Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-15 10:14:17"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Mommersstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "14"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 SE"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104392"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-06-19"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-15 10:14:15"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "c748497d-0892-47f1-bd72-6ac7310569fb"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5813923)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10034) "Heeft u altijd al op een bijzondere plek willen wonen? Bij dit prachtige huis aan de Mommersstraat 14 ervaart u een enorm gevoel van vrijheid. Heerlijk uitzicht over de weilanden aan de voorzijde, een zeer grote en groene tuin en last but not least…..het Pagnevaartbos op 300 meter afstand. Hier woont u buiten, midden in de natuur, waar u de seizoenswisselingen van dichtbij meemaakt. 

De woning staat op een perceel van maar liefst 3595 m² met een royale oprit met carport. Er is een royale living aanwezig, 3 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers (waarvan 1 op de begane grond) en een hobby-/kantoorruimte die voor meerdere doeleinden te gebruiken is. 

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond - Grote living en hobby-/kantoorruimte
Aangekomen op huisnummer 14 rijden we de lange oprit op. Aan ruimte geen gebrek.
Hoewel het gebruikelijk is om via de achteringang naar binnen te gaan, gaan wij ‘gewoon’ via de voordeur die via een bordes te bereiken is. Welkom! 

In de hal is de meterkast (8 groepen, 4 aardlekschakelaars, 1 kookgroep en 1 hoofdschakelaar), de garderobehoek en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De trap brengt ons naar de 1e verdieping.

We lopen vanuit de hal via de keuken door naar de woonkamer. Het eetgedeelte is via een corridor verbonden met het zitgedeelte. Waar we ook naar buiten kijken overal valt ons oog op een groene, landelijke omgeving. Er is een open haard die voor extra warmte en gezelligheid kan zorgen. 

Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt aan de lange tafel in het eetgedeelte. Gezellig samen eten, de dag doornemen, borrelen of een gezelschapsspelletje spelen. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot het overdekte terras buiten.

De keuken ligt aan de achterzijde en heeft een fenomenaal uitzicht op de tuin. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser (2018), een spoelbak, close-in boiler en een granieten aanrechtblad. Via de keuken is ook het overdekte terras bereikbaar.

Wilt u graag slapen op de begane grond? Dat is hier mogelijk. Vanuit de hal is de ruime slaapkamer bereikbaar, deze ligt aan de achterzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is aangrenzend en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douchecabine (met hand-/regen- en massagedouche) en een wastafel.

Vanuit het overdekte terras is er toegang tot de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en een stortbak. 
We lopen verder naar de hobby-/werkkamer. Een heerlijke lichte ruimte met ramen en openslaande deuren naar een eigen terras. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken, denk aan een aan-huis-gebonden beroep of eventueel mantelzorgwoning (mits u aan de voorwaarden voor mantelzorg voldoet). Via een trap is de verdieping met grote bergzolder te bereiken. 


Eerste verdieping met twee slaapkamers:
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

De overloop is erg ruim door de enorme dakkapel. Het licht valt hier heerlijk naar binnen. 

De slaapkamers zijn allebei groot van formaat en hebben een dakkapel en een groot zijraam. 

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad (met handdouche en een thermostaatkraan), een wastafel en een toilet.

In de bergruimte bevindt zich de c.v.-combiketel (Vaillant, 2021).


Royale tuin met diverse terrassen:
Het hoogtepunt van deze woning is de riante tuin. De tuin is prachtig aangelegd, geheel omheind en biedt enorm veel privacy. In de tuin vindt u meerdere terrassen, een prieeltje, vijvers, een groot gazon, volwassen begroeiing met o.a. prachtige fruitbomen en 2 kassen. Door de speelse aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon onder het prieeltje of heerlijk genietend met een wijntje in de avond op het overdekte terras?


Berging:
Er is een grote schuur aanwezig in de tuin. Heel handig om je (tuin)spullen in op te bergen.


Carport/oprit:
De carport aan de zijkant van de woning biedt gelegenheid om 2 auto’s overdekt te parkeren.
Op de oprit is nog meer dan voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
-	De woning is voorzien van muurisolatie en gedeeltelijk van dakisolatie.
-	De woning heeft houten kozijnen, met uitzondering van de dakkapel aan de voorzijde, deze is van kunststof.
-	Er is dubbele beglazing (gedeeltelijk HR+) aanwezig, met uitzondering van de zijramen op de slaapkamers op de 1e verdieping. 
-	De hal en keuken hebben een natuurstenen vloer. 
-	De woon- en eetkamer hebben een tegelvloer, type houtlook. 
-	De slaapkamer op de begane grond heeft parket. 
-	De bijkeuken is betegeld.
-	De hobby-/werkkamer is voorzien van een laminaatvloer. 
-	De 1e verdieping heeft een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer. 
-	De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
-	In de woon- en eetkamer is vloerverwarming aanwezig.
-	De woning heeft 22 zonnepanelen.
-	De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
-	Aan de voor- en zijkant zijn (handbedienbare) zonneschermen aanwezig.
-	Voorzieningen zoals scholen, winkels, uitvalswegen en het station zijn in de nabijheid.
-	Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10585) "Heeft u altijd al op een bijzondere plek willen wonen? Bij dit prachtige huis aan de Mommersstraat 14 ervaart u een enorm gevoel van vrijheid. Heerlijk uitzicht over de weilanden aan de voorzijde, een zeer grote en groene tuin en last but not least…..het Pagnevaartbos op 300 meter afstand. Hier woont u buiten, midden in de natuur, waar u de seizoenswisselingen van dichtbij meemaakt.

De woning staat op een perceel van maar liefst 3595 m² met een royale oprit met carport. Er is een royale living aanwezig, 3 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers (waarvan 1 op de begane grond) en een hobby-/kantoorruimte die voor meerdere doeleinden te gebruiken is.

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond - Grote living en hobby-/kantoorruimte
Aangekomen op huisnummer 14 rijden we de lange oprit op. Aan ruimte geen gebrek.
Hoewel het gebruikelijk is om via de achteringang naar binnen te gaan, gaan wij ‘gewoon’ via de voordeur die via een bordes te bereiken is. Welkom!

In de hal is de meterkast (8 groepen, 4 aardlekschakelaars, 1 kookgroep en 1 hoofdschakelaar), de garderobehoek en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De trap brengt ons naar de 1e verdieping.

We lopen vanuit de hal via de keuken door naar de woonkamer. Het eetgedeelte is via een corridor verbonden met het zitgedeelte. Waar we ook naar buiten kijken overal valt ons oog op een groene, landelijke omgeving. Er is een open haard die voor extra warmte en gezelligheid kan zorgen.

Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt aan de lange tafel in het eetgedeelte. Gezellig samen eten, de dag doornemen, borrelen of een gezelschapsspelletje spelen. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot het overdekte terras buiten.

De keuken ligt aan de achterzijde en heeft een fenomenaal uitzicht op de tuin. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser (2018), een spoelbak, close-in boiler en een granieten aanrechtblad. Via de keuken is ook het overdekte terras bereikbaar.

Wilt u graag slapen op de begane grond? Dat is hier mogelijk. Vanuit de hal is de ruime slaapkamer bereikbaar, deze ligt aan de achterzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is aangrenzend en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douchecabine (met hand-/regen- en massagedouche) en een wastafel.

Vanuit het overdekte terras is er toegang tot de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en een stortbak.
We lopen verder naar de hobby-/werkkamer. Een heerlijke lichte ruimte met ramen en openslaande deuren naar een eigen terras. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken, denk aan een aan-huis-gebonden beroep of eventueel mantelzorgwoning (mits u aan de voorwaarden voor mantelzorg voldoet). Via een trap is de verdieping met grote bergzolder te bereiken.


Eerste verdieping met twee slaapkamers:
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

De overloop is erg ruim door de enorme dakkapel. Het licht valt hier heerlijk naar binnen.

De slaapkamers zijn allebei groot van formaat en hebben een dakkapel en een groot zijraam.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad (met handdouche en een thermostaatkraan), een wastafel en een toilet.

In de bergruimte bevindt zich de c.v.-combiketel (Vaillant, 2021).


Royale tuin met diverse terrassen:
Het hoogtepunt van deze woning is de riante tuin. De tuin is prachtig aangelegd, geheel omheind en biedt enorm veel privacy. In de tuin vindt u meerdere terrassen, een prieeltje, vijvers, een groot gazon, volwassen begroeiing met o.a. prachtige fruitbomen en 2 kassen. Door de speelse aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon onder het prieeltje of heerlijk genietend met een wijntje in de avond op het overdekte terras?


Berging:
Er is een grote schuur aanwezig in de tuin. Heel handig om je (tuin)spullen in op te bergen.


Carport/oprit:
De carport aan de zijkant van de woning biedt gelegenheid om 2 auto’s overdekt te parkeren.
Op de oprit is nog meer dan voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie en gedeeltelijk van dakisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen, met uitzondering van de dakkapel aan de voorzijde, deze is van kunststof.
- Er is dubbele beglazing (gedeeltelijk HR+) aanwezig, met uitzondering van de zijramen op de slaapkamers op de 1e verdieping.
- De hal en keuken hebben een natuurstenen vloer.
- De woon- en eetkamer hebben een tegelvloer, type houtlook.
- De slaapkamer op de begane grond heeft parket.
- De bijkeuken is betegeld.
- De hobby-/werkkamer is voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping heeft een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
- In de woon- en eetkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De woning heeft 22 zonnepanelen.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
- Aan de voor- en zijkant zijn (handbedienbare) zonneschermen aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels, uitvalswegen en het station zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-04 06:00:00" } ["media"]=> array(88) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:19:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A419fb55eab9d635aaf6991f0de600def9aefde546b809f75bddd7f2369122f91" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:19:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb70b19348fe92c540f5bb5c595545ac4661aa9cbccdfe832a68ab263407a6c2" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacddbb7e8606cf0829286bef28f88dc8b39a6d234ac517a2dafd92a50c8d844b" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269989.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada3a27404d8d1708daee160323534eea03cce883012003df204dadb47089bce0" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36c7197c72ba60088651737159ad71d176f2075d9ab15590905566555658fa21" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7487b0bc2407a9b74ef61d8a765fa39a11abf57ec05868e27216f957d014c1d" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a1253bc228d2273939abdd3bae61e7f8a1bafcfa0141400f9c76c7d0788e5f3" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:20:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3c0d0b816fbfe825bef93979f30482bf0c671b52d885f68e67d21bc13ed5b60" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adacb03b99f2946007d19344a722bec694cec1c83e01bfcc504a78fc83f8ea01a" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7597d54dd049faef7734d77ec0ff033f6e4a061bb4ae22e7ab772a7ee9102b78" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75b40fc7f10f58c95752e829455b6ba8501a740a4971516f431e1dfde921d90a" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacc498ac223ce8331e5e565d9c8e2b4d389dd19e0ebb7a051061e5e74c44da00" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A077636bb06974fc57133f05843533e0723bb3157284a705c8503ab58997cccc0" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81818c69f2e91ec0ed2531d3d8228f55c60afb8ae2a722c24df0793776a48199" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dc4021807ff1ce8fc33a5ce2e0a1aee9f20aecb78e71ac06a7dfc2c64f84eeb" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:22:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba61109a93cbf9c2460dd595a5a97fd82fd6c28bb637fc324ce695c913dd7c8c" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:06:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276251.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaade785c683e59397cfef3a9b8ea812354d9dc61977749f7ccf497b9379215aa" ["volgnummer"]=> int(206) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:06:28" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=6L9WVDn3z2e" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a1b663a43c60f0f193e7e5e641dde4a189ecf5291b0e290fa45432dd94521ac" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150286673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62675ff7c1a3cad2f780182abe21fae4b9c5a8b50d5f7a1aee5689336bba44b8" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150286675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91435d31628bb70811f39b90b686d306d0859e612c92ee3afa806edc035e8586" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4da4d264dedc1223bbba1d808eef10306323bc518eac4ea92b43a827fa1e3c0c" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150286677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46ae6fab9121c7beb1ef95e06b7edaaafeedad1d89f70f0ed0a48cbb3d72bbfc" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e1551e88ab728be658b54f4af8da052b13b201fa21b47ae26ce30cdaa6ff052" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5906addb9798b92a929695c2db325dc58f657f02af60a7e4d44210324df60d6" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff06f73bd4e85c0181826f118170270c0b222eabee38477539fdc7133449ee2b" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d0ca79e7045a38457eb068441d76fb3a14d3a1e77b49c95112e05c163f4ef64" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269115.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af16866e92d1d7207d8bd697466522ddd6c7aabdf32e8bae1a97930d432d3ba49" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1856a0d3d409f24087fd3169e2127e9931d7cc00ab5a6ac9fe3f3b97a8894e14" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5cb16fddb3f8a99d3ca3638fa7919bf849af9bb7ce33081f3d99151e5f5df27" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7da0c95aae2bb4c7b04558273760ca8057a202599b80a49de2138badcfe0b3b5" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75a7ad1f045e22e971f77dbc49dc816c6f471801330685b8a397fe4bdb7d928d" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87107a2aa4cf119a75b1fed238d084f1347f9eb0cc47edbf87add8a9e744b600" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae365c8af6767b44b17d3bc3d6cfd7135a93635c6653ea3a99f6e754073827705" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2252728ebb7986879b3b23d84189cfb054ebceb045d024823ab6e4c145ec5ba1" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9496e2b2e4813359a369499b26689ccc957292a76ac653aff10e5938e3f9539e" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cb8245529bd40b449f07991bb2e77fa9fc1a432c6e9f2edf86bd52ebc5cbda2" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4edac3088f819534b0f2eae0e7f49671da4914b8c90172810bf4120e317946ce" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292f00b369e69600609d6e481276821a50f4811bd62401bf4e0de8e40305814c" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef7d300cae46ec10d19e4803ead7a8a5fda49e0a302b3fe8c73e3b2a1684f376" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9e4aeba5ecf2a84c49453e919a4b66691c282704c55cb44ef889d4f17514f69" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269123.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82b2830a5340bd8a4108fd6ba12cd0ba957bf60138f008c5a76f451a0dd2d112" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269117.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d530b33944ce6036868afb6f178440dc053154bfdd8039a3499bb9535311f6f" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd1dbea35d2dbf442de1f2dce339f123f29137b46e7525dc198af94bd5d89131" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18a6b61768e36c5c47e726d9518b42162cf1b46850d77927dca79b585d833701" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19454f4b6902a41a67fe29a012fd50011c46eb16f9240051e1efcfc82e0e2db4" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c7d3a6f2f1af218d5907e82355b4b112e4583204336ab0da2bdcebf4780ce29" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adae59184bb289454fe909e337862e6e20e2a02b4b8e556ee74927e32bface9fd" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269121.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d75b08c7272058f449c9ca617d2ad31465f128f38c7c4a10efa62838423318a" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7fcea4680cba247c437b697a2e2029bafca7392bc816149b3e2ffc40d73b91f" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35006e8935359ff226e3eae2c4ebe4a991164c02fc0b82e005e3277b43f965ad" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6f50a1b768fc123d88ca0f08fa434af7c5f989ff4283ca6a3aa7705761c0b0a" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A574de7f22d3755c29892e9f2072b3bfa5b8f9c42dd900470603d4de457c8a242" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7b0bc7a1685e2f934cabe06489abdb60c9b3f366ed88f7e7eebf0fe7dc2fb57" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba01a3ba9be87e616afb93353b02e2ff209278af06d55ba4da2c6fb74cba7414" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f0411453e4f0d43604da3b58fd040c8286c77874c4d4373c0639ff8bcf1ebe1" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa81dd6accca5ef98e14e920331c0f2f6e8656e1e92a32a4f6ddd16d67b8d217" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f9a00b688eb49ff9276ed5a10c837ffafebae4df26f6be57acfcaa2fac73ffd" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A133aa2b291ee6899ed0a11946542a41aef07bc30a17239a7fa54526d8029122d" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e9e100bd9944afd631f30aafbe007a6c97e6e8648b84f7395339243a6085590" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1be9fde9a79eef24ecaed3979912ad07c6f44326513f9a30d06ea833d548c905" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af587dd29426588be31d4902a07a9cb75a0add74a7ab0f018369a96c91f53ac4b" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269153.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e6c5a2b7352e8182eea8b36d309277dc79cef00320128b1a2781315c916ff09" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A538182fdc30125b5c18968062c146d6186c7c1a81df84fee77f989eb07c82123" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c254026ef2f20e8389156da41119d8e67998ec93602b1100a2710b785068145" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1bdb4cd619ef7ad7f7bd099ad3fc41ae58b735f6e53ba94cadf24b6eb736f08" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac971bedfc441ddda628dfbedbb35df3fa0a2541874a3176f74b0821c68b958a" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9951f93a94346b47d45c31771db9853f96c117c749271dfce6605ee57e6b7b6" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0b051bb919859408029e41e30af68f126f87bf5ce8f805089573094b7bec643" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f3c72b25b5ac5ecd672f0c26b4fba10b371236a49b47484d021b31c1759758d" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d4e0930daa07c987f9e4c082aa5d834c3aebaffda53a44b88dda260e11f8139" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51607ff6c99bb80b2cd1fedcddf1d7b9880aab6f27e24157a211c0ad66dba491" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6135a2ea3400083e74bb7fbe0b230fa41dc3473322b499baa654120c619d6632" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3330d18383b7429cee63b62fde6991f512319738588c3dbc91257998603b395d" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d9b681b1cab5603ba8d66ba9424ad992931b0d2c5f148f28b83465ab8662fe3" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2028c8fb36210d9bdbd5c26daadbb3f2909500311705a129ea14c0c7144f23d9" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab732ec1266353f70e34a84fb639ad51b1a2d5f0a30dc2bddd5c95c5a1212c687" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A517727c138585ab4c5734a753c7e3c8e65bda4527548e31c7ddc9da303212a38" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0010c19b9c7881c2e3accf65f8c77b2a09242fedd4249bb843c33d01ff88351e" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba0247becc9f1eca26e68f2fe266429ed3a938162a56ead6f9b399a7b16969c5" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150269203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab38657c43d4018728dedf26202595975b92b683558c606ea25e7522b47e3d254" ["volgnummer"]=> int(64) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58e58bdd6d5340c9b3f1a46adc16662d645f474fb3b2478419c31e2550149e73" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48490ea5017a8a0a198f7fe2270af24c2a240d25329066bdbbd94e89cb09971c" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf0b44d665eaa6f805fef822ec99d55fe90af728a802378a9c6bce884ab39092" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d2565bc923d52b4a21e850a8e12419285e8f7b9f7a264e2de46a377b54892bc" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 14:23:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149276233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A847ecd7b8e6c704c56df2dbad4502d7da9308ea04755800b9cdcfa9c6b1c52c8" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 12:21:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150270163.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A35059d7e462c1afa0a77f86fd143ecf8e1bd950b030853814a4d89f50909ceb5" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-07 09:46:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150327047.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A220c81b282fe9d8d38db10e4812895888d6ffab792c25707b903de350c46940f" ["volgnummer"]=> int(1003) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(850000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(3595) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(10) "ROOKKANAAL" [3]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(786) ["liggingen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "AAN_BOSRAND" [1]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [2]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [3]=> string(12) "OPEN_LIGGING" [4]=> string(20) "IN_BOSRIJKE_OMGEVING" [5]=> string(17) "LANDELIJK_GELEGEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1970" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(30) ["woonoppervlakte"]=> int(192) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" [2]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2021" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-07-20" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(429) ["keukenbreedte"]=> int(297) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(13) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(8) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(166) ["lengte"]=> int(466) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(8) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(237) ["lengte"]=> int(323) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(8) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(62) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(7) "CARPORT" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(2735) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-19 16:46:51" ["perceel"]=> string(3) "741" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(860) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-22 09:51:52" ["perceel"]=> string(3) "740" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6910201) }

Mommersstraat 14

4741 SE Hoeven

Vraagprijs € 850.000,- k.k.

Heeft u altijd al op een bijzondere plek willen wonen? Bij dit prachtige huis aan de Mommersstraat 14 ervaart u een enorm gevoel van vrijheid. Heerlijk uitzicht over de weilanden aan de voorzijde, een zeer grote en groene tuin en last but not least…..het Pagnevaartbos op 300 meter afstand. Hier woont u buiten, midden in de natuur, waar u de seizoenswisselingen van dichtbij meemaakt.

De woning staat op een perceel van maar liefst 3595 m² met een royale oprit met carport. Er is een royale living aanwezig, 3 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), 2 badkamers (waarvan 1 op de begane grond) en een hobby-/kantoorruimte die voor meerdere doeleinden te gebruiken is.

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond - Grote living en hobby-/kantoorruimte
Aangekomen op huisnummer 14 rijden we de lange oprit op. Aan ruimte geen gebrek.
Hoewel het gebruikelijk is om via de achteringang naar binnen te gaan, gaan wij ‘gewoon’ via de voordeur die via een bordes te bereiken is. Welkom!

In de hal is de meterkast (8 groepen, 4 aardlekschakelaars, 1 kookgroep en 1 hoofdschakelaar), de garderobehoek en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. De trap brengt ons naar de 1e verdieping.

We lopen vanuit de hal via de keuken door naar de woonkamer. Het eetgedeelte is via een corridor verbonden met het zitgedeelte. Waar we ook naar buiten kijken overal valt ons oog op een groene, landelijke omgeving. Er is een open haard die voor extra warmte en gezelligheid kan zorgen.

Ontbijten, lunchen en dineren gebeurt aan de lange tafel in het eetgedeelte. Gezellig samen eten, de dag doornemen, borrelen of een gezelschapsspelletje spelen. Deze ruimte leent zich er uitstekend voor. Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot het overdekte terras buiten.

De keuken ligt aan de achterzijde en heeft een fenomenaal uitzicht op de tuin. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, een 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, koelkast, combi magnetron, vaatwasser (2018), een spoelbak, close-in boiler en een granieten aanrechtblad. Via de keuken is ook het overdekte terras bereikbaar.

Wilt u graag slapen op de begane grond? Dat is hier mogelijk. Vanuit de hal is de ruime slaapkamer bereikbaar, deze ligt aan de achterzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is aangrenzend en heeft een hoekligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douchecabine (met hand-/regen- en massagedouche) en een wastafel.

Vanuit het overdekte terras is er toegang tot de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en een stortbak.
We lopen verder naar de hobby-/werkkamer. Een heerlijke lichte ruimte met ramen en openslaande deuren naar een eigen terras. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken, denk aan een aan-huis-gebonden beroep of eventueel mantelzorgwoning (mits u aan de voorwaarden voor mantelzorg voldoet). Via een trap is de verdieping met grote bergzolder te bereiken.


Eerste verdieping met twee slaapkamers:
Terug in de hal nemen we de trap naar de 1e verdieping. Hier zijn 2 slaapkamers en een badkamer gerealiseerd.

De overloop is erg ruim door de enorme dakkapel. Het licht valt hier heerlijk naar binnen.

De slaapkamers zijn allebei groot van formaat en hebben een dakkapel en een groot zijraam.

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad (met handdouche en een thermostaatkraan), een wastafel en een toilet.

In de bergruimte bevindt zich de c.v.-combiketel (Vaillant, 2021).


Royale tuin met diverse terrassen:
Het hoogtepunt van deze woning is de riante tuin. De tuin is prachtig aangelegd, geheel omheind en biedt enorm veel privacy. In de tuin vindt u meerdere terrassen, een prieeltje, vijvers, een groot gazon, volwassen begroeiing met o.a. prachtige fruitbomen en 2 kassen. Door de speelse aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon onder het prieeltje of heerlijk genietend met een wijntje in de avond op het overdekte terras?


Berging:
Er is een grote schuur aanwezig in de tuin. Heel handig om je (tuin)spullen in op te bergen.


Carport/oprit:
De carport aan de zijkant van de woning biedt gelegenheid om 2 auto’s overdekt te parkeren.
Op de oprit is nog meer dan voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muurisolatie en gedeeltelijk van dakisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen, met uitzondering van de dakkapel aan de voorzijde, deze is van kunststof.
- Er is dubbele beglazing (gedeeltelijk HR+) aanwezig, met uitzondering van de zijramen op de slaapkamers op de 1e verdieping.
- De hal en keuken hebben een natuurstenen vloer.
- De woon- en eetkamer hebben een tegelvloer, type houtlook.
- De slaapkamer op de begane grond heeft parket.
- De bijkeuken is betegeld.
- De hobby-/werkkamer is voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping heeft een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De begane grondvloer is van beton. De verdiepingsvloer is van hout.
- In de woon- en eetkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De woning heeft 22 zonnepanelen.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken.
- Aan de voor- en zijkant zijn (handbedienbare) zonneschermen aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels, uitvalswegen en het station zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 850.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1970
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan bosrand, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte192 m²
 • Perceeloppervlakte3595 m²
 • Overige inpandige ruimte30 m²
 • Inhoud786
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-07-20
 • IsolatieMuurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel, open haard en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2021, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageCarport en parkeerplaats
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, buitenzonwering, rookkanaal en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieH
 • Perceelnummers741 en 740
 • Oppervlakte3595 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact