Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-11-01 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Valpoort"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "84"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 BR"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 12:18:05"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9568) "Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen in het centrum van Etten-Leur? Dan is dit appartement zeker iets voor u! 

Dit luxe afgewerkte 3-kamerappartement is gelegen op de 4e verdieping van appartementencomplex ‘’Vincent’’. Op het ruime balkon, die op het zuidwesten ligt, kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Parkeren is geen enkel probleem, u heeft een zwerfparkeerplaats in de parkeergarage.

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Via een trap en lift hebben we toegang tot de 4e verdieping waar het appartement ligt. Vanuit de centrale entree komen we ook bij de berging op de begane grond. Een aparte lift geeft toegang tot de parkeergarage. 


4e Verdieping:
Aangekomen op de 4e verdieping hebben we een ruime binnenhal die toegang geeft tot 3 appartementen. In deze hal bevindt zich een bergkast met de meterkast van het appartement. 


Indeling van het appartement: 
We komen het appartement binnen in de ruime hal. Vanuit de hal hebben we toegang tot 2 grote slaapkamers, de badkamer, berging, de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein en de woonkamer met open keuken. 

We lopen direct door naar de woonkamer met open keuken. Wat u meteen op zal vallen is de ruime indeling van het appartement. De woonkamer is voorzien van vele raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over het centrum van Etten-Leur. 

Vanuit de woonkamer lopen we richting de open keuken. De keuken bestaat uit een rechte opstelling met verschillende lades en onderkasten met granieten werkblad en een aparte kastopstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en wijnkoelkast. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. 

De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers. Een slaapkamer heeft een vaste kast die zorgt voor een ruime hoeveelheid aan bergruimte. 

Vanuit de slaapkamers lopen we via de gang naar de volledig betegelde badkamer. De badkamer heeft een douchecabine met handdouche en thermostaatkraan, zwevend toilet, een wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. 

De berging is de opstelplaats voor de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel (Nefit) en de mechanische ventilatie. 


Balkon:
Het ruime balkon ligt op het zuidwesten en heeft een glazen windscherm en een automatisch vouwscherm. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over Etten-Leur.


Berging en parkeergarage:
Op de begane grond bevindt zich een eigen en ruime berging, die voorzien is van elektriciteit. In de algemene parkeergarage (bereikbaar vanuit het appartementengebouw) heeft u een zwerfparkeerplaats.


Algemeen:
- Het appartement maakt deel uit van kleinschalig appartementencomplex. 
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 207,-- per maand.
- Het gehele appartement is voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de berging, het toilet en de badkamer. 
- Het appartement heeft spachtelputzwanden en spuitwerkplafonds.
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen.
- Een aantal raampartijen in de woonkamer zijn voorzien van automatische screens.
- De keuken is voorzien van airconditioning. 
- Het appartementencomplex heeft 2 liftinstallaties (1 in hoofdgebouw + 1 ten 
 behoeve van de parkeergarage). 
- Het appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Etten-Leur, waar alle voorzieningen voorhanden zijn.
- Openbaar vervoer, o.a. het busstation, is aanwezig in de directe omgeving.


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Toestand eigenaar
Verkoper heeft koper er overigens uitdrukkelijk op geattendeerd, dat de oorspronkelijke bewoner gelet op haar geestelijke toestand niet kan worden aangesproken op eventuele gebreken. De gevolmachtigden zijn geen bewoner geweest van het appartement. Zij hebben het appartement niet zelf bewoond en kunnen de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het appartement, waarvan zij op de hoogte zouden zijn geweest, indien zij dit appartement wel zelf feitelijk hadden gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. Partijen komen uitdrukkelijk overeen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9455) "Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen in het centrum van Etten-Leur? Dan is dit appartement zeker iets voor u! 

Dit luxe afgewerkte 3-kamerappartement is gelegen op de 4e verdieping van appartementencomplex ‘’Vincent’’. Op het ruime balkon, die op het zuidwesten ligt, kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Parkeren is geen enkel probleem, u heeft een zwerfparkeerplaats in de parkeergarage.

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Via een trap en lift hebben we toegang tot de 4e verdieping waar het appartement ligt. Vanuit de centrale entree komen we ook bij de berging op de begane grond. Een aparte lift geeft toegang tot de parkeergarage. 


4e Verdieping:
Aangekomen op de 4e verdieping hebben we een ruime binnenhal die toegang geeft tot 3 appartementen. In deze hal bevindt zich een bergkast met de meterkast van het appartement. 


Indeling van het appartement: 
We komen het appartement binnen in de ruime hal. Vanuit de hal hebben we toegang tot 2 grote slaapkamers, de badkamer, berging, de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein en de woonkamer met open keuken. 

We lopen direct door naar de woonkamer met open keuken. Wat u meteen op zal vallen is de ruime indeling van het appartement. De woonkamer is voorzien van vele raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over het centrum van Etten-Leur. 

Vanuit de woonkamer lopen we richting de open keuken. De keuken bestaat uit een rechte opstelling met verschillende lades en onderkasten met granieten werkblad en een aparte kastopstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en wijnkoelkast. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. 

De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers. Een slaapkamer heeft een vaste kast die zorgt voor een ruime hoeveelheid aan bergruimte. 

Vanuit de slaapkamers lopen we via de gang naar de volledig betegelde badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche met handdouche en thermostaatkraan, zwevend toilet, een wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. 

De berging is de opstelplaats voor de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel (Nefit) en de mechanische ventilatie. 


Balkon:
Het ruime balkon ligt op het zuidwesten en heeft een glazen windscherm en een automatisch vouwscherm. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over Etten-Leur.


Berging en parkeergarage:
Op de begane grond bevindt zich een eigen en ruime berging, die voorzien is van elektriciteit. In de algemene parkeergarage (bereikbaar vanuit het appartementengebouw) heeft u een zwerfparkeerplaats.


Algemeen:
- Het appartement maakt deel uit van kleinschalig appartementencomplex. 
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 207,-- per maand.
- Het gehele appartement is voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de berging, het toilet en de badkamer. 
- Het appartement heeft spachtelputzwanden en spuitwerkplafonds.
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen.
- Een aantal raampartijen in de woonkamer zijn voorzien van automatische screens.
- De keuken is voorzien van airconditioning. 
- Het appartementencomplex heeft 2 liftinstallaties (1 in hoofdgebouw + 1 ten 
  behoeve van de parkeergarage). 
- Het appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Etten-Leur, waar alle voorzieningen voorhanden zijn.
- Openbaar vervoer, o.a. het busstation, is aanwezig in de directe omgeving.


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104515" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-18" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-30 12:18:05" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "4e0cc386-8753-41cc-8198-1ba75e0d7412" ["tiaraDossierId"]=> int(5889029) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(49) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-29 17:19:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157398531.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d378020ba1422a1a09ce6cb5ab71f5517cfeab3fb2df2c93bf5f51941b2f1f2" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:18:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d19909f0dc4ab4da1a4282cf8abbdc37f2362bfde19251f342c1c7fd1ccdb15" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:19:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc6c8639e50e8e2064f2702e0b4b608ff4e762fe39f35c2dd7df8a8a4ecca078" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:19:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1b89e6bff806f85e1c42d9c92fddd4b1ff781e3344603d07211cc1d935bb159" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:19:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A667c40dd4e76aa77694f46f6f542b8c989f1dc3a17da74bed4690804e540007c" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:19:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85bb1b92501d478c571f1843c339b71a5787585161ec57153fa5683438f67bf0" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:19:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32f4bd5cb92ecee1e8a107e13532b6af1ed343b29c024b6320d1e6581ebb7896" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:20:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4edb887c1cd24ce07f428b2d0884d138210c6335b8ecc457e14fdc3a5823c810" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:20:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b639a3898cbfefe209a577cfc6e276b041a9bb7cc9001c04f00eac75e16a860" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:20:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ef1ee620a069ed479ce9be6df8f154fbef8f10521bc2187232bfab347eb60ae" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160168009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3845678820599fc399faa3b5d867a6ab8dc85e5a2728fdae70fe35ae2511515" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160168045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa98900d4c871e20a914a58a92ca8ea5b950343acef1d653a1069c59956c66336" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160168721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f96a7b84d47c48478b0dacd3ab7befb5da2750d4f83744cf3fb02a218c359e5" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c3e6f9431edcd03e4a9b7f62c6a1382af95adbe88df4c8991240b886c0e1bb2" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160168753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d8921352a67775785993fe41eb8aba0391df2a77a690da32ab7265664dc09f5" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4510652ae025b6986b6c13cdd05f876101321c9e760d4adf5f26cb8b04d10751" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab94b9ba0df0ea6d7218a9ff44cd71f191f66cc0d4b8a14d1c88286d08f57498a" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab29b2c9e62ee26029800ee440dec165a5fc6fa553f8e0708e481dfba3d663819" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64fc69d186565fa8f5ec40a50d13a7ed7dbde00c1fcaf03a19528d52a2bd0ead" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03c4f48ba0324055170eb545a27143869d47b021d621eac454145ee987064620" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d8c65bbbdc7ebf11a44e8d53c28679bafbc6e41e8930454ab2670e36e7abb14" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7600578ee966bb8f164f98cbb9baaf7309f87b693841928c768aba0002c01a28" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4111147d26872c01e6add46e5cfb60e0f7c4479afe1e3351ab603d0dd00496a" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb028d8f22ffb77f2173b11398b6a2914f296e0c1dd605e293f28d12858d2a99" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8d55fe6f69c198b013214c9e03e82531607109c7025f5efdceda2e0e439ca43" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b27b002aef894a4e085d4c289f9eb1e62e46c480918b0f0a4b435c7457a55e1" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A863a7cbb06dc24f65294be2fc819c7754af0e551142589dbc82c68e2c9292a1d" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a8a7cb853cc909f2def813b99ab431411a59c26a9b6b98f74f9cac77a128db2" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f5a4a168fecad9fedfee87e2421775503efaab21a1413d5f0de5a7817484454" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ca5c733cf94156b3d19fc9daa6093478a85904c19c7aa4d325d1188857d6856" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89a728c8b1358e29ac5f0bbae2d12604db8a87e92b2ab3abe530eb0a14d47858" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b77b433d3fb13a788cfb3822b895fd091e993057954ba7fcbae66c02ae68503" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f9d2d1baae51c1d675d9a3acf6f0b5d3ded17707d9f22e0fd86d32d6850892b" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13083b84a5080ab538b4d8b88f95d2284fbb36819f872efca2f3a78aa5d58232" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab61d48de7621d01ca29543db51a705bf35c5821d7577925641becffe7364f485" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48eab6d230ac8e5db7ffe29834021522ccbf2865058ef911215517a68fea311d" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac313e2186226912ec85d732e96b607bfe9ef91bc3600c70c5456a97fbf602a3d" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46647b1014a2ab447348e3b8cb48cc9f4cf2b7ca85caefd294b28fa81f36d4b4" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e023160f9b6773cf7d32625c59a4918fa56422f20ffa4965dd59643a3fa9660" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9cb05c2fbde06a44ab6d99802067c560d15fae1f90954c459326e9c81bee3d1" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f90de2e46f84ae56b3e057276c8c39cf03c8e65f87830388237b6a3008e0e95" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ad0f1241ed5903119e5e1bad6eea009b4f0eb4ae80fad1cbdc0670f5efc54ff" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bb842acc6b5011bc01af15dc4e5623ab0683cc2c2078f1bef86ffd17770b3b2" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0e244f5b0583d6060fe3bb9a77f14fba2043cd4f61f0313c23bcf842c354685" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-01 11:11:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160819545.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7638ec1645d44e255f5c4212a7cfd5b7390035ad39543c9a0f88d07bd56c994a" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-31 10:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160131571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84c6be75fbe9d6c0f7bb6004c4a3985c12300e47e6db6f69622976d5f429d8ec" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-01 15:29:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160865259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af721331bf14d4f4842cae83b8e97f3677715428125f9bebf3c37fe2c5aa975ca" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-26 09:18:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160160001.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A435bef83aa9c442209d83cf7670ce8e4ff5dbfb0eb955b588efbd5ad323c520b" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-01 16:24:42" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=ASUxKfT3Yt2" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(499000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(207) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-21 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(4) "LIFT" [3]=> string(15) "AIRCONDITIONING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(350) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2005" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(121) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-10-25" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(19) "GOED_TOT_UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(11) "PORTIEKFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(4) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-29 17:19:41" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(1) "7" ["aandeel"]=> string(3) "1/2" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(5) "11402" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(10) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(7) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(13) "PARKEERGARAGE" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(20) "Indeling appartement" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(6) "BALKON" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(7257817) }

Valpoort 84

4873 BR Etten-Leur

Vraagprijs € 499.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen in het centrum van Etten-Leur? Dan is dit appartement zeker iets voor u! 

Dit luxe afgewerkte 3-kamerappartement is gelegen op de 4e verdieping van appartementencomplex ‘’Vincent’’. Op het ruime balkon, die op het zuidwesten ligt, kunt u heerlijk genieten van het uitzicht. Parkeren is geen enkel probleem, u heeft een zwerfparkeerplaats in de parkeergarage.

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Via een trap en lift hebben we toegang tot de 4e verdieping waar het appartement ligt. Vanuit de centrale entree komen we ook bij de berging op de begane grond. Een aparte lift geeft toegang tot de parkeergarage. 


4e Verdieping:
Aangekomen op de 4e verdieping hebben we een ruime binnenhal die toegang geeft tot 3 appartementen. In deze hal bevindt zich een bergkast met de meterkast van het appartement. 


Indeling van het appartement: 
We komen het appartement binnen in de ruime hal. Vanuit de hal hebben we toegang tot 2 grote slaapkamers, de badkamer, berging, de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein en de woonkamer met open keuken. 

We lopen direct door naar de woonkamer met open keuken. Wat u meteen op zal vallen is de ruime indeling van het appartement. De woonkamer is voorzien van vele raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en een mooi uitzicht over het centrum van Etten-Leur. 

Vanuit de woonkamer lopen we richting de open keuken. De keuken bestaat uit een rechte opstelling met verschillende lades en onderkasten met granieten werkblad en een aparte kastopstelling. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron en wijnkoelkast. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar. 

De woning beschikt over 2 ruime slaapkamers. Een slaapkamer heeft een vaste kast die zorgt voor een ruime hoeveelheid aan bergruimte. 

Vanuit de slaapkamers lopen we via de gang naar de volledig betegelde badkamer. De badkamer heeft een inloopdouche met handdouche en thermostaatkraan, zwevend toilet, een wastafel met wastafelmeubel en een designradiator. 

De berging is de opstelplaats voor de wasapparatuur, de opstelling van de cv-combiketel (Nefit) en de mechanische ventilatie. 


Balkon:
Het ruime balkon ligt op het zuidwesten en heeft een glazen windscherm en een automatisch vouwscherm. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over Etten-Leur.


Berging en parkeergarage:
Op de begane grond bevindt zich een eigen en ruime berging, die voorzien is van elektriciteit. In de algemene parkeergarage (bereikbaar vanuit het appartementengebouw) heeft u een zwerfparkeerplaats.


Algemeen:
- Het appartement maakt deel uit van kleinschalig appartementencomplex. 
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 207,-- per maand.
- Het gehele appartement is voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de berging, het toilet en de badkamer. 
- Het appartement heeft spachtelputzwanden en spuitwerkplafonds.
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas en hardhouten kozijnen.
- Een aantal raampartijen in de woonkamer zijn voorzien van automatische screens.
- De keuken is voorzien van airconditioning. 
- Het appartementencomplex heeft 2 liftinstallaties (1 in hoofdgebouw + 1 ten 
  behoeve van de parkeergarage). 
- Het appartement ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Etten-Leur, waar alle voorzieningen voorhanden zijn.
- Openbaar vervoer, o.a. het busstation, is aanwezig in de directe omgeving.


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2005
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte121 m²
 • Inhoud350
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2033-10-25
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-Ketel (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerplaats
 • ParkeerfaciliteitenParkeergarage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, buitenzonwering, lift en airconditioning

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer11402
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact