cd6414b0715238c68cba3" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:35:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A389f139104a95d6cd05baa293fce66efd36b840cc8d949b74680476c17ca1338" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:36:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abac263d95f53399d9085af84c8eb1f6ad59e3062258dc576728f93a914a0083a" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:36:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c14cfe8bf161f52395c06a365ab0635dee8112f5f071a18b35fb9433db063fa" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:36:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A409181b4e0b7b80509c1cbae9e460075d5048dd50edce649782309eb1e4f352a" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:36:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85b7ffa4456c90a5cf1c4a527400444bc07bca872b9a897eb2af9684227987b5" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:37:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a3d532a6134f62cbb422ed0e69d85bdbaaa73135f699ac1eb5752e7b0ae22fd" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:37:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A201a763191bdae83daf02b7c5631d6bdb2bc26f0f69a3b2a8e9884d8a7911e43" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:37:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addbf35fba75fb55c4f12570b5861cbeafbb24aeebad2a10f781a4a5341c4cdfa" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:37:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b5b3d517ce12147765f54ce975c67c03b60a98fec59a6f2b0061d939e240b3d" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:37:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157348929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb7f4332e6d215e1731ac811e18e52a315c350b90afc97dfa825984afb0a0971" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157577107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0722ac9273723835335e3e72d569c94bfe613d48802d6bca6518a5219bba08e" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157576831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc4bf539eb2ea384bd39fdc201a194aba6586c1f2e45fe0d0191955618a6f6de" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157576981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80ec9aa9fb9dc3987865f135c09c891c54b85e177a04f12f678b00b15e3d49aa" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157576689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96b3238fb443290586e8226574492e661ecec3a9de6e5dd91fec79272b54ab0a" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A879f887f999bd20ed91a227e55f6e8eede4b066dc974c5792aa40e370d818203" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A171c1aa4be3a9ffbcc9a1a0af867de847bf9eaf213a7f168dcfb58a784927891" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78c47c600af45c13e93a419bdb89119e610bbef8a494ccc957842be7e8f92ec0" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabd3e79599ba6e2d5ed452acb5f142d6ec391d7e3927645f94ce0058bad85a1e" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67df22deaa6cc287c6dce089f243f89a74d88e0f9904129af4cba1ce9b71b3f5" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aecc428604e4a8d8118cc3c5b54dcc582d5a64895196f7144804c37e8e7f67478" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57d9e5c165c2fec88e99cda67f76d7516783c77349c0f9591e05229319f244b4" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84e2c4ee17c8ae50c9351950d86b844f737af235ac8218376a9e4138a87a8c9d" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7139953efb25e59d513daa5ba82defd25c2e7e1dd9f88a01cf9add4ddab8299c" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8b3e99b68e5f544c7e68a002d74f81528177761a08132ee8109b9f6a4613928" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38a6fc58b636bc3f88f5e1c73bcf44af95dab2f7203d8b2ee9abc09649a9a325" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd282d98de33bc61bbcc6c6900fd9c9b98884d14edac6967183d5ec0a5849519" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6b0f4c118d7c31268b8878ea43d0a74463118ca9259b8594c3849570521f9a4" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42df9b14d2a0b1c93f1ddc823bfcc96dcafe3b2d80e8fbff30a137e3055d760e" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01ae0b8febf0b49aebc4d5bdad31f91f967dd23f29080fcc34938d685a32102b" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94175fa2804434d65e6a1d3b067f4d28b694740c6d0a533617a452f333c5a046" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c04515cae4cdcc36ec6f9faf0c8b33909a7d4c845bf680086b9aa0a9f6686f5" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A953f611e74f8de1b2f1bd09badabbd357ab2f7482f5134a775ea7c6c83bf94e4" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1b8e820d8ac934ba9f957bdeee063b9fa843e7211b96af004ff3dbc89b71eac" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe9d3fe4adbbd1d21ecd9de9d14028cdfb0757faa469ea9ff0b18946c45bad91" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96eaca2bfc95a0291adbcaff6a957e34166b74e750c84a08095ae556fd6d31c6" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0e658148dfff3143eee80660d394b5ae4d9d181c7399587864e4e6faa815d55" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4419b066126bdec2606740518573b0a2692c5cec4c1dcdb8a7ec51fa8c48933" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2434b4825cd51abef338085eb184fd32a3736d480e50360e3d639d0d77028ab3" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fd2c8c00bd572ad883a9965db4534891a43b0d92477ef4cdb6ea2f7b05be33e" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8a504bea2e108219e3478b5151888976cd413c227268d99448a8b9e28cba48c" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1d415b2593d11aa380177eddc06b6f7bc5080f25b65965d3480a5ed8cb3e178" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacbca1271141ade33c002bc5db4bb6e6677fc8adf15ae96ca48998b563f964d7" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98a6b63bca7f5c64dc8885da898a646e3d7ee27d2152827a345fc3d6162e4b6f" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd03365cbcee74c7b424c4078ef87c736abbe75bd9d7f5af7827474731f43f10" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A588a78950e67e831933e524de4b10b56fa0ce24033000f8544d798f8dd378d0f" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae882acec54388446dac864dff5482a245aa1408a360ee03ce916b05079c1248f" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affc83db43a6485aa62a486c2a742f4107e24357ee1f3bb6f7d3d6a55098bcf31" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c6d093910455a75eb3c13e92cdc76a440fff50cabd9878a5f674de785a1a876" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84851c32c73da8834bddf275ad96563821ac0936ed035ad644a72069201f2c3e" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157362829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa7706a1dd8244e1d851d6460f5c8436bc97578574ed0c461196e55dba0773d2" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab30b6e13140f966db9262a666abefa50b4cc7f57d74b4a73e410b60363558375" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157362825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60f78b6715eeacb75362eb1ab41cc6ed3030099c61a8486c71cec47b055ea8d8" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157504533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3f6924348dd72d122216e1214e358e67a61a7c827e11ec5ec7ad17567e4d49f" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 12:27:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157346639.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9cbae215562a37b0633e8477f837faa63029529f2006129d896d6fbc5c43287" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:56:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157362839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b7c7387c9b4831209e68e064b6303d7c0c3010132fe1a097a46f9001759caec" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-04 14:08:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157825437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f5fa5da5f3087b8b30e4e4b48752d4a5926816af0d93d3d82398c4642835de0" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-04 15:53:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157850317.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f0f9070516044870d42d45194c68035f793c198e6a88efa865363abfc555130" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-13 09:24:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158776211.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f7617c70ed33d79e7ad233651ccaabdf12dea1489916e46090746a141e5b2ff" ["volgnummer"]=> int(206) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(329000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-10-24 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(171) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "HOEKWONING" ["inhoud"]=> int(329) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1989" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(96) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2022" ["cvKetelType"]=> string(20) "Nefit TrendLine HRC5" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2029-05-10" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(171) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-04 16:55:43" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "5977" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(700) ["hoofdtuinlengte"]=> int(900) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(63) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["daktype"]=> string(12) "LESSENAARDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(189) ["breedte"]=> int(191) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7145369) }

Dwergstern 16

4872 ML Etten-Leur

Vraagprijs € 329.000,- k.k.

Verrassend leuke hoekwoning met mooie achtertuin, gelegen in de woonwijk ‘Hooghuis’.

Deze speels ingedeelde woning is instapklaar te noemen en heeft een sfeervolle woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De voor- en achtertuin zijn erg verzorgd aangelegd. In de achtertuin kun je heerlijk onder de overkapping genieten met een goed glas wijn na een drukke dag.

Ben je enthousiast geworden en wil je de woning een keer komen bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor, dan plannen we graag een bezichtiging in.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je de hal binnen die toegang geeft tot de meterkast en de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vervolgens ga je naar de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met vaste kast is erg speels ingedeeld en is uitgebouwd aan de achterkant. Hier heb je tevens een verhoogd plafond met ingebouwde spotjes. Open de schuifpui en je staat in de heerlijke groene achtertuin. Het eetgedeelte bevindt zich nabij de open keuken.

De L-vormige keuken heeft diverse kasten en laden, een kunststof werkblad, rvs spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, combi- oven/magnetron (2022), koelkast en een vaatwasser (2023)


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop met een ruime vaste kast, 2 slaapkamers en de badkamer. De overloop is heerlijk licht door de grote raampartijen welke doorlopen tot de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn erg ruim en hebben een mooi uitzicht over de achtertuin. In de zomer is het op de ouderslaapkamer lekker koel, want deze is voorzien van airconditioning.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een badmeubel met wastafel en zwevend toilet.


2e Verdieping:
Als je boven komt valt direct de ruimtelijkheid op. Dit komt door de hoogte van het schuine plafond en de lichtinval. Op de overloop zijn de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de cv-combiketel (Nefit, 2022) aanwezig.

De 3e slaapkamer is erg royaal en heeft vaste kasten met veel opbergruimte. Momenteel is deze ruimte in gebruik als werkkamer, maar is zeker heel geschikt als ouder- of tienerslaapkamer.


Tuin:
In de ruime voortuin, gelegen op het zuidwesten, is het mogelijk om een zithoek te creëren, waarbij je beschut kunt zitten. De achtertuin is erg verzorgd aangelegd, heeft veel privacy en is voorzien van sierbestrating, een gazon, borders met beplanting en leibomen. Vanwege de ligging op het zuidoosten kun je hier de hele dag genieten van de zon. Een schaduwplekje kun je opzoeken onder de gezellige overkapping, waar het goed vertoeven is. Bij de overkapping hoort ook een berging met elektra. Via de poort ga je naar de voorzijde van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden zijn grotendeels strak gestukt.
- Er bevinden zich voldoende gratis parkeergelegenheden in de directe omgeving.
- In de nabijheid zijn vele voorzieningen zoals winkels, scholen en horecagelegenheden
aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 329.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHoekwoning
 • Bouwjaar1989
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte96 m²
 • Perceeloppervlakte171 m²
 • Inhoud329
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2029-05-10
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit TrendLine HRC5 (Gas geen combiketel uit 2022, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin63 m² (9,00 m bij 7,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakLessenaardak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenAirconditioning en schuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer5977
 • Oppervlakte171 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact