Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104302"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-04-21"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-22 17:03:28"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "10ff3606-6988-4e95-a419-a65caac5ecca"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5737966)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8196) "Grenzend aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch treft u deze halfvrijstaande woning met eigen oprit en garage. De woning heeft een tuin met fantastisch uitzicht op het water, een ruime woonkamer, moderne keuken en badkamer en 12 zonnepanelen. Tevens kunt u hier parkeren op eigen terrein, want er is een oprit voor meerdere auto’s en een garage. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Oudenbosch met alle voorzieningen binnen handbereik. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De ruime woonkamer van maar liefst ca. 45 m² is voorzien van diverse raampartijen waardoor u hier kunt genieten van veel lichtinval. Tevens heeft u in de woonkamer een gashaard waardoor u gemakkelijk een gezellige sfeer kunt creëren.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken welke is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 6-pits gasfornuis, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een spoelbak met kokend water kraan en een koelkast.

Vanuit de keuken komt u in een tussenportaal welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte, de bijkeuken en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.

De bijkeuken is ca. 1.83 x 2.90 groot en hier bevinden zicht de aansluitingen t.b.v de wasapparatuur. Verder heeft u hier een keukenblok met diverse kastruimte en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v de C.V.-combiketel (Intergas, 2016).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.35 x 5.01m groot en deze is voorzien van een vaste kastenwand. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn exact even groot en dus ca. 3.50 x 2.47 m groot.

De moderne en volledig betegelde badkamer is van een mooi formaat en erg compleet. De badkamer is dus voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen-, hand- en massagedouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een designradiator en een wandcloset. Tevens is de badkamer voorzien van een dakraam. 


Tuin:

Wat een unieke tuin! Deze woning is voorzien van een achtertuin van ca. 14 meter diep en grenst aan de jachthaven van Oudenbosch. Hier kunt u op het terras langs het water heerlijk genieten op een zonnige dag. De tuin is speels ingedeeld met hoogteverschillen en is voorzien van diverse terrassen, een overkapping en diverse borders met beplanting. Ook heeft u diverse elektrapunten en buitenverlichting. Tevens is er een houten berging en deze voorziet u van extra opbergruimte.


Garage en oprit:
Vanuit de achtertuin is de garage bereikbaar. De garage is momenteel opgesplitst als multifunctionele ruimte (aan de achterzijde) en garage (aan de voorzijde). De multifunctionele ruimte heeft verwarming en een kastenwand. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als salon, werkplek of sportruimte. De garage is voorzien van een elektrische roldeur naar de oprit. Op de oprit heeft u voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. het tussenportaal, de toiletruimte, de bijkeuken en de badkamer, deze zijn voorzien van plavuizen.
- De woning is voorzien van glad stucwerk. 
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is aan de voorkant voorzien van een hand bedienbaar rolluik en aan de zijkant voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De slaapkamers hebben een hand bedienbare rolluik. 
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (3600Wp). 
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning heeft een unieke ligging aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch. 
- Het centrum van Oudenbosch met diverse faciliteiten en voorzieningen bevindt zich op loopafstand. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Oudenbosch:
Rijdt u over de A17, dan ziet u de koepel van De Basiliek in Oudenbosch fier boven de weilanden uitsteken. Wonen in het dorp van ‘De Basiliek’ is wonen in een dorp met een rijke geschiedenis. Een dorp met karakter. Inclusief jachthaven en sterrenwacht. Wist u dat Tivoli de oudste volkssterrenwacht van Nederland is? En dan het ooit een reservestation was voor de NASA bij Apollo XI? Oudenbosch is een woonplaats met een goed voorzieningenniveau. Zo zijn er bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er leuke winkeltjes, horeca, scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en sportverenigingen en -accommodaties. Van een zwembad tot een voetbalvereniging en van een tennisclub tot een ruitersportcentrum. In klein cultureel centrum Fidei et Arti genieten cultuurliefhebbers zo nu en dan van een voorstelling. Ook is er een NS-station en zijn er meerdere bushaltes. Oudenbosch ligt gunstig ten opzichte van Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen. Deze steden liggen tussen de 10 en 35 autominuten rijden van het dorp. Liefhebber van groen? Dan heeft u aan Oudenbosch een uitstekende woonplaats. U haalt niet alleen uw hart op bij de botanische kloostertuin Arboretum Oudenbosch, maar geniet ook van rust en natuur in nabijgelegen bosgebied Pagnevaart. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8593) "Grenzend aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch treft u deze halfvrijstaande woning met eigen oprit en garage. De woning heeft een tuin met fantastisch uitzicht op het water, een ruime woonkamer, moderne keuken en badkamer en 12 zonnepanelen. Tevens kunt u hier parkeren op eigen terrein, want er is een oprit voor meerdere auto’s en een garage. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Oudenbosch met alle voorzieningen binnen handbereik. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De ruime woonkamer van maar liefst ca. 45 m² is voorzien van diverse raampartijen waardoor u hier kunt genieten van veel lichtinval. Tevens heeft u in de woonkamer een gashaard waardoor u gemakkelijk een gezellige sfeer kunt creëren.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken welke is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 6-pits gasfornuis, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een spoelbak met kokend water kraan en een koelkast.

Vanuit de keuken komt u in een tussenportaal welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte, de bijkeuken en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.

De bijkeuken is ca. 1.83 x 2.90 groot en hier bevinden zicht de aansluitingen t.b.v de wasapparatuur. Verder heeft u hier een keukenblok met diverse kastruimte en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v de C.V.-combiketel (Intergas, 2016).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.35 x 5.01m groot en deze is voorzien van een vaste kastenwand. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn exact even groot en dus ca. 3.50 x 2.47 m groot.

De moderne en volledig betegelde badkamer is van een mooi formaat en erg compleet. De badkamer is dus voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen-, hand- en massagedouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een designradiator en een wandcloset. Tevens is de badkamer voorzien van een dakraam.


Tuin:

Wat een unieke tuin! Deze woning is voorzien van een achtertuin van ca. 14 meter diep en grenst aan de jachthaven van Oudenbosch. Hier kunt u op het terras langs het water heerlijk genieten op een zonnige dag. De tuin is speels ingedeeld met hoogteverschillen en is voorzien van diverse terrassen, een overkapping en diverse borders met beplanting. Ook heeft u diverse elektrapunten en buitenverlichting. Tevens is er een houten berging en deze voorziet u van extra opbergruimte.


Garage en oprit:
Vanuit de achtertuin is de garage bereikbaar. De garage is momenteel opgesplitst als multifunctionele ruimte (aan de achterzijde) en garage (aan de voorzijde). De multifunctionele ruimte heeft verwarming en een kastenwand. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als salon, werkplek of sportruimte. De garage is voorzien van een elektrische roldeur naar de oprit. Op de oprit heeft u voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. het tussenportaal, de toiletruimte, de bijkeuken en de badkamer, deze zijn voorzien van plavuizen.
- De woning is voorzien van glad stucwerk.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is aan de voorkant voorzien van een hand bedienbaar rolluik en aan de zijkant voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De slaapkamers hebben een hand bedienbare rolluik.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (3600Wp).
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning heeft een unieke ligging aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch.
- Het centrum van Oudenbosch met diverse faciliteiten en voorzieningen bevindt zich op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch:
Rijdt u over de A17, dan ziet u de koepel van De Basiliek in Oudenbosch fier boven de weilanden uitsteken. Wonen in het dorp van ‘De Basiliek’ is wonen in een dorp met een rijke geschiedenis. Een dorp met karakter. Inclusief jachthaven en sterrenwacht. Wist u dat Tivoli de oudste volkssterrenwacht van Nederland is? En dan het ooit een reservestation was voor de NASA bij Apollo XI? Oudenbosch is een woonplaats met een goed voorzieningenniveau. Zo zijn er bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er leuke winkeltjes, horeca, scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en sportverenigingen en -accommodaties. Van een zwembad tot een voetbalvereniging en van een tennisclub tot een ruitersportcentrum. In klein cultureel centrum Fidei et Arti genieten cultuurliefhebbers zo nu en dan van een voorstelling. Ook is er een NS-station en zijn er meerdere bushaltes. Oudenbosch ligt gunstig ten opzichte van Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen. Deze steden liggen tussen de 10 en 35 autominuten rijden van het dorp. Liefhebber van groen? Dan heeft u aan Oudenbosch een uitstekende woonplaats. U haalt niet alleen uw hart op bij de botanische kloostertuin Arboretum Oudenbosch, maar geniet ook van rust en natuur in nabijgelegen bosgebied Pagnevaart.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(10) "Kaaistraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "38" ["plaats"]=> string(10) "OUDENBOSCH" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4731 LX" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-27 13:45:33" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-05-10 06:00:00" } ["media"]=> array(62) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554956.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2c410c5ae87387b7ab38066d09ba12dda9c44fdcc7404f05734e15cd45bc35b" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141555012.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Af29fade0c439fa3a484246e5cfd5e610096bbe5c68a745be2edf5cafb02b1a30" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554647.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d145041747657165dbdc11cdf33f4ad8374d5df7f7fdd5caecd12c8e15013cc" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554727.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac17ee6044da8ab55abcf20fe2fcc2d3d85e4359cd9bd64172f7d3061cdcf06c6" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554741.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A20d0f64ce41a70bc65b25f2d6faa400ff12ed182b8eed389b388d8292f625160" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=nNeSaqqAR3V" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141553935.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A7516b9944c9b2919ee5fd165a43373f1a687f6c0a546fd00f56a87fdc815f1a0" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554707.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A002096aa0e1b4697e7f5c30da0d8e1c4422319bc62c940d463d1d8a9228bf09d" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141553890.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaa070f67187ba4f2df5aefe0d85278370665a47f22a1218444d0fc5f6f1dd2e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554780.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A09139d33a77a89ec6281529288bb612d4e5af0300f8ce80e7f869a103f0b2208" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554995.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7db7925ae43a57925bd17aaeb4942b11ddac6101bf11eb8570f37911ad378a8" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141385507.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A8de1a910b3798bbe90a8552a2738c4b527111648647f3e6740b336cebe09166b" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554832.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad10c57bd5291145cfa75ba87d0f55df3140d99f7726c41d083af2a4ff1960402" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141555070.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cbb6636073c006633fc939f86e617142a52f6167159d5085d714daf15dba8f3" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554756.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d6103bc12f7f908129f1bc9ec0073280492604fa0064056799958de6d99132a" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140854407.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3573d8bff69b95e6a23057023d49049b9eea74eb0cad5ba5f5c9032cca54d5ba" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554942.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb1a727eb3dbbef9cda775dd112b92f354e940e8808bb5d09a03d9faffdd7327" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141553867.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae318c2f2c8aa5aecef97f0c9fc5342fc1103f1407e204c4d8f4a63fe1224fead" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141557303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24eb16a475d9bdf9b2f6411a05f800e8e42e058e1b59c2ae8c8e0c5ab5f5cfd1" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141557315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68a6446c29802b531cf6ac8e9560bb1259b6eae9ef58643e19ec83294615ea6a" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141557309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A401971dace9b200f89249f31a5638f6b3362e20ec73c14700316c279bf2a7229" ["volgnummer"]=> int(209) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141557317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdeda7e990c20e7f4bf66cb335d64df6c2984674305d895647c19421bb6323b4" ["volgnummer"]=> int(208) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab822ee8b8552eebb363feb54ff1425941303cb0d795397c112d0ac19ad276914" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e0ea08038a577240fa2b8af04bc8a48deda7faa856368293fc042800343c139" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f6703b6d7880fd6016791731ec20f8416c357b747c68f3a49c592989824417f" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c4f4027e10d2427d00a4647f0cbd6a1964cfcb20d6b47810265b43de512081f" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554252.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae991cc765c3161aba9a4789317b751b7f8e3f15026dcdc21219025c030ad5dd9" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554262.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57112d6b07a2c5c5d753ae5ec84995c1bbbb77cd30297ca40b8c07b6dd4ff6b3" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc32e446b1d9c68411b5f2d9e0b9d7480a35378204bfb1c577eccee37cdb790d" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554248.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A855bbcfeff42eafffe2e596e0c23b3cef422a32f16398bf23e7d494c4f770b4c" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554242.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3620bc86e5ea745a42978d4a2b48d34d85448ef34bcf7b8fd2d1dc7764bae9e1" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6020fcfa00016d0e93744b68fb7909d786f6af6d22d368c2fa377d222b47e9a6" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8e3fd98585868b482818d0e24b7f84b426cf90903b0fb200e2d7946731e2f75" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeadfcedba11a78ea531baed831f52a8bf5245ef2a249361c545988c7d9b15b71" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554238.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad824bf2d46091ee7fed18ab73d041d6458f4341a0980f9361882d4ad5199c191" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa75dab270277bf72b453590d18875cff67999c9eb4214ef672f475f13234d0e0" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554230.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c819ffa128b68166528de3e97321a1f88a05808cc7833be69c9fdd7a7cc1c1f" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa65702fcf595fc79f74d8405c02b72784b467f75c334c41a37ff2de0f45d74e" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcfad3dfc835b03ee0b0fac863623ea6244c1e5f5950f11b01ae692c1b94924d" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52244104249b94f4dce7bcb671c52258c4017267ac298e4b8d6cace0a7c3f60b" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A611a46a7766f71d71515fd66f8c156e7138a65b695dda4178d200e800bf7cd45" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac96df464eb08cf78065d5c01932b4a30c5f8c2ed99ddbc0f0696de0533def1ba" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa28839f09556a765b9ac2b2227fe3d0637434c88ae654289053c81bd57ffa79d" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554192.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad56a06e12198490a05f02e081b7c0163f7f06b44c644f6e732e598d3dcabdca9" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554200.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A53ebf671e902a3572e5cdeb5534ba38ac46a82415c501143f69663beb45d0180" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e01d79b1bbd28df85da324127232be15bf2d71a0067786a1b15c4475923fb52" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554174.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68da496a6063b268c2ffd1e5cb99b3e24d56f152393e7752fc533f3716eb2a39" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad870e0a4b170f821f7a14d3f3ba12f237e6ea759345fbe348ab636f8409a8b03" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554160.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1272e60fad39925800e9144e44af721973e9a24165d591159475deaea745595c" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554158.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48e409809e7097d84b39b1d4cdc74cb74dac90eef5c3ee44a4fbdb84c899dd2e" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554171.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fc8b83e73f7bc8e6c923ff7b8a61acbd3f9c1cb05a85c0f6f7315ad4665ef19" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554164.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed8b091bc7112ab464fea76e342f52eaf30559b075e18a30999895a0b89ea2e1" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554148.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace3e8e0394ee6c5d9b03f82eff810ca0d86327a5a9bd3a967b4bd17226f0994e" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a79dac2f82fa1f7975f7071289e008653f14b1019bb2424035f669b83c62981" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141560876.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a8c774c4005ed3709e457f7cf654923c06cac54b139fb8fd814555f0533bf79" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141554140.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6d59b5439c896b1ee23564fe7be26e0050d715de1fbe5998cee30ecadaafb36" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141562731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f54715cb200e56bbf35682b4a5a988c59c9f291fb14d226557a396b74acb681" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141560879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a35f718115ae81d4da81924018c7dbaa00b1238ae4b5e0b5a864c71fd2aa554" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141560877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed24eba1c73c6692f92ed53eb36105ccc6c0e2474f35e690e76099169292b5b1" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141562732.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad57dc270fdec05a4079faead5cf5d03c0799462cd922e258bc40c46d05ccf7a4" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 17:08:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141562734.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2125d883b04f5b8311b6bfc66815894d01d7fbfe5c3fc32e5c909a653cc97e6a" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-12 10:55:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141655133.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5291305cc089ada6d387211d18dd86d64a52e5b6f0fb5750b00fe4d65443451f" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(399000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2016" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(50) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(266) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(403) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1998" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(122) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2032-10-07" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(22) "HALFVRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(19) "GOED_TOT_UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(19) "GOED_TOT_UITSTEKEND" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1430) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(730) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(104) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(25) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(288) ["breedte"]=> int(247) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(13) ["keukenlengte"]=> int(458) ["keukenbreedte"]=> int(290) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(996) ["woonkamerbreedte"]=> int(501) ["woonkameroppervlakte"]=> int(50) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-04-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-04-25 17:16:52" ["oppervlakte"]=> int(266) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Oudenbosch" ["gemeentecode"]=> string(3) "770" ["sectie"]=> string(1) "C" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2307" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6765018) }

Kaaistraat 38

4731 LX Oudenbosch

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

Grenzend aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch treft u deze halfvrijstaande woning met eigen oprit en garage. De woning heeft een tuin met fantastisch uitzicht op het water, een ruime woonkamer, moderne keuken en badkamer en 12 zonnepanelen. Tevens kunt u hier parkeren op eigen terrein, want er is een oprit voor meerdere auto’s en een garage. Op loopafstand bevindt zich het centrum van Oudenbosch met alle voorzieningen binnen handbereik. Heeft deze woning uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De ruime woonkamer van maar liefst ca. 45 m² is voorzien van diverse raampartijen waardoor u hier kunt genieten van veel lichtinval. Tevens heeft u in de woonkamer een gashaard waardoor u gemakkelijk een gezellige sfeer kunt creëren.

De woonkamer staat in open verbinding met de moderne keuken welke is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken heeft een L-opstelling en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 6-pits gasfornuis, een oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een spoelbak met kokend water kraan en een koelkast.

Vanuit de keuken komt u in een tussenportaal welke toegang geeft tot de deels betegelde toiletruimte, de bijkeuken en middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.

De bijkeuken is ca. 1.83 x 2.90 groot en hier bevinden zicht de aansluitingen t.b.v de wasapparatuur. Verder heeft u hier een keukenblok met diverse kastruimte en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v de C.V.-combiketel (Intergas, 2016).


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam en toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.35 x 5.01m groot en deze is voorzien van een vaste kastenwand. De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn exact even groot en dus ca. 3.50 x 2.47 m groot.

De moderne en volledig betegelde badkamer is van een mooi formaat en erg compleet. De badkamer is dus voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een inloopdouche (met regen-, hand- en massagedouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een designradiator en een wandcloset. Tevens is de badkamer voorzien van een dakraam.


Tuin:

Wat een unieke tuin! Deze woning is voorzien van een achtertuin van ca. 14 meter diep en grenst aan de jachthaven van Oudenbosch. Hier kunt u op het terras langs het water heerlijk genieten op een zonnige dag. De tuin is speels ingedeeld met hoogteverschillen en is voorzien van diverse terrassen, een overkapping en diverse borders met beplanting. Ook heeft u diverse elektrapunten en buitenverlichting. Tevens is er een houten berging en deze voorziet u van extra opbergruimte.


Garage en oprit:
Vanuit de achtertuin is de garage bereikbaar. De garage is momenteel opgesplitst als multifunctionele ruimte (aan de achterzijde) en garage (aan de voorzijde). De multifunctionele ruimte heeft verwarming en een kastenwand. Deze ruimte is ideaal te gebruiken als salon, werkplek of sportruimte. De garage is voorzien van een elektrische roldeur naar de oprit. Op de oprit heeft u voldoende parkeergelegenheid.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. het tussenportaal, de toiletruimte, de bijkeuken en de badkamer, deze zijn voorzien van plavuizen.
- De woning is voorzien van glad stucwerk.
- De woning is voorzien van houten verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is aan de voorkant voorzien van een hand bedienbaar rolluik en aan de zijkant voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De slaapkamers hebben een hand bedienbare rolluik.
- De woning is voorzien van 12 zonnepanelen (3600Wp).
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning heeft een unieke ligging aan de gezellige jachthaven van Oudenbosch.
- Het centrum van Oudenbosch met diverse faciliteiten en voorzieningen bevindt zich op loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch:
Rijdt u over de A17, dan ziet u de koepel van De Basiliek in Oudenbosch fier boven de weilanden uitsteken. Wonen in het dorp van ‘De Basiliek’ is wonen in een dorp met een rijke geschiedenis. Een dorp met karakter. Inclusief jachthaven en sterrenwacht. Wist u dat Tivoli de oudste volkssterrenwacht van Nederland is? En dan het ooit een reservestation was voor de NASA bij Apollo XI? Oudenbosch is een woonplaats met een goed voorzieningenniveau. Zo zijn er bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er leuke winkeltjes, horeca, scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en sportverenigingen en -accommodaties. Van een zwembad tot een voetbalvereniging en van een tennisclub tot een ruitersportcentrum. In klein cultureel centrum Fidei et Arti genieten cultuurliefhebbers zo nu en dan van een voorstelling. Ook is er een NS-station en zijn er meerdere bushaltes. Oudenbosch ligt gunstig ten opzichte van Roosendaal, Breda, Rotterdam en Antwerpen. Deze steden liggen tussen de 10 en 35 autominuten rijden van het dorp. Liefhebber van groen? Dan heeft u aan Oudenbosch een uitstekende woonplaats. U haalt niet alleen uw hart op bij de botanische kloostertuin Arboretum Oudenbosch, maar geniet ook van rust en natuur in nabijgelegen bosgebied Pagnevaart.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 399.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHalfvrijstaande woning
 • Bouwjaar1998
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte122 m²
 • Perceeloppervlakte266 m²
 • Inhoud403
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2032-10-07
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2016, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin104 m² (14,30 m bij 7,30 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming en elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed tot uitstekend
 • Onderhoud buitenGoed tot uitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteOudenbosch
 • SectieC
 • Perceelnummer2307
 • Oppervlakte266 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact