array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(10) "Wilgenroos"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "13"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "a"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 JJ"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8248) "Deze energiezuinige patiowoning, gebouwd in 2017, met ruime garage, gelegen in een jonge woonwijk in Hoeven staat nu te koop! Deze instapklare woning heeft een woonkamer met moderne keuken met kookeiland, een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een heerlijke ruime patiotuin, welke veel privacy biedt. Deze woning is luxe afgewerkt en biedt u de mogelijkheid om levensloopbestendig te kunnen wonen. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond (79 m²):
Overdekt entree, de ruime en lichte hal met vide biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de patiotuin en de woonkamer met open keuken. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer met open keuken is ca. 43 m² groot en heeft door de vele raampartijen erg veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de werk-/slaapkamer en naar de patiotuin. 

De moderne keuken heeft een kastenwand met kookeiland. Het kookeiland is voorzien van diverse kasten met uittrekladen, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, een Quooker, een 5-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap en een vriezer. De kastenwand is voorzien van een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser op hoogte.

De slaapkamer (ca. 3.60 x 4.75 m) is middels 2 schuifdeuren afgesloten van de woonkamer en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als werk-/eetkamer. Er is een vaste kast aanwezig waarin zich aansluitingen bevinden t.b.v. de wasapparatuur en de waterontharder. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer.

De badkamer is ca. 1.73 x 2.25 m groot en heeft een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. U kunt vanuit de badkamer naar de toiletruimte, welke tevens in verbinding staat met de hal.


1e verdieping (59 m²):
Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 ruime slaapkamers, de separate, deels betegelde toiletruimte en de badkamer. Met een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.48 x 3.93 m en 3.48 x 3.64 m groot, waarbij de eerstgenoemde een vaste kast heeft waarin zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Atag, 2017) bevindt. Vanuit de laatstgenoemde slaapkamer kunt u via een doorloopkamer/inloopkast naar de badkamer.

In de deels betegelde badkamer zijn een vaste kast, 2 wastafels en een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) aanwezig. De aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden zich op hoogte in een op maat gemaakte kast.


2e verdieping (11 m²):
Op deze verdieping heeft u mede door de vaste kastenwand erg veel bergruimte. Tevens bevinden zich hier de omvormers t.b.v. de zonnepanelen


Tuin: 
De woning is voorzien van een onder architectuur aangelegde patiotuin welke gelegen is op het oosten. De tuin biedt veel privacy en is 65 m² groot. De tuin is voorzien van bestrating uitgevoerd in natuursteen, verharding uitgevoerd in hardhout, diverse borders en een buitenkraantje. De tuin is tevens voorzien van ingebouwde wandverlichting en een hardhouten verlichtingsobject. Vanuit de patiotuin kunt u naar de garage en middels een poort kunt u naar de straat.

Garage (23 m²):
De ruime garage is voorzien van elektra, een elektrische sectionaaldeur en extra bergruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een natuurstenen vloerafwerking. 
- De 1e verdieping heeft een PVC-vloerafwerking en de 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De wanden op de begane grond zijn glad gestuct; op de 1e en 2e verdieping zijn de wanden voorzien van spachtelputz.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- De gehele begane grond en de 1ste verdieping is voorzien van ingebouwde wandverlichting.
- De woonkamer is voorzien van twee in het plafond ingebouwde luidsprekers.
- Op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig. De temperatuur van de werk-/slaapkamer op de begane grond is apart te regelen.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
- Er zijn 14 zonnepanelen aanwezig, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca in de nabijheid zult treffen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving. 


Hoeven: 
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen. De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.
Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8677) "Deze energiezuinige patiowoning, gebouwd in 2017, met ruime garage, gelegen in een jonge woonwijk in Hoeven staat nu te koop! Deze instapklare woning heeft een woonkamer met moderne keuken met kookeiland, een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een heerlijke ruime patiotuin, welke veel privacy biedt. Deze woning is luxe afgewerkt en biedt u de mogelijkheid om levensloopbestendig te kunnen wonen. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond (79 m²):
Overdekt entree, de ruime en lichte hal met vide biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de patiotuin en de woonkamer met open keuken. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer met open keuken is ca. 43 m² groot en heeft door de vele raampartijen erg veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de werk-/slaapkamer en naar de patiotuin.

De moderne keuken heeft een kastenwand met kookeiland. Het kookeiland is voorzien van diverse kasten met uittrekladen, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, een Quooker, een 5-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap en een vriezer. De kastenwand is voorzien van een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser op hoogte.

De slaapkamer (ca. 3.60 x 4.75 m) is middels 2 schuifdeuren afgesloten van de woonkamer en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als werk-/eetkamer. Er is een vaste kast aanwezig waarin zich aansluitingen bevinden t.b.v. de wasapparatuur en de waterontharder. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer.

De badkamer is ca. 1.73 x 2.25 m groot en heeft een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. U kunt vanuit de badkamer naar de toiletruimte, welke tevens in verbinding staat met de hal.


1e verdieping (59 m²):
Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 ruime slaapkamers, de separate, deels betegelde toiletruimte en de badkamer. Met een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.48 x 3.93 m en 3.48 x 3.64 m groot, waarbij de eerstgenoemde een vaste kast heeft waarin zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Atag, 2017) bevindt. Vanuit de laatstgenoemde slaapkamer kunt u via een doorloopkamer/inloopkast naar de badkamer.

In de deels betegelde badkamer zijn een vaste kast, 2 wastafels en een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) aanwezig. De aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden zich op hoogte in een op maat gemaakte kast.


2e verdieping (11 m²):
Op deze verdieping heeft u mede door de vaste kastenwand erg veel bergruimte. Tevens bevinden zich hier de omvormers t.b.v. de zonnepanelen


Tuin:
De woning is voorzien van een onder architectuur aangelegde patiotuin welke gelegen is op het oosten. De tuin biedt veel privacy en is 65 m² groot. De tuin is voorzien van bestrating uitgevoerd in natuursteen, verharding uitgevoerd in hardhout, diverse borders en een buitenkraantje. De tuin is tevens voorzien van ingebouwde wandverlichting en een hardhouten verlichtingsobject. Vanuit de patiotuin kunt u naar de garage en middels een poort kunt u naar de straat.

Garage (23 m²):
De ruime garage is voorzien van elektra, een elektrische sectionaaldeur en extra bergruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een natuurstenen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een PVC-vloerafwerking en de 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De wanden op de begane grond zijn glad gestuct; op de 1e en 2e verdieping zijn de wanden voorzien van spachtelputz.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- De gehele begane grond en de 1ste verdieping is voorzien van ingebouwde wandverlichting.
- De woonkamer is voorzien van twee in het plafond ingebouwde luidsprekers.
- Op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig. De temperatuur van de werk-/slaapkamer op de begane grond is apart te regelen.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
- Er zijn 14 zonnepanelen aanwezig, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca in de nabijheid zult treffen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen. De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.
Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(43) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(189) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(505) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2017" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(11) ["woonoppervlakte"]=> int(138) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2017" ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-10-05" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(870) ["hoofdtuinlengte"]=> int(750) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(65) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(23) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(302) ["garagelengte"]=> int(756) ["garageoppervlakte"]=> int(23) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [2]=> string(15) "VLOERVERWARMING" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(43) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(173) ["breedte"]=> int(225) } } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "2339" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-03-16 11:04:31" ["oppervlakte"]=> int(189) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(525000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(79) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121673773.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedcaf3959e69234fc482cbea86f409723dd1dba89e9db8ea403e723a2c2aeaa9" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-16 11:04:32" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=NPGkyVdegD5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 09:29:29" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313461.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af77656bde44e1b6feb689f0ec1c1c5a7c21dde13b0120e88bffbf126bf0295ba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:21:54" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea2ad660fcd05e3f22e0e8854cbfa151dd26bbd7640a51c1b22435d56361c3da" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:07" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c50974af13833e6d630fdbd93aa317de045ed89c6cebeb2c251a66271569ef8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:12" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01ca9aaa02d0ef68af934d8d06b409f1dc43e7d02e57861ac4783e9385e9066d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:18" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f77c878ac5acbb831c706783dfe78ac51475523970d919104aad8b9f53038eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:23" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313872.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab141befe47e789ce80b13d1a7e529899aa9730f4b81a3921eab1969b0c7dcbad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:27" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc209a330bd6fcb8aa7cd83a52ca74557cb384121c664a1c99e88d94238dcdda" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:33" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5269c106018b9fc864f2c0a86daa3bf994de69c8676f881ae244b7d650d5f96b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:38" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f03725ad6ea2089566d2315b9f1082d813c0d84a4e24e4846b582b16b209ea1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:43" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A407c4999c98bdbf74498d28e2c2728065a47d4966256204efdf305e1118cc46d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:49" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcbb70d85e4fd4756a3e4afb867c8f58a9025e38096e912d81abfbf0095bc6a9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:54" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b1fcbcd4331f6f6246e10a805ee1bca9f38e296150cea2b59de6aaf49f88f49" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:25:59" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123313950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedaae99c3e34f1349464ed96e2af41bbcb1b0b85bc38f96443c160579bd6cf65" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:26:07" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307904.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ee0e9dc73f4960940004bedc39faa0907e16c07d932903ab4496849212c417b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123798051.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A608db1066191f2ceeb78d712b28fb37f9882e1c5e6299c12aa9d7903a8674903" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123797992.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70d37b7a4d5109344603689d6361908e4fafc3e44ea4adbacafa431e7f24ec4d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A840c401e5236b2c59df2bf7a90827c74016e4837aecf1cb587d93beb97c0151a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123798225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2a4d2774f9353bf2067b1a50a1f8c233399145ea1ebfa5d75b5c09de45e64a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2da9ad5a1c8505c05aa99ad747d14cd755899da8d93f3db23681efc01b3ca0bf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308111.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A205deeaf9178926e6892eb7725c6a8f81a1c0d9866e7d4f9b11a1acac5ddbe8c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308068.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A336f7740bfb23fc31b88a620cfceaf95174df167cf0945bb75a6c259e566d0df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1dd2f40e3d3bc64bce92a01650ac3aa15b2eb3fd282053b74a68c9e64aea9385" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308080.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a97cb4a4b35a7492abef75d7f2f1d870f98a5cffeba2bf5bcc1e212c2cbbbea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab993df1b508ed59caaec0556fa88d091e0201609e9a2ca6f3d7a34bbb47c27c6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308046.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b408096960b416f5e47c9c7ded2166b28312f4f3afff0b4f02c6ba0962eb00c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308074.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae987e4e89deda9c0104d5ac122148f406689129ed242fb6692dff9638f38ae1f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308114.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87c2e63ffbfe967cf6781c744f9df1aacef04889d34ae86a26d4febd592b3536" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308064.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04cf7839d3236601956dc84688dc5ebec77999b23e40e23b4c89a79ef6f4e8bc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308082.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb3b6b4a8b4b087f10569f93ac068a3709b0c01c46eb72300458d4cbee102f96" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62d0eb51f986e8d40f2d693c676853422cdcd903d4f3b9f8ed7419d62cfc8fb6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A516611f033976611c9e88ef3d3cf7fb57f5e1d869d12895f3e5ecb0c3ddd6379" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308052.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57c80d235463129ef50ddaab701c8b161d84c3f167e355bc81efe6e9cd6c7ee8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308042.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad1fa77f1f2e1d820d848c6db94f82d0e46548d3bfa6c710762c353d43ed6771" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308049.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7646c9e3723ff94af4d5eb5e8abe5d6c7831a2b91014567762c26259b5ee6e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f9b3e53171d41756262bb83086d9c407602121525f97d560a5963770e411402" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad30085b5680a54f3591aaa317c03f896a12e7e0ed7b1c133ff234dbb13a04441" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308098.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b5cfcf4a903359b846b767845085f7098f302d448019e576ff6fd9eb858a849" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308088.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae68612a5638c34a3be9738130759c4b8854d0030c27f0865d905941bbdbde1df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308085.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad629ca6a1e169ade8fe37282c5a0653455df333a34f41ed6478214318fefbe2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68d6f53712c5f18294ddebcc673cddb383fee95572c23d22ac5ba7633139debd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308104.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22f41e3ad5260c4b2c55751e864bdb25fb9d6181587f51a87a84e76ec6e1f784" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308101.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15cacc7585a6e30274b53605dfa433e28f10d4735edf148f11fb2466051ebd2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308094.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8d00bf364c2ea86a62569978aca80aa51123ad428541945c5036d848b36cd0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa06437ebffce9b0688f9bd67c7520598ec81c411d98bc9a0b4439f8853b6521" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307948.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d222dd780f9564cd9c020c40ca44e6df3ee266a8f85fc7783e38ab8dba9c713" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bf529e344a5fd11322ae89d007db864ef8291a23cb2aa3cc03ac85720136b68" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307952.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1617009f4017af6e53b5f812aa028c53fa628922ef3242b54b3d94f99c8cab6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cbd81f06da9307aa0da7f440ce9d9b6f41d3659319409ff0ee838bd5c946ef5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67637f50efd42e32a513f5d204c72cfa20c624c689814a7921771cb0562e6184" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac378f201350a1c508debe0b4f3b476ff53b7a20a13c5c59082a564980367d0df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A436328f2418ef5ee66a7690c611c02dd7ff84cc504f67204b7cee8f0f0cb7d2e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308010.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0eed944306b7a7f4fd76327e2cd6353a279677dfef91b6dafc7caba261fc4420" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25f236cdb7e67fff0a556279d1d26900381c25d060c3e11ddf8ad8396f1c0029" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f0d8e776f0d4a7b461d161182c38c240430012775fbaa04ca86208ae30e91b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307995.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabb5dc962b8364a25e4759278f6504fc0d9486335c68e4d15828a752b041f352" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308000.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff3abcfc9d2bca25c02d37e36aaa52b3c1581cb42c3665a2161df1c41d8e84ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d98c2773ecb91a283de3efcf636c9b639e1104f857fa1bbb14bc56e1de85f62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ad4616f238a9a5b0f0ed5791ab58bd6281e322230c6cf26937ea7024c61f043" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3128c61d4721db6d9f5c1cb3e8911d33273005a601e626efc2ca94558c90faf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9f61a9b2448d419d2dfe1a114663344d969f8df7aa078f1d9391287b463952a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3b34c63ee27232fe3a8567ecf22f305a793999d793f5285cbc4208f9009a7c0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29d71f4ab52ab0c0dcbc22696ecde2e417b3666119aebbd1b46991453b655104" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6517367aec349d2111e029e81232509e06c51ecfdc02563f40021de5230344bb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeb5e6e1664db15a55e02fbf241e3105dbf7c425751b1c02dfdee841ec931827" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad81556b059ec155639f9b2b689f8aaa123519fb3fdcf358ec7a9e55e34e4e20f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae32376b3791f40d995445ab56d365a7d1be57d503ec399560885850df9c01d37" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123308027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6bee1a4a7fe421f1e632a0eaeb04dd5c84f354f873401d65e63b7265b3c0f8db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307902.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03f85e8f103650f0fffc035ef1d295a5569fe520bcacb7811733955e0b5e0572" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af154e732a2398d36aa25dfd1fffa2487813eae3f8f8a63101258706aac9e0069" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123781148.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7250193f28cdd17f0535053287f04cc285c15c10b9b12d5b6bfd2376541dfabb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82077a1c764bbdb52c3effd886b35b459603905c9b7d5432f58fd2dad15bca33" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54883a879b84c3b4044bfafa5d88a6349d2e9e935791524d1e6f579e4617edce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123307907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A105b852af555ecf7cb8165231326b09a91f51b2323aff1bfa2f812ebca90ebe7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123781152.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fc29520adffd3b8b7eafa44f2859cfb4184212985eacb5a5bccd2faa4061ce2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123781150.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A693eb941b6903f79c989e9c71e5d9ecb9f4d94e7bdbb350768a61dfa55ff06b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 15:47:00" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [77]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123839001.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f265fbcd588b8470b65e03297c6bc6344729fd6cbd786e3aa3915edde9c7a6a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 14:33:09" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [78]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123312717.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A5806d6c685aa4daa1f19022d25f45a8395ac4a42e7c8882f1baf59ccfcdffdeb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-14 10:16:07" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-05-19 11:22:38" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103764" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-08" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-17 10:33:25" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5387466) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "919037f2-da40-446c-985c-412fe6b1cf51" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-04-30 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6177512) }

Wilgenroos 13a

4741 JJ Hoeven

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Deze energiezuinige patiowoning, gebouwd in 2017, met ruime garage, gelegen in een jonge woonwijk in Hoeven staat nu te koop! Deze instapklare woning heeft een woonkamer met moderne keuken met kookeiland, een slaapkamer en badkamer op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en een heerlijke ruime patiotuin, welke veel privacy biedt. Deze woning is luxe afgewerkt en biedt u de mogelijkheid om levensloopbestendig te kunnen wonen. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond (79 m²):
Overdekt entree, de ruime en lichte hal met vide biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de patiotuin en de woonkamer met open keuken. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer met open keuken is ca. 43 m² groot en heeft door de vele raampartijen erg veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar de werk-/slaapkamer en naar de patiotuin.

De moderne keuken heeft een kastenwand met kookeiland. Het kookeiland is voorzien van diverse kasten met uittrekladen, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, een Quooker, een 5-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap en een vriezer. De kastenwand is voorzien van een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser op hoogte.

De slaapkamer (ca. 3.60 x 4.75 m) is middels 2 schuifdeuren afgesloten van de woonkamer en kan gebruikt worden voor diverse doeleinden. Op dit moment is deze ruimte in gebruik als werk-/eetkamer. Er is een vaste kast aanwezig waarin zich aansluitingen bevinden t.b.v. de wasapparatuur en de waterontharder. Vanuit de slaapkamer kunt u naar de badkamer.

De badkamer is ca. 1.73 x 2.25 m groot en heeft een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. U kunt vanuit de badkamer naar de toiletruimte, welke tevens in verbinding staat met de hal.


1e verdieping (59 m²):
Op deze verdieping heeft u een overloop, 2 ruime slaapkamers, de separate, deels betegelde toiletruimte en de badkamer. Met een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.48 x 3.93 m en 3.48 x 3.64 m groot, waarbij de eerstgenoemde een vaste kast heeft waarin zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Atag, 2017) bevindt. Vanuit de laatstgenoemde slaapkamer kunt u via een doorloopkamer/inloopkast naar de badkamer.

In de deels betegelde badkamer zijn een vaste kast, 2 wastafels en een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) aanwezig. De aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur bevinden zich op hoogte in een op maat gemaakte kast.


2e verdieping (11 m²):
Op deze verdieping heeft u mede door de vaste kastenwand erg veel bergruimte. Tevens bevinden zich hier de omvormers t.b.v. de zonnepanelen


Tuin:
De woning is voorzien van een onder architectuur aangelegde patiotuin welke gelegen is op het oosten. De tuin biedt veel privacy en is 65 m² groot. De tuin is voorzien van bestrating uitgevoerd in natuursteen, verharding uitgevoerd in hardhout, diverse borders en een buitenkraantje. De tuin is tevens voorzien van ingebouwde wandverlichting en een hardhouten verlichtingsobject. Vanuit de patiotuin kunt u naar de garage en middels een poort kunt u naar de straat.

Garage (23 m²):
De ruime garage is voorzien van elektra, een elektrische sectionaaldeur en extra bergruimte.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een natuurstenen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een PVC-vloerafwerking en de 2e verdieping heeft vloerbedekking.
- De wanden op de begane grond zijn glad gestuct; op de 1e en 2e verdieping zijn de wanden voorzien van spachtelputz.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- De gehele begane grond en de 1ste verdieping is voorzien van ingebouwde wandverlichting.
- De woonkamer is voorzien van twee in het plafond ingebouwde luidsprekers.
- Op de begane grond en in de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig. De temperatuur van de werk-/slaapkamer op de begane grond is apart te regelen.
- De woning is voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken
- Er zijn 14 zonnepanelen aanwezig, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- De woning is gelegen in een gewilde woonwijk waar u alle denkbare voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca in de nabijheid zult treffen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen. De plaats is bekend van het grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.
Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar2017
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte138 m²
 • Perceeloppervlakte189 m²
 • Overige inpandige ruimte11 m²
 • Inhoud505
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-10-05
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2017, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinPatio atrium
 • HoofdtuinPatio atrium
 • Oppervlakte hoofdtuin65 m² (7,50 m bij 8,70 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • Parkeeroppervlakte23 m² (7,56 m bij 3,02 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieH
 • Perceelnummer2339
 • Oppervlakte189 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons