Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 12:40:12"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Laurierhof"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "73"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 VN"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104551"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-10-18"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-29 09:49:46"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "700c423d-3361-4323-8cd2-e18bb7733ffc"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5893262)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9703) "Wilt u wonen nabij het gezellige Van Bergenplein met diverse voorzieningen in de nabijheid? Dan is deze leuke tussenwoning gelegen aan Laurierhof 73 iets voor u!

De woning heeft een ruime woonkamer met halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is de gehele woning voorzien van grote raampartijen waardoor u overal geniet van een fijne lichtinval.

Heeft de woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in! 


Begane grond – ruime woonkamer met halfopen keuken
Wanneer we de woning betreden komen we in de hal terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is tevens erg licht vanwege de grote raampartijen aan beide zijden. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onder kasten, laden, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.


1e verdieping – met 2 ruime slaapkamers en de badkamer
We nemen de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en die geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn beide erg ruime kamers. De achtergelegen slaapkamer ligt over de gehele breedte van de woning.

De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


2e verdieping – met 3e slaapkamer en extra opbergruimte
Wanneer we deze verdieping bereiken dan komen we op de voorzolder terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de bergruimte en de 3e slaapkamer.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Vaillant) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

We lopen door naar de 3e slaapkamer en ook dit is een ruime kamer. Daarnaast heeft u hier nog voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin 
De woning heeft een achtertuin gelegen op het zuiden, dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast heeft u hier nog een berging en is met een poort de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeur, want deze heeft enkel glas.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond heeft een tegelvloer, met uitzondering van de woonkamer, want deze heeft een houten vloerafwerking. 
- De 1e verdieping heeft op de overloop en achtergelegen slaapkamer vloerbedekking, de voorgelegen slaapkamer heeft een laminaat vloerafwerking en de badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping is heeft een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden, winkels en het gezellige van het Van Bergenplein zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig. 
- Verkoper hanteert verkoopvoorwaarden en maakt gebruik van een projectnotaris. Dit is Van Buttingha Wichers notarissen.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Geen zelfbewoning eigenaar
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen of gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Toestemming directie verkoper
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Orange Capital Partners welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10199) "Wilt u wonen nabij het gezellige Van Bergenplein met diverse voorzieningen in de nabijheid? Dan is deze leuke tussenwoning gelegen aan Laurierhof 73 iets voor u!

De woning heeft een ruime woonkamer met halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is de gehele woning voorzien van grote raampartijen waardoor u overal geniet van een fijne lichtinval.

Heeft de woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!


Begane grond – ruime woonkamer met halfopen keuken
Wanneer we de woning betreden komen we in de hal terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is tevens erg licht vanwege de grote raampartijen aan beide zijden. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onder kasten, laden, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.


1e verdieping – met 2 ruime slaapkamers en de badkamer
We nemen de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en die geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn beide erg ruime kamers. De achtergelegen slaapkamer ligt over de gehele breedte van de woning.

De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


2e verdieping – met 3e slaapkamer en extra opbergruimte
Wanneer we deze verdieping bereiken dan komen we op de voorzolder terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de bergruimte en de 3e slaapkamer.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Vaillant) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

We lopen door naar de 3e slaapkamer en ook dit is een ruime kamer. Daarnaast heeft u hier nog voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin
De woning heeft een achtertuin gelegen op het zuiden, dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast heeft u hier nog een berging en is met een poort de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeur, want deze heeft enkel glas.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond heeft een tegelvloer, met uitzondering van de woonkamer, want deze heeft een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft op de overloop en achtergelegen slaapkamer vloerbedekking, de voorgelegen slaapkamer heeft een laminaat vloerafwerking en de badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping is heeft een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden, winkels en het gezellige van het Van Bergenplein zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Verkoper hanteert verkoopvoorwaarden en maakt gebruik van een projectnotaris. Dit is Van Buttingha Wichers notarissen.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Geen zelfbewoning eigenaar
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen of gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Toestemming directie verkoper
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Orange Capital Partners welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-11-06 06:00:00" } ["media"]=> array(53) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-19 15:23:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/159514585.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A09e4284f0c53adb7b2b927062a2b57092f86ac1e9b7bc24964d11a822630b116" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-01 12:04:16" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=8mZTRNUgpp9" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4ed34aa9adc432c9916ce38cd951e8271b347b697efbdd5f35b4ed3372e9260" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fef1c60ef67cf7370b3340dd7ef8996ea847a12d3cded7776ef6080c4214f0a" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b86ff0ca823c68d19b0e7880b386644f6ece2282ff5afb336da6eed2f4d8447" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3f2f660c154d045220c93299e8e0bd05ffac7665c6eeebfae531cb5a3940a8a" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f27dd3d90923b60dd2291b66989b185a7f86813fb50bf4f4e2510d42cc3a6a0" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:50:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A742f75e7fa804da289ec76aafc46becd93d387975a2f99552cb4dea1b681993f" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:50:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1341737ee7f190629614a397b8dfd42be7cbef6c8ab746ad69d4626c3cf39ed5" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:50:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace15361b0b9b72037ed90619c033d85f23ba2480613363fbfe357e9c4a3b724a" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:50:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0cab8d55abb081002581102212ad1e1d4c4e54383817b2817fe0455860d81cd" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:51:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d49a394e6d8fc39db6149ae10aca58c1af874fa9f7e7f9f4e83313440be484e" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:51:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31f42567c4f2aaa89f790be91d1521e28a8f1e72ad191190c5051cc708aa9eed" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:51:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63a26e7eb7f966fbf35a576986b453624f2d4731d33d6bf60baf75445863dd11" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161317175.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9668186687d1381420b3705f26371acd20be04a0e416292d183042c91a6caa46" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161268221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af801d0059436028876ce22f57a028555f7eb4ee18b1ebc500cc512514dce120e" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9835357a064662eab57e7ac5cd93df05991a585907e58c79649f850185aba5e" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161268239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8334e7fa0f6d7c7ea45f2d201975d18aca7aa88bc491899f3ae1b26fddd51181" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161268257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58684ec09241c09e8226f015d32e8afc2e8027b4153d82338256a38686143ab1" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb7133e3d59121e6041460b4344f5ff9358a3588ed46d00e889ebd61926cd2db" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A032d3ea095a44002b19f65be05b6f54f094deb529c16353a1ee7fd88382f58cb" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A097447c229fc22a5b92151a41f859a9046a9fa3f94bad7fe9f1281372c85b25f" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa58b7df3a4bce1164e26503c85272ba8eea210c3c45e09bcaf988fd3a37b75a5" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf70518bd98fe92e83c9c058a14db0297ded19bd6e82376fac267635c4339d2c" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87f03f1fb8d6cfbbaf63092e24c8ed531111877d056fd881e64e1a62ad151a4f" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac92f72c576aeef671ee14debc28a8c6e2a258b51bf0b4cedf5b0650c187a590b" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10beb1e78ed1e75f5ae91df46b2208c81be2ab478c455af977bee9cf91fe3834" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d53beedf963a6b7f39ce0e474ed232ed7c87080ca294d4f449b1c5cd8629208" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc14e88eaaf15be2d12fae1f27da59a24e5d03833d0fa5a7cf74cd6697d3709e" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedaa0f1cfaf056eefdb2b2298890a1c90ac1f4e6bf3d721bb89682cc31658c80" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27a3d5714bcdaa874a63d6aae0b023816b1d5b2d0a30624f56d1a84acc4bfe44" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac44ed9d6dd35f4d2a170dca59447540043eb667dcb2bf0a7f13a2012a1c3e973" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ea8ac86fca680bd74b5b415e1b17704c87dee27eff971ac7a089854021e9f41" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af832a1710654c318157f664d22cee6a5497503b0eb8bb016c5fa42d92d41cfc5" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af548714ceeb03a27f018ec1c95083931d4525c78234d5c52c3ac3f1e46ce3bd6" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92f1bf7db13a349bfcfe50a9bfafeb2d853196adfc0f9cf364b726541220a11b" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c5c1cc9aeea8b15f7dc69db5403d20c6c8c481e958e23d1969c5ea436abbf9a" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c8ea3358d1243211d1468c1b3c657f17f3c21d94cfb1c1ce14dca4e0cee12a4" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ea7bdab83a6fe911d37399657746377d71f099b95c5e5ea00b0fae7c2236725" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad155cac56089c3f89eac66cae1c1884cd6861cf9cb422bc75d3cc270d425c9bd" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f1a66cebc0a6d0bdd7d5c994bc8cb1dff112e4e96eee8623c878cd77408e6dc" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdeb2a64c272171607de1f144c4e684a9698b3b6ac8b78dae92575b5cf3a7ae3" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97d482c3baf6b63003f25d9e6d0acbcaa2766add44854d07ed1b5d9900ca7ad7" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161317161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A358626b5a4da962d38f4c3acd94706e110e6969052301fb721a3065e1eacf829" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A908bf63f29b2edfa4830a436abd92385de26f587f5365ce36c582da0c2762b72" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ec912e3b8a9d9681338122a1a91b04615b6650bbc5a00c44d26e4ebdb1e0993" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161317173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace63bee67f0dc086eac672c3978e16bdcd769a5efd72868b1ccb3a86edfb6a95" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161317167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add94d2bbbc44045b5c8479c0d4015e52524f2b58fc155e2fcc8c1296bf6e924f" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c8d41ab06271152f5979e475bf4fcf4310ebd3a96018fd683619b02c0cfbd37" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161129353.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16c846fab3617ac29a0df60a68840baa537a27bf0cf3eb8c7c8f5f72d919c6d2" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-03 14:49:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161128611.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A370511e26eb565d6de80d991a957b8d86bd4217567e9c5355995c2e19319581c" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 15:54:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161317171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A691e760bb2e7248eee4fa8ff5622ee15c35e4fbeff7a4b7fdc16a2e47415e222" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 17:29:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161334595.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A59bc077710fc4d7d284b79eafdf04e2b29c47f520d0519239dc40957a1d85898" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(300000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(145) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(292) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1971" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(25) ["woonoppervlakte"]=> int(109) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-06-03" ["energieindex"]=> float(2.05) ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(295) ["keukenbreedte"]=> int(220) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(750) ["woonkamerbreedte"]=> int(365) ["keukenoppervlakte"]=> int(6) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(220) ["lengte"]=> int(170) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(10) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(610) ["hoofdtuinlengte"]=> int(720) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(44) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(145) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-10-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-19 15:23:48" ["perceel"]=> string(4) "6784" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7345871) }

Laurierhof 73

4871 VN Etten-Leur

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Wilt u wonen nabij het gezellige Van Bergenplein met diverse voorzieningen in de nabijheid? Dan is deze leuke tussenwoning gelegen aan Laurierhof 73 iets voor u!

De woning heeft een ruime woonkamer met halfopen keuken, 3 ruime slaapkamers en een tuin gelegen op het zuiden waar u heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast is de gehele woning voorzien van grote raampartijen waardoor u overal geniet van een fijne lichtinval.

Heeft de woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!


Begane grond – ruime woonkamer met halfopen keuken
Wanneer we de woning betreden komen we in de hal terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping met trapkast en de woonkamer.

De ruime woonkamer is tevens erg licht vanwege de grote raampartijen aan beide zijden. Deze ruimte is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onder kasten, laden, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Daarnaast is vanuit de keuken de achtertuin te bereiken.


1e verdieping – met 2 ruime slaapkamers en de badkamer
We nemen de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we terecht op de overloop en die geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers zijn beide erg ruime kamers. De achtergelegen slaapkamer ligt over de gehele breedte van de woning.

De volledig betegelde badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De badkamer beschikt over een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


2e verdieping – met 3e slaapkamer en extra opbergruimte
Wanneer we deze verdieping bereiken dan komen we op de voorzolder terecht. Vanuit hier heeft u toegang tot de bergruimte en de 3e slaapkamer.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats ten behoeve van de cv-combiketel (Vaillant) en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur.

We lopen door naar de 3e slaapkamer en ook dit is een ruime kamer. Daarnaast heeft u hier nog voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin
De woning heeft een achtertuin gelegen op het zuiden, dus u geniet hier heerlijk van de zon. Daarnaast heeft u hier nog een berging en is met een poort de achterom te bereiken.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van de voordeur, want deze heeft enkel glas.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond heeft een tegelvloer, met uitzondering van de woonkamer, want deze heeft een houten vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft op de overloop en achtergelegen slaapkamer vloerbedekking, de voorgelegen slaapkamer heeft een laminaat vloerafwerking en de badkamer is betegeld.
- De 2e verdieping is heeft een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden, winkels en het gezellige van het Van Bergenplein zijn in de nabijheid.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Verkoper hanteert verkoopvoorwaarden en maakt gebruik van een projectnotaris. Dit is Van Buttingha Wichers notarissen.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Geen zelfbewoning eigenaar
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van of gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen of gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Toestemming directie verkoper
Een koopovereenkomst komt pas tot stand na uitdrukkelijke toestemming van de directie van Orange Capital Partners welke blijkt uit het ondertekenen van de koopovereenkomst.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1971
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte109 m²
 • Perceeloppervlakte145 m²
 • Overige inpandige ruimte25 m²
 • Inhoud292
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2030-06-03
 • IsolatieDakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin44 m² (7,20 m bij 6,10 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer6784
 • Oppervlakte145 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact