Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104388"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-06-15"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-05 10:34:39"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "8b49a763-3bf8-49f8-9111-f62b0832c8a2"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5816292)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10900) "Landelijk gelegen in het buitengebied van Oudenbosch ligt deze prachtige, karakteristieke woonboerderij met bijgebouwen op een perceel van 4.125 m². De woning heeft op de begane grond een royale woonkamer (het voormalige schuurgedeelte), een keuken, een zitkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en een kantoorruimte. Op de 1e verdieping zijn nog 3 slaapkamers aanwezig. Rondom de woning ligt een prachtige tuin. De grote schuur en de multifunctionele ruimte bieden diverse mogelijkheden, mooie ruimten voor een bedrijf aan huis of voor hobbyisten.

Bent u benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden van deze woning? Kom snel binnen kijken en laat u verrassen!
 

Begane grond met o.a. sfeervolle living, slaap- en werkkamer:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. Via openslaande deuren komt u in het voormalige schuurgedeelte, de sfeer komt u direct tegemoet. Dit schuurgedeelte is verbouwd tot de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. Een gevoel van ruimtelijkheid is wat in de living overheerst. Niet alleen vanwege de daadwerkelijke grootte, maar ook door het hoge plafond. De houten balken en gebinten en de houtkachel zorgen voor een nostalgisch gevoel. Vanuit deze woonkamer heeft u een prachtig zicht op de voor- en zijtuin met de authentieke hooiberg. 

Vanuit de woonkamer zijn de keuken en de bijkeuken bereikbaar.
In de bijkeuken heeft u een keukenblok met spoelbak, een gashaard en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en naar de tuin toe.

De ruime werkkamer ligt aan de achterzijde van de woning. 

De keuken heeft 2 rechte opstellingen met onderkasten, laden en een kunststof werkblad. Er zijn een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een 1½ spoelbak, een geiser en een losse gasradiator aanwezig. Vanuit de keuken kunt u naar de zitkamer, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer en de achtertuin. 

De geheel betegelde badkamer heeft een douche (met thermostaatkraan en handdouche) en een wastafel. 

De zitkamer is een gezellige ruimte met een sfeervolle houtkachel waar u zichzelf heerlijk terug kunt trekken met een goed boek. Vanuit de zitkamer heeft u toegang tot de kelder en de trapkast. Via een afgesloten trapopgang die naar de 1e verdieping gaat, komen we in de opkamer. Deze is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar kan ook heel goed als kantoorruimte gebruikt worden. 

Vanuit de zitkamer komen we in de zeer ruime master bedroom met veel raampartijen. Ook bevindt zich hier een gezellige gaskachel en een vaste kast met daarin de meterkast. 


1e verdieping met 3 slaapkamers:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd. De overloop heeft voldoende opbergruimte met 4 vaste kasten en een luik naar de bergzolder.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning is voorzien van een 1 persoons bedstee. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een vaste kast en één slaapkamer heeft een dakraam. 


Schuur: 
Bij deze woning hoort een grote schuur van ca. 24.00 x 12.00 m groot. De schuur heeft aan de voorzijde schuifdeuren en aan de achterzijde een handbedienbare roldeur. De schuur is voorzien van een betonnen vloer, diverse stalraampjes, krachtstroom, water en elektra. Deze ruimte is uitermate geschikt als hobbyruimte. In deze schuur bevindt zich een “kantine” en een berging. De ”kantine” is voorzien van een toiletruimte, tegels en een eigen meterkast met voldoende groepen. 


Multifunctionele ruimte:
Aan de zijkant van het perceel bevindt zich de multifunctionele ruimte, voorheen de boerderijwinkel. Deze extreem geïsoleerde ruimte is ca. 11.80 x 5.60 m groot en voorzien van openslaande deuren, een betonnen vloer met gedeeltelijk vloerverwarming, een gaskachel, water en elektra. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken. Via een klapdeur komt u in de opslagruimte. 


Prachtige tuin rondom:
Bij deze woning hoort een prachtige tuin die rondom de woning ligt. In deze tuin heeft u gazon, borders, volwassen beplanting, bomen, diverse terrassen en gezellige zitjes, elektra, verlichting, meerdere dierenverblijven, een glazen kas, een authentieke rietgedekte hooiberg (die op dit moment in gebruik is als overdekt terras) en natuurlijk de schuur en de multifunctionele ruimte. Direct achter de woning heeft u een gezellig terras waar u heerlijk kunt genieten met een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond. 


Oprit:
De ruime oprit biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning heeft de titel plattelandswoning. Dit houdt in dat de voormalige agrarische bedrijfswoning nu bij verkoop door derden (die geen functionele binding hebben of hebben gehad met het oude bedrijf) bewoond mag worden. 
- Alle bijgebouwen zijn legaal met uitzondering van een schuur (die niet in de tekst vermeld staat) en een stukje overkapping bij de multifunctionele ruimte. Deze moeten nog gesloopt worden, hierdoor krijgt u meer tuin en een mooier uitzicht over uw perceel. De kosten voor het slopen hiervan zijn voor rekening van koper. 
- De woning is deels voorzien van muurisolatie. Het oude schuurgedeelte is voorzien van dakisolatie. 
- De boerderijwoning wordt door middel van kachels (resp. hout of gas) verwarmd, u dient er rekening mee te houden dat er nog centrale verwarming moet worden aangelegd.
- De woonkamer in het voormalige schuurgedeelte heeft een anderhalf steens muur, welke d.m.v. voorzetwanden goed geïsoleerd kunnen worden.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas. 
- Op de 1e verdieping heeft de woning houten kozijnen met enkel glas. 
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren. 
- De bijkeuken, werkkamer, zitkamer en de master bedroom zijn voorzien van een laminaatvloer. De rest van de begane grond is voorzien van plavuizen. 
- Op de 1e verdieping ligt er vinyl. 
- De woning is voorzien van een fraai aangelegde tuin rondom de woning met o.a. een glazen kas, meerdere dierenverblijven en een grote schuur en multifunctionele ruimte die voor diverse doeleinden en/of hobby’s te gebruiken zijn. 
- Er bevinden zich voldoende parkeerplekken op het eigen terrein. 
- De woning is rustig en landelijke gelegen, in het buitengebied, aan de rand van Oudenbosch.
- Alle voorzieningen en de uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Oudenbosch: 
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Dintel, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 110 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11423) "Landelijk gelegen in het buitengebied van Oudenbosch ligt deze prachtige, karakteristieke woonboerderij met bijgebouwen op een perceel van 4.125 m². De woning heeft op de begane grond een royale woonkamer (het voormalige schuurgedeelte), een keuken, een zitkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en een kantoorruimte. Op de 1e verdieping zijn nog 3 slaapkamers aanwezig. Rondom de woning ligt een prachtige tuin. De grote schuur en de multifunctionele ruimte bieden diverse mogelijkheden, mooie ruimten voor een bedrijf aan huis of voor hobbyisten.

Bent u benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden van deze woning? Kom snel binnen kijken en laat u verrassen!


Begane grond met o.a. sfeervolle living, slaap- en werkkamer:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. Via openslaande deuren komt u in het voormalige schuurgedeelte, de sfeer komt u direct tegemoet. Dit schuurgedeelte is verbouwd tot de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. Een gevoel van ruimtelijkheid is wat in de living overheerst. Niet alleen vanwege de daadwerkelijke grootte, maar ook door het hoge plafond. De houten balken en gebinten en de houtkachel zorgen voor een nostalgisch gevoel. Vanuit deze woonkamer heeft u een prachtig zicht op de voor- en zijtuin met de authentieke hooiberg.

Vanuit de woonkamer zijn de keuken en de bijkeuken bereikbaar.
In de bijkeuken heeft u een keukenblok met spoelbak, een gashaard en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en naar de tuin toe.

De ruime werkkamer ligt aan de achterzijde van de woning.

De keuken heeft 2 rechte opstellingen met onderkasten, laden en een kunststof werkblad. Er zijn een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een 1½ spoelbak, een geiser en een losse gasradiator aanwezig. Vanuit de keuken kunt u naar de zitkamer, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer en de achtertuin.

De geheel betegelde badkamer heeft een douche (met thermostaatkraan en handdouche) en een wastafel.

De zitkamer is een gezellige ruimte met een sfeervolle houtkachel waar u zichzelf heerlijk terug kunt trekken met een goed boek. Vanuit de zitkamer heeft u toegang tot de kelder en de trapkast. Via een afgesloten trapopgang die naar de 1e verdieping gaat, komen we in de opkamer. Deze is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar kan ook heel goed als kantoorruimte gebruikt worden.

Vanuit de zitkamer komen we in de zeer ruime master bedroom met veel raampartijen. Ook bevindt zich hier een gezellige gaskachel en een vaste kast met daarin de meterkast.


1e verdieping met 3 slaapkamers:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd. De overloop heeft voldoende opbergruimte met 4 vaste kasten en een luik naar de bergzolder.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning is voorzien van een 1 persoons bedstee. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een vaste kast en één slaapkamer heeft een dakraam.


Schuur:
Bij deze woning hoort een grote schuur van ca. 20.00 x 12.00 m groot. De schuur heeft aan de voorzijde schuifdeuren en aan de achterzijde een handbedienbare roldeur. De schuur is voorzien van een betonnen vloer, diverse stalraampjes, krachtstroom, water en elektra. Deze ruimte is uitermate geschikt als hobbyruimte. In deze schuur bevindt zich een “kantine” en een berging. De ”kantine” is voorzien van een toiletruimte, tegels en een eigen meterkast met voldoende groepen.


Multifunctionele ruimte:
Aan de zijkant van het perceel bevindt zich de multifunctionele ruimte, voorheen de boerderijwinkel. Deze extreem geïsoleerde ruimte is ca. 11.80 x 5.60 m groot en voorzien van openslaande deuren, een betonnen vloer met gedeeltelijk vloerverwarming, een gaskachel, water en elektra. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken. Via een klapdeur komt u in de opslagruimte.


Prachtige tuin rondom:
Bij deze woning hoort een prachtige tuin die rondom de woning ligt. In deze tuin heeft u gazon, borders, volwassen beplanting, bomen, diverse terrassen en gezellige zitjes, elektra, verlichting, meerdere dierenverblijven, een glazen kas, een authentieke rietgedekte hooiberg (die op dit moment in gebruik is als overdekt terras) en natuurlijk de schuur en de multifunctionele ruimte. Direct achter de woning heeft u een gezellig terras waar u heerlijk kunt genieten met een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.


Oprit:
De ruime oprit biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning heeft de titel plattelandswoning. Dit houdt in dat de voormalige agrarische bedrijfswoning nu bij verkoop door derden (die geen functionele binding hebben of hebben gehad met het oude bedrijf) bewoond mag worden.
- Alle bijgebouwen zijn legaal met uitzondering van een schuur (die niet in de tekst vermeld staat) en een stukje overkapping bij de multifunctionele ruimte. Deze moeten nog gesloopt worden, hierdoor krijgt u meer tuin en een mooier uitzicht over uw perceel. De kosten voor het slopen hiervan zijn voor rekening van koper.
- De woning is deels voorzien van muurisolatie. Het oude schuurgedeelte is voorzien van dakisolatie.
- De boerderijwoning wordt door middel van kachels (resp. hout of gas) verwarmd, u dient er rekening mee te houden dat er nog centrale verwarming moet worden aangelegd.
- De woonkamer in het voormalige schuurgedeelte heeft een anderhalf steens muur, welke d.m.v. voorzetwanden goed geïsoleerd kunnen worden.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas.
- Op de 1e verdieping heeft de woning houten kozijnen met enkel glas.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De bijkeuken, werkkamer, zitkamer en de master bedroom zijn voorzien van een laminaatvloer. De rest van de begane grond is voorzien van plavuizen.
- Op de 1e verdieping ligt er vinyl.
- De woning is voorzien van een fraai aangelegde tuin rondom de woning met o.a. een glazen kas, meerdere dierenverblijven en een grote schuur en multifunctionele ruimte die voor diverse doeleinden en/of hobby’s te gebruiken zijn.
- Er bevinden zich voldoende parkeerplekken op het eigen terrein.
- De woning is rustig en landelijke gelegen, in het buitengebied, aan de rand van Oudenbosch.
- Alle voorzieningen en de uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch:
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Dintel, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 110 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Nattestraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "10" ["plaats"]=> string(10) "OUDENBOSCH" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4731 SM" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-10-27 14:24:13" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-09 06:00:00" } ["media"]=> array(99) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-07 11:42:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150343697.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af03caca9a348f03774164aff0ae6fb1a395bcabb10a9756b8165979ca9420368" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae13e61782db52ada205543e6b5e8fad423b5a0d45315576aad267cebd016861e" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84f6042a5d00d4195573e61600af4f3b62833f4c9711e9369c4b188935b8c5d4" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc1c2c5ad613a84eee4e5be693a3b76c4e07e824d9ccd7f2e6d217d355004c03" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60b8d6da57ca9c238c508ae659607b26487600f50c197e30dbe108d08ec46e29" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A211fed68b65f82a97f859244ca7525e33c98a4f58b2143637f1f9bd07f2530d1" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87bfe6559430adbd36fb92c6a2c9a57c98786015b52ae5c8d935dde137ba163a" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5bb815b70f1ef247ae6db47c0eaba3c4d1ff5824b1bc6452ec04f5cf0776baf" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:31:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c039f800a60075b028eb49b3e8a7bf9664eb8753e84ef94b698e95a7f2afc30" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:32:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65aaffbed115bdefa2c082abd4bbdf843067a7bc0f975a3564cf089113db225b" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:32:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea98c224bb2e4811240e21d2a6d2c24dd7a3132d7a55b738a2fb82eee4b749ac" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:32:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3cb8d2a9d6d8728fce75316616aea8b578511f20b028c8cdd5f0d94c70f874e" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:32:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8733ee6af639d53acf67d978c3d725f4b3d3333dfae13e68d2572b6ba79c0699" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:32:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5b960233a7bc4dd45c34166476dd4d7934dde21056aaf4842d03e91ed8d6342" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf824c6acb5b130a4aaeacd907c3e38ed7f3db49bf5641c426797407dc4f9b27" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b0db2f8f34a32107448105f4c7398301e1e2ceb0d96cc4bc8f12dd3d6c251a5" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0a5d9c950f9e9fc1f84a828357e5b23250939b686d8d88d8043c5b4a6da709c" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab19c048029c66d24d2e0db59bde52fdca3a6c62bdbb14ef325f8b07294249e6" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d0ff08a1232ca03c9a93343c37ba6b7801ece29e24cb9a2689652db3895b2f1" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:33:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac11951f6f4d0610323591e26b56a34e5937f6ab102cf9f8387ef2f0908ca74dc" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:11:05" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=tsy3rLTrxc9" ["volgnummer"]=> int(4019) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5aab02a7f69ab77ff37b7743ba6291210cf9b9d6a9b395d6fc0f3faadb63212" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150537301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A683bb0ed99681a84b41369eef146d0c44e1ff266e8fbdb8f75873a6330523105" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae93e1a01123bd5fa4e4b0fb2dc6199b6e03d5bb78a7f67f9c9ceec960fb80fe1" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ea92634120b6f758a0fc60bac756995ba71bc15691b9e9bbc7f5d29f97a9910" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c045d31ad2c878f08a34105ad814878a27d6f80d0139d10afbb7200677a9fea" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150537297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab60d32cac53fa445e37ad9712180a7e6c86e619d194850dcdd155d9882220bdb" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150537299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44d3f9d7a1121f7e58e82854c2d3329c341c3fb2a9e37a09faf6681045452188" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a46bfde42d3507334df910ba3ff29d2c225bcea83cce8864a0b2898730dda7b" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35377ec2fbeced4a8df731dc22e6ea5ea06d426e371f9c90b6b356f57c9e55b2" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeecb878bf23f1862d7cb3947a14f93f278e1a9d8f90a0681bca0241b98dc3fc1" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A567285f1c8b362d258a9f9f2b7eed799d39fa5e1b33795faedd39da3a3e97953" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77009e07a78421d2eff05247c7d4ae3c214de5cb9e27fa93fd926cbd7ccc8dca" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9a92aa1eb2fab7cd52b2adea2d116794192b8d41e839bbbebd58bdb43bf7d07" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7eddfe731240de636b002b257883cb96d177ff39e1aa6b15f90fed34bc55870b" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada5fbd23fd2da0c61eff0d33846cdf5994a1b4c816addd97804b6ff156b70fca" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f3130f29547d6b659158a24b967e4a3a89e586273fe494926c8acbaf39b7bad" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa11ea01c1b6c0ef65ba70d9ada888cb2db6b4eea926640863b960c5e4a6909d" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A015b467f451f0467026b554c66832fd88651c7e77659c2e5b9016e403330d4a5" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50a7e5ef96767672431378b6fc48d488d6f2a0d2b025194cdfe85c4375a6d24f" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2d4445a0505afaca1caa6dfc03e3293e01747d1f7a050216e661ddcb44b8369" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acde6d6038f817e6f0c062854a60314bac6fa4ebb7031dc408aa02277884c7be5" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abec99f8a48a513855c8b07e2d8323a24be4c6b9ffe2c96204dc7e3c959bf930e" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfc33154521e749cc1119b4c715962ba4cb7a7f2338649f6e1cd244ea465e6db" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e065956a144e84a102e7809a75a5883e6fdf26bd6b120de14fe671309c2bfdc" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af05c2ba654a536ae2ef6df3a21f8412f7cbe816a1546fb842823256a8079b582" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A832b9e8d5b6d432264e4bdfec23db74d75f6006e3d462631ed710ab652c09e95" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa979dbb2203f7ee5ab6eaf7d14b759f615a2418f4cfbb8dbcc45ca9b1cdd3893" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa12ce31f53ca307297bec6093d70f1203cce6ba053dcfdede609d8fc6b13e949" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395789.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab00d7c5bbd411b72308cbcf42572a582f298b962c463900ef876be476744f312" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af05c11fa591407a531c864efae743eb9869745673c9280214839924cd2433039" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95a96ac3c905a92e745952a2d041483a44aa637f4028e4410b31c25276b41f2b" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A912824ac94d0ff4f32826ee4cae5bda30e8966ae5ca36cf7d57141a62f9d316c" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ce38066f6ac9dd31b0676b47b6610e1c5c720934ad028ebccbe7b30fb34130a" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96a550450f1038d6b8c63d7f46b06dc48a724f8304cad49680f790ba4a0f8848" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aead07480105f650e78043e4773858758b0cbbb3d9b1b73c82b0edb3a6f7338d2" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d0c168705b39e2b6f01293f892b9c1005586be5184962f3ccbfc5b3ae0d0085" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A035ff21260b04b2b880bcca17cd60a1de3a9e951bb5ec88490aee8542b61006d" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af171ea08a2242c61451deb8c8e71005bd5188b831b001c051f56f92923032eba" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7554cbe9d54b88e65197b3cc069af62218f61171e91bb83d9d58a1d6a223a732" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacf48bd3e6f446a6f74e189832baaa795142417071901bd0ceae25f95ede0a78" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a0149dca1b8d6a727aa217fb0ec5966fd18557eb39868ea98ae9f4d68a7d6e9" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22a7602338f7b0ea7cb95bd0cbe945cf533dbdbe3dc4f49dad5d56cfdc7cc03c" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0e0726410e2bb4ca6a10da6ca80a0eabaabe100fd1e388d99eff16a21edb5d6" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A209880f7a7b368fe0a1b641e926c218279da7a84956e2bcfe34cc0e198b1c281" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8f781cec266efcd5d11af1ab71796e38faeb50f132255d3db5c3358ebcf71aa" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0b3d931931eb687c43b996e3e57aeb6df0b0073a88d8944ec645bf19526caae" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A454eb824cb34a0a42917e96863d80464523ee422abc9a1fc23af2c777b22c989" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace381c4d1ee8cfb097133a8f10c2c9c691a24e2692c1b8d523cab3e34579a2b0" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8199af9c485a8bd188167f6576bd323035da80fb0c0795201934be2492eb3d35" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0496a9425320782f8ea19614566e9233fdc2dfa1ff4f1bfb5c2cf0722742181a" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93d88d019726739d3185858ed0f7370b6fd6fb394b195761dd0f1196cdef2800" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac042bd9f179d05c242bf8aaf57832a507eb13ad8c3fcf182a0643fb291df6198" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad15c0bf27fda3274624ca6411f8b53eb602dce92a0097acf5adee6ee649ef83b" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e40cbf6e78c3b732d6c17625e5efb0f35b6be59cda2c97b8b85f85d327a9958" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54ec7c00255b3cecb7ac2ce3b7eb32648ac7437dd9d399053d80bcbd55cec4ac" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62cab8401e0d9883861ab4693814859acbf3b3541b02adf75987582e68b27b08" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c0a6c0dcb523f147c067ce2ea5b83ee0c3c0fd18ab309c9b56aed686de160c1" ["volgnummer"]=> int(62) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150513015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3473ae8c81a4f7342db81e65366193210a1ed647d901f5e158a9252414e9377b" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ff6c4f33f53c748a2eaa8070f69feb8ce22aea12f472501faf8ddc28735e6d7" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c288512b3502588124b560f11a310816c34f7012b07965f5246175c79e3039e" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a05105fb7891d59915804fd932b8ae089c3ea4cac40d1d29f8cfba43165854d" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5159e826a249dfff9f7b57b36070b58bffe039a8726cd50629a823c6230dbf2" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfab4609225655749762087aa716d412c1ef9fb4b5a73c56c12b759665607ed6" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1afd8dc86eef0359d392bbc85b4671ffd23a0f708766a9c8d8dfb048e4727da" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e7b81fb583a88b2d363e72ab441f5f1a688b682f20895248654aae402a1ad1c" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1aa1cc654b3268174e6369836259cd62325314fc35805f6cb0ebd0593b3e03b5" ["volgnummer"]=> int(75) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0359e370729341d5821a27683af77ce8ceb38a56b468a220c7ab1d618b7e9a10" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59223a513166c731b4e3ccec34a5e769b165066c7e4b97143d3400ad74db6e5c" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7f172bbc0589277e5801d9d95c9e0adef8712a7d45d9d3f69126d4a2c990183" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A877b5d262917e968a3459ed88d1bde168c3c59ffb0756230b6f30d89b9c9ffbe" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145118583.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab17a24c04c1481653f555e969c690c8c153a910ed138fd79813690e65bae2239" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145118593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4eadbd3dc0f4cf20ab8b14aa5306d316219e47aeb2391467719b38fac7ed21b3" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150395723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A624e6aca8ccf11242dabc779009ab18e3766072a36178e4af30b024594f217da" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145118587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accb43431c3bd940690e571ed4333bdcf879bba9abacc10e8e5bcc019a824c53c" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145118605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a3ba1492162cd1c58907ad063f8271e338e5b62bbf658bfadd32ee47d9662b7" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [96]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 14:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145118599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aede49e38b53d5f9546efed35bf93020cdd48f9ad950bb66452363f9a0b1205fa" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [97]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 11:34:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150515801.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A41f5bf2c17a80f53e20933e93a284f98febfa7c0a27fe3345aca6dbd997d7ced" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [98]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-09 17:31:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150577641.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ce9c89609c1ff9f572ac87de337132b3cbd92c14b98285c1b653041f89ef3e2" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(825000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(10) "GASKACHELS" [1]=> string(10) "HOUTKACHEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GEISER_EIGENDOM" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ROOKKANAAL" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(5) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [2]=> string(17) "BESCHUTTE_LIGGING" [3]=> string(19) "BUITEN_BEBOUWDE_KOM" [4]=> string(17) "LANDELIJK_GELEGEN" } ["aantalKamers"]=> string(1) "9" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(57) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(4125) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(17) "Plattelandswoning" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(950) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1910" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(8) ["woonoppervlakte"]=> int(225) ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["energieklasse"]=> string(1) "G" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2026-08-10" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(13) "WOONBOERDERIJ" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(18) "MATIG_TOT_REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(18) "MATIG_TOT_REDELIJK" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GARAGE_MOGELIJK" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [1]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(2) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(354) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(0) "" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(6) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(195) ["breedte"]=> int(132) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(17) ["keukenlengte"]=> int(326) ["keukenbreedte"]=> int(519) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(780) ["woonkamerbreedte"]=> int(735) ["woonkameroppervlakte"]=> int(57) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [3]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-01-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-27 11:23:06" ["oppervlakte"]=> int(4125) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Oudenbosch" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "F" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(11) "DEELPERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(3) "913" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6902713) }

Nattestraat 10

4731 SM Oudenbosch

Vraagprijs € 825.000,- k.k.

Landelijk gelegen in het buitengebied van Oudenbosch ligt deze prachtige, karakteristieke woonboerderij met bijgebouwen op een perceel van 4.125 m². De woning heeft op de begane grond een royale woonkamer (het voormalige schuurgedeelte), een keuken, een zitkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en een kantoorruimte. Op de 1e verdieping zijn nog 3 slaapkamers aanwezig. Rondom de woning ligt een prachtige tuin. De grote schuur en de multifunctionele ruimte bieden diverse mogelijkheden, mooie ruimten voor een bedrijf aan huis of voor hobbyisten.

Bent u benieuwd naar de ruimte en de mogelijkheden van deze woning? Kom snel binnen kijken en laat u verrassen!


Begane grond met o.a. sfeervolle living, slaap- en werkkamer:
Aan de zijkant van de woning bevindt zich de entree. Via openslaande deuren komt u in het voormalige schuurgedeelte, de sfeer komt u direct tegemoet. Dit schuurgedeelte is verbouwd tot de woonkamer met een zit- en eetgedeelte. Een gevoel van ruimtelijkheid is wat in de living overheerst. Niet alleen vanwege de daadwerkelijke grootte, maar ook door het hoge plafond. De houten balken en gebinten en de houtkachel zorgen voor een nostalgisch gevoel. Vanuit deze woonkamer heeft u een prachtig zicht op de voor- en zijtuin met de authentieke hooiberg.

Vanuit de woonkamer zijn de keuken en de bijkeuken bereikbaar.
In de bijkeuken heeft u een keukenblok met spoelbak, een gashaard en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en naar de tuin toe.

De ruime werkkamer ligt aan de achterzijde van de woning.

De keuken heeft 2 rechte opstellingen met onderkasten, laden en een kunststof werkblad. Er zijn een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een oven, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een 1½ spoelbak, een geiser en een losse gasradiator aanwezig. Vanuit de keuken kunt u naar de zitkamer, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de slaapkamer en de achtertuin.

De geheel betegelde badkamer heeft een douche (met thermostaatkraan en handdouche) en een wastafel.

De zitkamer is een gezellige ruimte met een sfeervolle houtkachel waar u zichzelf heerlijk terug kunt trekken met een goed boek. Vanuit de zitkamer heeft u toegang tot de kelder en de trapkast. Via een afgesloten trapopgang die naar de 1e verdieping gaat, komen we in de opkamer. Deze is momenteel in gebruik als kledingkamer, maar kan ook heel goed als kantoorruimte gebruikt worden.

Vanuit de zitkamer komen we in de zeer ruime master bedroom met veel raampartijen. Ook bevindt zich hier een gezellige gaskachel en een vaste kast met daarin de meterkast.


1e verdieping met 3 slaapkamers:
Op deze verdieping zijn 3 slaapkamers gerealiseerd. De overloop heeft voldoende opbergruimte met 4 vaste kasten en een luik naar de bergzolder.

De slaapkamer aan de voorkant van de woning is voorzien van een 1 persoons bedstee. De slaapkamers aan de achterzijde hebben een vaste kast en één slaapkamer heeft een dakraam.


Schuur:
Bij deze woning hoort een grote schuur van ca. 20.00 x 12.00 m groot. De schuur heeft aan de voorzijde schuifdeuren en aan de achterzijde een handbedienbare roldeur. De schuur is voorzien van een betonnen vloer, diverse stalraampjes, krachtstroom, water en elektra. Deze ruimte is uitermate geschikt als hobbyruimte. In deze schuur bevindt zich een “kantine” en een berging. De ”kantine” is voorzien van een toiletruimte, tegels en een eigen meterkast met voldoende groepen.


Multifunctionele ruimte:
Aan de zijkant van het perceel bevindt zich de multifunctionele ruimte, voorheen de boerderijwinkel. Deze extreem geïsoleerde ruimte is ca. 11.80 x 5.60 m groot en voorzien van openslaande deuren, een betonnen vloer met gedeeltelijk vloerverwarming, een gaskachel, water en elektra. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken. Via een klapdeur komt u in de opslagruimte.


Prachtige tuin rondom:
Bij deze woning hoort een prachtige tuin die rondom de woning ligt. In deze tuin heeft u gazon, borders, volwassen beplanting, bomen, diverse terrassen en gezellige zitjes, elektra, verlichting, meerdere dierenverblijven, een glazen kas, een authentieke rietgedekte hooiberg (die op dit moment in gebruik is als overdekt terras) en natuurlijk de schuur en de multifunctionele ruimte. Direct achter de woning heeft u een gezellig terras waar u heerlijk kunt genieten met een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.


Oprit:
De ruime oprit biedt parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning heeft de titel plattelandswoning. Dit houdt in dat de voormalige agrarische bedrijfswoning nu bij verkoop door derden (die geen functionele binding hebben of hebben gehad met het oude bedrijf) bewoond mag worden.
- Alle bijgebouwen zijn legaal met uitzondering van een schuur (die niet in de tekst vermeld staat) en een stukje overkapping bij de multifunctionele ruimte. Deze moeten nog gesloopt worden, hierdoor krijgt u meer tuin en een mooier uitzicht over uw perceel. De kosten voor het slopen hiervan zijn voor rekening van koper.
- De woning is deels voorzien van muurisolatie. Het oude schuurgedeelte is voorzien van dakisolatie.
- De boerderijwoning wordt door middel van kachels (resp. hout of gas) verwarmd, u dient er rekening mee te houden dat er nog centrale verwarming moet worden aangelegd.
- De woonkamer in het voormalige schuurgedeelte heeft een anderhalf steens muur, welke d.m.v. voorzetwanden goed geïsoleerd kunnen worden.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met gedeeltelijk dubbel glas.
- Op de 1e verdieping heeft de woning houten kozijnen met enkel glas.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De bijkeuken, werkkamer, zitkamer en de master bedroom zijn voorzien van een laminaatvloer. De rest van de begane grond is voorzien van plavuizen.
- Op de 1e verdieping ligt er vinyl.
- De woning is voorzien van een fraai aangelegde tuin rondom de woning met o.a. een glazen kas, meerdere dierenverblijven en een grote schuur en multifunctionele ruimte die voor diverse doeleinden en/of hobby’s te gebruiken zijn.
- Er bevinden zich voldoende parkeerplekken op het eigen terrein.
- De woning is rustig en landelijke gelegen, in het buitengebied, aan de rand van Oudenbosch.
- Alle voorzieningen en de uitvalswegen bevinden zich in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Oudenbosch:
Welkom in het katholieke zuiden van weleer. In Oudenbosch staat het gemeentehuis van de gemeente Halderberge waarvan het dorp deel uitmaakt. De plaats met 12.000 inwoners is met name bekend van de grote basiliek met elementen van de beroemde St. Pieter uit Rome. Welvaart kwam er aanvankelijk door de privileges van “de heerlijkheid Bergen op Zoom” en door de veerdienst naar de handelsstad Dordrecht. Later zorgde de suikerfabrieken en bierbrouwerijen voor leven in het dorp. De omgeving wordt ondertussen gekenmerkt door landbouw en het natuurschoon komt voor rekening van rivier de Dintel, de Sint Maartenspolder en de Hoevense Beemden.

Het vervoer is goed geregeld in Oudenbosch: er is een rondweg die het dorp aansluit op de A17. Ook de A58 en A59 zijn dichtbij. Oudenbosch heeft bovendien een treinstation met verbindingen naar Breda en Roosendaal. Het bekende Rosada Fashion Outlet is een kwartier rijden. De centrale ligging ten opzichte van steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken Oudenbosch tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.

Natuurlijk heeft Oudenbosch ook eigen winkelvoorzieningen, scholen en horeca. Het loont de moeite om het dorp te verkennen!


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 110 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 825.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonboerderij
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1910
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen

Indeling

 • Woonoppervlakte225 m²
 • Perceeloppervlakte4125 m²
 • Overige inpandige ruimte8 m²
 • Inhoud950
 • Aantal kamers9
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseG
 • Energie einddatum2026-08-10
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterGeiser eigendom
 • VerwarmingGaskachels en houtkachel
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageGarage mogelijk
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenMatig tot redelijk
 • Onderhoud buitenMatig tot redelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingPlattelandswoning

Voorzieningen

 • VoorzieningenRookkanaal en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteOudenbosch
 • SectieF
 • Perceelnummer913
 • Oppervlakte4125 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact