array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(13) "Schutsestraat"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "31"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "a"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4841 EC"
  ["plaats"]=>
  string(11) "PRINSENBEEK"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-05-21 12:46:17"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103624"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-11-16"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-05-20 16:13:55"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   NULL
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   NULL
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(7558) "Deze schitterende en perfect onderhouden vrijstaande woning gelegen nabij het gezellige centrum van Prinsenbeek is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken van ca. 57 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage, een tuin op het zuiden en een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein), garderobekast onder de trap en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een deur naar de woonkamer. 

De ruime woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 26 m² groot en is voorzien van grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht. De woonkamer staat in open verbinden met het eetgedeelte en de keuken. 

In het midden van de woning bevindt zich het eetgedeelte (ca. 4.35 x 4.15 m), welke is uitgebreid met een erker. Hierdoor heeft u nog meer lichtinval in deze gezellige kamer. 

De keuken (ca. 3.20 x 4.10 m) is voorzien van een kastenwand, rechte opstelling en een eetbar met voldoende aanrechtruimte. In de keuken heeft u een koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, een kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van kastruimte en lades. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en de tuin. 

In de bijkeuken (ca. 2.19 x 1.68 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur en opbergmogelijkheden. Middels een deur bereikt u de garage. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein). Tevens kunt u middels een vaste trap naar de 2e verdieping. 

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.46/3.13 x 5.86 m groot en is voorzien van een inloopkast. De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.12 x 3.29 m en ca. 3.98 x 2.50 m groot. 

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.44 x 2.02/2.66 m) is voorzien van een ligbad en inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer, de 2e badkamer en de berging. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2011) en de WTW-installatie. 

De slaapkamers op deze verdieping zijn beide resp. ca. 3.00 x 3.75 m groot en voorzien van een dakvenster. 

De badkamer is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. Ontzettend luxe en prettig om 2 badkamers te hebben. 


Tuin: 
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is ca. 165 m² groot en is voorzien van een veranda, bestrating, gazon, beplanting, een vijver, verlichting en een overkapping met elektra. De tuin is gelegen op het zuiden waardoor u heerlijk van een zon- en schaduwplek kunt genieten. In de zijtuin heeft u een vrijstaand houten berging met elektra. Aan de voorzijde van de woning heeft u een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. 


Garage: 
De garage (ca. 7.13 x 4.05/5.10 m) is bereikbaar vanuit de bijkeuken en is voorzien van een spoelbak met koudwaterkraan, elektra, verwarming, de omvormer van de zonnepanelen, de buitendeur naar de achtertuin en een hand bedienbare sectionaalpoort naar de oprit. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur, buitendeuren in de garage en de keuken en de raamkozijnen in de keuken, deze zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De gehele woning is afgewerkt met een houten vloer m.u.v. de betegelde badkamers, toiletruimtes, bijkeuken en garage. Een van de slaapkamers op de 2e verdieping is echter voorzien van vloerbedekking. 
- De begane grond en de badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming m.u.v. de garage. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De woning heeft 20 zonnepanelen. 
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 
- Aan de voorzijde van de woning ligt een strook snippergroen van de gemeente. Dit stuk grond wordt door de verkopers onderhouden. 
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Prinsenbeek:
Prinsenbeek is een dorp op zich, dat net als Bavel, Ulvenhout en Teteringen onderdeel geworden is van de gemeente Breda. Prinsenbeek heeft ca. 12.000 inwoners.

In Prinsenbeek vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van sport, cultuur en recreatie. U bent omringd door natuur. De Haagse Beemden, het Liesbos, de Mark en het centrum van Breda zijn allemaal dichtbij. Prinsenbeek heeft goede openbaar vervoersverbindingen met zelfs een eigen treinstation en daarnaast bent u zo op de snelweg A16.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(7970) "Deze schitterende en perfect onderhouden vrijstaande woning gelegen nabij het gezellige centrum van Prinsenbeek is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken van ca. 57 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage, een tuin op het zuiden en een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein), garderobekast onder de trap en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een deur naar de woonkamer.

De ruime woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 26 m² groot en is voorzien van grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht. De woonkamer staat in open verbinden met het eetgedeelte en de keuken.

In het midden van de woning bevindt zich het eetgedeelte (ca. 4.35 x 4.15 m), welke is uitgebreid met een erker. Hierdoor heeft u nog meer lichtinval in deze gezellige kamer.

De keuken (ca. 3.20 x 4.10 m) is voorzien van een kastenwand, rechte opstelling en een eetbar met voldoende aanrechtruimte. In de keuken heeft u een koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, een kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van kastruimte en lades. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en de tuin.

In de bijkeuken (ca. 2.19 x 1.68 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur en opbergmogelijkheden. Middels een deur bereikt u de garage.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein). Tevens kunt u middels een vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.46/3.13 x 5.86 m groot en is voorzien van een inloopkast. De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.12 x 3.29 m en ca. 3.98 x 2.50 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.44 x 2.02/2.66 m) is voorzien van een ligbad en inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer, de 2e badkamer en de berging. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2011) en de WTW-installatie.

De slaapkamers op deze verdieping zijn beide resp. ca. 3.00 x 3.75 m groot en voorzien van een dakvenster.

De badkamer is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. Ontzettend luxe en prettig om 2 badkamers te hebben.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is ca. 165 m² groot en is voorzien van een veranda, bestrating, gazon, beplanting, een vijver, verlichting en een overkapping met elektra. De tuin is gelegen op het zuiden waardoor u heerlijk van een zon- en schaduwplek kunt genieten. In de zijtuin heeft u een vrijstaand houten berging met elektra. Aan de voorzijde van de woning heeft u een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.


Garage:
De garage (ca. 7.13 x 4.05/5.10 m) is bereikbaar vanuit de bijkeuken en is voorzien van een spoelbak met koudwaterkraan, elektra, verwarming, de omvormer van de zonnepanelen, de buitendeur naar de achtertuin en een hand bedienbare sectionaalpoort naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur, buitendeuren in de garage en de keuken en de raamkozijnen in de keuken, deze zijn voorzien houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning is afgewerkt met een houten vloer m.u.v. de betegelde badkamers, toiletruimtes, bijkeuken en garage. Een van de slaapkamers op de 2e verdieping is echter voorzien van vloerbedekking.
- De begane grond en de badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming m.u.v. de garage.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft 20 zonnepanelen.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Aan de voorzijde van de woning ligt een strook snippergroen van de gemeente. Dit stuk grond wordt door de verkopers onderhouden.
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Prinsenbeek:
Prinsenbeek is een dorp op zich, dat net als Bavel, Ulvenhout en Teteringen onderdeel geworden is van de gemeente Breda. Prinsenbeek heeft ca. 12.000 inwoners.

In Prinsenbeek vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van sport, cultuur en recreatie. U bent omringd door natuur. De Haagse Beemden, het Liesbos, de Mark en het centrum van Breda zijn allemaal dichtbij. Prinsenbeek heeft goede openbaar vervoersverbindingen met zelfs een eigen treinstation en daarnaast bent u zo op de snelweg A16.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/116970617.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A03ab48c1315f2e1a165e1d68fa963d49b70ba2a234e1cd03d9231a395a882f9f" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-12-01 17:31:50" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Sxu6CVGw1Rm" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 09:24:53" ["volgnummer"]=> int(4000) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908088.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4ae6257755891f678fd228c40d66fd89ad6e5a330965344fd855a9f9edaaf70" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:28:39" ["volgnummer"]=> int(204) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A196bcafd49b8327e29b81dc68875178960fae9a1fa526a98ab20e42fed910a06" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:04" ["volgnummer"]=> int(4001) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908136.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b3fc2a388820ce2f9815c1fb6842b24700c54f24e7e1a03469bc763e9d2416e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:13" ["volgnummer"]=> int(4002) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c4ffc7cc13cd7643d60cc1660f03a008487e121a89bd67dd54e23724d182edb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:21" ["volgnummer"]=> int(4003) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36aa3ad2f077b53586ce5d74bb55edd9285b72fedb7ce8b0e9851ad29527e46f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:29" ["volgnummer"]=> int(4004) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af383aeccda0e735474afa68cd4e637021971a79bf059c2f0e02438c8bb523b62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:40" ["volgnummer"]=> int(4005) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73b9dc57633515ba4ccfbd7093cd4c6daaedbaae93bc75777916c5a0076f5454" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:48" ["volgnummer"]=> int(4006) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9e242d0b1024af3642fadade3da4fe2638c428c9fb29bc0afc93e4a0879c1e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:29:57" ["volgnummer"]=> int(4007) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908244.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7cdbede7f9f427dec8ad93f048bdd9a3cc557b046556f7ae0f47eb8ad8e2125" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:06" ["volgnummer"]=> int(4008) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b6773623b6471810246f71b9749fc020556c9d2376361b0ba3bc06de8322fed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:14" ["volgnummer"]=> int(4009) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab455d29faeb671cfc0be1b5faaa0c3e6945c4166a28d88456107ae9c55584fc5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:23" ["volgnummer"]=> int(4010) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae93488229ddb5d5b2ae0bd2d42e02167bf5370a62bdb5d28ef03e5584d073e02" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:31" ["volgnummer"]=> int(4011) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea4da7cf63988b7e968b407f9e7b021707528ef73187b5057a8dc02a51e1215a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:40" ["volgnummer"]=> int(4012) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A244c7690e176993cd237e1b9c3efe9ce38776db7e3f047c916a747038905071d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:49" ["volgnummer"]=> int(4013) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9108e0b2ef855acee1a7112a92577d619b52c86526c6ff80ed1def029a56d7a3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:30:58" ["volgnummer"]=> int(4014) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908278.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92e89e0ddf7729c73182af4459446ca5e69b5e8767ccd01bd341456078a8a358" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:31:05" ["volgnummer"]=> int(4015) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9cfc92498fa46490871d8a348d86e0ddc8e61a0a7b4d130200c94212fa8f8f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:31:13" ["volgnummer"]=> int(4016) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A529ae59456a07c1e3d874a38064948efa1f6d95c72119c745fa0238a907a6f51" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:31:23" ["volgnummer"]=> int(4017) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124106943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad33f101686c190125c0e6c568501584565856ae840ecd3be3c88bf90297b232e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(2) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afae08e69ae44884b64897ab4baff736bc0a383d78df786beb054ae3e705d50af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(1) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124106970.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e9817797e14f481cacb2c9d445987147bcfcae56102f689d4a84bfcaa6ec4da" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(3) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac7cba8d2a7faf2438e6ac5241da00ecb9ed5a24d47194654166718cc62d1bd5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(5) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0acc3dda15c8d678feaf076ae7cfac36bb030cc8dcb04daa9c5026d077e6e8cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(11) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908004.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8deb9ed2691b9028145c7f94f5e55b8dedc08d693047b51c6752ae4936fd949" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(8) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908002.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35ba78ffdf41c443a1a3fb7b238ac1fba3b51ec2cdbfd2f7988d28ffc608644c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(6) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124107012.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9740cbbf8df09d757674c6b92c381e52a88e2ec9e9c2bf84905f0c6315e0f92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(4) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908006.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba4179c58d492efc5a078b6c39da0e06e72c7358f34606de619e1ffa78657f3a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(7) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51be16467a2d9457586109cc6ba534df3c638e662aad9b5e37330546f13ef068" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(12) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cf3ea35d3c68c602dfa13fb529d1e0230b40ab207d4912b3b007414bc7ba730" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(15) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907984.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A957d2f9cb532ddad4c9955a8b332dfbb7944b03b8dae91f8c701f9fa371248fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(16) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907973.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65d0255c8847410f01cda0183d8a32c8e68fae1da1a5b90901e64bc39581b302" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(13) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6003a5d98bad3722409a1fc2992c72c13ba43b9303b32c2e217b9886286403a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(10) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907990.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accf18ac39e6a0290d5651a7c494fce58f672e12e6609be54b4d952d33dc81729" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(21) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907996.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48245f7ad807f63ec66f2881483e3731bc655aaaca96a85d06a912a374a476c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(18) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907981.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e12321fa38dd21f6dd1a324964c08c5a696cf339662c01a8ba01d632b72bbf4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(17) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907988.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1bdf2ab6ec2cb458a54704d64a1287b7fd313e10df78c1c937aa8b1455765ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(22) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907992.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01453b7d8a13a748a7ab84bb80d908a5b5a4335066d3afe23aafa82263834b3b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(20) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907994.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fc3318dd6c82999fecc5f0729f0e632ca823e1d5b035adf85f8b77af8e1da9f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(19) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0bf5ae7582215b9e9646167cdfd21adc8f5a021de9546f8d1049f0de12bda2d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(25) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907860.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae001c63e16591c6855e7fbcdbb64b16add39a8295f9d7937c18ce361d978015" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(27) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908000.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94a89a70a50b01fc6b15c0acb2efe7f2a992c8bd9066d4dfbd9b03ce97e7adb7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(24) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907986.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bfe8887b13d2c9f7c89d3323154214a14d8e755dc3334e65af71b80500dc23a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(23) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907878.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abde41370defc2bb10589e54cbfa9f1564c784000b5d5b977aff3ec3530188e5f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(26) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6bd565242e3da58186501e38940fc30840b883cf907322b90dbba7db085cb57" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(33) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907864.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abee6b7b88cc17b8a0a92d7f5da7539f2da97f0247b7b87460be444249b74835b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(28) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A290bd049e1383d99a9ee75692805f0807d1209a10642b552260ff6bcbfee4865" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(29) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f999210df04d21b2605fde17650796a42a6484631d4818304167b825f10c8ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(30) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c77d0a836452ffb9aaa270204fcf1fb8e2271e699e41f5347ecc64a5ece5a9f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(34) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfc18abb14771595fd9103e1b411b082c33d8d44e0e44e3291aefa5781f9e7f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(32) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907854.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcafe4fb29dffb4b2cfee2651f65243c073aba8b0e110f43f3e0b4ee560657b1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(31) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5660ad640ffffff200e4680038335598a55a1a4bb17d00aac1fe5e5434c67e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(35) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8623c9ef6758e47f6532e46a531777c6b99b1644ada45ef42e49c9d3d86f041f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(36) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad833006f5afd1127e1009edb9a61d35c583ca8df1d161a02083ee8bcb2ae2648" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(37) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907900.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e2976f1bfddcf2183bf0e3eede4a6011e6eb1bf62dfa0539061b736c4d47888" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(39) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01fefe8dc54b7cfa5aabf9a9cb08bfe297b5041deccc310a2d258f967a102c55" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(38) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A523ec0da15ef0d1a756d37d7c479e5fd9aa7e12619da4aac863e19c0d90d2748" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(40) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21b599b15e1a835b560bd4be140ebabf55fb5b4efb788cfa0b56086e4140b3f6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(41) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cf0387f9a88f5f6b62bcfb960f5718d2a37abd44534361ac2c346928d807447" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(42) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907910.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34f2110ac620f4d45c955b8760b6a8114fdf4f8ab159761edc2f978439db4f89" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(45) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907894.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03c4cd9cf3e5b94c20909fbd34321e64790e636fec9a42312637b087166185ae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(43) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60243b70fdc70371659f6e9ac6fa590fbc12c877fe9851e692f190a257c163af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(44) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907916.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdb03512cedf58a320210dde5638af1767b84bf4266b623b563f5a3cc123bbae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(47) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae43b844df31fa5ca57131b7186cd5505f649b16348952b196cbf6e0c492bc537" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(46) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0a27f898fd973654ea6a5625bfd860c4b891bb8d0489cc87ad93c475db6887e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(49) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f5e0a33ee4054cafa18256f41e9acb471927d11a2b2e2d94178c81f16c33a91" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(51) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeabe6179c796387b67a8e33f804c66266fffe104b6f27dd3cb60aa119937c5cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(50) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A273c959999b912ea420cc1df7bb6835211d4e3b10b111e1f33edc03825ae0176" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(48) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab62821933dda2de87c1ffe867d8bb9bf8f021c513d299b1570e631ece1dc919b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(53) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a5ae179d038cfd125864503c2ea0f7440c0df95ca592b09bacb802d94c6dc33" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(52) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85a0b2b03b1c033d01b4ee78ffe892884ef9c1851cd4cd8154aa1679dc3896ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(55) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b8419c3c81b8cbd874e3b806f3ee688da56dee2c584135bd6eff730e2f1ccea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(54) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa29d05d692396d58c29ffe8c409a727f9e45cf1eac144cd3aae6d59f75a41052" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(57) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf3045de2a66b655751786b2da182b3027cc9729c5187ff1ce7d8fb9fa4b476f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(201) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf52492f0d70bcbf2fe3306b613a7d0459b72d5db6b475e7e0e9a37d4f9bbe7d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(60) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908081.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7dbb1f8fd13ce185b5afcd171ffc7924b63487b297d6da563f99a1354e8e250" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(203) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e1f40d28325184296a4f11ec8887b9e1cdaa7bf1a812658470dcf6d1bc52bab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(62) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123908079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa592b03dffd6e04b7536ef5bbe10e2791488d161c5f8653a9c8aa006f231edba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(202) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad961d70bf2528028582f93ff680abcea787a203179cadca5f756ad90cea41d3e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(63) } [80]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907946.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4440b01d1db3031c668d5e87cfd7809593db7468b7667b0399a919dd1c2c3b8f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(56) } [81]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3a3398cb5cd94b1862c13221522b3bb4c633cf45dca1dd08259a99a33d23012" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(61) } [82]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907712.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6175f2c616927c30a0a479f9049bea7fc6040c1044d580532978d52fd534c1e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 10:25:28" ["volgnummer"]=> int(2000) } [83]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123907953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2f92e617e1836279abb6ce445a6c9d20e7cbd431bfbf0b61d58376b72d345fe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-02 12:20:52" ["volgnummer"]=> int(59) } [84]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124106239.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f36ea6288b516adb5319052729f1cf45c7ba888aa05dda296901e3a866fdfc8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-03 10:02:21" ["volgnummer"]=> int(1000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-03 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(825000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(750) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "2011" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(33) ["woonoppervlakte"]=> int(179) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-06-23" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(522) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "116816" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1375) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1200) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(165) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(29) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(405) ["garagelengte"]=> int(713) ["garageoppervlakte"]=> int(29) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(13) ["keukenlengte"]=> int(320) ["keukenbreedte"]=> int(410) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(7) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(344) ["breedte"]=> int(202) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(522) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-12-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-12-01 17:31:46" ["perceel"]=> string(4) "5542" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(11) "Prinsenbeek" ["gemeentecode"]=> string(3) "800" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6001895) }

Schutsestraat 31a

4841 EC Prinsenbeek

Vraagprijs € 825.000,- k.k.

Deze schitterende en perfect onderhouden vrijstaande woning gelegen nabij het gezellige centrum van Prinsenbeek is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken van ca. 57 m², 5 slaapkamers, 2 badkamers, garage, een tuin op het zuiden en een oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein), garderobekast onder de trap en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een deur naar de woonkamer.

De ruime woonkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 26 m² groot en is voorzien van grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet. Aan de voorzijde heeft u vrij uitzicht. De woonkamer staat in open verbinden met het eetgedeelte en de keuken.

In het midden van de woning bevindt zich het eetgedeelte (ca. 4.35 x 4.15 m), welke is uitgebreid met een erker. Hierdoor heeft u nog meer lichtinval in deze gezellige kamer.

De keuken (ca. 3.20 x 4.10 m) is voorzien van een kastenwand, rechte opstelling en een eetbar met voldoende aanrechtruimte. In de keuken heeft u een koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, een kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van kastruimte en lades. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken en de tuin.

In de bijkeuken (ca. 2.19 x 1.68 m) bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur en opbergmogelijkheden. Middels een deur bereikt u de garage.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein). Tevens kunt u middels een vaste trap naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.46/3.13 x 5.86 m groot en is voorzien van een inloopkast. De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.12 x 3.29 m en ca. 3.98 x 2.50 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.44 x 2.02/2.66 m) is voorzien van een ligbad en inloopdouche (beide met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer, de 2e badkamer en de berging. In de berging bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2011) en de WTW-installatie.

De slaapkamers op deze verdieping zijn beide resp. ca. 3.00 x 3.75 m groot en voorzien van een dakvenster.

De badkamer is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel. Ontzettend luxe en prettig om 2 badkamers te hebben.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De achtertuin is ca. 165 m² groot en is voorzien van een veranda, bestrating, gazon, beplanting, een vijver, verlichting en een overkapping met elektra. De tuin is gelegen op het zuiden waardoor u heerlijk van een zon- en schaduwplek kunt genieten. In de zijtuin heeft u een vrijstaand houten berging met elektra. Aan de voorzijde van de woning heeft u een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.


Garage:
De garage (ca. 7.13 x 4.05/5.10 m) is bereikbaar vanuit de bijkeuken en is voorzien van een spoelbak met koudwaterkraan, elektra, verwarming, de omvormer van de zonnepanelen, de buitendeur naar de achtertuin en een hand bedienbare sectionaalpoort naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. de voordeur, buitendeuren in de garage en de keuken en de raamkozijnen in de keuken, deze zijn voorzien houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele woning is afgewerkt met een houten vloer m.u.v. de betegelde badkamers, toiletruimtes, bijkeuken en garage. Een van de slaapkamers op de 2e verdieping is echter voorzien van vloerbedekking.
- De begane grond en de badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming m.u.v. de garage.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft 20 zonnepanelen.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Aan de voorzijde van de woning ligt een strook snippergroen van de gemeente. Dit stuk grond wordt door de verkopers onderhouden.
- Uitvalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Prinsenbeek zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Prinsenbeek:
Prinsenbeek is een dorp op zich, dat net als Bavel, Ulvenhout en Teteringen onderdeel geworden is van de gemeente Breda. Prinsenbeek heeft ca. 12.000 inwoners.

In Prinsenbeek vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van sport, cultuur en recreatie. U bent omringd door natuur. De Haagse Beemden, het Liesbos, de Mark en het centrum van Breda zijn allemaal dichtbij. Prinsenbeek heeft goede openbaar vervoersverbindingen met zelfs een eigen treinstation en daarnaast bent u zo op de snelweg A16.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 825.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2011
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte179 m²
 • Perceeloppervlakte522 m²
 • Overige inpandige ruimte33 m²
 • Inhoud750
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-06-23
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin165 m² (12,00 m bij 13,75 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte29 m² (7,13 m bij 4,05 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeentePrinsenbeek
 • SectieE
 • Perceelnummer5542
 • Oppervlakte522 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons