Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-09-01 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Seminarielaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "27"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 DL"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-03 15:25:59"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8595) "Deze prachtige vrijstaande woning met garage, rustig gelegen in het mooie dorp Hoeven, staat te popelen om u te verwelkomen! Ontdek de charme van de Seminarielaan 27, compleet met een sfeervolle living, een apart eetgedeelte, 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. De verrassend ruime achtertuin op het zuiden biedt een oase van rust en privacy waar u kunt ontspannen na een drukke dag, terwijl u geniet van een goed glas wijn. Laat u ons enthousiasme delen en neem direct contact op voor een bezichtiging!


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime en lichte hal, welke toegang biedt tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 4 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de living.

Vanuit de hal lopen we de living met verhoogd eetgedeelte binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De ruime living heeft een gashaard (Boley) welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. 

In het aparte eetgedeelte kunt u uw gasten verwelkomen voor een heerlijk diner. Deze ruimte biedt aan de achterzijde een fijn uitzicht over de groene achtertuin en u kunt hier de openslaande deuren naar de achtertuin openen om het overdekte terras bij de living te betrekken.

De moderne, greeploze keuken heeft een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. Het kookeiland is voorzien van lades, een zitje, een kunststofwerkblad, 4-pits inductie kookplaat met bridge functie en een afzuigkap. De kastenwand is voorzien van een stoomoven, combi-oven/magnetron, een koelkast en een diepvries.
Aan de rechte opstelling, waar zich de r.v.s. spoelbak en vaatwasser bevinden, heeft u een heerlijk uitzicht over de groene achtertuin. U kunt vanuit de keuken ook naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vide, 4 slaapkamers en 2 badkamers. 

Aan de zijkant van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De slaap- en werkkamer hebben beide een dakkapel.

De ruime badkamer is volledig betegeld en heeft een vrijstaand ligbad en een ruime douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator. Ook is er een dakkapel aanwezig, die voor extra ruimte zorgt.

De 2e badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan) een dubbele wastafel, een wandcloset en een designradiator. 

Vanuit de badkamer kunt naar de slaapkamer, met dakvenster en veel bergruimte achter de schotten, welke zeer geschikt is voor uw logees. 


2e Verdieping:
Met een vlizotrap kunt u naar de ruime bergzolder op de 2e verdieping waar zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel bevindt (Remeha, 2015).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De royale, zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden, heeft diverse terrassen en biedt daardoor gelegenheid om zowel van een zon- als een schaduwplekje te genieten. 
Op het overdekte terras is het heerlijk zitten met een goed boek. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook. Verder heeft de tuin bestrating, een gazon, volwassen beplanting, bomen en buitenverlichting. U heeft hier een prachtig uitzicht over de bossen. Via de poort kunt u naar de voorzijde van de woning. 


Garage:
De ruime garage is voorzien van een wasbak en elektra. Via een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de openslaande deuren bieden toegang tot de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een tegelvloer afwerking; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9041) "Deze prachtige vrijstaande woning met garage, rustig gelegen in het mooie dorp Hoeven, staat te popelen om u te verwelkomen! Ontdek de charme van de Seminarielaan 27, compleet met een sfeervolle living, een apart eetgedeelte, 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. De verrassend ruime achtertuin op het zuiden biedt een oase van rust en privacy waar u kunt ontspannen na een drukke dag, terwijl u geniet van een goed glas wijn. Laat u ons enthousiasme delen en neem direct contact op voor een bezichtiging!


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime en lichte hal, welke toegang biedt tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 4 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de living.

Vanuit de hal lopen we de living met verhoogd eetgedeelte binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De ruime living heeft een gashaard (Boley) welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

In het aparte eetgedeelte kunt u uw gasten verwelkomen voor een heerlijk diner. Deze ruimte biedt aan de achterzijde een fijn uitzicht over de groene achtertuin en u kunt hier de openslaande deuren naar de achtertuin openen om het overdekte terras bij de living te betrekken.

De moderne, greeploze keuken heeft een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. Het kookeiland is voorzien van lades, een zitje, een kunststofwerkblad, 4-pits inductie kookplaat met bridge functie en een afzuigkap. De kastenwand is voorzien van een stoomoven, combi-oven/magnetron, een koelkast en een diepvries.
Aan de rechte opstelling, waar zich de r.v.s. spoelbak en vaatwasser bevinden, heeft u een heerlijk uitzicht over de groene achtertuin. U kunt vanuit de keuken ook naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vide, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Aan de zijkant van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De slaap- en werkkamer hebben beide een dakkapel.

De ruime badkamer is volledig betegeld en heeft een vrijstaand ligbad en een ruime douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator. Ook is er een dakkapel aanwezig, die voor extra ruimte zorgt.

De 2e badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan) een dubbele wastafel, een wandcloset en een designradiator.

Vanuit de badkamer kunt naar de slaapkamer, met dakvenster en veel bergruimte achter de schotten, welke zeer geschikt is voor uw logees.


2e Verdieping:
Met een vlizotrap kunt u naar de ruime bergzolder op de 2e verdieping waar zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel bevindt (Remeha, 2015).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De royale, zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden, heeft diverse terrassen en biedt daardoor gelegenheid om zowel van een zon- als een schaduwplekje te genieten.
Op het overdekte terras is het heerlijk zitten met een goed boek. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook. Verder heeft de tuin bestrating, een gazon, volwassen beplanting, bomen en buitenverlichting. U heeft hier een prachtig uitzicht over de bossen. Via de poort kunt u naar de voorzijde van de woning.


Garage:
De ruime garage is voorzien van een wasbak en elektra. Via een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de openslaande deuren bieden toegang tot de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een tegelvloer afwerking; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104186" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-27" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-03 15:25:59" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "8a5ed06b-d410-4aeb-b4df-688ef9df8491" ["tiaraDossierId"]=> int(5833533) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(66) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5da85376061da96ae2f986cab1182f0b0d6e729d424748f06fc9b909109c427a" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=i7rUS47rGpT" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1eba52116318f25812db03471fb899662023d43ce8255d65c3f570411da22fd8" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235117.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acecd112983b911a980831b5c52b1c4c5eb9b2279c80fb8f4eac827bc2b1b915e" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae420018836cb4a637b297fe80f3de5f563ef65361f7b1cf1db4437047e1da7d" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99f706eaa96f3d56997643c3869de4a75f65165cba9e200d494755f1cac76370" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab99d69bc828e5613bf1007598c3189bea7189de5c8963337649a893ed82356c4" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13e9d18304e9d43f137ece77aa3ce54b265bead68314eddf0e9b106f887c7ef8" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ae6e4a937f680fa9ec6b2d03b6274240fc69e26c76ca6dbaceb6c58b3bae96e" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6d45cb90cfc8304bf115ca82a1c0aa3c390f9954c4a74f9930eb1b1a51aaf7e" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6458458fb45b6d15f9e13aa016f8c80b4d1a340a01736ff698598c844b05a8b8" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addc08003cff4d611875ee74be061973ce3003b523ac9d44094a149f34373e96e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d8c472f0ad1dae02bdbffc4b5e8157c5e0859903c5c6ddbef223c1240bfcf2a" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afadf294bcf1640187889172585a0399502badc918962ca8b726fef616c5209f2" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad85200b6cee6aeaa134dd9ca3bf93486b0130e6e9ac822e8d67e3d6148aac643" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-18 09:41:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148718623.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb14b0e0a2c0754cfd4bfc85a0a6f244f0e76f15ce5693d1edad6025d08fd464" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152357107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d621088d5822f64485057ecdbee0e80f4339aec1a7c13e89c87279631ddb85f" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3be6c7e7d29f51d3aea0e37c93b98a41dfa2b44bbf325d63d9462527186fb94b" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152357103.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ab6b122026bc4fb98d9b465e42d00243194347e40c28e84bada8d9ce94c135d" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152357099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf5556aa25d207dfde4a3006f06fc256d255e3c34349e90aa7d04482c71d404f" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca5253e0ccac7a102cac12fb74afb038c0d5d983b88a9a2b19a506a76d2e247d" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff0b9601755a4a673dac3b22e4b6ef345c4fd8196eb314babaf84fc21223d93f" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A133ad5efea5cc0550dcc7dfc312dc578073a2b60ff74cc22d9ef8a37513fc50e" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e28aaf40edbb27e25297c3166b4fff437fbd3e6e4b1abf2ef72229575279d9f" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bc7f537ae7e6be68246773c0a728e727f1b555545f07e8bf06d088568e4b5c7" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A997637d372c9792b265b052b6336c810c11308786ef819ff6126561f27c0fa76" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5705fae5bd279b184af4161df54f0d0824ce1256b8c339b963fb90b22894d43e" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea68d1e143ac15ab06761ccd287028d3dbc5c7213e079516da799a4dda674f1c" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6f67a4fb9a1a4ff6cac71bfbb02b3b1793bbd76e8af3ae35c93dae9083d241b" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42e9785c82113bafe9196b9bc862c4825978ad3b159cc38afe41b544de38c1e1" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146280141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb77a9e6060d2bca035a1ac22df25911e87d165a48bf8527f235e302b666b9c5" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca85ea3b289b24956bea8ba2024953a76581c8f8422b18119b3e44e7c367293f" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03f07809807bbd24429222cbc1b7076a96e372dedc3c69ea4def2c079fa6c762" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd8c18f8d12d2cc1b4c4b26145f0ecd1d4a12b5746b8a3b620b3621ecf28be37" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa026131011edd34571017c8cc9a249be71e99ec239a254d3361f80ef0306456d" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae358eda839516d948e642e350a0152cd4d21bf0e60d62fae72cc41d70502320d" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7a0aea585f5597ffcd8d263a7c43f9cd082411dcb6145eb0d60bac2381507fc" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1376ef1e9e911e2d9b38c6b3761317a84d366dc7f679610ef1b023e16edfc91" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0dcd649595bf2153aba1a6216c55593d9961ae74eaecec1ace6b851f0a8bc0dc" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a007fe648dd137aba4668714d6ba65e9f0439c131c74a5faf6af2270c0b2e39" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75eed35efac39e2660be08d2ba1549648cb1b14ea19f2937fbbdcdf88e09ecde" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c8cee193b1f7fbe5a75cf5d941926457d8f4e08cb11932cf07752351759c587" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146236901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A495988d3c052983a03ebc6a3422de08eb75ec7272994c04a34cad2f09ffbf8bc" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A864f3d8f691f569020a8a96b65abc4bfda678056ff90927e7771aff2c4a02545" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38793f4b85478cfdbd17b20c3a2514a95fd130a83fcd32a626710e5ba9aa33a9" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d12a42da866a1effc2cb70731a1a7b99f32a41b90af9cbf2b919723a24bb572" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99940a49e8856fff88ffe051f22dfe4d33e2870c23e3c88bbb1aa2cbeb3ff2fe" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07581a9abe39fc1cedef31c0c65400ee19066642b54c8fd7d28da7b1b97b1327" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ad6c8bd778cf479f5a2e8e76f40912956019916104dafbce9f73818d058041d" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91f316560b04af99629573184b87cc8c16867e1da9288bdbceb50ff60b7fb9c1" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A318a91e35e78207ef1aafe1d1596b950f7f57b14c9903c19118cdfb9df7827bd" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A189e72b0ab35948fb8721a3b521bfd8ed94d47b548852dc6e9aa1cf99753e104" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebb3ac1a95891a1337907b2098d308f53ec9d325e6f21da5104ca4e945f2cab5" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af989cc41d5ecd74ec061f54981bf7ad768203b9341a4c925d9a98b04846b22b6" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea25a373a36883da3b5e5557a1b9e25c453dea2d76f9d05dc603a50c2a8b5ba4" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A186cda4658db788c6b6a1f05f96830d35997f06495d7e1e2eccf2b4c391ac99c" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6ce4f3a1348099581b93ca858f16267d1e6e51f5f76758b99afd5b15edc749c" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a06dce2a4aab1c65887b3376cdad33243ea4faa06ca130729ab33da015dcc8e" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab33fd64ee7f6f114e70de9bd836978e9408f8e463703db992f65ac6239733a2a" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148718615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac555a6e9f43466111829ae5cf6a1718c8700039c6094b55e98c13c9cc4c083e7" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148718611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa21aae3d33135c69d430a09d3950b1523377ada29d8b93413629a12b462d05c" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b1a379c70f0d2d7f382dc543a6ccda884ab4e3720b9cb8c85de5e85c2f9a01f" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146235261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71bfdee29690368edb6300a89be6793489d9133a5d9d57cc62531121aa11c3db" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-30 15:42:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/148718619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c46f0afc5c1f5a97537cb6ed0855e453d6e7c24dbda711ff607caabcfa42ecd" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-23 17:14:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146234613.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A975d704de0515703633efecc180abc9a415e89f8fee0a39e784735ba60937c7d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-01 10:50:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/152564019.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A83d9de3186adb1adf4d44d031767150024937a4ea6d8b7d7af76b9279f0b5d83" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(589000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(542) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" [1]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(670) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1987" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(31) ["woonoppervlakte"]=> int(152) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [2]=> string(8) "GASHAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-07-14" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(542) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-03 16:51:06" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["perceel"]=> string(4) "2944" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(16) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(299) ["garagelengte"]=> int(562) ["garageoppervlakte"]=> int(17) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) ["badkamers"]=> array(2) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(9) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(317) ["breedte"]=> int(295) } [1]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(317) ["breedte"]=> int(197) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(13) ["keukenlengte"]=> int(316) ["keukenbreedte"]=> int(408) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6643044) }

Seminarielaan 27

4741 DL Hoeven

Vraagprijs € 589.000,- k.k.

Deze prachtige vrijstaande woning met garage, rustig gelegen in het mooie dorp Hoeven, staat te popelen om u te verwelkomen! Ontdek de charme van de Seminarielaan 27, compleet met een sfeervolle living, een apart eetgedeelte, 4 royale slaapkamers en 2 badkamers. De verrassend ruime achtertuin op het zuiden biedt een oase van rust en privacy waar u kunt ontspannen na een drukke dag, terwijl u geniet van een goed glas wijn. Laat u ons enthousiasme delen en neem direct contact op voor een bezichtiging!


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime en lichte hal, welke toegang biedt tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 4 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de living.

Vanuit de hal lopen we de living met verhoogd eetgedeelte binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De ruime living heeft een gashaard (Boley) welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

In het aparte eetgedeelte kunt u uw gasten verwelkomen voor een heerlijk diner. Deze ruimte biedt aan de achterzijde een fijn uitzicht over de groene achtertuin en u kunt hier de openslaande deuren naar de achtertuin openen om het overdekte terras bij de living te betrekken.

De moderne, greeploze keuken heeft een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. Het kookeiland is voorzien van lades, een zitje, een kunststofwerkblad, 4-pits inductie kookplaat met bridge functie en een afzuigkap. De kastenwand is voorzien van een stoomoven, combi-oven/magnetron, een koelkast en een diepvries.
Aan de rechte opstelling, waar zich de r.v.s. spoelbak en vaatwasser bevinden, heeft u een heerlijk uitzicht over de groene achtertuin. U kunt vanuit de keuken ook naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vide, 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Aan de zijkant van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. De slaap- en werkkamer hebben beide een dakkapel.

De ruime badkamer is volledig betegeld en heeft een vrijstaand ligbad en een ruime douche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator. Ook is er een dakkapel aanwezig, die voor extra ruimte zorgt.

De 2e badkamer is ook volledig betegeld en voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan) een dubbele wastafel, een wandcloset en een designradiator.

Vanuit de badkamer kunt naar de slaapkamer, met dakvenster en veel bergruimte achter de schotten, welke zeer geschikt is voor uw logees.


2e Verdieping:
Met een vlizotrap kunt u naar de ruime bergzolder op de 2e verdieping waar zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel bevindt (Remeha, 2015).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor-, zij- en achtertuin. De royale, zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden, heeft diverse terrassen en biedt daardoor gelegenheid om zowel van een zon- als een schaduwplekje te genieten.
Op het overdekte terras is het heerlijk zitten met een goed boek. Gezellig tafelen met vrienden tot in de late uurtjes kan hier uiteraard ook. Verder heeft de tuin bestrating, een gazon, volwassen beplanting, bomen en buitenverlichting. U heeft hier een prachtig uitzicht over de bossen. Via de poort kunt u naar de voorzijde van de woning.


Garage:
De ruime garage is voorzien van een wasbak en elektra. Via een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de openslaande deuren bieden toegang tot de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een tegelvloer afwerking; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 589.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1987
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte152 m²
 • Perceeloppervlakte542 m²
 • Overige inpandige ruimte31 m²
 • Inhoud670
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-07-14
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte17 m² (5,62 m bij 2,99 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam en glasvezel kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieD
 • Perceelnummer2944
 • Oppervlakte542 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact