Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-28 16:33:32"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(14) "Cornelisstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "30"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 XM"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104520"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-09-23"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-25 13:16:56"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "d6923dab-0256-418a-bab8-72e7592a9190"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5856088)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8812) "Deze leuke, uitgebouwde eindwoning gelegen op Leur is nu te koop! 

De woning heeft een zeer royale woonkamer met open keuken, 3 kamers, een onderhoudsvriendelijke tuin én 8 zonnepanelen. Tevens heeft u in de tuin een schuur welke u voorziet van extra opbergruimte. 

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapkast, de betegelde toiletruimte (met wandcloset) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kun je vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze staat in open verbinding met de keuken. Hier geniet je heerlijk van de ruimte en door de grote raampartijen heb je hier een fijne lichtinval.

De open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 5 pits gaskookstel, een afzuigkap, een spoelbak, een combi oven/magnetron en een werkblad. Vanuit hier bereik je middels een loopdeur de achtertuin van de woning


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop en deze geeft toegang tot 3 kamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning heb je 2 kamers. Eén kamer hiervan kan naar eigen smaak ingericht worden. Bijvoorbeeld kan hier een inloopkast van gemaakt worden of een kantoorruimte. De andere kamer is een slaapkamer. Hier heb je een groot raampartij, dus je geniet meteen van het daglicht wanneer je wakker wordt.

De 3e kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is tevens een slaapkamer en deze is voorzien van een recent gehangen airco (2023), dus je kunt hier heerlijk slapen met de warme dagen.

De badkamer van de woning is ook gelegen aan de achterzijde. Deze is van alle gemakken voorzien en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.
2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereik je deze verdieping. Hier heb je een bergzolder met een dakraam. Verder heb je hier de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van bestrating en borders met beplanting.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk, want de tuin is volledig bestraat. Verder heb je hier nog een zithoekje waar je heerlijk kunt vertoeven. Achter in de tuin heb je een schuur en deze is voorzien van elektra. Van deze schuur kan een garage gemaakt worden. Daarnaast heb je hier nog een poort welke leidt naar de zijkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De hal is voorzien van een pvc vloerafwerking. 
- De woonkamer, keuken en de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer. 
- De woning is uitgebouwd in 2008
- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen en deze zijn in maart 2023 gelegd. 
- De airco in de slaapkamer is recent geplaatst, namelijk in juli 2023.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.

Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9379) "Deze leuke, uitgebouwde eindwoning gelegen op Leur is nu te koop! 

De woning heeft een zeer royale woonkamer met open keuken, 3 kamers, een onderhoudsvriendelijke tuin én 8 zonnepanelen. Tevens heeft u in de tuin een schuur welke u voorziet van extra opbergruimte. 

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapkast, de betegelde toiletruimte (met wandcloset) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kun je vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze staat in open verbinding met de keuken. Hier geniet je heerlijk van de ruimte en door de grote raampartijen heb je hier een fijne lichtinval.

De open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 5 pits gaskookstel, een afzuigkap, een spoelbak, een combi oven/magnetron en een werkblad. Vanuit hier bereik je middels een loopdeur de achtertuin van de woning


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop en deze geeft toegang tot 3 kamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning heb je 2 kamers. Eén kamer hiervan kan naar eigen smaak ingericht worden. Bijvoorbeeld kan hier een inloopkast van gemaakt worden of een kantoorruimte. De andere kamer is een slaapkamer. Hier heb je een groot raampartij, dus je geniet meteen van het daglicht wanneer je wakker wordt.

De 3e kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is tevens een slaapkamer en deze is voorzien van een recent gehangen airco (2023), dus je kunt hier heerlijk slapen met de warme dagen.

De badkamer van de woning is ook gelegen aan de achterzijde. Deze is van alle gemakken voorzien en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.
2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereik je deze verdieping. Hier heb je een bergzolder met een dakraam. Verder heb je hier de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van bestrating en borders met beplanting.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk, want de tuin is volledig bestraat. Verder heb je hier nog een zithoekje waar je heerlijk kunt vertoeven. Achter in de tuin heb je een schuur en deze is voorzien van elektra. Van deze schuur kan een garage gemaakt worden. Daarnaast heb je hier nog een poort welke leidt naar de zijkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De hal is voorzien van een pvc vloerafwerking. 
- De woonkamer, keuken en de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer. 
- De woning is uitgebouwd in 2008
- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen en deze zijn in maart 2023 gelegd. 
- De airco in de slaapkamer is recent geplaatst, namelijk in juli 2023.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.  


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.

Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-09-25 06:00:00" } ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694811.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Adad7029bedd46aeb6b0302794b2a229863ea039165760739cbd943b1474bcffa" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:35" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=zjbfhJv1med" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f1957371a6340d1343d556c600c4c055572f35b848b8463f4e0a00c585e1100" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe56312219467ceb9ba1d2f827dc6aef86b7ba2ad7ba30c7958a40a1a6664302" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad56095662c890744a9afd4d65adf6e9b8ba7a0131690d5d526a8eed58c126ecc" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32769fad70df665f3959aaf2f7f9a1be857b8d513ce39a10df9365d9b6126e6f" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71499a53550b2b328b4187d12eb1d856c2a630a1ddac747900f3556f4605042f" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab101dc729726cb1c21721dc9bf895ff852d7ec0cf98c443672064fca7ef9789b" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab342eb5f73553eee8af18ab5ea53a1d534036be3edde2482ab72d7538a0f2104" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b0f4476e10822f1a9cb1db7b7988d8e73530e6116e4adc716659ff5625b3593" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adaf1801f4e226f103ca34dfec94714162a868f62f403755867c9ec52b8ee6d1d" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c0aa6ea907f91a0580a6c8268be8dff1fde52e605b3a97cfe45fba36d4d5eb8" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A627b39b3970a1716380c93d328a00b796d29a7bfd31b1f95037c582f716884cd" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaa94ce9593a771cea02d9a8fdb17d409b76142943909ac47863bc9daa6c5b13" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab20ec4631325baa786b57792c04d400db36f6b2994dac15276f28b69ef19c627" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa50e28827aef0ad00ef7607ffc577c2248d2b28892ce2a232a867e3c39b22e9f" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab694bd0220fb2598550b305f1e375db371eec9da44811b39b8f829edfd5561f8" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74f12e22b03fdcb797fbe5c054fa2c2b7545d9a89caa37d24376c52751cd5176" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab256657dda2b246dd0ecef15572914a2f7ef8e7f266ec762cd25f5d7796403c8" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A950851603a0360109c3f57cab4be97c97d5356c096c3c570dad064d5341c47f4" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad64e7c81e3c6f81950367ce8b9fa99bcd64839e9191caadf48218a8adab350f7" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A419b813a3839d83bb9b4f669889fc82ecf0a04a84ce0cb4799cc184652601000" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedfa0e804d682d42b8f30570ba5f2d970b49563548ab9a3bf64bff9185b37298" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A903ce794a59424d702e65413f00bf17d0e50e4508bfc164c36ad492cb841be39" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb761ba73776a2849332d8a911bbff93a413e6e1a39066ad70e31261c0e30c50" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb0daa9d4b0944c12247d10c64f5eb3258054a74f29172b8ef5fa7661a58def9" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f8f3d564ad1fd5e7bcc98423960b02295d5a19ec6ee795e7d33fcf8072a9119" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2737af052fc831bf74902b0fb0ab8efd099e81113cc496863eb2ee5cb4ce8871" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6846fb5629063e818bfa6147a2b48c2eb30f54b2529426b93601d4d7ff61da3" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbdbc6c8470254f8a4d80c4c2057691718bef23f2619c1c49feb1e819c73bf3a" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A079cc69968cd23820d3de8299c10128be74eedec9fc29c1b55ca9998801584a4" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acad3625da3d6b1be6a6eaddf4f432b5bdd1908d96315f20367c1b7436a2b4cdd" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A108c1aa8c483269904778f1814eb016f36eeb4e3de5499bd01eb22520b252390" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa620e2b3cb8ee164826a4f8809427634e43dd70d952520a7c8ca510deb3dc9b8" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A804ad0f4e50f3a119e770dbe13cae86e8e58993818b842bf3cb8972b1b51fabb" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af019d62e4d1dec317f3f04d0d7bfc1b417aea8cc84321f2b16c576b5de1f0dba" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dd9fca1c662c6b1569d4bcfbeae6f2f999961802ab6fea691d51133a3bce0a9" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7fe90b679109d4557c0d900d9e636980eb0fe7ac10803112d3372f450f56a72" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad06c296125710348a48b5eae1dcc1ffbb2f955d81ffc39101cb0f44a1cd74c10" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72daa2df23fb06b744de902b3a61d56f0fd767235f57dbbcf386932a36645b9d" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0841da705e5fda8a53609ca10b41d1c66598558b04e39020338ca1bf887c3b85" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4209233d2a258f599eb7b5a493c1a0e290df289ec71229208b3f6a48204434cd" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf34863b2e6d66fdee2a6eb3e892b3368431c4dbe7e74f3c861483df8dceed23" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19f8ec43e317370ccca365e595e7a50ba78716844bce06c2396b305846b7b20a" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac15358832a692f081f52df92ebf09eeeb09d1ab84d3bd820e34be8095b26c478" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292b2b0152da9f4196b13dfe9cf8e397e2ccde814100f307ba4c3f7f52196376" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6841e0713c7edb45b3d85ee8c030f807842541292d1f0380d2440c469937815" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9350edab93131ea2e480b1616995686ba2a8d9f0e709658395f10a2c3f75b22c" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ef407154ddbb925d53b262806be4723adeec1b3112f56a2ea7fd602afb44b4f" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0682ed580c79e2bc7e3d294f2b8154518280d8f088e66ae63d9855ee864a24ca" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b3715ded790e384462a1ec2271000243fd2e1772b458a5ff20e335c23cca373" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe71785ee8475a7d1c20e91138c6fc4ffd0c3d89574b5581a851ed8acfec247d" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2636b4cd0e59f72c2dc0ab59d065dc4acd8de858ee15bcb0d0f73958b63e70e4" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694831.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A51313a83510fc086828ae3c972cd49e9c498742782deb7a502e2e07cbb36b2b6" ["volgnummer"]=> int(1001) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76dafb4f368385f1eeeaf90b599fc6626bfe3be67dcc67a514d37edffc3835a0" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb9d85ad93115a3cc0fba18bccb42e2df1a336410e18590c82a40b7e0f222519" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A596264b5687bc5883a589afd537d6c135d5c5f89879cb362efdc247cd7ed3f22" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d6e58b065769ace9497e427813b20cdf9cb0c5b9e4a61070e72d1e14e6cd476" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5194ff924f5429fb176a5e05e22aa7648a560e5704b414201a269dc4d0bde8a" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694833.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A611f2460c40fb11306763ecf9b8124134c4f91cec4f18eb260d4a7430ab4cc7c" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156694829.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A527382e8caa02482c770de3819550590318b988036efecace10b482d652c80af" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(339500) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(36) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(157) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(15) "AIRCONDITIONING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(10) "EINDWONING" ["inhoud"]=> int(370) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1957" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(5) ["woonoppervlakte"]=> int(99) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(14) "Itho Daalderop" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2028-06-04" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(36) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(503) ["keukenbreedte"]=> int(198) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(12) "DOORZONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(974) ["woonkamerbreedte"]=> int(372) ["keukenoppervlakte"]=> int(10) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" [1]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(9) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["breedte"]=> int(299) ["lengte"]=> int(296) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(12) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(690) ["hoofdtuinlengte"]=> int(600) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(41) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(157) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-02" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-23 10:30:42" ["perceel"]=> string(4) "5866" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7277643) }

Cornelisstraat 30

4871 XM Etten-Leur

Vraagprijs € 339.500,- k.k.

Deze leuke, uitgebouwde eindwoning gelegen op Leur is nu te koop! 

De woning heeft een zeer royale woonkamer met open keuken, 3 kamers, een onderhoudsvriendelijke tuin én 8 zonnepanelen. Tevens heeft u in de tuin een schuur welke u voorziet van extra opbergruimte. 

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor en we leggen het je graag uit tijdens een bezichtiging!


Begane grond:
Middels de entree kom je in de hal en deze geeft toegang tot de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapkast, de betegelde toiletruimte (met wandcloset) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kun je vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze staat in open verbinding met de keuken. Hier geniet je heerlijk van de ruimte en door de grote raampartijen heb je hier een fijne lichtinval.

De open keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 5 pits gaskookstel, een afzuigkap, een spoelbak, een combi oven/magnetron en een werkblad. Vanuit hier bereik je middels een loopdeur de achtertuin van de woning


1e verdieping:
Op deze verdieping heb je de overloop en deze geeft toegang tot 3 kamers, de badkamer en middels een vaste trapopgang bereik je de 2e verdieping.

Aan de voorzijde van de woning heb je 2 kamers. Eén kamer hiervan kan naar eigen smaak ingericht worden. Bijvoorbeeld kan hier een inloopkast van gemaakt worden of een kantoorruimte. De andere kamer is een slaapkamer. Hier heb je een groot raampartij, dus je geniet meteen van het daglicht wanneer je wakker wordt.

De 3e kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Dit is tevens een slaapkamer en deze is voorzien van een recent gehangen airco (2023), dus je kunt hier heerlijk slapen met de warme dagen.

De badkamer van de woning is ook gelegen aan de achterzijde. Deze is van alle gemakken voorzien en heeft een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.
2e verdieping:
Middels de vaste trapopgang bereik je deze verdieping. Hier heb je een bergzolder met een dakraam. Verder heb je hier de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van bestrating en borders met beplanting.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk, want de tuin is volledig bestraat. Verder heb je hier nog een zithoekje waar je heerlijk kunt vertoeven. Achter in de tuin heb je een schuur en deze is voorzien van elektra. Van deze schuur kan een garage gemaakt worden. Daarnaast heb je hier nog een poort welke leidt naar de zijkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De hal is voorzien van een pvc vloerafwerking. 
- De woonkamer, keuken en de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdieping is voorzien van een houten verdiepingsvloer. 
- De woning is uitgebouwd in 2008
- De woning is voorzien van 8 zonnepanelen en deze zijn in maart 2023 gelegd. 
- De airco in de slaapkamer is recent geplaatst, namelijk in juli 2023.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.  


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.

Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580  
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 339.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningEindwoning
 • Bouwjaar1957
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte99 m²
 • Perceeloppervlakte157 m²
 • Overige inpandige ruimte5 m²
 • Inhoud370
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2028-06-04
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelItho Daalderop (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin41 m² (6,00 m bij 6,90 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenAirconditioning

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer5866
 • Oppervlakte157 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact