array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(8) "Postbaan"
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "4"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4841 KL"
  ["plaats"]=>
  string(11) "PRINSENBEEK"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-06-08 13:18:44"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103052"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2020-10-15"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-06-07 17:36:30"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5242770)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "4564aed3-8443-4094-8fef-8f48baab9d3c"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(7731) "Deze prachtige vrijstaande villa met riante woonkamer met gashaard, een sfeervolle keuken met kookeiland, een werkkamer en 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) is nu te koop! De woning is landelijk gelegen en toch op steenworp afstand van het gezellige centrum van Prinsenbeek. De woning is voorzien van een vrijstaande garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De parkachtig aangelegde tuin is gelegen op het zuiden en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via een elektrische poort bereikt u de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. De riante hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de werkkamer, de woonkamer en via de trapopgang de 1e verdieping. 

Middels glazen openslaande deuren betreedt u de royale en sfeervolle woonkamer (ca. 70 m² groot) welke voorzien is van een gashaard. Door de vele raampartijen heeft u veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de erker met schuifpui kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de schitterend aangelegde achtertuin. Er is tevens een aparte open ruimte aanwezig waar u bijvoorbeeld een fijne werk- of speelruimte kunt creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 5.07 x 3.34 m groot) met kookeiland is voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een granieten werkblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak, combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een fijne ladekast welke veel opbergruimte biedt. Vanuit de keuken gaat u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.40 x 2.38 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime werkkamer (ca.5.07 x 3.96 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is vanwege de grootte zeer geschikt om een 4e slaapkamer met badkamer te creëren. Onze makelaar laat u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een mooie vide, 3 royale slaapkamers, een badkamer en een volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein).
De slaapkamers en de badkamer hebben allen een dakkapel hetgeen erg veel sfeer geeft.

De master bedroom is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is maar liefst 5.08 x 8.74 m groot. Vanuit deze ruimte kunt u naar de bijbehorende inloopkast welke is afgesloten met een loopdeur.

De 2 slaapkamers aan de rechterzijde van de woning zijn tevens erg ruim (resp. ca. 4 x 3.57 m en 5.08 x 3.55 m groot).

De volledig betegelde badkamer is voorzien van ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel en een design radiator.  


2e Verdieping: 
Deze verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Ecomline, 2005) en de WTW installatie. U heeft hier de mogelijkheid om 2 slaapkamers te creëren. Ook hier geldt dat we u graag de mogelijkheden laten zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin is geheel omheind, biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van een terras, tuinhuis met zitgelegenheid, een gazon en volwassen begroeiing met o.a. prachtige bomen. Door het hoogteverschil en de parkachtige aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in het ruime tuinhuis?


Garage:
De vrijstaande stenen garage (ca. 6.33 x 3.46 groot) is volledig geïsoleerd en is voorzien van elektra, een loopdeur en een roldeur naar de oprit. Tevens is er veel extra bergruimte aanwezig welke middels een trapje te bereiken is.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De verdiepingsvloer van de 2e verdieping is van hout. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van en houten vloerafwerking m.u.v. de keuken en bijkeuken; deze zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft vloerbedekking, m.u.v. van de badkamer en de toiletruimte; deze zijn betegeld. 
- De woning heeft een alarminstallatie.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Prinsenbeek: 
Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Prinsenbeek heeft een gezellige dorpskern met diverse winkels, horecagelegenheden, restaurants, sportclubs, scholen en kinderdagverblijven. Tevens kent het dorp een rijk verenigingsleven. 

Prinsenbeek beschikt over een goede busverbinding, een NS station en het dorp is gunstig gelegen in de nabijheid van de uitvalswegen A16 en A58. Tevens is het bruisende centrum van Breda op ca. 15 minuten rijden gelegen.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8152) "Deze prachtige vrijstaande villa met riante woonkamer met gashaard, een sfeervolle keuken met kookeiland, een werkkamer en 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) is nu te koop! De woning is landelijk gelegen en toch op steenworp afstand van het gezellige centrum van Prinsenbeek. De woning is voorzien van een vrijstaande garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De parkachtig aangelegde tuin is gelegen op het zuiden en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via een elektrische poort bereikt u de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. De riante hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de werkkamer, de woonkamer en via de trapopgang de 1e verdieping.

Middels glazen openslaande deuren betreedt u de royale en sfeervolle woonkamer (ca. 70 m² groot) welke voorzien is van een gashaard. Door de vele raampartijen heeft u veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de erker met schuifpui kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de schitterend aangelegde achtertuin. Er is tevens een aparte open ruimte aanwezig waar u bijvoorbeeld een fijne werk- of speelruimte kunt creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 5.07 x 3.34 m groot) met kookeiland is voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een granieten werkblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak, combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een fijne ladekast welke veel opbergruimte biedt. Vanuit de keuken gaat u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.40 x 2.38 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime werkkamer (ca.5.07 x 3.96 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is vanwege de grootte zeer geschikt om een 4e slaapkamer met badkamer te creëren. Onze makelaar laat u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een mooie vide, 3 royale slaapkamers, een badkamer en een volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein).
De slaapkamers en de badkamer hebben allen een dakkapel hetgeen erg veel sfeer geeft.

De master bedroom is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is maar liefst 5.08 x 8.74 m groot. Vanuit deze ruimte kunt u naar de bijbehorende inloopkast welke is afgesloten met een loopdeur.

De 2 slaapkamers aan de rechterzijde van de woning zijn tevens erg ruim (resp. ca. 4 x 3.57 m en 5.08 x 3.55 m groot).

De volledig betegelde badkamer is voorzien van ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel en een design radiator.


2e Verdieping:
Deze verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Ecomline, 2005) en de WTW installatie. U heeft hier de mogelijkheid om 2 slaapkamers te creëren. Ook hier geldt dat we u graag de mogelijkheden laten zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin is geheel omheind, biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van een terras, tuinhuis met zitgelegenheid, een gazon en volwassen begroeiing met o.a. prachtige bomen. Door het hoogteverschil en de parkachtige aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in het ruime tuinhuis?


Garage:
De vrijstaande stenen garage (ca. 6.33 x 3.46 groot) is volledig geïsoleerd en is voorzien van elektra, een loopdeur en een roldeur naar de oprit. Tevens is er veel extra bergruimte aanwezig welke middels een trapje te bereiken is.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De verdiepingsvloer van de 2e verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van en houten vloerafwerking m.u.v. de keuken en bijkeuken; deze zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft vloerbedekking, m.u.v. van de badkamer en de toiletruimte; deze zijn betegeld.
- De woning heeft een alarminstallatie.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Prinsenbeek:
Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Prinsenbeek heeft een gezellige dorpskern met diverse winkels, horecagelegenheden, restaurants, sportclubs, scholen en kinderdagverblijven. Tevens kent het dorp een rijk verenigingsleven.

Prinsenbeek beschikt over een goede busverbinding, een NS station en het dorp is gunstig gelegen in de nabijheid van de uitvalswegen A16 en A58. Tevens is het bruisende centrum van Breda op ca. 15 minuten rijden gelegen.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(97) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad69c1f4de17e0a0917628c7241d2219508894a986850b4ae9b2f3f8d29275681" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(63) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf8276bcf93f6d49bcf8932ef2f2da4024d8c3868bae7b899231cd75e0cb6d14" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(75) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8598583298f61ff48fb33f971816dab089a43e8ab95196f4501c20c6114f3637" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(46) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c5cd71d74b3228492579e09d0b18c06ff8d215befef394a70387511feec01a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(56) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186324.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4534971124a0da464b3eb936397c40bc59c75b6fd3d0d13d9fbb2a8fac844aaf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(42) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A661b088ca782a7aa0fda07658400f973795a73704de70891c898567e56c5f18a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(25) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186580.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A587b0dc40500507c4e541ebdcf27c98110ba44c57146060c64c40cf05a262f7b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(201) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c70d44c9a57ac21af08da0cdf777a06b0f3d11f06ecfe6bf96117c061445595" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(12) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186474.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a1b62ffaec4801bd957f8889eff51fe8fc893098566f662440801572b5ee73a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(73) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5ea8d005e33ece4d44fe83c8ca66c253670ef65658eca6d84212bf46948bba9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(53) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186328.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3754aa8bb60ea3cd26c8bd12ca549f338f0e7277f3c15ce6bdcbc1cba9a52cf1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(51) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48d1527b06bc1c2a7b60e5a056bf3d9c3263d2534e006786569cb1ad51749c2c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(60) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115193863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae540d19ed0aa1bb694ec79634aa9f5c5767cdd3c794d15b8d955bb34208336f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(7) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c854c335b5127cea096bb38f670dd27507e4c497d504aa2aa120b89803d57bf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(41) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186342.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe183b66cadcf8758ff574fc4615a711f60f047e226b48db8d7509194360f5b0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(17) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08b5f33c51644850c038f7d76c6fa853144f7e7b4a7c5b09de84d3b8ccc8f1f2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(18) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186364.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fe09cc91e52a5bc5da4106d90a07b1367bb88962e08552b588cf614a7574128" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(31) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac94ceea7a9dd05de1552ab8c420450f83950586979bcb1ccb5464e69d503b14e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(69) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115193779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5954182f8c1c3dda060d01ec8ecec08b2bf7ef9162777f511e842ae8bb43449" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(6) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a2a1b8e094d3442e69caac36163d0cb8be4c3ff11dd24a1fa17f2534fab6611" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(72) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6536e28bf9501fd0312ae31f289808cc1ac30cdfd8e7271331b55f588b07fd1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(57) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5415f96954404d131f1420163595cedf60c71c5ad9174df10591d642ec3e05f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(34) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186386.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A208dce16962668aeabf6630646051969915199dadea8023a7efd27c6b5332dc6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(9) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186346.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3f57558210685cfc4a3bd767f6e50a778f1557a73e7f99e6864da459b2611fd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(22) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50cfa47acda134b734d724c0d1f6faf687222255e985b26c1cde3607ff5b8f92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:08" ["volgnummer"]=> int(4007) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186352.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f0e11154433c23d75551fc1fb1ad53df9b1f5c37db40c7cf45cec824cdff462" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(30) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7c77045778eaf97e6cca8aa6a7715dd85ba3342afa26051ae74caba4aa77fe8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(39) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67c47be78ef91ed8766c400cd79b44bad59c288f5e3a491fed210464bfd16f73" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(58) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186350.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af93da000a0ad748ebcd892848b7a3dd3a7397555ddc21cbd76ccc1aed1923add" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(29) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186372.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee912608723d46049759e8697e03de4dae54a56317229f85bb0ebd3baf2c4f0e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(38) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115193802.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa45a44db497de18b856e3cf66b6c9fb5b4400344405a9e71b14de189a8b125bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(4) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e3979f4de97f3f987cc9d81067ae85363b90e48f6cf31ffe882086e8618fd42" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(52) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186929.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e6b132a6cf0126bd1edd76e486ced23afabd59f2e8001e1650681322fd98cbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:54:12" ["volgnummer"]=> int(2000) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186338.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A702283b39c7b92ddc582a61886c3f714c8090e698fb34c3edb25d852ab1a95e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(55) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186583.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdefadd47168c74dc9be7cd6013349a4068eebf61f724ed869d1a26e8260138b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:51:56" ["volgnummer"]=> int(204) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ef295abf9adb7771b5dc29131122ada4e25828407745fe5792f4183f75c9aa0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:01:20" ["volgnummer"]=> int(4014) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae431637cea9fa6f0974dc26780d90913f537f1b714ff7d937eaf9aa52faf75d9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(19) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23786a120f3c7e8ea7e1cb32e2637feba5909457780b2bb4c163a74df06c635a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(35) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23f3a0eeebd27cc5b2c3205114841a55353ba82f42d89408b866590573927dfb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(20) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ebc8f53356fc2059c9a4c97dff5f312d13068e2093394e03aaf66d1720207a9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(16) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad089ae07585bf7110b2969e7aa7c6ead5a70267f414c791549682c5377dbb52b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(14) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf2d57d7cac3e43c00f09df8cc41c50be82ee0e5e798e07ea1d691d85d03f51b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:39" ["volgnummer"]=> int(4011) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b0e7e14f4dfd5ada1cad1b33ad11d86c241aeda0264e7db3f2382e639691225" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(33) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52ade9b7f67ef718147fb1a933092d379f110aeb0762411e7a075a6f3a0bde56" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:59:15" ["volgnummer"]=> int(4002) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31504fca1b55048e72ce64283db8e9efed5cdc876f809850bb2321f562b09af9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:46" ["volgnummer"]=> int(4012) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186370.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accc82db0d0fdfe79da754cd88f33fa3e7162443a1e73230e83a97420783d4ebf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(36) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9ab77de2735990132aed4604502a6cf673a67950fb391fa796e7b6fd06af01f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(66) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f7b98e12a310e29749029833a2e726e6b8735cb183c670a90003227726bfa68" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:59:07" ["volgnummer"]=> int(4001) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae85ac2ed4b00f901d698a73bb9dca2e7e95932e0d60f15981f980c5882399492" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(27) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186480.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a39fab05ec02f26dac8b54ce8be4c98e37f741ecbbf883f7a2ac6ad5b51ed18" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(59) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115444658.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A81afd3958195fc94adb57439354dcbd8d7921b32683c112c99718d24efb94bea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-12 09:00:32" ["volgnummer"]=> int(1000) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186376.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b4b98c0bd33d75382e99ceb19e0526a3815cd646fa9f56f53efa72b45c742c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(37) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63aa0fbb36a4e2d5c37b5536cab17863c1f90723c100bcfd18586aaff948379f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(28) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A242573a077b6c758e2f29530d1796a75f8aec262d6d89bc83e9f4e70f959ddd6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:59:54" ["volgnummer"]=> int(4005) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186486.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5aed185920f11fb17efa231d345377e8fb559d13a6aa8458f5c578f2feac31db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(67) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A166b517b5f9842e5763a2d170f5f46e7a99222763d059bc5fa50a71ef289d9bc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(71) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115193965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74ee85c2b6bf8bf79b9ea0ebc74ad4a4bc2c3ee1e095e3095226689c096799d9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(2) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186336.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ca361a3d997559375da95bc808ed8da579f58a2f011cd087f14271e3a7111c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(54) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95f31397c114584a50c5090abf86391f9e13dd0b785097420b540f987d7ddc14" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(70) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A648e296c021f7ecaf491a41113240587f8e47508f37bbb73ee9bc0de626f5a7a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(202) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a51ce183756ce5ae839436352ef1420b0a9e3a293907def4603cdad8ce9ec59" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(50) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfbce2dbbb73e81aadf97d1fd0e48cb1c55c5322eb910e0ce7d3ea96af7f867f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:16" ["volgnummer"]=> int(4008) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5576fbad7eda268771a97918233fdf96d652a8a7bd325c4513d21b2fc3c8a2b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(26) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b9045fce2a6315ad40f04f23dd855160af395c453b198896c81809b63a7b4e4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(44) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186482.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A997eb3822c1815c5c85672a1972968af25c95753f934e4726c1b96924372a9ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(64) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc9e1b420a54d679982cef46084e917a25e101ade5dbfb7fd9fe3ff6ae7c3cb9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(11) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05478e62550965895fc4dc4c03d8c49fb9097dca83830613a1d375bdae4d1bf2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(32) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186344.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4e8666b161f11e5541af8a6e55249430aa1b861adc13bd1c64f31c23eb18c8b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(21) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa0a9060d94dda5d0180cf3ae6840a76e556eaaedba487e492ae8290bc77ab2a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(68) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3026fccd7420716bcd6dab4836e0fcf9daf981a6534bb6366ca7e3cf5dd5dbd2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(47) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=MvE9catCDZs" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-12 10:13:18" ["volgnummer"]=> int(4000) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186362.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e67333fc67ebc7ed6c392ce11976c0adbcb1e0c5c74f1a2a4c25e1109820ea9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(23) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186490.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A800fbe05ae38eb553b24d03584e153f6262c8b6347c17a41661ca048d7805432" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(8) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7192ecaf53f6fd81ca4a2a93aea89b50f4edb21903fee689a3a3920ac64b236d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(10) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dae2c1c068283835d5fbfe750dbe72c6d830086d70ae270c602cc7d115f889d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(43) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad455992671ce405ea15515623f887ad48b1ca0fc66d215b7010cbe57026e5ec2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(24) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab019a8a8f9cd484552a905370e11ce974efa70a0ce6e289700eb16b8f3be9750" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:59:47" ["volgnummer"]=> int(4004) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c7a81b6010f3248ffe4ce5988647979cdc8e008bb2036dabc0311d4da7ebfae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(48) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186488.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cebb1e4ea06eda08f938ae129d2eb99a554a9b86a6dd0045e8e344d5445a00a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(65) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8d02be09c97d93f17adae6a488d42276e2b4c44f28cbaf9fd4189c8baa2f2cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(203) } [80]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1f993fff202d780ac186e1616b526201f8cb51353de48ecbccb176ba7918b57" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(13) } [81]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5436ed4c90412fe3ea8b1b2c901e4a647a815e4825615d6c8fef7a6572687471" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(74) } [82]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa823a9ffb6b4c6af0d480c4ff6c455a0f9cd76c889086355a6b93ac6bea19b9a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(40) } [83]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187774.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc5eafec291a8643ea85f84f8828b1abbd9bff51c094798cc56abd2a8fbc84e4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:01:12" ["volgnummer"]=> int(4013) } [84]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187666.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9828e1a968d3a221681694f6b1a92d7f1f449f3ea15bb0c42861cd56e27a05f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:02" ["volgnummer"]=> int(4006) } [85]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A392f97f9ed9760077530d829d933c29f4342ed8728f7e0bd48fc37ea0e8c658e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(49) } [86]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186316.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f947b93d181b8a78f97a4f9a8c226408d63a8498256feed25f24688fc8a59fb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(45) } [87]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b358f990551a536a2751a80beed7db7762644e584a4fc83c18631ca8c6a91b3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(15) } [88]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115194157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57780d409683b9b86fff349a3af2ee95d97a631f9ece430456d548b0a97613f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(3) } [89]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187482.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2dba105b927326816b28766da866e691236aad96b944a8c31eb4ac82e2df4ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 09:59:22" ["volgnummer"]=> int(4003) } [90]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186484.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaebaecc6e994d10422d86eb1170c16c04348016a10f0a8ff37df868b93de7569" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(62) } [91]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add27ef2df959e62725479dcb4a7733efca7c816273d572d49371d475b0f3abbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:23" ["volgnummer"]=> int(4009) } [92]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24465081c360de4bc81dcbfd906c3571af319203211af56c5686d02aff8648b4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(1) } [93]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6105bdd6e312767af5107880dde17216a0321b278b05d037766811ec70301df3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(200) } [94]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115187714.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad644a094f776aab5c6db6f82ee53afb46551976121087e3178cbbc6a5cd257d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 10:00:29" ["volgnummer"]=> int(4010) } [95]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a2a092c5e4afc6a3209f5908bbc3dc711e61d2562ab08661431728e975de4b5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(76) } [96]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/115186483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4db6572bcc97ffb04c4dbc33c69e87383e116f218ddbc36dfdea5fa6d632b04e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-11-08 11:08:25" ["volgnummer"]=> int(61) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2021-11-15 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(950000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(875) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "2005" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(30) ["woonoppervlakte"]=> int(212) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2005" ["cvKetelType"]=> string(14) "Nefit Ecomline" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2031-10-28" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(70) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(1255) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [1]=> string(9) "SCHUIFPUI" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(39) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(8) "VLIERING" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> array(1) { [0]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["garagebreedte"]=> int(346) ["garagelengte"]=> int(633) ["garageoppervlakte"]=> int(22) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> NULL ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(70) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(17) ["keukenlengte"]=> int(507) ["keukenbreedte"]=> int(334) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(1255) ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-10-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-10-21 15:45:33" ["perceel"]=> string(4) "2952" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(11) "Prinsenbeek" ["gemeentecode"]=> string(3) "800" ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5353959) }

Postbaan 4

4841 KL Prinsenbeek

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Deze prachtige vrijstaande villa met riante woonkamer met gashaard, een sfeervolle keuken met kookeiland, een werkkamer en 3 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) is nu te koop! De woning is landelijk gelegen en toch op steenworp afstand van het gezellige centrum van Prinsenbeek. De woning is voorzien van een vrijstaande garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De parkachtig aangelegde tuin is gelegen op het zuiden en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Via een elektrische poort bereikt u de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. De riante hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (8 groepen, 1 fornuisgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de werkkamer, de woonkamer en via de trapopgang de 1e verdieping.

Middels glazen openslaande deuren betreedt u de royale en sfeervolle woonkamer (ca. 70 m² groot) welke voorzien is van een gashaard. Door de vele raampartijen heeft u veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de erker met schuifpui kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de schitterend aangelegde achtertuin. Er is tevens een aparte open ruimte aanwezig waar u bijvoorbeeld een fijne werk- of speelruimte kunt creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 5.07 x 3.34 m groot) met kookeiland is voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een granieten werkblad, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak, combi oven/magnetron, koelkast, vaatwasser en een fijne ladekast welke veel opbergruimte biedt. Vanuit de keuken gaat u naar de bijkeuken.

De bijkeuken is ca. 2.40 x 2.38 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime werkkamer (ca.5.07 x 3.96 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is vanwege de grootte zeer geschikt om een 4e slaapkamer met badkamer te creëren. Onze makelaar laat u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een mooie vide, 3 royale slaapkamers, een badkamer en een volledig betegelde separate toiletruimte (met wandcloset en fontein).
De slaapkamers en de badkamer hebben allen een dakkapel hetgeen erg veel sfeer geeft.

De master bedroom is gelegen aan de linkerzijde van de woning en is maar liefst 5.08 x 8.74 m groot. Vanuit deze ruimte kunt u naar de bijbehorende inloopkast welke is afgesloten met een loopdeur.

De 2 slaapkamers aan de rechterzijde van de woning zijn tevens erg ruim (resp. ca. 4 x 3.57 m en 5.08 x 3.55 m groot).

De volledig betegelde badkamer is voorzien van ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), een dubbele wastafel en een design radiator.


2e Verdieping:
Deze verdieping is met een vlizotrap bereikbaar en hier bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Nefit Ecomline, 2005) en de WTW installatie. U heeft hier de mogelijkheid om 2 slaapkamers te creëren. Ook hier geldt dat we u graag de mogelijkheden laten zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin is geheel omheind, biedt enorm veel privacy, is gelegen op het zuiden en is voorzien van een terras, tuinhuis met zitgelegenheid, een gazon en volwassen begroeiing met o.a. prachtige bomen. Door het hoogteverschil en de parkachtige aanleg is de tuin enorm sfeervol en biedt deze veel rust. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in het ruime tuinhuis?


Garage:
De vrijstaande stenen garage (ca. 6.33 x 3.46 groot) is volledig geïsoleerd en is voorzien van elektra, een loopdeur en een roldeur naar de oprit. Tevens is er veel extra bergruimte aanwezig welke middels een trapje te bereiken is.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De verdiepingsvloer van de 2e verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van en houten vloerafwerking m.u.v. de keuken en bijkeuken; deze zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft vloerbedekking, m.u.v. van de badkamer en de toiletruimte; deze zijn betegeld.
- De woning heeft een alarminstallatie.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Prinsenbeek:
Prinsenbeek is een dorp in de gemeente Breda in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Prinsenbeek heeft een gezellige dorpskern met diverse winkels, horecagelegenheden, restaurants, sportclubs, scholen en kinderdagverblijven. Tevens kent het dorp een rijk verenigingsleven.

Prinsenbeek beschikt over een goede busverbinding, een NS station en het dorp is gunstig gelegen in de nabijheid van de uitvalswegen A16 en A58. Tevens is het bruisende centrum van Breda op ca. 15 minuten rijden gelegen.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 950.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2005
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte212 m²
 • Perceeloppervlakte1255 m²
 • Overige inpandige ruimte30 m²
 • Inhoud875
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2031-10-28
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-KetelNefit Ecomline (Gas combiketel uit 2005, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte22 m² (6,33 m bij 3,46 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenAlarminstallatie en schuifpui

Kadastrale gegevens

 • GemeentePrinsenbeek
 • SectieH
 • Perceelnummer2952
 • Oppervlakte1255 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons