Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-10-24 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(17) "Hof van den Houte"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "42"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 BJ"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 15:20:05"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8784) "Bent u op zoek naar een instapklaar 3-kamerappartement in hartje centrum Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij dit leuke appartement. 

Het appartement is lekker licht en heeft fijne ruimtes en beschikt over een airco in de woon- en slaapkamer. U heeft hier een woonkamer met open keuken die uitkijkt op de groene binnentuin. Daarnaast nog een heerlijk balkon, 2 royale slaapkamers, een nette badkamer en een bergruimte.

Het appartement ligt in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal!

Optioneel kan er een garage plaats gekocht/gehuurd worden, hierover vertellen we graag meer tijdens een bezichtiging.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het appartement? We laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging. Neem contact op met ons kantoor! 


Centrale entrée
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met fijne ruimtes en een balkon
Via de galerij komen we bij huisnummer 42 terecht. We lopen het appartement binnen en komen in de hal terecht. In de hal hangt de intercominstallatie en vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de bergruimte, de 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken.

We beginnen in de woonkamer. Hier geniet u van veel lichtinval door de raampartijen aan beide zijden. Daarnaast is dit een fijne ruimte door de open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt over een airco en vanuit is hier is het balkon te bereiken.

De open keuken ligt aan de voorzijde van het appartement met een mooi uitzicht op de groene binnentuin. De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Wanneer we weer in de hal zijn hebben we toegang tot de slaapkamers. Een van de slaapkamers ligt aan de voorzijde en de andere slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De laatstgenoemde kamer heeft een airco. Beide zijn het royale slaapkamers waar u tevens geniet van de fijne lichtinval. 

We lopen door naar de badkamer. Deze is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.

Tenslotte hebben we de bergruimte. Hier heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van al uw spullen. Daarnaast heeft u hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas), de warmte terugwin installatie en de airco unit voor de watergekoelde airco. Ook heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. 


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Het appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het gehele appartement heeft een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De woonkamer en één slaapkamer zijn voorzien van een airco.
- Het balkon beschikt over een elektrische bedienbare zonnescherm.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 186,68 per maand. Hierin zit begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van de algemene ruimten, kosten onderhoud tuin en reservering voor onderhoud van het complex.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij. 


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9185) "Bent u op zoek naar een instapklaar 3-kamerappartement in hartje centrum Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij dit leuke appartement.

Het appartement is lekker licht en heeft fijne ruimtes en beschikt over een airco in de woon- en slaapkamer. U heeft hier een woonkamer met open keuken die uitkijkt op de groene binnentuin. Daarnaast nog een heerlijk balkon, 2 royale slaapkamers, een nette badkamer en een bergruimte.

Het appartement ligt in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal!

Optioneel kan er een garage plaats gekocht/gehuurd worden, hierover vertellen we graag meer tijdens een bezichtiging.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het appartement? We laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging. Neem contact op met ons kantoor!


Centrale entrée
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met fijne ruimtes en een balkon
Via de galerij komen we bij huisnummer 42 terecht. We lopen het appartement binnen en komen in de hal terecht. In de hal hangt de intercominstallatie en vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de bergruimte, de 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken.

We beginnen in de woonkamer. Hier geniet u van veel lichtinval door de raampartijen aan beide zijden. Daarnaast is dit een fijne ruimte door de open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt over een airco en vanuit is hier is het balkon te bereiken.

De open keuken ligt aan de voorzijde van het appartement met een mooi uitzicht op de groene binnentuin. De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Wanneer we weer in de hal zijn hebben we toegang tot de slaapkamers. Een van de slaapkamers ligt aan de voorzijde en de andere slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De laatstgenoemde kamer heeft een airco. Beide zijn het royale slaapkamers waar u tevens geniet van de fijne lichtinval.

We lopen door naar de badkamer. Deze is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.

Ten slotte hebben we de bergruimte. Hier heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van al uw spullen. Daarnaast heeft u hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas), de warmte terugwin installatie en de airco unit voor de watergekoelde airco. Ook heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Het appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het gehele appartement heeft een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De woonkamer en één slaapkamer zijn voorzien van een airco.
- Het balkon beschikt over een elektrische bedienbare zonnescherm.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 186,68 per maand. Hierin zit begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van de algemene ruimten, kosten onderhoud tuin en reservering voor onderhoud van het complex.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij.


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104533" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-10-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-21 17:21:40" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "0c6f6604-36c1-4803-8876-243785b89614" ["tiaraDossierId"]=> int(5881771) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(50) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-09 13:46:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158272557.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b61ef87f9159bbc23d2a647166b36b523bf40b7244eb6e24729cae7b17f80a6" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-12 16:10:00" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Z3xdRVKbBuZ" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:42:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ae773c7908ac851dbed28138f322c975c32c346b27309f9a8f85f0442f506a0" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:42:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31313e54a761af7ef062f6666108f6be066d1c9ab90b297169b2395ba0fe9704" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:43:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9706722055a5452f67ab0b6030cfdae45c9e4dee8e5c99256ff8defefa0356ae" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:43:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdc79e2931934575ed86e462ae9fb5d033b6e7936b52d526b35b5ccfda66a3f3" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:43:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add8149bdd9d7809fab955845182a3b43f9a1909c04c195f715e8466427825cea" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:43:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45f0ae19d56abf23685fa84a0f53bdbf8189dd412355182c9b3183b40be38673" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:43:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefb7202f63891116298812581563bc8ec266c2f89739b1a7d9bfeb1d6656016d" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:44:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae05b4a4aa1488ff2c6f07c7fa8637667c1232d80221c900926e3be5c1a36f996" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:44:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74adf2280ac9204bd00eeada4fa5028736d5b6a5e41c1b3c23e0fe908fbb2ca7" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:44:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf5b34d881bdc159f415740eddf0b0a9be189f307c390a48b8085a2b3f088df7" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 13:44:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002635.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A7305f866d435bc689ab0f3980716179072a7baa6dd1a761a68abbd5954a78b8c" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 09:16:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160032865.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d7a239a0b198c1ed108c1e2f3f98a7d19ec32fef8ecf7b5e033f562faad73e6" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160004719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab91c87a990240fdc1dc3400a07f1d8f6662bbe6265ce21f3ed901b1ef1753b1e" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003073.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5353af30f531bb4eaa37254e75088dbb565f7362b15ec129d7b507db94f1f53c" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad15945588e4387ee22464c264e8173199dd76032614ed023553551271e760bfb" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2481d16cdf9e1b466c0478bea54167328a56f700e087ef09436f49cfab1357b9" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4358f97d235baabbae10206ea55d455af6b4a1304f6a44c6882474c1a619723" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6f74b452631c84ec7c28ab493e8f3268fcb8ae46ec73f9ac8584d847a3fca0f" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51e63a86e7708d6925505f0e70ec8ba8bb7b985d36f3e51265d155ec5ec81d90" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ed7850ece74118e433523e7204c7589523bd3f43e516cac88cbbfbbdd0b5b0c" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b435fbfbf8c6bc63ba105ab7a0769efc39c0f232779d9fe65861f17cb10a301" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75a82375e6b0e89aba6f9c92e5b10ce541a5ac433eb45fc741b1dfa6017dd50f" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc35d306ea1d0add199124f608f6d12d2b267215825c34b473fd7e8ee925f64e" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A900fe6c9d3ef057e64aacd9e089c2d3e0b03bdb91052bbe2cb44fab133c57226" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A523abf4ea2e58da16a77aec6f806d60e4936e84f11b3cd77cbc2c750bd22db5c" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1fee5ff2bb6e674d1ab86f80facb0e04b17b6f2b7374f7ba2ad717aad06cab2" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73dc1a4355b2318e1560c4dc558b0eeca240e088aca200e83f6e3ba218158033" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bdcec04e2372607e138c3ec5f051e98cca514d6bf3164c9d3c026974239bc49" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07dad069ae8e21f51f87f8d9672fa73d3256175c9efa04066d363483a0525c5d" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77566b83ee3f56e64ef74cade969f8811d02d7fd4e6dd25bfe49fa9530123aef" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A510d02d6c5307347b4b4fc5453b7f6db19037868a6d48204291384bec416ad8c" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf017722c8fe909cb827b5d9946516a98e79da6f06ae273c2ddb11c11b7367b2" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6566afd3fb4eff5da49f0f4736d9f36d7823e836ac5eb865f1b01fdf908c875f" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe3763062e2b3d95cb7884cb9dfba4c0e56f319432a0bda759d689db8b7bcbb2" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8233af851d6c8b4dd93333555241459ecb7d80e0d956dff0aaaa7eb9e02f5f02" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc783c74e386eb783d65a8ca7e12482f4ea4bc076430341d7683fc1730864c8b" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003153.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52a9f491dc4be9c69f00a9f76c060cbe365a0f0a5da04faccebf9b40b23300bd" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48d8216b8d0c09da7d2c0e5035bbbaf3f2a810e136b11ae4bafe60ef770d3f28" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003115.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1003fee47118fbbf4e4767caff34498d2c45d927da2b3b3a0dcf4eaf6df0abc0" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9803d3b0d379a020ea503574543c8c8d108704957e37917da99bf968f5f13ee0" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b34ebf4728715e2840774108dcd2e1b7bc42b31a446f1c9313bd325cbeaf0fa" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159003057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fbb1784f32a299d0c2e2daec4c3f06352eab1add095bba1892fe1d42642969c" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159002945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdcc16d2ca26d29e5235f2ed8b60464ddf52d5ed83f8d646464ee4b170070aa1" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159530467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaad65d44ccb5a437a234fa1b33ffd8e98aa1e126de4281087f177f2f881be9f6" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159530469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62e76553efeb96a41451505582c2eae8ade41cd94175a5702c0b9c46f0101147" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159530471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4124e53a2b7eccbff3c9b2ad190442de1b2b086b3b425f57a9dc7ecb20db73c0" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-25 09:20:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160034007.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa35450dff1a4a46026af1984c0634a857503e6b52ea8264c9a187cc93fc7697" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-14 15:56:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162326205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec12ac70f77b393dfd5e9babf8f6334a7265f0f24898955381e05f77feea2878" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(335000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(186.68) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-09 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(26) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(4) "LIFT" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(214) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2004" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(86) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-10-23" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(3) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-10-09" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-06 10:00:38" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "39" ["aandeel"]=> string(9) "139/11288" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(5) "11333" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(8) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(13) "PARKEERGARAGE" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(20) "Indeling appartement" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(214) ["breedte"]=> int(214) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(653) ["woonkamerbreedte"]=> int(400) ["woonkameroppervlakte"]=> int(26) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) ["keukenlengte"]=> int(397) ["keukenbreedte"]=> int(250) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(7310787) }

Hof van den Houte 42

4873 BJ Etten-Leur

Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een instapklaar 3-kamerappartement in hartje centrum Etten-Leur? Kom dan eens kijken bij dit leuke appartement.

Het appartement is lekker licht en heeft fijne ruimtes en beschikt over een airco in de woon- en slaapkamer. U heeft hier een woonkamer met open keuken die uitkijkt op de groene binnentuin. Daarnaast nog een heerlijk balkon, 2 royale slaapkamers, een nette badkamer en een bergruimte.

Het appartement ligt in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen binnen handbereik. Ideaal!

Optioneel kan er een garage plaats gekocht/gehuurd worden, hierover vertellen we graag meer tijdens een bezichtiging.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het appartement? We laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging. Neem contact op met ons kantoor!


Centrale entrée
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met fijne ruimtes en een balkon
Via de galerij komen we bij huisnummer 42 terecht. We lopen het appartement binnen en komen in de hal terecht. In de hal hangt de intercominstallatie en vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de bergruimte, de 2 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met open keuken.

We beginnen in de woonkamer. Hier geniet u van veel lichtinval door de raampartijen aan beide zijden. Daarnaast is dit een fijne ruimte door de open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt over een airco en vanuit is hier is het balkon te bereiken.

De open keuken ligt aan de voorzijde van het appartement met een mooi uitzicht op de groene binnentuin. De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een combi-oven/magnetron, een spoelbak en een kunststof werkblad.

Wanneer we weer in de hal zijn hebben we toegang tot de slaapkamers. Een van de slaapkamers ligt aan de voorzijde en de andere slaapkamer ligt aan de achterzijde van het appartement. De laatstgenoemde kamer heeft een airco. Beide zijn het royale slaapkamers waar u tevens geniet van de fijne lichtinval.

We lopen door naar de badkamer. Deze is volledig betegeld en beschikt over een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met een meubel.

Ten slotte hebben we de bergruimte. Hier heeft u voldoende ruimte voor het opbergen van al uw spullen. Daarnaast heeft u hier de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Intergas), de warmte terugwin installatie en de airco unit voor de watergekoelde airco. Ook heeft u hier de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- Het appartement is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het gehele appartement heeft een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De woonkamer en één slaapkamer zijn voorzien van een airco.
- Het balkon beschikt over een elektrische bedienbare zonnescherm.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 186,68 per maand. Hierin zit begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van de algemene ruimten, kosten onderhoud tuin en reservering voor onderhoud van het complex.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij.


Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2004
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte86 m²
 • Inhoud214
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-10-23
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeergarage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, buitenzonwering en lift

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer11333
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact