Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104565"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-10-31"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 11:15:22"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "50868cae-312f-462f-8c13-d466144a2ea2"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5898253)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9654) "Kom gauw kijken bij deze verrassend ruime woning gelegen in de nieuwste woonwijk ‘De Streek’! 

Deze moderne en energiezuinige woning is zowel op de begane grond als op de 1e verdieping uitgebouwd. Hierdoor heb je een royale woonkamer met open keuken met kookeiland en 3 ruime slaapkamers. Op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren. Ook heeft de woning een fijne achtertuin en zijn er maar liefst 20 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning nul-op-de-meter is.

De ligging is werkelijk fantastisch; aan een groen park in een rustig en kindvriendelijk hofje. 

Ben je net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond met ruime en lichte woonkamer
We komen via de entree binnen in de ruime hal die voorzien is van een garderobenis. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Daarnaast heeft u op deze gehele verdieping vloerverwarming.

Vanuit de hal lopen we de uitgebouwde woonkamer binnen. Het zal je opvallen dat de ruimte verrassend groot en licht is. Neem plaats op de op-maat-gemaakte bank in de erker aan de voorzijde en geniet van het fraaie uitzicht over het park. Aan de achterzijde bieden de openslaande deuren toegang tot de tuin. Tevens is er een trapkast aanwezig die erg veel opbergruimte heeft.

De moderne, open keuken met kookeiland ligt aan de voorzijde van de woonkamer en is voorzien van kasten en laden. In de kastenwand heb je een koelkast, vriezer, vaatwasser, een combi- stoomoven/oven en een combi- oven/magnetron. Aan deze zijde is ook een rvs spoelbak aanwezig. Het kookeiland is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat met een ingebouwde afzuiging. 


1e Verdieping met 3 ruime slaapkamers
Terug in de hal aangekomen, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een separate, volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ook op deze verdieping geniet u van de vloerverwarming.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een mooi groen uitzicht over het park. De achterkant van de woning is ook op de 1e verdieping uitgebouwd waardoor hier nog 2 slaapkamers van een ruim formaat aanwezig zijn. Beide slaapkamers zijn voorzien van dakvensters.

De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan) en een dubbele wastafel met badmeubel.


2e Verdieping met mogelijkheid tot 4e slaapkamer
Op deze verdieping heb je een grote open ruimte met aan beide kanten bergruimte achter de schotten, de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en een vaste kast met daarin de opstelplaats van de warmte-terugwin-installatie, de water-water warmtepomp, de verdeler van de vloerverwarming en de omvormer t.b.v. de zonnepanelen. Deze ruimte is uitermate geschikt om een 4e slaapkamer te realiseren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Tuin met houten berging:
Bij deze woning hoort een verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin heeft sierbestrating, 2 terrassen, een gazon, borders met beplanting, buitenverlichting en een buitenkraan. Achter in de tuin staat een houten berging met elektra en via de poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft kunststof kozijnen met HR+++ beglazing. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld.
- De 2e verdieping is voorzien van laminaat.
- Op het dak van de woning liggen 20 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is, afhankelijk van uw woonwensen, instapklaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabijheid van de woning.


Werking van de warmtepomp: 
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR- ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Maak kennis met De Streek 
De Streek is de nieuwste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Hier beleeft u de sfeer van het buitengebied met stadse voorzieningen binnen handbereik. Kenmerkend voor de woningen in deze wijk is duurzaamheid. Omdat het merendeel in eigen energiebehoefte voorziet (met bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen of warmteterugwinning), geniet u hier van lage energiekosten. De Streek is niet alleen duurzaam gebouwd en energiezuinig; de wijk ligt ook in een mooie, natuurrijke omgeving tussen het groen en de sportvelden. Het Westhoekpark met wandelpaden en speelgelegenheden maakt deel uit van De Streek. Dat geldt ook voor de rugbyclub en honk- en softbalvereniging The Stags. Trekt u er graag op uit, dan is het nabijgelegen natuurgebied Pannenhoef een aanrader. Dit ligt op fietsafstand. Dat geldt ook voor het centrum van Etten-Leur waar u naast nog meer sportvoorzieningen, ook scholen, gezondheidscentra en een uitgebreid winkelaanbod aantreft. Alles voor de dagelijkse boodschappen vindt u hier. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10090) "Kom gauw kijken bij deze verrassend ruime woning gelegen in de nieuwste woonwijk ‘De Streek’!

Deze moderne en energiezuinige woning is zowel op de begane grond als op de 1e verdieping uitgebouwd. Hierdoor heb je een royale woonkamer met open keuken met kookeiland en 3 ruime slaapkamers. Op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren. Ook heeft de woning een fijne achtertuin en zijn er maar liefst 20 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning nul-op-de-meter is.

De ligging is werkelijk fantastisch; aan een groen park in een rustig en kindvriendelijk hofje.

Ben je net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond met ruime en lichte woonkamer
We komen via de entree binnen in de ruime hal die voorzien is van een garderobenis. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Daarnaast heeft u op deze gehele verdieping vloerverwarming.

Vanuit de hal lopen we de uitgebouwde woonkamer binnen. Het zal je opvallen dat de ruimte verrassend groot en licht is. Neem plaats op de op-maat-gemaakte bank in de erker aan de voorzijde en geniet van het fraaie uitzicht over het park. Aan de achterzijde bieden de openslaande deuren toegang tot de tuin. Tevens is er een trapkast aanwezig die erg veel opbergruimte heeft.

De moderne, open keuken met kookeiland ligt aan de voorzijde van de woonkamer en is voorzien van kasten en laden. In de kastenwand heb je een koelkast, vriezer, vaatwasser, een combi- stoomoven/oven en een combi- oven/magnetron. Aan deze zijde is ook een rvs spoelbak aanwezig. Het kookeiland is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat met een ingebouwde afzuiging.


1e Verdieping met 3 ruime slaapkamers
Terug in de hal aangekomen, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een separate, volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ook op deze verdieping geniet u van de vloerverwarming.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een mooi groen uitzicht over het park. De achterkant van de woning is ook op de 1e verdieping uitgebouwd waardoor hier nog 2 slaapkamers van een ruim formaat aanwezig zijn. Beide slaapkamers zijn voorzien van dakvensters.

De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan) en een dubbele wastafel met badmeubel.


2e Verdieping met mogelijkheid tot 4e slaapkamer
Op deze verdieping heb je een grote open ruimte met aan beide kanten bergruimte achter de schotten, de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en een vaste kast met daarin de opstelplaats van de warmte-terugwin-installatie, de water-water warmtepomp, de verdeler van de vloerverwarming en de omvormer t.b.v. de zonnepanelen. Deze ruimte is uitermate geschikt om een 4e slaapkamer te realiseren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Tuin met houten berging:
Bij deze woning hoort een verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin heeft sierbestrating, 2 terrassen, een gazon, borders met beplanting, buitenverlichting en een buitenkraan. Achter in de tuin staat een houten berging met elektra en via de poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft kunststof kozijnen met HR+++ beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld.
- De 2e verdieping is voorzien van laminaat.
- Op het dak van de woning liggen 20 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is, afhankelijk van uw woonwensen, instapklaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabijheid van de woning.


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR- ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Maak kennis met De Streek
De Streek is de nieuwste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Hier beleeft u de sfeer van het buitengebied met stadse voorzieningen binnen handbereik. Kenmerkend voor de woningen in deze wijk is duurzaamheid. Omdat het merendeel in eigen energiebehoefte voorziet (met bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen of warmteterugwinning), geniet u hier van lage energiekosten. De Streek is niet alleen duurzaam gebouwd en energiezuinig; de wijk ligt ook in een mooie, natuurrijke omgeving tussen het groen en de sportvelden. Het Westhoekpark met wandelpaden en speelgelegenheden maakt deel uit van De Streek. Dat geldt ook voor de rugbyclub en honk- en softbalvereniging The Stags. Trekt u er graag op uit, dan is het nabijgelegen natuurgebied Pannenhoef een aanrader. Dit ligt op fietsafstand. Dat geldt ook voor het centrum van Etten-Leur waar u naast nog meer sportvoorzieningen, ook scholen, gezondheidscentra en een uitgebreid winkelaanbod aantreft. Alles voor de dagelijkse boodschappen vindt u hier.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Peellandhof" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "10" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4876 WG" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 13:00:39" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-11-10 06:00:00" } ["media"]=> array(64) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-09 12:27:20" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=PqBat9JV3M7" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:06:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25f68a988019cd83c4c8f11b8eda036455d30919e484e7102578897235d42abc" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1283d4b8ad988c25149153b8fff820c2257bc9dc70bc707332f8f9ea41ec481e" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c1913bbd04cc6b7034f5889b8aa3cdb86c123cd56dd0484d8fda435f9bfb5f9" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94b389271218a937aa96d3b88fd965a917d9f3606c80be77158b3be0adb24adb" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f5f6d90e32ad79dd8c602e388eb47c5e68c766745256815d1edc159836dacf1" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5670aa47bb64dd98e342e2b72065d2b6749ce3234fb23f12cc535c3dfb82dfe8" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4ab9b1dfb55931abfc141ed044e7b0c07f52f9f4e8f152cb8bc18b3b03a0a00" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:07:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812013.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1af805a75c30dcbf3fe6c8171f755dd58d6bb0040eba21c171a7b98d97bb8cc" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:08:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6264bffbb7e0b1aeaacc692eb1b20853c867ab8435504220763b6eb87cf71006" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:08:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4335fb69b443fb10111a6cb9ed41fba877dee9ccdf2db9d7ed7817372560c30b" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:08:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22d446f69dc4f631f7467113b815d3d8e03315d954f13680dd4835663afba1bb" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:08:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A217b48e6f3d02cc6296ae5ff816552fdd67d0777c27b5028e9d3857c0dc859df" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 13:09:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161812435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cf620dd0f180ddbaf34e7cc7cacdeb4c73fd182a7f494699b0fb3b678a6d843" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161852479.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcfb87a625dbc59cace2c6e28136ad0b526d7ecd5ad83d0f8379899528f98fcc" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb36eed9b25e4d0b5a98f459acfe88bd69c54683f357a200796c8bb41da342ec" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70e8b24d13402b68b73aae81614045383911918684e1eee27c48c45f0a61fecb" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161830191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b906cb28c58a8a3bc18ac12c1373bb2201cfbe642204cb6632602532ce0a3f3" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161830189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3531357739e4ba9582bcdda7639a34b12c82be0d6c5331434124825de0851380" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A660d1549994f7cbb8f6955091e796bdfa96e89f868f483ed75f9982990b7c36e" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811011.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af77f4e542669357d74b7645b900ad1af70712a13f0bf00d0a7832999721c4e6b" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161830193.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f2711a8f39c67fbf9423d51ca82b23c661295e9bfc37c7a777f9e72ae20f8b8" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe9e14f32010ebe7357ad71fa3229035b2cdd3a67f5f0e094f577d5ea6ea115e" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add42bf14d1d5f583e251fa4880a429e0163cec459769980e3c9c2829614cc478" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56a5ae7bf8c4ccb4c22004cebe9912d1c877331b1efac8f141b32c39278686fb" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf2d5f72ba124db9549474f45e0278d6c55fc7a7a8cf4f6185efe05f2e7f8339" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af92a9b56ec44efb02d0f5b756e01bbc937b72909e41e6a4d96b317955090c792" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5ebb452cb2b07b41fcf0afb5a2d3ca5fec4de75dd2bca976916728931e40e22" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac4534af11622620d73675fcb5752d12e3fb9a5ac59b2c9533ebfd328da0f01a" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0645525d47f5602e8967140cb4aaadc2eaf6c0ee9eab1734a92da812b6332f6a" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9232c6f2fb32aa062c982c19972e6194f119c2ab9c3fc05ef65195d79b1170d8" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48899ad6f6069a37a90bdbd75e20c89fe0902097c29dc84aa80b3e1bae623b4a" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72117925e841eb44c092dbdb1afd02dfa5f8f29c930e53a553f038da04cfb668" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4b4d0a0e53ae8b9a98ecc11dad9b8913353f1b152dd8f6cf83e2c997ecd1203" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A500778a51f24443d4fbaf69ccf742ba9a3703f257bdab8ccf9d52f2ffc5a984a" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A527feb984da2bf075718bea1e9208613353672186da20593cfb099ba6dbe72c4" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4f19737b62277d3817ac4522b135f306b8594d7148411d35fdc20c83924a853" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c5ecbd682af7e3cc95e3ce3767edcb5b717e6a2bd848f0b507e7e4ce08ecfd0" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d73a33ea1edcb2e70d90eea583427df0e5c3a6699c9ea9fcbb21e3dec086ac0" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A072b66b311038af00a09e6e61b1a96d6364d9195de02335e1d020112b84c39aa" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5216a84a42e1e336462a170cf207896936dc3c2c30479898a9948a8d3b0e3152" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A545b1eabba96b52f3c7fc010aad4845dd3fd636f28b223ca57bc2cfb996ec77b" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a4d3dd56517e8dcfb50add4f35b622e063b192d0b89c31c8b4975ba236941d5" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7610fa90af9b2892c3c7ff618b5dbd09c07e67f03ad2e1574ed114d5f5c971e" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdfa2eb96d1faae39a238d668295cbfc000e8f3d5c0d53495fb527d2c1cfc115" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810993.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A058c202fe8151610683db470cc629d5439e46aafc8c8870f72363cb3504fa6ab" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedee453446c8343a99892e18490153e213874d7b1e80d44fe6a09592fa7f1fb1" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35fea450e8280e5a30d0af747900068ec03503852327930634d0fc731bfd688f" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e8af6a406cf0cb87d6222cc005307eca885e101ba42ddb791294c78bbfd2f5a" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161811019.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A564401dda55bf05bb1d0a1d18ed20443d34df59ca93b1c6c874e0bcae663a6bd" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e9120f954e4f7a3bf3f60cfd6363b06d02d3408e2946838f922341fde502322" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79f142db40afccc227fe0fe0508176ce258ade0c90e7ff731e6fcdd0d332b62e" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A251ba71a76aad2e328a4ec1084983e4592bb2a6736bec1b8ec414568b83aceb2" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15df29b25dc05e4241dec4094548a6603cf85ff2104ddcb5251e957afb921602" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a5c6db7a4da5aa8b315a9510990ebe25c374762ff562029f9d77d69588613c3" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dc6d7da7e029978d4ae05e2d65153d5b2212717730bac9f9d9d8421efc1b15e" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d2317d066dcb9c06e4f7d48007e9111cb094281db9cd659a7b0d70022cc9236" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161852477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebaecb864fbffa02f5a4c55be8a498a460e0983dd62ec3e6d7fef81c52c20a58" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe8f744d273b0c5ae749005e92c2782d43ba9c9cf68d85f8155da166eab59d64" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161852465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf28df46e3f0a8fef75292c607ba0d365ae25ef72cef3471a90ebcd956e97e26" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 12:49:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161810153.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a64d02513c13ffef13c240566dc6e6b0027b4fc38b75818803ac999a0296b1a" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161852469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5277f71e98ea6208aa6ea86e48e985563a1f542991df9f5683b3617d0d69714" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-10 16:07:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161852473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc9caaf98d25a807b66785e522d2a7119adbed6d9cd2b59d3b05bfe248faa5da" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-13 09:49:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161888831.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c679dfb2db5bb34fbece3ba59afd9a46bbe467b410742eee1d1257a12d0ee1c" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(495000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [4]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" [2]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(7) "DAKRAAM" [2]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(31) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(174) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(460) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2019" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(23) ["woonoppervlakte"]=> int(161) ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2029-04-15" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1150) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(69) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(4) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(17) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(538) ["woonkamerbreedte"]=> int(574) ["woonkameroppervlakte"]=> int(31) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["lengte"]=> int(275) ["breedte"]=> int(206) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-10-31" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-31 15:56:10" ["oppervlakte"]=> int(174) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "Q" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2975" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7384313) }

Peellandhof 10

4876 WG Etten-Leur

Vraagprijs € 495.000,- k.k.

Kom gauw kijken bij deze verrassend ruime woning gelegen in de nieuwste woonwijk ‘De Streek’!

Deze moderne en energiezuinige woning is zowel op de begane grond als op de 1e verdieping uitgebouwd. Hierdoor heb je een royale woonkamer met open keuken met kookeiland en 3 ruime slaapkamers. Op de 2e verdieping is er de mogelijkheid om een 4e slaapkamer te creëren. Ook heeft de woning een fijne achtertuin en zijn er maar liefst 20 zonnepanelen geplaatst, waardoor de woning nul-op-de-meter is.

De ligging is werkelijk fantastisch; aan een groen park in een rustig en kindvriendelijk hofje.

Ben je net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond met ruime en lichte woonkamer
We komen via de entree binnen in de ruime hal die voorzien is van een garderobenis. Vanuit de hal is er toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Daarnaast heeft u op deze gehele verdieping vloerverwarming.

Vanuit de hal lopen we de uitgebouwde woonkamer binnen. Het zal je opvallen dat de ruimte verrassend groot en licht is. Neem plaats op de op-maat-gemaakte bank in de erker aan de voorzijde en geniet van het fraaie uitzicht over het park. Aan de achterzijde bieden de openslaande deuren toegang tot de tuin. Tevens is er een trapkast aanwezig die erg veel opbergruimte heeft.

De moderne, open keuken met kookeiland ligt aan de voorzijde van de woonkamer en is voorzien van kasten en laden. In de kastenwand heb je een koelkast, vriezer, vaatwasser, een combi- stoomoven/oven en een combi- oven/magnetron. Aan deze zijde is ook een rvs spoelbak aanwezig. Het kookeiland is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat met een ingebouwde afzuiging.


1e Verdieping met 3 ruime slaapkamers
Terug in de hal aangekomen, gaan we naar de 1e verdieping. Hier heb je een overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een separate, volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Ook op deze verdieping geniet u van de vloerverwarming.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een mooi groen uitzicht over het park. De achterkant van de woning is ook op de 1e verdieping uitgebouwd waardoor hier nog 2 slaapkamers van een ruim formaat aanwezig zijn. Beide slaapkamers zijn voorzien van dakvensters.

De moderne badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan) en een dubbele wastafel met badmeubel.


2e Verdieping met mogelijkheid tot 4e slaapkamer
Op deze verdieping heb je een grote open ruimte met aan beide kanten bergruimte achter de schotten, de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur en een vaste kast met daarin de opstelplaats van de warmte-terugwin-installatie, de water-water warmtepomp, de verdeler van de vloerverwarming en de omvormer t.b.v. de zonnepanelen. Deze ruimte is uitermate geschikt om een 4e slaapkamer te realiseren. We laten je graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


Tuin met houten berging:
Bij deze woning hoort een verzorgde voor- en achtertuin. De achtertuin heeft sierbestrating, 2 terrassen, een gazon, borders met beplanting, buitenverlichting en een buitenkraan. Achter in de tuin staat een houten berging met elektra en via de poort kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft kunststof kozijnen met HR+++ beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld.
- De 2e verdieping is voorzien van laminaat.
- Op het dak van de woning liggen 20 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke straat.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- De woning is, afhankelijk van uw woonwensen, instapklaar.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabijheid van de woning.


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR- ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Maak kennis met De Streek
De Streek is de nieuwste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Hier beleeft u de sfeer van het buitengebied met stadse voorzieningen binnen handbereik. Kenmerkend voor de woningen in deze wijk is duurzaamheid. Omdat het merendeel in eigen energiebehoefte voorziet (met bijvoorbeeld een warmtepomp, zonnepanelen of warmteterugwinning), geniet u hier van lage energiekosten. De Streek is niet alleen duurzaam gebouwd en energiezuinig; de wijk ligt ook in een mooie, natuurrijke omgeving tussen het groen en de sportvelden. Het Westhoekpark met wandelpaden en speelgelegenheden maakt deel uit van De Streek. Dat geldt ook voor de rugbyclub en honk- en softbalvereniging The Stags. Trekt u er graag op uit, dan is het nabijgelegen natuurgebied Pannenhoef een aanrader. Dit ligt op fietsafstand. Dat geldt ook voor het centrum van Etten-Leur waar u naast nog meer sportvoorzieningen, ook scholen, gezondheidscentra en een uitgebreid winkelaanbod aantreft. Alles voor de dagelijkse boodschappen vindt u hier.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 495.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar2019
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte161 m²
 • Perceeloppervlakte174 m²
 • Overige inpandige ruimte23 m²
 • Inhoud460
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2029-04-15
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin69 m² (11,50 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, dakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieQ
 • Perceelnummer2975
 • Oppervlakte174 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact