Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-11-01 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(16) "Vlaanderenstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "13"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 AL"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-28 15:49:13"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9252) "Wil jij wonen in de geliefde woonwijk ‘De Baai’ met diverse voorzieningen in de nabijheid? Kom dan zeker eens bij deze leuke tussenwoning kijken!

Deze ruime tussenwoning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers, een nette badkamer en een fijne achtertuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heb je alle voorzieningen binnen handbereik.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.


Begane grond – met lichte woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de woonkamer.

Wanneer we de woonkamer binnenlopen dan geniet je direct van de lichtinval. Dit komt door de grote raampartijen aan beide zijden. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor het hier heerlijk ruim is.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser, een spoelbak en een granieten werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en deze geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning ligt 1 slaapkamer en de andere slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met een meubel, een zwevend toilet en een designradiator. 


2e verdieping – met 4e slaapkamer en bergruimte
Wanneer we de 2e verdieping bereiken komen we op de overloop terecht. Vanuit hier hebben we toegang tot de berg-/wasruimte en de 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is een ruime kamer die is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Je geniet hier dus heerlijk van de ruimte en van de fijne lichtinval. Daarnaast heb je in deze slaapkamer nog voldoende bergruimte achter de schotten en een airco.

In de berg-/wasruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2017) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook in deze ruimte heb je nog voldoende bergruimte achter de schotten.

Tuin – met overkapping en stenen berging
De woning heeft een voor- en achtertuin. De onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft sierbestrating, een overkapping en diverse elektrapunten. De overkapping beschikt over een lichtkoepel, zodat hier nog fijn het licht naar binnen kan schijnen. Je kunt hier heerlijk vertoeven. Verder heb je in de tuin nog de stenen berging en deze is voorzien van elektra. Met een poort is de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het raam aan de achterzijde van de woning op de begane grond.
- De begane grond en 1e verdieping hebben betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- 2 slaapkamers zijn voorzien van een airco.
- Scholen, sportvelden, supermarkt en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows. 
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9712) "Wil jij wonen in de geliefde woonwijk ‘De Baai’ met diverse voorzieningen in de nabijheid? Kom dan zeker eens bij deze leuke tussenwoning kijken!

Deze ruime tussenwoning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers, een nette badkamer en een fijne achtertuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heb je alle voorzieningen binnen handbereik.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.


Begane grond – met lichte woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de woonkamer.

Wanneer we de woonkamer binnenlopen dan geniet je direct van de lichtinval. Dit komt door de grote raampartijen aan beide zijden. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor het hier heerlijk ruim is.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser, een spoelbak en een granieten werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en deze geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning ligt 1 slaapkamer en de andere slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met een meubel, een zwevend toilet en een designradiator.


2e verdieping – met 4e slaapkamer en bergruimte
Wanneer we de 2e verdieping bereiken komen we op de overloop terecht. Vanuit hier hebben we toegang tot de berg-/wasruimte en de 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is een ruime kamer die is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Je geniet hier dus heerlijk van de ruimte en van de fijne lichtinval. Daarnaast heb je in deze slaapkamer nog voldoende bergruimte achter de schotten en een airco.

In de berg-/wasruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2017) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook in deze ruimte heb je nog voldoende bergruimte achter de schotten.

Tuin – met overkapping en stenen berging
De woning heeft een voor- en achtertuin. De onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft sierbestrating, een overkapping en diverse elektrapunten. De overkapping beschikt over een lichtkoepel, zodat hier nog fijn het licht naar binnen kan schijnen. Je kunt hier heerlijk vertoeven. Verder heb je in de tuin nog de stenen berging en deze is voorzien van elektra. Met een poort is de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het raam aan de achterzijde van de woning op de begane grond.
- De begane grond en 1e verdieping hebben betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- 2 slaapkamers zijn voorzien van een airco.
- Scholen, sportvelden, supermarkt en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows.
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104510" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-28 15:49:01" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "f6104408-1c02-4b78-a5b2-71ea016b87a9" ["tiaraDossierId"]=> int(5889019) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(53) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-25 16:53:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156850115.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9fff08d5ff52bdc85cc215a4fa523195783aa83a8b903f54a348dbfb9780387" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:16:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601071.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb89d385c5e4ba85e20ef6436511a560b2ee64fbe7280f492e99d25dcf4a8e80" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-24 12:36:06" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=K2tfYgDA7sR" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:53:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b38c419f068fda99ebfb398444fb50062779ba2f1b66cb68f02c6d56ae64b4f" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c36c32a400b1e3b87826065363c53ae7ee91215f63cdda7f6dc9424a3286ba4" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07c49743994ff92b7777e234e67d28c59b7c7e982583d8ad263b69c7ea27228f" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96882b0f2815be8a2b0ef70b525c504f5a3d25eb7adda4119226aa4f98a62921" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb79564e0fad67235828e0ef8fce9d1888909c1951db1cc0dfcc77afc3d92d1c" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3771af30773435ff8e2a1145de31b16116ab09743a5dcd6a9b15361af3ba9a35" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc8c4fc5795d9881afc4e466618af19cc582e04909035b685304ab5c0dfa3153" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:54:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dd3d9cdbaae176fff1957bbfa889b180948086f6d10f6bc8774ff26e0582237" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:55:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A574f026e95e378796d5a86fbe01d100ed0e8debb87a65fb3647732e268578581" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:55:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afac125f18570eaf5cdd7a25f39c2481e84d29972d454d3003e28ecab00b15aae" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:55:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f88d1f803c53b5a3f79ffd1c418c5206e5b57a90d8c661e441bbc29665a0580" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:55:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa7a6d4ba62ad8888f91020b68019d317866ec7312ae9cfc2785c489219fc430" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160361565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c58647423920c1edbbdb7d3c797a27f35e8a01e3bdc0cab9d315fec83ab0695" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A223c77765a644af7ae28543ffbd41e8e4f9f152ec20df3fd05778b1f144cfe73" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27d5e9df010ee6b4b1922ed66151c809c5980ce312b29c4aa1e6e5e752f026f2" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160361597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae03a2054a56d50075b73392c2c99da9c952e8ccba117ab35390c5457260894bd" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160361529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9f24e8babb1d1e960e0bcc76ae2e3c625022dabfd8d73e9dc2d4c5368c2109b" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84f5776035fd94f1b0bd335f9a6adfb1cbc43d207a57c3f7c395125ddcc6133e" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97cdede8079f47db5ff7490e3093681f508408357dda6b3ee4c1d607cf4fc74a" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad50c3320cf3350a63d0aef27384fb35b8f69a88541dad3375ca1f75d47fb0387" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ea4027fe4f1281eac7ec8350bf19e01e3104ba82f744d0870686b535d5f509f" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad95bffc4b7a452eaca022eccbe36f7e812061c0e6ab6330424b1f205c9f58ae2" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0533ad1a4f66518e67adc2764aedfab60ae809d6cf6c837980cb9d60df120723" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aada8aa2552748fef5212b23579117586f24246d2ad3ea7182fa0c466cad3dcb0" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace3008dedfdfa5af2beb174ec060f9db4fe284f0ee12726ef673fe9653c27c54" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addbcf902c6769db57b3d030ebee31a893465d37a63f2d84c98d055706b865aea" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0b74e4a6ec2d4a0c6f329510cd1dc152807de8ed057b64e95a5e6c8aaaa4c38" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d2842800d7f41e823ef62483a66ac3c299f1c8dc295d20aaaeeb257548d8e16" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae913354eae5e83286705d30e9308cfc55e35b0159011a17b67dda61b13c388c3" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e7c7b1d8ef5f87803309ee7a49e4cd35747c893af2ea008e22760c3a2fdf711" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24d0d7730dfb7d21ee3064e538962f29acf09ae877e09973a82aca57f0c9634b" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8bc9d9bb9897e8a6f78402afa1bf3042c10d3c8d06746afc989b5d8dd5ddf93" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00100a883719b771ca376e7075defd157fcc200a85c86d906b51560ee98a163a" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c2b98025a026f082b3467e5aa4d28734fee216f41ede04a2742b95d9aea6245" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa927f22b8cd8147731300aad330bc72e19f7098c1ef1208ab6361ce002cb3746" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4df6575913b2514f88bc5afdad28b6c63ee2506556896734e35cce04d6d6ca4e" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b831bd162f8ba417428215a664e7f3f9f80fd946c92bf693fed937d4ce2dab2" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04e3c5b1dd6206f510e422f89b68cb5feef768669e9cd4f32eb0db2150ab75c0" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58de3d9609cc0ce2304e356abfb55ef486bca8eefcd3a3e6a62be29eee1b108f" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e2392f906e47f8e006b32f0a504311fe1ed86f2feafde1e46ea28f030cdeded" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d60364b33e74060ebb59a7cb5aa4674959570a3df29f74f2b1d825f97f9e9b2" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1833228fc57d3515067a01cf1f0c1bfcc636b896564ff448ab7db87024a0bf80" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0abb7042ec8ddc28e4c820f3978d219983d31655a606b93ef47f795fc19251b5" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7611833f30df4d40226b3b4f7332f0514cbb7589b3af1861db1849d231c4e0e3" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47620940c1c15807b09b091327f9d9784cd415c9a2cca02aec82f6b3b456a9a5" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a0af085fa61f8dccd4e58322b497a89c862f8ba8b788c3f494e7e8f172795fc" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A815467f9711ac29d312abf6f9ef93c05215502f867a75d3ac40c626f0c1392e6" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5046d1856bb7691f543e2f5f11663f63057af4ae9e5e6b8c32fa334a70a080e4" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 13:52:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160093029.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A736494d10a08343095c0162638b833bc63def8116407b0b80501e40a8364caf6" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 11:19:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601067.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9a4baad58bd066c9d18ed6136b8a4fb1edb7cb843197d8c4617824925a9dbd0" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(319500) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-17 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(28) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(160) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(404) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1971" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(5) ["woonoppervlakte"]=> int(113) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2017" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2027-06-22" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(160) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-25 16:53:39" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "1945" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1150) ["hoofdtuinlengte"]=> int(590) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(68) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(12) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(770) ["woonkamerbreedte"]=> int(366) ["woonkameroppervlakte"]=> int(28) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(320) ["keukenbreedte"]=> int(233) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(226) ["breedte"]=> int(197) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7254743) }

Vlaanderenstraat 13

4871 AL Etten-Leur

Vraagprijs € 319.500,- k.k.

Wil jij wonen in de geliefde woonwijk ‘De Baai’ met diverse voorzieningen in de nabijheid? Kom dan zeker eens bij deze leuke tussenwoning kijken!

Deze ruime tussenwoning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 4 ruime slaapkamers, een nette badkamer en een fijne achtertuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast heb je alle voorzieningen binnen handbereik.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor voor het plannen van een bezichtiging.


Begane grond – met lichte woonkamer en open keuken
We komen binnen in de hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de woonkamer.

Wanneer we de woonkamer binnenlopen dan geniet je direct van de lichtinval. Dit komt door de grote raampartijen aan beide zijden. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor het hier heerlijk ruim is.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pits gaskookplaat, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een vaatwasser, een spoelbak en een granieten werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping – met 3 ruime slaapkamers en nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en deze geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning ligt 1 slaapkamer en de andere slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning. De grote slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een airco.

De volledig betegelde badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met een meubel, een zwevend toilet en een designradiator.


2e verdieping – met 4e slaapkamer en bergruimte
Wanneer we de 2e verdieping bereiken komen we op de overloop terecht. Vanuit hier hebben we toegang tot de berg-/wasruimte en de 4e slaapkamer.

De 4e slaapkamer is een ruime kamer die is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Je geniet hier dus heerlijk van de ruimte en van de fijne lichtinval. Daarnaast heb je in deze slaapkamer nog voldoende bergruimte achter de schotten en een airco.

In de berg-/wasruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2017) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook in deze ruimte heb je nog voldoende bergruimte achter de schotten.

Tuin – met overkapping en stenen berging
De woning heeft een voor- en achtertuin. De onderhoudsvriendelijke achtertuin heeft sierbestrating, een overkapping en diverse elektrapunten. De overkapping beschikt over een lichtkoepel, zodat hier nog fijn het licht naar binnen kan schijnen. Je kunt hier heerlijk vertoeven. Verder heb je in de tuin nog de stenen berging en deze is voorzien van elektra. Met een poort is de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning beschikt over elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het raam aan de achterzijde van de woning op de begane grond.
- De begane grond en 1e verdieping hebben betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- 2 slaapkamers zijn voorzien van een airco.
- Scholen, sportvelden, supermarkt en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Baai
De Baai is een woonwijk die zich net boven het centrum van Etten-Leur bevindt: op de oude grens tussen Etten en Leur. De woningen zijn in de jaren zestig en zeventig gebouwd en er is veel variatie. In de wijk staan eengezinswoningen, maar er zijn ook villa’s en bungalows.
Kenmerkend voor deze kleine en kindvriendelijke wijk zijn de groenzones, de aanwezigheid van speeltuintjes, een dierenparkje en de ruim opgezette straten. Scholen zijn vlakbij en op sportpark De Lage Banken zijn voetbalclub Unitas en atletiekvereniging Achilles gevestigd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de Aldi. Of u rijdt wat verder voor bijvoorbeeld de Jumbo of de Lidl. Aan de andere westkant van de wijk, richting het centrum, bevindt zich het trein- en busstation met verbindingen naar Roosendaal en Breda. De ligging van De Baai is gunstig en de wijk is goed bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 319.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1971
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte113 m²
 • Perceeloppervlakte160 m²
 • Overige inpandige ruimte5 m²
 • Inhoud404
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2027-06-22
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2017, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin68 m² (5,90 m bij 11,50 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer1945
 • Oppervlakte160 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact