Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 11:36:31"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "St. Janstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "56"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 AR"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103468"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-06-29"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 11:36:15"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "914f43ad-ee9b-4f3b-92c5-ced7e1d94413"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5828363)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8813) "Karakteristieke woning gelegen in het centrum van Hoeven.

Wilt u prachtig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is de St. Janstraat 56 iets voor u! Deze woning laat u verassen door de ruimte. U heeft hier een woonkamer met open, ruime leefkeuken en 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5). Verder kunt u hier gemakkelijk een slaapkamer en badkamer creëren op de begane grond.

Bent u benieuwd geworden naar de charmes van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Middels de entree komt u in de prachtige hal terecht. Hier heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De hal is een absolute eye-catcher. 

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de leefkeuken. Hier heeft u twee vaste kasten waarvan één trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en in de andere kast vindt u de verdeler van de vloerverwarming.

In de leefkeuken geniet u heerlijk van de ruimte en kunt u tijdens het kokkerellen lekker blijven kletsen met uw bezoek. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met diverse onderkasten, een spoelbak met Quooker kraan, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een oven en een natuurstenen werkblad. Verder heeft u hier een kookeiland met een 5-pits (waarvan 1 wok) gasfornuis, een afzuigkap en een eetbar. Tevens komt hier lekker veel licht binnen door de grote raampartijen en middels openslaande deuren bereikt u de tuin van de woning.

Als u verder doorloopt komt u in het achter portaal. Hier heeft u toegang tot de meterkast (11 groepen en 3 aardlekschakelaars), de toiletruimte (met wandcloset), de badkamer, de kantoorruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit het achter portaal naar de tuin van de woning. 

De kantoorruimte is gelegen aan de achterzijde en deze ruimte is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als speelkamer voor de kinderen of als slaapkamer op de begane grond. Vanuit deze ruimte kunt u middels een loopdeur naar de tuin van de woning. 

De badkamer is voorzien van een douche (regen- en handdouche en thermostaatkraan. 

Middels een vaste trapopgang komt u op de 1e verdieping van het achterste gedeelte. Hier heeft u een extra slaapkamer met een vaste kastenwand.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Verder heeft u hier twee vaste kasten en achter één van deze kasten bevindt zicht de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2018) en de andere kast voorziet u van extra opbergruimte.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in deze kamer nog een inloopkast. Wie wil dat nou niet! De andere slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.

De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een ruime inloop douche(regen- en Handdouche en thermostaatkraan) en dubbele wastafel. 


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en zijtuin. De woning is voorzien van een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren.

De zijtuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van sierbestrating en borders. Verder heeft u hier een houten berging welke voorzien is van elektra. Aan deze berging zit een overkapping en hier heeft u de poort welke leidt naar de voorkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking, m.u.v. de woonkamer deze heeft een houten parketvloer en de hal heeft een terrazo vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, maar ook in de nabije omgeving.
- De woning is gunstig gelegen in het centrum van Hoeven, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9254) "Karakteristieke woning gelegen in het centrum van Hoeven.

Wilt u prachtig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is de St. Janstraat 56 iets voor u! Deze woning laat u verassen door de ruimte. U heeft hier een woonkamer met open, ruime leefkeuken en 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5). Verder kunt u hier gemakkelijk een slaapkamer en badkamer creëren op de begane grond.

Bent u benieuwd geworden naar de charmes van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Middels de entree komt u in de prachtige hal terecht. Hier heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De hal is een absolute eye-catcher.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de leefkeuken. Hier heeft u twee vaste kasten waarvan één trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en in de andere kast vindt u de verdeler van de vloerverwarming.

In de leefkeuken geniet u heerlijk van de ruimte en kunt u tijdens het kokkerellen lekker blijven kletsen met uw bezoek. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met diverse onderkasten, een spoelbak met Quooker kraan, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een oven en een natuurstenen werkblad. Verder heeft u hier een kookeiland met een 5-pits (waarvan 1 wok) gasfornuis, een afzuigkap en een eetbar. Tevens komt hier lekker veel licht binnen door de grote raampartijen en middels openslaande deuren bereikt u de tuin van de woning.

Als u verder doorloopt komt u in het achter portaal. Hier heeft u toegang tot de meterkast (11 groepen en 3 aardlekschakelaars), de toiletruimte (met wandcloset), de badkamer, de kantoorruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit het achter portaal naar de tuin van de woning.

De kantoorruimte is gelegen aan de achterzijde en deze ruimte is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als speelkamer voor de kinderen of als slaapkamer op de begane grond. Vanuit deze ruimte kunt u middels een loopdeur naar de tuin van de woning.

De badkamer is voorzien van een douche (regen- en handdouche en thermostaatkraan.

Middels een vaste trapopgang komt u op de 1e verdieping van het achterste gedeelte. Hier heeft u een extra slaapkamer met een vaste kastenwand.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Verder heeft u hier twee vaste kasten en achter één van deze kasten bevindt zicht de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2018) en de andere kast voorziet u van extra opbergruimte.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in deze kamer nog een inloopkast. Wie wil dat nou niet! De andere slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.

De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een ruime inloop douche(regen- en Handdouche en thermostaatkraan) en dubbele wastafel.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en zijtuin. De woning is voorzien van een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren.

De zijtuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van sierbestrating en borders. Verder heeft u hier een houten berging welke voorzien is van elektra. Aan deze berging zit een overkapping en hier heeft u de poort welke leidt naar de voorkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking, m.u.v. de woonkamer deze heeft een houten parketvloer en de hal heeft een terrazo vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, maar ook in de nabije omgeving.
- De woning is gunstig gelegen in het centrum van Hoeven, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-25 06:00:00" } ["media"]=> array(75) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A471c0847e47c298ade79e9580f4a3690d42da33a7423202a19ee1462e6d7c9df" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59fa9fd7d8e86ce3534c2a60b7553137fa72bfed4db93c0360764cb8e843b2dd" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acff1c3c23a89b24bd74e7ced7ebc69b28f94ef26f8660baa744b0f3714319bc9" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A112f9857582b8a6473d5944425cb1f2ec04172e1f94ecc3e7498c494b3d7065f" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547143.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf59234b23f30a01eabcab33d927fe769fe7e027ea226fd23ef08b4766d1ab3e" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547073.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac77083e9be6dcf5c0342711f89a4a79ed852db7b7744be37243ff227ccbd0f43" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b037c3e051edb1526d84ce3cab704c2c0328629c6ab9032d93416321e68c1a2" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9efd45f271255227a0ba7d56eccbd287bcc636d0d91738a31cf751693a4c95b4" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af88dc908b843ee43bb72d30d13198073767b3a7c6a72409137357394dfe02ae5" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A882d831f9a956b8d008538d490b6529e57fb740fb6d875ebe1acf3ecac16d2b1" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=HVPrGkUMeKX" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae322a35b8062b94ed942c0211c80e9430d59b6df74c7fc65ace23f5d5ea03845" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18234f6b3eba04606f4c7e752a5d70a98c3e0473f60dea29e260b6ad41ee0635" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A685a93db1527d776b1a28e3fa3e1925df086e0e8bc6d7c05798c61eb126fcd3a" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108239154.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b9449996d57f25d3879699e4f78f2ca8d1275420cabcf84f7bdc9b87611029e" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(36) "Kadastraal uittreksel: Hoeven D 3797" ["titel"]=> string(21) "Kadastraal uittreksel" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4ee38099f19340e9e729291d264f81c3b8b055274dc2317f628c305d998f8db" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151547021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa93e865a007e5f59f1049909fcaabfd4c68510b22d27323956f1a4792ebbfac6" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151154693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab96ae1f521870fcd74b05f1555c6159c8a051271a34f424cf716d17c18b36ddd" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151154691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af87707f1c28c45770da87deb4f1468cea67905e4e91986443bed5778ff5fdaca" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546691.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ebead0567ab954317d17c422e9525dece088fe91efd1cb697f346aeafa5a799" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ad404ef0271905596604430c94058522bf196eb3b0620e821de8df44a968044" ["volgnummer"]=> int(78) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fe40606d36e0f4a2d4c208f0ce4ce011187a3ce4e0d9fe87cb09845a9532808" ["volgnummer"]=> int(79) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0f545bc8d327e62ef774853011bdfa4c7978bfaa788136b74abf27fe71e37eb" ["volgnummer"]=> int(76) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1b270c329384b3f844b4bea4c471f1b31e9869ba7454d10cf50bdb4c3077d92" ["volgnummer"]=> int(77) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1de530c016c3168dbb168c1dba40a30df779e0f897175867a846dadde399275e" ["volgnummer"]=> int(74) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab93aa7006558912668f7278ce255a4925ab094ac1e523e4b2d8cd0745297660e" ["volgnummer"]=> int(75) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9a0953d688a53f147eaaa8e64e0fc064c8603d34d3fe93841b55c2e7995b898" ["volgnummer"]=> int(72) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A742188a8951cee6b9b57bb1b3ad2ed1d36a5014569fa5ccaac51648cc9805792" ["volgnummer"]=> int(71) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3d4ba53790971f86f3da121f38f5746f8f35e111edb8fe0f7df63631e6c979d" ["volgnummer"]=> int(68) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A512f1da4329b18cfca694e644271ceaf7044f4226d05b76c5eba003b2cba3610" ["volgnummer"]=> int(69) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedae1b450084a7d5837c064db31dd112015a33df25e3ab568a96fb3adc10cbf3" ["volgnummer"]=> int(65) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6325edcc0607b1c29da6b03b08c52c45b8b1c8e239714dc7b153b8ae8a1ecd6" ["volgnummer"]=> int(70) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb59408bdb1cc919e27002e43f7455b6fb37f53f3d2ba590c4b773beb0a285a4" ["volgnummer"]=> int(64) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93baedcc99f2c3baef7ac9760dccc6df7a648762896ae1d6d79002290c5a5b3d" ["volgnummer"]=> int(67) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadc823af382cd52c6370b0d571a07f6355dc48c90bd1ece39e14985fd8212463" ["volgnummer"]=> int(66) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b2059739d1f19b6f8dd00b41c7566084f0e4cb762d0f2b6ba227f306ba9add7" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf410e5fb5add827e54c9045a4c15caf7b10b69aa54f09c8d76af4a428bf6adf" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2c9299ab19886900f7d2a944deb3919eeae54f96b8671863de7ffed5ab2982c" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc1df0d2ef5caabfb38f7db25e4364863cbe0b8fb623412c4dfea490fa9f0dee" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4de8557a874c8603f222299d86d7529045a572a728baeb2fa0e73fb46d1f28dd" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf09ec4d3cf275d6aaea02c9a35e73fc81b9bf62f54d087b08fa6a58f4e51a5f" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A112301e69a01c8cf33b394ae14e188f17227e1eeacb18332186665c393ef9ae4" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a98f7bea4196ab7aa4fdc99382a67b7c0a7b43f5a1babfaab23e9fb3d451d73" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab749220f7726e9a33f2f3f34e069056853f6b0b6f69e6aec2bf0f92d9f2a610" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74ad0d0db03fcf4ab3924cc477c1cef1934b972742d24349d205a3e716ce230b" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf1a8d3a8076ed68e59ddf63213a35755d1acaaca0f0e8762116a590758f9a9b" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78e090e71c74a22c67f503547fb878c1034263b98201ae3a5301eb5e63eebff3" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a8113fd7903c1330e9cb2f2856cb97952334b74cb53dde2c6e4ccc0e0420294" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4915d14e68de4b8e2350cda504ece5255af75aff3b06aed35b0906f9f48299c5" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99d8629a1a3307f1e4472e98662c9eb004668bea55dc6cd966d447e54effadd3" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af65b7595df7325bec9f39255f2bd7eebe26ed4b48487717686159529a6dbcca9" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cd32f63ffe1cac301748c80eec376ec83bf1ca795294ca29f5b0735eb4bdb6c" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9b6880b8578039a8e50a7572f7d204a9173f2238d36d13d61591b87d7c8ed54" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4fc81a479d2e10489277d03a51421b6c0f920092a95e8d55bd55d7a7d64f9f3" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e528b36734e39f9957264c43678c449b335f65818006342c0e3f0e84fce39e6" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ee571995af0f7db1b369f8adbda601838a279411afb5bc27a91602b61c484e3" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1bc90377bbb982fa980174b937f66b7058dd9b45e9dd0608721339cc3622b3d0" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbd92643f99002d6811242bc816108356dc99daac97167ed0eeb0711c5d314bd" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e12035d55acdf9d62169503d482c2955a1d2e7c03643b5512ea97ec7e8fec9a" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A497b8cc132cbc24be0cdef54a11bf59925b50d971bf634ddb5910b90cc86ae00" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad620c3644cd1e27ab1ca18c71dba3bec724139de0484055e97554f552563cf57" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc7f8157968b1de8185334867550a3a6317c58287e4030e9c3da4ebe2a3c0e56" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed13d5a9ce9aea895785bab5584fb18b3c510aebf7bec3119bc32d5d26d1d4e6" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A199083f5590c1febf0618e16930d82247f47202a00b2709d653127ecbd25c04a" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa70cba66b44f1c79895230588a2d43b132069a254a095a0072ce45f89bb87449" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3623820259d0220cec4317ebc785f04108a9c45e7fb6661f0679bba46cd373e" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0307da85804a621ef470dec310a8c66fb0d288e986c7e74dc836513232cd8fb9" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50bdafd4d0c6086e1efac6b2ad6edead6019c750c45262527e0840ba2fb9968b" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45e01d18fd9af9d46fef63bfa3f8d249d49529aa77a4c857070444717898a5d4" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69a964df2bf2c861902b32ba1ad0735d36d973426c7007d4c702408bdd216236" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151545805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab892965f133a89bf9c46ea10e7821dcd8e4c568cbaec96b3fac0036b4e525cae" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158009739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f33488f69a6752b15fcc9fe5bf0b7c95a62e78c83b3c98bc210c64ff8eee71a" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151592879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5bf1ca50de9fc7a9da503d6ca24415b9e272d7dfa4dd388610d11ce3ae4ab1a2" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 17:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151592971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A801308de8a7e4161d6e89aa86a3c83f229128af293cbbe92d7751140c11bf905" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-17 16:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162699265.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed705ecb4429bb4928bbf6ca54b0e0dac2ae91cd2e9dd8b181d57db04df58e13" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(550000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(17) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(310) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(636) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1923" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(168) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2018" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-08-14" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(17) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(722) ["keukenbreedte"]=> int(547) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(401) ["woonkamerbreedte"]=> int(418) ["keukenoppervlakte"]=> int(39) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["breedte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(149) ["lengte"]=> int(295) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(10) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(13) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(7) "ZIJTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(480) ["hoofdtuinlengte"]=> int(970) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(47) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "VOORTUIN" [1]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(12) "MANSARDE_DAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(310) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-07-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-07-05 16:44:24" ["perceel"]=> string(4) "3797" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5720033) }

St. Janstraat 56

4741 AR Hoeven

Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Karakteristieke woning gelegen in het centrum van Hoeven.

Wilt u prachtig wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan is de St. Janstraat 56 iets voor u! Deze woning laat u verassen door de ruimte. U heeft hier een woonkamer met open, ruime leefkeuken en 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5). Verder kunt u hier gemakkelijk een slaapkamer en badkamer creëren op de begane grond.

Bent u benieuwd geworden naar de charmes van deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Middels de entree komt u in de prachtige hal terecht. Hier heeft u de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De hal is een absolute eye-catcher.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de leefkeuken. Hier heeft u twee vaste kasten waarvan één trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en in de andere kast vindt u de verdeler van de vloerverwarming.

In de leefkeuken geniet u heerlijk van de ruimte en kunt u tijdens het kokkerellen lekker blijven kletsen met uw bezoek. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met diverse onderkasten, een spoelbak met Quooker kraan, een koelkast, een vriezer, een vaatwasser, een combi oven/magnetron, een oven en een natuurstenen werkblad. Verder heeft u hier een kookeiland met een 5-pits (waarvan 1 wok) gasfornuis, een afzuigkap en een eetbar. Tevens komt hier lekker veel licht binnen door de grote raampartijen en middels openslaande deuren bereikt u de tuin van de woning.

Als u verder doorloopt komt u in het achter portaal. Hier heeft u toegang tot de meterkast (11 groepen en 3 aardlekschakelaars), de toiletruimte (met wandcloset), de badkamer, de kantoorruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit het achter portaal naar de tuin van de woning.

De kantoorruimte is gelegen aan de achterzijde en deze ruimte is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Bijvoorbeeld als speelkamer voor de kinderen of als slaapkamer op de begane grond. Vanuit deze ruimte kunt u middels een loopdeur naar de tuin van de woning.

De badkamer is voorzien van een douche (regen- en handdouche en thermostaatkraan.

Middels een vaste trapopgang komt u op de 1e verdieping van het achterste gedeelte. Hier heeft u een extra slaapkamer met een vaste kastenwand.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Verder heeft u hier twee vaste kasten en achter één van deze kasten bevindt zicht de opstelplaats t.b.v. de C.V.-combiketel (Remeha, 2018) en de andere kast voorziet u van extra opbergruimte.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in deze kamer nog een inloopkast. Wie wil dat nou niet! De andere slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning.

De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een ruime inloop douche(regen- en Handdouche en thermostaatkraan) en dubbele wastafel.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en zijtuin. De woning is voorzien van een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren.

De zijtuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van sierbestrating en borders. Verder heeft u hier een houten berging welke voorzien is van elektra. Aan deze berging zit een overkapping en hier heeft u de poort welke leidt naar de voorkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloerafwerking, m.u.v. de woonkamer deze heeft een houten parketvloer en de hal heeft een terrazo vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, maar ook in de nabije omgeving.
- De woning is gunstig gelegen in het centrum van Hoeven, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 550.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1923
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte168 m²
 • Perceeloppervlakte310 m²
 • Inhoud636
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-08-14
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2018, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinVoortuin en zijtuin
 • HoofdtuinZijtuin
 • Oppervlakte hoofdtuin47 m² (9,70 m bij 4,80 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakMansarde dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieD
 • Perceelnummer3797
 • Oppervlakte310 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact