Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 12:17:09"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(9) "Hofstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "9"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 AK"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103837"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-05-03"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-09-23 12:52:25"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "10207dbc-429f-4ce1-b1ef-0e6c93931fb4"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5459043)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8159) "Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte, 5 slaapkamers en een garage, gelegen in het centrum van Hoeven? Dan is deze verrassende woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 223 m² zeker iets voor u! Deze woning beschikt over een woonkamer van ca. 80 m², leefkeuken, werkkamer, 5 slaapkamers, ruime bergzolder, garage, berging en een tuin met overkapping. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond: 
Vanuit de entree komt u binnen in de hal. Deze biedt toegang tot de woonkamer. 

De ruime woonkamer is ca. 80 m2 groot en is voorzien van een dubbele schuifpui naar de achtertuin. Vanwege de grootte van de woonkamer kunt u deze ruimte gemakkelijk indelen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een hal de toiletruimte (met wandcloset en fontein), de werkkamer en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de woonkamer middels een loopdeur naar de keuken.

De leefkeuken is ca. 3.54 x 4.94 m groot en heeft een L-opstelling. De keuken beschikt over een spoelbak, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met oven, combi-oven/magnetron, koelkast, stenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten en laden. Tevens bevindt zich hier een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin. 

De werkkamer (ca. 2.79 x 3.80 m) is voorzien van de meterkast (12 groepen, 1 krachtgroep, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar). 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 5 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping. 

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.00 x 3.94 m, ca. 3.00 x 4.37 m en ca. 3.00 x 3.71 m. Deze kamers zijn voorzien van vaste kasten. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.68 x 3.50 m en ca. 3.68 x 4.64 m groot, waarvan de laatstgenoemde kamer beschikt over een vaste kastenwand. 

De badkamer (ca. 2.46 x 3.91 m) is voorzien van een douche, ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset en een wastafel met meubel. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een open zolderruimte met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2008) en voldoende opbergruimte. Deze ruimte is op sta hoogte, waardoor u hier de mogelijkheid heeft om extra slaapkamers te creëren. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting, een overkapping, buitenkraan en een poort naar de voorzijde van de woning. De tuin is gelegen op het oosten. Tevens bereikt u vanuit de achtertuin de werkplaats/berging van ca. 38 m² groot (met aparte meterkast) en de garage. 


Garage: 
De garage is ca. 9.26 x 3.00 m groot en is voorzien van elektra en een kantelpoort. 


Algemeen:
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen (2016) met HR ++ beglazing, m.u.v. de voorraadkast, deze heeft een houten kozijn met dubbel glas.
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout. 
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. 
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer. 
- Deze woning is grotendeels gerenoveerd in 2016, waarbij de begane grond vloer is vernieuwd inclusief de fundering
- De woning is gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8520) "Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte, 5 slaapkamers en een garage, gelegen in het centrum van Hoeven? Dan is deze verrassende woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 223 m² zeker iets voor u! Deze woning beschikt over een woonkamer van ca. 80 m², leefkeuken, werkkamer, 5 slaapkamers, ruime bergzolder, garage, berging en een tuin met overkapping. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit de entree komt u binnen in de hal. Deze biedt toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 80 m2 groot en is voorzien van een dubbele schuifpui naar de achtertuin. Vanwege de grootte van de woonkamer kunt u deze ruimte gemakkelijk indelen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een hal de toiletruimte (met wandcloset en fontein), de werkkamer en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de woonkamer middels een loopdeur naar de keuken.

De leefkeuken is ca. 3.54 x 4.94 m groot en heeft een L-opstelling. De keuken beschikt over een spoelbak, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met oven, combi-oven/magnetron, koelkast, stenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten en laden. Tevens bevindt zich hier een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

De werkkamer (ca. 2.79 x 3.80 m) is voorzien van de meterkast (12 groepen, 1 krachtgroep, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 5 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.00 x 3.94 m, ca. 3.00 x 4.37 m en ca. 3.00 x 3.71 m. Deze kamers zijn voorzien van vaste kasten. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.68 x 3.50 m en ca. 3.68 x 4.64 m groot, waarvan de laatstgenoemde kamer beschikt over een vaste kastenwand.

De badkamer (ca. 2.46 x 3.91 m) is voorzien van een douche, ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset en een wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open zolderruimte met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2008) en voldoende opbergruimte. Deze ruimte is op sta hoogte, waardoor u hier de mogelijkheid heeft om extra slaapkamers te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting, een overkapping, buitenkraan en een poort naar de voorzijde van de woning. De tuin is gelegen op het oosten. Tevens bereikt u vanuit de achtertuin de werkplaats/berging van ca. 38 m² groot (met aparte meterkast) en de garage.


Garage:
De garage is ca. 9.26 x 3.00 m groot en is voorzien van elektra en een kantelpoort.


Algemeen:
- Deze woning is grotendeels gerenoveerd in 2016.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen (2016) met HR ++ beglazing, m.u.v. de voorraadkast, deze heeft een houten kozijn met dubbel glas.
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-07-01 06:00:00" } ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-03 10:09:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124159577.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b02e365b3a6d43c217b22c589ea28cec8de3c39e22bd30b132f82e10c228bd3" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716770.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affb5568f53c0fac294df51d1aebd59e3dd07ba068bd87b54636223dd0634ddb5" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716780.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A310cea5fa8c5f11b50900b7d354b340f1b94412a7960f4f25af76f681296aa84" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2be27167eb0c9f713e758e9e002a3d1c6c1612bc7b592c8bbe10fc4d46e3c2e" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716868.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73c2d5de14a2f89cea16f42d95f9350b2860ba40eeca66e834e8b126ca6677b8" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89a250c0713057c05c88ca6c9d0cf015d1d166e82120f1e69fc6c8abff2ddcb4" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716934.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab81158c6c9b77743a9c07a337fb3eaec182fc41179a3c9cf85122c4d7ffe89f0" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:12:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126716959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69f4e59ebf69c37f489da936ca6d4d0bf01fdd593faa1c2c0acb786c926e599f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:13:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6874ef43e0d820f92cc4243f83b4bffe23e09248d8fd30618323bd64aaf76be" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:13:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717084.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee09d2e96d2b422cfe37c0a54c7ce45b0d8ba68b0f9063f66cc58a28ec75ba9a" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:13:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717126.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed0e342ec1a9dd4ec48301b3233545ea5e408e4479a31549390ee4ba5d3504d4" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:14:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70b94dd3d8f81d9a3625066ff0b8bf5580607b81baa2331e30b03b81eb3ff67d" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0f159f48a1c0363c9fbd68edf2f540488c9a92568337da598ea7b0e05e9d72e" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:14:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4aa652c95af10b967c3b719b693a15a02f1ac693016fe9e80f73408c4a92a656" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:15:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade069f4a63469548e8e465502e16f369bb7f1ce6ce1ea17b934cd9b92b178a51" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:15:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87937027a1bf65ab1fb99ca20105cd6c646ae5e112c7488a1c162ae0106ca806" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:15:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac87b7a8d8909bd9ea18a893952de4607c12a05168db6d0c0db7ed05db3aa30bc" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 11:15:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126717639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c78dcea5dcb6baf5118d71d5a13139ea25bb08a844b66b077ba515466b53867" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710262.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4eb0a082473b4480e9ab75d502e147bb710d3732b2e619f151adc3c21551fca" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/127353304.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcc499e0d11e8f646c826ee447d57a0c5f3cd6ef1a63a7232cc217b65037649e" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/127353427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8ad4df1f99a22eb3f04597015e533bcb8f1c19e64220af6c9310cb39346fd92" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0415fdb2924ef5f0f355368518651c274fd152e6a3bc58935f08df4286bd4952" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4e036a3647b46e1552df0d1e01d8105fbe549f9254ed5f3e4df473c26cd8b76" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5de08689f71175aa08a7f30baa0823e6cbf66a728031bd8b69d9a1c84dac1126" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710178.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ede9cb206b510e6f9d3068fc5a9f416f926ceeb627981eb0ff423e5e167f089" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa44074cb5b58c17b40ab39ef44868839ee4990fa114c4a2c035fef907900387b" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44f4f86108b2324e9a5406b9af75704a1140f3b181b699f6237cd7deb2d27ebe" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65436e400cb468a2b46eb1ba008a3c3cfccb044a481264558fde4717f0d9864a" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c23b6daebcd0d79ac2ba13d744ba6cc5b39dcc26af7f30ce6178046de6f640f" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A244d64e0a5caf1002f7474f5cebc2852bbd3a495e50e6ebadb27e946579ef86b" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c9ec614d4bf8e108e1c9c4d90e548be0656689608ac627eee7c48df04a92749" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710226.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A231180eed562c02d9d5c14a778bdc56e5b89c5f7dd28d45f8b1c372d3780ec07" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea16e6e856ce4e65b022b20e192132ae0cf3882b38211b94e1a3bc42a2b5ba0f" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/127353368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7309aa29dfd30b59260183e0ca44d2d88921a145df8e9ecc02da1dd83894b5b3" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06e9252565a916c415865920a89223121537811fbf360c11bc5f194da88c6136" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81c724f50739b9b69d904bc6c65327b99f53f0120f09bdb83c44c119ddf67b50" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee09479f19f5c266c8a079978ed7e235806d395314a27ba9ca0d11302833bff2" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A893980de11cf9f3b1c856875f600a0cf17c8e49e82aba4ac040b73db446d81cd" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d2d14a9603c8e802cec2e2e16b863a73a00d40144d300fd5dfe6b220ec18abb" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73c6410acefd29c7ff5c26f887702db5d7939b35df61ea213c1c1051739aaf7d" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47f0938ed183ecb819409854eb2b765122e379d7d121660721ba25dedeade29a" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacc7e93d65841fce3448a366dda2fca449ee3211f42664bb34d22551b82ddc3f" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710120.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40b04607e7fe74358a9a1f1f65425c16f5513a634d6dfe97cedfad2e4aaf5375" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A791bd6b8e0d36b049d0a0689309a00f5929e0c770bdf8e5a1500dfe932c94f27" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710154.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa82cc4a586b1fcd59f2c6adbf5221338378db4f7ba6ac304d11230a1e5dff1ca" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af226ef398751233ce15faf897df2180e8013fd3d406fe3a9a721a4739e77239d" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6696e2f901bb7ff85fe141944afc09ae622e516b2b0079c4f952ed521b97ad0e" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A372e86da2c64e3dd9cc212124518204488f6d47f23fee1c4da82b2a52b3e9b11" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A09d37cf5be30fcccf384f52b4d7073850feb3b825864caec41024cc12c1b1a38" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6028d9479b5d82172a99a6bbf9ea9a8580767d1c5e9d4c265e76394b31a17bd8" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710176.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A075a92587e0630e3fca60d44ec36a1fceb623803655f1d977530333f90863116" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeff68d6a6da91278a4f554b7d15c13d6ecb2d7b89d7de7f47362579b6576cdc8" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1ae2b7bf57c4be01a8140c6bf1aad615a2cf92b0e45ed9f5a11cea97f3a1a6b" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710124.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdd30a833dcfd9019b0e7bc4e654fb12275fda2acb9e9dbd51bc08121d162864" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20a2940496f7243ef8df36fa827583d095fc99e0564b42e00d284447cf4ee1f9" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0653a098e78f39047c3a4bbcdc5056b4bc83fee2bdd38463bef52c870eb6244" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710138.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdb5915a6d2836fb748c7509ace32682591a171c4e5a060aa07706aff0c75031" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710148.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A680721d6483111f8948395b863489c9ad8aeea906e8583ade82e85feb330c3b6" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b2d199453c56796b3dc39459f9f600bf2c3c2279feb7f17714f910cf959e88c" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710126.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e7d677f4f32b347a755704c92b05de643539988bca1c9680dcb02a16088df6f" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710122.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A070a12e5f70835e2b15a110937b44e9bb61ed4c5636ad25de3729e48f6cd2b6b" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf0d76d3324055abdc83c1dbe0a31d7ae4ebf687b942fbaba21ee341fd821639" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710158.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f89ca872f9891238643df26a94e0695385711825edcd0ff2c91314373ea9d31" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51fa4fd79705b8d0b571f9466303c5a7c3763cab17a4a69b1bc5417b67622750" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba80d6e9fa184c23fc30d699b3379289579794ae71134f2432069bce7fbbd375" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710123.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8026342078cafc190fce258518559b0e1354dd29cb1460658800c003ba6fd76c" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A011d0a1d81b40b4f36703b850fcbe6ead182ba4e81d9c657936210a67bd6d653" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710252.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ba6630128c35c68ae6755a257c8ea4ab334aa6f80757e0e2f4043cfecb044fb" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae05d20b263c321da0ffd17bb7eb0e58df02de96617b0822c2e20943c2df192b8" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58dd4dc51df0b74773f25da16ddbbfc89af526ac54262ecafa9f115af0f2b213" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae13d08361798eb5f3a6c866068a4d80914bce872bb5f6ecab81c49968d181e92" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710248.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5810434404270bd2d682aa6db71bc228d32718502f32b1a27b057dcc802c306e" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae301e76dc0c6aa9e4ba45837949d19ff2cfb5f021ad35ba62069ece513dc9b3c" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c2bf258cacdc62a26f81facae72e583bf75c09eb24ad2ad1fcb019fe776b3fd" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126712500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae33cf00c831cfa17bdca9cd7fb4b81925393324f1043bfcf156806dcca457363" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c6f56cea5bcb38ca2c82ba0f6847a917a0e163c4a0ae5b2a00c56b92fb215dd" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66b4a03cc37d6df8661a513b2f3b123e5b23df6d092010bc1ced610295ce8757" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126710259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae59615764fc64e38c2daa19575099ace2d0e97a941d54e42a2014d5398c31bcf" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126712493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae206c0a9745788ef39b3d04d3b13c4a34f7d164703a53545bf24095f14d952e4" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126712504.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbb77b1cd21ecb984ea7e3ddc857d2d5ef872c8196d3a5caaceb3fdc5e9a4789" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-01 14:03:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126712509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedf5b59fe2e54b7e75e434fa6dfb71ef3dad0c2da1b7df14e543347585259ef4" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-18 17:14:32" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=3ozaEobQ8uk" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-18 17:14:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126712530.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f9662e765b1d60a51d93ff9b726b24ad3cea085d56670003d34ed6fcee405ad" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-18 17:14:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126714324.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaadf3cb3e045be0e330e3eb36ccd9a2e972f41acc6e64ca54d4b4c5e7bb855a9" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-18 17:14:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/127363219.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A426e92e68f65c53a35bea15c5a0dd10022a9d29493e4b03d207a53e3cf998f15" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "Brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(635000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(80) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(384) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(22) "HALFVRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(920) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1912" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(41) ["woonoppervlakte"]=> int(223) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-06-14" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> NULL ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["type"]=> NULL } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(80) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(354) ["keukenbreedte"]=> int(494) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(17) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(5) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(10) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> int(391) ["lengte"]=> int(246) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(5) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(67) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(300) ["garagelengte"]=> int(928) ["garageoppervlakte"]=> int(28) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(650) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1270) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(83) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(384) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-05-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-03 10:09:32" ["perceel"]=> string(4) "4059" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6284321) }

Hofstraat 9

4741 AK Hoeven

Vraagprijs € 635.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte, 5 slaapkamers en een garage, gelegen in het centrum van Hoeven? Dan is deze verrassende woning met een woonoppervlak van maar liefst ca. 223 m² zeker iets voor u! Deze woning beschikt over een woonkamer van ca. 80 m², leefkeuken, werkkamer, 5 slaapkamers, ruime bergzolder, garage, berging en een tuin met overkapping. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit de entree komt u binnen in de hal. Deze biedt toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 80 m2 groot en is voorzien van een dubbele schuifpui naar de achtertuin. Vanwege de grootte van de woonkamer kunt u deze ruimte gemakkelijk indelen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer bereikt u middels een hal de toiletruimte (met wandcloset en fontein), de werkkamer en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de woonkamer middels een loopdeur naar de keuken.

De leefkeuken is ca. 3.54 x 4.94 m groot en heeft een L-opstelling. De keuken beschikt over een spoelbak, vaatwasser, 5-pits gasfornuis met oven, combi-oven/magnetron, koelkast, stenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten en laden. Tevens bevindt zich hier een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.

De werkkamer (ca. 2.79 x 3.80 m) is voorzien van de meterkast (12 groepen, 1 krachtgroep, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 5 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Tevens bereikt u middels een vaste trapopgang de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.00 x 3.94 m, ca. 3.00 x 4.37 m en ca. 3.00 x 3.71 m. Deze kamers zijn voorzien van vaste kasten. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.68 x 3.50 m en ca. 3.68 x 4.64 m groot, waarvan de laatstgenoemde kamer beschikt over een vaste kastenwand.

De badkamer (ca. 2.46 x 3.91 m) is voorzien van een douche, ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset en een wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open zolderruimte met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2008) en voldoende opbergruimte. Deze ruimte is op sta hoogte, waardoor u hier de mogelijkheid heeft om extra slaapkamers te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting, een overkapping, buitenkraan en een poort naar de voorzijde van de woning. De tuin is gelegen op het oosten. Tevens bereikt u vanuit de achtertuin de werkplaats/berging van ca. 38 m² groot (met aparte meterkast) en de garage.


Garage:
De garage is ca. 9.26 x 3.00 m groot en is voorzien van elektra en een kantelpoort.


Algemeen:
- Deze woning is grotendeels gerenoveerd in 2016.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen (2016) met HR ++ beglazing, m.u.v. de voorraadkast, deze heeft een houten kozijn met dubbel glas.
- De begane grondvloer is van beton, de verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven is een dorp in de gemeente Halderberge in West Brabant. De naam van het dorp komt uit een oud document (1282) met als titel “Honderd hoeve woeste grond”. Een hoeve is een oppervlaktemaat van 12 bunder waar een boerderij op past. In Hoeven kun je dus lekker buiten wonen.

De plaats is bekend van het voormalig grootseminarie Bovendonk, tegenwoordig een conferentiecentrum. Hoeven is ruim opgezet met veel groen waardoor het dorp een ontspannen sfeer ademt. In de directe omgeving vindt u veel bossen zoals Pagnevaart en de Rucphense Heide. Het dorp telt zo’n 7.000 inwoners.

Het dorp aan de rand van Etten-Leur is goed bereikbaar, zowel met de auto als per openbaar vervoer. De A16 en de A58 zijn nabij en er zijn goede busverbindingen. In Etten-Leur bevindt zich een treinstation en een uitgebreid winkelhart. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Hoeven tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Natuurlijk heeft Hoeven ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 100 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 635.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHalfvrijstaande woning
 • Bouwjaar1912
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte223 m²
 • Perceeloppervlakte384 m²
 • Overige inpandige ruimte41 m²
 • Inhoud920
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-06-14
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin83 m² (12,70 m bij 6,50 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte28 m² (9,28 m bij 3,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenSchuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieD
 • Perceelnummer4059
 • Oppervlakte384 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact