Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104557"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-10-27"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-21 17:15:58"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "c6355668-71a8-481c-8980-b976e2164d79"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5889867)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8028) "Ruime patiowoning met veel lichtinval in de gasloze woonwijk ‘Schoenmakershoek’.

Wilt u geheel gelijkvloers wonen in Etten-Leur? Kom dan eens een kijkje nemen bij Barbierstraat 5! 

De woning heeft een royale, lichte woonkamer met open keuken, een riante slaapkamer met inloopkast, een ruime badkamer, een grote berging en een bovenverdieping die geheel naar eigen wens in te richten is.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree met hal die toegang geeft tot de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, het toilet, de berging en de meterkast. Tevens is hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

De berging is zowel bereikbaar vanuit de overdekte entree aan de voorzijde als vanuit de hal. De berging is voorzien van elektra en hier bevinden zich de warmtepomp, de WTW-installatie, de verdeler van de vloerverwarming en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er meer dan voldoende opbergruimte.

De riante woonkamer van 60 m² heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft openslaande deuren naar de patiotuin.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een U-opstelling. De keuken is uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een dubbele spoelbak en een stenen werkblad. De keuken beschikt over ruim voldoende boven- en onderkasten en heeft een trapkast voor extra opbergruimte.

Aan de patiotuin ligt de ruime slaapkamer met afsluitbare inloopkast. De separate badkamer is volledig betegeld en beschikt over een extra brede inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met spiegel en een designradiator.


1e verdieping:
De 1e verdieping is bereikbaar met de trapopgang vanuit de hal. De open ruimte van circa 27 m² is geheel naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als slaapkamer of hobby-/werkruimte. 


Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin met een buitenkraan en elektrapunten heeft sierbestrating en een kleine border met beplanting. Aan de achterzijde van de patio staat een vrijstaande berging met over elektra-aansluitingen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De voorzijde van de woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het kleine raam in de keuken; dit rolluik is met de hand bedienbaar. 
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De wijk is gelegen op ‘de Leur' met diverse fraai verbouwde havenpanden welke herinneren aan de rijke historie van dit deel van Etten-Leur. 
In deze sfeervolle, levendige omgeving is genoeg te doen. Zo worden er de jaarlijkse Havenfeesten en de braderie georganiseerd en komt hier in het najaar Sinterklaas Etten-Leur binnen. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. Ook is het gezellige Van Bergenplein op loopafstand. Hier bevinden zich verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen en op vrijdagochtend is er markt. Tevens zijn er aan het Van Bergenplein en aan de Geerkade verschillende horecagelegenheden. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt. Een dergelijke bepaling zal tevens ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Wij leiden u graag rond!

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8430) "Ruime patiowoning met veel lichtinval in de gasloze woonwijk ‘Schoenmakershoek’.

Wilt u geheel gelijkvloers wonen in Etten-Leur? Kom dan eens een kijkje nemen bij Barbierstraat 5!

De woning heeft een royale, lichte woonkamer met open keuken, een riante slaapkamer met inloopkast, een ruime badkamer, een grote berging en een bovenverdieping die geheel naar eigen wens in te richten is.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree met hal die toegang geeft tot de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, het toilet, de berging en de meterkast. Tevens is hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

De berging is zowel bereikbaar vanuit de overdekte entree aan de voorzijde als vanuit de hal. De berging is voorzien van elektra en hier bevinden zich de warmtepomp, de WTW-installatie, de verdeler van de vloerverwarming en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er meer dan voldoende opbergruimte.

De riante woonkamer van 60 m² heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft openslaande deuren naar de patiotuin.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een U-opstelling. De keuken is uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een dubbele spoelbak en een stenen werkblad. De keuken beschikt over ruim voldoende boven- en onderkasten en heeft een trapkast voor extra opbergruimte.

Aan de patiotuin ligt de ruime slaapkamer met afsluitbare inloopkast. De separate badkamer is volledig betegeld en beschikt over een extra brede inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met spiegel en een designradiator.


1e verdieping:
De 1e verdieping is bereikbaar met de trapopgang vanuit de hal. De open ruimte van circa 27 m² is geheel naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als slaapkamer of hobby-/werkruimte.


Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin met een buitenkraan en elektrapunten heeft sierbestrating en een kleine border met beplanting. Aan de achterzijde van de patio staat een vrijstaande berging met over elektra-aansluitingen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De voorzijde van de woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het kleine raam in de keuken; dit rolluik is met de hand bedienbaar.
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De wijk is gelegen op ‘de Leur' met diverse fraai verbouwde havenpanden welke herinneren aan de rijke historie van dit deel van Etten-Leur.
In deze sfeervolle, levendige omgeving is genoeg te doen. Zo worden er de jaarlijkse Havenfeesten en de braderie georganiseerd en komt hier in het najaar Sinterklaas Etten-Leur binnen. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. Ook is het gezellige Van Bergenplein op loopafstand. Hier bevinden zich verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen en op vrijdagochtend is er markt. Tevens zijn er aan het Van Bergenplein en aan de Geerkade verschillende horecagelegenheden. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt. Een dergelijke bepaling zal tevens ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Wij leiden u graag rond!

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(13) "Barbierstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "5" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 KC" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-29 10:01:20" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-11-02 06:00:00" } ["media"]=> array(49) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419945.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A82d8ad685e06687e389cbaf752b4975587d1080f6ae12fa26f5261a9b95d8dbd" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab954fa18552214a259a073a411b67aed0705e885266c96cd8d21345ade2db8b8" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11b2301bf0bfa34d10cfc7f482ba9a42a2d162141a65bdf23a6654a50f83a59a" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fb343a39c4ed7228e07616a37166b0c6b971b32babff678c68f5a7705515be3" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc45e001bb0e58fd1290731216dbce067215f9e0fe7b5e450f2f31a26d838bee" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad03f1bf04099bb1cc60e0436f05f4f077a80de7d5bb714e61c6de83807b3708f" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af75f83a8a1d363df471fd6e1e8450c91ff929309b5f3077aff4b2b86a68b0627" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae01bf85f13c20bb2ce1b4a51771efd38b8e60ee02aeb8d93c939ea4216083e8f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac25dd4f8993db43a8627b2fe744aa59a0557be2179f740dfb344c54892fc5942" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b32f1e743f803b96e92becc2cf7ce4b6f35815560f39a5467540a42b2119f64" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef889525e0b00bdc5eb49a6626321cde3b70911252e9d04e144b0384d9584fa1" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:23" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=EvNUH14dR5j" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160923887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cc2ccf23f07a76441f1ad6216f46f4edfce37bd9ee77fce8bcb342a3fbd20e9" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160967977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9334718da84b99524fc4f2597cd0618626543da27a76ef585f8589726fa958d8" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160967979.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d19a592e7d366b56eea59f53055ff0a119d6d437d41c49d5be73d4dd8403098" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160915197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a3eeef68168cb7706a026f6ded98cc4b5e15a65527699731f5abe13e4392ff8" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d80057cdca007158f8c89a6f4ec04598082adb7a3bc78f74fb88336f89be03d" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34e409219a282e28d4907bf39b9c9fb41f3cabeb2536ed5e8b59795774b17beb" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160915597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cd3a5b2fa0d7fb72572924ec992b04a7843865fcef79402010d0ba807c72b15" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0533a5024c07d78e82e22522e10f50bc1213cbb2bed8423881d7c3dc615d39ce" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46ba928effd77281a86bd49f414f8a4129c40df942d0bc89e969f34840cfe50f" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af403c6731c2feb88f9d3d981e34ab1f2c219a2d8c23967ebe3da2dcfc87865f6" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160922847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfb88dfc3d458341731125cc14a087c66a5f179a7d8acdd4f0da023eb49049fd" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A833e08e888c668fb028101ad6656fdd600e1e57e8fa9a7aae1327b9bc0496553" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0eb6c14d90fc122ec72a845fde278106227c5bd28277c6a52ad59cf0fd5a0876" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38157e6b7fd91259ba7e8d09462bf966dad134f838d0a9b44b76d3c1bac6b654" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fed352669f9de0bf541c1aed53664f4a8c6d029e1cb97b024d9b31d2adbb047" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f9ce4ba38d4b242fea14922df1c5a04528ca15c3f280873757e54deb5706727" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d95a26e7f37c41914b28fda271c4907028bbf87ee8c7e0bf3e68cdb364cdd5c" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c64b30a31f9589950a5ca0fb697a7da2f8213ad0861df739ece748458575a8d" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26811a1c7aae5c00c33b65f72855438c3d2fadcb867651698d292abe98515fab" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72b190b46e2bcfe71fd71f4253e082f323b91ff30549a722e39dbc9a7cf94df3" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fe640d284cf4ed4dc53e23f2de286997003a2c47d302f04dc5aa4498479b1cc" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac00dd92ed982d3730155e75cb1d61730fc3fbdee4c953792025d7e37f9558dcb" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59b6b38e5c3db1c9d8ef7aab94ea05d4ba5e3fdc16170e3a6fbc8d2fa7e53f7e" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb06fe4d5dfbae2579df2c6e7ae8b8deccac7d31c65a5d269fa8778aa420105a" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A118daa54bbe45ffe0fb9bb7d338b9a721c58bae510e53da7d66bc2364418d8f9" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160922841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46b3f983b1eae0b56a3c1fea660c68f7c57ac5bc39124988d970b77483f1298a" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160922711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae048fae9589be31c3bbba0c03580c067315af57a0dbb26460804e30a2ceb0d0e" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4096a749d99d7bae5fdb80ec32928d6fef3e44162db2d166a582592800b10b76" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1720a0c66d67b0386363782e3bf5e83a653d4aadb529ad91693b1b22e6e41f66" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad40afae9c79066a9eb58127437e6d4f4dacb5347e839d8e66bd8fc67f14ca5e3" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4880673a0907f7e8b31d66814b378cb69c3b53b7c5127a3f35a915a0527f0972" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160922709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ad8266698669055339f583990f40070e3aa0c5175c0ded85fb72977ba74b753" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adafa672ff2e0422aff3f985d38434d44b6215e1eefad44840bfd47a36a907b57" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79b8c7775eef148f99debd06a4471cdb887de5db588e9751f2f4160a9f882f14" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 12:58:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8289e0fc55b8bbe64def05da8301dca40c024d8ce13007eba8f330ed1c9b0b0a" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160419949.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac43c75d86c6a9dbc715253e85d1881de0e2bcd2f656a48a02e116a6bbb6fda6b" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-02 14:27:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/160986311.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e5052a10a28da858dd6f27de71c68a4421449dc85210b97e9d598dc61a09206" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(485000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-16 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> NULL ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(33) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(190) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(510) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2007" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(9) ["woonoppervlakte"]=> int(131) ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-31" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(20) "VRIJSTAAND_KUNSTSTOF" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(6) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(238) ["breedte"]=> int(277) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(285) ["keukenbreedte"]=> int(292) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(479) ["woonkamerbreedte"]=> int(682) ["woonkameroppervlakte"]=> int(33) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-09-08" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-27 15:34:25" ["oppervlakte"]=> int(190) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1875" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7375357) }

Barbierstraat 5

4871 KC Etten-Leur

Vraagprijs € 485.000,- k.k.

Ruime patiowoning met veel lichtinval in de gasloze woonwijk ‘Schoenmakershoek’.

Wilt u geheel gelijkvloers wonen in Etten-Leur? Kom dan eens een kijkje nemen bij Barbierstraat 5!

De woning heeft een royale, lichte woonkamer met open keuken, een riante slaapkamer met inloopkast, een ruime badkamer, een grote berging en een bovenverdieping die geheel naar eigen wens in te richten is.

Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree met hal die toegang geeft tot de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer, het toilet, de berging en de meterkast. Tevens is hier de trapopgang naar de 1e verdieping.

De berging is zowel bereikbaar vanuit de overdekte entree aan de voorzijde als vanuit de hal. De berging is voorzien van elektra en hier bevinden zich de warmtepomp, de WTW-installatie, de verdeler van de vloerverwarming en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er meer dan voldoende opbergruimte.

De riante woonkamer van 60 m² heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en heeft openslaande deuren naar de patiotuin.

De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een U-opstelling. De keuken is uitgerust met een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een dubbele spoelbak en een stenen werkblad. De keuken beschikt over ruim voldoende boven- en onderkasten en heeft een trapkast voor extra opbergruimte.

Aan de patiotuin ligt de ruime slaapkamer met afsluitbare inloopkast. De separate badkamer is volledig betegeld en beschikt over een extra brede inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een wastafel met spiegel en een designradiator.


1e verdieping:
De 1e verdieping is bereikbaar met de trapopgang vanuit de hal. De open ruimte van circa 27 m² is geheel naar eigen wens in te richten, bijvoorbeeld als slaapkamer of hobby-/werkruimte.


Tuin:
De onderhoudsvriendelijke tuin met een buitenkraan en elektrapunten heeft sierbestrating en een kleine border met beplanting. Aan de achterzijde van de patio staat een vrijstaande berging met over elektra-aansluitingen.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De voorzijde van de woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken, m.u.v. het kleine raam in de keuken; dit rolluik is met de hand bedienbaar.
- De woning is volledig voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur aanwezig.
- Uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is gelegen op loopafstand van het gezellige Van Bergenplein met diverse winkels.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De wijk is gelegen op ‘de Leur' met diverse fraai verbouwde havenpanden welke herinneren aan de rijke historie van dit deel van Etten-Leur.
In deze sfeervolle, levendige omgeving is genoeg te doen. Zo worden er de jaarlijkse Havenfeesten en de braderie georganiseerd en komt hier in het najaar Sinterklaas Etten-Leur binnen. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. Ook is het gezellige Van Bergenplein op loopafstand. Hier bevinden zich verschillende winkels voor de dagelijkse boodschappen en op vrijdagochtend is er markt. Tevens zijn er aan het Van Bergenplein en aan de Geerkade verschillende horecagelegenheden. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt. Een dergelijke bepaling zal tevens ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Wij leiden u graag rond!

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar2007
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte131 m²
 • Perceeloppervlakte190 m²
 • Overige inpandige ruimte9 m²
 • Inhoud510
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers1
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-12-31
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingVloerverwarming geheel en warmtepomp
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinPatio atrium
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieD
 • Perceelnummer1875
 • Oppervlakte190 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact