Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104646"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2024-01-04"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2024-02-21 14:45:53"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5954726)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "ed1d9937-0ed8-4a8e-89de-e216d0593db5"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9692) "Wat een fijne woning is dit! Deze instapklare tussenwoning is recent gemoderniseerd en ideaal gelegen nabij het centrum van Etten-Leur.

Er is een lichte en sfeervolle woonkamer met erker en een moderne keuken welke in 2023 geplaatst is. Op de verdiepingen zijn in totaal 4 slaapkamers en de badkamer. Daarnaast beschikt de woning over 8 zonnepanelen.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden. 

Wij zijn erg enthousiast over deze woning en plannen heel graag een bezichtiging met je in. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.
 

Begane grond:
Via de overdekte entree stap je de hal binnen. Deze geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte met fonteintje, de garderobenis en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer komt een zee van licht je tegemoet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn grote raampartijen aanwezig, dus de zon kan hier heerlijk naar binnen schijnen. De erker aan de voorzijde en de sierhaard maken de ruimte erg sfeervol. 

De moderne keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is in 2023 geheel vernieuwd. Er zijn kasten en laden aanwezig, een kunststof werkblad, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, close-in boiler, vaatwasser, combi- oven/magnetron, koelkast en diepvries. Middels een loopdeur kom je in de tuin. 


1e Verdieping:
Terug in de hal, nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we aan op de overloop, die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als werkkamer en heeft 2 vaste kasten. Tevens kun je vanuit deze kamer naar het balkon, gelegen op het zuiden. 
Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarbij de grootste kamer ook 2 vaste kasten heeft.

De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en heeft een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostaat kraan, wastafel met badmeubel, zwevend toilet en een radiator. Hier bevinden zich ook de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e Verdieping:
Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Op deze verdieping is een voorzolder met een dakraam aanwezig. Hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015), de omvormer van de zonnepanelen en de aansluiting voor de wasapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ruim en voorzien van een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin met berging:
Vanuit de keuken ga je naar de achtertuin. De tuin heeft sierbestrating, borders met beplanting en een stortbak met buitenkraan. Je kunt hier volop genieten van je privacy en een weids uitzicht, omdat er geen directe achterburen zijn. Achter in de tuin staat een stenen berging met elektra en via de poort kun je naar de achtergelegen brandgang. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren. 
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer.	
- De begane grond en 1e verdieping zijn afgewerkt met laminaat; de 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig.
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van te maken.
- De woning is in 2023 gemoderniseerd. 
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen. 
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10161) "Wat een fijne woning is dit! Deze instapklare tussenwoning is recent gemoderniseerd en ideaal gelegen nabij het centrum van Etten-Leur.

Er is een lichte en sfeervolle woonkamer met erker en een moderne keuken welke in 2023 geplaatst is. Op de verdiepingen zijn in totaal 4 slaapkamers en de badkamer. Daarnaast beschikt de woning over 8 zonnepanelen.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden.

Wij zijn erg enthousiast over deze woning en plannen heel graag een bezichtiging met je in. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de overdekte entree stap je de hal binnen. Deze geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte met fonteintje, de garderobenis en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer komt een zee van licht je tegemoet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn grote raampartijen aanwezig, dus de zon kan hier heerlijk naar binnen schijnen. De erker aan de voorzijde en de sierhaard maken de ruimte erg sfeervol.

De moderne keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is in 2023 geheel vernieuwd. Er zijn kasten en laden aanwezig, een kunststof werkblad, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, close-in boiler, vaatwasser, combi- oven/magnetron, koelkast en diepvries. Middels een loopdeur kom je in de tuin.


1e Verdieping:
Terug in de hal, nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we aan op de overloop, die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als werkkamer en heeft 2 vaste kasten. Tevens kun je vanuit deze kamer naar het balkon, gelegen op het zuiden.
Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarbij de grootste kamer ook 2 vaste kasten heeft.

De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en heeft een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostaat kraan, wastafel met badmeubel, zwevend toilet en een radiator. Hier bevinden zich ook de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e Verdieping:
Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Op deze verdieping is een voorzolder met een dakraam aanwezig. Hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015), de omvormer van de zonnepanelen en de aansluiting voor de wasapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ruim en voorzien van een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin met berging:
Vanuit de keuken ga je naar de achtertuin. De tuin heeft sierbestrating, borders met beplanting en een stortbak met buitenkraan. Je kunt hier volop genieten van je privacy en een weids uitzicht, omdat er geen directe achterburen zijn. Achter in de tuin staat een stenen berging met elektra en via de poort kun je naar de achtergelegen brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer.
- De begane grond en 1e verdieping zijn afgewerkt met laminaat; de 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig.
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van te maken.
- De woning is in 2023 gemoderniseerd.
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2024-02-22 09:17:15" ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(10) "Europalaan" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "95" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4872 AK" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(335000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(25) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(148) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(376) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1969" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(109) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-08" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2024-01-10" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-01-10 17:16:40" ["oppervlakte"]=> int(148) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "5373" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(620) ["hoofdtuinlengte"]=> int(700) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(43) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(3) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(13) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(4) "2023" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(298) ["keukenbreedte"]=> int(242) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(756) ["woonkamerbreedte"]=> int(331) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [4]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(215) ["breedte"]=> int(207) } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["media"]=> array(55) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-10 17:16:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/167166363.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b519065904acaa7ae5ed1c493bf759ffda56caf2a94f886eeb363cf242715ec" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 12:28:33" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=7WqCbE3vKp9" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d4f318aecf61472d097af12b3809c7f387ba67dac5989256638138ad0ed5e89" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae20a8cfa99b1f3d9572b0817c4e86baad0b5958a9764edcf997394f037eaa7e8" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab20441e3ab025a445b956b949b36f4154db529e51773f6bd3b6ea01d7274b943" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc36f0b910d7d425fe11a7a21c3bab209a19c8f97c3bbc47644abc7307a6895c" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e17c6ff8a91bb5797880ce9ad57fdc7739adddc0cba201a20659e069757d9b8" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:21:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33bb533e12af94c99744479f213de03f96754b28bdb51303bb0f74e912094363" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:22:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9e3deed18e443ba8b776536939d0057913235548b002b60620989a1668eaa92" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:22:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa81dc0c1295db1a95e35adcaf799719582e7eafa924c3708e72d7c616039daa1" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:22:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97ef2bec4c0aa36051bbeef1e10423a0fc77edb03a88464bb8102fa22a454b4c" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 16:22:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168954671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac701c744b8a18faeb38956b83f20af268d3d5d5b1e8d2865a1d9311d0fce3c9a" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 10:31:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169182213.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A1089bb40fa3dee46ec83eab9188f3da30dd60cf0964fd49e7fdbbc422782b112" ["volgnummer"]=> int(205) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10286bbe7c2d6f344974728e2f7fab5c5a53a980a5729201f433abe4356fcc75" ["volgnummer"]=> int(1) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938041.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9729364d8a0968ac6b6db7e0526dae61857ede379db0ef7040d3ebfa465b6663" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168999915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabdea12074497368dad9e509ff46306965a045057ce0cb41352bdf9972b74795" ["volgnummer"]=> int(3) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168999977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b994f4dea9accf555fc5aa6dd09b6937f4efd28c59102d7940bb7b92233c21e" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168999659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf806be0aee84b20565492cf5b416bcc8323b81b81c0ac72683be07533b93e44" ["volgnummer"]=> int(2) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f5c77ba4d99fb0a0dc35a920946560b6db0c998edf2441eb25dbc16bbeb29ca" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94f9482d67e33bfba94f13e4252d0a94b477f8bf8717d99363768115ac980a07" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29a0e69faad3bc31613582598169432853382af00bbab1e4556e166764aa4ff4" ["volgnummer"]=> int(10) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add7be3671fd948b7af851c96b6991d66e81fa9cd58ceccb47982c38cc4a9fc4b" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ea0f62701280139725cc3e6b8d31fd16b53e1d8608a674f74ebfefc4d4d9651" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938123.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65eea22ed9c439273cea59cf9eb5f337fa466e6397a1e35b12036d1f1aaeb024" ["volgnummer"]=> int(13) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cb5acbd9f9156493c002d904d72f1a02c5938c6d777eacefcb7e5036fcfe252" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48b02558c36d63bddc7730ad01ed53f88f6d9fe1598b33134654cd0ce36e7d0d" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbace6b39eac292c74e8726535bb7c198bcc17301b9be3bb59ce5be19c1876f7" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeab8f4e5885cba90ed17e64c99b46bb15d0737d37f950e7bdedd13d6a4a881cf" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9592c77bee595efd9f8248cda487038872ee2cbe71915a585c8d715b2857a20e" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7c281788ce6d7d3a509b2e9cb37c17fb3320fd74b03355e14b3d640282f7aa6" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72fa9db1bc2cdef6d0e4a5e3e7322bb0fe961d78161ffcd4500a351c7faefda0" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7523f416315532a5a08fa8b6d3a6a25b1a5664ee5dff8b7c5090261cd1b0e6be" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A742b24e0b7b2fbd2d5559efac41760c82cf2443cd9022375f9bc0cd1d461adfc" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af76b7809c54804a4fa852609f0601f96ab8494cba62129a8665b864a7687e24f" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab33d717416473e32315dea58be84054b2c308ab68d1f5614dc5b121c16bb829" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938095.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cc68e48f73372473c312a3c6dc3e2ec24e94b6bb495d120c270188c1eaa30d8" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd4df7bcb54379639e58201dbac4ae17d6c5d17e41cf6e4aa49cbb901b2e2614" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37c6f8945923859d8d3746715a85a2177f1821cd2f7c07867dcee46628bb66e6" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6533fc0a4277ec1c9300805857898de7fe4ef26976c15e54dc26d48c13c1c179" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a725135743fbbaea4025eab2a6374aa8da1015651e85c41b012befdca855dad" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8b807053db6b830b81f90fbaf2e7f22bb39803e516a4b017a7d12cc29f17882" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938111.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45e88cd281b6bf7bd549fbfb62a744b6079c532646c4066a818bbeffa8d9e427" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A400efd301520737448713ef71141b77f61c2c145c2432c962c41e991172e0813" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8000abecb109a0bca795714d640a3356b7841a546bbb62571a8ae03d6e85ec60" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c19efc71ddb75bb838618eb161299fa39eab5530f71d4054e492912a95a7e7e" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A542c96a64d982f4327c84ed4ce6b2ca347e94ec76990ee12c83edda1c74e8c0a" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c9575bfd6e381809672c58d813d773d345b9dd804b4fcd6e27437d839c5fbea" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8098936f92e6d1e6e10b4eeaacffbeb1e84d6245581acfeb330c517869de821d" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 09:44:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168938053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5ddaccf601634879482694ff46281e1eee040da2c48e0b038e97add52217684" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 10:31:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169182207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13db1b1d6410226d1895cf6219530e34569807613a85287dd9ed29ea8704533a" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 10:30:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169182199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a9a302c8ee4f9e9b88b4e03ebe9723d75e4d6ebdd21abe0203f9f78c6398dbd" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 10:31:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169182211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44dd150df182ca131fb7a71388392d8b10ccdc8b9300ee0ed2833ed92b6500ef" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 10:31:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169182203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae49cfb5c24364d3952b2de50c872b99358190aadc8ea816074f5c1c14eade4fc" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-29 14:12:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169233271.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7406c5c8a63951452c41f8b234daa1ebe28e5ad820be933da3a9d30f351ec60" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 14:47:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168937819.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d116e932d29d0e0423fd09e74529d7f98e7e6309cb59a88fa955356dbaa24ed" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-01-29 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7538517) }

Europalaan 95

4872 AK Etten-Leur

Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Wat een fijne woning is dit! Deze instapklare tussenwoning is recent gemoderniseerd en ideaal gelegen nabij het centrum van Etten-Leur.

Er is een lichte en sfeervolle woonkamer met erker en een moderne keuken welke in 2023 geplaatst is. Op de verdiepingen zijn in totaal 4 slaapkamers en de badkamer. Daarnaast beschikt de woning over 8 zonnepanelen.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden.

Wij zijn erg enthousiast over deze woning en plannen heel graag een bezichtiging met je in. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de overdekte entree stap je de hal binnen. Deze geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte met fonteintje, de garderobenis en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Bij binnenkomst in de woonkamer komt een zee van licht je tegemoet. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde zijn grote raampartijen aanwezig, dus de zon kan hier heerlijk naar binnen schijnen. De erker aan de voorzijde en de sierhaard maken de ruimte erg sfeervol.

De moderne keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is in 2023 geheel vernieuwd. Er zijn kasten en laden aanwezig, een kunststof werkblad, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een spoelbak, close-in boiler, vaatwasser, combi- oven/magnetron, koelkast en diepvries. Middels een loopdeur kom je in de tuin.


1e Verdieping:
Terug in de hal, nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we aan op de overloop, die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is nu in gebruik als werkkamer en heeft 2 vaste kasten. Tevens kun je vanuit deze kamer naar het balkon, gelegen op het zuiden.
Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarbij de grootste kamer ook 2 vaste kasten heeft.

De badkamer is recentelijk gemoderniseerd en heeft een inloopdouche met regen- en handdouche en thermostaat kraan, wastafel met badmeubel, zwevend toilet en een radiator. Hier bevinden zich ook de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e Verdieping:
Met een vaste trap kun je naar de 2e verdieping. Op deze verdieping is een voorzolder met een dakraam aanwezig. Hier bevindt zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Atag, 2015), de omvormer van de zonnepanelen en de aansluiting voor de wasapparatuur. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ruim en voorzien van een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin met berging:
Vanuit de keuken ga je naar de achtertuin. De tuin heeft sierbestrating, borders met beplanting en een stortbak met buitenkraan. Je kunt hier volop genieten van je privacy en een weids uitzicht, omdat er geen directe achterburen zijn. Achter in de tuin staat een stenen berging met elektra en via de poort kun je naar de achtergelegen brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping zijn betonnen verdiepingsvloeren.
- De 2e verdieping is een houten verdiepingsvloer.
- De begane grond en 1e verdieping zijn afgewerkt met laminaat; de 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er zijn 8 zonnepanelen aanwezig.
- De woning is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm aan de voorzijde van de woning.
- De woning heeft een houtkachel welke nu wordt gebruikt als sierhaard. Alle onderdelen zijn aanwezig om hier weer een houtkachel van te maken.
- De woning is in 2023 gemoderniseerd.
- Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is gelegen op een zeer geliefde locatie nabij het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen, zoals openbaar vervoer en winkels op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1969
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte109 m²
 • Perceeloppervlakte148 m²
 • Inhoud376
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-09-08
 • IsolatieDakisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin43 m² (7,00 m bij 6,20 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5373
 • Oppervlakte148 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact