array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(4) "Gors"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "85"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "a"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 TB"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8137) "Deze half vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel van maar liefst ca. 2395 m² in het buitengebied van Hoeven is nu te koop! Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), een garage en een tuin van ca. 65 m diep. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen. 


Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars), garderobenis, trapkast (met toegang tot de kelder) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens bereikt u middels een loopdeur de woonkamer. 

De ruime woonkamer (ca. 29 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken. 

De open keuken is ca. 6.20 x 4.20 m groot en heeft een rechte opstelling met een 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak, oven, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. 

Vanuit de keuken heeft u toegang een extra kamer van ca. 3.32 x 3.40 m groot, momenteel in gebruik als slaapkamer. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. In de keuken bevindt zich tevens een bijkeuken met vaste kast en opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2020, huur) en een buitendeur naar de tuin. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich een vlizotrap naar de bergzolder en 2 vaste kasten. 

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.64 x 2.54/2.92 m en ca. 3.64 x 2.50/2.90 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.97 x 2.25 m groot. 

De badkamer (ca. 2.97 x 3.12 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), douche (met handdouche en thermostaatkraan), toilet, bidet en een wastafel met meubel. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor-, zij- en achtertuin. De tuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van bestrating, kunstgras en een overkapping met elektra en verlichting. Tevens heeft u in de tuin een vijver van ca. 1.45 m/1.95 m diep, waar u de mogelijkheid heeft dit om te bouwen tot zwembad. De achtertuin is ca. 65 m diep en is grotendeels aangelegd als gazon met beplanting. Vanwege de grote van de tuin, kunt u in deze tuin altijd genieten van de zon. Bovendien geniet u hier niet alleen van de ruimte, maar ook van de privacy.
In de voortuin heeft u een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s afsluitbaar middels een poort.


Garage: 
De garage is ca. 8.00 x 5.00 m groot en is voorzien van een hand bedienbare rolpoort en een bergzolder. Achter de garage bevinden zich een aparte ruimte (ca. 3.38 x 2.75 m) welke te gebruiken is als hobbyruimte en de bijkeuken (ca. 3.38 x 2.00 m) met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Middels een luik heeft u toegang tot een extra bergzolder. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur en de buitendeur in de bijkeuken deze zijn voorzien van enkel glas. 
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking. 
- De hal en de keuken zijn voorzien plavuizen. 
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. 2 slaapkamers, deze hebben een laminaatvloer en de betegelde badkamer. 
- De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken. 
- De tuin is voorzien van een beregeningssysteem.  
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West-Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8534) "Deze half vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel van maar liefst ca. 2395 m² in het buitengebied van Hoeven is nu te koop! Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), een garage en een tuin van ca. 65 m diep. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars), garderobenis, trapkast (met toegang tot de kelder) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens bereikt u middels een loopdeur de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 29 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken is ca. 6.20 x 4.20 m groot en heeft een rechte opstelling met een 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak, oven, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

Vanuit de keuken heeft u toegang een extra kamer van ca. 3.32 x 3.40 m groot, momenteel in gebruik als slaapkamer. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. In de keuken bevindt zich tevens een bijkeuken met vaste kast en opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2020, huur) en een buitendeur naar de tuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich een vlizotrap naar de bergzolder en 2 vaste kasten.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.64 x 2.54/2.92 m en ca. 3.64 x 2.50/2.90 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.97 x 2.25 m groot.

De badkamer (ca. 2.97 x 3.12 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), douche (met handdouche en thermostaatkraan), toilet, bidet en een wastafel met meubel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor-, zij- en achtertuin. De tuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van bestrating, kunstgras en een overkapping met elektra en verlichting. Tevens heeft u in de tuin een vijver van ca. 1.45 m/1.95 m diep, waar u de mogelijkheid heeft dit om te bouwen tot zwembad. De achtertuin is ca. 65 m diep en is grotendeels aangelegd als gazon met beplanting. Vanwege de grote van de tuin, kunt u in deze tuin altijd genieten van de zon. Bovendien geniet u hier niet alleen van de ruimte, maar ook van de privacy.
In de voortuin heeft u een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s afsluitbaar middels een poort.


Garage:
De garage is ca. 8.00 x 5.00 m groot en is voorzien van een hand bedienbare rolpoort en een bergzolder. Achter de garage bevinden zich een aparte ruimte (ca. 3.38 x 2.75 m) welke te gebruiken is als hobbyruimte en de bijkeuken (ca. 3.38 x 2.00 m) met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Middels een luik heeft u toegang tot een extra bergzolder.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur en de buitendeur in de bijkeuken deze zijn voorzien van enkel glas.
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- De hal en de keuken zijn voorzien plavuizen.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. 2 slaapkamers, deze hebben een laminaatvloer en de betegelde badkamer.
- De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De tuin is voorzien van een beregeningssysteem.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West-Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(29) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(2395) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(22) "HALFVRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(490) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1987" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(6) ["woonoppervlakte"]=> int(133) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(4) "HUUR" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-19" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(2400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(6500) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(1560) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(165) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(3) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" [2]=> string(21) "OP_AFGESLOTEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(8) "VLIERING" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(500) ["garagelengte"]=> int(800) ["garageoppervlakte"]=> int(40) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(29) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(620) ["keukenbreedte"]=> int(420) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(26) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(5) "BIDET" [4]=> string(8) "WASTAFEL" [5]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(9) ["lengte"]=> int(297) ["breedte"]=> int(312) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(2) "97" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-12-09" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-12-09 14:26:14" ["oppervlakte"]=> int(2395) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(579000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(89) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=p5BmxFLBxWj" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 09:00:29" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260873.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd41aae3283c3f77de9564baa9c76177b241c44dc8f62fb1d4fd869330a9124d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 14:59:00" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a2a85a4bd4b9a3cd3fcccd1eb674641363ff7bd1a4f73d59fa44759bc44d3e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:01:41" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ef42ecbefb477f0ec3180257c355f4c673f90054922ccfb36c1b4b9b00605f8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:01:51" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261146.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e76c260940e26f14715e16c5fa12f0b2c54a1cda29f44f810278c6bc832efe3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:01:58" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39944afd0fea059943fd394d992b2ef7e3e9b1625a771fa057e35bb3a403341e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:02:06" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A950461e16faa5b418863bad65d15395fcfb5735ea627a91539588757ea275e0b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:03:52" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A592410d5001e89a0a98af6501adff1a59374bfb50914fd376b8f6a1f900f8102" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:00" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaadce354b77eba65e1f98efaaa1f7dd28aa11248512a9b742ec67675c815c4d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:08" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3191ae29398a44c2bf20ada41372dc7b19052ec7e7880bb0c15a6ce303c4b1f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:21" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4999b41f58696ad7fe6b359a533310f4496345e54e0e37fa9249154f0e08b33e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:31" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3aec774e369b076662a06080516046ff27ff3d5d9e34a5e2b92cee05a2cf53d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:41" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261508.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab18a4dbb80a6ef2c9f0cf6a8ad44048a223a63df32144dea2ba70dde57742042" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:49" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3ca90dcac301eccc0c5bce8013300db9820130366f29ba2b42050861034e7a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:04:59" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7b4bc5eae2b9a5e38f7bac8aa2b9bfc2ee0c88a01c97bab8e6b93773ef52032" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:05:06" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A195c40b453e7263e322de3c842d7d043f12dd5a2a768bde69909c6d7d32424a1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:05:15" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c671171a70269952062747ced40a9fb23bca784459da60ef4e8bda885a9bdf8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124404332.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2050ecd89813da88cfb2638cbc946cd4240c7b73f544253a5bcf5c53bb7d519e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259896.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa21cb323ecb005b8f3b599b0abf61d02663dcb9387f4ff1d6016d8a817426a35" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A592daf8933c5ce2fde0ad71454e0fa32d524a3916d4ef4ba5f2ff11da4a15246" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259888.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c6f28730b6aa8df3e8362cb9465bb30abea6334ac07c3cfa679e20cc4014a09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5d2775fdb3492f4e0d88217b5eb16453cca23355741dbdd2df74839223f77cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259908.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca8a835b9142adfa29bb6bf04ec45fdbdb7f129dae24480fc2a1a91f691a1bd8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124404061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A897c0f87cf40286080386b0701030f07b24c166824c62d1772d20d761516a02d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47f7c534dcfd2b6cd781fceca5c7d55ccee6d97226f48d1089f190c70e803ac6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7bf343c549ff3af9de59e9c8263084acb0ddaa4875b064b35c67204aaa8ebe6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124404065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc812afb60dd722e6396cbfcae2d7b0a6b18930c0e3b95efcc5823afdd998041" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5669ab95333e5b453b03cac6ae89d571b919862ad5679b1641a0a4e89d2304e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259886.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A09ae00aba38411c1b6aac59cd29605fe6780a20716d27c1c948b0d950918093f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1c6f27997ccd57e1f7b17dc4928f4f52af7f5a01691515019d48873c97431f8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeee87989069d5159c4438705dcf2b08b8d2389f789e5f66498b6f52668a190dc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259912.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A453db80fa40a044dc310114bf0a25a848782f8fa70a67cfc44474e65074189d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259910.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5768e8109014f4d9e7b536b1d0acdb48157738f6fbc8f472d520dc14aea121ae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259920.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8df9980f9adc5b735481aa5fa5bc9bd2dd940f8f1d6be211b6e6687b5a5c22ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A136ca53083362868d0b64a86c5871add13f61c5f4497b06966d907beb3ffc2a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259874.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A993c62bd9bf0ee04f73d36faa352bbf62ca6b2f93f51e453378d4c27f299305b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0a369be8aa80a86c3901efc1d927c8d6a694746c5b47bf8212bfb7683aee58a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259928.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb95324dd27b16f430c4cf904a3670cff99a7a53cc1999239741762bc37f0e16" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259918.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15aa65fe16273cb01b11fbfcb18512e04b99b231a13f9ba21191f0456a65b2de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab34bca83260e8002174e1e569a3e2d8b58d3c166d0e6795ba89ae760c1101501" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42fc44bc7f4de5b5832e9a4b6158866c07175ead392b9bfb210e0055a0db38d4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe7a2c776fc87a02f5e60a342039f96fce035418ff367feeadf65223f64ced6e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac84b07ea714c1804742390d21cfc6caa88d8231ea154cbc08c536d91e76ba4a0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6db93bfad8f7b0548c23a6d4218bb675c481ddb1be38cd3738b287f3bb78d46c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32afe5af9b7e099c6ec2624e54eafa6070ca276d65a143cae6d11759e0e9e816" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259890.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa45c8aaa6b18b05365cd8984589dfc75cdec4c8783269e41ee32aec6cb49e920" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259878.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32c9f0ee595a3ec43c9a9ca2248db4e29c8e9ff3c002df232ae33f07c182d153" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2392cfdb12271babce7941bf0a8b61ff3d3de0e8a94965c4015bba7c894d33a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0efd726b40a8fc0053c419702280bd559ec75015f4ab9b2ca7493fe47d7dc4d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259872.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4937e48959387e79a90b7a8b3fc5a9a35ae0d27e243d467b0de7d1259fa19d73" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a06499048ef673a94b268d5aa627fdae3f9ec7029669fc847201e2d72be42fe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad28027830fcc08d4d10eb4c1acdf0b6d2c821e2377ddbf03bc948a7954b4b3a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeea20f0bb02a17030336e71e0e1c1d2f8a067152b2f6cc36733151da2d28bce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260050.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab32c64858b5576fd214df35b8987d762e21936cc302301069281001eb2201e59" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d888e800128b303af78eef085cce7beed562f257a4f2961572047ada6cd7589" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1215b7f6c467f32b13e9144fd4995e5d23e1f2aa19b8079d409b60eb031d2630" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A841e758aa930358e2964ede725bfe182daa5af98df6e662761e3c6274869a582" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A328ed034eeed48e557921f643495a44dfbc75b7e9f0bcec230c63801e5eb819d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62b111ed699308a76b1d179edc7af1b1bb25dd5bce9247bdd412410ef78adade" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260054.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e2bd66a44f16898f0f3007c6696bdd4f98c0bf2e7fa88fc01c01eeab555b530" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d2ebf93c591a98aedf2a1321bea522c499852fd6971193acf1e730eef0f3c0e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b8964f3bdf5df961495ffd25121806c3ddd1b06fe02c21625027fcbbe3748ec" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab663af87834d744f1146fc0b100db8a9c5956ffcada616d4763c18e4688e0b4d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260052.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25f4a8e918ca490c2947aad555a83af926a25739c31afdf426ace7cdb69ecd18" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd1844b1243e98f15386ea983169dbf28e3ced634111722c7f2d87806935e720" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259884.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa46b5533c1cba65c30f4ad803456a8bad0b1ba0e15bd3af0ff5917c6c0c89906" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67a5bdfc949f08287e8c99313960b6f706cbc91df0fdc79c46d6bd638ee663a9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39734b8bbf20b838006a8397b9ee20cc88cdd4d8b26ac0097da127479738839c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbe875d626922c13f32edb4a5f3488df04899c45d18ff7f0fde3dbe840be4e9e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1afef71b58b26f41f1bd9486a65bcb0f81454c0b9b581529a623210d5d87e515" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(62) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259974.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cedf5ff3c41a8b8127b3495e8b40dd6d556009370025fb7574e4f0aa62b96f2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259986.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addce6a3ff49f75aeaf4d556b03236def695090a2c52b174bdfa998eb694ab769" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69bf8ac1687835e9b9f667e4ba8a68268f711c27c227b5ce20a4d4a5b17377bf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11f8378675ab72f09887927bc9ad7e587efe642c02b43b2bbdd6320367e53711" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0510afece93db85fe2e549432c414cb11f40d87607f1502c38d806662d29fdd8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260041.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A814c3f78dd4a24ceb34598af9679876196015f737efb0eb35f6aec87cc4d56bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb203492b5f6af17fa235b0f5d876c3a70c32324b7271cdc9fde19a6e32f1490" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [77]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d23722c09c5de9652646ac7f637e253600ff8c3b777ec3ec54c5895be37d64b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66f86a6b0fdd8c12cde70f87ca523998b79c4190b0954f372ea0202beb306824" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A046a0894e323b16f68951a1fb134f1e880309ae278fe2dc95b2480ec4b27944a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e4494e33a80115244d2631713f3c8ce59c0d8ea3f5789212c39ba3fac243006" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [81]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8aa189460ad278cb106503ecc0b82c7796991b984fe921cff71ab86ae9336c7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [82]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260860.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab84d5dbff81d84223da551267d2bc11238804f2064bdbe75a3df1bda294c83e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [83]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9864430f308926dcf6a1ac8774db204b54eef51936f1d84fef8db695e5b0b35" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [84]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124261828.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a9c7e51a777773d6c7a7f98aeca8ff86c5dd8b2f065aaf95fc31b571bc733d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 15:06:35" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [85]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260014.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A699645bff2dbe5bee10bfb1c51831279ddbd78fdf26b89045adb308f4ae4e3a3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [86]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124259953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe6f1bc94943c4f88eaf0529b431c40791c7997e5e0758cb42338d119de6da1d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [87]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124260031.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaacac79cb1b15d39553c157061ac9950fdcbcad9f188b58a776615eb784d4c14" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 16:50:54" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [88]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124446146.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a47bc4a2b17915bd8a5adc27353025c4b108106075c47ed7d25e94115b36721" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 11:05:18" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-05-23 13:28:43" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103650" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-12-06" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-23 13:23:36" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5396129) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "8618e3fe-ad7d-4ab4-b77f-39b14b6c90ee" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-06 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6041251) }

Gors 85a

4741 TB Hoeven

Vraagprijs € 579.000,- k.k.

Deze half vrijstaande woning gelegen op een ruim perceel van maar liefst ca. 2395 m² in het buitengebied van Hoeven is nu te koop! Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 4 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), een garage en een tuin van ca. 65 m diep. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 3 aardlekschakelaars), garderobenis, trapkast (met toegang tot de kelder) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens bereikt u middels een loopdeur de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 29 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken is ca. 6.20 x 4.20 m groot en heeft een rechte opstelling met een 5-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, spoelbak, oven, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

Vanuit de keuken heeft u toegang een extra kamer van ca. 3.32 x 3.40 m groot, momenteel in gebruik als slaapkamer. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. In de keuken bevindt zich tevens een bijkeuken met vaste kast en opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2020, huur) en een buitendeur naar de tuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop bevindt zich een vlizotrap naar de bergzolder en 2 vaste kasten.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.64 x 2.54/2.92 m en ca. 3.64 x 2.50/2.90 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.97 x 2.25 m groot.

De badkamer (ca. 2.97 x 3.12 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en mengkraan), douche (met handdouche en thermostaatkraan), toilet, bidet en een wastafel met meubel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor-, zij- en achtertuin. De tuin is gelegen op het noordwesten en is voorzien van bestrating, kunstgras en een overkapping met elektra en verlichting. Tevens heeft u in de tuin een vijver van ca. 1.45 m/1.95 m diep, waar u de mogelijkheid heeft dit om te bouwen tot zwembad. De achtertuin is ca. 65 m diep en is grotendeels aangelegd als gazon met beplanting. Vanwege de grote van de tuin, kunt u in deze tuin altijd genieten van de zon. Bovendien geniet u hier niet alleen van de ruimte, maar ook van de privacy.
In de voortuin heeft u een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s afsluitbaar middels een poort.


Garage:
De garage is ca. 8.00 x 5.00 m groot en is voorzien van een hand bedienbare rolpoort en een bergzolder. Achter de garage bevinden zich een aparte ruimte (ca. 3.38 x 2.75 m) welke te gebruiken is als hobbyruimte en de bijkeuken (ca. 3.38 x 2.00 m) met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Middels een luik heeft u toegang tot een extra bergzolder.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur en de buitendeur in de bijkeuken deze zijn voorzien van enkel glas.
- De woonkamer en de slaapkamer op de begane grond zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking.
- De hal en de keuken zijn voorzien plavuizen.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. 2 slaapkamers, deze hebben een laminaatvloer en de betegelde badkamer.
- De ramen op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De tuin is voorzien van een beregeningssysteem.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West-Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 579.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHalfvrijstaande woning
 • Bouwjaar1987
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingVrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte133 m²
 • Perceeloppervlakte2395 m²
 • Overige inpandige ruimte6 m²
 • Inhoud490
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-04-19
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin1560 m² (65,00 m bij 24,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Vliering
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren, op eigen terrein en op afgesloten terrein
 • Parkeeroppervlakte40 m² (8,00 m bij 5,00 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieH
 • Perceelnummer97
 • Oppervlakte2395 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons