Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2024-02-23 16:23:14"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(17) "Guido Gezellelaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "104"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 GG"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9057) "Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Banakker'. Neem dan gerust eens een kijkje bij deze woning aan de Guido Gezellelaan 104. Deze ruime uitgebouwde woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5e kamer en staat in een rustige groene omgeving. 

Bent u net zo enthousiast als wij zijn, neem dan contact op met ons kantoor. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.


Begane grond met ruime woonkamer:
We betreden de woning via de overdekte entree. Aangekomen in de hal hebben we toegang tot de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en trapkast. 

We lopen door naar de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en voelt licht aan. Door de open verbinding met de keuken en de grote raampartijen straalt de woonkamer meteen een fijne sfeer uit wanneer je binnenloopt. 

De keuken heeft een hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, kunststof werkblad, inductie kookplaat, koelkast, vriezer en een dubbele wasbak. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de serre. 

De serre grenst direct aan de tuin en heeft een glazen dak met zonnescherm en schuifdeuren. Hier kunt u dus al vroeg in het jaar genieten van het buitengevoel.


1e verdieping met 3 slaapkamers: 
Via de vaste trapopgang komen we aan op de eerste verdieping. De overloop geeft ons toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. 

Aan de achterkant van de woning bevinden zich de kleine slaapkamer en 1 van de grote slaapkamers. 

De 2e grote slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. De slaapkamer heeft een wasbak en is bovendien de opstelplaats voor de wasmachine. Via de buitendeur hebben we toegang tot het inpandige balkon aan de voorkant van de woning. 

De badkamer in deze woning is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de badkamer een wastafel met meubel, een ligbad type whirlpool, zwevend toilet en douchecabine met handdouche en thermostaat kraan. 


2e verdieping met ruime zolderkamer:
Via de trap bereiken we de 2e verdieping en de overloop. De overloop geeft ons niet alleen genoeg bergruimte maar is ook de opstelplaats voor de cv-ketel (maart 2021). 

Vanuit de overloop hebben we toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is met gemak te verdelen in 2 kamers of te gebruiken als grote slaapkamer. Perfect voor een thuis werkplek of groot gezin dus! 


Tuin met stenen berging: 
Deze diepe tuin is gelegen op het zuidwesten, hierdoor kunt u heerlijk genieten van de zon tot in de avond uren. Vanuit deze tuin heeft u over de volle breedte een stenen berging met toegang tot de brandgang. 


Algemeen:
-	De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
-	De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
-	De 2e verdiepingsvloer is van hout. 
-	De begane grond is voorzien van een plavuizenvloerafwerking.
-	De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking. De 2e verdieping heeft tapijt tegels. 
-	Vanuit deze woning kijkt u aan de voorzijde uit over het groen.
-	Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning.
-	De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie met het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen en winkels op korte loopafstand. Toch ligt de woning op een rustige locatie, scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn dichtbij.
-	Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
-	Woning met mogelijkheden voor modernisatie.


Woonwijk Banakkers: 
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet. 
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is. 
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur: 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9512) "Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Banakker'. Neem dan gerust eens een kijkje bij deze woning aan de Guido Gezellelaan 104. Deze ruime uitgebouwde woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5e kamer en staat in een rustige groene omgeving.

Bent u net zo enthousiast als wij zijn, neem dan contact op met ons kantoor. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.


Begane grond met ruime woonkamer:
We betreden de woning via de overdekte entree. Aangekomen in de hal hebben we toegang tot de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en trapkast.

We lopen door naar de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en voelt licht aan. Door de open verbinding met de keuken en de grote raampartijen straalt de woonkamer meteen een fijne sfeer uit wanneer je binnenloopt.

De keuken heeft een hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, kunststof werkblad, inductie kookplaat, koelkast, vriezer en een dubbele wasbak. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de serre.

De serre grenst direct aan de tuin en heeft een glazen dak met zonnescherm en schuifdeuren. Hier kunt u dus al vroeg in het jaar genieten van het buitengevoel.


1e verdieping met 3 slaapkamers:
Via de vaste trapopgang komen we aan op de eerste verdieping. De overloop geeft ons toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de achterkant van de woning bevinden zich de kleine slaapkamer en 1 van de grote slaapkamers.

De 2e grote slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. De slaapkamer heeft een wasbak en is bovendien de opstelplaats voor de wasmachine. Via de buitendeur hebben we toegang tot het inpandige balkon aan de voorkant van de woning.

De badkamer in deze woning is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de badkamer een wastafel met meubel, een ligbad type whirlpool, zwevend toilet en douchecabine met handdouche en thermostaat kraan.


2e verdieping met ruime zolderkamer:
Via de trap bereiken we de 2e verdieping en de overloop. De overloop geeft ons niet alleen genoeg bergruimte maar is ook de opstelplaats voor de cv-ketel (maart 2021).

Vanuit de overloop hebben we toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is met gemak te verdelen in 2 kamers of te gebruiken als grote slaapkamer. Perfect voor een thuis werkplek of groot gezin dus!


Tuin met stenen berging:
Deze diepe tuin is gelegen op het zuidwesten, hierdoor kunt u heerlijk genieten van de zon tot in de avond uren. Vanuit deze tuin heeft u over de volle breedte een stenen berging met toegang tot de brandgang.


Algemeen:
- De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een plavuizenvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking. De 2e verdieping heeft tapijt tegels.
- Vanuit deze woning kijkt u aan de voorzijde uit over het groen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie met het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen en winkels op korte loopafstand. Toch ligt de woning op een rustige locatie, scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- Woning met mogelijkheden voor modernisatie.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104597" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-11-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-02-22 16:19:04" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5963400) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "f908d266-460c-43cb-badd-4885403a991c" } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(365000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2024-02-16 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["woonoppervlakte"]=> int(138) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(9) "SCHUIFPUI" [3]=> string(22) "NATUURLIJKE_VENTILATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(377) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(11) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2021" ["cvKetelType"]=> string(24) "Vaillant eco TEC classic" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-11-17" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(205) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(630) ["hoofdtuinlengte"]=> int(930) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(59) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(2) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(15) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(2) { [0]=> string(12) "DOORZONKAMER" [1]=> string(5) "SERRE" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(5) "SERRE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(9) "WHIRLPOOL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etageligging"]=> string(9) "NOORDOOST" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-11-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-24 17:13:53" ["oppervlakte"]=> int(205) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "5884" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["media"]=> array(60) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-24 16:20:14" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=GE885hf3Ga7" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169309045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f1628620ebb5e0bc8f5aeff255ffbeb69d93689dd952155f73c659562f70806" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169309245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26e81c0ceb3a845031356a5724f76663c26d6a10e268ff8af67046f470f20101" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169309441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A449abfd4b31b2f6c49424e4c1b99d388317b20e45c21e5e9f7ef19926b90857d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169309651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A787c90c283b4368b5e1f3714fab01abb1c8037fc4889a8dccf154c5945e77b5e" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169309991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A608c7552595c84c892a8961d61fc12a8fd4a0c6f7910e0c0f6308e3403e12754" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169310269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae18319c280d92f6abc4885f08599b4842905de2ef26469a9e37b26a8452a925b" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169310523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af20d0b12f6c45da4bd3fcbcf1b3d300848dfd39507174e71c703cde483990ef3" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:22:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169310785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11e1e575c5f50757e12fcd337e8bfc570c20c1aae61cd0a9884f7a092a81173f" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:23:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169311101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2db895fb1f0c2f8b1dd5298f4c1e5107b4d7cccecbd302dbacb4c29f16c10015" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:23:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169311301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad67c682e563900d3a653583e6ed274343752b7203feb8c66addc4b231f4ff6e3" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:23:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169311507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5e405b5403359378ce1913c4f413033bde9d9d8719e38de781db8a2b4ec591c" ["volgnummer"]=> int(4011) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:23:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169311681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b69deaac84becc5636237ef9b1daf9630562ed8b156f1b8ee6c1222dbfe2b73" ["volgnummer"]=> int(4012) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169311935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acff7728c36ea9c2f9f53583d83d73f27936321d91b86d55e96f75083effd13aa" ["volgnummer"]=> int(4013) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-07 16:12:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170245037.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A72f284b30375b5128e858eb26b8eb638331e61ae5c24a72c78b42da661c0842d" ["volgnummer"]=> int(206) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169535181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae4f7e6f527bcceacf672fa77f88d285fdd80e53e02f187a24dfa5a7a1465965" ["volgnummer"]=> int(3) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169535119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02c597fcb53f41ec0010b19537a2e3f2ae2407b5e88f35bd42994948d5253782" ["volgnummer"]=> int(2) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169535127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1dee0921e3299c6bdcfbcdb2437b3026f5dd846a6ce6745da659236227340910" ["volgnummer"]=> int(1) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169535605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade2590c91b443a44fa9d5f5214df7e268945bdd2dbec1ff7db1382293e6e216d" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5634a182e5b40664bcf90f551d988055bf5af3c5b7d0d7d3b7977b4a338ad65" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54ad08c275241ed2bde74a71d73743442e76c98a41dc27762ff2b39e3d1ed834" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af460a331767cdd4c24d7c76efb9e568ff79a8256a7ddc0926684b8ad0cad13d1" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A269d9bba94b2a232088e3ea7cee30dc053f990189e0e9e7b74376ac2a03bdc5e" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A867d11939abf5156835c771b7681595607de972c46fb0ebed21d4fdee6df66fc" ["volgnummer"]=> int(10) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0442e9e81f5775c64d012534a29bb099bd4593b67fe51e2ac2dbe592b56ad429" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A802bdfae78700e152efec748fc7a9f5025ec11b66d63ecd96e754326557d471c" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18ba4f61b38ed0459779ee53dae1daa93abeb7badc62b72d3fac6bb87a2bae68" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a0d77a8a9fc61b0cdc7251b508c896683af84cb50a97ad418757dc282a34372" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A400b70881d8d1d7ca5fb102e7380810d5ea4bc6de051abd6b6299267605a5fc2" ["volgnummer"]=> int(13) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9aee49bc1e7cd56570792a187fcc08872baef111e2a149e8799c071616d16126" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A672eb9dd27aa69377678988eb67dfb1d5af1d56606168bb4b9009609da91313f" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A473a4a6e2641ca176e225c11dd0efd4e2180931c390b810e27aa5f94f0fd1499" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8d3e11c153ad2ba7cfe8209798168cada72a09084a6a03d40deb6b997049c20" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A665bcdfd6849005f5d777ce2ab90ce1fab5c4af5dd5a205bf707f954cd3586a3" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade33d1327f52499623d2e4fd59ba7a5ae6c3eccd00eed97b3440d8a5c2c6fff7" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ab37db61143cd185507a7c7d8c269a6d567c06a82a9185418a047178e3c8499" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0973077844a7a3cbcbd30d1fa425ff7c3336e4b05f7a114c6a14dde023245694" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1dd3839de1f187d58da9fc87fdb1a5847d4a00fd59e0c3f3ef0b163636bd996" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76d7209c88005fcf3d1498897db847fcb72a13a4cc428240b9eb2faa078c26a7" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8778e7669b2938148ba82741f77a4e540cc1e7eeff0f7c8bb1a584c6b5cc20f1" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b2573f0f10bcbc0ac79e2c164f2ce74f98a9ce579af3dc5d860749eb7446a1c" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acaf11e0599d0b7f4a5e86eeccfd0d59ded25aab3c6748633199beb36614878bd" ["volgnummer"]=> int(31) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00a0c96e6ddc6b3f18f62a10a3f2871c4981d8e3cd4e614015bde2e1f1d022aa" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3de381ac6fbb7a18d55b0d48e7d09b978e0e8796929dcbed93fb271ae90c017f" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd43f91ff8a7e4841587e9a4b53b639af426f4132091af289a95559ec8906d12" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85485811775c19b7a8670731563c5f87dbc5d3407156ab2169324ea8354a2e88" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ddea1a3658dfbbe655a7e22f2643b1867ba0bf185a8dee693449a674d5ca542" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afca3da2ff497fbb98dd09bbe9655f750e370dc524ac3806a8045d15130c21efa" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4c9dd42c7361d708fa9041f61851619cd86f87d88c4f385f2213aa801f2f40b" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A766d0236baf5ad7c21581ba60be0cf1933199bc41aa685b06f3052b3857148d8" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e3f021c0fbbb820557c61346e680655c80bd4d3d1747d48fccd8355f2f43f3e" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7dc8ddfed6b68c4fd33216c1efbc70f9ff25dc8c54dbc19f84b0d92d8aa1716" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:03:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169812831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4abac8281460dfffc7610068242fd6a59012ade159143148343dd944752cc3f7" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-31 14:56:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169452543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3d08c3daaefdf1864ebf49d1b5e351f6a90670e00fb68a5409c7409ae26472e" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:03:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169812845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa15643b4561ab54b716676e8cf5f7cb2c821824b7fbecd768fdaa4c15d24ab7e" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:03:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169812841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9073ec2b2751faf1953e07eeeeb4f39f151b9823fb4432fa398ae4b8fb6252dc" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-30 09:19:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169304985.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7bff3c19f7a2a17da3f6290c94643932a1414c9ecd81c7f068c3f8b49334c1d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-08 12:26:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170328715.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acebc8dad0a716a9811b8a4cb8fa7123ab3414623d7001e61cee744279d665d2f" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-07 16:12:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170245035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc1b5c9f8afa5b4292e63463bea63b6cc8f13032dd32b97e962ed1b7a063f422" ["volgnummer"]=> int(205) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-09 10:06:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170473361.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A10d37450d4da8a726184845cf29e77cc1c896222bc80f9ee061ff1f8305f8a9d" ["volgnummer"]=> int(1001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-02-08 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7451133) }

Guido Gezellelaan 104

4873 GG Etten-Leur

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning gelegen in de kindvriendelijke wijk 'Banakker'. Neem dan gerust eens een kijkje bij deze woning aan de Guido Gezellelaan 104. Deze ruime uitgebouwde woning is voorzien van 4 ruime slaapkamers met de mogelijkheid voor een 5e kamer en staat in een rustige groene omgeving.

Bent u net zo enthousiast als wij zijn, neem dan contact op met ons kantoor. Wij plannen graag een bezichtiging met u in.


Begane grond met ruime woonkamer:
We betreden de woning via de overdekte entree. Aangekomen in de hal hebben we toegang tot de volledig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, meterkast, trapopgang naar de 1e verdieping en trapkast.

We lopen door naar de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim en voelt licht aan. Door de open verbinding met de keuken en de grote raampartijen straalt de woonkamer meteen een fijne sfeer uit wanneer je binnenloopt.

De keuken heeft een hoekopstelling met onder- en bovenkastjes, kunststof werkblad, inductie kookplaat, koelkast, vriezer en een dubbele wasbak. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de serre.

De serre grenst direct aan de tuin en heeft een glazen dak met zonnescherm en schuifdeuren. Hier kunt u dus al vroeg in het jaar genieten van het buitengevoel.


1e verdieping met 3 slaapkamers:
Via de vaste trapopgang komen we aan op de eerste verdieping. De overloop geeft ons toegang tot 3 zeer ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Aan de achterkant van de woning bevinden zich de kleine slaapkamer en 1 van de grote slaapkamers.

De 2e grote slaapkamer bevindt zich aan de voorkant van de woning. De slaapkamer heeft een wasbak en is bovendien de opstelplaats voor de wasmachine. Via de buitendeur hebben we toegang tot het inpandige balkon aan de voorkant van de woning.

De badkamer in deze woning is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de badkamer een wastafel met meubel, een ligbad type whirlpool, zwevend toilet en douchecabine met handdouche en thermostaat kraan.


2e verdieping met ruime zolderkamer:
Via de trap bereiken we de 2e verdieping en de overloop. De overloop geeft ons niet alleen genoeg bergruimte maar is ook de opstelplaats voor de cv-ketel (maart 2021).

Vanuit de overloop hebben we toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is met gemak te verdelen in 2 kamers of te gebruiken als grote slaapkamer. Perfect voor een thuis werkplek of groot gezin dus!


Tuin met stenen berging:
Deze diepe tuin is gelegen op het zuidwesten, hierdoor kunt u heerlijk genieten van de zon tot in de avond uren. Vanuit deze tuin heeft u over de volle breedte een stenen berging met toegang tot de brandgang.


Algemeen:
- De woning heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een plavuizenvloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking. De 2e verdieping heeft tapijt tegels.
- Vanuit deze woning kijkt u aan de voorzijde uit over het groen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie met het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen en winkels op korte loopafstand. Toch ligt de woning op een rustige locatie, scholen, openbaar vervoer en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- Woning met mogelijkheden voor modernisatie.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 365.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte138 m²
 • Perceeloppervlakte205 m²
 • Overige inpandige ruimte11 m²
 • Inhoud377
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-11-17
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant eco TEC classic (Gas combiketel uit 2021, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin59 m² (9,30 m bij 6,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk
 • Onderhoud buitenRedelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, buitenzonwering, schuifpui en natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5884
 • Oppervlakte205 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact