Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104056"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-10-22"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-07-31 10:18:22"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "f88829e3-35b4-4ee1-a2dc-3d7e2dc06f0f"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5683486)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8881) "Licht en ruimte! Dat is kenmerkend voor deze prachtige vrijstaande woning in Oudenbosch. 

De woning is voorzien van een ruime, speelse living met prachtig uitzicht op de patiotuin, een riante keuken, kantoor-/praktijkruimte met eigen opgang op de begane grond, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 2 badkamers en een garage met oprit. Wilt u liever slapen op de begane grond? Dat is hier ook heel goed mogelijk, wij laten het graag aan u zien. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.


Begane grond: 
Bij binnenkomst in de hal valt direct het lichtinval vanuit de hoge ramen in het trapgat op. Het vele licht komt in elke ruimte van deze woning terug. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de meterkast (12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar) en de verdeler van de vloerverwarming. Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De woonkamer is ca. 45 m² groot en zeer speels van opzet met een zit- en eetgedeelte die beide in contact staan met de patiotuin via openslaande tuindeuren. Op een mooie lentedag kunnen de deuren al heerlijk open.

Vanuit de woonkamer komt u in de moderne, open keuken (ca. 6.36 x 4.06/3.29 m) met een erker. Een echte eyecatcher deze Italiaanse Boffi keuken! Riant van opzet met een eiland en keukenwand. Uitgebreid kokkerellen is hier geen enkel probleem, een droom voor elke hobby-kok dus. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 3-pits gaskookplaat met een keramische grill en afzuigkap, 2 ovens, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak met Quooker en een hardstenen aanrechtblad.

De kantoor-/praktijkruimte op de begane grond is vanuit de woonkamer te bereiken. Deze ruimte is ca. 3.42 x 4.67 m groot en heeft een eigen opgang (via de oprit/tuin). Een aan-huis gebonden beroep is hier dus heel goed mogelijk, maar als u liever wilt slapen op de begane grond kan dat uiteraard ook. Maak een doorbraak naar de naastgelegen garage om daar een badkamer te creëren. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien.


1e verdieping: 
Middels een vaste trap is de 1e verdieping te bereiken met een raampartij op de overloop. De ruime ‘master bedroom’ is ca. 3.81 x 3.68/3.13 m groot en biedt een fantastisch uitzicht over ‘De Basiliek’. Aansluitend aan de slaapkamer is de grote inloopkleedkamer (ca. 2.48 x 3.13 m) bereikbaar. Van deze inloopkleedkamer kunt u eenvoudig een slaapkamer maken.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.69 x 2.59 m) op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel. 

De separate, betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en fonteintje.


2e Verdieping:
De overloop op de 2e verdieping biedt toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3), de 2e badkamer en de bergzolder (via een vlizotrap).

De grootste slaapkamer is ca. 16 m² groot en redelijk eenvoudig terug te brengen naar (de oorspronkelijke) 2 slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer is het uitzicht op ‘De Basiliek’ helemaal grandioos! De andere slaapkamer is ca. 3.14 x 3.13 m groot. 

De 2e badkamer is ca. 1.65 x 1.96 m groot en volledig betegeld. De badkamer heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een wandcloset. 

In de bergkamer bevinden zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2006), warmte terugwin installatie, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de meter van de zonnepanelen. 


Tuin: 
Wat een oase van rust biedt deze heerlijke, onder architectuur aangelegde patio-tuin. Stap naar buiten en u hoort het gekabbel van de waterval in de vijver. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, diverse terrassen, volwassen bomen en elektra. Hier kunt u heerlijk tafelen, maar ook genieten van een goed boek met een heerlijk glas wijn.

Vanuit de tuin is de garage bereikbaar.

De zijtuin heeft een vijverpartij, bestrating en heerlijke zitjes waar u van de zon kunt genieten.


Garage:
De stenen garage is ca. 3.13 x 6.30 m groot en is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur, water (warm en koud), elektra en een sectionaaldeur. 

Vóór de garage is een oprit die parkeergelegenheid biedt op eigen terrein. Via de poort kunt u vanaf de oprit naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is gebouwd in 2006 en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie. 
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. 
- De begane grond is voorzien van natuursteen met vloerverwarming. 
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De 2e verdieping en bergzolder hebben als vloerafwerking vinyl, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De woning heeft 12 zonnepanelen.
- Aan de buitenzijde van de erker ten hoogte van de keuken zijn een elektrische screens aanwezig.
- Een gedeelte van de voortuin wordt gehuurd van de gemeente Halderberge voor € 50,- per jaar.
- De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Oudenbosch met diverse winkels, scholen (basis- en middelbare scholen) en de haven.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Oudenbosch 
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Mark, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met directe verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9364) "Licht en ruimte! Dat is kenmerkend voor deze prachtige vrijstaande woning in Oudenbosch.

De woning is voorzien van een ruime, speelse living met prachtig uitzicht op de patiotuin, een riante keuken, kantoor-/praktijkruimte met eigen opgang op de begane grond, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 2 badkamers en een garage met oprit. Wilt u liever slapen op de begane grond? Dat is hier ook heel goed mogelijk, wij laten het graag aan u zien. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.


Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal valt direct het lichtinval vanuit de hoge ramen in het trapgat op. Het vele licht komt in elke ruimte van deze woning terug. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de meterkast (12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar) en de verdeler van de vloerverwarming. Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De woonkamer is ca. 45 m² groot en zeer speels van opzet met een zit- en eetgedeelte die beide in contact staan met de patiotuin via openslaande tuindeuren. Op een mooie lentedag kunnen de deuren al heerlijk open.

Vanuit de woonkamer komt u in de moderne, open keuken (ca. 6.36 x 4.06/3.29 m) met een erker. Een echte eyecatcher deze Italiaanse Boffi keuken! Riant van opzet met een eiland en keukenwand. Uitgebreid kokkerellen is hier geen enkel probleem, een droom voor elke hobby-kok dus. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 3-pits gaskookplaat met een keramische grill en afzuigkap, 2 ovens, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak met Quooker en een hardstenen aanrechtblad.

De kantoor-/praktijkruimte op de begane grond is vanuit de woonkamer te bereiken. Deze ruimte is ca. 3.42 x 4.67 m groot en heeft een eigen opgang (via de oprit/tuin). Een aan-huis gebonden beroep is hier dus heel goed mogelijk, maar als u liever wilt slapen op de begane grond kan dat uiteraard ook. Maak een doorbraak naar de naastgelegen garage om daar een badkamer te creëren. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien.


1e verdieping:
Middels een vaste trap is de 1e verdieping te bereiken met een raampartij op de overloop. De ruime ‘master bedroom’ is ca. 3.81 x 3.68/3.13 m groot en biedt een fantastisch uitzicht over ‘De Basiliek’. Aansluitend aan de slaapkamer is de grote inloopkleedkamer (ca. 2.48 x 3.13 m) bereikbaar. Van deze inloopkleedkamer kunt u eenvoudig een slaapkamer maken.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.69 x 2.59 m) op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel.

De separate, betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en fonteintje.


2e Verdieping:
De overloop op de 2e verdieping biedt toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3), de 2e badkamer en de bergzolder (via een vlizotrap).

De grootste slaapkamer is ca. 16 m² groot en redelijk eenvoudig terug te brengen naar (de oorspronkelijke) 2 slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer is het uitzicht op ‘De Basiliek’ helemaal grandioos! De andere slaapkamer is ca. 3.14 x 3.13 m groot.

De 2e badkamer is ca. 1.65 x 1.96 m groot en volledig betegeld. De badkamer heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een wandcloset.

In de bergkamer bevinden zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2006), warmte terugwin installatie, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de meter van de zonnepanelen.


Tuin:
Wat een oase van rust biedt deze heerlijke, onder architectuur aangelegde patio-tuin. Stap naar buiten en u hoort het gekabbel van de waterval in de vijver. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, diverse terrassen, volwassen bomen en elektra. Hier kunt u heerlijk tafelen, maar ook genieten van een goed boek met een heerlijk glas wijn.

Vanuit de tuin is de garage bereikbaar.

De zijtuin heeft een vijverpartij, bestrating en heerlijke zitjes waar u van de zon kunt genieten.


Garage:
De stenen garage is ca. 3.13 x 6.30 m groot en is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur, water (warm en koud), elektra en een sectionaaldeur.

Vóór de garage is een oprit die parkeergelegenheid biedt op eigen terrein. Via de poort kunt u vanaf de oprit naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is gebouwd in 2006 en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De begane grond is voorzien van natuursteen met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De 2e verdieping en bergzolder hebben als vloerafwerking vinyl, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft 12 zonnepanelen.
- Aan de buitenzijde van de erker ten hoogte van de keuken zijn een elektrische screens aanwezig.
- Een gedeelte van de voortuin wordt gehuurd van de gemeente Halderberge voor € 50,- per jaar.
- De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Oudenbosch met diverse winkels, scholen (basis- en middelbare scholen) en de haven.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Mark, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met directe verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(16) "in den Boomgaert" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "2" ["plaats"]=> string(10) "OUDENBOSCH" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4731 ZV" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-07-31 10:18:22" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-08 06:00:00" } ["media"]=> array(80) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 11:33:21" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=yVzPdWAThSZ" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-07 09:10:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455658.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2994887892053fa1fcfa05dd89b4fc08b6abd4f9d4ead2a4158806d6b058f6ff" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:03:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb23a13d9f7c5995f36c0f927bd1cf320c2d7300f3c03822d1a699e5e053a6d7" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06b868a30b887bba817f5d87062e669a455353c6433af1b6dd405f09f97e98eb" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f1046b2b9b61ee2f39fe31c811440eabcd95fbe64e8ff7feaaf642e22528334" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a0fd869fe7a557736fcb76068dc718af2fa89ac06579fea3d05756848198dae" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eb7f8ebe663da9c2d23988c36ea1ad0685fcd08e2abdb39cb127b744b808f0b" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566444.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acba792aa7080d3de0fb13c763d05b4c5f9fb0b881eba3560d075529d4fa4ba70" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566448.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4e307260378d76c85314c13d7d0a015f74ad37a85105cb1ad3d2985fc41286b" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14feeba682700c739a9a15fa4a5c27bd70e011ba79fc8bea89429de12ed5c2ef" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedb33978bdffcb1339879b04ec890ad3726f5a43fdb0cf70370ea2921ce6842b" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:04:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566502.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b9e5e165a647e572ef586b3412bd014734fe9ac6b3399ce0095ebf2652d7e38" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:05:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e74573e6e05dedc49d484ed8bc3be28634499701c6dc7a8d4a7096ecc5d52c1" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:05:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566526.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A158f0c81396ee48adb9fa3fdd5c63ae48e1c9c33e1e11543e33b3fef47dc1d72" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:05:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566540.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af43eef7c2056f046f408d9ee25aa1c1aadb65eec333f80dc4a8dcb60a3a6b363" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:05:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138566570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A096d80958611c7e207619208c0d4d6d4c27aa6d4bb3fab023d2632ce5cbdb522" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4acc4e9811929694c2a6a37c719f16c73f1e5e00cbb291484cb29c4ef6442750" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138562458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adae4b7b43e7163ccb87f1ddaae1000e6fb1ec6fc53456e51e7af8512f17ad66d" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138562456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae487a8656e30027aa5c543689681f5ddbd77ce2446d30f537b12f878bf940fe1" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A162dc96592864e546ebbe26591b8cc0559add48e3494bb4082dc13c1229a4279" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3dfcbcea0ece4c32150f2e3a566ec19477e07b787edcbd2317ee315617180596" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138562460.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43e8405df671cd5456d2ffc5097778b0a668ab11324c6af8b65b975bca51ee26" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138562585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46cdcb7c63983e46806788b5935875f6f1466ed4cbdba3fb0e9e93f1b90836da" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0971ef77a4a8c5ff1f17995d5904c38da8789e3fe5a61d64006d1b86a8333fb2" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa78aba3a639a82105b6e38ecd0fd81d9e32b04c2ecdaacf073acb3ca93de1620" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455530.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2160d81e8784a1557126ef955c34a143b20194de797b19d1dcca47cb93bcc8f3" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad50daf4869ec290eebea2094a330233a2f09d03585d1e4455d3d886fd1968d5f" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455532.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2f815b3961351e48b86bb46e4629fb1c3c2cb97b7d3b6bb5a596e861e170f68" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ed61f90aed0f10f549d254ea10be3286aa1712f43b4c6cf8f3945641a32b627" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455542.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A094a99ddc0b4ba94d0d5dea973a6fe321204032f5a6e8a830d1f1a01dcc2348c" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f64bbf88484a77bd95ce149bbc167db310cb1999b8ace4dbd53f8daa974a62b" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6cabab783d4c19e30834c11c6fd823233172243a02ba67f6752aa815fa367bd" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b4824fc606d4a42f9014e20ff1a0628d5aee9e79547667299059179a9efbdea" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455544.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67d9c0afef241f67cb247e9e172af1b9987c914978f4f7c97cc65b4910f66476" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455556.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5469deaa80fa54fcf05d9607c373f9c6fc840097e3610d3da96d424afd64abe3" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad67c836353da83406a12c6f62a3131f0a3ab7a4e6caa85f3783bec9666b038d6" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455562.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac8e2503dca0b95fda517a36ab343caf628e7ebd7c76b75b8885147c367cf7b7" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99640cb8dac4bad1211d0066135defa04345e6a860e10a5a049356e033991557" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A937be91ffb07eac70916b17fce2e7dfc274cfc3096058614c19cf53a127ac127" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455566.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f5e932d5c95915240191e65e20b94b0978f84d51704c23edab73eb21c7d2ae4" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455568.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A585f5e93836be3ba4ff1a5f917f43267b4a02f69f8cd25dc61837804fcddb1aa" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455564.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf7e99f53431e8cfe41d92d7bb281bf2e32619e0e902b0b9980c6fb0d8d952c1" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A173bf93fdf60a06e0415c631f6c3a2371ba7f95fd5696f8285cadda4ee96a0fd" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28c37183ee75fb36e8be011de82c13416dbf4ceb7055db9d0d62366f7d445bee" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81a3eea1cd8678656d75e3c7bc36620baada2e313641a404a3b3c3410f5306c2" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af42a24547758acf8d9b390dd019f238d510d12bd0f29b280e950e9cd3c43b5f2" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4fb8ab32c4f3a32a3850eaaa913aae6d3c5542fd1b23ac8e42a2bc24d40ea70" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0b2963f4239c87db6ecc0a8bc362672b894f376a2529b7cbecc0d944ed77703" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455498.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16a1af6bae4623f56ee871ae44e05def82bb62c322211a91fce2f22fcbf295e9" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ab95374b97be7d1916ccf7e1f455cbbdad8857cd23f84c4be14732cd5f8a90f" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acae2b0d87b90a0b14abbf861fca3136f32dd482e3e932bbb121a1fd59687872d" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c49e482dd28beb02877bcd9da63f83fb4b67b56a9698846f9292512bf8dcdef" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af92153d5eaef5a6e70de09a47acb871bc26a83d2ba354ad0876dda3604b206a4" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455508.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ca15d12b5b224b7f35f464fc868b20a55a4b947af128b91018a4ade62259165" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455506.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A038ba447e3fe16415fc56c9b0864d89658b3a01f1650979ab7817aa782e7de96" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa65bf2fbba023e3cb7386064461fbbeafd249ecd4bdea136bc509016f9fe432f" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13d93731858da8db5dcff384304062874dbab2efea58c76ae9c959293d443b47" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ecb6c8d8760f944904809d8f5cdaac8bbbe168a3681acaa1967ef3f230e0908" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3a8d1947ffbcb6b94cd036c8cd37b4bc438f2ff56f6cd3988302435f768bc92" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A279b1ae051d953117af68cb5e1ee5a431f1a49db5c7966778a635d69ded1c58a" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4580d1dfaf587960608cc393aabb17a31ec778c787beccde79241f485703cb0d" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455516.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A448554b5234eb6d9210c58c4ce1b9c119e3277b54f0784799d2754c3ba6e7bd3" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa823c065ded859d31a90c227ca7f96b0cc7547196c46f831c23c773802462222" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39dcef35d6b4c79335da130c04f4b2a0f76959881f43937e73cf6893ffb3a712" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24c997d1765f4ebc750220d643d7b8ce5aacd347b2c8da65a7317ca43a9b1ae9" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa819e95b2245bfdf803c1b01f6496d70b4702dda5422a75f11ab7ab7082c06a2" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff10b19721a3a2c356b2ea2ab7b6bc1fdfcac1625b7f8de7116568a8a9f7b680" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d5dc3042e0cfaa0d66a16cc8edf7f2d2bad53f1e251b8bdaaa4b5576c7ea17c" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22763da2553c459c728ac38107f10dc11d2527855e06824508f9d12853dff5a5" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad06e69163487467bd81ffe62d8d69e3abd4a7527480df9e122f2700a65f1c97a" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455474.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa941cd31c3bddb0e6c9a59b18b6757d3a97a0ba5462102164ef65910735297c6" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06f6176e7f67a2a5aea5baf27dbbc91cf32503de435a8b803d871172ca9fde2c" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ae31f20087b240cce5392a939544afafeb55ea8bc24dbc5b00d6b5ff3484908" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9bd2297fcc760749df4f7d21e18236b74fcd751cd6df32a8b8b55a8c5be33ea" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade215fd28b40f93bfb7cbbe05f0881a44880ae771b6b3562f190fa1c0c53cd9a" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455644.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02924ca3cfa8bdb740b0729df394eb72fe811bedbcbeaf736a4dd74eb0bc7be3" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455646.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A013bf51ec0c4be90a5a4b33b7d3468ed851044a3c44704f577e128e80a257043" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 12:23:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138575728.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a156d1b31a12c977c4e50c110300737765fcfea5fe6f04e3cdbbd09881bdd33" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-08 11:41:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6e93d5b97ba3591517c509ff9f09d952541e7ebce9ccf3fd008954132d22cd7" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-06 14:15:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138455993.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A5abdbba0487ec99795bb0b827bffd5c02b43c811ba3f49036b1ef802907a6b95" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(585000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [2]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2006" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(45) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(284) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(740) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2006" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(21) ["woonoppervlakte"]=> int(178) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-08-18" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(730) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(745) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(54) ["daktype"]=> string(7) "TENTDAK" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garagelengte"]=> int(313) ["garagebreedte"]=> int(630) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(20) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ZIJTUIN" [1]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(269) ["breedte"]=> int(259) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(165) ["breedte"]=> int(196) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [3]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(26) ["keukenlengte"]=> int(636) ["keukenbreedte"]=> int(406) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(45) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-10-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-25 16:07:59" ["oppervlakte"]=> int(284) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Oudenbosch" ["gemeentecode"]=> string(3) "770" ["sectie"]=> string(1) "C" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2407" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6518701) }

in den Boomgaert 2

4731 ZV Oudenbosch

Vraagprijs € 585.000,- k.k.

Licht en ruimte! Dat is kenmerkend voor deze prachtige vrijstaande woning in Oudenbosch.

De woning is voorzien van een ruime, speelse living met prachtig uitzicht op de patiotuin, een riante keuken, kantoor-/praktijkruimte met eigen opgang op de begane grond, 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 6), 2 badkamers en een garage met oprit. Wilt u liever slapen op de begane grond? Dat is hier ook heel goed mogelijk, wij laten het graag aan u zien. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.


Begane grond:
Bij binnenkomst in de hal valt direct het lichtinval vanuit de hoge ramen in het trapgat op. Het vele licht komt in elke ruimte van deze woning terug. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fonteintje), de meterkast (12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar) en de verdeler van de vloerverwarming. Vanuit de hal lopen we de living binnen, de zon schijnt hier heerlijk door de ramen. De woonkamer is ca. 45 m² groot en zeer speels van opzet met een zit- en eetgedeelte die beide in contact staan met de patiotuin via openslaande tuindeuren. Op een mooie lentedag kunnen de deuren al heerlijk open.

Vanuit de woonkamer komt u in de moderne, open keuken (ca. 6.36 x 4.06/3.29 m) met een erker. Een echte eyecatcher deze Italiaanse Boffi keuken! Riant van opzet met een eiland en keukenwand. Uitgebreid kokkerellen is hier geen enkel probleem, een droom voor elke hobby-kok dus. De keuken heeft boven-/onderkasten, laden, 3-pits gaskookplaat met een keramische grill en afzuigkap, 2 ovens, vaatwasser, koelkast, dubbele spoelbak met Quooker en een hardstenen aanrechtblad.

De kantoor-/praktijkruimte op de begane grond is vanuit de woonkamer te bereiken. Deze ruimte is ca. 3.42 x 4.67 m groot en heeft een eigen opgang (via de oprit/tuin). Een aan-huis gebonden beroep is hier dus heel goed mogelijk, maar als u liever wilt slapen op de begane grond kan dat uiteraard ook. Maak een doorbraak naar de naastgelegen garage om daar een badkamer te creëren. Wij laten de mogelijkheden graag aan u zien.


1e verdieping:
Middels een vaste trap is de 1e verdieping te bereiken met een raampartij op de overloop. De ruime ‘master bedroom’ is ca. 3.81 x 3.68/3.13 m groot en biedt een fantastisch uitzicht over ‘De Basiliek’. Aansluitend aan de slaapkamer is de grote inloopkleedkamer (ca. 2.48 x 3.13 m) bereikbaar. Van deze inloopkleedkamer kunt u eenvoudig een slaapkamer maken.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.69 x 2.59 m) op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel.

De separate, betegelde toiletruimte heeft een wandcloset en fonteintje.


2e Verdieping:
De overloop op de 2e verdieping biedt toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3), de 2e badkamer en de bergzolder (via een vlizotrap).

De grootste slaapkamer is ca. 16 m² groot en redelijk eenvoudig terug te brengen naar (de oorspronkelijke) 2 slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer is het uitzicht op ‘De Basiliek’ helemaal grandioos! De andere slaapkamer is ca. 3.14 x 3.13 m groot.

De 2e badkamer is ca. 1.65 x 1.96 m groot en volledig betegeld. De badkamer heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een wandcloset.

In de bergkamer bevinden zich de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Intergas, 2006), warmte terugwin installatie, de aansluitingen voor de wasapparatuur en de meter van de zonnepanelen.


Tuin:
Wat een oase van rust biedt deze heerlijke, onder architectuur aangelegde patio-tuin. Stap naar buiten en u hoort het gekabbel van de waterval in de vijver. De tuin biedt veel privacy en is voorzien van bestrating, diverse terrassen, volwassen bomen en elektra. Hier kunt u heerlijk tafelen, maar ook genieten van een goed boek met een heerlijk glas wijn.

Vanuit de tuin is de garage bereikbaar.

De zijtuin heeft een vijverpartij, bestrating en heerlijke zitjes waar u van de zon kunt genieten.


Garage:
De stenen garage is ca. 3.13 x 6.30 m groot en is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur, water (warm en koud), elektra en een sectionaaldeur.

Vóór de garage is een oprit die parkeergelegenheid biedt op eigen terrein. Via de poort kunt u vanaf de oprit naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is gebouwd in 2006 en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De begane grond is voorzien van natuursteen met vloerverwarming.
- De 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer, met uitzondering van de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De 2e verdieping en bergzolder hebben als vloerafwerking vinyl, met uitzondering van de betegelde badkamer.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft 12 zonnepanelen.
- Aan de buitenzijde van de erker ten hoogte van de keuken zijn een elektrische screens aanwezig.
- Een gedeelte van de voortuin wordt gehuurd van de gemeente Halderberge voor € 50,- per jaar.
- De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Oudenbosch met diverse winkels, scholen (basis- en middelbare scholen) en de haven.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Mark, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met directe verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 585.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2006
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte178 m²
 • Perceeloppervlakte284 m²
 • Overige inpandige ruimte21 m²
 • Inhoud740
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-08-18
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2006, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinZijtuin en patio atrium
 • HoofdtuinPatio atrium
 • Oppervlakte hoofdtuin54 m² (7,30 m bij 7,45 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte20 m² (3,13 m bij 6,30 m)

Dak

 • Soort dakTentdak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteOudenbosch
 • SectieC
 • Perceelnummer2407
 • Oppervlakte284 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact