Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104534"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-10-05"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-06 16:52:56"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "c4d021ed-7d0c-44ce-82e0-cdb67d8f75c0"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5871531)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8433) "Bent u op zoek naar een vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, welke rustig gelegen is in Hoeven? Dan bent u bij Mahoniastraat 12 aan het goede adres. 
De woning heeft een lichte woonkamer met een open keuken, waarbij u een groen uitzicht heeft op de achtertuin. Tevens beschikt de woning over 2 slaapkamers en voldoende bergruimte op de 1e verdieping en een garage met oprit voor meerdere auto’s. 
In de zonnige achtertuin, welke gelegen is op het zuiden, kunt u heerlijk vertoeven. Deze woning is zeer geschikt om deze geheel naar eigen smaak af te werken. We denken graag met u mee. Wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar), de garderobekast, de bijkeuken, 2 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en met een vaste trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De ruime en lichte woonkamer is ca. 30 m² groot en is sfeervol door de aanwezigheid van een open haard. Zowel aan de voor- als aan de zijkant van de woonkamer zijn grote raampartijen aanwezig, welke zorgen voor veel daglicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.40 x 3.05 m groot en heeft diverse boven en onderkasten en laden, een betegeld werkblad met dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en een koelkast.

U kunt zowel vanuit de woonkamer als de keuken naar de achtertuin.

In de bijkeuken (ca. 1.25 x 3.05 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.72 x 4.10 m en 3.72 x 3.36 m groot, waarbij de slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien is van een wastafel met meubel.

De badkamer (ca. 1.85 x 2.02 m) is deels betegeld en heeft een inloopdouche (met handdouche en mengkraan) en een wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met wastafel, een separate toiletruimte, 2 royale slaapkamers en 2 bergkasten. In 1 van de bergkasten op de overloop is de opstelling van de CV-combiketel (Intergas, 2006) aanwezig.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.71 x 3.60 m en ca. 4.02 x 3.60 m groot en beide voorzien van bergruimte in de vaste kasten.


Tuin:
De woning heeft een royale tuin rondom, waarbij de achtertuin gelegen is op het zuiden. U kunt hier heerlijk van zowel een zon- als een schaduwplek genieten. Er zijn terrassen, bestrating, een gazon, diverse borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. De volwassen begroeiing en de mooie grote bomen zorgen voor veel privacy.
Via een poort kunt u naar de oprit. En aan de andere zijde kunt u door een prachtig smeedijzeren hekwerk naar de voorzijde van de woning.


Garage:
De garage met elektra is ca. 6.88 x 3.00 m groot en heeft een loopdeur naar de achtertuin en via openslaande deuren bereikt u de oprit.


Algemeen:
- De begane grond verdiepingsvloer is van beton; de 1e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met plavuizen en de 1e verdieping heeft vloerbedekking.
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8875) "Bent u op zoek naar een vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, welke rustig gelegen is in Hoeven? Dan bent u bij Mahoniastraat 12 aan het goede adres.
De woning heeft een lichte woonkamer met een open keuken, waarbij u een groen uitzicht heeft op de achtertuin. Tevens beschikt de woning over 2 slaapkamers en voldoende bergruimte op de 1e verdieping en een garage met oprit voor meerdere auto’s.
In de zonnige achtertuin, welke gelegen is op het zuiden, kunt u heerlijk vertoeven. Deze woning is zeer geschikt om deze geheel naar eigen smaak af te werken. We denken graag met u mee. Wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar), de garderobekast, de bijkeuken, 2 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en met een vaste trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De ruime en lichte woonkamer is ca. 30 m² groot en is sfeervol door de aanwezigheid van een open haard. Zowel aan de voor- als aan de zijkant van de woonkamer zijn grote raampartijen aanwezig, welke zorgen voor veel daglicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.40 x 3.05 m groot en heeft diverse boven en onderkasten en laden, een betegeld werkblad met dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en een koelkast.

U kunt zowel vanuit de woonkamer als de keuken naar de achtertuin.

In de bijkeuken (ca. 1.25 x 3.05 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.72 x 4.10 m en 3.72 x 3.36 m groot, waarbij de slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien is van een wastafel met meubel.

De badkamer (ca. 1.85 x 2.02 m) is deels betegeld en heeft een inloopdouche (met handdouche en mengkraan) en een wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met wastafel, een separate toiletruimte, 2 royale slaapkamers en 2 bergkasten. In 1 van de bergkasten op de overloop is de opstelling van de CV-combiketel (Intergas, 2006) aanwezig.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.71 x 3.60 m en ca. 4.02 x 3.60 m groot en beide voorzien van bergruimte in de vaste kasten.


Tuin:
De woning heeft een royale tuin rondom, waarbij de achtertuin gelegen is op het zuiden. U kunt hier heerlijk van zowel een zon- als een schaduwplek genieten. Er zijn terrassen, bestrating, een gazon, diverse borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. De volwassen begroeiing en de mooie grote bomen zorgen voor veel privacy.
Via een poort kunt u naar de oprit. En aan de andere zijde kunt u door een prachtig smeedijzeren hekwerk naar de voorzijde van de woning.


Garage:
De garage met elektra is ca. 6.88 x 3.00 m groot en heeft een loopdeur naar de achtertuin en via openslaande deuren bereikt u de oprit.


Algemeen:
- De begane grond verdiepingsvloer is van beton; de 1e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met plavuizen en de 1e verdieping heeft vloerbedekking.
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(13) "Mahoniastraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "12" ["plaats"]=> string(6) "HOEVEN" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4741 CD" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-20 11:40:55" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-10-12 06:00:00" } ["media"]=> array(70) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973825.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A47ac04dbb761e2c481ff6c251758b0c1b0eabd1b15527394d0532edd060147d3" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:54" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=W9zjHE39joR" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83560b871ee040c9589d400b09b7ac24e77acf01b30f336d50d68939eb8e497f" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0263d2f3719f06accc23f6c5372cd147444d823f3b10110ac4613d8a66b0353" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa594722967b5f6d96e347571ddecd50b88263769f6d6e391f8e1455aa38ac921" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A676c6ef1ab73b22f74b07efce976418ce48378216a1ae396d4a5b8ece35ad246" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7be06767524b60da81c40333507dc6987eeaec6a6f571fff41002da025cc5ece" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7aa97bf80f0a038accd47cb562192085cb386a3e72638463cd054d30c92cbdec" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16e552719cfa33f183fa39a7a67ff2d10b801ca35a14b73892f5c708fdd5756a" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14439b5d92b25c7305d7035b6f7adf91dcb1a1ad354b0bb48888df49c6785f62" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf78e905d0c92fe7c30151cbf1faa10c89c0044b01f6699a90f726a6f71d2e31" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A506a6fb0654fe51a4deeb2b88c76024db2cde8b6ee6cde8d63fc283b723d3cf5" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60f9c616f60b6950189838b651a952a88db7aea2adb94e372cef89650e832146" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:36:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0ea375b3b241dd456403694ab3466bbac12867e54618b838f625fd8cd4a7ee6" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:36:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A498517898feb18fb98ad93ca8c6a288dadbbf176ff4f4c19b102bed8200046da" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(3) "360" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:36:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A600b2fc61d35eba86aa10de7c28b9d9fd0d8c49d79603183436385e50d05399e" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26476ade927952fd72e8496c7d410bb6dc511ef370bbba5ddd46bfce751ab60a" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A681d4716d02cc1698cd9a1f2484182b67654e47abc6cdf9e219399c592299b7c" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A835b8517ff032a4f44b074e538ce028aa8b39516ea4dc8bda5b87a761a0c9f48" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab25cbe53e36d43f0c06055614718ce0a8b4dba30463b91ba1dc8770dbab82540" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe2c9b316c8604abbe7f42bb49a43cf7dbae9fc53fbeb8cb15d9d5999d06b993" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f609e42b5bed389128b5379da1a9c609029ac86c695ec325b48c17b8d5d275c" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e1830dd53b1c82fbb3e7ee0f4becc090b593b281fe95baf4058facbd8c86904" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aace5b9629c2d8b94bc5486ab07eb8da01ba51cfe371934a0fdc3d2a41a673f28" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9611b17455f209c26e1d449c196926a58617676c97d15e392c731d70052d612a" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3755610efc03e0f2d1af7566a925f03c44dacc20e46d127136c2bd2fed69b843" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c5569f19b014a641cf1bc85aac9f43648ed0acc07abb1e147f3cea9f6e91bbe" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A438c7124d9fca533465c55dae212c8d99021658cdc7a345d4481339b0d3d0ddb" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f56e58186a319fd75e127d22f68b763cca26bb4e8b99a0724764b27d1197009" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7e3704091435f81d7b883cdb427789205e364cbd4571ba5e49bd519469ca0f7" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fdc625f73774a6dd67880b6f40af2db6878f0c3b974a8d18e3277ad1afd9d8b" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A591309c8dbe3d2dfa0c401c57f73896b53cc8b13154715442951fa3eac53730e" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc68e124fd7631f25d2e4fabc8a21c6476f3d61169c08e30ede5f619737f92dd" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbf725d3008e923456b05f68f135cf99c73c60f5938e84d6da622b4fc5866e87" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aead94fb0349e47efa946effbebbdc76741f0ca1c6754aeea371002a613a3c1dc" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c00cf4b78ddaa514d607297b204381ab8b1a884a41b9e1585a8d1e02eb97a66" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab95dc1a3d382210e99cb7e464b64fdbdbbc8f3523e76e07d94769a648380aee1" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73679950d73cac05e15c102e86b84956862565dcb345de6527056a5094e4e6d1" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18c17c30b536e5483b9941dc2378e79bf8276c9e379e174f79bf80065ca38980" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2cd569333a7311d7320c432d04ad280edcb462824cc295aa181f6c9e1d8fd02e" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f8e480dc8cdc76ddfc44206b07229ec89ad8740cb3dd30ec308932dc8d37e9" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adea214f4ba1f79078ca688db444db54d58f77984d6d14548998b701d5aeed903" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7c1abb1d084030f9efa5585354cbc16b5ce0574b2190a4916956ee13bb64176" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03b93f0faa7072dcb76bb1e1e76b51a9af249f9596c45e7934b859090da08652" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accc5aeb87757d099ede8a3fc31dc838f76caee95a9d219801680e9dbe2be0025" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c73bea35c0779a4fe0098d4c9a8fd4b253a73cf22194686c45ab091c84d53cd" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11cd1887027f0b8d1b62898d418f5fa7ae81afa388da7924fdd553148794b36c" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90397056ec68458522c5fddf71dcc2ead810c287d8b0e173528bf223601df8c1" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A279ba8a6f789efd894695abc3b511b892d2253a7570a73e0cd45d857c18e2365" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1176603079e3d4307158fef0223b12d4ad465f54d8f0623cd2532dc36a77e3f0" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8f4c9920a6351bfb1815b1d037599a0c622873b7ffd3c5e7251eaa629331437" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4e3000a80c06c9589b2ee0ea03c2b39cba236f991fb322d51cd508583242ff0" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed420783c6017e5f5222f1f9680d8a202534c9e1442173d2124e6d59fdb69a7d" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26da81f5f60a63dc8ee374af0edff175a4acbe1e7950e7c2e1300aba7231a30e" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A631c339c6692509992cbe941b06b8826eb2af091f594f1e1c048501e747022d5" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80fbecdcfdf42960a66b78ac16b6d4e9d172e947d4f212223e203c447f927790" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A331041bd1731f82534d8adfab71ef6544362466c8dcba7cf31d1a325531a66d9" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f77492b8fcc9e6fb582f60e506eec728f13b5efdcfd56fd001456d9fb171159" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41d2b3f56f5f53a4d6cf775d389327f33b47e7faa34897efad2e3a82289913d1" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8dbf9aedbb96729129c3b7bf9a9bdee3eef1dc9c9fc05fed2702f4457ab86b81" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2b58ffd31b34f4e20889a1a42efc6498e4e3de7b8d73bebeea96b8a4e053558" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae631cbe1240b2079109fa1cced59d43de085ba787fc5e7f8baae2e73999919c0" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada72ef20b5385d708b31ed936f544711cce58022bf9cae3bab0258bad2f4e3a7" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae368b8ee24d3b448202a2d9c49244d92cff6f64197c65ebb82352e561479ad20" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae36898f6aa30ef721fdbfb0fbefda44b225b286954505496883a1f0d905b6b18" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69f1c58b5e5f4c8f0ba2e9ef146f2215c1af8f1d2ec9ff6301156dae29361045" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d881eaadf5e8e639b74bb026b9986c2342d10a9ec1070f1986c4c745d3a7a03" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99979c3af4929e5cd917587bc31fdcf5054b3a37f1c37d96af0ffa441ddd88a6" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ce0613d79ebf9e4c03e274121210093ad938d3ce21b0530acc56c703d44da22" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-05 14:35:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/157973831.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A7253f89a84ce57756fd9111c597fb756ec1d4a2c438db5735bab6d0014780952" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(525000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2006" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(30) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(513) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(510) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1971" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(144) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "E" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-01-31" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> int(688) ["garagebreedte"]=> int(300) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(21) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(20) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(185) ["breedte"]=> int(202) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) ["keukenlengte"]=> int(340) ["keukenbreedte"]=> int(305) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(30) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-05 14:36:04" ["oppervlakte"]=> int(513) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2012" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7311081) }

Mahoniastraat 12

4741 CD Hoeven

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, welke rustig gelegen is in Hoeven? Dan bent u bij Mahoniastraat 12 aan het goede adres.
De woning heeft een lichte woonkamer met een open keuken, waarbij u een groen uitzicht heeft op de achtertuin. Tevens beschikt de woning over 2 slaapkamers en voldoende bergruimte op de 1e verdieping en een garage met oprit voor meerdere auto’s.
In de zonnige achtertuin, welke gelegen is op het zuiden, kunt u heerlijk vertoeven. Deze woning is zeer geschikt om deze geheel naar eigen smaak af te werken. We denken graag met u mee. Wilt u een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de overdekte entree bereikt u de ruime hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (5 groepen en 1 aardlekschakelaar), de garderobekast, de bijkeuken, 2 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en met een vaste trapopgang gaat u naar de 1e verdieping.

De ruime en lichte woonkamer is ca. 30 m² groot en is sfeervol door de aanwezigheid van een open haard. Zowel aan de voor- als aan de zijkant van de woonkamer zijn grote raampartijen aanwezig, welke zorgen voor veel daglicht. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.40 x 3.05 m groot en heeft diverse boven en onderkasten en laden, een betegeld werkblad met dubbele spoelbak, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven en een koelkast.

U kunt zowel vanuit de woonkamer als de keuken naar de achtertuin.

In de bijkeuken (ca. 1.25 x 3.05 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.72 x 4.10 m en 3.72 x 3.36 m groot, waarbij de slaapkamer aan de voorzijde van de woning voorzien is van een wastafel met meubel.

De badkamer (ca. 1.85 x 2.02 m) is deels betegeld en heeft een inloopdouche (met handdouche en mengkraan) en een wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met wastafel, een separate toiletruimte, 2 royale slaapkamers en 2 bergkasten. In 1 van de bergkasten op de overloop is de opstelling van de CV-combiketel (Intergas, 2006) aanwezig.

De slaapkamers zijn resp. ca. 3.71 x 3.60 m en ca. 4.02 x 3.60 m groot en beide voorzien van bergruimte in de vaste kasten.


Tuin:
De woning heeft een royale tuin rondom, waarbij de achtertuin gelegen is op het zuiden. U kunt hier heerlijk van zowel een zon- als een schaduwplek genieten. Er zijn terrassen, bestrating, een gazon, diverse borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. De volwassen begroeiing en de mooie grote bomen zorgen voor veel privacy.
Via een poort kunt u naar de oprit. En aan de andere zijde kunt u door een prachtig smeedijzeren hekwerk naar de voorzijde van de woning.


Garage:
De garage met elektra is ca. 6.88 x 3.00 m groot en heeft een loopdeur naar de achtertuin en via openslaande deuren bereikt u de oprit.


Algemeen:
- De begane grond verdiepingsvloer is van beton; de 1e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbel glas en deels enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met plavuizen en de 1e verdieping heeft vloerbedekking.
- U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- De oprit biedt voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
- De woning is rustig gelegen in nabijheid van voorzieningen zoals uitvalswegen, sport, recreatie, winkels, scholen en horeca.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1971
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte144 m²
 • Perceeloppervlakte513 m²
 • Inhoud510
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseE
 • Energie einddatum2033-01-31
 • IsolatieDakisolatie
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en open haard
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2006, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte21 m² (6,88 m bij 3,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenRedelijk tot goed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieD
 • Perceelnummer2012
 • Oppervlakte513 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact