Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2024-02-22 15:25:37"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Wilgenroos"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "7"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4741 JJ"
  ["plaats"]=>
  string(6) "HOEVEN"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8168) "Ben jij op zoek naar een leuke, instapklare tussenwoning in Hoeven? Dan ben je bij Wilgenroos 7 aan het juiste adres. Deze woning zal je niet telleurstellen! 

De woning is verrassend ruim en overal heerlijk licht. Je hebt hier een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 4 royale slaapkamers, een nette badkamer en een onderhoudsvriendelijke tuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Desalniettemin beschikt de woning over 12 zonnepanelen met energielabel A, dus ook nog eens een energiezuinige woning.

Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!


Begane grond – met uitgebouwde woonkamer en ruime open keuken
Wanneer we de woning binnenlopen dan starten we in de hal. Vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

Als we doorlopen naar de woonkamer dan ervaar je direct de ruimte. Dit komt doordat de woonkamer is uitgebouwd en in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en met de openslaande deuren bereik je de achtertuin. Daarnaast heb je hier een trapkast voor het opbergen van al je spullen.

We gaan verder naar de keuken. Deze ligt aan de voorzijde en heeft een hoekopstelling. Verder beschikt de keuken over een schiereiland, diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Je hebt hier heerlijk de ruimte om lekker de kokkerellen en toch in contact te blijven met je bezoek.


1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en een nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping. We komen dan terecht op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Tevens is de overloop voorzien van een airconditioning. 

Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als inloopkast/kledingkamer, maar is gemakkelijk te gebruiken als slaapkamer. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Je geniet hier in alle kamers van veel lichtinval. Ideaal om je dag mee te beginnen als de eerste zonnestralen al naar binnen schijnen. 

De moderne en volledig betegelde badkamer ligt ook aan de voorzijde. Deze beschikt over een grote inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator. 


2e verdieping – met masterbedroom en washok met bergruimte
We vervolgen onze weg naar de 2e verdieping. We komen dan terecht op de voorzolder en deze geeft toegang tot de masterbedroom en het washok. Daarnaast heb je hier nog bergruimte achter de schotten.

We beginnen in het washok. Hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de optelplaats ten behoeve van de cv-combiketel, de unit voor de warmte-terugwin-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen.

De masterbedroom ligt over de gehele breedte van de woning. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel en is voorzien van een airconditioning. Ook deze kamer is voorzien van bergruimte achter de schotten en heeft een vliering waar u nog meer spullen kunt opbergen. Tevens een fijne, lichte kamer. 


Tuin- onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging
De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en dit maakt het heerlijk onderhoudsvriendelijk. Verder beschikt de tuin over buitenverlichting, diverse elektrapunten, een kunstgras gazon, een houten berging met elektra en de poort naar de brandgang. Daarnaast is er een terras aanwezig waar je heerlijk kunt vertoeven. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van houten kozijnen.
- De 2e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.
- De gehele woning beschikt over dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond en 1e verdieping beschikken over vloerverwarming. De vloerverwarming is op de 1e verdieping per kamer regelbaar.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- Op de 1e en 2e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.


Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(12884) "Ben jij op zoek naar een leuke, instapklare tussenwoning in Hoeven? Dan ben je bij Wilgenroos 7 aan het juiste adres. Deze woning zal je niet telleurstellen! 
 
De woning is verrassend ruim en overal heerlijk licht. Je hebt hier een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 4 royale slaapkamers, een nette badkamer en een onderhoudsvriendelijke tuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Desalniettemin beschikt de woning over 12 zonnepanelen met energielabel A, dus ook nog eens een energiezuinige woning.
 
Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!
 
 
Begane grond – met uitgebouwde woonkamer en ruime open keuken
Wanneer we de woning binnenlopen dan starten we in de hal. Vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.
 
Als we doorlopen naar de woonkamer dan ervaar je direct de ruimte. Dit komt doordat de woonkamer is uitgebouwd en in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en met de openslaande deuren bereik je de achtertuin. Daarnaast heb je hier een trapkast voor het opbergen van al je spullen.
 
We gaan verder naar de keuken. Deze ligt aan de voorzijde en heeft een hoekopstelling. Verder beschikt de keuken over een schiereiland, diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Je hebt hier heerlijk de ruimte om lekker de kokkerellen en toch in contact te blijven met je bezoek.
 
 
1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en een nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping. We komen dan terecht op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Tevens is de overloop voorzien van een airconditioning.
 
Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als inloopkast/kledingkamer, maar is gemakkelijk te gebruiken als slaapkamer. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Je geniet hier in alle kamers van veel lichtinval. Ideaal om je dag mee te beginnen als de eerste zonnestralen al naar binnen schijnen.
 
De moderne en volledig betegelde badkamer ligt ook aan de voorzijde. Deze beschikt over een grote inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator.
 
 
2e verdieping – met masterbedroom en washok met bergruimte
We vervolgen onze weg naar de 2e verdieping. We komen dan terecht op de voorzolder en deze geeft toegang tot de masterbedroom en het washok. Daarnaast heb je hier nog bergruimte achter de schotten.
 
We beginnen in het washok. Hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de optelplaats ten behoeve van de cv-combiketel, de unit voor de warmte-terugwin-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen.
 
De masterbedroom ligt over de gehele breedte van de woning. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel en is voorzien van een airconditioning. Ook deze kamer is voorzien van bergruimte achter de schotten en heeft een vliering waar u nog meer spullen kunt opbergen. Tevens een fijne, lichte kamer.
 
 
Tuin- onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging
De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en dit maakt het heerlijk onderhoudsvriendelijk. Verder beschikt de tuin over buitenverlichting, diverse elektrapunten, een kunstgras gazon, een houten berging met elektra en de poort naar de brandgang. Daarnaast is er een terras aanwezig waar je heerlijk kunt vertoeven.
 
 
Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van houten kozijnen.
- De 2e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.
- De gehele woning beschikt over dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond en 1e verdieping beschikken over vloerverwarming. De vloerverwarming is op de 1e verdieping per kamer regelbaar.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- Op de 1e en 2e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.
 
 
Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!
 
 " ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104628" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-12-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2024-02-22 15:25:37" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5953287) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "c05366e5-c7e8-4e13-a4bb-b2b4d72e47b6" } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(395000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2024-02-09 00:00:00" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["bouwjaar"]=> string(4) "2016" ["woonoppervlakte"]=> int(127) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "123222" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [2]=> string(12) "ZONNEPANELEN" [3]=> string(22) "NATUURLIJKE_VENTILATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(436) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [2]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2016" ["cvKetelType"]=> string(10) "Atag A244C" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2026-01-19" ["energieindex"]=> float(0.76) ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(118) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(540) ["hoofdtuinlengte"]=> int(830) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(45) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> int(385) ["woonkamerlengte"]=> int(703) ["woonkamerbreedte"]=> int(5) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> int(281) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["keukenoppervlakte"]=> int(11) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(4) "GANG" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(6) "Zolder" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(252) ["breedte"]=> int(215) } } ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["keukenlengte"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-12-18" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-12-18 11:23:43" ["oppervlakte"]=> int(118) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2264" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/165559965.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1c166d22fd2d9366514801059f99eeb9d53e3c6117ad8c3bba6b31d96e0e0e4" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f62d9223e2123a6c7d6ad86cced8d6a9694246defa37d801e56d76aac763473" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168469991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fbc5e039a64c59b95747ce9b4defc3495a473a8ffaef2909776906529f28ee8" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90a07f71fee6a20c1152cb8e61b6d796b60af9a64590a89f76bf16bae6086d92" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168469963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A855b536e3b75f192f5a8cf1b7ddc0c61c1557d65c63bf838ca630a562980dbd8" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff45bdd44c4c39abde7fcc44e416f66212eefb43ab431c1815af56dd0d499993" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=m4YqjADdB8Y" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6f6586a030884a1de44176fe27bd6198730bdb0c993d3b2a461d17a5e326677" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02e67ffce95be9c5e6e17d3d355d3eec7b67baeb4dafdf2c6aa0842af144ca8f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79ce93a91599985e4d360bcd73f01fe7d8b9508bb7c7e14f136053cd77949d6a" ["volgnummer"]=> int(4012) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A518577cc12a535c2f3d00d417241f815ddf987d1c3fe07ca0abbbe6e7bdb3bf3" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbdda47d494b011c873f529cb9a7acc7e609fa16ad16209ac1b9b48bb019e055" ["volgnummer"]=> int(4011) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:07:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168722917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27e8ce93f36b831dd3419db0e7d2d8c488aeda963582c598743c19e9f26a55f9" ["volgnummer"]=> int(4013) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:08:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168722921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc1750622f7f47d82544817f8d8fda6e36e05be16bbc9eff212a26b618b5c5c8" ["volgnummer"]=> int(4014) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-25 14:33:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168934979.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9d0704e1ce28e18cbecc64b88e5c499422d3de8b5deb0d9e6de850f1e65d744" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169032937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19aa51753c9f9b812f7450a824eb4e0570221ff6d881bbd9011280ab8051d16f" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab80611c19f81db59c7fbe1e1f3fb91033a36c5454970b2e06890c2834d110efd" ["volgnummer"]=> int(13) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168546087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A106baf12d2d7332e329241293e11d21c414ed3ae8f4bca86364ce3c5e623e1fe" ["volgnummer"]=> int(12) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168546043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4652d79a71e7cbe47de4ce784a4b3176de4546323b23b581093f051bd81cb235" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A866137219f14e698559197c42998aaeb39ccb047dbf325f83e815e2e583a5865" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A906179632aecb1b0750a3530af1bed3fabfcd205db4ce45c4105b47c290dba64" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44ab644623f0086668e7cddf3aabb316048f290137895ecce6b8c64a9ed8ac8d" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A020b633a515b2521d252a138085ee83b32d59d63a2ddf9032434a3f5baf19dba" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A037a296e94a72dd0bbf00eb33c8569d2fd356ef8336129f61e82adec9ae73278" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d30995080dadb5e60d70c53a07a0df364d331104e9dcf86c5ff4ec209e79587" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7970c8f1f76061fec1b6d001646a289d7a85a727af44ece5de62085bd477b85f" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ce6cf4f8abaf7d8eed29358f908a6c6adc91a1bf1eeaba05ce1a2732da5af10" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4817593472f80f994f2cd613ea906d0a2e4bb54b6f3443fac95b2676de5f7453" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1cd7ad87f712fc84df897b1c0e1f0b08f8e37f2142e45ca43cdffe84d3435645" ["volgnummer"]=> int(27) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add53873ded1183b2357b02d08d5ef6dfed3697b45426bb0a60c319ee00738c03" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24753194dbe94be16d83a06fee62891e9aa84c7baa025a33acb8528fee224921" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84c860bc26729d2cd9577b7a8c7b4adf28497962bdb6ae98cd942b5265dd8ed9" ["volgnummer"]=> int(26) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85a7e5ca45dd7af45cee60d0bc21fefd386136ef295ba01cfe66a2e39b354851" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A331a09b3febd462d2e6d96745af0777940c6b79be55c54a0d5e92b6686726339" ["volgnummer"]=> int(31) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa8be8b692ff9dc946ad98c9ee1c8749f0e0c01bcbaa59674567cbd8c3e5a1e2" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d6cab57432e6e6f6ad43ede57372f8595b63b42fbef2fe71837b01499606b6c" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A593f8cbd676281c34f6415b220b680526e7c496d9e865c5d8732fc05c0c966b9" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afab96240ca71136794fd734386e65597eac7dc2a36967cef06c057860015fc7b" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4d926597e56c10219244c74c9a56d74ec8206cb340dee41e7d88865c3c4505e" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3549d558a4cf5b309f1fa524e4f52f5d5f889204afa58bc51b999867ed9fd21" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36e486d11e812356be86ea296bd9f88e2954a6711cfd8bfcedf0ce2d6376986d" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aead03313beda7d3e15b1838f2bfdd21f7278400f51055bc4a1283273196c1a6a" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168471009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84eec4dd4b1cbc4ea12e5558a447d870c7293f3b5abb130a61d5e9125e40b05d" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5587d1d0fb8a8473c9007859599d76e12e04c1d1b2f576faa8691ce232e7fdb" ["volgnummer"]=> int(40) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ea2be9c30b96715d27ce419ff268d198bb50150e86cf6e37b3687a1ad53ac97" ["volgnummer"]=> int(41) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01eacf53db80472659280e25a63b7c103c4ba2812022ade6d8ba35c40d29fd7a" ["volgnummer"]=> int(42) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168470749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c705010b6753957f5cd743416d632b9056b30dc78b4b80a3beacf251cb3c344" ["volgnummer"]=> int(43) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168723155.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86b6cb290bf96b9d22440d155e5e41818eb525ab609bbceeab8cf687d108035e" ["volgnummer"]=> int(44) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ddc60a769801e57533647d1a531a504b2cb82f3f95db2ee9b57461f6788ce8f" ["volgnummer"]=> int(46) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1b170fc54a604ce09a2c76cf25c64dd13cb528fca855a35b34be15f78e0f536" ["volgnummer"]=> int(45) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae86c7e114cf63cb74942b20912b416e475d3d5800b0ce9cc8d4b5814a51541ae" ["volgnummer"]=> int(50) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A024e6ecb88f3b2be9fd451d05124d828a901f1eab18137c46add9b3d7281eab4" ["volgnummer"]=> int(47) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A079726c68758a21148e5014a127a2c0ffe84e7b916eae6e6d1e621adc4aaa7f9" ["volgnummer"]=> int(48) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168935473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab74d8b6360229ef2676b20aa99422009be6e71583ff82fdb99691b1b768f911d" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec00bfc24034e7c21c9b9b9df157ea07c4ad7a9e0bec6ba4831c3c6594a7f863" ["volgnummer"]=> int(49) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168721671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee2481cd433fb4789a2be3a0aff362cb2349aa8c304ae4c5052e365703fb4e4c" ["volgnummer"]=> int(51) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:29:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168935499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad49bf07b58418d9e0b6bc3bef397f2ca320ca04e31ccbc23fbad3962ae734460" ["volgnummer"]=> int(206) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:31:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169033179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afef896277e04e84c9a09543dfdbe75e2fb82883dcdd0e76a729dd5599fbb2eb5" ["volgnummer"]=> int(207) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 12:31:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169033183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa34f50ea9d3abc1ffc8de2d688fa8266b3310faf4eb9ee0d42fbdbc351c1b274" ["volgnummer"]=> int(208) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-23 17:01:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/168718791.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A7911b9f36deef4f3647a234a23b4b434a7cf6d4a13ca7ef01959faa7da9a7474" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2024-01-26 13:57:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/169045149.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1bda8329feca9e58942a7f95fe886dd00781898c97c37643d2071ea5d3f1634" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2024-01-26 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(7504773) }

Wilgenroos 7

4741 JJ Hoeven

Vraagprijs € 395.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar een leuke, instapklare tussenwoning in Hoeven? Dan ben je bij Wilgenroos 7 aan het juiste adres. Deze woning zal je niet telleurstellen!
 
De woning is verrassend ruim en overal heerlijk licht. Je hebt hier een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 4 royale slaapkamers, een nette badkamer en een onderhoudsvriendelijke tuin waar je heerlijk kunt vertoeven. Desalniettemin beschikt de woning over 12 zonnepanelen met energielabel A, dus ook nog eens een energiezuinige woning.
 
Heeft deze woning jouw interesse gewekt? Neem contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan je zien!
 
 
Begane grond – met uitgebouwde woonkamer en ruime open keuken
Wanneer we de woning binnenlopen dan starten we in de hal. Vanuit hier hebben we toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.
 
Als we doorlopen naar de woonkamer dan ervaar je direct de ruimte. Dit komt doordat de woonkamer is uitgebouwd en in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en met de openslaande deuren bereik je de achtertuin. Daarnaast heb je hier een trapkast voor het opbergen van al je spullen.
 
We gaan verder naar de keuken. Deze ligt aan de voorzijde en heeft een hoekopstelling. Verder beschikt de keuken over een schiereiland, diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Je hebt hier heerlijk de ruimte om lekker de kokkerellen en toch in contact te blijven met je bezoek.
 
 
1e verdieping – met 3 royale slaapkamers en een nette badkamer
Vanuit de hal nemen we de trapopgang naar de 1e verdieping. We komen dan terecht op de overloop en deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Tevens is de overloop voorzien van een airconditioning.
 
Aan de achterzijde van de woning liggen 2 slaapkamers. Eén van deze kamers is momenteel in gebruik als inloopkast/kledingkamer, maar is gemakkelijk te gebruiken als slaapkamer. De 3e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Je geniet hier in alle kamers van veel lichtinval. Ideaal om je dag mee te beginnen als de eerste zonnestralen al naar binnen schijnen.
 
De moderne en volledig betegelde badkamer ligt ook aan de voorzijde. Deze beschikt over een grote inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een zwevend toilet, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator.
 
 
2e verdieping – met masterbedroom en washok met bergruimte
We vervolgen onze weg naar de 2e verdieping. We komen dan terecht op de voorzolder en deze geeft toegang tot de masterbedroom en het washok. Daarnaast heb je hier nog bergruimte achter de schotten.
 
We beginnen in het washok. Hier bevindt zich de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de optelplaats ten behoeve van de cv-combiketel, de unit voor de warmte-terugwin-installatie en de omvormer voor de zonnepanelen.
 
De masterbedroom ligt over de gehele breedte van de woning. Deze kamer is uitgebreid door het plaatsen van een dakkapel en is voorzien van een airconditioning. Ook deze kamer is voorzien van bergruimte achter de schotten en heeft een vliering waar u nog meer spullen kunt opbergen. Tevens een fijne, lichte kamer.
 
 
Tuin- onderhoudsvriendelijke achtertuin met houten berging
De achtertuin is volledig voorzien van sierbestrating en dit maakt het heerlijk onderhoudsvriendelijk. Verder beschikt de tuin over buitenverlichting, diverse elektrapunten, een kunstgras gazon, een houten berging met elektra en de poort naar de brandgang. Daarnaast is er een terras aanwezig waar je heerlijk kunt vertoeven.
 
 
Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van houten kozijnen.
- De 2e verdieping is voorzien van kunststof kozijnen.
- De gehele woning beschikt over dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond en 1e verdieping beschikken over vloerverwarming. De vloerverwarming is op de 1e verdieping per kamer regelbaar.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping hebben een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- Op de 1e en 2e verdieping is een airconditioning aanwezig.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
- Uitvalswegen van en naar Hoeven zijn in de nabijheid.
 
 
Wonen in Hoeven:
Hoeven, ook wel D’Oeve in de volksmond, is een levendig dorp. Het telt ongeveer 7.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Halderberge in West-Brabant. Hoeven heeft een basisschool, een kinderopvang, twee bakkerijen, een slagerij en een biologische winkel. Ook is er een supermarkt en zijn er diverse winkeltjes in de dorpskern. Kortom: voor de dagelijkse voorzieningen hoeft u niet met de auto op pad. Met onder andere een voetbal-, een tennis- en een korfbalvereniging kent Hoeven bovendien een rijk verenigingsleven. Het dorp ligt aan de rand van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zo zijn grotere steden als Breda en Roosendaal gemakkelijk bereikbaar. Wie in Hoeven woont of gaat wonen, heeft ongetwijfeld eens gehoord van Bovendonk. Deze historische plek, ontworpen door architect Pierre Cuypers (van het Rijksmuseum en Amsterdam CS), was vroeger het grootseminarie voor de opleiding van priesters. Vandaag de dag is er nog een priester- en diakenopleiding en is het monument in gebruik als conferentiecentrum, hotel en grand café. Hoeven wordt ook vaak in één adem genoemd met Bosbad Hoeven, ofwel zwemparadijs Splesj. Het waterpark, gelegen in een rustige groene omgeving, staat garant voor urenlang waterpret voor jong en oud.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!
 
 

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 395.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar2016
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte127 m²
 • Perceeloppervlakte118 m²
 • Inhoud436
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2026-01-19
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming geheel en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-KetelAtag A244C (Gas combiketel uit 2016, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin45 m² (8,30 m bij 5,40 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, airconditioning, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieH
 • Perceelnummer2264
 • Oppervlakte118 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact