array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(19) "Mgr. Van Dongenlaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "1"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 DH"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8227) "Bent u op zoek naar een rustig gelegen hoekwoning gelegen in de gewilde woonwijk ’Bovendonk’? Kom dan kijken bij Mgr. Van Dongenlaan 1. Deze woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en bijkeuken, 4 slaapkamers en ruime tuin met overkapping. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de eerste verdieping.

De woonkamer beschikt over een zijraam waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, r.v.s. spoelbak, afzuigkap en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 4.23 x 1.95 m groot en heeft een vaste opbergkast. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. 

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.10 x 2.72 m en 2.07 x 2.68 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.82 x 2.97 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met bad (met regen- en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een voorzolder met toegang tot de 4e slaapkamer. 

De voorzolder is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha Tzerra Plus M, 2017), de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, bergruimte achter de knieschotten en een dakvenster. 

De slaapkamer is ca. 3.20 x 3.07 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter knieschotten. 


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noorden en u kunt hier zowel in de zon als in de schaduw heerlijk vertoeven. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een overkapping, buitenverlichting en een buitenkraantje. Ook heeft de achtertuin een poort naar zowel de achterzijde als de voorzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een 2e buitenkraantje.


Berging:
Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de houten berging (2018) welke is voorzien van verlichting en elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het zijraam op de begane grond; dit kozijn is van hout.
- De kozijnen op de begane grond (incl. achterdeur) en de 1e verdieping zijn voorzien van handbedienbare rolluiken. De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer, voorzien van een laminaat vloerafwerking. De keuken is voorzien van een plavuizen vloerafwerking. 
- De woning is ideaal gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, ov, sport, recreatie, winkels, school, kinderdagverblijf (op ca. 100 meter afstand), en horeca in de nabijheid zult treffen. 
- Naast de woning is een mooi aangelegd speelveld met verschillende speelelementen zoals een klimtoestel, schommels en een wipwap. Tevens is er veel groen in de buurt vanwege het nabijgelegen seminariebos.
- Oplevering 1 augustus 2022.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.
Het dorp tussen Etten-Leur en Roosendaal is goed bereikbaar. Zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A17, A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur heeft bovendien een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet in Roosendaal is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen zoals modewinkels, Action, Etos, Kruidvat, een grote Albert Heijn en Gall & Gall, een basisschool en verschillende horecagelegenheden, cafés, cafetaria’s en restaurants. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!
De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum en restaurant) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8683) "Bent u op zoek naar een rustig gelegen hoekwoning gelegen in de gewilde woonwijk ’Bovendonk’? Kom dan kijken bij Mgr. Van Dongenlaan 1. Deze woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en bijkeuken, 4 slaapkamers en ruime tuin met overkapping. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de eerste verdieping.

De woonkamer beschikt over een zijraam waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, r.v.s. spoelbak, afzuigkap en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 4.23 x 1.95 m groot en heeft een vaste opbergkast. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.10 x 2.72 m en 2.07 x 2.68 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.82 x 2.97 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met bad (met regen- en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een voorzolder met toegang tot de 4e slaapkamer.

De voorzolder is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha Tzerra Plus M, 2017), de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, bergruimte achter de knieschotten en een dakvenster.

De slaapkamer is ca. 3.20 x 3.07 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter knieschotten.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noorden en u kunt hier zowel in de zon als in de schaduw heerlijk vertoeven. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een overkapping, buitenverlichting en een buitenkraantje. Ook heeft de achtertuin een poort naar zowel de achterzijde als de voorzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een 2e buitenkraantje.


Berging:
Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de houten berging (2018) welke is voorzien van verlichting en elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het zijraam op de begane grond; dit kozijn is van hout.
- De kozijnen op de begane grond (incl. achterdeur) en de 1e verdieping zijn voorzien van handbedienbare rolluiken. De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer, voorzien van een laminaat vloerafwerking. De keuken is voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is ideaal gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, ov, sport, recreatie, winkels, school, kinderdagverblijf (op ca. 100 meter afstand), en horeca in de nabijheid zult treffen.
- Naast de woning is een mooi aangelegd speelveld met verschillende speelelementen zoals een klimtoestel, schommels en een wipwap. Tevens is er veel groen in de buurt vanwege het nabijgelegen seminariebos.
- Oplevering 1 augustus 2022.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.
Het dorp tussen Etten-Leur en Roosendaal is goed bereikbaar. Zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A17, A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur heeft bovendien een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet in Roosendaal is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen zoals modewinkels, Action, Etos, Kruidvat, een grote Albert Heijn en Gall & Gall, een basisschool en verschillende horecagelegenheden, cafés, cafetaria’s en restaurants. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!
De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum en restaurant) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(175) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "HOEKWONING" ["inhoud"]=> int(365) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1986" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(5) ["woonoppervlakte"]=> int(104) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2017" ["cvKetelType"]=> string(20) "Remeha Tzerra Plus M" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2026-05-10" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(880) ["hoofdtuinlengte"]=> int(860) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(76) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> NULL ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "3950" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-03-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-03-30 10:49:05" ["oppervlakte"]=> int(175) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(9) "PER_DATUM" ["aanvaardingsdatum"]=> string(10) "2022-08-01" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(289000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(72) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112774782.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70ca29405f09eec276aae5065f4775bbdf3c8941bddf896977f97272755edfbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766404.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A205aa07f2fb97d56fce1d68e71cab23bdf280a21dd496f310a8f1374ffa42796" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3113c05ec4cfec8b492eb871c7f41ebede215193bb6f5665940572bcd762c26c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3cae189170a8470c5189720936c496d05940d247fb4eb929243b203b127edcf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abff61b8f3da0476709328c1e28fc61ca4cfad414ad506a7e175b7bb9f3b9cbf6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112774786.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03bd88a381b69934d843fa4c39d3580f81fa9113de3ed3490de4de2231f6ca77" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766422.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79a6be92ec9c5c30ddf8229bda7bb9f2f265b8c1f3537cf97d42f9649ede8882" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2629e8bf90633adc02198c9df0a7e93a0f8675994e107856fbcd163daa654b0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa57125cb9b9021bfea14921341ee63b72f3fa5f232f7e60225cea020cd01d1de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:19:37" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766400.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e9fb8bc8399a624c4be5f62f89eb072a829ec3b4508d99fda67e13d75bee836" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f0d3b5aa646cebb15c5835b87b94a2c5e9c1cd072df4d2f1e285e1fce16b3de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766396.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ef6ce789f8aa3edbeef067815f08a8da2c1a10fd75c29316e49be36a48d4496" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10b41a541ae7f477da22f1a9db130cda11f7fe44271d09e06addb0f58aa2425a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113150583.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5279e604a6438f6c1b52bcbdd42009c5f697837dfb87ef3f614fa853489f69a4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-12 12:46:14" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766426.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd2821cd8893e960a61978aaa5db01797aa82fbd7b7daabc3bcb6d7b009145d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa56fffc56c349b0c010e4f443ea5c9533902e4370ad2d8e2f77564f36200b470" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42b689d4f89925574bc69667aadcaac59c6b351a41bacb8fa9a4820f725f04cd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112774853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0bfa3a5d77182d3583357ef243da3c7bf2bd498ed0762023efc535b31955fea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf607529dce104e183200019e89d4621f7ec0e8522314ed411f2a587e2fa2d4a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75ac2bb352a1004eaf272731be7e4f2a071707cd256056a962d73f63cd4f49be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8bc51577597415b589c4735b8f1ec106d2babab9981c805252d3d73b7e7d465" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:21:14" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70f329a0243f0860deeeace63392cb226d38d0c728ba22aa06ea06d0bd0f2614" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46e7ad768c0283df63aa67bfdffd93b210555fb50a7632d2552daa1b1c7476ec" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766410.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91f1a647980db5888f90d60bc89579772934a1b600c308dfee79dce315eef8d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766386.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49b25045c4367185dfa19c62289d6cb5236a304b704e54cdb48904fe9d131e0a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112767062.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A20d501f4b1e1af1fda3b7590b1e715d568a9e527a46022834cafc20451993a76" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 09:19:57" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766388.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6223ea47ef1578d0883fcb40a23ddbbd20029c4871fc55b66cd58fba6039620b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766854.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab19fa70b54d176088c141921b1c67bd6081b9c2cfe40d343db380a3e4363f899" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 09:17:17" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af08c50e3d0b6872c3df7cb8d6e7200804e15963ebd7ef353cf1e89cc020c5681" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:21:52" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb62d8573c8f0c8e10273f5d5976f9c5ed9a89c9667aed5041929cbc5d33ab31" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c8f50298f7431b0f7e367f92cf2e5883d9fca1b48cb1c3f1165aa43c1f3d674" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:11" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766412.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4f8309eb5a971d5f61040f7a8aa128c188acd2ab6082000aa1eb05f730ce625" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17746e416ed3033d50a421b793c24145d206b7bf3d23e3606038f94c6c462fc3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e652bfb7439be011605f0419f6fe81a2d97b71e1ffcc803105bde9ac974ec2a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24c030a98f4dade48b875497b1824b3ef8dd2a37d84523a3d6e8a50374eeefc1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:21:24" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766414.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A817c673a143a10d75ab737f3903cff832d0c2b94dee33ea2bda17070e619ca72" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08469f2973a11a84b4249a00d74aa868a1c61d17c71a3e15637ccb845be46031" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:41" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05d15d00a2daefba634dc5886c46d3fdfb0f6fc534e939b15753e3ab36180e59" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A906c143428e489d3347b1ccbddc13ba01eefbe32af44c505414ccacaae19f570" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113206629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65130c32de4ad7a36c7274b74501097e9e820761f9a9d69615fcc6f4e333e449" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1bf827a716ef8b120662e2c4bbd212fe1c3fc108de876005e58f18d9c00cd45f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5af34dee8da6be0d6eb5587f651b649c364a4852f10f449020ae4df41afac343" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ceba80214d58053e82a028de4c14eb736a07a34229cb418424d339e3c9451f0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112774723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fe00b554d9c90943cfce8083ab55c932eebe67297eab087efa908d910bff732" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8581583dd28016a0a44abafb07110968f6a8587d6b2d0aefcd2146a5c52de773" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c6ed51740add8f18965fc1eab1375b32762865ffb901f199d52701503b3999c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:19:27" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3243999e819c4c6978dc06150975fc0f5e455197d5a180b3f94e5e4d058315fa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad986a69cd78e5416190fd599819cbdaf42b18bc997f00721b3084bf8e62918b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:35" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0549fb283b0c419d6c676cbcc11671650b2057f65390fc60a91d719eccf14d49" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112774829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A787f7c2e743534ed776e4b2c53e444c93b928adcef30d29948ae657b8b90bf87" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:33" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766420.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d6bbcdaedd8614a5b36c7ffac90944316e4a78e2f2b7f990d5114fa2400dfa5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72e79e55b37d344a2028fe77594847f812fe3249fc91e748121c18bbd8da69de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5777054fa70ac56d2c22522cce9900c455082877d32f150958b73f7d22f3f389" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A632d321dcd1e5475fae954ebd1b0a9b436c6263083a2732d744bfeb5d9622381" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec60efb5d18ca5af9203de6910160c146d9428aed8ba46779bd92e4daa277b1b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82f91a5415e1fbe8f1a525a2c7e45a864b9eaf1c4ab1a3b0a06f875598eff5cf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af98796ec9622525a27fa39a10c1ae21c7a7f54ff0334b7ecaf17b40fa9911be7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:18" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8480abc80e7c00e43c0cfa43db4e83f59cf99b3406cad019941448bb6a6d0f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d6ce2ca75c4f793f57e72853a5d0bf266b3ee63eb8ca556b974222786ea3262" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a32755fbeefd463aa17acc1490651572efd832f555372a286c7f120cb8bc323" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773666.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad67cd4bd3b99a2855d18c4ebe105ebd78c99bc4061f4e843b8564f50007d1a2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:27" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac857d25847456a486cc9de4924ffe2b1f412f35b653287857f944e965d01177a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28aff3707246861c3680a29f6a5ba9bd458df2c8a63a7687209849e06568a886" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=cH7SUtbNVJN" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 15:31:11" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773534.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A463a6399cc86d8902e8e06c4548893036c9763de20ba785d452d7ebcb8b5679f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:19:47" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766406.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A878a69a3ed73e89342e06cdd111e32a9f3b98dd3ca71fce01ba97e5044952d73" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766390.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb7990041afc1e4f5f06d654dbd1014115f24ff56a3cdd74dc5bf6a2adda1761" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7fb79cda221cdf4dc026195f040f753f820f77e3edffd1f5a521d5bc45a4bc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112766428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa3d2b4c35eb21ef3807bc82ac2333e23636153ee860b11561169b0ef1b3169c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-13 12:40:34" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773908.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0da4db134c81350c31e5ebcf6b0c65a8909a4a8cb0230fdcf9819054cc594fab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:21:44" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35ec432af03a3186ab2daecae9795fe713b025cbd0334c8d1e5e2f054acb653d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:19:56" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/112773605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91fc14635b2815255cf10436092045e45e5d10a5ecc28b4a3c694af7f6c271f0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-06 10:20:04" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-07-04 16:04:27" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103300" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-03-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-02-21 10:07:27" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5215703) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "83fb4dcb-6dc0-4bc2-951c-1d806a6d9462" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2021-12-07 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5587696) }

Mgr. Van Dongenlaan 1

4741 DH Hoeven

Vraagprijs € 289.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een rustig gelegen hoekwoning gelegen in de gewilde woonwijk ’Bovendonk’? Kom dan kijken bij Mgr. Van Dongenlaan 1. Deze woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en bijkeuken, 4 slaapkamers en ruime tuin met overkapping. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de eerste verdieping.

De woonkamer beschikt over een zijraam waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, 4-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, r.v.s. spoelbak, afzuigkap en een combi-oven/magnetron. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 4.23 x 1.95 m groot en heeft een vaste opbergkast. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.10 x 2.72 m en 2.07 x 2.68 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.82 x 2.97 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met bad (met regen- en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Op de 2e verdieping bevindt zich een voorzolder met toegang tot de 4e slaapkamer.

De voorzolder is voorzien van de opstelplaats van de c.v. combiketel (Remeha Tzerra Plus M, 2017), de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, bergruimte achter de knieschotten en een dakvenster.

De slaapkamer is ca. 3.20 x 3.07 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter knieschotten.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het noorden en u kunt hier zowel in de zon als in de schaduw heerlijk vertoeven. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een overkapping, buitenverlichting en een buitenkraantje. Ook heeft de achtertuin een poort naar zowel de achterzijde als de voorzijde van de woning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een 2e buitenkraantje.


Berging:
Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de houten berging (2018) welke is voorzien van verlichting en elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het zijraam op de begane grond; dit kozijn is van hout.
- De kozijnen op de begane grond (incl. achterdeur) en de 1e verdieping zijn voorzien van handbedienbare rolluiken. De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer, voorzien van een laminaat vloerafwerking. De keuken is voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De woning is ideaal gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, ov, sport, recreatie, winkels, school, kinderdagverblijf (op ca. 100 meter afstand), en horeca in de nabijheid zult treffen.
- Naast de woning is een mooi aangelegd speelveld met verschillende speelelementen zoals een klimtoestel, schommels en een wipwap. Tevens is er veel groen in de buurt vanwege het nabijgelegen seminariebos.
- Oplevering 1 augustus 2022.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.
Het dorp tussen Etten-Leur en Roosendaal is goed bereikbaar. Zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A17, A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. Etten-Leur heeft bovendien een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet in Roosendaal is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen zoals modewinkels, Action, Etos, Kruidvat, een grote Albert Heijn en Gall & Gall, een basisschool en verschillende horecagelegenheden, cafés, cafetaria’s en restaurants. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!
De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum en restaurant) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 289.000,- k.k.
 • AanvaardingPer datum

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHoekwoning
 • Bouwjaar1986
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte104 m²
 • Perceeloppervlakte175 m²
 • Overige inpandige ruimte5 m²
 • Inhoud365
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2026-05-10
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha Tzerra Plus M (Gas combiketel uit 2017, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin76 m² (8,60 m bij 8,80 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieD
 • Perceelnummer3950
 • Oppervlakte175 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons