Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2024-02-23 16:47:32"
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(16) "Zeepziederstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "2"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 MG"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10288) "Aan Zeepziederstraat 2 in Etten-Leur in de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’ hebben wij deze leuke, verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning met energielabel A+ te koop! Bij deze woning heeft u aan ruimte geen gebrek.

De woning heeft een grote, tuingerichte woonkamer, open keuken met kook- en spoeleiland, een fijne badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. Ook geniet u in elke kamer van de ruimte en de fijne lichtinval. Dit komt door de hoge plafonds en raampartijen. Des al niet te min is de gehele woning voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling. U houdt hier gedurende alle seizoenen een aangename temperatuur en elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat. 

Tevens hoeft u nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op uw eigen oprit ruimte heeft om meerdere auto’s te parkeren. Ideaal! 

Wilt u deze woning met eigen ogen komen bekijken? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten hem graag aan u zien!


Begane grond - met ruime woonkamer en open keuken met kook- en spoeleiland
We komen binnen in de ruime hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de multifunctionele ruimte, de bijkeuken, de trapopgang naar de 1e verdieping, de ruime trapkast en de woonkamer met open keuken. 

We lopen via de hal eerst door naar de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, dus u zit heerlijk privé. Tevens staat u hier direct in contact met de tuin. Deze is bereikbaar via de openslaande deuren. 

Aan de voorzijde van de woning hebben we de ruime keuken en hier heeft u een mooi uitzicht op de voortuin en de straat. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met een eetbar. Verder heeft u hier diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een spoelbak. Daarnaast hebben we een kastenwand in de keuken die voor extra opbergruimte zorgt en waarin een stoomoven en een combi-oven/magnetron zijn geplaatst. 

Als we weer terug in de hal zijn dan komen we in de bijkeuken terecht. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de warmtepomp. Tevens is vanuit de bijkeuken de achtertuin bereikbaar.

Wanneer we verder doorlopen in de hal komen we in de multifunctionele ruimte terecht. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als relaxruimte, maar is eenvoudig om te bouwen naar bijvoorbeeld een werk-/hobbyruimte. Ook is hier een extra slaapkamer van te maken, omdat deze ruimte volledig geïsoleerd is. Wilt u hier liever een garage creëren? Dat kan gemakkelijk, want dat was voorheen ook de functie van deze ruimte. De openslaande deuren aan de voorzijde leiden u namelijk naar de oprit. Ook is vanuit hier de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping - met 3 ruime slaapkamers en een fijne badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met zwevend toilet en fontein). Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping. 

Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als walk-in closet. Aan de achterzijde van de woning ligt de 3e slaapkamer. Hier geniet u heerlijk van de ochtendzon die naar binnen schijnt. Tevens heeft u ook een fijn uitzicht op de groene achtertuin. 

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping - met 2 slaapkamers 
Wanneer we verder naar boven lopen komen we op de 2e verdieping terecht. Hier komen we op de overloop met een vaste inloopkast en toegang tot 2 royale slaapkamers. 

De slaapkamer die aan de voorzijde van de woning ligt heeft nog bergruimte achter de schotten en achter de vaste kast bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de warmte-terugwin-installatie. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer.


Tuin - met overkapping, grote vijver en een oprit met carport
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning heeft een gazon en is verder bestraat. Er is ook een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en een carport waar uw auto altijd droog staat.

De achtertuin van de woning is heerlijk groen. Als we vanuit de woning de tuin in lopen dan komen we direct onder de ruime overkapping met een composiet vlonder. Verder heeft u hier een gazon, diverse borders met beplanting en een ruime vijver. Daarnaast hebben we achter in de tuin nog een 2e overkapping met een houten berging die voorzien is van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning heeft vloerverwarming en vloerkoeling. Elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat. 
- De woning is energiezuinig en heeft een energielabel A+.
- De woning is volledig voorzien van een tegelvloer. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en in de nabije omgeving.
- De woning is voorzien van glasvezel.
- De woning heeft een alarmunit met 3 camera’s. 
- In 2022 is het binnenwerk van de warmtepomp vernieuwd.
- Scholen, het centrum van de Leur, het Schoenmakerspark en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10753) "Aan Zeepziederstraat 2 in Etten-Leur in de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’ hebben wij deze leuke, verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning met energielabel A+ te koop! Bij deze woning heeft u aan ruimte geen gebrek.

De woning heeft een grote, tuingerichte woonkamer, open keuken met kook- en spoeleiland, een fijne badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. Ook geniet u in elke kamer van de ruimte en de fijne lichtinval. Dit komt door de hoge plafonds en raampartijen. Des al niet te min is de gehele woning voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling. U houdt hier gedurende alle seizoenen een aangename temperatuur en elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat.

Tevens hoeft u nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op uw eigen oprit ruimte heeft om meerdere auto’s te parkeren. Ideaal!

Wilt u deze woning met eigen ogen komen bekijken? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten hem graag aan u zien!


Begane grond - met ruime woonkamer en open keuken met kook- en spoeleiland
We komen binnen in de ruime hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de multifunctionele ruimte, de bijkeuken, de trapopgang naar de 1e verdieping, de ruime trapkast en de woonkamer met open keuken.

We lopen via de hal eerst door naar de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, dus u zit heerlijk privé. Tevens staat u hier direct in contact met de tuin. Deze is bereikbaar via de openslaande deuren.

Aan de voorzijde van de woning hebben we de ruime keuken en hier heeft u een mooi uitzicht op de voortuin en de straat. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met een eetbar. Verder heeft u hier diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een spoelbak. Daarnaast hebben we een kastenwand in de keuken die voor extra opbergruimte zorgt en waarin een stoomoven en een combi-oven/magnetron zijn geplaatst.

Als we weer terug in de hal zijn dan komen we in de bijkeuken terecht. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de warmtepomp. Tevens is vanuit de bijkeuken de achtertuin bereikbaar.

Wanneer we verder doorlopen in de hal komen we in de multifunctionele ruimte terecht. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als relaxruimte, maar is eenvoudig om te bouwen naar bijvoorbeeld een werk-/hobbyruimte. Ook is hier een extra slaapkamer van te maken, omdat deze ruimte volledig geïsoleerd is. Wilt u hier liever een garage creëren? Dat kan gemakkelijk, want dat was voorheen ook de functie van deze ruimte. De openslaande deuren aan de voorzijde leiden u namelijk naar de oprit. Ook is vanuit hier de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping - met 3 ruime slaapkamers en een fijne badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met zwevend toilet en fontein). Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als walk-in closet. Aan de achterzijde van de woning ligt de 3e slaapkamer. Hier geniet u heerlijk van de ochtendzon die naar binnen schijnt. Tevens heeft u ook een fijn uitzicht op de groene achtertuin.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping - met 2 slaapkamers
Wanneer we verder naar boven lopen komen we op de 2e verdieping terecht. Hier komen we op de overloop met een vaste inloopkast en toegang tot 2 royale slaapkamers.

De slaapkamer die aan de voorzijde van de woning ligt heeft nog bergruimte achter de schotten en achter de vaste kast bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de warmte-terugwin-installatie. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer.


Tuin - met overkapping, grote vijver en een oprit met carport
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning heeft een gazon en is verder bestraat. Er is ook een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en een carport waar uw auto altijd droog staat.

De achtertuin van de woning is heerlijk groen. Als we vanuit de woning de tuin in lopen dan komen we direct onder de ruime overkapping met een composiet vlonder. Verder heeft u hier een gazon, diverse borders met beplanting en een ruime vijver. Daarnaast hebben we achter in de tuin nog een 2e overkapping met een houten berging die voorzien is van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning heeft vloerverwarming en vloerkoeling. Elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat.
- De woning is energiezuinig en heeft een energielabel A+.
- De woning is volledig voorzien van een tegelvloer.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en in de nabije omgeving.
- De woning is voorzien van glasvezel.
- De woning heeft een alarmunit met 3 camera’s.
- In 2022 is het binnenwerk van de warmtepomp vernieuwd.
- Scholen, het centrum van de Leur, het Schoenmakerspark en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104696" ["invoerdatum"]=> string(10) "2024-02-02" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-02-23 16:41:34" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5958857) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "92ee32b0-fc93-48b0-951c-105d11559bcd" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(750000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(430) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [2]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(773) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2012" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(26) ["woonoppervlakte"]=> int(190) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" [2]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(3) "A_P" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-26" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> string(3) "1/2" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "1970-01-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-02-02 10:51:12" ["oppervlakte"]=> int(430) ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["gemeentecode"]=> string(5) "ETN01" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2348" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1230) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1420) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(175) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(66) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(11) ["daktype"]=> string(8) "DWARSKAP" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(15) "GARAGE_MOGELIJK" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> array(1) { [0]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(325) ["breedte"]=> int(180) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["voorziening"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["media"]=> array(71) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 10:50:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733455.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A540eb9cefbb114a822e3adf28b73a0bb89653f61d9701eb5630c8af4506dc57c" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 10:50:59" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=2h7L8cmABcn" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 10:50:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63146b5eb4035aebc2f9496049940158085dc3cabf6c2fb22fe7056aa320211d" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 10:51:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733515.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A149ac2cae063ce7ef7635628533332507f3842a219303158e660f8f1dd35e3ad" ["volgnummer"]=> int(4016) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 10:51:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab71af628d148130c79a0efb0957eea48a247c9035e8f1544972738ba61e2bb2c" ["volgnummer"]=> int(4017) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:09:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b7fff27cdb20d5e5e4313521d25a0fb454055f24ec67798cdbe48db46011f24" ["volgnummer"]=> int(4018) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07a5db2fcb7cb9aa38267fa304fb771563bb7c17c9e4d3b8e045aff6999b01ee" ["volgnummer"]=> int(4019) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62246b0bb2d7650ce7697d7c60075b2992ff8b57c4d5b9cbd4844985ca8ba3b7" ["volgnummer"]=> int(4020) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A156ccae6061d83b73abcd47a55b892c2ecfece09a70b00c9b47782cb01efb441" ["volgnummer"]=> int(4021) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02ba333308dba21d08ee8b2d8d4ffdb1ee8eb7b9d35d04fa53affc55e8109455" ["volgnummer"]=> int(4022) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aada163a981ca5d1bd9b7fdb517d739d9d84166aaa9b62721f1ba1f4374a6fde8" ["volgnummer"]=> int(4023) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f75db77c8f541abfbbc5de4844c8edf5bf3fde589af079c32e09c24dcbe07af" ["volgnummer"]=> int(4024) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d04fdcf6786405a14e6073e64046624a3c1f560041084d0727f797e7cf1f626" ["volgnummer"]=> int(4025) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:11:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac05a44c5e95731c9c5b487542cbf68b92ac46cd483e9886a8498f8008a970d95" ["volgnummer"]=> int(4026) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:11:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48a25ee6eda2dbad7a2e023113af2e3858f0cfe29d1444dcd32da6a7045c0ca5" ["volgnummer"]=> int(4027) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:11:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d5db8584fbfa4958f19eb9602e25391cd450f931a01b651430f831062eed7b5" ["volgnummer"]=> int(4028) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:11:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1905f03363aefd7980f894ef209bc78a0258e67fcfc2976d862098b53ee867d" ["volgnummer"]=> int(4029) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:11:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66ad9f580ee2ab45328cea78ca37bdb82b7ac653a603bde40bf6457f3090b257" ["volgnummer"]=> int(4030) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A100d7cde1db7eadc40d65949263f77b73797f6697070f55e65d5f7f2778259d5" ["volgnummer"]=> int(1) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc37d22d646af2875ad77111d0cb59a75ad5a66f155113f486bbdf1298b8fcc6" ["volgnummer"]=> int(46) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d4e6e246d7b876d123bb2db59253c6a9db51971fd02b29edf10a233e086a386" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30bc18a992d27151bb3907afaaa3b36127513018517aec2caa1b1b7c4060add1" ["volgnummer"]=> int(43) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28250e215cb78d88a4e0df9031669ac64e1f6db8dbbc650eb089d97ddda52dd0" ["volgnummer"]=> int(45) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169760621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A366a84eaf6da01730cc9085dac7ef5135c561dc89cfe35e3fc322e4a06dff874" ["volgnummer"]=> int(44) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adae7d31a38bab21df53162add2834ea9b2f2c867a1a56abc566eba700a78a7b0" ["volgnummer"]=> int(47) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a9a6a037ce131460a7a473c97657198e7138fe3df9c52c63871c9917847d575" ["volgnummer"]=> int(53) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abebd23a4f6dc232c78f30bb65d3273907878e8b8d471b5135513bee06e2caaed" ["volgnummer"]=> int(48) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26c165cf64d1294acb2863ca1d6971f248861cf012598299252c65fd919a4dec" ["volgnummer"]=> int(51) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a8f16a61e9e42818280b09fc85ee64023d1d5b47df381340727fd54032c48b6" ["volgnummer"]=> int(50) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ead7602eb5f44fa359c1533a6f4d9236cf31181d798efdfae7db9abccbf8b0b" ["volgnummer"]=> int(55) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa017e2b8179962a2b5c45380a32690bdfb2b7a9b6478c103498974b9e435baad" ["volgnummer"]=> int(54) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ab32e0fe549772ceefb195b368fde45aca6e5fd44a29784123a8eb27b3bb369" ["volgnummer"]=> int(49) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A213a6d06a2ff6b1cd3106fec72bcce19b86c4931963c9d006f2211b9d7564cbd" ["volgnummer"]=> int(57) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d06bf61a2da8fe0b1aaaf099a002156e02664fb84ad64e3ad11e741d906875e" ["volgnummer"]=> int(52) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A772a755681447f47d6318cc1cd56ca52024833430e76468fdd6c2b75deccdfcf" ["volgnummer"]=> int(56) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f92c35cd504dbc42bef85a7b1cebe1595d7111f9f929e48eb764ed68eeeeae1" ["volgnummer"]=> int(58) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d15bfedd94fbddd8a3001778281e5bf97410f14b11f35061018d1fd01b6292e" ["volgnummer"]=> int(61) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaab300b1cfbd5e7fc364e098eff026c4013ab2ed0c6a42b5da9f182a5eaf9e09" ["volgnummer"]=> int(63) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64aac9feffd9cc2ba898f19dc09dad2840a8eb599b54a530447a5e80a23438a6" ["volgnummer"]=> int(60) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac38cb16d5a1282e6813aad877560cd6eb511d05e16f32ea40eb4898d93fb8182" ["volgnummer"]=> int(59) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad589352a49c6f0cc839ebe639e22f948934dd2cb71b7fc94af39c50656b34a93" ["volgnummer"]=> int(62) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A969ae78323b89d698e1878377c9c101616c0c719d1cb5132f1793adf48e1e066" ["volgnummer"]=> int(68) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad742430825c504336903957533916bdb3105d59166fec4861f03b59826299284" ["volgnummer"]=> int(65) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf180f264d428794577451587a4270cec36f03460615943d9ca2794a582faeb0" ["volgnummer"]=> int(64) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab21274faa4e061bfc20729afbe2d5461f99be836d26e9e2d68fe91be0d3c82a1" ["volgnummer"]=> int(67) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6fd38fff1c77d4c2ba8eae6bf38c3ac9ecb1d2ac8670221982e1534665bd867" ["volgnummer"]=> int(66) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bb2f98e3bf370725b9dda88a8fcaac6b618cbcceed1e88c9d3922b05d5c62b8" ["volgnummer"]=> int(70) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af059d3492346fbd1596132ee110d74b695d671374a54bd0d4055d58b6e45c351" ["volgnummer"]=> int(69) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26d0a597fcb557f11412dd6c35c710a7d87ebb27ae7873a928a1157a2f126680" ["volgnummer"]=> int(76) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc619e8a748c63a99f23069af43914ad27e049a95659ec9fd19bae360c133491" ["volgnummer"]=> int(72) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4e52becb36f93be52dc33dd46abda8cc3ad9ca901d5b00b64252001d46c5299" ["volgnummer"]=> int(71) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A248aa2347777b142e7cd4e5190728e2e553cbf3c8eba2d0064161abb015492f6" ["volgnummer"]=> int(73) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addaf6779871ac9d4c5dab28e6ebe16801eb245aea1b7e7e9b2a7035e26a98e96" ["volgnummer"]=> int(74) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169736619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16cfcadabac625f4367b79a382e65bc23f66d06c22e82ac74f17441e6949f611" ["volgnummer"]=> int(75) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7dfd455203b711339fb65790f54aeb538f509a0c6ab16a66cd4bc5600ca27b3" ["volgnummer"]=> int(78) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A016b7ddf158e82aff53716e043e0aab354d5a6f6622f4686902950e1df66db3c" ["volgnummer"]=> int(79) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e0c7beef661e69a4a62daaf5547980f34b05dd01f11e5bcdbdeaa750538a406" ["volgnummer"]=> int(77) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02e1cfb9817f36f7949af0ee6600f1a29a3e9b88292e36598d9ce169c59b28e4" ["volgnummer"]=> int(80) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a32853584460acb9c1f8224902c34914efc64abb42aee94d73abfc207f370eb" ["volgnummer"]=> int(82) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f8878afdab80f654a9e2f8d515ca17fbf212de989d2f7e731a0883c06ccb050" ["volgnummer"]=> int(83) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53b4b1b3ec5a5d417015b0a6390119d0477d2646c5bd33403c3a3ce136363023" ["volgnummer"]=> int(85) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A690592b241efe1e5d2148338a3c46fc058d4594d4e33c25b0e25cccad9b9aaef" ["volgnummer"]=> int(84) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bbc5a97b11ad5ef66b7ac431bcfa0776fcd1cb67baec4996f10ed2fb0df366a" ["volgnummer"]=> int(81) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3c96473807b8c0139de208661560220aa16f6d8048119b4eaa53ddb99a95e61" ["volgnummer"]=> int(86) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa20c2bcdfc401b01e99f8b5b81ede40aa7f5477d05b2437cbe227aa9b71e803d" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad470dbcb1ae34bff2e3c06ed38cd3e022124e84165a6b6d58aca7ab1d7fc49b0" ["volgnummer"]=> int(87) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98d1a3f1cb8647b73f1cb04b24dc42a214cd9796ec0c074dea9427187b4e6b7c" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15b7846b78ac096f8aac110562eeb9075a9c3e0cba35dc668b175903af216559" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 13:04:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169733453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24d22c535ab1d3182bb46b1528502cdaffc5a697a864cddb2930ec7a470b525f" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 11:10:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169737843.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad117d4ca0bc58994ccfae23d655999d09fffe8352fa536b1a8996fba7071692f" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-02-02 14:11:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169767601.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A63b5a8b0d155a000a2b6ff0d36d6d7c0ca4b678b99fd636f387fc763056828b1" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-02-02 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7637629) }

Zeepziederstraat 2

4871 MG Etten-Leur

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Aan Zeepziederstraat 2 in Etten-Leur in de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’ hebben wij deze leuke, verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning met energielabel A+ te koop! Bij deze woning heeft u aan ruimte geen gebrek.

De woning heeft een grote, tuingerichte woonkamer, open keuken met kook- en spoeleiland, een fijne badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. Ook geniet u in elke kamer van de ruimte en de fijne lichtinval. Dit komt door de hoge plafonds en raampartijen. Des al niet te min is de gehele woning voorzien van vloerverwarming én vloerkoeling. U houdt hier gedurende alle seizoenen een aangename temperatuur en elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat.

Tevens hoeft u nooit te zoeken naar een parkeerplek, omdat u op uw eigen oprit ruimte heeft om meerdere auto’s te parkeren. Ideaal!

Wilt u deze woning met eigen ogen komen bekijken? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten hem graag aan u zien!


Begane grond - met ruime woonkamer en open keuken met kook- en spoeleiland
We komen binnen in de ruime hal en vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de multifunctionele ruimte, de bijkeuken, de trapopgang naar de 1e verdieping, de ruime trapkast en de woonkamer met open keuken.

We lopen via de hal eerst door naar de ruime woonkamer met open keuken. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, dus u zit heerlijk privé. Tevens staat u hier direct in contact met de tuin. Deze is bereikbaar via de openslaande deuren.

Aan de voorzijde van de woning hebben we de ruime keuken en hier heeft u een mooi uitzicht op de voortuin en de straat. De keuken heeft een kook- en spoeleiland met een eetbar. Verder heeft u hier diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een spoelbak. Daarnaast hebben we een kastenwand in de keuken die voor extra opbergruimte zorgt en waarin een stoomoven en een combi-oven/magnetron zijn geplaatst.

Als we weer terug in de hal zijn dan komen we in de bijkeuken terecht. Hier bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de warmtepomp. Tevens is vanuit de bijkeuken de achtertuin bereikbaar.

Wanneer we verder doorlopen in de hal komen we in de multifunctionele ruimte terecht. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als relaxruimte, maar is eenvoudig om te bouwen naar bijvoorbeeld een werk-/hobbyruimte. Ook is hier een extra slaapkamer van te maken, omdat deze ruimte volledig geïsoleerd is. Wilt u hier liever een garage creëren? Dat kan gemakkelijk, want dat was voorheen ook de functie van deze ruimte. De openslaande deuren aan de voorzijde leiden u namelijk naar de oprit. Ook is vanuit hier de achtertuin bereikbaar.


1e verdieping - met 3 ruime slaapkamers en een fijne badkamer
Vanuit de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier komen we op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met zwevend toilet en fontein). Tevens heeft u hier de trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als walk-in closet. Aan de achterzijde van de woning ligt de 3e slaapkamer. Hier geniet u heerlijk van de ochtendzon die naar binnen schijnt. Tevens heeft u ook een fijn uitzicht op de groene achtertuin.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping - met 2 slaapkamers
Wanneer we verder naar boven lopen komen we op de 2e verdieping terecht. Hier komen we op de overloop met een vaste inloopkast en toegang tot 2 royale slaapkamers.

De slaapkamer die aan de voorzijde van de woning ligt heeft nog bergruimte achter de schotten en achter de vaste kast bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de warmte-terugwin-installatie. De 2e slaapkamer ligt aan de achterzijde en u geniet hier heerlijk van een vrij uitzicht. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer.


Tuin - met overkapping, grote vijver en een oprit met carport
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning heeft een gazon en is verder bestraat. Er is ook een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en een carport waar uw auto altijd droog staat.

De achtertuin van de woning is heerlijk groen. Als we vanuit de woning de tuin in lopen dan komen we direct onder de ruime overkapping met een composiet vlonder. Verder heeft u hier een gazon, diverse borders met beplanting en een ruime vijver. Daarnaast hebben we achter in de tuin nog een 2e overkapping met een houten berging die voorzien is van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning heeft vloerverwarming en vloerkoeling. Elke kamer heeft hiervoor zijn eigen thermostaat.
- De woning is energiezuinig en heeft een energielabel A+.
- De woning is volledig voorzien van een tegelvloer.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en in de nabije omgeving.
- De woning is voorzien van glasvezel.
- De woning heeft een alarmunit met 3 camera’s.
- In 2022 is het binnenwerk van de warmtepomp vernieuwd.
- Scholen, het centrum van de Leur, het Schoenmakerspark en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar2012
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte190 m²
 • Perceeloppervlakte430 m²
 • Overige inpandige ruimte26 m²
 • Inhoud773
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA_P
 • Energie einddatum2033-09-26
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming geheel, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin175 m² (14,20 m bij 12,30 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGarage mogelijk en parkeerplaats
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakDwarskap

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, alarminstallatie en glasvezel kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteETTEN-LEUR
 • SectieM
 • Perceelnummer2348
 • Oppervlakte430 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact