Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 11:11:58"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(14) "Stationsstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "41"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 TA"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104512"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-09-18"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 11:11:57"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "2a7b2a34-28cd-46b9-9e4f-cead529efe24"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5869115)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10903) "Wilt u wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning iets voor u!

De woning heeft 15 zonnepanelen, een knusse woonkamer met open leefkeuken en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft de woning op de 1e verdieping nog 2 slaapkamers en een badkamer en een fijne tuin waar u kunt genieten van de privacy. U hoeft bij deze woning ook nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op eigen terrein meer dan voldoende ruimte hebt om uw auto te parkeren.
Bent u net zo enthousiast als wij over deze woning? Neem dan contact met ons kantoor op en we plannen graag een afspraak met u in!


Begane grond – met knusse woonkamer, open keuken, badkamer en slaapkamer
Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping met de meterkast en de omvormer van de zonnepanelen. Verder hebben we hier de garderobe, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en u ervaart hier direct een knusse sfeer. Wanneer u de gashaard aansteekt maakt u het hier meteen gezellig. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Bij het eetgedeelte geniet u van een fijne lichtinval vanwege de boven geplaatste lichtkoepel. Deze koepel kan open en is voorzien van zonwering en een hor. 

Vanuit het eetgedeelte staan we direct in contact met de ruime leefkeuken. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met diverse opbergladen, een 3-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een spoelbak met kokend waterkraan, een vaatwasser, een composiet werkblad en een eetbar. Daarnaast heeft u hier een vaste kastenwand met een stoomoven, een combi-oven/magnetron met warmhoud lade, een koelkast en een vriezer. Kortom een keuken die van alle gemakken is voorzien! 

In de kastenwand bevindt zich ook de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2023). Daarnaast is de achtertuin te bereiken via de schuifpui.

Wanneer we vanuit het eetgedeelte doorlopen naar het achterste gedeelte van de woning komen we in de wasruimte, de badkamer en de slaapkamer. 

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Boven de wasruimte en de badkamer heeft u zo’n zelfde lichtkoepel als boven het eetgedeelte.

De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel. We lopen direct door naar de slaapkamer en wanneer u hier binnenloopt ervaart u een waar vakantiegevoel. U staat hier direct in contact met de achtertuin vanwege de grote glazen schuifpui. Daarnaast heeft u in de slaapkamer nog een grote vaste kastenwand waarin u al uw kleding kunt opbergen.


1e Verdieping – met 2 slaapkamers, een werkkamer en een 2e badkamer
Wanneer we weer in de hal zijn gaan we met de trap naar de 1e verdieping. Hier hebben we een overloop en deze geeft toegang tot de 2 slaapkamers. Ook is met een luik de bergzolder bereikbaar.

De ene slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en de 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook toegang tot de werkkamer en de 2e badkamer. Dit is ideaal voor als u logees over de vloer heeft, want zij kunnen dan gebruikt maken van hun eigen badkamer. 

Met een schuifdeur bereiken we de werkkamer. Deze ruimte is ook gemakkelijk om te toveren tot een inloopkast. Wie wil dat nou niet? Met een open doorgang is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een ligbad en een inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet en een waskom met een meubel.


Tuin – met gazon, diverse terrassen, een overkapping en houten berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een oprit met carport. Deze oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s. 

In de achtertuin zit u heerlijk beschut en kunt u echt genieten van de privacy. De tuin beschikt over diverse terrassen en een zithoek, zodat u zowel de zon en de schaduw op kunt zoeken. Daarnaast heeft u hier een overkapping, zodat u dus nog lekker lang buiten kan blijven zitten. Als u naar boven kijkt kunt u hier uw eigen druiven plukken, heerlijk vers uit eigen tuin! Verder hebben we hier een houten berging (voorzien van elektra) en deze is met de openslaande deuren bereikbaar. Deze zit aan de woning vast een loopt door tot aan de voorzijde, dus u kunt hier gemakkelijk van voor naar achter toe. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ glas.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking (2023).
- De cv-ketel is vernieuwd in 2023.
- De woning is heeft 15 zonnepanelen.
- De woning ligt op loopafstand van het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving aanwezig. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11363) "Wilt u wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning iets voor u!

De woning heeft 15 zonnepanelen, een knusse woonkamer met open leefkeuken en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft de woning op de 1e verdieping nog 2 slaapkamers en een badkamer en een fijne tuin waar u kunt genieten van de privacy. U hoeft bij deze woning ook nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op eigen terrein meer dan voldoende ruimte hebt om uw auto te parkeren.
Bent u net zo enthousiast als wij over deze woning? Neem dan contact met ons kantoor op en we plannen graag een afspraak met u in!


Begane grond – met knusse woonkamer, open keuken, badkamer en slaapkamer
Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping met de meterkast en de omvormer van de zonnepanelen. Verder hebben we hier de garderobe, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en u ervaart hier direct een knusse sfeer. Wanneer u de gashaard aansteekt maakt u het hier meteen gezellig. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Bij het eetgedeelte geniet u van een fijne lichtinval vanwege de boven geplaatste lichtkoepel. Deze koepel kan open en is voorzien van zonwering en een hor.

Vanuit het eetgedeelte staan we direct in contact met de ruime leefkeuken. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met diverse opbergladen, een 3-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een spoelbak met kokend waterkraan, een vaatwasser, een composiet werkblad en een eetbar. Daarnaast heeft u hier een vaste kastenwand met een stoomoven, een combi-oven/magnetron met warmhoud lade, een koelkast en een vriezer. Kortom een keuken die van alle gemakken is voorzien!

In de kastenwand bevindt zich ook de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2023). Daarnaast is de achtertuin te bereiken via de schuifpui.

Wanneer we vanuit het eetgedeelte doorlopen naar het achterste gedeelte van de woning komen we in de wasruimte, de badkamer en de slaapkamer.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Boven de wasruimte en de badkamer heeft u zo’n zelfde lichtkoepel als boven het eetgedeelte.

De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel. We lopen direct door naar de slaapkamer en wanneer u hier binnenloopt ervaart u een waar vakantiegevoel. U staat hier direct in contact met de achtertuin vanwege de grote glazen schuifpui. Daarnaast heeft u in de slaapkamer nog een grote vaste kastenwand waarin u al uw kleding kunt opbergen.


1e Verdieping – met 2 slaapkamers, een werkkamer en een 2e badkamer
Wanneer we weer in de hal zijn gaan we met de trap naar de 1e verdieping. Hier hebben we een overloop en deze geeft toegang tot de 2 slaapkamers. Ook is met een luik de bergzolder bereikbaar.

De ene slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en de 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook toegang tot de werkkamer en de 2e badkamer. Dit is ideaal voor als u logees over de vloer heeft, want zij kunnen dan gebruikt maken van hun eigen badkamer.

Met een schuifdeur bereiken we de werkkamer. Deze ruimte is ook gemakkelijk om te toveren tot een inloopkast. Wie wil dat nou niet? Met een open doorgang is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een ligbad en een inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet en een waskom met een meubel.


Tuin – met gazon, diverse terrassen, een overkapping en houten berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een oprit met carport. Deze oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.

In de achtertuin zit u heerlijk beschut en kunt u echt genieten van de privacy. De tuin beschikt over diverse terrassen en een zithoek, zodat u zowel de zon en de schaduw op kunt zoeken. Daarnaast heeft u hier een overkapping, zodat u dus nog lekker lang buiten kan blijven zitten. Als u naar boven kijkt kunt u hier uw eigen druiven plukken, heerlijk vers uit eigen tuin! Verder hebben we hier een houten berging (voorzien van elektra) en deze is met de openslaande deuren bereikbaar. Deze zit aan de woning vast een loopt door tot aan de voorzijde, dus u kunt hier gemakkelijk van voor naar achter toe.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ glas.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking (2023).
- De cv-ketel is vernieuwd in 2023.
- De woning is heeft 15 zonnepanelen.
- De woning ligt op loopafstand van het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-10 06:00:00" } ["media"]=> array(74) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-20 15:38:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156325215.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9707d7918b42dbd3d828deaa0b72301d47a3d54f4d1c6e865b142c120462fce" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea8969d3398360c4fe2df8be53bc159ff0f887640a5cf1128bad9d0aef2c32d3" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:24:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacb8bd68586d6a447cd721d71f1a59526ed1559509b0ab33cc33471153d4750d" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:24:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A290034e2a3ea3e9b65d5680852424393a8917c16501bfe20ba17613be8d64ec0" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:25:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaaafbae5f2201a19296031b60763132911ecf6d64784e5b99a3669d03f81410" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:25:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b61234c53d060a20e0365a14385d7c97e95bcb0ec17e78d05e961dea1ac68af" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:25:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2aa6c23424fa8c6ff25bcaba2d09e4ce30d79974db28f16f5824ea78070b9c0" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:25:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add136c80fb2b02935faa1c11249f700da6d5bb9dae3919638e044891d9a9df2d" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:26:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A877e114ed63c15410ce850bbc54898e35f137c40531c15b598e8f69b92ba2f50" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:26:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fcb084e273989c3af39f1124ea0fa873ced947ade80fa10731ec53b26c01263" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 10:26:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158059837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72ab9f7a7c091c867d8d0332189b858163f17472cd2130735b7d5f99ce4964bb" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:28:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158073907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75cd68cc376e16b0cac7bf8baded811f3f20187563b0cd0aace7fba25cd070df" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:28:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158073981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31d909056ea56c12492000977ad87e9e1e0e52738447a059517524d9b74c85f8" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:29:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1378d589505ba2972831dde33c5db5ca6e05139985afa0e9c067d03c3efe0860" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:29:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23eb4d2220dc3b644689bd85e8e96840b1fd96ba9cd5e4df31c741d928d14278" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:29:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60a65adc2da6e27773cc0da5f2c37a3e7fdc3c19ac8403db18c212c423e0f5e2" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:29:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cc9e9877d8969b2e4b4c028d9ce990a0b4ffcb47466365a74790d3a76a1b513" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:29:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad539460763209d83391b9ed42e621b180600d6cce460a239e0ee765ab5c17d78" ["volgnummer"]=> int(4018) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:30:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae66af34ece9975f61ebfecd67305918bdedf52444e96899071c6966264ec68dd" ["volgnummer"]=> int(4019) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-06 11:30:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158074259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98e1a6470e5cb1c4c407d83baef83769144cde0ae3b8ded59482af24812c826d" ["volgnummer"]=> int(4020) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-10 12:42:04" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Lbaq8Rwqv6o" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d5938d64801878814ac3757a021d0719389df30804a28bd51a9245b20f39b33" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7306558963043169003f89017487f46f5b77bcb3176152e1c08f02f0c34d2fa" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158316769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac82bc5ed204de8679364eb30a17a54fffc23cbb1bb66beff423fdacda2c2c3b2" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158316451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A697d905f995c0e2d6bed3c762481e8205d5ec39efdfaf8e8cc962308052c8800" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158316693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa72b8d85c543525a002aa1cedd46dbd8231d57be3e9ea02cd45b65eb139dfd70" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158057917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3074716ea7d3bef894355ff91df1d7aae5f6ea8b8005a2dfc46201891bab39e1" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4eba761f703c1d1f7fe461c5e4cb51cda5e0ea3620cdc650e9d5fbfcda5add5" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf1b717117027e6d1caff8de7733ef3d6ad0d3d61020559907ae53c202e78306" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbf8bffb62138761f154a67e2bb9b90f35cb48f74dd301a5b4fecd5bbbc18fbc" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe0213766a14b6035b9fac39d6fda40b0469a2914ff4e2277808dd336d5a48b0" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dcb40f8004c3a0776914f883d054b405441b84a5bd6643a0d339a6ae09df144" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1cd4bde235dcc6998153e6e2f1a9c978f9d19a42b38adb69ecfcb3d7895ca39f" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea9f07ad339c8032a9d23676492317ae27d5dec6ae7c0bbaae4ffe8b3a3df439" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9937bd450ec7934b35037322d9abee228d1d0102afda69f53ae2bf4554c6a91e" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0ac8815f8c3627c56e27eb621eebbf3384e58ac08079c49e1d62bd9eb249861" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8644aad51690395269c467fead6b997823d50f2b019afdf201319463f1328e81" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedcf2a43c121196055513d6fe017a5822fae53f33cc2f6af86ee80f637c97cbb" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67b767bef191c28db47d94351d7108fad868ec2ec5c86b3370d026deca49d0d6" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A878e775031939cdd22d475ea5dac4ff2d42317452d4683a72ae249a1180cd650" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab966f55e6e1ff0af405fa4c068bc2bf439bd8693660f15bb778c8a5ad3b2a2b2" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A267597d815d920f0aeddb6b03f7446b2bc84bd95dee8a24b1d540be575269436" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e4fa73885b530a05ad7f9c76cf3a3f5f9d0e77676e574bb4e2fd1eacd6606a6" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158057919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac75b075ff27542093ba1cd5482e2824a0c5200f041373c074207680a11c07e0b" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac355c995309f2a2c1f286c9056c253fd102d17a357f3344cc6a211b090253ab2" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7246977580b754057e86dd6448c771ec36d03181cebc428564e724461e81e4b7" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5ac2617b00c3e1cc6e6198ddc60ba66fba98687bfe08edc95c64357cb8b8427" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac525327b83fb1e8f3a6ea210f38b178fb2941186a25b43ee0d98e73bcd8f8c5f" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29d61160078a9f300fc8f44274db2bed8a6ebead2595521aeaedfb1322e16453" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054515.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2003ece96a50cea826e368bf9e15913f1a546ec1d37dac3d9bba5ab3946626fc" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158057921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1741526d3a33bf4ed09a999468181f8f68f091ef7d91b91d6ed367f9b17a4195" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf668e658ae53d741e2dd6850f169e1487c9afd0df2ae90ea777fffb5173ef74" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd172bedb88f7a01a49985beabbfb2f29d2a80fef738044dfd526baaffa8cbc2" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add6d28a6f28254060db22b17a59faa4f3978efcc028b3ad2e84febff272347b6" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afde54295db41bdee093cce0eb29175fd914da1fcfe3b5f5a5b6955d20b22e9df" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcae0c6ea250ffbabfaea7fecf52a327ab1553d18b56b0af6409694cc4cd53e7" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5c14207d80bb7495d25c997ee94d5b7a1fc334436ab869bed2099d3629d260d" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f8816487933909149e9aa0e35540f5c26629ea6fb7ef00bd845642034b48d3f" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf65441556e19e0ec5b5018fdadaffd138f7e9aeadb43c7de747a50bf3d716cb" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158057923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7f67532ce3496bb0fd19b0ab3b179a27fd92b25698a019bc260b2706776fd71" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A322121dc8558eced1dc9a153a213f9340d2fc2a52ae823dc7c05abdb1c4b2ff1" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e506c141a20fd7d159e6322f2127712113ca53796f06235785c9481ac9a7911" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A003fc6f6b2d64dfa6b75e7532255c5961fa3938054c3e5779caf7986e45742bc" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9e74bec4010953a7053a33076caadf20c1ed5047485ffab42ea1be0320924e9" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad966c1da6c59f3623ed85a11d0ea7a9c13eac25fe4a6d5a134d39cb19d14ce04" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93ccd842b7277512c601ec26a5a9b699dc6aa2a7667b2989be2bd20a91b5c7d5" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A098e78f33adea04fb9347e9ee95f4cfa8cc316565f3f685d5f1ca573b232bca3" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 16:55:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158054527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4506a854bbf6493b02e1e172de9c64dfecdde5235ba6193ac5a38bff22b8c9c5" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-10 09:17:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158347643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b7c837fbd9952077470c8c615260251731364c2dd3e9304a769d92da1f4476f" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-10 09:17:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158347641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A482fc610bdc2b331a4382b0ea21482af989bd4962873da4273c1f76f3ff49ddc" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 12:41:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157946985.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A254b67c047d8b156079b1c55e37143c6f92adf2be94c07b7a70838eb7b6455a9" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-10 14:18:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158422251.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae792e18f22d9490cab636f9c4ae658f1813b3fb9e6a10f318dedf09000cc10b1" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:54:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159004985.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A245fe755df7c0c90d5b627ec233062ed2da036d6a5590b8790d7ebbd10c586a1" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 14:06:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159007261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6deb2424c37fb30108bab6cd6f1f9d23531240e78f3d956fda019d56a65f7393" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(535000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-10 00:00:00" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(35) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(314) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "SCHUIFPUI" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(507) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1958" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(12) ["woonoppervlakte"]=> int(126) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(8) "GASHAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2023" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-19" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(35) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> int(332) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(499) ["woonkamerbreedte"]=> int(708) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(7) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["breedte"]=> int(367) ["lengte"]=> int(191) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(8) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["breedte"]=> int(341) ["lengte"]=> int(230) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(6) "Zolder" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(32) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(7) "CARPORT" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(650) ["hoofdtuinlengte"]=> int(910) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(59) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(314) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-20" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-20 15:38:47" ["perceel"]=> string(4) "4400" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7255995) }

Stationsstraat 41

4872 TA Etten-Leur

Vraagprijs € 535.000,- k.k.

Wilt u wonen op loopafstand van het centrum van Etten-Leur met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze woning iets voor u!

De woning heeft 15 zonnepanelen, een knusse woonkamer met open leefkeuken en een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast heeft de woning op de 1e verdieping nog 2 slaapkamers en een badkamer en een fijne tuin waar u kunt genieten van de privacy. U hoeft bij deze woning ook nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op eigen terrein meer dan voldoende ruimte hebt om uw auto te parkeren.
Bent u net zo enthousiast als wij over deze woning? Neem dan contact met ons kantoor op en we plannen graag een afspraak met u in!


Begane grond – met knusse woonkamer, open keuken, badkamer en slaapkamer
Via de overdekte entree komen we binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping met de meterkast en de omvormer van de zonnepanelen. Verder hebben we hier de garderobe, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein) en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en u ervaart hier direct een knusse sfeer. Wanneer u de gashaard aansteekt maakt u het hier meteen gezellig. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Bij het eetgedeelte geniet u van een fijne lichtinval vanwege de boven geplaatste lichtkoepel. Deze koepel kan open en is voorzien van zonwering en een hor.

Vanuit het eetgedeelte staan we direct in contact met de ruime leefkeuken. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met diverse opbergladen, een 3-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een spoelbak met kokend waterkraan, een vaatwasser, een composiet werkblad en een eetbar. Daarnaast heeft u hier een vaste kastenwand met een stoomoven, een combi-oven/magnetron met warmhoud lade, een koelkast en een vriezer. Kortom een keuken die van alle gemakken is voorzien!

In de kastenwand bevindt zich ook de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas, 2023). Daarnaast is de achtertuin te bereiken via de schuifpui.

Wanneer we vanuit het eetgedeelte doorlopen naar het achterste gedeelte van de woning komen we in de wasruimte, de badkamer en de slaapkamer.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Boven de wasruimte en de badkamer heeft u zo’n zelfde lichtkoepel als boven het eetgedeelte.

De badkamer is betegeld en beschikt over een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel. We lopen direct door naar de slaapkamer en wanneer u hier binnenloopt ervaart u een waar vakantiegevoel. U staat hier direct in contact met de achtertuin vanwege de grote glazen schuifpui. Daarnaast heeft u in de slaapkamer nog een grote vaste kastenwand waarin u al uw kleding kunt opbergen.


1e Verdieping – met 2 slaapkamers, een werkkamer en een 2e badkamer
Wanneer we weer in de hal zijn gaan we met de trap naar de 1e verdieping. Hier hebben we een overloop en deze geeft toegang tot de 2 slaapkamers. Ook is met een luik de bergzolder bereikbaar.

De ene slaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en de 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook toegang tot de werkkamer en de 2e badkamer. Dit is ideaal voor als u logees over de vloer heeft, want zij kunnen dan gebruikt maken van hun eigen badkamer.

Met een schuifdeur bereiken we de werkkamer. Deze ruimte is ook gemakkelijk om te toveren tot een inloopkast. Wie wil dat nou niet? Met een open doorgang is de badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een ligbad en een inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet en een waskom met een meubel.


Tuin – met gazon, diverse terrassen, een overkapping en houten berging
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een oprit met carport. Deze oprit is geschikt voor het parkeren van meerdere auto’s.

In de achtertuin zit u heerlijk beschut en kunt u echt genieten van de privacy. De tuin beschikt over diverse terrassen en een zithoek, zodat u zowel de zon en de schaduw op kunt zoeken. Daarnaast heeft u hier een overkapping, zodat u dus nog lekker lang buiten kan blijven zitten. Als u naar boven kijkt kunt u hier uw eigen druiven plukken, heerlijk vers uit eigen tuin! Verder hebben we hier een houten berging (voorzien van elektra) en deze is met de openslaande deuren bereikbaar. Deze zit aan de woning vast een loopt door tot aan de voorzijde, dus u kunt hier gemakkelijk van voor naar achter toe.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ glas.
- De begane grond en 1e verdiepingsvloer hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking (2023).
- De cv-ketel is vernieuwd in 2023.
- De woning is heeft 15 zonnepanelen.
- De woning ligt op loopafstand van het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Oost Etten-Leur:
Etten-Leur Centrum Oost is rond de jaren zestig gebouwd en bestaat vooral uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande exemplaren. Elisabethpark, een van de groene oases in deze wijk, bestaat uit drie woontorens. Een andere groene parel in dit deel van Etten-Leur is het Oderkerkpark. In dit mooie park staan meerdere kunstwerken en vinden regelmatig evenementen plaats. Het heeft ook een heerlijk terras waar u in een groene omgeving geniet van de rust. Hoewel dit deel van Etten-Leur best wat voorzieningen heeft, kunt u voor alle dagelijkse boodschappen in het winkelhart terecht. Het is modern, sfeer- en stijlvol centrum met een compleet winkelaanbod en gezellige restaurants, cafés en bijbehorende terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De Nobelaer bevindt zich even verderop. In dit cultuurhuis is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 535.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1958
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte126 m²
 • Perceeloppervlakte314 m²
 • Overige inpandige ruimte12 m²
 • Inhoud507
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-09-19
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en gashaard
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2023, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin59 m² (9,10 m bij 6,50 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageCarport
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenSchuifpui en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer4400
 • Oppervlakte314 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact