Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104657"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2024-01-08"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2024-02-21 17:30:42"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5962271)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "78f97eac-b30e-4877-8a36-2db1f0d572b3"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8452) "Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen middenin het centrum van Etten-Leur? Dan bent u bij dit appartement van ca. 139m² aan de Hof van den Houte 100 aan het juiste adres. 

Dit nette 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van complex ‘’Ethatia’’ heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een groot balkon met uitzicht over het centrum van Etten-leur en een berging. Tevens heeft u de beschikking over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. 

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift: 
We betreden het complex via de centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot de parkeergarage en het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met ruime indeling en balkon.
Vanuit de galerij komen we het appartement binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, meterkast, technische ruimte en de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein). 

We lopen door naar de woonkamer. Wat direct opvalt is de ruime indeling en het vele licht in deze kamer. Een fijne woonruimte dus met talloze mogelijkheden. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon gelegen op het zuidwesten bereikbaar. Hier kunt u dus heerlijk genieten van het zonnetje en het uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken is ruim van opzet, heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten en beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een combi magnetron, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, dubbele wasbak en granieten werkblad. 

Vanuit de woonkamer lopen we via de hal naar de grote slaapkamer. Deze zeer ruime slaapkamer is zowel via de hal als via de woonkamer bereikbaar. Indien wenselijk is deze slaapkamer gemakkelijk in te delen in 2 kleinere slaapkamers. 

De 2e slaapkamer is ook vanuit de hal te bereiken en is mede door zijn lengte zeer ruim te noemen. 

De deels betegelde badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche en een wastafel. 

De technische ruimte is de opstelplaats voor de cv-ketel, luchtverversingsinstallatie en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er extra bergruimte aanwezig. 

Bij het appartement hoort een extra berging die beschikt over elektra. 


Algemeen:
-	Het appartement heeft een vinyl vloerafwerking. 
-	De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing.
-	Het appartement is volledig geïsoleerd. 
-	De woonkamer en slaapkamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken. 
-	Het balkon en de woonkamerzijde van het balkon hebben elektrisch bedienbare screens. 
-	Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
-	De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 289,69 per maand. 
-	Het appartement beschikt over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. 
-	Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij. 
-	Het station van Etten-leur is in 10 minuten bereikbaar. De uitvalswegen naar Breda en Roosendaal zijn in slechts 5 minuten te bereiken. 

Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8838) "Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen middenin het centrum van Etten-Leur? Dan bent u bij dit appartement van ca. 139m² aan de Hof van den Houte 100 aan het juiste adres.

Dit nette 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van complex ‘’Ethatia’’ heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een groot balkon met uitzicht over het centrum van Etten-leur en een berging. Tevens heeft u de beschikking over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot de parkeergarage en het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met ruime indeling en balkon.
Vanuit de galerij komen we het appartement binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, meterkast, technische ruimte en de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein).

We lopen door naar de woonkamer. Wat direct opvalt is de ruime indeling en het vele licht in deze kamer. Een fijne woonruimte dus met talloze mogelijkheden. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon gelegen op het zuidwesten bereikbaar. Hier kunt u dus heerlijk genieten van het zonnetje en het uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ruim van opzet, heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten en beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een combi magnetron, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, dubbele wasbak en granieten werkblad.

Vanuit de woonkamer lopen we via de hal naar de grote slaapkamer. Deze zeer ruime slaapkamer is zowel via de hal als via de woonkamer bereikbaar. Indien wenselijk is deze slaapkamer gemakkelijk in te delen in 2 kleinere slaapkamers.

De 2e slaapkamer is ook vanuit de hal te bereiken en is mede door zijn lengte zeer ruim te noemen.

De deels betegelde badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche en een wastafel.

De technische ruimte is de opstelplaats voor de cv-ketel, luchtverversingsinstallatie en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er extra bergruimte aanwezig.

Bij het appartement hoort een extra berging die beschikt over elektra.


Algemeen:
- Het appartement heeft een vinyl vloerafwerking.
- De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De woonkamer en slaapkamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken.
- Het balkon en de woonkamerzijde van het balkon hebben elektrisch bedienbare screens.
- Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 289,69 per maand.
- Het appartement beschikt over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij.
- Het station van Etten-leur is in 10 minuten bereikbaar. De uitvalswegen naar Breda en Roosendaal zijn in slechts 5 minuten te bereiken.

Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2024-02-21 17:30:42" ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(17) "Hof van den Houte" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(3) "100" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4873 BJ" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(639000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> float(289.69) ["appartementVveBijdrage"]=> float(289.69) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(74) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(5) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "BUITENZONWERING" [3]=> string(4) "LIFT" [4]=> string(22) "NATUURLIJKE_VENTILATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(434) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2006" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(139) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "BITUMINEUZE_DAKBEDEKKING" } ["energieklasse"]=> string(3) "A_P" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2034-02-01" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2024-01-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-01-15 16:57:56" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "33" ["aandeel"]=> string(3) "1/2" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(5) "11333" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(19) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(13) "PARKEERGARAGE" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(74) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(273) ["keukenbreedte"]=> int(310) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(898) ["woonkamerbreedte"]=> int(827) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } ["etageomschrijving"]=> string(4) "Flat" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["media"]=> array(51) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb452da31194ab6e0fb1754247c6ce06f390cc1d6735939a3d517c9c777aec03" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75b9585183e1faa8c4cf9ce93c286f3c94b0a206f3955b8ea704905e27d1049a" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=arYLKHaVcQb" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/167605275.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2459ada960cd8886b1e135f66485e8199603143921bd3debc5af7bba9769f504" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac70d45ea9ac15831a01c626ed1afae8c585263d2aa39b42a42b50c781c93ec82" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bc47c4025ef808b97f0a3603ef740df43865221d6ed2d8320c63b427c9193bd" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5d0721ccfb1bb189394e6c5b0f290ce64119a2191c68429f8ca6ee08afcad8a" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672019.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0703d16d3c00ad71d1d342516fc53f977b017570c429fcc479f0865216051dbd" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fe260afa25995158c3486d5ddf17ac53ab2dd2617117629da720fe22dfbd258" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64005cdbbe9e13163b98e1e27e2e1aa9ca71cf9195365c6b3a05c72ec104e592" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A391ace2e3ec6798cf2b4c9a8cb4d85f1ab6d1d98348924f68cf6c0780dd3b70a" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672067.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A847fd65af5a2b74240e363b1eca7bdc3a6f4b6af6082d4a6ceae69f7397170b7" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-05 17:28:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169999259.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aceb88877aec3954047da676035e231e05bd9c5bcc14b0b02194c419ddc72676a" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169814189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedb9e18fa0ee7868fb316091c70a69e18b23996eb441fdfc457a00ea1945644b" ["volgnummer"]=> int(3) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2cf102cde1188f115c9d78be60c51cedd653a040527943c8596c8f493d6d5e8" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6032a7c83c3b4bee8c18770b4aae5f39ba74735c7ffb4126a674ed32073cbc87" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7f445b3b81b1312dcbc583185d75dcfa0d67b520ec2a955a5153afa1c7b4a19" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0481ef1a234d4cada185b055ed0984d987f00bfc57300e87ba1fb1bb057639c4" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7a3f426917e16c583e58a684663af370fdfd3a744c68295f8b634fd128fe3a7" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae579643a8efa4c194bbd5f0267904921a5b3f4caa5940415868a253684a9dc4d" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ae370389e4ef91ba07e78b38ecd93d36d5808ee8cb6720509fbf9d4ea69d45b" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fbee89b7dbec45214175c4723daa2fb55f058fe113d08badfb1263cebd4ae4e" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62661a36a067854d4b030b6e123cd13c4ba231c5c34d913a32fe876e95ec15d8" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92c0ec2b553b4a9b59381e0ff675a81aa31487725ff40075ee7d3c0acfcc076b" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade4a4602d9c93dfbb36e3862211839dd4c701093126623bbb90816beaae4b34d" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169680447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af781b20c6694b387cff328ce6eba0e0136b2af1e5df16dfe2c9c2fcfb943044a" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50d14aa5c543c858f19d31f34c92478a536b34b482bd9420ec59b2384f735a59" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade85e446fde6d870f592b4b954db0b0c0bdd18dc7c9d221d142ebde8361ec5b4" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3604e0b2346cad70f96f30f2f415c1b46f9e67dd0d3d05f3ba3ce392a0b72464" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A422f62c339899334a7778ddb96b386ce3d6112115e0137b245cf95d05ded3579" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b6e7ef2a11e7c80eff8872916327054a10e3c93fd0a16b3022aaf0e931cf18c" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169680451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A207b23bc1c7893b2587dacbce91fc702ada1476b99993f9869e38209fd66dda4" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c69b191d6e5b6fe9f56fb0eb94dc98a173a361ee54c342ae3b694c5734c573b" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ea6b073930aaf7ef9b1fb936255c9da400476567da65d42d96d9933219e3d79" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb9687754379322d5555e1202261abad6bdc09da9ca68e791c7c8e3e7e148f36" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec8c61b85143bb6607cec37acd0e217ae33de934f672d26a388f8dee0cfac30a" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afebc94a811ad2aebea23fa4259d8790d92c91e8c3aed5b3479f1f1bbaa74c59e" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14d38c9c12ce073f365407642fd71e46ee92b2b49584250f1980793b09b0408b" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ed9ac2bb7414abc15015ea0313feeb6f55b44d9b421e46f9befa670b65e13e9" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af618844a1f27d426c9bc5a5bd48fdd9a1f1fa384727ca976ef844d381b8f3538" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ce11b0df92bea3026405f589979b540f03bb6d20bede243322373f867f6dc1b" ["volgnummer"]=> int(31) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc1aa3a3394d42c136c285c1832780ba829635c618b221006bd0908c123bee07" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec3db884e69e13add1ee95b46a14fc526c2a6210403ed680da13828673d020d3" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af54e19698f9bc34b5e9a2afa95bab8b5e804fd3be3a18c1a0d5a8289e5ebd207" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a5c3c7c91319b96f422f8c88515c0fdf364ad08c2c62181f91c6c6b8b805a0c" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fa2f01fea271056ecb947bbfee98293abbec865fa40b29aa688bf1e2a399a8b" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c4046227d510cf8c64cd1d7eb5402ec8be5cf301572451041e487b0be5bcab0" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-06 14:52:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170107251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae247558fbe86ff633ec021989d97f67c6f5f429633e2c9cb9704463ba80be398" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:03:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169671487.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A72df6ef646826f8ea233b498ed13010b72ed017b0d9f56595fb715adf1b0c7b5" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 17:15:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169672499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26ee36f4f2d6e4087a10801a1a3ccf490f9cf4df0578c0951b5adf4aebe714c5" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-07 15:11:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/170234333.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0d67d18f8c9bbb693a3296d490522d91e37232e2fd581c69d0e9442c30ee511" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-02-07 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(7543907) }

Hof van den Houte 100

4873 BJ Etten-Leur

Vraagprijs € 639.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruim appartement gelegen middenin het centrum van Etten-Leur? Dan bent u bij dit appartement van ca. 139m² aan de Hof van den Houte 100 aan het juiste adres.

Dit nette 3-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van complex ‘’Ethatia’’ heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een groot balkon met uitzicht over het centrum van Etten-leur en een berging. Tevens heeft u de beschikking over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Wij zijn erg enthousiast over dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een intercominstallatie. Middels een trapopgang en een lift heeft u toegang tot de parkeergarage en het op de 2e woonlaag gelegen appartement.


Indeling van het appartement – instap klaar 3-kamerappartement met ruime indeling en balkon.
Vanuit de galerij komen we het appartement binnen in de hal. Hier hebben we toegang tot de 2 slaapkamers, woonkamer, badkamer, meterkast, technische ruimte en de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein).

We lopen door naar de woonkamer. Wat direct opvalt is de ruime indeling en het vele licht in deze kamer. Een fijne woonruimte dus met talloze mogelijkheden. Vanuit de woonkamer is het ruime balkon gelegen op het zuidwesten bereikbaar. Hier kunt u dus heerlijk genieten van het zonnetje en het uitzicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ruim van opzet, heeft een hoekopstelling met diverse boven- en onderkasten en beschikt over verschillende inbouwapparatuur zoals een combi magnetron, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, dubbele wasbak en granieten werkblad.

Vanuit de woonkamer lopen we via de hal naar de grote slaapkamer. Deze zeer ruime slaapkamer is zowel via de hal als via de woonkamer bereikbaar. Indien wenselijk is deze slaapkamer gemakkelijk in te delen in 2 kleinere slaapkamers.

De 2e slaapkamer is ook vanuit de hal te bereiken en is mede door zijn lengte zeer ruim te noemen.

De deels betegelde badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche met thermostaatkraan en handdouche en een wastafel.

De technische ruimte is de opstelplaats voor de cv-ketel, luchtverversingsinstallatie en de aansluiting ten behoeve van de wasapparatuur. Daarnaast is er extra bergruimte aanwezig.

Bij het appartement hoort een extra berging die beschikt over elektra.


Algemeen:
- Het appartement heeft een vinyl vloerafwerking.
- De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing.
- Het appartement is volledig geïsoleerd.
- De woonkamer en slaapkamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken.
- Het balkon en de woonkamerzijde van het balkon hebben elektrisch bedienbare screens.
- Het complex is voorzien van 4 lift installaties.
- De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 289,69 per maand.
- Het appartement beschikt over een (zwerf)parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen zoals supermarkten, het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden dichtbij.
- Het station van Etten-leur is in 10 minuten bereikbaar. De uitvalswegen naar Breda en Roosendaal zijn in slechts 5 minuten te bereiken.

Centrum West Etten-Leur:
Centrum West is een ruim opgezette, kindvriendelijke wijk met veel groen en vrijstaande woningen. Vooral richting de ‘Oude Leemput’. Dit is een natuurparkje van ongeveer 3,5 hectare groot dat in 1965 oorspronkelijk als groenstrook is aangelegd. Typisch voor dit park is dat het een vochtig park is. Dit komt door de voormalige leemwinning voor de destijds nabijgelegen steenfabriek. Een heerlijke plek voor een wandeling langs vijvers, een beekje en houtwallen. Vanaf Centrum West staat u in enkele minuten midden in het winkelhart. Voor de dagelijkse boodschappen, voor een dagje shoppen of een hapje/drankje op één van de vele terrassen. Op het Raadhuisplein zijn regelmatig evenementen. Zo is er op woensdag een warenmarkt. De bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bevinden zich even verderop. In dit culturele centrum is een bibliotheek, een muziekschool en een kunstuitleen gevestigd. Wilt u de stad uit, dan rijdt u via één van de uitvalswegen vlot de A58 richting Breda of Roosendaal op.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 639.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2006
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte139 m²
 • Inhoud434
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA_P
 • Energie einddatum2034-02-01
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-Ketel (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeergarage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, lift en natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer11333
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact