array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(19) "St. Bernardusstraat"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "21"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 RP"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-05-23 11:07:22"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103621"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-11-12"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-05-23 11:06:36"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   NULL
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   NULL
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10282) "St. Bernardusstraat 21 te Hoeven, een villa met grandeur, ruimte en klasse. Deze karakteristieke woning, gemeentemonument met bijzondere bomen, gelegen op een perceel van ca. 3.590 m² staat nu te koop. Via een prachtige, lange oprijlaan is dit vrijstaande, karakteristieke woonhuis bereikbaar. U woont hier vrij en uw buren zijn toch op loopafstand bereikbaar. Het pand heeft een lichte, tuingerichte woonkamer met erker, een leefkeuken met tuinkamer, een werkkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage. Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Dan nodigen wij u graag uit om deze unieke woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor. 


Begane grond: 
De entree geeft u door stijlelementen meteen een gevoel van nostalgie. De hal biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 kookgroep) en de werkkamer op de begane grond. Via de hal heeft u toegang naar de trapkast, de toiletruimte (deels betegeld, voorzien van wandcloset en fontein), de woonkamer, de keuken en middels een loopdeur naar de achtertuin. Tevens kunt u vanuit hier naar de 1e verdieping. 

De werkkamer (ca. 3.65 x 3.50 m) is gelegen aan de voorzijde van woning en is voorzien van een grote boekenkast en een open haard. 

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 44 m² en biedt vanwege de grote en vele raampartijen een prachtig zicht op de voor-, zij- en achtertuin. Deze living is voorzien van een sfeervolle open haard met Franse schouw en een gezellige erker aan de zijkant van de woning. 

De keuken heeft een opstelling aan weerszijden, een stenen werkblad (Arduin) en diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven/magnetron, een koelkast (2019), een vaatwasser (2021), een magnetron, een 4-pits inductie kookplaat (2020), een afzuigkap en een close-in boiler. De keuken staat in open verbinding met de tuinkamer waardoor u tijdens elke maaltijd van het uitzicht op de tuin kunt genieten. De tuinkamer van ca. 4.92 x 3.95 m heeft openslaande deuren naar de tuin. 

Vanuit de keuken kunt u naar de kelder. De kelder is 1.70 m hoog en ca. 11 m² groot. U heeft hier voldoende ruimte voor het opslaan van voorraad en/of goede flessen wijn. 


1e verdieping: 
Op de 1e verdieping heeft u een ruime overloop met een lichtkoepel en toegang tot de 3 slaapkamers, de 2 badkamers en de afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping. 

De ouderslaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.89 x 5.23 m groot en heeft een vaste kast, een vaste kastenwand en gestucte wanden en een gestuct plafond. De andere slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.85 x 3.05 m groot en heeft een dakkapel en een vaste kast. 

De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.89 x 3.64 m groot en heeft ook gestucte wanden en een gestuct plafond. 

De nette badkamer aan de achterkant is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douche (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset, een designradiator en vloerverwarming. Deze ruimte heeft een dakkapel en middels openslaande deuren kunt u vanaf de badkamer naar het plat dak. 

De badkamer aan de zijkant van de woning is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. 

 
2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte van ca. 9 meter lang welke u eventueel naar eigen wens kunt afwerken. Hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Atag, 2017). 


Tuin: 
Deze woning heeft een parkachtige, onder architectuur ontworpen en goed onderhouden tuin welke is gelegen rondom de woning. Deze in stijl aangelegde tuin biedt veel privacy, een oase van rust en een vrij uitzicht aan de achterzijde. De grote volwassen begroeiing, de prachtige rododendrons, taxus- en beukenhagen, diverse borders en het prachtige gazon zorgen voor een idyllische sfeer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een overkapping met een terras vanwaar u een goed zicht heeft op de vijver. De tuin biedt voldoende plekken om in de zon of juist in de schaduw te genieten. De tuin is tevens voorzien van diverse elektra- en waterpunten en een beregeningsinstallatie. 


Garage: 
Bij deze woning hoort een dubbele garage (ca. 9.92 x 5.08 m) welke is gesitueerd achter de woning. De dubbele garage is voorzien van een loopdeur en 2 elektrisch bedienbare roldeuren. Tevens heeft u hier elektra, raampartijen en een bergzolder. Achter de garage bevindt zich een glazen tuinkas met wateraansluiting.


Algemeen:
- Al met al is het een sfeervol huis waar u zich snel thuis zult voelen. De woning straalt grandeur uit en roept nostalgische gevoelens op. De ligging in het groen en de nabijheid van verbindingswegen maakt het uniek.
- Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door een lange oprijlaan, de hoge plafonds en andere authentieke elementen. 
 - De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en aan de noordzijde enkel glas met voorzet ramen. De zolderverdieping heeft enkel glas. 
- De zoldervloer is dubbel geïsoleerd (koude kap). 
- De serre aan de keuken en de badkamer aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vloerverwarming. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas met voorzet ramen. De 2e verdieping heeft enkel glas. 
- De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie plavuizen vloer van Belgisch hardsteen gelegd op beton. Enkel de woonkamer heeft een houten parketvloer, eveneens gelegd op beton. 
- De 1e verdieping heeft een houten parketvloer, m.u.v. de kleine slaapkamer die vloerbedekking heeft.
- Vier karakteristieke bomen (een zeer oude linde, twee liriodendrons en een rode beuk) bepalen mede de status van gemeentemonument.
- Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein. 
- Het pand is elektronisch beveiligd. 


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10747) "St. Bernardusstraat 21 te Hoeven, een villa met grandeur, ruimte en klasse. Deze karakteristieke woning, gemeentemonument met bijzondere bomen, gelegen op een perceel van ca. 3.590 m² staat nu te koop. Via een prachtige, lange oprijlaan is dit vrijstaande, karakteristieke woonhuis bereikbaar. U woont hier vrij en uw buren zijn toch op loopafstand bereikbaar. Het pand heeft een lichte, tuingerichte woonkamer met erker, een leefkeuken met tuinkamer, een werkkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage. Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Dan nodigen wij u graag uit om deze unieke woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
De entree geeft u door stijlelementen meteen een gevoel van nostalgie. De hal biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 kookgroep) en de werkkamer op de begane grond. Via de hal heeft u toegang naar de trapkast, de toiletruimte (deels betegeld, voorzien van wandcloset en fontein), de woonkamer, de keuken en middels een loopdeur naar de achtertuin. Tevens kunt u vanuit hier naar de 1e verdieping.

De werkkamer (ca. 3.65 x 3.50 m) is gelegen aan de voorzijde van woning en is voorzien van een grote boekenkast en een open haard.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 44 m² en biedt vanwege de grote en vele raampartijen een prachtig zicht op de voor-, zij- en achtertuin. Deze living is voorzien van een sfeervolle open haard met Franse schouw en een gezellige erker aan de zijkant van de woning.

De keuken heeft een opstelling aan weerszijden, een stenen werkblad (Arduin) en diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven/magnetron, een koelkast (2019), een vaatwasser (2021), een magnetron, een 4-pits inductie kookplaat (2020), een afzuigkap en een close-in boiler. De keuken staat in open verbinding met de tuinkamer waardoor u tijdens elke maaltijd van het uitzicht op de tuin kunt genieten. De tuinkamer van ca. 4.92 x 3.95 m heeft openslaande deuren naar de tuin.

Vanuit de keuken kunt u naar de kelder. De kelder is 1.70 m hoog en ca. 11 m² groot. U heeft hier voldoende ruimte voor het opslaan van voorraad en/of goede flessen wijn.


1e verdieping:
Op de 1e verdieping heeft u een ruime overloop met een lichtkoepel en toegang tot de 3 slaapkamers, de 2 badkamers en de afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping.

De ouderslaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.89 x 5.23 m groot en heeft een vaste kast, een vaste kastenwand en gestucte wanden en een gestuct plafond. De andere slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.85 x 3.05 m groot en heeft een dakkapel en een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.89 x 3.64 m groot en heeft ook gestucte wanden en een gestuct plafond.

De nette badkamer aan de achterkant is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douche (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset, een designradiator en vloerverwarming. Deze ruimte heeft een dakkapel en middels openslaande deuren kunt u vanaf de badkamer naar het plat dak.

De badkamer aan de zijkant van de woning is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte van ca. 9 meter lang welke u eventueel naar eigen wens kunt afwerken. Hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Atag, 2017).


Tuin:
Deze woning heeft een parkachtige, onder architectuur ontworpen en goed onderhouden tuin welke is gelegen rondom de woning. Deze in stijl aangelegde tuin biedt veel privacy, een oase van rust en een vrij uitzicht aan de achterzijde. De grote volwassen begroeiing, de prachtige rododendrons, taxus- en beukenhagen, diverse borders en het prachtige gazon zorgen voor een idyllische sfeer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een overkapping met een terras vanwaar u een goed zicht heeft op de vijver. De tuin biedt voldoende plekken om in de zon of juist in de schaduw te genieten. De tuin is tevens voorzien van diverse elektra- en waterpunten en een beregeningsinstallatie.


Garage:
Bij deze woning hoort een dubbele garage (ca. 9.92 x 5.08 m) welke is gesitueerd achter de woning. De dubbele garage is voorzien van een loopdeur en 2 elektrisch bedienbare roldeuren. Tevens heeft u hier elektra, raampartijen en een bergzolder. Achter de garage bevindt zich een glazen tuinkas met wateraansluiting.


Algemeen:
- Al met al is het een sfeervol huis waar u zich snel thuis zult voelen. De woning straalt grandeur uit en roept nostalgische gevoelens op. De ligging in het groen en de nabijheid van verbindingswegen maakt het uniek.
- Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door een lange oprijlaan, de hoge plafonds en andere authentieke elementen.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en aan de noordzijde enkel glas met voorzet ramen. De zolderverdieping heeft enkel glas.
- De zoldervloer is dubbel geïsoleerd (koude kap).
- De serre aan de keuken en de badkamer aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas met voorzet ramen. De 2e verdieping heeft enkel glas.
- De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie plavuizen vloer van Belgisch hardsteen gelegd op beton. Enkel de woonkamer heeft een houten parketvloer, eveneens gelegd op beton.
- De 1e verdieping heeft een houten parketvloer, m.u.v. de kleine slaapkamer die vloerbedekking heeft.
- Vier karakteristieke bomen (een zeer oude linde, twee liriodendrons en een rode beuk) bepalen mede de status van gemeentemonument.
- Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Het pand is elektronisch beveiligd.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(10419) "St. Bernardusstraat 21 in Hoeven, a villa with grandeur, space and class. This characteristic property, a municipal monument with very special trees, is located on a plot measuring approx. 3,590 m² in size is now up for sale. A beautiful, long driveway leads to this free-standing, characteristic residence. You live here in freedom and yet your neighbours are within walking distance. The property has a bright, garden-facing living room with a bay window, a lifestyle kitchen with a conservatory, a study, 3 bedrooms, 2 bathrooms and a double garage. Are you just as enthusiastic about this property as we are? Then we kindly invite you to come and view this unique property. Please contact our office to make an appointment. Ground floor: The entrance area instantly conveys a sense of nostalgia through its stylistic elements. The hall leads to the meter cupboard (10 groups, 2 earth leakage switches, 1 cooking group) and the office on the ground floor. Via the hall, you can access the stairway cupboard, the toilet room (partly tiled, with a wall-mounted toilet and washbasin), the living room, the kitchen and, via a door, the back garden. You can also walk to the 1st floor from here. The study (approx. 3.65 x 3.50 m) is located in front of the house and is furnished with a large bookcase and a fireplace. The living room has a surface area of approx. 44 m² and thanks to its large and numerous windows offers a magnificent view of the front, side and back gardens. This living room features a cosy fireplace with a French mantelpiece and a charming bay window on the side of the house. The kitchen has a double-sided layout, a stone worktop (Arduin) and several built-in appliances such as a combination oven/microwave, a refrigerator (2019), a dishwasher (2021), a microwave, a 4-ring induction hob (2020), an extractor fan and a close-in boiler. The kitchen opens out onto the garden room so that you can enjoy the view of the garden during each meal. The garden room measuring approx. 4.92 x 3.95 m in size has French doors opening out to the garden. You can reach the basement from the kitchen. The basement is 1.70 m in height and approx. 11 m² in size. Here you have ample space to store supplies and/or fine bottles of wine. 1st floor: On the 1st floor, there is a large landing with a skylight and access to the 3 bedrooms, the 2 bathrooms and the separate staircase to the 2nd floor. The master bedroom at the front is approx. 3.89 x 5.23 m in size and has a built-in closet, a built-in wall unit and plastered walls and a plastered ceiling. The other bedroom at the front is approx. 4.85 x 3.05 m in size and features a dormer window and a built-in closet. The bedroom at the rear is approx. 3.89 x 3.64 m in size and also has plastered walls and a plastered ceiling. The neat bathroom at the rear is fully tiled and fitted with a bath, a shower (both with a hand shower and thermostatic mixer tap), a washbasin with cabinet, a wall-mounted toilet, a radiator and underfloor heating. This room has a dormer, and you can reach the flat roof from the bathroom through the French doors. The bathroom on the side of the house has a shower (with hand shower and thermostatic mixer tap), a wall-mounted toilet, a washbasin and connections for laundry appliances. 2nd floor: Here on this floor is a large open space approx. 9 metres in length, which you can optionally finish according to your own needs. This is where the central heating combi boiler (Atag, 2018) is located. Garden: This property has a park-like, architecturally designed and well-maintained garden that encircles the house. This stylishly landscaped garden offers a lot of privacy, an oasis of calm and an unobstructed view out the back. The large fully grown vegetation, the gorgeous rhododendrons, yews and beech trees, various flower beds and the wonderful lawn create an idyllic atmosphere. At the rear of the house is a roof with a terrace from where you have a good view of the pond. The garden offers plenty of places to enjoy the sun or shade. The garden is also fitted with various electricity and water points and a sprinkler system. Garage: This house has a double garage (approx. 9.92 x 5.08 m) which is located behind the house. The double garage has a door and 2 electrically operated roller doors. It also has electricity, windows and a storage loft. At the rear of the garage is a glasshouse with a water connection. General: - All in all, this is a very attractive property where you will quickly feel at home. The property exudes grandeur and evokes nostalgic feelings. Its location in green surroundings and the proximity of arterial roads makes it unique. - This characteristic residence is distinguished by a long driveway, high ceilings and other authentic elements. - The house is fitted with wooden window frames, partly double glazed and on the north side single glazed windows. The attic floor has single glazing. - The attic floor is double insulated (cold roof). - The conservatory attached to the kitchen and the bathroom at the rear of the house have underfloor heating. - The house is fitted with wooden window frames, partly double-glazed and partly single-glazed with double window frames. The 2nd floor has single glazing. - The ground floor is for the most part fitted with a beautiful, tiled floor of Belgian bluestone laid on concrete. Only the living room has a wooden parquet floor, also laid on concrete. - The 1st floor has a wooden parquet floor, except for the small bedroom that has carpeting. - Four characteristic trees (a very old lime tree, two liriodendrons and a red beech) also define its status as a municipal monument. - There is plenty of parking space on its own grounds. - The property is secured electronically. Hoeven: Hoeven is a village in the municipality of Halderberge in West Brabant. The name of the village is derived from an old document (1282) with the title "Honderd hoeve woeste grond". A hoeve is a surface area unit measuring 12 'bunder' (in The Netherlands approx. 12 hectares) which a farm fits on. So, in Hoeven, you really get to live in the countryside. The place is known for the Bovendonk seminary (now a conference centre) and the Simon Stevin National Observatory. Hoeven is laid out spaciously with lots of greenery, which is why the village emanates such a laid-back atmosphere. In the surrounding area, there are many forests such as Pagnevaart and the Rucphense Heide. The village counts about 7,000 inhabitants. The village on the outskirts of Etten-Leur is within easy reach, both by car and public transport. The A16 and the A58 are nearby and there are excellent bus connections. Etten-Leur has a train station and an extensive shopping centre. The well-known Rosada Fashion Outlet is a 15-minute drive away. Its central location in relation to cities such as Breda, Rotterdam and Antwerp make Hoeven an attractive place to live and work. Of course, Hoeven also has its own shopping facilities, schools and bars and restaurants. It's worthwhile exploring the village! Conditions of sale: Asbestos clause In homes built before 1 July 1993, there is a risk that materials containing asbestos may have been incorporated in such things as (smoke) ducts, roofs/roof panelling, partition walls, facade panels, or close to heating and hot water appliances and in floor coverings. The seller is not aware that any materials containing asbestos have been used, the potential risk of this is transferred to the purchasing party after conclusion of the sale, which is specified in the deed of sale. Age clause The age clause will be included in the deed of sale for this home because the property is more than 100 years old, which means that the requirements for the construction quality are considerably lower than for new homes. As a result, the buyer cannot claim that this property deviates from the current building regulations. NEN2580 Measurement Guidelines The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. The purchase agreement is only legally valid after it has been signed A verbal agreement between the private seller and private buyer is not legally binding. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a forwarded draft of the purchase agreement is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee As Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM, use is made of the purchase agreement model as formulated by the NVM, VBO, the Dutch Consumers' Association (Consumentenbond) and the Vereniging Eigen Huis (Homeowners’ Association). Included as standard in this deed of sale is a security deposit or a bank guarantee amounting to 10% of the purchase price. Sales documentation This documentation has been carefully prepared by us, however, as a rule we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing. If you have any questions, then please do not hesitate to contact us. You can do this by email or telephone. We are happy to be of service!" } ["media"]=> array(107) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115814438.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A93daec418f999cc4fdd683724eec6edca528ebd2a26ae3630ea0a991daa37d6d" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-15 12:42:06" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=jAxm2sXAwMi" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 09:05:35" ["volgnummer"]=> int(4000) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39fffc233b56abfeff64d8eed3a65b04adeda3a3e141ddabed5404b5ccbaf2c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:36:35" ["volgnummer"]=> int(4001) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694156.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae60cecec13df5007bc74bb3beb1c0d7005d14f533045d90332e8ff9ddbe55d9c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:36:42" ["volgnummer"]=> int(4002) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35a210d575f743a45a1305a8725a90bf75a63875a5b6e58f1cced16ce2a6f882" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:36:50" ["volgnummer"]=> int(4003) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f5f418a537ef1c17dd99ed5c3e3010706dadafb658a3c31ef5b3a7970b0bc9a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:36:57" ["volgnummer"]=> int(4004) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e610f9b885101ca065fef1b0d5d6918366864ae8b452161fa1810de5d780a0e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:37:05" ["volgnummer"]=> int(4005) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A052fe42b403554f55b84e5724298e400a94702084812b20bb24e39e517caf2df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:37:16" ["volgnummer"]=> int(4006) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8a482080896d642c40e46af20658ef93f0ac13f18a6aafc4a29c0e34d2413ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:37:25" ["volgnummer"]=> int(4007) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694248.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c6893a6d4b906ac93770cbdb5126cc9e7d9dbc0ee29c370c264512e5e9ccf19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:37:33" ["volgnummer"]=> int(4008) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac68564914b68d7a963153e21846e2d93b9cc9076d5097ce1813ada8a6ac2dfb4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:37:48" ["volgnummer"]=> int(4009) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93dbc69494fe3b90de47b881d11b9564bfb81b066cac24318c4b7f3ee7090992" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:38:00" ["volgnummer"]=> int(4010) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30fdb6e438459a6ad7b42e4f181271fcb010465dcb08838b4e8d63e6d0dd515c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:38:07" ["volgnummer"]=> int(4011) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79c466a1887bce2ee4ac903538732e745de2b41cca66a5f1731c322dd2aa22e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:38:18" ["volgnummer"]=> int(4012) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694362.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab045b9702fd513bcdc8d9a1a91ed4c35cd170801259324a65df959ca371f9cc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:38:26" ["volgnummer"]=> int(4013) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89a7c39c6b5eeaa285ed437b6b494661909609848fa526ea0926683fc8eb478c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:38:33" ["volgnummer"]=> int(4014) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ff77eee9625ad057dc64cf11c2cfcff0ec5f88de669f59b0210953b8282e9c5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:39:04" ["volgnummer"]=> int(4016) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123694419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A399e0e9ccacf0b1b0033414da324d2197275dadf7b340b8359388a19086261df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 12:39:12" ["volgnummer"]=> int(4017) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29a6d71711db36070b5481a5305c6548880461a9046d5ef23bb6ce7574ed6cb8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(1) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124489831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A416351f3a7c87c3ee56ea5e9b545e12d56ead312260bff3bc69fd0cc812eed8f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(4) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669686.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89db9a855dd3966d8090380b4a82786157b9f2545a85cda1a85807421d0ea5e7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(7) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669694.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A476770d290d5e51ca98a79cdec091a6241f690fdedff739e2cafd21ad104edc6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(8) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae807c6ab5e409b25ab8a3f7bc3ab83dbb2fa2391aac97d606c729ded99f14ac2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(6) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670150.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefa56db150d8d406c11ab6559ab938e0f5f23f02a6d4006e6be00ef69b3422f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(11) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124489785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac740c4a885eb3eb3c3992d7da161473397b8dc78d455a28c9a3d704a87acd1a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(3) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124489731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7036546e8b1e5f4746fa910f66cf47a063d622dc32e31c9a9e03b3ac0d72a5ad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(2) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad30fcf820c853f6f1ebf00fb7e5465328601729efe4d81dbdbcdf77522c5b8cf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(16) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfa687f63f978fc9e48908f9ea34e4ef77a3b578f96f95bce3de5c085aa134a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(9) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670274.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedae51e7581b65ff0a2eeb336326bcf9a617494dc7316cd3c9284cd310e0f815" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(5) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4e1ce08e9db8bbdb9ab247f432e8d06ae536b76d0abe1e49937629444c48893" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(13) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34ebfaf75c01ad99b5f42ce60079bc3d3584ccf5bfe6d4a0f086fbb5285387b3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(17) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed216e582046e18038b0820cda5bb632532d308f937335d88d54f523f0d344e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(15) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada07ce39c143d1910ebed6b01b66ecc4888dcbfe48e434c1b6fd96b9fc6021c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(10) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adaf5e835862773148f1204360627c0524696f2f16a16b6de63bcc04c177f6e68" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(23) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ce86b5fc4420fd7aa78d4d78b9b54a3aed3480da76b21dea576c66291e0e5c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(20) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae895dbe60cea92c737ec55bd5f9c91c47a0f13e4d208259014aa4ebc87940bc0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(12) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670184.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86a2f85d3dd1fbdc57b671e76a36f0b7b20022a234c7891e7363b2215a0d5959" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(19) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58e6c32feb6fa51facef0c361ff5ff6e8f74783c59f872f15a0ceb6383bb2200" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(21) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91ab099bb71ffc54a42ed4492b60391b808de11fd8773a6923de1a3ad47c85d7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(14) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670112.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31c226ea38a203e9ae6ca2d049321cfc5a0f8c0ed1ac80ba2c1828c5cea6fa01" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(18) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02ca691e0745f5b6265f56dfc4d3be8bd17a8802e3cd23967a8744093b725d24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(24) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c115746a0893c01c0096bd6e3145f07f349fd7726824d98a26319e6859c224e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(32) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A221cac2f471d4d12c0b9c1f97b9f60d1d8f9efd9276a0090e18cb110670f8986" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(27) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669680.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91e26fdf626666b01e02de675fb531480f1789ec44d512b633a3117f2f2bf113" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(22) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade47058cd755b1132cc721cc42d1219106b4b684cbd1b11f8b6eb5d53ee3ae9c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(26) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1f82fde8822379dcf34a4c0e5c12e45ebd3381fcb837a0be62217cf587f581c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(25) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669668.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A346faeee63becce4219024c4029f5b57c918cfc1bd723fc06e9c83393d93edcb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(30) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adabeff29c31fce27144b5169ac15dc4187ee5f9efc9f3fac426e08a11cb16ebc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(28) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abacc97a984ebf5c88c97895f6a78a2fa4336bd3a462ee30eca1bf9493b2e5445" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(29) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b9da32860d7b3360d21b5b98da092590fd019205c5c9a5d1e9228b4764c0221" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(31) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669606.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fb16e038bd66a6d39d59aa670c9cf83f3e96fe59b6121719b0e7f06acbe4ac7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(34) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e60e1e957916dbc7477757df0e9ce13a6cfd69e9d6545fedaffb29bb78f17a8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(33) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669600.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ee9cc17b08bde4557d834d66ff2909d6b09e8a478bc46bba682dff688e8c16d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(38) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae805d0f0bf5e16b19afe5ff607b7bcb7de1ba3cafe37bb2eee4a93fc2475e9b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(37) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fbd8cc563211df427f99d094776d1aaa241c93d3d5cdc02b3a83df04bcd78f6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(35) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669612.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f4c5a1a7a93fdb1e541030ae666f31ff36ec84217e89bff5e5f47e56104b839" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(36) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2d31c9d4059a11d390151749047d8e384d6016ae036f4fca9325684ca349483" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(39) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A455e394fa79d3c35c73710c6a2218c3f61e44a81849d7b4288bea22abe03ac08" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(40) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91d968a0ecc677274205865f7380fe4848a139f14aa912cb075063a65ddaab98" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(41) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e70649883890dcdd73173b4bc5ea2270970a032908d1f0373728fc3c9352f0b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(44) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af04974db3848924826d01760fffd202cde0560049c73825aa454a996c8b506c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(42) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c73bbf4f6f624beb18a1156f0057bb5b067cf4b8ef93c77db0bc9bab7c85dfc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(43) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62426f14b141b7609f61aaeae31817f38a98df892f9a91eb0197ac1b2507eb59" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(45) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58d9789b60c45ce5a63806bda72925f7f212742c201f633cfd5afc3517c5431c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(46) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3799dad6f0e2a205e922e8b74e241c8fc8a057705e89a5bc07cd687944f01080" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(48) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79560c8ebd2c512e8175510a33df74b476e7d3d3a28c1a885ca89f0c566be9ca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(47) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fb295a2ec50d500659256b4bef241fce0cf296c2562dfb2faf10ff33eecec65" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(49) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A756f9242bb86a9293eccf74bef6372788c4baf34e81059f2bb26eafafe2b6b2d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(53) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3754cb65c8faba67f4f412a64ad492c6e1f0847b7025560f72ac9547f2309fe5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(50) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5253de61caffdc69419d324e943eba896c474bdb23fb1da376ad5be98a63437" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(52) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123669659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3beac07480589502ba4c72ffe1ab936105e76dcb0621035c0fdfb0eaf8916272" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(51) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A898b0e3cc79100ea4d0f4e74c0ceaa98a5446ee2428ed8107f2e431262feba03" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(54) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3af58531e415551054d5840c236a132a203fa3e288471d4c55296a4d4b2c610" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(55) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4eb07b56f77dfc6da5d49dd4b1fbafee74ae474425c45286375ce4adc83f6656" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(61) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a64b4cee720a6d8011bbaa22d55975c3f31051b173372fc0cdc7a71c0bc3bfb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(62) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17794efe8895d7c534e882dd715f466cbcf5b72984e763d237952e396bae2d77" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(58) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebbf0268241647fdb9cbc94addcedfc41e7bc1289e72c901aa5c9ff811bb5a39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(60) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9b454d8887a15060f53761de04289a792290675866a768067a9d48d2064cc13" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(57) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64be450959c2ca3ecd4691c71ca7d0cac501112fab3606e4941f4e25c4ec15a1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(59) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b499ba0ecf43487833b08a61b6456c18cef4edb5c0bc09314811997682e4896" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(56) } [80]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670236.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac34c613afbd564a4e8d3caece2d4da6e248e7cedfd106e5bf53705e215fdb1c6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(65) } [81]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65dc2ff4f60767841333679d9d0bb26f128a45f7a6518fe1b53fda964bbff763" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(63) } [82]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ef98a806ce54ea60e6781fa522691a5021eab00380b1f140463365ae41cedf5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(64) } [83]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab59d0a6f307dd00fd6a820c77166d94d09e4ced5a0e233d9d31994227d36e92f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(68) } [84]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A859bfcdf6e5491c491b8e945adcd0dacd1bc6d34512b6b96938bad6eac10a992" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(69) } [85]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4440da76c2067e6275c044c06f507b64800ecb9885d1f3f549d5b055a976fc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(70) } [86]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670240.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac11276f037642999771d954ca49894d37870f788e4204187d3680153713e26f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(66) } [87]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6be54db8c06447b6fcd0ddb79e1086acc35a4d5fb9950bd7745234a3844251d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(76) } [88]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a098d1b8bded5286f7403cd8d7894bb319f83883eee6c9e86d47d9f4f4402aa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(67) } [89]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A626a026c443359be7ecda9cc919406fb754a695fd4a1385c9b1d310e7fc16b9e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(72) } [90]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ad591ff99250dcaffabaa103c38e7ce2b182c2d10c511b6b4f722592cbdaa2b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(73) } [91]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc5f75270917034c94fbc606d200ca22fcf27019e376e9e4596242a10b6ecf31" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(74) } [92]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20b5dc50ecd24b6c57db2350d9de41c5d6d814fce078098b32e5a700e9f4ea8c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(75) } [93]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebeb2225d09902a8a1dd947f00b4f077776f789729821df75b3804184f55ed7a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(71) } [94]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae16278c5e451d5a3c8513392701af3ef0d0c6a2482ec2d10787d02a294d4f908" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(77) } [95]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A529302448808fe477681b02552aa216bcaa0aee5057ec1a4a22da4e12ebdd322" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(79) } [96]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670244.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94cd5c6574ab9c91f324eeb96c252e95827f874eb07601ca337a817bb92e4dea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(82) } [97]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6fc36586e96dc54020beb977097259b7ff6a7fa84f721789d511dde9437a28a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(80) } [98]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5db7ba8d3116c40bd7181300753d0d5f8fcadb76f1bd704b47069278d9453cff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(78) } [99]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ffb94b8538d5b2d6139e3cfc3fd24ec515504c729117896b7c46d1dec8466d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(81) } [100]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670376.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ad8f238a2ce464495ac29121d8cb88ff00c46fdc7f3ccd53a23034b0917adf2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(201) } [101]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc8721735f73b435948d03022faa5244bce1c7ed77e914785ca7b7fa7654b354" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(203) } [102]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ff5d7301a6678ba77e494bfd1d29ab43e82b0ca0048c545b9c8633a24d91750" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(205) } [103]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f1266d584941d8e06e64d600b1609eb1684ca1adeaa66f41e6ada50f6628b5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(202) } [104]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670620.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaed425e3b546d53b2b388d76876cfc85274ddfeac56181f096b290a0d9fef076" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-22 09:39:37" ["volgnummer"]=> int(2000) } [105]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123670405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9d5f9462a24cdd1fb6898f1662479b77aecc2ca02abea548ec3712850fa8841" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:04:18" ["volgnummer"]=> int(204) } [106]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124497082.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A721c4accf8dbc01de87f994c67e93f3dfc4ed67826af60349b555ab4fc612cc2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 16:51:02" ["volgnummer"]=> int(1000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-09 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(975000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(5) "VILLA" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(775) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [1]=> string(19) "BUITEN_BEBOUWDE_KOM" [2]=> string(17) "LANDELIJK_GELEGEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(2) { [0]=> string(16) "MONUMENTAAL_PAND" [1]=> string(8) "MONUMENT" } ["bouwjaar"]=> string(4) "1910" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(12) ["woonoppervlakte"]=> int(203) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" [2]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2017" ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-06" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(44) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(3590) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "F" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(18) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(50) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(8) "VLIERING" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(508) ["garagelengte"]=> int(992) ["garageoppervlakte"]=> int(50) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } [1]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(0) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(0) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Kelder" } [3]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(5) "SERRE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(44) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(3590) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-11-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-11-15 12:42:01" ["perceel"]=> string(4) "1745" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5993396) }

St. Bernardusstraat 21

4741 RP Hoeven

Vraagprijs € 975.000,- k.k.

St. Bernardusstraat 21 te Hoeven, een villa met grandeur, ruimte en klasse. Deze karakteristieke woning, gemeentemonument met bijzondere bomen, gelegen op een perceel van ca. 3.590 m² staat nu te koop. Via een prachtige, lange oprijlaan is dit vrijstaande, karakteristieke woonhuis bereikbaar. U woont hier vrij en uw buren zijn toch op loopafstand bereikbaar. Het pand heeft een lichte, tuingerichte woonkamer met erker, een leefkeuken met tuinkamer, een werkkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage. Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Dan nodigen wij u graag uit om deze unieke woning te komen bezichtigen. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
De entree geeft u door stijlelementen meteen een gevoel van nostalgie. De hal biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 kookgroep) en de werkkamer op de begane grond. Via de hal heeft u toegang naar de trapkast, de toiletruimte (deels betegeld, voorzien van wandcloset en fontein), de woonkamer, de keuken en middels een loopdeur naar de achtertuin. Tevens kunt u vanuit hier naar de 1e verdieping.

De werkkamer (ca. 3.65 x 3.50 m) is gelegen aan de voorzijde van woning en is voorzien van een grote boekenkast en een open haard.

De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 44 m² en biedt vanwege de grote en vele raampartijen een prachtig zicht op de voor-, zij- en achtertuin. Deze living is voorzien van een sfeervolle open haard met Franse schouw en een gezellige erker aan de zijkant van de woning.

De keuken heeft een opstelling aan weerszijden, een stenen werkblad (Arduin) en diverse inbouwapparatuur zoals een combi-oven/magnetron, een koelkast (2019), een vaatwasser (2021), een magnetron, een 4-pits inductie kookplaat (2020), een afzuigkap en een close-in boiler. De keuken staat in open verbinding met de tuinkamer waardoor u tijdens elke maaltijd van het uitzicht op de tuin kunt genieten. De tuinkamer van ca. 4.92 x 3.95 m heeft openslaande deuren naar de tuin.

Vanuit de keuken kunt u naar de kelder. De kelder is 1.70 m hoog en ca. 11 m² groot. U heeft hier voldoende ruimte voor het opslaan van voorraad en/of goede flessen wijn.


1e verdieping:
Op de 1e verdieping heeft u een ruime overloop met een lichtkoepel en toegang tot de 3 slaapkamers, de 2 badkamers en de afgesloten trapopgang naar de 2e verdieping.

De ouderslaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.89 x 5.23 m groot en heeft een vaste kast, een vaste kastenwand en gestucte wanden en een gestuct plafond. De andere slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.85 x 3.05 m groot en heeft een dakkapel en een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 3.89 x 3.64 m groot en heeft ook gestucte wanden en een gestuct plafond.

De nette badkamer aan de achterkant is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, een douche (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset, een designradiator en vloerverwarming. Deze ruimte heeft een dakkapel en middels openslaande deuren kunt u vanaf de badkamer naar het plat dak.

De badkamer aan de zijkant van de woning is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een wastafel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte van ca. 9 meter lang welke u eventueel naar eigen wens kunt afwerken. Hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v. combi-ketel (Atag, 2017).


Tuin:
Deze woning heeft een parkachtige, onder architectuur ontworpen en goed onderhouden tuin welke is gelegen rondom de woning. Deze in stijl aangelegde tuin biedt veel privacy, een oase van rust en een vrij uitzicht aan de achterzijde. De grote volwassen begroeiing, de prachtige rododendrons, taxus- en beukenhagen, diverse borders en het prachtige gazon zorgen voor een idyllische sfeer. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een overkapping met een terras vanwaar u een goed zicht heeft op de vijver. De tuin biedt voldoende plekken om in de zon of juist in de schaduw te genieten. De tuin is tevens voorzien van diverse elektra- en waterpunten en een beregeningsinstallatie.


Garage:
Bij deze woning hoort een dubbele garage (ca. 9.92 x 5.08 m) welke is gesitueerd achter de woning. De dubbele garage is voorzien van een loopdeur en 2 elektrisch bedienbare roldeuren. Tevens heeft u hier elektra, raampartijen en een bergzolder. Achter de garage bevindt zich een glazen tuinkas met wateraansluiting.


Algemeen:
- Al met al is het een sfeervol huis waar u zich snel thuis zult voelen. De woning straalt grandeur uit en roept nostalgische gevoelens op. De ligging in het groen en de nabijheid van verbindingswegen maakt het uniek.
- Deze karakteristieke woning kenmerkt zich door een lange oprijlaan, de hoge plafonds en andere authentieke elementen.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en aan de noordzijde enkel glas met voorzet ramen. De zolderverdieping heeft enkel glas.
- De zoldervloer is dubbel geïsoleerd (koude kap).
- De serre aan de keuken en de badkamer aan de achterzijde van de woning zijn voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas met voorzet ramen. De 2e verdieping heeft enkel glas.
- De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie plavuizen vloer van Belgisch hardsteen gelegd op beton. Enkel de woonkamer heeft een houten parketvloer, eveneens gelegd op beton.
- De 1e verdieping heeft een houten parketvloer, m.u.v. de kleine slaapkamer die vloerbedekking heeft.
- Vier karakteristieke bomen (een zeer oude linde, twee liriodendrons en een rode beuk) bepalen mede de status van gemeentemonument.
- Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Het pand is elektronisch beveiligd.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk (tegenwoordig een conferentiecentrum) en van de Volkssterrenwacht Simon Stevin. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 975.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectVilla
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1910
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingVrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte203 m²
 • Perceeloppervlakte3590 m²
 • Overige inpandige ruimte12 m²
 • Inhoud775
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseF
 • Energie einddatum2032-04-06
 • IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2017, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte50 m² (9,92 m bij 5,08 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenAlarminstallatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieH
 • Perceelnummer1745
 • Oppervlakte3590 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons